Com fer que el lloc web de comerç electrònic sigui segur


La seguretat de coses valuoses físicament és molt més fàcil que es pot aconseguir tenint portes segures amb panys, càmeres de circuit tancat de càmera, sistemes d’alarma, etc. Però, i si totes les vostres activitats empresarials es produeixen en línia? El comerç electrònic és una indústria en creixement que necessita protecció dels sofisticats pirates informàtics que sempre busquen la debilitat de les botigues en línia que poden explotar. Per descomptat, la pirateria en línia i el robatori són molt més diferents del robatori habitual de pocs articles i les seves vendes al mercat negre local..

Els ciberdelinqüents són després de les dades que són molt més valuoses. Totes les dades de la vostra targeta de crèdit, el vostre identificador de client, una botiga de comerç electrònic o el vostre negoci estan en risc de robatori en línia. Per tant, aconseguir tots aquests és de vital importància. Hem dissenyat per a vosaltres alguns dels consells més eficaços que us ajudaran en el desenvolupament de la seguretat d’un lloc web de comerç electrònic.

Seleccioneu Hosting de comerç electrònic

Es necessita molta inversió per construir un lloc web. Els diners es necessiten per planificar, construir, optimitzar i promoure un lloc web. Però penseu abans d’escollir una opció d’allotjament de baix cost per al vostre lloc web. Els serveis d’allotjament barats ofereixen funcions que són temptadores, però no pràctiques. A més, si teniu un servei d’allotjament compartit amb diversos usuaris, al final podríeu veure interferit pel barri sorollós. És bo estar segur de quant inverteix el vostre host en seguretat.

La millor opció per als minoristes de comerç electrònic és un servidor privat virtual. És bo, té un rendiment escalable amb costos raonables i també són excel·lents les opcions de personalització de seguretat.

Configurar el vostre servidor de seguretat també és una bona opció i hi ha la possibilitat que, si no podeu gestionar el servidor, podeu triar un amfitrió de bona reputació per fer-ho..

Canvia a HTTPS

L’ús d’allotjament HTTPS segur amb un certificat SSL, fins fa poc només es limitava a l’àrea de pagament del lloc. Això segueix sent; Tanmateix, els propietaris de llocs web canvien ara per assegurar-se de tots els llocs web.

Google va afirmar el 2014 que incloïen HTTPS com a factor de classificació. Fa poc van dir que tenen previst marcar tots els llocs amb HTTP com a no segurs. El mateix va dir-ho Mozilla el 2015. Si un lloc vol canviar d’HTPTP a HTTP, necessitarà un certificat SSL. El certificat SSL es pot comprar a una empresa d’allotjament o a un proveïdor SSL de bona reputació.

La instal·lació del certificat SSL requereix diversos passos com ara l’actualització d’enllaços interns al vostre lloc web, 301 configuració de redirecció i actualització d’enllaços de correus electrònics transaccionals, etc. El certificat SSL és el pas més important per a la seguretat en línia avui dia i la seva importància creixerà a mesura que els navegadors comencin a prendre mesures contra. Llocs HTTP.

Seleccioneu una plataforma segura & Mantingueu-lo segur

Avui dia, hi ha moltes plataformes de comerç electrònic disponibles. Una plataforma de comerç electrònic realitza les vostres necessitats i té una bona reputació d’actualització i seguretat amb regularitat. Algunes plataformes de comerç electrònic populars inclouen Magento, WooCommerce i PrestaShop, però són de pagament. Els pirates informàtics busquen contínuament vulnerabilitats en aquestes eines i és per això que es fan disponibles actualitzacions de seguretat constants.

No deixeu el lloc web sobre la responsabilitat del desenvolupador, del dissenyador o de l’empresa d’allotjament web. En canvi, la seguretat del vostre lloc web es troba sobre les vostres espatlles. Independentment de si sou una persona tècnica o no, heu d’assegurar-vos que algú del vostre equip us cobri. Mireu el lloc del proveïdor de programari per instal·lar les darreres actualitzacions i pregunteu al vostre expert en seguretat si s’estan aplicant al vostre lloc..

L’ús de l’aplicació de seguretat de comerç electrònic protegirà el vostre lloc web de les vulnerabilitats més freqüents i també controlarà el lloc del venedor per assegurar-vos que esteu executant la versió més actualitzada..

Seguretat de l’àrea d’administració

La protecció de l’àrea d’administració és una de les maneres més senzilles i econòmiques de millorar la seguretat del vostre lloc. Si utilitzeu plataformes com Magento o WooCommerce (basades en WordPress) que són plataformes de comerç electrònic habituals, tindran una zona d’administració predeterminada. En canviar això, es pot prevenir fàcilment la majoria de les colles mandroses que busquen objectius fàcils.

També és molt important canviar el nom d’usuari d’administrador per defecte. Els pirates informàtics busquen objectius fàcils, és a dir, si utilitzeu el nom d’usuari predeterminat com ara “administrador”, només sou un ànec assegut. Feu que les credencials d’inici de sessió siguin originals i que no vulgueu publicar. També podeu restringir l’àrea d’administració mitjançant la configuració d’una “llista blanca” d’adreces IP que l’administrador del vostre servidor controla i només permetre que les adreces IP conegudes accedeixin a l’àrea d’administració.

Finalment, configureu l’àrea d’administració per informar l’administrador sempre que es passi un llindar específic, per exemple, els intents de fallar l’inici de sessió o els intents d’inici de sessió d’adreces IP desconegudes. Aquestes maneres són barates, efectives i senzilles d’utilitzar.

Finalment, feu que l’àrea d’administració avisi a l’administrador quan s’hagi superat un llindar determinat, com els intents fallits d’inici de sessió o els intents d’inici de sessió d’adreces IP desconegudes.

Es tracta de passos sorprenentment senzills i econòmics, però efectius.

Còpia de seguretat de dades regularment

La còpia de seguretat és molt important si el vostre lloc web es pirata en qualsevol cas. El fracàs del maquinari o l’error humà també poden ser motiu de pèrdua de dades. Per tant, la còpia de seguretat de les vostres dades és el pas més important i és responsabilitat del propietari del lloc web. Una còpia de seguretat manual és una bona opció, però hi ha el risc d’oblidar la còpia de seguretat regularment. Per tant, el millor mètode per guardar còpia de seguretat és el servei de còpia de seguretat automàtica. Aquest servei farà una còpia de seguretat de les vostres dades regularment i, a més, es mantindrà en seguretat.

No conserveu mai les dades de la targeta de client

Poques plataformes de comerç electrònic tenen la capacitat d’acceptar els detalls de la targeta de crèdit del client i guardar-los. Tot i això, s’ha d’evitar aquesta cosa. Aquesta no només és una pràctica equivocada, sinó que pot suposar una forta multa si en tot cas els sistemes es veuen compromesos. La manera ideal de mantenir aquestes dades sensibles és utilitzar els serveis del proveïdor de passarel·les de pagaments que mantenen els pagaments fora del vostre lloc per mantenir un alt nivell de seguretat de les dades sensibles.

Si el negoci està en fases inicials, serveis com PayPal permeten colpejar la plataforma i són preferits per molts clients. A més, és una bona pràctica la intenció d’acreditar l’acreditació de la Norma de seguretat de dades de la indústria de les targetes de pagament (PCI DSS). La garantia de la integritat de les dades financeres del vostre client és obligatòria per complir PCI-DSS. A més, cal implementar un control d’accés fort a tot el lloc web.

Utilitzeu un programari antifrau de geo-ubicació

Aquests dies, la pirateria ha esdevingut un tema global i ja no és un problema local. L’ús de detalls de les targetes robades implica que es robin les targetes en una part llunyana del món, que s’envia electrònicament a alguna altra part de la terra i s’utilitza per cometre fraus en línia..

És possible que perdreu ingressos quan envieu articles per ordre falsa i comenceu a agafar recàrrecs. Podeu abordar aquest problema mitjançant una eina de lluita contra el frau de Geo-Location. Aquestes eines proporcionen una puntuació de frau en temps real, mitjançant la qual el comerciant determina el nivell de risc de qualsevol transacció específica.

Per tal de crear un punt de risc de frau unificat, l’algorisme analitza alguns criteris al voltant de l’adreça IP de l’ordre i els mètodes de cloaking populars com l’ús de proxies i la compara amb la base de dades de milers de milions de transaccions. També us proporciona l’oportunitat de reemborsar la comanda o realitzar alguns controls manuals.

Creeu polítiques de seguretat manuals & Procediments

Els procediments manuals sòlids són molt efectius. Per exemple, si rebeu una comanda amb una puntuació d’alt risc, però, us sembla bé. És necessària una investigació més en aquest cas i aquí és on entren en pràctica les Polítiques i procediments de seguretat d’una empresa.

Els procediments i els processos són massa avorrits. tanmateix, són tan simples com trucar al client mitjançant el número que proporcioneu. Si en cas que no estiguin disponibles, es pot enviar un correu electrònic per demanar-vos algunes peces d’identificació. També es pot estendre a polítiques de contrasenya i seguretat física, com a articles robats o perduts, com ara ordinadors portàtils que es poden utilitzar per accedir al vostre sistema.

Seguretat de diverses capes

Està clar que una sola capa de seguretat no és suficient per a la protecció del vostre lloc, per tant, és molt recomanable tenir diverses capes de seguretat.

Un tallafoc és una bona opció, ja sigui un tallafoc físic o un tallafoc d’aplicació web. Poden protegir-vos dels hacks famosos, per exemple, de la injecció SQL o dels scripts de llocs creuats.

També es pot millorar el lloc mitjançant una xarxa de lliurament de contingut (CDN). Aquesta xarxa és un conjunt de servidors dispersos geogràficament que fa la funció d’emmagatzemar còpies de les pàgines del vostre lloc web.

Un avantatge d’un CDN és que poden reconèixer el trànsit maliciós per evitar que danyi el vostre lloc. També, pot evitar els atacs de denegació distribuïda de servei (DDoS). Els atacs DDoS també es poden prevenir mitjançant un programari lliure i de codi obert.

Conclusió

La pirateria pot resultar molt més costosa que no tenir cap seguretat només perquè es paga. Tanmateix, no hi ha cap solució perfecta que pugui fer que un lloc de comerç electrònic sigui segur i correcte. La millor solució per protegir un lloc de comerç electrònic és fer la correcta elecció del programari i la plataforma d’allotjament i mantenir-lo tot actualitzat i segur. A més, en cas de pèrdues accidentals de dades, heu de mantenir la còpia de seguretat automàtica del lloc. El millor enfocament per mantenir segur un lloc web de comerç electrònic és tenir una seguretat en capes que inclou moltes eines diferents. No oblideu mai que els bons procediments escrits tenen un paper molt important per mantenir el vostre lloc segur i segur.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map