Beste gratis VPN Chrome – utvidelser – 2020 skjult


Det er tusenvis av grunner som tvang meg til å skrive om personvernproblemene med Chrome. Hvis du ser på noe, noe som kan rute trafikken din gjennom en annen IP og gi deg blokkerte tilgang på Chrome.

Det er det eneste disse VPN-ene har, men 95% av VPN-utvidelser på Chrome basert på Proxies. (Alle av dem er ikke ekte VPN-er.)

Så! dette emnet er delt inn i to seksjoner:

 • Gratis proxy-utvidelse for Chrome (vil ikke beskytte internetttrafikken)
 • Legitime VPN-klienter (vil gi kryptering opptil 256-bit)

Inngående introduksjon:

Chrome er den dominerende nettleseren som har 2 milliarder brukere fra stasjonære og mobile enheter. Nivået på ytelse krom opprettholdes blant de andre er eksepsjonell.

Fortsatt blir brukere av krom offer for cyberangrep som komponerte en VPN for Chrome som et viktig valg for brukere å gjøre nettleseren sikker fra rekke cyberkriminelle..

I slike forhold, der hackere og Internett-leverandører er involvert i non-stop sporing av brukere for deres interesse. Generelt tror folk at det å ha en best gratis VPN Chrome er det viktigste alternativet.

Den eneste grunnen som kommer i tankene til brukere når du vurderer en gratis VPN-utvidelse.

 • Ingen krav om betaling for en VPN for å ta det i bruk.

Ettersom den på en eller annen måte klarer å tilby en isolert internettforbindelse.

Å ha et eget internett er ikke nok til å beskytte dataene dine. Det ville hjelpe hvis du hadde en 256-bit kryptert tunnel for å gjøre dine data uavkodbare for overvåkningsbyråer og hackere.

Følgende er problemene med gratis VPN Chrome som du ikke har råd når du bruker internett.

 • Holder oversikt over nettet ditt, og det deles senere med Internett-leverandører og byråer.
 • Det vil kompromittere sikkerheten til dataene dine, da de ikke krypterer trafikken din.
 • Målet er å ødelegge brukernes nettopplevelse med annonser.

Det er flere grunner som forkynner at den beste VPN for Chrome er kravet til internettbrukere ettersom teknologien er tilgjengelig for hackere, og de bruker mot brukerne.

Bare tenk et øyeblikk, hvis en nettleser som Chrome ikke er sikker, betyr det at din online tilstedeværelse er i fare. Med andre ord, en tvilende nettleser kan strømme ut trafikken til ISP, og synlig identiteten din gjør at du radar for hackere og nettkriminelle..

Dette er komponentene som anses som fotavtrykk av Internett-leverandører og datasnoopere for å få tilgang til enheten din.

 • Faktisk IP-adresse.
 • Personlig informasjon.
 • Nåværende tid og beliggenhet.
 • Spesifikasjoner for enheten din og nettleseren.

For å slippe unna sporing av Internett-leverandører og hackere på nettaktivitetene dine. Du trenger den beste VPN for krom for å sikre dine online aktiviteter regelmessig. VPN gjør en kryptert inngang for å overføre datapakkene dine mest nøye.

Dessuten vil en Chrome VPN hjelpe deg på mange andre måter noen av dem er som følger.

 • Tilgang til blokkert innhold og amerikansk kanalbibliotek.
 • Bufferfri streaming av TV-serier og filmer i (UHD) versjon.
 • Støtt Bit Torrent-klienter for å laste ned og laste opp filer med Anonymitet.

Så hva annet kan du muligens kreve VPN?

Videre kan du lese detaljert om VPN-klientene som er pålitelige for å utføre flere aktiviteter.

Beste gratis VPN for Chrome for å skjule data

Følgende er Chrome VPN-utvidelser som har fått så mye publikum på grunn av pris og krypteringsnivå de gir kundene sine.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN er en av de beste VPN-ene for Chrome ettersom den har opptatt brukerens personvern. VPN bruker 256-biters AES-kryptering for å stoppe forstyrrelsen fra ISP-er og hackere. Videre benytter den 4 066 bits DHE-RSA-nøkler, beskyttet av en SHA-512-algoritme som er det dobbelte av bankstandarden.

VPN hevder å ha en begrenset politikk uten logging, som internettbrukeren ikke kan ha med gratis VPN Chrome. Det betyr at ExpressVPN bare holder loggene over servere og datoene for brukerne får kontakt med dem, og det har ingen innvirkning på sikkerheten. Det forhindrer også at ad trackere får tilgang til dine private data mens du surfer på internett.

ExpressVPN er tilgjengelig i Chrome nettbutikk som VPN-utvidelse, med mer enn 300 000 brukere og en 4-stjerners poengsum. Det tilbyr Tor-kompatibilitet som er en gitt funksjon i sikkerhetssjiktet som forbedrer din anonyme opplevelse. ExpressVPN er tilgjengelig på flere enheter som Windows, Mac, Linux, iOS og Android.

Funksjoner:

 • Rask og anonym surfing
 • 24/7 kundesupport (e-post og live chat)
 • 1 700+ servere i over 90 land
 • Støtt streaming og torrenting
 • 256-biters AES-kryptering, best-in-class krypteringsstandard
 • 30-dagers pengene tilbake-garantier

2. DotVPN

dotvpn

DotVPN tilbyr beskyttelse av skybrannmur og ubegrenset databruk som gjør det til den beste gratis Chrome VPN. Brukerne av chrome kan fjerne blokkering av nettsteder og forbedre online sikkerhet ved å installere dotVPN-utvidelsen.

I følge rapporten fra Chrome Web Store har dotVPN 500 000 brukere og en poengsum på 4 stjerner. Den bruker 4096-bits nøkkelkryptering som er en dobbel av moderne bankstandarder. Det gir tilgang til begrensede nettsteder, VoIP-applikasjoner og er ekstremt enkel å bruke.

DotVPN beskytter personvern på nettet og blokkerer alle uregistrerte inngående forbindelser inkludert DDoS-angrep og pakkesniffere.

Funksjoner:

 • Anonym surfing på internett
 • Ubegrenset båndbredde
 • 12 virtuelle lokasjoner
 • Ubegrenset serverbytte
 • Sikker tilgang til Offentlig nettverk

+ LEGG TIL CHROME

3. ZenMate

zenmate-vpn

ZenMate har et spredt nettverk av svært sikre proxy-servere som gir beskyttelse ved å kryptere informasjonen din. Å bruke dette gratis VPN-krommet påvirker ikke Internetthastigheten din. Premiumversjonen deres er også tilgjengelig som tilbyr mer effektive funksjoner.

Det har ofte blitt betegnet som ekte “cybersecurity-løsning”. Den beste gratis krom-VPN gir ubegrenset internettilgang, Wi-Fi-sikkerhet og Internett-personvern. ZenMate beskytter personvernet ditt fra nettstedanalyse, bannerannonser, hackere og sosiale medier som følger.

Når du kobler deg til et offentlig nettverk, vil ZenMate sikre online sikkerhet. Når du har installert ZenMate Chrome-utvidelse, vil den gjøre nettleseren din fra sårbar for sikker. Det vil fungere automatisk når du bruker Chrome-nettleser.

Funksjoner:

 • Blokker malware
 • 30+ VPN-server
 • Ingen DNS-lekkasjer
 • Hindre sporing

[knappefarge = ”grønn” størrelse = ”” type = ”firkant” mål = ”” lenke = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-vpn-best-cyber-se/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl = en ”] + LEGG TIL I CHROME [/ knapp]

4. Hola VPN

hola-vpn

Hola VPN er en annen gratis VPN Chrome som sikrer nettverket ditt. Chrome-brukere som er altfor opptatt av å fjerne blokkering av noen nettsteder, så er Hola VPN den riktige avgjørelsen. Det skiller seg fra den vanlige VPN-tjenesten fordi trafikken går gjennom brukerne i stedet for at servernettverket gjør IP-en til harde spor.

Hola unblocker har nesten 129 millioner brukere som surfer på nettet sikkert med frihet. Den lar deg surfe på nettet uten sensur og se videoer med minst buffering. Brukere av Hola kan surfe på nettet sikkert, privat, unntatt geografiske begrensninger og blokkering.

Hola kan kjøre på alle enhetene dine og til og med på flere enheter samtidig. Det er gratis VPN for krom som har en litt vanskelig installasjonsprosess. Hola fungerer kanskje ikke med alle nettsteder, men det er gratis, og mange nettsteder er fremdeles tilgjengelige.

Funksjoner:

 • Ingen båndbreddegrense
 • Ad-free
 • Fjern blokkering av nettsteder

[knappefarge = ”grønn” størrelse = ”” type = ”firkant” mål = ”” lenke = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-vpn-best-cyber-se/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme?hl = en ”] + LEGG TIL I CHROME [/ knapp]

5. CyberGhost VPN

Cyberghost VPN er i stand til å blokkere 260 millioner sporforsøk, 210 000 ekle nettsteder og 150 millioner annonser med 850 servere i 30 land. Det er enkelt å installere og enkelt å betjene, CyberGhost VPN har mer enn 11 millioner brukere over hele verden og det er blant de gratis VPN for Chrome-listen.

Datatrafikken til brukerne er kryptert i AES 256-bits kryptering. CyberGhost VPN-utvidelsen lar deg bla på nettet uten frykt for masseovervåkning, hackere og online sporing. Det tilbyr automatisk drepebryter, DNS og IP lekkasjebeskyttelse.

CyberGhost lover å gi høyest mulig hastighet. Den kan koble opptil 5 enheter samtidig. Denne VPN bruker OpenVPN, L2TP-IPsec og PPTP-protokoller og fører ikke logger. Det er en gratis VPN, men hvis du vil ha tilgang til avanserte sikkerhetsfunksjoner, kan du oppgradere til premium-tjenesten deres.

Funksjoner:

 • Lett å installere
 • 256-bit AES-kryptering
 • Ubegrenset båndbredde
 • Unngå geobegrensning
 • Annonsefri surfing

[knappefarge = ”grønn” størrelse = ”” type = ”kvadrat” mål = ”” lenke = ””] + LEGG TIL I CHROME [/ knapp]

6. Hotspot Shield

Hotspot Shield har mer enn 500 millioner nedlastinger over hele verden. Flere virtuelle lokasjoner er tilgjengelige, inkludert USA, Nederland, Danmark, Frankrike, Canada og andre. Den er enkel å betjene og kan aktiveres med ett klikk.

Denne krom VPN-utvidelsen sikrer dataene dine ved å bruke 256-biters kryptering i offentlige og private nettverk; det betyr at du ikke trenger å installere annen programvare. Det er ingen begrensninger for databruk for denne utvidelsen. Den er gratis, ubegrenset og har versjoner tilgjengelig for Windows Phone, OS X, iOS og Windows.

Hotspot-skjoldet oppdaterer fortsett deres tjenester. Akkurat som ZenMate, er en premiumversjon av Hotspot-skjold også tilgjengelig for nedlasting. Den betalte versjonen lar deg glede deg over annonsefri surfing, kundestøtte, blokkere skadelig programvare og kan brukes på flere enheter.

Funksjoner:

 • Sikker nettlesing
 • Fjern blokkering av nettsteder
 • Ubegrenset båndbredde
 • Wi-Fi-sikkerhet

[knappefarge = ”grønn” størrelse = ”” type = ”firkant” mål = ”” lenke = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/hotspot-shield-vpn-free-p/nlbejmccbhkncgokjcmghpfloaajcffj?hl = en ”] + LEGG TIL I CHROME [/ knapp]

7. Browsec VPN

browsec vpn

Browsec hevder å være klarert av mer enn 2 millioner kunder globalt. Det er håndterbart og tilbyr fire virtuelle lokasjoner inkludert Nederland, USA, Singapore og Storbritannia.

Brukere kan få tilgang til ethvert nettsted fra hvor som helst ved å bruke Chrome VPN-utvidelsen. Det forbedrer personvernet til brukerne og beskytter deres data fra trackere. Browsec blokkerer geo-blokkeringen og åpner innholdet fra forskjellige butikker i land på Netflix eller BBC.

Trafikken er kryptert og dirigeres gjennom nettleserens sikre skylettverk. Det gir absolutt beskyttelse til identiteten din og svikter sniffing eller sporing av trafikken din. Browsec vil beskytte trafikken din hjemme så vel som på reise.

Funksjoner:

 • Ubegrenset båndbredde
 • Geo-Unblocking
 • Enkel tilkobling
 • Trafikkryptering

[knappefarge = ”grønn” størrelse = ”” type = ”firkant” mål = ”” lenke = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/browsec-vpn-free-and-unli/omghfjlpggmjjaagoclmmobgdodcjboh?hl = en ”] + LEGG TIL I CHROME [/ knapp]

8. TunnelBear VPN

tunnelbear vpn

TunnelBear har de beste vurderingene med 5 stjerner fra mer enn 10 500 individuelle rangeringer. Denne gratis VPN-en for krom er mer en slags kryptert proxy enn en ordentlig VPN.

TunnelBear har de raskeste hastighetene med servere i nesten 20 land. Det gir god kryptering og kan koble til opptil 5 enheter. Privat surfing fra Internett-leverandører, hackere, trackere er mulig med denne VPN. Det vil fjerne blokkeringen av favorittinnholdet ditt. Det lar ikke brukere overskride den månedlige grensen på 500MB.

TunnelBear har laget noen av de beste desktop-produktene for Mac og Windows. De beste gratis krom VPN og stasjonære tilbud varierer i ett aspekt, som er at TunnelBear krypterer nettlesertrafikken mens TunnelBear VPN for desktop krypterer alle dataene dine.

Funksjoner:

 • Lett å installere
 • Anonym surfing
 • Høy tilkoblingshastighet
 • Virtuelle lokasjoner

[knappefarge = ”grønn” størrelse = ”” type = ”firkant” mål = ”” lenke = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/tunnelbear-vpn/omdakjcmkglenbhjadbccaookpfjihpa?hl=no”] + ADD TIL CHROME [/ knapp]

9. Gom Web

gom vpn

Gom Web krever ikke noen tredjepartsapplikasjon for VPN-tjenestene. Det er en gratis tjeneste og enkel å betjene. Med 1000 Mbit / s som blokkerer servere og proxyer, gir denne gratis krom VPN rask tilgang til nettsteder sammenlignet med andre gratis tjenester.

Funksjoner:

 • Blokkert innhold er tilgjengelig
 • Privat surfing med kryptering
 • Rask lastehastighet
 • Nettverkskonfigurasjon er ikke nødvendig.

[knappefarge = ”grønn” størrelse = ”” type = ”firkant” mål = ”” lenke = ”https://chrome.google.com/webstore/detail/gom-vpn-bypass-and-unbloc/ckiahbcmlmkpfiijecbpflfahoimklke?hl = en ”] + LEGG TIL I CHROME [/ knapp]

10. Windscribe VPN

windscribe

Windscribe VPN for Chrome er en dyktig online sikkerhets- og beskyttelsesløsning for Chrome-brukerne. Den krypterer informasjon som er sendt og mottatt over Internett, mens du sikrer dine egne data som passord, meldinger, tekster og nedlastinger. Å kjøre Windscribe VPN-utvidelse på din PC gir deg mye bedre sikkerhet og beskyttelse. Det blokkerer nettaktiviteter fra drypp til hackere og Internett-leverandører.

Jo mer data du deler på nettet, desto enklere er det for hackere og snoopere og enhver annen person å komme til informasjonen din. Forsøk å ikke la dine egne eller private data omsettes av usikret webforening eller ved å åpne web for å fokusere. Windscribe VPN-utvidelse er en grei, men intensiv tilnærming for å holde din private bevegelse i dine egne hender.

Funksjoner:

 • Auto annonse blokkerer
 • Standard sporing beskyttet
 • Enkel serverbytte

Konklusjon

Den totale VPN-en er uten tvil den pålitelige løsningen for alle personvernproblemene dine, de gir tilgang til begrenset innhold, støtter torrenting, P2P-fildeling og skjuler identiteten din, men den gratis VPN Chrome-en er veldig lett sammenlignet med VPN-klienten. Dessuten bruker de mindre plass og skaper ikke hastighetsproblemer.

De gratis Chrome VPN-ene vil fjerne blokkering av innhold og gjøre deg anonym. Dermed blir det grunnleggende behovet til internettbrukeren tilfredsstilt. Vi nevnte noen av gratis VPN for Chrome som vil imøtekomme ditt behov for personvern og anonymitet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map