Minkä tyyppisiä IP-osoitteita VPN-palveluntarjoajat tarjoavat? |


Juuri siihen pyrimme vastaamaan tällä perusteellisella artikkelin avulla – minkä tyyppisiä IP-osoitteita VPN-palveluntarjoajat yleensä tarjoavat, mikä erottaa ne toisistaan ​​ja mitkä olisivat sinulle parhaimmat riippuen online-kiinnostuksestasi.

Mikä on VPN?

VPN (Virtual Private Network) on palvelu, jota voit käyttää online-tietojen ja Internet-liikenteen suojaamiseen salaamalla ne. Se on myös palvelu, joka voi suojata online-identiteettiasi ja auttaa sinua ohittamaan geoblokit piilottamalla todellisen IP-osoitteesi.

Mikä on IP-osoite?

IP on Internet Protocol, ja se on joukko sääntöjä, jotka sanovat kuinka Internet-yhteyden muodostavat laitteet kommunikoivat keskenään verkon kautta. IP-osoite on yksilöivä tunniste, joka määritetään tietylle verkkoon kytketylle laitteelle, jotta se voidaan tunnistaa verkossa.

Mitä tapahtuu IP-osoitteellesi, kun käytät VPN-verkkoa?

Periaatteessa, kun käytät VPN-yhteyttä yhteyden muodostamiseen VPN-palvelimeen, todellinen IP-osoitteesi korvataan VPN-palvelimen omalla IP-osoitteella. Seurauksena on, että kaikki verkkosivustot, joihin yhdistät, tai joku, joka yrittää etsiä IP-osoitteesi, näkee vain palvelimen osoitteen.

Seitsemän IP-osoitetyyppiä, jotka voit saada VPN-palveluntarjoajilta

1. Staattiset IP-osoitteet

Mikä on staattinen IP-osoite?

Staattinen IP-osoite on IP-osoite, joka on vakio aina, kun muodostat yhteyden Internetiin. Pohjimmiltaan, kun käytät laitetta verkkoon pääsyyn, VPN-palveluntarjoaja määrittää mainitulle laitteelle staattisen IP-osoitteen. Joka kerta, kun käytät kyseistä laitetta yhteyden muodostamiseen verkkoon jälkeenpäin, sillä on sama IP-osoite sille.

Plussat

 • Jotkin verkkosivustot (etenkin tilauspohjaiset alustat – kuten pelisivustot) saattavat edellyttää, että käytät staattista IP-osoitetta, jotta ne voivat tunnistaa sinut toistuvaksi käyttäjäksi.
 • Jos käytät tietokonettasi palvelimena, voi olla mahdollista saada parempia lataus- ja lähetysnopeuksia staattisella IP-osoitteella, vaikka sitä ei taata.
 • Jos haluat käyttää tietokonettasi etäyhteyden kautta, tämä on helpompaa tehdä staattisella IP-osoitteella.

Haittoja

 • Sinulle on määritetty IP-osoite online-toiminnollesi, kun käytät VPN: tä. Online-hakujen linkittäminen tiettyyn käyttäjään on helpompaa.
 • Staattiset IP-osoitteet ovat yleensä kalliimpia kuin niiden dynaamiset vastaavat. Tämän seurauksena staattisia IP-osoitteita käyttävä VPN-palveluntarjoaja voi veloittaa palveluistaan ​​enemmän kustannusten kattamiseksi.

2. Dynaamiset IP-osoitteet

Mikä on dynaaminen IP-osoite?

Dynaaminen IP on osoite, joka muuttuu jatkuvasti, kun menet verkkoon. Joten laitteelle, jolla käytät verkkoa VPN: n kautta, annetaan erilainen väliaikainen IP-osoite joka kerta, kun se muodostaa yhteyden Internetiin.

Plussat

 • Dynaamiset IP-osoitteet tarjoavat paremman yksityisyyden suojan, koska online-toimintaa ei voida linkittää takaisin tiettyyn IP-osoitteeseen.
 • Dynaamiset IP-osoitteet ovat halvempia saada, joten dynaamisia IP-osoitteita tarjoava VPN-palveluntarjoaja tarjoaa todennäköisesti kustannustehokkaampia tilauksia..
 • Dynaaminen IP-osoite on hyödyllinen, jos haluat, että verkkosivusto tai sovellus rekisteröi sinut uudeksi käyttäjäksi (esimerkiksi kun pelaat online-tilassa).

Haittoja

 • Dynaamiset IP-osoitteet eivät ole yksinoikeudella sinulle, koska saat uuden osoitteen joka kerta kun kirjaudut verkkoon.
 • Joidenkin online-käyttäjien mukaan on mahdollista, että saatat kohdata yhteysongelmia, kun käytät VoIP: tä ja pelaat pelejä verkossa. Sitä ei kuitenkaan aina taata tapahtuvan.

3. Jaetut IP-osoitteet

Mikä on jaettu IP-osoite?

Jaettu IP-osoite on IP-osoite, joka – kuten nimensä viittaa – jaetaan VPN-käyttäjien kesken. Joten laitteellesi määritetty IP, kun käytät VPN-verkkoon kytkettyä verkkoa, osoitetaan samaan aikaan myös muille VPN-käyttäjille.

Plussat

 • Jaetut IP-osoitteet tarjoavat korkeaa yksityisyyttä, koska niitä jakaa yleensä sadat, ellei tuhannet ihmiset samanaikaisesti. Joten on lähes mahdotonta yhdistää IP-osoitetta tietyn käyttäjän online-toimintoihin.
 • Dynaamisten IP-osoitteiden tavoin jaettujen IP-osoitteiden hankkiminen ja ylläpito on yleensä halvempaa, joten niitä tarjoavat VPN-palveluntarjoajat voivat tarjota käyttäjille budjettiystävällisempiä palveluita..

Haittoja

 • Yhteyden hidastuminen voi tapahtua, jos samaa IP-palvelinta käyttää liian monta ihmistä. On kuitenkin syytä mainita, että tämä tapahtuu yleensä vain ilmaisissa VPN: issä. Maksetut VPN: t, joilla on varaa tarjota parempaa palvelua, onnistuvat yleensä välttämään ongelman käyttämällä palvelimia, joilla on rajoittamaton kaistaleveys.
 • Jos jotkut käyttäjät, jotka jakavat IP: n kanssasi, käyttävät sitä laittomien verkkotoimien (kuten identiteettivarkauksien) tai roskapostin lähettämiseen, tietyt verkkosivut saattavat estää IP-osoitteen tai viranomaiset ovat huomanneet sen. Laadukkaiden VPN-palveluntarjoajien kanssa se ei tosiaankaan ole ongelma, koska ne ratkaisevat ongelman nopeasti varmistaaksesi, ettei online-kokemuksestasi kärsiä. Lisäksi, jos heillä on kirjautumattomuuskäytäntö, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että viranomaiset saavat käsiinsä tietosi.

4. Dedikoidut IP-osoitteet

Mikä on oma IP-osoite?

Dedicated IP on varattu yhdelle VPN-käyttäjälle. Tämä tarkoittaa, että aina kun käytät Internetiä VPN-palvelun avulla, vain laitteellesi määritetään tämä tietty IP-osoite, eikä kukaan muu.

Dedicated IP-osoitteiden ja staattisten IP-osoitteiden sekoittaminen voi olla helppoa, mutta tässä on tärkein ero – Dedicated IP on varattu yhdelle VPN-käyttäjälle, kun taas Static IP on varattu yhdelle VPN-palvelimelle (kaikki kyseiseen palvelimeen yhteydessä olevat käyttäjät) Jaa se).

Plussat

 • Toisin kuin jaetut IP-osoitteet, sinun ei tarvitse huolehtia muista käyttäjistä, jotka jakavat saman IP-osoitteen, kun saat sen estämään, estämään tai seuraamaan ongelmallisten verkkotoimintojen vuoksi.
 • Jos olet ainoa VPN-käyttäjä, joka käyttää IP-osoitetta, on pieni mahdollisuus, että saatat nauttia paremmista nopeuksista, koska koko kaistanleveys on allokoitu sinulle. Tämä hyöty on kuitenkin ilmeisempi, jos käytät ilmaisia ​​VPN- tai VPN-verkkoja, joiden kaistaleveys on rajoitettu / rajoitettu.

Haittoja

 • Vaikka omistetut IP-osoitteet voivat olla suojattuja, yksityisyytesi voi ottaa osuman. Vaikka todellinen IP-osoitteesi on piilotettu, online-toiminnot sidotaan silti yhteen, tunnistettavaan IP-osoitteeseen.
 • Aivan kuten staattiset IP-osoitteet, omistetut IP-osoitteet maksavat VPN-palveluntarjoajille enemmän, joten todennäköisesti maksat enemmän tämän tyyppisten IP-osoitteiden käytöstä.

5. Asuin IP-osoitteet

Mikä on asuin IP-osoite?

Asuin IP-osoitteet ovat erityyppisiä IP-osoitteita, jotka tarjoavat vielä enemmän yksinoikeutta – sen sijaan, että ne tulevat maailmanlaajuisista tietokeskuksista, ne kuuluvat yksittäisille verkkokäyttäjille, jotka “myyvät” tai ”vuokraavat” niitä muille käyttäjille. Esimerkiksi joku New Yorkista saattaa myydä / vuokrata reitittimen IP-osoitteen jollekin Japanista.

Plussat

 • Verkkosivustot (kuten Netflix) saattavat todennäköisemmin asua IP-osoitteita mustalle listalle, koska niille ne näyttävät tavallisilta ISP-IP-osoitteilta VPN-verkkoihin kuuluvien tietokeskusten osoitteiden sijasta..

Haittoja

 • Asuin IP-osoitteet voivat olla erittäin kalliita. Monet verkkopalveluntarjoajat tarjoavat heille tilauksen / datan raja-arvon perusteella, kustannukset alkavat noin 20 dollaria kuukaudessa ja nousevat helposti 500 dollariin kuukaudessa tai enemmän. Joten sinä VPN-käyttäjänä maksat paljon enemmän VPN-palvelusta ja joudut ehkä joutumaan sietämään kaistanleveysrajoituksia.
 • VPN-palveluntarjoajien on vaikea selvittää, onko heidän IP-osoitteidensa, joita he saavat käyttäjille, laillisia. Joskus se voi olla Datacenter-IP: n asettaminen asuinalueeksi, kun taas – muina aikoina – IP-osoite voidaan varastaa.
 • Jos asuin IP-osoitteesi joutuu jotenkin mustalle listalle tai häviää (Internet-palveluntarjoajan murtamisen vuoksi), voi olla erittäin vaikeaa saada se korvaamaan..

6. IPv4-osoitteet

Mikä on IPv4-osoite?

IPv4 on toistaiseksi yleisimmin käytetty Internet-protokollan versio. IPv4-osoitetta käytetään Internetissä kytkettyjen laitteiden tunnistamiseen, ja ne määritetään laitteellesi, kun muodostat yhteyden IPv4 VPN-palvelimeen. IPv4-osoitteet käyttävät desimaalimuotoa ja 32-bittistä muotoa – tässä esimerkki: x.x.x.x (missä “x” voi olla mikä tahansa luku välillä 0–255).

Plussat

 • IPv4 on helpompi aliverkko, ja se on yhteensopiva useampien laitteiden kanssa.
 • IPv4: n avulla et altista mahdollisille IPv6-vuotoille.
 • IPv4-osoitteet on paljon helpompi muistaa (tärkeää, jos haluat kirjoittaa ne muistiin tai käyttää niitä etäkäyttöön).

Haittoja

 • IPv4-osoitteiden määrä alkaa loppua, koska kokonaismäärä on noin 4,3 miljardia ja Internetin käyttäjien kokonaismäärä maailmassa on jo ylittänyt 4 miljardin rajan.

7. IPv6-osoitteet

Mikä on IPv6-osoite?

IPv6: ta pidetään IPv4: n seuraajana. IPv6-osoite on verkkoyhteyteen kytketylle laitteelle osoitettu yksilöivä tunniste, ja se käyttää heksadesimaalimuotoa ja 128-bittistä muotoa.

IPv6-osoitteet voidaan näyttää kahdella tavalla:

 1. Puhtaat muodot – x: x: x: x: x: x: x: x, missä “x” voi olla heksadesimaaliarvo välillä 0 – FFFF.
 2. Kaksoismuodot – x: x: x: x: x: x: y: y: y: y, missä “x” voi olla heksadesimaaliarvo välillä 0–FFFF ja “y: y: y: y” edustaa IPv4: tä osoite.

IPv6-osoitteet määritetään laitteillesi automaattisesti joka kerta, kun muodostat yhteyden VPN-palvelimeen, joka tukee IPv6: ta.

Plussat

 • IPv6-osoitteiden takia ei tarvitse huolehtia siitä, että IPv6-osoitteita on taisteltava, koska epäselviä osoitteita on noin 340 (pohjimmiltaan 340 triljoonaa biljoonaa triljoonaa mahdollisuutta).
 • IPv6: lla on parannettu turvallisuus kuin IPv4: llä, koska siinä on sisäänrakennettu Packet Flow Inspection, todennus ja IPSec-tuki.

Haittoja

 • Useimmat Internet-yhteydellä varustetut laitteet eivät vielä tue IPv6: ta, ja monet IPv4-laitteet eivät ole yhteensopivia IPV6: n kanssa. Itse asiassa vain noin 25% verkkoon liitetyistä verkoista mainostaa tällä hetkellä IPv6-yhteyttä.
 • Jos sinulla on IPv6-osoite, sinun on poistettava se käytöstä, kun käytetään VPN-verkkoa, jotta IPv6-liikenteen vuodot eivät altistu kommunikoidessaan IPv4-verkkosivustojen kanssa..
 • Koska IPv6-osoitteet ja otsikot vievät enemmän tilaa datapaketissa, on mahdollista (vaikka pieni), että jotkut käyttäjät saattavat kohdata yhteysongelmia.
 • Koska siirtyminen IPv4: stä IPv6: een on melko kallista, on mahdollista, että VPN-käyttäjänä maksat enemmän VPN-palvelusta, koska se on hinnoiteltumpi.

VPN-palveluntarjoajat eivät tarjoa vain yhtä IP-osoitetyyppiä

Tällä tarkoitamme, että sinun ei pitäisi odottaa, että VPN-palveluntarjoaja tarjoaa sinulle pääsyn vain omistettuun IP-osoitteeseen tai dynaamiseen IP-osoitteeseen. Jos esimerkiksi VPN-palveluntarjoaja tarjoaa sinulle staattisen IP-osoitteen, se voi olla myös jaettu osoite (koska jaat sen kaikkien palvelimen käyttäjien kanssa). Toinen esimerkki olisi VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa IPv6 Residential Shared IP -osoitteen.

Jotkut VPN-palveluntarjoajat saattavat jopa tarjota tietyn tyyppistä IP-osoitetta lisämaksullisena ominaisuutena VPN-palvelun rinnalla – kuten esimerkiksi maksullinen erityinen IP-osoiteominaisuus..

vertailut

Staattiset vs. dynaamiset IP-osoitteet

Staattiset IP-osoitteet sopivat paremmin, kun tarvitset verkkosivustoja tunnistamaan IP-osoitteesi – joko siksi, että sinun on poimittava palvelu / videopeli siitä, mihin jäit, tai koska olet hylännyt ostoskorin ja haluat, että kohteesi vielä tallennetaan. Ne ovat hyödyllisiä myös silloin, kun joudut etäkäyttämään laitetta nopeasti.

Dynaamiset IP-osoitteet puolestaan ​​ovat parempi valinta, jos yksityisyys on etusijalla sinulle ja jos haluat mistä tahansa syystä rekisteröidä sivuston uudeksi käyttäjäksi.

Dedikoidut IP vs. jaetut IP-osoitteet

Jaettuja IP-osoitteita suositellaan enemmän, jos haluat suojella paremmin yksityisyyttäsi varmistamalla, että IP-osoitetta ei voida sitoa siihen, mitä teet Internetissä, ja jos haluat myös kustannustehokkaita tarjouksia.

Dedikoidut IP-osoitteet toimivat paremmin, jos et välitä ylimääräisistä kustannuksista ja haluat yksinoikeudella olevan IP-osoitteen, joka on vain sinun (voi olla tärkeä, jos käytät VPN: tä työssä) ja jota ei voi mustalle listalle tai estää muiden käyttäjien toimien takia. käyttäjille. Asuin IP-osoitetta (erityisen IP-osoitteen tyyppi) tulisi harkita vain, jos sinun on ehdottomasti oltava 110% varma, että IP-osoitetta ei saa mustalle listalle, ja raha ei ole sinulle ongelma.

IPv4 vs. IPv6 IP-osoitteet

Tällä hetkellä sinulla on parempi IPv4-osoitteiden käyttö. Se on parempaa yksityisyytellesi, koska sinun ei tarvitse huolehtia IPv6-vuodoista, yhteensopivuusongelmiin ei puututa melko paljon, ja VPN-palvelu on yleensä kustannustehokkaampi.

Joten mikä on paras vaihtoehto?

Täällä ei ole todellista vastausta – kaikki riippuu mieltymyksistäsi. Lukuun ottamatta IPv4- ja IPv6-osoitteita. Tässä tapauksessa paras vaihtoehto on IPv4-osoite yksinkertaisesti siksi, että IPv6: n käyttöönotto ei ole suurta ja sitä tuetaan riittävästi.

Muuten, jos yksityisyyden suoja on erittäin suuri, dynaamiset ja jaetut IP-osoitteet toimivat parhaiten, kun taas omistetut ja staattiset IP-osoitteet soveltuvat paremmin, jos sinulla on ylläpidettävä online-maine ja jos tarvitset nopeaa, kätevää pääsyä etälaitteisiin.

Muista vain, että et todennäköisesti löydä VPN-palveluntarjoajaa, joka tarjoaa kaikki nämä tyypit IP-osoitteita yhdessä. Joten haluamasi IP-arvon tulisi olla yksityiskohta, jonka huomioit päätöksessäsi, kun valitset VPN: n.

Voimme silti tarjota sinulle suosituksen – älä etsi vain yhden tyyppistä IP-osoitetta. Valitse sen sijaan sekoitus. Esimerkiksi staattinen jaettu IP-osoite on kunnollinen valinta, koska saat nauttia molemmista maailmoista parhaimmillaan (yksityisyys ja tilauspohjaisten verkkosivustojen mukavuus, joka muistaa IP-osoitteesi eikä merkitse sinua esimerkiksi uudeksi käyttäjäksi).

Etsitään VPN-tietosuojakeskeisiä IP-osoitteita & Palvelut?

Olemme saaneet selkääsi – CactusVPN on sellainen palvelu, joka osaa suojata ja kunnioittaa yksityisyyttäsi. Yhdessä käytämme korkealaatuista AES-salausta suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi ja verkkoliikennettä valvontayrityksiltä ja hakkereilta. Tämän lisäksi voit myös suojata yhteydet erittäin turvallisella OpenVPN-protokollalla aina, kun siirryt verkkoon.

Lisäksi noudatamme tiukkaa kieltäytymiskäytäntöä yrityksessämme, mikä merkitsee melko suurta merkitystä siitä, että me emme kirjaa mitään tietojasi.

Tarjoamme staattisia jaettuja IPv4-IP-osoitteita kaikille käyttäjillemme

Löysimme tämän täydellisen sekoituksen – sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että kuka tahansa voi yhdistää online-liikenteesi sinuun erityisesti, koska se sekoittuu muiden CactusVPN-käyttäjien liikenteeseen.

Lisäksi tällä tavalla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tavalliset verkkosivustosi eivät tunnista sinua eri IP-osoitteen takia joka kerta, kun siirryt verkkoon – kaikki ilman, että yksityisyytesi tarvitsee osua!

Voi, ja älä ole huolissasi mahdollisista kaistanleveyden rajoituksista, koska käytämme jaettuja IP-osoitteita – kaikilla nopeilla palvelimillamme on rajaton kaistanleveys. Jaetut IP-osoitteet auttavat meitä myös tarjoamaan parempaa hinnoittelua.

Enemmän kuin vain VPN-palvelu

VPN-palvelumme sisältää myös älykkään DNS-palvelun niille, jotka haluat nauttia entistä enemmän sisältövalikoimasta. Periaatteessa älykkään DNS: n avulla pääset estämään yli 300 maantieteellisesti rajoitetun verkkosivuston käyttämistä maista, kuten Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Australia, Saksa, Puola, Sveitsi, Ruotsi, Ranska.

Kokeile ensin ilmaista palveluamme

Voit antaa VPN-palvelullemme nopean testiajon nähdäksesi, pystyykö se vastaamaan kaikki tarpeesi ennen sitoutumista. Sinun ei tarvitse antaa luottokorttitietoja.

Lisäksi kun kirjaudut CactusVPN: hen, saat silti 30 päivän rahat takaisin -takauksen..

johtopäätös

VPN-palveluntarjoajat tarjoavat käyttäjille yleensä yhden tai kaksi seuraavista IP-osoitteista:

 • Staattiset IP-osoitteet
 • Dynaamiset IP-osoitteet
 • Dedikoidut IP-osoitteet
 • Jaetut IP-osoitteet
 • Asuin IP-osoitteet
 • IPv4 IP-osoitteet
 • IPv6 IP-osoitteet

Heillä kaikilla on etujaan ja miinuksiaan, mutta pääasiallinen asia on tämä – Dynaamiset ja jaetut IP-osoitteet ovat enemmän yksityisyyden suuntautuneita ja halvempia ylläpitää (siten VPN-palvelut maksavat käyttäjille vähemmän), kun taas staattiset ja omistetut IP-osoitteet ovat yksinoikeudellisempia, kalliimpia ja tarjoavat vähemmän yksityisyyden suojaa, mutta todennäköisemmin joutuvat mustalle listalle muiden käyttäjien toimien perusteella (luotettavat VPN-palveluntarjoajat kykenevät kuitenkin hallitsemaan ja estämään tätä ongelmaa) ja tilaajat-verkkosivustot liputtavat “epäilyttävään” toimintaan.

Kaiken kaikkiaan ”sekoitettu” IP-osoite (kuten staattinen jaettu IP-osoite) on paras tapa edetä, koska saat nauttia siitä, mitä molemmilla erityyppisillä osoitteilla on tarjota.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map