Soalan Lazim mengenai tetapan akaun

Apakah perbezaan antara akaun laman web CactusVPN dan akaun perkhidmatan VPN, nama pengguna dan kata laluan yang saya gunakan?


Akaun adalah gabungan nama pengguna dan kata laluan.

Untuk penggunaan perkhidmatan anda dengan mudah, anda memerlukan dua jenis akaun:

 1. Akaun laman web CactusVPN:
  Apabila anda mendaftar di laman web kami, anda akan mendapat akaun laman web CactusVPN anda. Ia merangkumi alamat e-mel anda sebagai nama pengguna dan kata laluan. Anda akan menggunakannya untuk mengakses akaun anda di laman web cactusvpn.com dan log masuk ke aplikasi CactusVPN untuk Windows, Android dan iOS.

  Anda boleh menguruskan akaun laman web CactusVPN anda di halaman Butiran Akaun.

 2. Akaun perkhidmatan VPN:
  Sebagai pelanggan CactusVPN, anda boleh memiliki pelbagai perkhidmatan, bergantung pada keperluan anda. Apabila anda memesan perkhidmatan, nama pengguna dan kata laluan yang terpisah dihasilkan (anda boleh mendapatkannya di akaun anda di laman web kami). Ini adalah akaun perkhidmatan VPN anda, yang hanya sesuai dengan layanan yang dibeli. Anda akan menggunakannya untuk log masuk ke bahagian VPN dari Aplikasi CactusVPN untuk macOS atau semasa menyambung ke pelayan VPN kami melalui sambungan yang dibuat secara manual. Anda boleh mengurus akaun perkhidmatan VPN anda di halaman Tetapan.

Mari lanjutkan: Anda mempunyai satu akaun laman web CactusVPN, dan sejumlah akaun VPN dan / atau Smart DNS yang sesuai dengan perkhidmatan VPN / Smart DNS anda. Semua akaun VPN / DNS pintar anda dilampirkan ke akaun laman web CactusVPN.

Saya lupa kelayakan masuk untuk akaun saya di laman web CactusVPN

Pergi ke Tetapkan semula halaman kata laluan anda, masukkan alamat e-mel anda, sahkan bahawa anda bukan robot dan tekan “Kirim”. Anda akan menerima e-mel untuk mengesahkan bahawa anda ingin menetapkan semula kata laluan anda. Klik pada butang “Tetapkan semula kata laluan anda” dari e-mel. Anda akan dihantar ke laman web di mana anda boleh menukar kata laluan anda.

Bagaimana saya boleh menukar alamat e-mel yang berkaitan dengan akaun laman web CactusVPN saya?

Untuk menukar alamat e-mel akaun CactusVPN anda, log masuk ke akaun anda di laman web kami dan pergi ke Akaun Saya -> Kata laluan akaun.

Cara menukar nama pengguna perkhidmatan VPN saya?

Nama pengguna VPN anda dibuat secara automatik oleh sistem kami. Dan biasanya ia kelihatan seperti sekumpulan huruf dan nombor secara rawak. Kami memberi anda kemungkinan untuk mengubahnya menjadi yang lebih “manusia” agar lebih mudah diingat. Untuk itu, pergi ke akaun anda -> Tetapan -> Nama Pengguna VPN & Kata Laluan.

Di kotak “Perincian Log Masuk VPN” Anda akan menemukan bidang yang berjudul “Masukkan Nama Pengguna Baru”. Cukup masukkan nama pengguna yang anda inginkan dan tekan butang “Tukar nama pengguna” di sebelahnya.

Ketahui lebih lanjut mengenai perbezaan antara akaun laman web CactusVPN dan akaun perkhidmatan VPN.

Cara menukar kata laluan perkhidmatan VPN saya?

Kata laluan VPN anda dibuat secara automatik oleh sistem kami. Dan biasanya ia kelihatan seperti sekumpulan huruf dan nombor secara rawak. Kami memberi anda kemungkinan untuk mengubahnya menjadi yang lebih “manusia” agar lebih mudah diingat. Untuk itu, pergi ke akaun anda -> Tetapan -> Nama Pengguna VPN & Kata Laluan.

Di dalam "Nama Pengguna VPN & Kata Laluan" kotak anda akan menemui "Tukar kata laluan" pautan. Selepas anda mengkliknya, dua medan teks akan muncul. Anda harus mengisi bidang ini dengan kata laluan baru. Masukkan kata laluan yang sama di kedua-dua bidang. Selepas itu klik "Tukar kata laluan" butang.

Penting: Kata laluan hendaklah dari 4 hingga 24 aksara dan boleh mengandungi huruf dan angka sahaja.

Ketahui lebih lanjut mengenai perbezaan antara akaun laman web CactusVPN dan akaun perkhidmatan VPN.

Cara menaik taraf / menurunkan perkhidmatan saya?

Ikuti tutorial ini.

Cara menukar kitaran pengebilan saya?

Sila hubungi kami.

Berapa lama masa yang diperlukan untuk mengaktifkan perkhidmatan selepas saya membayar?

Berdasarkan pengalaman kami, kami dapat mengatakan bahawa jika anda membayar dengan PayPal dan kad Kredit / Debit, akaun akan diaktifkan dalam beberapa minit. Sekiranya anda menggunakan kaedah pembayaran lain, diperlukan waktu hingga 48 jam hingga mereka mengesahkan transaksi anda dan memindahkan wangnya.

Sekiranya saya membeli akaun VPN premium akan meningkatkan kelajuan?

Pada Percubaan VPN Percuma kami menawarkan akses penuh ke perkhidmatan kami. Satu-satunya had adalah masa anda boleh menggunakannya – hanya 24 jam. Jadi kelajuannya akan sama seperti anda menggunakan pelayan yang sama. Untuk meningkatkan kelajuan anda, anda boleh mencuba dan meningkatkan sambungan anda ke ISP anda dan bereksperimen dengan protokol yang berbeza (SSTP, SoftEther, PPTP, L2TP / IPSec, OpenVPN). PPTP harus menjadi yang terpantas.

Saya mempunyai invois yang belum dibayar tetapi saya tidak mahu membayarnya.

Kecuali anda membatalkan perkhidmatan, sistem akan membuat invois baru setiap kitaran penagihan. Tetapi tidak wajib. Sekiranya anda tidak mahu menggunakan perkhidmatan kami lagi, anda hanya perlu membatalkan perkhidmatan anda.

Bolehkah saya membuat langganan kad kredit / debit?

Langganan kad kredit dibuat secara automatik setelah anda membayar invois pertama anda dengan kad kredit. Untuk membatalkan langganan, batalkan perkhidmatan sahaja.

Cara menukar kad Kredit / Debit lalai?

Anda mempunyai dua pilihan untuk menukar kad kredit lalai anda:

 1. Pergi ke Kad Kredit yang Disimpan dari akaun anda di laman web kami. Anda boleh menambahkan kad baru anda di sana.
 2. Anda boleh memilih pilihan "Masukkan Maklumat Kad Baru Di Bawah" dari invois anda (jika anda sudah memilikinya). Selepas itu tambahkan kad baru anda dan klik "Hantar".

Cara membatalkan langganan kad kredit / debit saya?

Sekiranya anda akan menghapuskan butiran kad kredit / debit yang tersimpan, pembayaran automatik tidak akan dilaksanakan dan anda perlu membayar invois anda secara manual.

Untuk menghapus kad kredit / debit lalai anda, sila masuk ke akaun anda dan pergi ke Kad Kredit Disimpan.

Sekiranya anda ingin berhenti menggunakan perkhidmatan kami, yang harus anda lakukan ialah membatalkan perkhidmatan sebelum pembayaran selesai. Sekiranya anda membatalkan perkhidmatan, kad kredit / debit anda tidak akan dikenakan bayaran.

Cara membatalkan langganan PayPal saya?

Untuk membatalkan langganan PayPal, ikuti tutorial rasmi PayPal.

Cara memadam / membatalkan akaun saya?

Log masuk ke akaun anda, pergi ke Langganan dan klik "Permintaan Pembatalan".

Di mana saya dapat mencari nama pengguna dan kata laluan VPN saya dan kunci DNS Pintar?

Log masuk ke akaun anda di laman web kami dan pergi ke Tetapan -> Nama Pengguna VPN & Kata Laluan.

Untuk mencari kunci DNS Pintar anda masuk ke akaun anda di laman web kami, pergi ke Tetapan -> Kelayakan Masuk Apl.

Bagaimana potongan harga berfungsi?

Potongan harga berlaku pada langganan kedua yang anda beli, selagi langganan pertama anda tetap aktif. Sebagai contoh, jika anda mempunyai perkhidmatan VPN atau Smart DNS pada masa ini, anda akan dapat membeli yang kedua dengan potongan harga yang akan dikenakan pada setiap kitaran pengebilan semasa memperbaharui perkhidmatan kedua anda. Sekiranya anda membatalkan yang pertama, anda perlu membayar harga penuh untuk yang masih ada semasa memperbaharui kitaran pengebilan berikut.

Potongan harga bundle hanya tersedia untuk langganan baru dan tidak akan berlaku hanya untuk memperbaharui langganan semasa anda ke perkhidmatan kami, dan anda hanya layak mendapat potongan harga jika langganan kedua yang anda beli mempunyai harga yang sama atau lebih rendah.

Anda hanya akan menerima diskaun ini untuk langganan dengan kitaran pengebilan yang sama atau jika kitaran pengebilan untuk yang kedua lebih pendek daripada yang berlangganan pertama. Contohnya, anda tidak layak mendapat potongan harga pada langganan tahunan jika langganan awal anda dibebankan setiap bulan, tetapi jika langganan awal anda ditagih setiap tahun, anda boleh menerima potongan potongan pada yang kedua, walaupun jika dibilkan setiap bulan.

Perkhidmatan yang dibeli dengan potongan harga tidak dapat dipindahkan ke akaun lain. Sekiranya anda mahu langganan kedua ditambahkan pada akaun lain, anda boleh memanfaatkan kami "Bawa Rakan" promosi dan anda dan rakan anda akan mendapat perkhidmatan CactusVPN sebulan percuma.

Diskaun bundle tidak dikenakan secara automatik. Sila hubungi kami jika anda ingin membeli beberapa langganan sekaligus dan kami akan mengeluarkan invois dengan potongan harga yang dikenakan.

Langganan kedua anda akan ditagih setiap kitaran pengebilan dengan harga yang sama, selagi anda juga mempunyai langganan pertama yang aktif.

Potongan harga tidak tersedia pada langganan ke-3, ke-5, ke-7 dan lain-lain. Ia hanya tersedia pada langganan kedua anda dan pada tarikh ke-4, ke-6, ke-8 dan lain-lain.

Sekiranya anda ingin membeli lebih dari 10 langganan, kami menawarkan diskaun hebat, bergantung pada jumlah langganan yang ingin anda beli. Sebaiknya hubungi kami sebelum melakukan pembelian sehingga kami dapat membincangkan lebih lanjut mengenai perinciannya.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map