Beste Black Friday- en Cyber ​​Monday VPN-verkopen voor 2020

Black Friday en Cyber ​​Monday zijn twee enorme winkeldagen die elk jaar eind november arriveren, na Thanksgiving van de VS. Van oudsher zijn dit de beste tijden om verkopen op allerlei soorten producten op internet te vinden en hiervan te profiteren.


VPN-abonnementen zijn geen uitzondering.

Tijdens deze twee dagen (soms verlengd tot een hele week of langer, afhankelijk van de provider), kun je enkele van de beste VPN-deals van het jaar krijgen. Deze zijn doorgaans aanzienlijk beter dan de reguliere VPN-coupons en -verkopen die u op andere momenten ziet.

Ik spaar graag geld. Daarom besteed ik elke november veel tijd aan het zoeken naar de beste VPN-deals die er zijn.

Zelf zoek ik vooral naar kortingen bij providers waar ik nog geen kans op heb gehad om mee te spelen. Maar ik controleer ook zowat elke VPN die ik ken. Als ik nog een jaarabonnement (of meer) kan krijgen op een dienst waar ik blij mee ben met een geweldige korting, waarom zeg ik dan niet.

Hieronder staan ​​enkele van de beste verkopen die ik dit jaar heb kunnen vinden.

Ik wil niemand op een dwaalspoor brengen, daarom plaats ik alleen Black Friday- en Cyber ​​Monday VPN-deals voor providers die ik persoonlijk ken. Dit zijn bedrijven die ik vertrouw en die naar mijn mening een goed product bieden.

Als u al een van deze services overweegt, hoop ik dat deze deals u wat geld kunnen besparen. Wacht echter niet te lang, anders zult u merken dat u moet wachten tot de VPN-kerstverkopen ronddraaien.

De aanbiedingen

PureVPN [73% korting]

PureVPN-websitePureVPN is een van de meest populaire en inderdaad de beste VPN’s op de markt. Het is een van de twee providers waarmee ik te allen tijde een actief abonnement heb.

Ze draaien servers in 131 landen (eigenlijk overal waar je ooit verbinding zou willen maken), staan ​​P2P toe, laten je maximaal vijf apparaten tegelijk verbinden en zitten boordevol geavanceerde functies die andere providers missen, zoals malware- en virusbescherming, IDS / IPS, ad -blokkeren en splitsen van tunnels.

PureVPN doet ook uitstekend werk door het deblokkeren van veel populaire streamingdiensten, waaronder US Netflix en de BBC iPlayer, en draait tientallen servers die speciaal voor dat doel zijn geoptimaliseerd.

De PureVPN Black Friday-special van dit jaar begint op 14 november. De einddatum is onbekend.

Met de promo kun je een 2-jarig abonnement tot hun dienst op een 73% korting, of voor $ 2,91 per maand. Ik werk al bijna zeven jaar bij PureVPN en het wordt gewoon niet goedkoper dan dat. De deal van dit jaar zal moeilijk te verslaan zijn.

CyberGhost [79% korting]

CyberGhost-startpaginaCyberGhost is een perfecte VPN-provider voor privacy-minded. Dat wil niet zeggen dat het ergens anders slap is. Sinds de release van CyberGhost 7 eind vorig jaar waren ze zelfs beter dan ooit.

Gevestigd in Roemenië, heeft CyberGhost een echt no-logging-beleid voor maximale privacy. Het afgelopen jaar is hun netwerk met maar liefst 150% gegroeid tot meer dan 7100 servers in 90 landen. Ze laten ook allemaal goede prestaties zien.

P2P is toegestaan ​​en het ontgrendelen van geografisch geblokkeerde inhoud werkt als een charme. En, op 45 dagen, CyberGhost biedt de langste geld-terug-garantie van alle providers.

Voor de 2020 Black Friday- en Cyber ​​Monday-uitverkoop voert CyberGhost een promotie als nooit tevoren. Ze bieden aan 79% korting op een 2-jarig abonnement. Dat komt alleen uit $ 2,75 per maand.

De verkoop begint op 22 november en loopt door 5 december.

NordVPN [70% korting]

NordVPN-websiteNordVPN is een andere VPN-favoriet van mij en de andere service waarmee ik altijd een actief abonnement heb.

Gevestigd vanuit Panama en volgens een strikt niet-logboekbeleid, doet niemand privacy beter. Ze zijn een van de snelste VPN’s en hebben duizenden krachtige servers in 58 landen.

NordVPN staat een genereuze zes gelijktijdige verbindingen toe, ontgrendelt elke geo-geblokkeerde streamingdienst die je er tegenaan kunt gooien, heeft geen problemen met P2P en biedt een functierijke client die volgens mij een van de schoonste en gemakkelijkst te gebruiken is.

Ze hebben ook een massa privacyfuncties die maar weinig andere providers bieden, waaronder dubbele VPN, Tor over VPN en verduisterde servers – de laatste zijn perfect voor VPN-toegang op plaatsen waar het gebruik beperkt is.

Vanaf 1 november en loopt tot 4 december, NordVPN biedt een enorm 70% korting een driejarig abonnement. Dat vertaalt naar $ 3,49 per maand.

Deze bundel is zonder twijfel de beste korting die NordVPN ooit heeft aangeboden. Het hele ding wordt natuurlijk ook gedekt door NordVPN’s uitstekende 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Surfshark [83% korting]

Surfshark's websiteEen vrij nieuwe VPN-provider, ik begon Surfshark pas eind vorig jaar te gebruiken. Maar, zoals je kunt zien in mijn recensie, noem me onder de indruk. Andere providers moeten zeker weten hoe ze het goed moeten doen.

Met een schone en super intuïtieve klant is Surfshark een perfecte service voor diegenen onder ons die het graag simpel willen houden.

Ze hebben een brede en snelle wereldwijde serverdekking, ondersteunen torrenting en hebben het beste van het beste wat betreft privacy (d.w.z. absoluut geen logboekregistratie). Ze staan ​​zelfs onbeperkte verbindingen toe!

Om niet te worden overtroffen door hun concurrenten te kopen, doet Surfshark ook uitstekend werk door het deblokkeren van US Netflix, Hulu, de BBC iPlayer en zowat elke andere populaire streamingdienst die je maar kunt bedenken.

Surfshark probeert ook de kortingsbalk te verhogen met een enorme 83% korting korting.

Tussen 12 november en 3 december, u kunt hun service slechts voor een kleine vergoeding krijgen $ 1,99 per maand op een Abonnement van 24 maanden. Het is een goede deal zoals ik het hele jaar van hen heb gezien.

Zoals ik al zei, kunnen andere VPN-providers er beter rekening mee houden.

VyprVPN [80% korting]

VyprVPN-websiteVyprVPN heeft de afgelopen tijd de zaken echt veranderd. Ze zijn een gecertificeerde no-logging VPN geworden, hebben een uitstekende nieuwe multi-platform client-app uitgebracht en hebben hun inspanningen opgevoerd om de blokkering van de meest populaire videostreamingservices mogelijk te maken.

Met andere woorden, ze zijn nu een waardige mededinger, ongeacht wat uw VPN-behoeften zijn.

Gevestigd in Zwitserland en gebruikmakend van de nieuwste technologieën, zijn beveiliging en privacy van het hoogste niveau. Het gepatenteerde Chameleon-protocol van VyprVPN betekent dat de service ook goed werkt in landen als China – waar VPN-gebruik wordt afgekeurd.

Het volledig eigen servernetwerk van VyprVPN omvat 64 landen. Serverprestaties staan ​​op zichzelf en laten u gemakkelijk grote bestanden downloaden – P2P wordt ondersteund – en streamen van video van hoge kwaliteit, waaronder Netflix en de BBC iPlayer.

Voor Black Friday en Cyber ​​Monday biedt VyprVPN een tweejarig abonnement op een enorm 80% korting vergeleken met normale prijzen – dat is alleen $ 2,50 per maand. Het aanbod loopt van half november naar 5 december en wordt natuurlijk ondersteund door de uitgebreide VyprVPN’s 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

ProtonVPN [40% korting]

ProtonVPN-websiteAls het de absoluut hoogste niveaus van privacy en beveiliging zijn waar je naar op zoek bent, kunnen maar weinig andere providers de inzet van ProtonVPN evenaren. Het in Zwitserland gevestigde bedrijf is zelfs de enige service waarmee u een dubbele VPN kunt uitvoeren in elk land op hun serverlijst – dat zijn 44 locaties wereldwijd.

ProtonVPN heeft natuurlijk veel meer. Een eenvoudig te gebruiken client boordevol functies, ondersteuning voor torrenting en uitstekende verbindingssnelheden zijn slechts enkele van de dingen die me opvielen tijdens mijn recensie van ProtonVPN.

Meestal veel duurder, u kunt een kiezen 2-jarig abonnement aan het Plus-abonnement van ProtonVPN op een 40% korting of $ 4,00 per maand. Deze Black Friday- en Cyber ​​Monday-deal gaat live 14 november en eindigt op 8 december.

Ze zijn een provider die zeer zelden verkopen heeft. Dus, als je ooit overwoog om aan boord te springen met ProtonVPN, dan is dit een uitstekende kans.

ExpressVPN [49% korting]

ExpressVPN-websiteExpressVPN is een van de bekendste providers die er zijn. Dankzij een intuïtief ontworpen client boordevol met de sterkste beveiligingsfuncties die u zult vinden, zijn ze allebei een geweldige service voor beginners om nat te worden en hebben ze meer dan genoeg kracht om de gevorderde gebruikers tevreden te stellen.

Zoals blijkt uit mijn snelheidstests, is ExpressVPN ook een snelle provider. Ze hebben servers in 95 landen en BitTorrent en peer-to-peer bestandsdeling zijn op al deze sites toegestaan.

De Black Friday- en Cyber ​​Monday-promotie, de beste deal van ExpressVPN in lange tijd, is een Abonnement van 15 maanden Bij 49% korting. De verkoop begint op 9 november en eindigt 3 december.

HideMyAss! [48% korting]

HideMyAss-websiteHideMyAss! bestaat al heel lang en is een uitstekende allround VPN-service. Hun echte roem is echter hun wereldwijde dekking. Met servers in 220 landen doet niemand locaties beter.

Al die servers betekenen ook niet slechte prestaties. Zoals de resultaten van de HMA-snelheidstest bevestigen, neuriën ze heel goed.

Ik heb een paar zorgen over dit logboekbeleid van HideMyAss. Het is meer dan genoeg voor de gemiddelde gebruiker, maar als je van je privacy houdt, moet je CyberGhost of NordVPN bekijken. Overal elders is het aanbod van HMA vergelijkbaar met andere VPN-providers.

Van 19 november door 30 november, je kunt een 3-jarig HMA-abonnement voor 48% korting. Dat is een dollar per maand minder dan enige andere verkoop die ik dit jaar van hen heb gezien.

Onzichtbaar browsen VPN [78% korting]

Onzichtbare browser VPN-websiteibVPN is een kleinere provider gevestigd in Roemenië en biedt alle functies die u van een topservice mag verwachten tegen een prijs die maar weinig concurrenten kunnen verslaan.

Ze bieden maximale privacy dankzij hun uitstekende zero-logging-beleid – en het feit dat ze in Roemenië zijn gevestigd – peer-to-peer ondersteuning voor het delen van bestanden, 173 goed presterende servers in 47 landen en een klant met zowat elke functie die de meesten van ons hebben ooit nodig zal hebben.

De promotie van Invisible Browsing VPN is erg gul 78% korting hun Ultiem VPN-jaarabonnement. Het is een koopje van een deal dat uiteindelijk slechts een kostprijs is $ 2,42 per maand (of slechts $ 0,08 per dag!)

Deze aanbieding is slechts voor een week geldig, vanaf 27 november naar 4 december middernacht Oost-Europese tijd (UTC + 2).

IPVanish [73% korting]

IPVanish-websiteIPVanish wordt algemeen beschouwd als een van de betere VPN-providers op de markt, en daar ben ik het mee eens.

Hoewel ze in de VS zijn gevestigd, zorgt een strikt niet-logboekbeleid ervoor dat uw privacy te allen tijde wordt gehandhaafd (d.w.z. als de autoriteiten komen kloppen, heeft IPVanish geen informatie om ze te geven).

IPVanish biedt hoge snelheden over hun hele netwerk – een serverlijst die 53 landen en 77 locaties omvat. U heeft onbeperkt P2P-verkeer en maximaal tien apparaten tegelijk toegestaan.

Dit is ook een VPN-provider die graag continu innoveert en de grenzen verlegt met functies zoals VPN-verbindingsmaskering en IP-cycling.

De IPVanish Cyber-verkoop begint op 11 november om 12:01 UTC. Het eindigt op 3 december om 23:59 UTC. De deal is een 1-jarig abonnement Bij 73% korting de normale maandelijkse prijs, die komt uit op gewoon $ 3,25 per maand.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me