VPN Masa Popcorn Terbaik 2019 – Adakah Selamat?

Popcorn Time adalah perisian yang dikhaskan untuk streaming kandungan video dalam talian secara percuma. Ia mempunyai sokongan pelbagai platform yang merangkumi Mac, Android, iOS dan Windows. Bukan hanya itu dianggap alternatif untuk perkhidmatan streaming berbayar seperti Amazon Prime, HBO Now dan Netflix.


Popcorn Time menggunakan mekanisme yang dikenali sebagai (Peer-to-Peer) P2P. Dengan kata mudah, sebahagian besar kandungan yang ada pada waktu popcorn terletak di bawah bahan hak cipta. Oleh itu, jika anda mengalirkan kandungan tersebut tanpa kebenaran pemilik hak cipta, anda melanggar undang-undang.

Namun, jika anda tidak mahu menghadapi masalah, anda harus melakukannya gunakan VPN Popcorn Time kerana menyembunyikan rangkaian yang ada. Juga, VPN menghantar data anda melalui pelayan yang ditugaskan tanpa bocor ke ISP atau penggodam. VPN tidak menyimpan catatan aktiviti pengguna.

Mengapa Menggunakan VPN Masa Popcorn?

Popcorn Time mempunyai antara muka yang mesra pengguna untuk dilayari, menggunakannya tanpa VPN bermaksud anda meletakkan diri anda dalam bahaya. Walaupun anda menggunakan perkhidmatan di negara yang tidak memiliki undang-undang yang tegas mengenai hak cipta atau torrents, anda masih boleh menghadapi masalah untuk melihat kandungan yang tidak sah.

Pada tahun 2015, pengeluar membuat tuntutan terhadap 11 pengguna Popcorn Time yang tinggal di Oregon. Alamat IP, tarikh dan waktu ketika pengguna mengakses filem tersebut juga dinyatakan dalam tuntutan hukum terhadap mereka. Pengguna-pengguna ini dituntut kerana memuat turun fail filem tersebut dan dikenakan $ 150,000 sebagai ganti rugi dan kos undang-undang.

Ini bukan satu-satunya masa, pengguna Popcorn Time telah menghadapi hukuman berat kerana melihat kandungan berhak cipta. Dengan cara yang sama, pengguna Comcast digugat oleh firma guaman yang sama untuk menayangkan filem 2015 “Survivor”. Mereka dikenakan $ 750 untuk jenayah yang mereka lakukan, walaupun itu tidak banyak denda.

Anda tidak mahu menggunakan wang simpanan anda hanya untuk membayar denda untuk streaming kandungan berhak cipta. Inilah sebabnya mengapa Popcorn Time VPN akan sangat berguna.

Cara Memilih VPN Terbaik untuk Masa Popcorn?

Memilih VPN terbaik untuk Popcorn Time tidaklah sesukar yang anda sangka. VPN melakukan pelbagai tugas ketika menangani kerentanan keselamatan.

Namun, untuk Popcorn Time, ciri-ciri ini penting dimiliki semasa memilih VPN:

 • Keselamatan dan penyulitan lalu lintas yang tinggi.
 • Kelajuan pantas untuk streaming dan memuat turun.
 • VPN membolehkan trafik P2P yang diperlukan untuk torrent.

Terdapat banyak VPN percuma untuk masa popcorn yang mendakwa menawarkan lebar jalur tanpa had dengan kelajuan pantas. Saya mencadangkan anda mesti menjauhkan diri dari mereka. Oleh kerana mereka mengorbankan enkripsi dan mereka mempunyai beberapa kebijakan samar mengenai log.

VPN Masa Popcorn Terbaik Untuk Menyiarkan Torrent

VPN terbaik untuk masa Popcorn membantu dalam banyak tugas untuk menjaga privasi anda. Fungsi VPN adalah untuk menyembunyikan identiti sebenar yang dengan kata lain adalah ‘alamat IP’ pengguna. Penggodam menggunakan alamat IP sebagai sumber utama untuk memasuki sistem seseorang.

1. ExpressVPN

Mencari VPN untuk membantu anda melindungi privasi anda? Atau hanya untuk mengalirkan kandungan tanpa menghadapi masalah? ExpressVPN adalah VPN Popcorn Time terbaik yang membolehkan anda melakukan semua itu dengan mudah. Antaramuka yang mudah digunakan dan ciri-ciri yang luas menjadikannya paling tinggi sebagai penyedia perkhidmatan VPN.

Tertanya-tanya perkara apa yang menjadikan VPN untuk masa popcorn popular di pasaran? Tidak perlu risau tentang ini, beberapa ciri penting ExpressVPN diekstrak dan disebutkan di bawah.

 • Suis membunuh internet.
 • Berkelajuan tinggi.
 • Dasar pembalakan yang ketat.
 • Penyulitan bertaraf ketenteraan.
 • Sesuai dengan Popcorn Time dan Torrenting.

ExpressVPN dianggap sebagai Popcorn Time VPN terkemuka oleh banyak platform, dan pastinya layak dinobatkan sebagai nombor satu.

2. Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi adalah VPN paling popular untuk Popcorn Time kerana ia adalah salah satu VPN termurah yang kini ada di pasaran. Ia menawarkan pelbagai ciri yang sama kepada penggunanya yang ditawarkan oleh VPN yang mahal.

 • Ia menawarkan nama tanpa nama tanpa dasar pembalakan.
 • Tidak ada kebocoran DNS atau Web-RTC yang dikesan.
 • Pengguna boleh menggunakan kelajuan muat turunnya yang tinggi.
 • Penyulitan terbaik dengan jumlah tambahan yang serba boleh.

Sekiranya anda memeriksa pelayan penyedia VPN, anda akan melihat perbezaan dibandingkan dengan PIA kerana ia membolehkan anda mengalirkan kandungan video tanpa masalah. Kedua, PIA VPN akan meluangkan masa dan wang anda di sana sini.

3. PureVPN

PureVPN ditubuhkan di bidang kuasa Hong Kong dan berfungsi sebagai VPN Popcorn Time terbaik. Ia dilengkapi dengan persenjataan, semua ciri ini saling melengkapi dan menyumbang untuk melindungi privasi dan keselamatan.

 • Penyulitan yang kuat untuk mereka yang prihatin.
 • Aplikasi desktop dan mudah alih yang mudah digunakan.
 • Kelajuan pelayan yang pantas.
 • Pengguna boleh memanfaatkan perkhidmatan P2P.

VPN ini untuk masa Popcorn tidak meletupkan lubang di dompet anda. Ini memberi pengguna rancangan fleksibel untuk memanfaatkan layanan VPN untuk menjaga privasi internet mereka.

Cara Menggunakan Waktu Popcorn tanpa VPN?

Waktu popcorn adalah bentuk lain dari klien BitTorrent tetapi lebih fokus pada streaming kandungan. Oleh itu, ia berfungsi seperti pelanggan torrent yang lain dan boleh digunakan tanpa VPN. Sekiranya anda seorang yang mengambil risiko dan boleh hidup dengan kenyataan bahawa, jika anda terperangkap, anda mungkin akan kehilangan setiap sen.

Anda boleh mengikuti langkah-langkah ini untuk menggunakan Popcorn Time tanpa VPN.

 • Sekiranya anda belum mengemas kini peranti anda dengan tambalan terkini. Sekarang adalah masa untuk melakukannya. Beberapa tampalan tertumpu pada keselamatan peranti.
 • Anda harus berhati-hati dengan aktiviti yang anda lakukan dalam talian.
 • Jangan mengklik iklan, tidak kira seberapa baik iklan itu muncul. Kecuali anda mahu menjadi mangsa serangan data dalam talian.

Petua ini benar-benar tidak penting, kerana ISP anda masih dapat mengesan aktiviti anda. Sekiranya sampai pada masa tuntutan itu diajukan, ISP tidak akan menghalang dan mereka mungkin akan menjejaki kegiatan ini kepada anda dan anda perlu membayar denda atau bahkan dipenjara dalam beberapa kes.

Adakah VPN Popcorn Time selamat?

Memilih VPN untuk Waktu Popcorn ketika pemegang hak cipta berada di ambang upaya untuk menghukum kerana banyak orang yang melakukan pelanggaran hak cipta adalah perlu jika anda tidak mahu akhirnya pecah atau tanpa rumah. Denda dapat dari $ 100 hingga $ 150,000 yang besar dan semua simpanan nyawa anda akan habis seperti apa-apa.

Sekiranya anda ingin melanggan VPN untuk tujuan streaming pada Popcorn Time. Pertama, ikuti semua dasar mereka dan pastikan bahawa mereka tidak mencatat maklumat untuk memastikan privasi dan keselamatan yang lengkap. Itu bahagian paling penting apabila anda sudah bersedia untuk melanggan VPN.

Selain itu, terdapat beberapa ciri yang menjadikan VPN selamat untuk Popcorn Time. Sebahagian daripadanya disebutkan di sini.

 • Bunuh Suis
 • Perlindungan kebocoran IPv6
 • Perlindungan DNS

Semua VPN yang disebutkan di atas mengandungi semua ciri ini dan ciri lain yang berbeza yang berfungsi untuk melindungi privasi. Dengan VPN ini, anda tidak perlu risau tentang apa pun semasa streaming kandungan melalui Popcorn Time.

Cara menyediakan VPN pada Waktu Popcorn

Memasang VPN untuk memulakan streaming pada Popcorn Time adalah wajar. Teliti mengenai kredibiliti VPN dan kemudian teruskan tugas ini. Yang perlu diperhatikan, khususnya, ialah antara muka pengguna berbeza antara pelbagai VPN.

 • Langgan ‘Popcorn Time VPN’ dari senarai di atas.
 • Muat turun ‘dan’ Pasang ‘klien VPN yang serasi.
 • Masukkan butiran log masuk anda yang terdiri daripada ‘ID E-mel’ dan ‘Kod Laluan’.
 • Pilih ‘VPN Server’ yang dicadangkan untuk sambungan tanpa gangguan.
 • Tekan butang ‘Connect’ untuk memulakan proses.

Selepas itu, tonton setiap rancangan TV dan filem dengan kualiti terbaik mengikut pilihan anda. Perlu diingat, versi terbaru Popcorn Time akan dipasang.

Masa Popcorn untuk Android

Tidak perlu bagi seseorang untuk mengalirkan kandungan hanya di komputer. Seorang pengguna Popcorn Time boleh melakukan streaming terus pada peranti Android mereka. Oleh kerana telefon mengandungi banyak butiran peribadi dan gambar yang dapat mengenal pasti seseorang jika ia berada di tangan yang salah.

VPN untuk peranti Android anda diperlukan untuk tujuan privasi dan keamanan. Setelah anda memasang Popcorn Time VPN di Android, kehadiran internet anda selamat dan anda tidak perlu risau jika ditangkap oleh pemegang hak cipta.

Masa Popcorn untuk Mac

Sebilangan besar kandungan di Popcorn Time dilindungi hak cipta yang bermaksud anda akan dikenakan denda jika terperangkap menggunakan perkhidmatan ini. Di sinilah VPN Popcorn Time dalam proses, ia mengubah pek data anda menjadi bentuk yang dienkripsi dan mengawal privasi anda melalui internet.

Terdapat banyak laporan mengenai pengguna Popcorn Time yang dikenakan denda kerana menstrim filem. Sekiranya anda tidak mahu berakhir seperti salah satu daripadanya, gunakan VPN untuk Popcorn Time dan ia akan menyelesaikan setiap kebimbangan anda mengenai keselamatan internet dengan ciri-ciri yang luas.

Masa Popcorn untuk iPad dan iPhone

Ramai anak muda suka menghabiskan hujung minggu mereka dalam menstrim filem / rancangan TV. Waktu Popcorn melayan keperluan dengan membenarkan pengguna menonton filem atau rancangan TV tanpa mengenakan bayaran sesen pun. Sekiranya anda mempunyai iPhone atau iPad, anda boleh menggunakan perkhidmatan seperti pelanggan BitTorrent yang lain.

Penstriman bahan berhak cipta tanpa izin dapat membuat anda menghadapi masalah serius. Menggunakan VPN Popcorn Time untuk iPad atau iPhone adalah syaratnya, kerana ia melindungi privasi anda dan menghindari had lebar jalur untuk mengekalkan kelajuan.

Cara Mengeluarkan amaran VPN Popcorn Time?

Semasa menggunakan Popcorn Time tanpa VPN, anda akan disambut dengan peringatan yang menyatakan bahawa anda menggunakan Popcorn Time tanpa VPN. Tidak mungkin anda boleh mengeluarkan peringatan itu kerana untuk keselamatan anda.

Anda boleh memilih untuk mengabaikan amaran dan terus menonton tetapi anda harus tetap berada di tepi tempat duduk anda kerana anda tidak benar-benar dilindungi dan anda terdedah.

VPN Masa Popcorn terbina dalam

Petua Pro: Mencari VPN Popcorn Time terbina dalam itulah, berhenti mencari! Sebab utama menyatakan perkara tersebut adalah kerana mereka tidak serius mengenai terma dan syarat mereka.

Lebih-lebih lagi, VPN terbina dalam seperti itu tidak memberikan perkhidmatan penting yang mereka janjikan. Mereka jauh lebih mahal jika dibandingkan dengan VPN terbaik di pasaran.

 • Harga bermula dari $ 69 sebulan selama 12 bulan yang tidak tersedia dalam julat.
 • Anda tidak pasti mengenai dasar pembalakan mereka, protokol keselamatan, atau tahap penyulitan yang mereka tawarkan.
 • Kelajuan rangkaian tidak dihantar.

Ketidaksempurnaan ini membuatkan pelanggan bingung. Jauhi VPN yang mengaku terbina dalam masa Popcorn Time. Lebih lagi, Popcorn Time tidak menamakan VPN bawaan untuk sebarang motif.

VPN percuma untuk Masa Popcorn

VPN Popcorn Time yang terbaik memberikan lebar jalur tanpa had dan pelayan yang dioptimumkan dengan kelajuan pantas kepada penggunanya. Lebih-lebih lagi, ia memastikan maklumat anda selamat di internet dan tidak mencatat log. Ia juga menawarkan sokongan pelanggan terkemuka dengan konfigurasi pelbagai peranti.

Sedangkan, VPN percuma untuk Popcorn Time hadir dengan lebar jalur terhad dan ciri keselamatan yang tidak dapat dipercayai, sebab itulah ia harus dielakkan dengan apa jua kos. Dengan membayar sedikit bayaran, anda dapat menikmati streaming kandungan video tanpa ada masalah dengan menggunakan VPN.

Alternatif untuk Popcorn Time

Popcorn Time yang asal ditinggalkan oleh pembangunnya, yang melahirkan klon Popcorn Time. Klon ini dikembangkan menggunakan kod sumber terbuka perisian Popcorn Time yang asli dan kini berfungsi sebagai alternatif kepada Popcorn Time.

Terdapat alternatif percuma dan berbayar untuk Popcorn Time. Alternatif percuma adalah klon yang menjadikan kandungan streaming video percuma. Manakala, alternatif berbayar termasuk, perkhidmatan streaming yang mempunyai hak sebenarnya untuk menstrimkan kandungan tetapi harganya beberapa dolar per bulan.

Dua klon Time Popcorn utama diuji oleh pasukan kami dan mereka berfungsi dengan baik. Namun, tetap disarankan untuk menggunakan Popcorn Time VPN semasa streaming video kerana menyembunyikan identiti sebenar anda yang bocor kepada pengawasan.

 • Popcorn Time.sh
 • Masa Popcorn.to

Sekiranya wang tidak menjadi perhatian anda, anda boleh memilih alternatif Waktu Popcorn Premium. Anda tidak perlu bimbang untuk mendapatkan virus ke peranti anda kerana alternatif ini sangat terkenal dan telah menyediakan perkhidmatan streaming selama bertahun-tahun sekarang.

Beberapa alternatif Premium utama untuk Popcorn Time yang terkenal dengan penstriman.

 • Netflix
 • Hulu
 • Amazon Prime
 • HBO Sekarang

Anda boleh menggunakan perkhidmatan streaming premium di atas tanpa VPN dan tidak akan berlaku. Walau bagaimanapun, beberapa kandungan disekat secara geo oleh mereka, dan dalam beberapa senario, mereka tidak memberikan hak untuk menstrimkan tajuk tertentu, ini bermaksud jika mereka tidak memiliki hak untuk filem kegemaran anda, anda tidak dapat mengalirkannya di pelantar.

Kesimpulannya

Walaupun Popcorn Time adalah alternatif yang lebih baik untuk perkhidmatan streaming berbayar. Namun, kandungan yang ada di dalamnya mungkin mempunyai pihak berkuasa hak cipta yang menjaganya. Kami tidak mengesyorkan menggunakan VPN untuk melanggar bahan hak cipta.

VPN berfungsi sebagai media untuk meningkatkan keselamatan dalam talian anda dan melindungi anda daripada pihak ketiga yang ingin memantau aktiviti anda dan berkongsi dengan pihak ketiga.

Untuk Popcorn Time, anda menghadapi risiko privasi anda. Jadi, gunakan VPN Popcorn Time. Bukan hanya untuk seseorang yang mahu menstrim filem tanpa mendapat masalah. Ini untuk sesiapa sahaja yang ingin merasa selamat semasa melakukan streaming pada Popcorn Time dengan VPN, dengan akses tanpa had ke kandungan dalam talian.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me