Trust.Zone VPN -katsaus (2020)

trustzone -logo


Trust.Zone markkinoi heidän palveluitaan olevansa “se, johon voit luottaa”. Se on merkittävä lupaus ja useimmilla rintamilla, tämä VPN-palvelu toimittaa.

Ne eivät kuitenkaan ole tietyssä suhteessa suosituimpia VPN-palveluntarjoajia. Tämä tekee heistä vankan kilpailijan, mutta ei paras VPN kokeneille käyttäjille.

Trust.Zone osuu moniin oikeisiin muistiinpanoihin, kun niillä on ominaisuuksia, joita kuluttajien pitäisi etsiä VPN: stä. Niiden avulla voit käyttää OpenVPN-protokollaa, jota ammattilaiset pitävät toteuttamatta. Lisäksi sinulla on AES 256-bittinen salaus turvallisuus, toinen lisä, jos haluat vahvista suojaa.

Tällä VPN: llä on muita etuja siitä, että sillä on yritys päämaja sijaitsee Seychellit. Jos et ole koskaan kuullut siitä, Seychellit on yli 100 saaren saaristo.

Ympäristö on upea, ja tietojen säilyttämistä koskevat lait ovat käytännössä nolla. Mikä parasta, Seychellit sijaitsevat selvästi jopa 14 Eyes-vakooja-allianssin ulkopuolella. Tämä on erityisen tärkeää, jos haluat oppia suojaamaan yksityisyyttäsi.

Jos et ole kuullut viidestä silmästä, yhdeksästä tai 14 silmästä, ehkä sinun on aika tehdä se. Näiden liittolaisten jäsenmaat vakoilevat toistensa kansalaisia ​​ja jakavat keräämänsä tiedustelutiedot.

Nämä kansainväliset vakoojat ovat luonnollisesti kiinnostuneita siitä, mitä ihmiset tekevät verkossa. Tämä tarkoittaa, että jos et käytä VPN: tä, joku voisi seurata online-toimintaa. Internet-palveluntarjoajasi tekee niin aina, ja he voivat jakaa kyseiset tiedot.

VPN-yritys, jonka pääkonttori on 14 silmän verkon ulkopuolella, ei aio jakaa tietoja (AFAICT). Heillä on vähemmän todennäköistä, että niillä on lakeja kirjanpidosta. Jos olet yksityisyyden puolustaja, tämä on hyvä asia.

Trust.Zone on pienempi VPN-palveluntarjoaja, koska heidän palvelinverkonsa on rajoitettu. Lisäksi se on ainoa Windows-käyttöjärjestelmä. Jos käytät toista käyttöjärjestelmää, sinun on tehtävä paljon määrityksiä itse.

Trust.Zone VPN: n yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys:Erittäin helppo käyttää
Kirjauskäytäntö:Ei kirjauskäytäntöä
Palvelimen koko:130 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu:32 maata
Tuki:Lippujärjestelmä
Torrenting:sallittu
Suoratoisto:sallittu
VPN-protokolla ja salaus:OpenVPN ja L2TP; 256-bittinen AES-salaus
pääkonttori:Seychellit
Hinta:$ 3,33 / kk
Virallinen nettisivu:https://trust.zone/

Suojaus ja salaus

VPN: n käyttö on turhaa, jos palveluntarjoaja ei tarjoa sinulle parasta suojausta ja salausta. Pienemmät VPN-palveluntarjoajat kompastuvat tähän luokkaan. Ne tarjoavat vanhentuneita VPN-protokollia, heikkoa salausta ja sallivat tiedonvuodot. Jos olet kiinnostunut siitä, mitä ominaisuuksia joillakin korkealaatuisilla VPN-verkoilla on, tutustu VPN: n perusoppaaseen.

Hyvä uutinen on, että Trust.Zonella ei ole ongelmia tällä alueella. kuitenkin, he eivät tarjoa protokollien suhteen niin monta vaihtoehtoa kuin muut yritykset.

luottamusalueiden turvallisuus

Tärkeää on, että yksi heidän protokollistaan ​​on luotettava ja suositeltava. Kyseisen tietoturvan asiantuntijat ympäri maailmaa kehittivät OpenVPN: ksi tämän protokollan. Tämä tekee siitä parhaan, kun on kyse turvallisen tunnelin perustamisesta tietokoneesi ja Internetin välille.

Lisäksi OpenVPN-protokolla sisältää 256-bittisen AES-salauksen. Tämä on yhdistelmä, joka on hallitusten, armeijan ja monikansallisten yritysten suosima. Jos he voivat luottaa henkensä ja kuolemansalaisuuksiinsa tähän järjestelmään, voit lyödä vetoa yksityisten tietojen turvallisuuteen.

Luottamus.Zone VPN: n palvelinverkko

Tämä on yksi kriittisimmät muuttujat ottaa huomioon, kun valitset VPN: n. Mitä enemmän palvelimia VPN-palveluntarjoaja ylpeilee, sitä paremmat palvelut todennäköisesti saat.

Paljon palvelimia tarkoittaa, että kaistanleveyttä on runsaasti. Sen sijaan, että sinetät palvelimeen monien muiden kanssa, sinulla on runsaasti kaistanleveyttä käytettävissä. Tämä tarkoittaa paljon nopeampaa tiedonsiirtonopeutta.

maapallo, joka yhdistää verkon vektorinLisäksi mitä vahvempi palvelinverkko on, sitä todennäköisemmin löydät palvelimen, joka on suhteellisen lähellä todellista sijaintiasi. Tämä tarkoittaa myös nopeampaa tiedonsiirtonopeutta. Bonus on, että olet todennäköisesti löytämässä saatavissa olevan paikallisen palvelimen matkalla.

Tällä hetkellä Trust.Zone tarjoaa melkein 130 palvelinta vähän yli 30 maata. Vertaa tätä suurempiin, tunnetuimpiin VPN-verkkoihin, niin näet sen nopeasti tämä verkko on pieni.

Monilla parhaimmista VPN-verkoista on järjestelmiä, jotka sisältävät 3000–5000 palvelinta, jotka sijaitsevat kuudella mantereella. Riippumatta minne menet, löydät paljon kaistanleveyttä.

Siitä huolimatta Trust.Zone -palvelinverkko on jakautunut kohtuullisen hyvin ympäri maailmaa. Ne peittävät Pohjois-Amerikka ja Eurooppa laajasti. Heidän läsnäolonsa on vähemmän havaittavissa Etelä-Amerikka ja Aasia, mutta he ovat siellä. Palvelimet sijaitsevat kaupungissa Etelä-Afrikka, Hong Kong, Intia ja Kiina.

Onko Trust.Zone VPN yhteensopiva BitTorrent tai P2P kanssa?

Vertaisverkkojen tiedostojen jakaminen on suosituin tapa jakaa tietoja, kun käyttäjä lataa pieniä bittiä tietoja useilta muilta käyttäjiltä. Jotkut VPN: t ovat yhteensopivempia tämän käytännön kanssa kuin toiset. On VPN-verkkoja, jotka joko kieltävät tai rajoittavat mahdollisuuksiasi torrenttiin. Toinen asia, joka voi auttaa sinua parantamaan tiedostojen jakamista, on käyttää vain parhaita torrentisivustoja.

Luottamus.Zone ei ole yksi näistä. Mitä tahansa heidän palvelimistaan ​​voidaan käyttää piinaamiseen, tekemiseen niistä yksi paremmista VPN-verkoista siellä ihmisille, jotka rakastavat tiedostojen jakamista. Sinun tulisi kuitenkin olla varovainen, jos asut paikassa, jossa torrenting on laitonta.

Yllättäen Trust.Zone toimi kohtuullisen hyvin Netflixin kanssa. Tämä on harvinaista VPN: n kohdalla. Netflix estää suoratoiston useille ihmisille, jotka selaavat VPN: ää.

Tämä johtuu siitä, että suoratoimisella jättiläisellä on lukuisia sopimuksia, jotka määräävät missä ihmiset voivat nähdä tiettyjä ohjelmia. Yhdysvaltain Netflix ei ole saatavana Kanadassa ja päinvastoin. Voit kuitenkin katsoa Netflixiä VPN: n avulla ja kiertää nuo maantieteelliset rajoitukset tekemällä siitä siltä, ​​että selaat maasta, jonka Netflix-version haluat nähdä.

Netflix estää VPN-käyttäjiä kirjautumasta pysyäkseen sopimustensa mukaisesti. Jotkut VPN-palvelut ovat löytäneet tapoja kiertää tätä rajoitusta, ja Trust.Zone on yksi niistä.

Nopeustestitulokset Trust.Zone VPN: llä

Nopeuden menetys on väistämätön hinta, jonka maksat VPN: ää käytettäessä. Eliitin VPN: t toimivat pienellä huomattavalla nopeuden menetyksellä. Tarjouskellarin tarjoajat hidastavat tiedonsiirtonopeutta melkein mihinkään.

Sitten on vakaa täynnä luotettavia työhevosia, jotka ovat hitaampia kuin selaaminen ilman VPN: tä, mutta eivät yhtä nopeasti kuin parhaat VPN: t. Jos käytät jo samanlaista palvelua, voit oppia testaamaan VPN-vahvuutesi melko helposti.

nopeustestivektoriNäissä tarjoajissa ei ole välttämättä mitään vikaa. Sillä aikaa Luottamus.Zonen nopeustestaustulokset eivät olleet vaikuttavia; he eivät myöskään ole läheskään pettyneimpiä. Siellä on kuitenkin paljon nopeampia palveluita.

Nopeustestejä suoritettiin kahdella eri palvelimella. Yksi sijaitsi EU: ssa ja toinen Yhdysvalloissa. Vertailuindeksilataukset ennen Trust.Zone: n käyttöönottoa 97 Mbit / s. Lähetetyt tiedot klo klo 53 Mbit / s.

Trust.Zonen EU-palvelin toi hiukan hidastumista. Lataukset olivat nyt 68,46 Mbps kun lataukset olivat 46,12 Mbps.

Asiat olivat hiukan hitaampia Yhdysvalloissa täällä; lataukset arvioitiin 60,61 Mbit / s kanssa lisäykset tulossa sisään 36,75 Mbit / s.

Nämä nopeudet eivät ole tarkalleen rakkuloitavia, mutta ne ovat hyväksyttäviä. Jos pidät muista Trust.Zonen palveluista, saat todennäköisesti hyvin. Silti paljon nopeampia VPN-verkkoja on siellä.

Pitääkö Trust.Zone VPN lokitiedostoina?

Tämä on yksi luokista, joissa Trust.Zone on erinomainen. Heidän sijainti Seychellillä tukee varmasti heidän pyrkimyksiään tarjota asiakkailleen nimettömät selauskokemukset.

Tietenkin, monet VPN: t ovat ylpeitä siitä, että heillä ei ole kirjautumiskäytäntöä. Tämän tarkoitetaan tarkoittavan sitä VPN-verkko ei pidä minkäänlaista rekisteriä henkilökohtaisista tiedoista, jopa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi kanssa.

luottamusalueiden kirjauskäytäntö

Yhtä tärkeää on, että VPN, joka todella noudattaa kirjautumattomuuden käytäntöä, ei säilytä laitteitasi koskevia tiedostoja, kun muodostat yhteyden VPN: ään, käyttämääsi Internet-palveluntarjoajaan, millä verkkosivustoilla vierailet, mitä teet online-tilassa tai sosiaalisessa mediassasi mediatoiminta.

Loppujen lopuksi se ei ole nimettömänä ja DNS: n pysäyttäminen vuotaa VPN: n käytön pisteen? Et halua, että vain kukaan voi seurata online-liikkeitäsi, ei välttämättä siksi, että tekemäsi on väärin, vaan koska se ei vain ole kenenkään muun liike.

Muista myös, että VPN ja ei kirjautumista koskevat käytännöt on suunniteltu auttamaan sinua suojaamaan hakkeroilta ja muilta verkkohyökkäyksiltä. Jos joku tallentaa lokit, tämä tarkoitus häviää.

Trust.Zone-käyttäjän onneksi heillä on ääni ei kirjauskäytäntöä. Se on täsmennetty yrityksen tietosuojakäytännössä. Arjen kielellä, vaikka he saattavat pitää sähköpostiosoitteesi, jotta he voivat kommunikoida kanssasi, he pitävät ei muita tietoja.

Kuinka paljon luottaa.Zone VPN maksaa?

Kuukausittaiset Trust.Zone-tilaukset maksavat vain $ 6.99. Tämä on halvempaa kuin jotkut muut vaihtoehdot, mutta muista, että Trust.Zone -palvelinverkko on rajoitettu.

Lisäksi vain kolme samanaikaista yhteyttä on sallittua viiteen teollisuustandardiin verrattuna. Päivitetään viisi liitäntää nostaa hintaa 3,99 dollaria kuukaudessa.TrustZone hinnoittelutaulukko

Kolmen kuukauden tilaaminen maksaa 14,85 dollaria, ja vuoden tilaus on 39,95 dollaria. Vapaa, kolmen päivän kokeilu on käytettävissä, jos haluat käyttää koeajopalvelua.

Onko Trust.Zone suositeltava VPN?

Luottamus.Zoneella on todella hyvät ominaisuudet. Nämä ominaisuudet eivät kuitenkaan pysty poistamaan pientä palvelinverkkoa ja sitä, että palvelu on optimoitu vain Windowsille.

Jokaisen, jolla on eri käyttöjärjestelmä, on määritettävä VPN itselleen. Jos käytät kaikkia Windows-järjestelmiä, niin sitten suosittelemme Trust.Zonea hyväksi VPN: ksi. Jos käytät toista käyttöjärjestelmää – kannattaa ehkä vetää hihat ylös, koska olet menossa kokoonpanotilaan.

Todellisuudessa kaikki laitteet eivät ole Windows-käyttöisiä. Joten jos tarvitset muita vaihtoehtoja, jotka toimivat muiden käyttöjärjestelmien kanssa, tutustu sitten arvosteluamme NordVPN ja Surfshark. Nämä kaksi jättiläistä ovat pysyneet vuosien ajan parhaan VPN – luettelon kärjessä, ja monista hyvistä syistä. Katso itse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me