Cele mai bune sisteme de securitate pentru locuințe (2020)

Cele mai bune sisteme de securitate pentru locuințe (2020)


Securitatea locuinței în Canada este importantă. Știu că canadienii avem un lucru bun cu reputația noastră globală ca băieții drăguți din oraș, dar criminalitatea se întâmplă aici, indiferent dacă ne place să recunoaștem sau nu.

Stats Canada raportează peste 1,5 milioane de incidente de infracțiuni contra proprietății și peste 150.000 de cazuri de rupere și intrare pe an (sursa).

Nu doare niciodată să fii atent când îi protejezi pe cei pe care îi iubești și pe bunurile tale valoroase împotriva amenințărilor.

Din fericire, în această zi și vârstă, există o mulțime de opțiuni. Există anumite servicii care vă permit să aveți un sistem de securitate de ultimă generație, fără a face un lucru pentru a vă pune în funcțiune. La fel, veți avea copiii protejați și televizorul nou securizat.

Pentru persoanele care doresc să înființeze singuri un sistem de monitorizare a locuinței de înaltă tehnologie, există opțiuni dacă sunteți înclinat. Opțiunile sunt interminabile, împreună cu sisteme auto-monitorizate sau servicii de abonament cu un inspector profesional 24/7.

Indiferent dacă locuiți într-o casă, un apartament sau un apartament, există o mulțime de opțiuni pentru un sistem de securitate pentru canadieni pentru a proteja ceea ce este cel mai important în această lume și vă putem ajuta să aflați care este cel mai potrivit pentru dvs.. &# X1f1e8;&# X1f1e6;

Contents

TLDR

Frontpoint oferă cel mai bun sistem de securitate din Canada. Este cea mai bună alegere și oferă asistență excelentă pentru clienți. Planurile de plată sunt flexibile la fel ca și pachetele lor. Dacă sunteți în căutarea unui sistem instalat de un profesionist, atunci Vivint este cea mai bună alegere. Auto-monitorizarea este, de asemenea, o opțiune viabilă, iar kitul de securitate inteligent pentru casa Honeywell ar trebui ales dacă este ceea ce doriți să utilizați. Pentru a afla mai multe despre camere, citiți ghidul nostru pentru cele mai bune camere de securitate la domiciliu.

Cum decidem

Există o mulțime de opțiuni pentru sistemele de securitate la domiciliu – atât de multe încât poate fi copleșitor. Acolo intrăm. Echipa noastră a ajuns să ajungă pe toate ariile îndepărtate, făcând cercetări pe toate mărcile de top de securitate pentru locuințe, așa că nu trebuie. Am comparat totul pentru a ne asigura că puteți lua o decizie în cunoștință de cauză despre cum să vă protejați. Ne-am dat seama ce servicii oferă cea mai bună valoare – de la caracteristici la prețuri și la toate între ele, cum ar fi ușurința de utilizare, servicii pentru clienți, mărturii pentru clienți, eficacitate și orice alt sistem de securitate la domiciliu ar putea fi bun la.

1. Frontpoint – Cel mai bun sistem de securitate canadian (DIY, automatizat, cea mai bună valoare)

Cine ar trebui să folosească Frontpoint?

Oameni care ar trebui să folosească Frontpoint sunt oameni care au bani pentru a cheltui pe un sistem de securitate la domiciliu, dar prețuiesc liniștea sufletească și securitatea. Acest serviciu este destinat canadienilor cărora nu le place să instaleze sistemul în sine sau să încheie un contract pe termen lung. Sistemele de frontpoint includ, de asemenea:

 • Nu există tehnicieni de instalare
 • Fără cablare / foraj
 • Programare manuală Nu este necesară
 • Configurare în sub 15 minute
 • Dovadă smash
 • Vine cu Backup

Frontpoint

Securitatea frontpointului este cea mai apreciată alegere din Canada pentru cel mai bun sistem de securitate la domiciliu. Sistemul de monitorizare a locuinței are în spate un deceniu de inovație, oferind în același timp servicii de calitate pentru clienți și o experiență bogată în caracteristici pentru a vă proteja casa. Cel mai bun loc pentru a începe este cu manifestul Frontpoint: revoluționăm industria securității casnice de peste un deceniu. Când intrusii au început să dezvolte securitatea vechilor școli, am fost unul dintre primii care au folosit tehnologia celulară în fiecare sistem. Când am fost primii care au combinat un sistem de auto-configurare cu monitorizare profesională, s-a născut o nouă piață. Și în timp ce industria este în continuă schimbare, dedicarea noastră față de clienții noștri rămâne neschimbată. Clienții noștri merită tot ce este mai bun. Merită o cale mai simplă într-o casă mai sigură și mai inteligentă. Bine ați venit la securitatea caselor inteligente Frontpoint. sistem de securitate Începând cu 2007, Frontpoint a câștigat mai multe premii Angie’s Super Service, ultimul care a venit în 2017. De asemenea, au un rating A + de la Better Business Bureau și recenzii înalte pe internet..

Caracteristici, planuri și prețuri

prețuri pentru Frontpoint poate fi personalizat într-o mulțime de domenii, așa că este o idee bună să contactați compania pentru o ofertă. Cu toate acestea, există specificații cu privire la modul de realizare a prețurilor. Primul lucru pe care trebuie să-l țineți cont de serviciu este că trebuie să vă angajați să faceți fie un plan de un an, fie un plan de trei ani. Planurile pe trei ani sunt mult mai ieftine decât planurile pe un an cu un angajament mult mai mare. Acest angajament poate speria unii oameni, dar garanția de 30 de zile vă permite să încercați serviciul pentru prima lună. Dincolo de cele două durate contractuale diferite disponibile, există trei planuri de monitorizare și șase pachete hardware personalizabile. cel mai ieftin plan de monitorizare disponibil se numește planul de protecție și este 34,99 USD pe lună, care include incendiu, gheață, apă, siguranța vieții și protecție împotriva intruziunilor, inclusiv monitorizare 24/7. Următorul pas este planul interactiv de 44,99 dolari pe lună și adaugă funcționalități suplimentare, precum senzori de imagine, control de iluminare, protecție împotriva blocărilor, alerte de e-mail și text, telecomandă de pe un dispozitiv mobil și servicii de geolocalizare. Cu planul cel mai înalt, puteți suporta camere și termostate pentru 49,99 USD pe lună. Acest lucru vă permite să utilizați streaming video în direct, înregistrare video activată în mișcare, controale de blocare a ușilor și controale de gestionare a energiei. Pe deasupra pachetelor de monitorizare, există șase pachete hardware. Acestea sunt împărțite în taxe unice cu reduceri abrupte dacă aveți un contract pe trei ani.

 • Starter sigur pentru casă (130,95 USD) – 1 Tastatură hub și față frontpoint, 2 senzori pentru uși și ferestre, 1 senzor de mișcare, 1 semn curte, 5 decalaje pentru ferestre, 1 autocolant pentru ușă
 • Safe Home Everyday (228,93 USD) – 1 tastatură hub și față frontpoint, 3 senzori pentru uși și ferestre, 2 senzori de mișcare, 1 semn curte, 5 decalaje pentru ferestre, 1 autocolant pentru ușă
 • Safe Home Plus (248,93 USD) – 1 Tastatură Hub și Frontpoint, 3 senzori pentru uși și ferestre, 2 senzori pentru pauză de sticlă, 1 semn curte, 5 decalaje pentru ferestre, 1 autocolant pentru uși
 • Selectare casă sigură (401,90 USD) – 1 tastatură hub și față frontpoint, 4 senzori de ușă și fereastră, 2 senzori de mișcare, 1 senzor de pauză de sticlă, 1 senzor de fum și de căldură, 1 semn curte, 5 decalaje pentru ferestre, 1 autocolant ușă
 • Preferință pentru casă sigură (534,88 USD) – 1 tastatură hub și față, 5 senzori de ușă și fereastră, 2 senzori de mișcare, 1 senzor de pauză de sticlă, 1 senzor de fum și căldură, 1 cameră interioară, 1 semn curte, 5 decalaje pentru ferestre, 1 autocolant pentru ușă
 • Safe Home Elite (1032.84 USD) – 1 Tastatură Hub Frontpoint și Frontpoint, 6 senzori de ușă și fereastră, 2 senzori de mișcare, 2 senzori de pauză de sticlă, 1 senzor de fum și de căldură, 1 cameră interioară, 1 cameră exterioară, 1 cameră cu sonerie, 1 semn curte, 5 decalaje pentru ferestre, 1 autocolant de ușă

Există, de asemenea, opțiunea de a adăuga hardware la oricare dintre aceste planuri, ceea ce vă permite cu adevărat

Pro-uri

Încercare fără riscuri de 30 de zile

Din orice lucru pozitiv pe care îl poate avea o companie, întotdeauna am reușit să încerc serviciul fără costuri pentru tine ca fiind cel mai important aspect (cu excepția cazului în care serviciul este oribil). Mai ales în cazul sistemelor de monitorizare la domiciliu – recenziile de încredere vă pot duce doar până acum. Trebuie să puteți încerca sistemul și la fel de bine îl puteți încerca gratuit.

Serviciu clienți

Premiile Super Service de la Angie sunt acordate pe baza recenziilor clienților. Companiile care câștigă aceste premii au cel mai bun serviciu pentru clienți în industriile lor. Nu este o surpriză pentru noi că Frontpoint a câștigat mai multe dintre aceste premii, deoarece nivelul lor de satisfacție a clienților este extrem de ridicat. Echipa lor de asistență pentru clienți oferă servicii de top. Dacă există probleme în timpul procesului de instalare, este extrem de ușor să le puneți la telefon pentru ceva ajutor. Dacă vă trimit un echipament defect, au o reputație sterlă pentru rezolvarea problemelor și vă trimit imediat o înlocuire. Liniile telefonice au agenți de asistență pentru clienți vorbitori de limbă engleză și spaniolă, care sunt în jurul orei 8:00 – 23:00, ora standardului estic în zilele de săptămână și de la 10 la 19:00 la sfârșit de săptămână. Dincolo de asta, compania oferă videoclipuri extrem de ușor de urmărit pentru instalare.

Instalare DIY

În ceea ce privește instalarea, se rezumă la un cuvânt pentru procesul de instalare de la Frontpoint, singur: fără efort. În medie, procesul de instalare durează 30 de minute pentru a instala întregul sistem. O aplicație side-by-side este prevăzută pentru instalare și dacă sistemul observă că ceva durează mai mult decât ar trebui ca aplicația să ofere un număr de telefon sau o resursă online pentru a ajuta.

Alte funcții distractive

Cu tot ceea ce Frontpoint oferă serviciul include, de asemenea, alte funcții căutate, cum ar fi alertele celulare, camerele interioare și exterioare, protecția împotriva dezastrelor de mediu și automatizarea locuinței. Funcțiile suplimentare fac un drum lung pentru a se asigura că canadienii se vor simți în siguranță cu soluții de înaltă tehnologie care pot fi conectate la wifi, deoarece un simplu sistem de alarmă la domiciliu nu îl va tăia.

Contra

Contract pe termen lung

Cel mai mare negativ atunci când vine vorba de Frontpoint este faptul că există doar două opțiuni pe durata contractului. Durata mai scurtă vine la un preț mult mai greu decât contractul mai lung. Acest lucru este oarecum negat de garanția de restituire a banilor pentru 30 de zile, dar, la un moment dat, este posibil ca unii oameni să nu dorească să se înscrie pentru un contract atât de lung. Prioritățile pentru canadieni se pot schimba în orice moment, iar unele persoane se mută în clădiri de apartamente cu caracteristici de securitate încorporate.

Nu este disponibil în Quebec

Acest lucru vorbește de la sine – îmi pare rău rezidenții Québécois. Nu vrem să vă lăsăm afară, dar, din păcate, Frontpoint.

Doar cel mai înalt nivel de prețuri include caracteristici specifice

Funcțiile minunate de Frontpoint, cum ar fi camerele și senzorii de mișcare, pot fi utilizate doar în punctele de preț mai mari. Dacă sunteți în căutarea unui sistem de securitate cu un buget, acesta ar putea fi un dealer.

2. Vivint – Cel mai bun sistem inteligent de securitate pentru locuințe

vivint

Cine ar trebui să folosească Vivint?

Vivint se adresează canadienilor care doresc cel mai înalt sistem de securitate pentru locuințe, de înaltă tehnologie și inteligent. De asemenea, ar trebui să fie dispuși să se înscrie pentru un contract extrem de lung și să înțeleagă că costul nu este redus.

Vivint

Automatizarea este numele jocului când vine vorba de Vivint. Cu sisteme instalate profesional, ceea ce obțineți este tehnologia de ultimă generație și de înaltă tehnologie care face ca sistemele vechi de CCTV să arate demodate și de râs.

Caracteristici, planuri și prețuri

Există o mulțime de opțiuni cu Vivint când vine vorba de tipul de plan pe care îl puteți alege. Există trei opțiuni de monitorizare care oferă valoare specifică. Smart Protect, Smart Protect and Control și Smart Complete oferă opțiuni sigure.

 • Smart Protect (29,99 USD pe lună) – Protecție de bază la domiciliu, inclusiv incendii, furturi și intoxicații cu monoxid de carbon. Include SkyControl Panel și aplicația împreună cu opțiuni de echipamente de securitate personalizate.
 • Protecție și control inteligent (39,99 USD pe lună) – Aceasta include aceleași caracteristici ca și planul Smart Protect, dar oferă și mai multe funcții de control și automatizare, camere de vizionare de noapte HD interioare, control termostat, camere de supraveghere în aer liber și încuietori inteligente pentru uși. Aplicația vă va permite să porniți luminile sau să armați sistemul de securitate.
 • Smart Complete (49,99 USD pe lună) – Oferă supraveghere video împreună cu spațiu de stocare local pentru videoclipuri și clipuri.

Opțiunile hardware includ patru pachete de pornire pentru echipamente și posibilitatea de a adăuga orice. Diferitele kituri disponibile includ panoul cu ecran tactil, senzori de ușă, senzori de ferestre, detectoare de mișcare, detectoare de pauză de sticlă, detectoare de inundații și detectoare de îngheț. Toate sistemele Vivint funcționează cu Thermostats Nest, Google Homes și Amazon Echos. Diferite opțiuni includ cameră cu sonerie, telecomandă personalizabilă, camere video, automatizare acasă activată prin voce și un termostat cu element.

Pro-uri

100% wireless și estetică

Lucrul meu preferat despre Vivint este că nu face nimic pentru a răni estetica casei tale. Fiecare echipament are aspect de lux – evitând aspectul plastic plastic alb al sistemelor de alarmă vechi. camere de securitate wireless Instalatorul profesionist se va asigura că totul este acolo unde îl doriți și ascunde toate firele, deoarece sistemul este 100% wireless ceea ce îl face, astfel încât niciun antivirus să nu poată tăia firele.

Disponibil în aceeași zi

Se pot spune multe despre cum să obțineți ceva corect atunci când doriți sau aveți nevoie. Când securitatea este o preocupare, s-ar fi putut întâmpla un eveniment care te-a încurajat în acțiune. Dacă acesta este cazul, cu atât mai devreme este instalat sistemul, cu atât mai bine.

Garantie pe viata

În timpul termenilor de acord, Vivint va repara sau va repara orice parte defectuoasă a sistemului dumneavoastră. Acest lucru merge mult atunci când există o mulțime de piese în mișcare către un sistem de securitate.

Caracteristici suplimentare

Pachetul total al unui sistem de automatizare pentru locuințe nu poate fi subcontractat. Dacă aveți vise la o casă inteligentă automată cu o cameră cu sonerie, unde puteți vorbi cu persoana de la ușa dvs. și pot vorbi înapoi, atunci Vivint este o alegere excelentă. Verificarea casei dvs. cu camere video în interior și în afară este un bonus suplimentar. În plus, cu accesul la distanță și alarma wifi, vă puteți asigura că vă înarmați de oriunde.

Contra

Fără garanție de returnare a banilor

Acest lucru mi se pare greșit atunci când mulți concurenți oferă acest lucru cu serviciul lor. Mai ales cu contractele lungi, Vivint vrea să blocheze oamenii – cel mai puțin pe care îl pot face este să ofere o fereastră de 30 de zile pentru a vedea dacă vă place într-adevăr serviciul.

Instalare profesională

Plăți pentru instalare atunci când există alte soluții DIY acolo pare aproape arhaic în acest moment. Unul dintre cele mai bune aspecte ale instalării singur a unui sistem este capacitatea de a ști când, cum și de ce puneți ceva undeva. Nu este nimic mai rău decât să vezi ceva în casa ta și să nu ai idee de ce este acolo.

Costul este pe măsură

Costul este mai mare decât multe alte opțiuni. Primești securitate de top, dar există alternative dacă costul te reduce.

Contract pe termen lung

Contractele cu Vivint au o durată de 5 ani. Nici nu pot fi sigur că majoritatea companiilor vor fi în jur de 5 ani. Cu acest contract pe termen lung excesiv, doar canadienii cei mai constanți își pot permite cu adevărat să se blocheze pe termen lung.

Vreți să știți cum funcționează camera de securitate a casei Vinint? Vezi un videoclip cu o grămadă de oameni care dansează în fața ei. &# X1f600;

3. ADT – Securitate la domiciliu de cea mai bună valoare

Logo ADT

Cine ar trebui să utilizeze ADT?

ADT este pentru persoanele care doresc siguranța celei mai mari companii de securitate de acolo. De asemenea, oricine dorește să salveze câțiva dolari într-un program de securitate poate privi ADT ca o alegere solidă.

ADT

ADT își poate urmări istoria încă din 1870, când președintele Gold and Stock Telegraph COmpany s-a trezit la un jaf în casa sa, care l-a inspirat să creeze un sistem de alertă bazat pe telegraf. De atunci, ADT (sub o varietate de nume diferite) s-a dezvoltat și a fost pionier în industria securității caselor până în zilele noastre. Cu șase centre de monitorizare profesională deschise 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an, puteți fi sigur că acest leviatan de securitate are resurse pentru a vă proteja casa.

Caracteristici, planuri și prețuri

ADT vine cu oportunitatea de a alege cinci pachete principale de securitate – vine cu monitorizare și echipament. Prețurile variază între 28 și 59 dolari pe lună. Canadienii trebuie să semneze un contract de 24 sau 36 de luni, care nu este atât timp cât unii concurenți. Cu pachetul de bază, veți primi fie un sistem de alarmă cu fir sau wireless cu senzori și o telecomandă fără fir. Pe planul înalt al planurilor ADT, puteți primi monitorizare video, automatizare și comenzi la distanță de la telefon.

Pro-uri

6 luni Garantie de returnare a banilor

Acesta este lucrul meu preferat pe toată această listă. Puteți utiliza serviciile ADT timp de șase luni și dacă ceva nu merge bine, vă puteți recupera banii. Vorbeste despre increderea intr-un produs! ADT dorește să se asigure că siguranța și securitatea dvs. sunt în conformitate cu standardele dvs. și are o garanție pentru a sprijini acest lucru. Tableta sistemului de securitate ADT

Prețuri

În comparație cu cele două opțiuni de mai sus, ADT oferă un serviciu relativ ieftin pentru solicitanții de securitate high-end din Canada. Modul în care combină costurile hardware și planurile de monitorizare împreună are mult sens.

Contra

Contract pe termen lung

Durata minimă a contractului este de doi ani și în unele domenii trei.

Fără autoinstalare

Instalarea profesională nu este întotdeauna proastă și ADT vă recomandă să lucrați cu tehnicianul pentru a vă asigura că totul este așa cum doriți. Nefiind capabil să vă instalați este un rezultat negativ pentru mulți oameni.

Recenzii de asistență pentru clienți

Cu orice companie masivă vine îngrijorarea asistenței impersonale a clienților. Există multe persoane care s-au plâns că o mulțime de asistență a clienților cădea prin fisuri cu agenți de asistență clienți răi.

Cine ar trebui să utilizeze ADT?

ADT este pentru persoanele care doresc siguranța celei mai mari companii de securitate de acolo. De asemenea, oricine dorește să salveze câțiva dolari într-un program de securitate poate privi ADT ca o alegere solidă.

4. Bell Smart Home – Cel mai bun pentru pachetul cu TV, Internet și alte servicii

Cine ar trebui să utilizeze Bell Smart Home?

sistem de securitate clopot

Bell Smart Home se adresează persoanelor care folosesc deja Bell Canada pentru TV, Internet și telefon care doresc să se regăsească. Este vorba despre persoane care s-au înțeles deja cu utilizarea Bell Canada, chiar dacă aceștia percep prețuri ridicate și au asistență pentru clienți slabă.

Bell Smart Home

clopot acasă inteligentÎn 2018, Bell Canada a achiziționat AlarmForce. Acest lucru a permis Bell Canada să ofere clienților lor o opțiune de securitate împreună cu celelalte oferte.

Caracteristici, planuri și prețuri

Bell Canada oferă clienților săi patru opțiuni pentru serviciul de securitate la domiciliu. Prețurile sunt accesibile, de la 24,99 USD până la 54,99 USD pe lună, cu opțiuni de personalizare și adăugare de dispozitive suplimentare. Toate planurile sunt dotate cu o tastatură analogică, 1 detector de mișcare și 2 contacte cu uși și ferestre. Odată cu upgrade-urile vine posibilitatea de a utiliza aplicația mobilă, mai mulți detectori și contacte, un panou de control cu ​​ecran tactil, alți detectori, blocări inteligente și camere foto.

Pro-uri

Economisiți bani prin grupări

Acesta este de departe cel mai bun lucru despre casele inteligente Bell. Puteți economisi bani prin încorporarea cu actualul televizor, internet sau planul de telefon.

Accesibil

Prețurile sunt mult mai mici decât alte servicii de securitate care sunt dedicate mai mult numai securității.

Se poate auto-monitoriza cu echipamente de înaltă tehnologie

Opțiunea de auto-monitorizare vine cu echipamentele de mai sus, precum și posibilitatea de a utiliza opțiuni de înaltă tehnologie, cum ar fi Nest Thermostats, Camere curate, Google Home, Samsung Connect Home și Arlo Go.

Contra

Efectuând încă Kinks

Cu o nouă achiziție, vor exista câteva legături în abilitățile de asistență pentru clienți Bell Canada care vă pot ajuta. Fiind o companie masivă, Bell Canada nu are întotdeauna cea mai bună reputație de asistență.

Funcțiile nu sunt transmise la concurenți decât dacă se auto-monitorizează

Dacă sunteți în căutarea unui sistem de securitate a fabricii la prețuri ieftine, acest lucru nu contează la fel de mult, dar tipul de echipamente de înaltă tehnologie pe care le pot oferi alte companii nu sunt disponibile decât dacă vă auto-monitorizați. Dacă doriți capabilități inteligente pentru casă, opțiunile cu Bell Smart Home vă pot ajunge acolo, dar nu vă duce până la Frontpoint și Vivint.

Serviciu slab pentru clienți

Reputația companiei Bell Canada este practic că compania este un rău necesar în țară. Serviciul pentru clienți oferit este oribil pentru celelalte servicii ale acestora, iar acum, cu sistemul lor de securitate încorporat, veți primi probabil cea mai mare parte din același lucru.

5. Trusa inteligentă de securitate a casei Honeywell – cea mai bună soluție de securitate pentru casă

Cine ar trebui să folosească Honeywell?

Oricine crede că ar prefera să se auto-monitorizeze și ar dori să achiziționeze echipamente de înaltă tehnologie, care oferă multe opțiuni și caracteristici oricui caută să DIY.

Honeywell

Setul de pornire Smart Home Security pentru Honeywell este un sistem ușor de instalat un sistem de securitate DIY care utilizează o aplicație pentru a trimite alerte la telefon. Într-o lume în care totul îți poate fi la îndemână, ai nevoie chiar de un serviciu de monitorizare al terților?

Caracteristici, planuri și prețuri

Kitul de pornire Honeywell Smart Home Security poate fi achiziționat cu suma de 449 USD și vine cu o stație de bază completă cu o cameră foto, doi senzori pentru uși și ferestre și un fob cu cheie de telecomandă. Acest sistem este doar auto-monitorizat, ceea ce înseamnă că, dacă cineva încearcă să se spargă în el, trebuie să decideți ce să faceți. Alături de kitul de pornire, pot fi achiziționate suplimente, cum ar fi mai mulți senzori de acces, un senzor de mișcare interioară, vizualizator de mișcare interioară, vizualizator de mișcare în aer liber și foburi de chei suplimentare. Aceasta este cea mai bună soluție pentru canadienii de bricolaj care nu au niciun interes să plătească o taxă lunară. honeywell

Pro-uri

Securitate casnică DIY All-in-One

Soluția perfectă pentru do-it-yourself și persoanele care nu doresc să plătească o taxă. Acest sistem oferă tot ceea ce o persoană ar putea dori atunci când vine vorba de securitatea locuinței și de auto-monitorizare.

Echipamente de înaltă tehnologie

Echipamentele furnizate în general sunt la fel de bune ca ceea ce oferă companii precum Frontpoint și Vivint în ceea ce privește bunătatea inteligentă de înaltă tehnologie a locuinței. Echipamentul este completat de o capacitate minunată care vă va facilita casa.

Recunoastere faciala

Software-ul de recunoaștere facială este, în mod sincer, următorul nivel de tip Big Brother. Sincer, este foarte fain. Dacă doriți să vedeți dacă cineva a venit acasă când a fost așteptat, puteți verifica dacă este acolo cu serviciul de recunoaștere facială. Vă pot spune dacă cineva specific este acasă și chiar vă va avertiza dacă altcineva este acolo și vă poate trimite un clip, astfel încât să puteți vedea cine este.

Contra

Cost

Când vine vorba de echipamente, costul sistemului, mai ales dacă doriți să adăugați ceva, poate fi mare în comparație cu echipamentul pe care îl primiți cu un serviciu. Acestea fiind spuse că dețineți toate echipamentele dvs. și nu va trebui să le dați înapoi.

Numai auto-monitorizare

Dacă doriți ca un serviciu de securitate terț să vegheze asupra casei dvs. aceasta nu este alegerea potrivită pentru dvs..

Care este cel mai bun sistem de securitate pentru locuințe pentru canadieni?

Cel mai bun sistem de securitate pentru locuințe din Canada este Frontpoint Security. Securitatea frontpoint-ului este alegerea noastră numărul unu. Compania de sisteme de securitate la domiciliu are 12 ani de experiență. Acestea oferă servicii pentru clienți la nivel înalt și orice caracteristică care ar putea fi dorită pentru a proteja locuința.

imaginea alarmei soneriei ușii inelareCum se automatizează securitatea la domiciliu?

Automatizarea este ușoară atunci când utilizați un serviciu de securitate, deoarece aveți nevoie de tot ce este configurat și pot monitoriza totul pentru dvs. Devine un pic mai dificil atunci când decideți să faceți singur, dar automatizarea este încă posibilă. Setările precum cronometrele, recunoașterea facială și programele familiale permit ca sistemul dvs. de securitate să facă toate ridicările grele și să vă trimită doar alerte.

Sisteme de securitate casnice

Cel mai bun sistem de securitate pentru locuințe DIY pentru canadieni este sistemul Honeywell Smart Home Security. Sistemele de securitate DIY vă permit să dețineți hardware-ul și să aveți un control complet asupra monitorizării. Dacă vă simțiți confortabil doar să vă monitorizați casa sau dacă nu doriți să plătiți o taxă lunară de monitorizare, aceasta este cea mai bună alegere pentru dvs..

Sisteme profesionale de securitate pentru locuințe

Sistemele profesionale de securitate la domiciliu permit, în principal, liniște sufletească, fără a fi nevoit să te încurci cu nimic. Există companii care vă vor oferi tot hardware-ul necesar, îl vor instala pentru dvs. și vă vor monitoriza acasă. Există, de asemenea, companii de sisteme de securitate care vă vor permite să vă monitorizați sau să vă instalați singur hardware-ul.

Cât costă sistemele de securitate pe lună?

Depinde de compania cu care mergeți, dar pachetele de monitorizare pot fi oriunde de la 20 la 200 USD pe lună, precum și taxe de configurare hardware.

Poți folosi în schimb o cameră de securitate?

Camerele de securitate reprezintă un aspect al unui sistem de securitate. Dacă utilizați doar o cameră de securitate, pierdeți pe sistemele de alarmă, încuietori inteligente, clopote inteligente, senzori pentru ferestre și uși, precum și senzori pentru pauză de sticlă.

Ce zici de o casetă video?

Clopotele video sunt o simplă măsură de securitate pe care secolul XXI o face posibilă. În Canada, vremea rece face ca sunetul sonetei să crească de când trebuie să te ridici și să deschizi ușa. În plus, oferă o securitate uimitoare, cu mișcare de înregistrare la ușă și posibilitatea de a verifica cine este acolo înainte de a merge efectiv la ușă. Cele mai bune clopote video de pe piață utilizează cablarea soneriei existente și sunt ușor de instalat. Modelele pe care doriți să le utilizați vor fi de înaltă rezoluție la 1080p, cu lentile cu unghi larg, viziune nocturnă și stocare în cloud pentru înregistrări video. Preferatul nostru este Soneria Video Ring.

Care este cel mai bun blocare inteligentă?

O blocare inteligentă este un supliment excelent la un sistem de securitate complet automatizat. Încuietorile inteligente folosesc găuri uși obișnuite și sunt la fel de ușor de instalat ca un mâner obișnuit. Avantajul blocajelor inteligente este că pot fi blocate și deblocate chiar de pe telefon și îți pot fi trimise notificări ori de câte ori ușa este deschisă. Alte caracteristici includ geofencing, activarea vocii și integrarea cu alte dispozitive inteligente. Alegerea noastră pentru cea mai bună blocare inteligentă este Next X Yale Lock.

Sistemele de securitate la domiciliu pot fi hackate?

La fel ca orice altă tehnologie modernă, sistemele de securitate la domiciliu pot fi hackate. Pentru a pirata un sistem de securitate la domiciliu, acestea ar trebui să fie determinate. Ar trebui să stea în afara casei dvs. și să intercepteze semnalele wireless pentru a le permite să dezactiveze senzorii și să oprească alarmele. Dacă oricare dintre dispozitivele dvs. sunt conectate prin wifi, atunci acestea pot avea acces în general la rețeaua dvs. Chiar și fără un sistem de securitate, acest lucru se poate realiza cu rețeaua de acasă. Vor folosi atacuri DDoS sau vor hack în monitorizarea video. Pentru a vă asigura că acest lucru nu se va întâmpla, puteți crea parole extrem de lungi cu simboluri unice, să schimbați frecvent parola, să verificați setările de securitate sau să utilizați un strat suplimentar de protecție cu software de criptare.

Recenzii privind sistemul de securitate la domiciliu – întrebări frecvente

Cum funcționează un detector de rupere de sticlă?

Când un senzor de spargere a sticlei aude sunetul sticlei spulberate, se declanșează o alarmă. Spargerea sticlei creează o frecvență sonoră distinctă pe care senzorii o ridică.

Cum funcționează un senzor de mișcare?

Detectoarele de mișcare emit un semnal radio sau cu microunde în toată camera. Atunci când un obiect se mișcă în zonă impactul undelor senzorul este declanșat.

Locația mea va avea impact asupra companiei de securitate la care mă înscriu?

Da, Canada este un loc mare din punct de vedere geografic. De exemplu, Frontpoint nu este disponibil pentru canadienii din Quebec.

Ce este protecția vieții?

Protecția vieții este un termen utilizat pentru acoperirea împotriva anumitor catastrofe, cum ar fi incendiul, inundațiile și monitorizarea monoxidului de carbon. Fiecare companie are o acoperire ușor diferită, așa că este o idee bună să verificați.

Ce este automatizarea caselor?

O soluție făcută posibilă prin tehnologia modernă care folosește echipamente de înaltă tehnologie constând din hardware și software care permite controlul și gestionarea dispozitivelor din casă.

De ce sunt mai bune sistemele wireless casnice?

Sistemele cu casă necesită timp de instalare mai lung, sunt vulnerabile la întreruperile de curent și pot fi tăiate sau exploatate manual.

Trebuie să am un serviciu de monitorizare?

Nu, există o mulțime de opțiuni, cum ar fi Honeywell Smart Home Security Kit care vă permite să vă autocontrolați.

Cum funcționează software-ul de recunoaștere facială?

Un software de recunoaștere facială folosește biometria pentru a cartografia caracteristicile faciale dintr-o fotografie sau video și vine cu informațiile cu o bază de date cu fețe la care are acces.

Cum se protejează sistemele de securitate în casă împotriva incendiilor și inundațiilor?

Acest lucru se face prin monitoare pentru a sesiza ceva, cum ar fi fum dintr-un incendiu și avertizează autoritățile dacă este sesizat ceva.

Cum altfel îmi pot proteja casa?

Protejarea locuinței începe cu bunul simț. Asigurați-vă că numai persoanele de încredere știu să vă funcționeze sistemul de securitate. Pașii următori pot include software de criptare, precum și alte opțiuni, cum ar fi semne de avertizare suplimentare.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map