Revizuirea camerei cuib – Merită într-adevăr costul?

În 2020, camerele de fotografiat Nest au făcut titluri de știri din diferite motive, unul dintre ele fiind capacitatea lor de a prinde „pirații de pridvor” tocmai în momentul în care se bazează pe comerțul lor rău. Pirații de la verandă sunt infractori cu viață scăzută care profită de valul actual de comerț electronic și livrări de pachete, acești hoți de pachete vizează locuințe cu pridvoare și depozite în care șoferii Amazon, UPS și FedEx abandonează de obicei pachetele conform instrucțiunilor; într-un incident recent capturat de o cameră Nest în Nebraska, detectivi de poliție au descris aceste dispozitive de securitate la domiciliu ca având potențialul de a fi „schimbători de jocuri”, deoarece, în termenii de a-și facilita activitatea de investigare, crescând astfel probabilitatea de a rezolva cazurile și de a recupera bunurile furate..


Un bărbat din Nebraska a fost furat de Nest Camera
Livrarea pachetelor de hoți

Pe lângă faptul că au ajutat la reducerea valului criminal al piraților de verandă, camerele Nest au fost, de asemenea, un punct important al conferinței de dezvoltatori Google I / O din 2020 în Mountain View.

În cadrul acestui eveniment tehnologic major, directorii Google au introdus Nest Hub Max, un dispozitiv de control al automatizării casnice care combină eficient tehnologiile dezvoltate de Nest și Google în ultimii ani. Nest Hub Max funcționează intuitiv cu camerele Nest; este dotat cu un ecran tactil colorat de 10 inch, o cameră integrată, o combinație impresionantă de difuzoare / microfoane și o versiune avansată a Google Assistant.

Butucul NestIntroducerea Nest Hub Max a fost importantă nu doar pentru că se pare gata să depășească Echo-ul Amazon familie de boxe inteligente, care pot fi utilizate ca hub-uri de automatizare acasă, dar și pentru că marchează începutul unei noi ere atât pentru Google cât și pentru Nest. Trebuie să vă amintiți că Nest Labs dezvoltă tehnologie inteligentă pentru acasă încă din 2010; la vremea respectivă, compania părea să fie achiziționată de Apple datorită filozofiei sale de design, dar Google a pășit patru ani mai târziu.

Timp de aproape un deceniu, dezvoltatorii Nest Labs au lucrat destul de mult pe cont propriu și au produs produse uimitoare precum legendarul Termostat de învățare cuib, dar analiștii tehnici s-au întrebat întotdeauna când va începe o colaborare completă cu Google. Acea zi a sosit, Așadar, de acum încolo, vechii hub-uri Google Home vor fi hub-uri Nest, și veți putea controlați camera dvs. Nest și alte dispozitive prin intermediul Asistentului Google; apropo, există și o versiune mai mică a Nest Hub Max în cazul în care locuiți într-un spațiu mai mic, cum ar fi un apartament sau mansardă.

Nicio revizuire Nest Camera nu va fi completă fără a menționa Rick Osterloh, un vicepreședinte senior Google care a fost numit recent pentru a supraveghea echipa de dispozitive și servicii ale companiei, care intenționează să ridice Google ca marcă hardware. Ce înseamnă acest lucru pentru potențiali cumpărători de camere Nest este că achiziția lor viitoare va face parte din noul ecosistem Google și Nest Labs; cu alte cuvinte, dispozitivele dvs. Nest se vor sincroniza perfect cu smartphone-urile dvs. Android, Chromebook-urile, Chromecast-urile, Pixel-urile și chiar browserul web Chrome. Lucruri mari sunt la dispoziție pentru Nest și acesta este un moment bun pentru a începe să obțineți ceea ce Google a conceput pentru automatizarea inteligentă a locuinței.

Nest Cam Indoor – Protecție în interiorul casei

Camerele cuiburi nu sunt ca niște camere IP de multe ori vândute ca parte a sistemelor de securitate la domiciliu pe care trebuie să le descoperiți pe cont propriu. Ca toate celelalte produse dezvoltate de inginerii Nest Labs, camerele Nest sunt dispozitive de înaltă calitate special concepute pentru a ieși în evidență de concurență.

Nest Cam interiorPentru multe persoane care sunt noi în lumea automatizării inteligente a locuinței, Nest Cam Indoor este un punct de intrare ideal. Această camă specială Nest a fost în jur de câțiva ani și a capturat destul de multe invazii acasă prin intermediul lor Serviciu de securitate Nest Aware, care este disponibil pe bază de abonament, făcându-l astfel unul dintre cele mai populare modele. Stând la 4,5 cm înălțime și 2,8 inci lățime, Nest Cam Indoor este suficient de discret pentru a fi plasat oriunde; poate monitoriza și înregistra în aproape orice condiții de iluminare și se poate transmite în flux la o rezoluție HD 1080p constantă fără sughiț. Vizualizarea cu unghi larg se extinde până la 130 de grade, iar funcționalitatea difuzorului / microfonului oferă o calitate audio care va rivaliza cu smartphone-urile scumpe.

Funcțiile suplimentare includ:

 • Acces complet la distanță prin aplicația Nest
 • Funcții zoom groase și îmbunătățire
 • Asistență la distanță
 • Funcționalitate intercom
 • Posibilitatea de a configura conturi familiale

În total, această camă Nest arată ca tipul pe care îl puteți clipi în partea de sus a monitorului pentru sesiunile Skype desktop, dar oferea de fapt o funcționalitate puternică de securitate la domiciliu.

Nest Cam Outdoor – Securitate dincolo de ziduri

Nest Cam în aer liberDupă cum sugerează și numele său, acest model cu came Nest este proiectat pentru instalarea în aer liber. Este mai mare și mai vizibil decât modelul interior revizuit mai sus, așa cum ar trebui să fie, dar nu atât de mare încât ar fi imposibil de ascuns dacă se dorește acest lucru. Rezistența la vreme și la climă a Nest Cam Outdoor este evaluată la IP65, ceea ce înseamnă că va rezista la condiții ploioase și de iarnă între –4 și 140 de grade Fahrenheit.

Toate caracteristicile interioare se găsesc în Nest Cam Outdoor, cu adăugarea unui sistem mai robust de noapte și infraroșu pentru o viziune mai clară. Deoarece camerele Nest continuă să facă știrile pentru prevenirea invaziilor acasă și a altor incidente de securitate, sechipajele de efracție opisticate sunt obligate să ia în seamă și să sară casele protejate de aceste sisteme; trebuie menționat că hoții „profesioniști” fac totul pentru a nu fi prinși și este posibil să aleagă ținte mai puțin riscante.

Nest Cam IQ Indoor – Monitorizare inteligentă a locuinței

În câteva luni de când a fost introdusă, această cameră a primit recenzii fantastice în multe reviste de tehnologie. După cum sugerează și numele său, Nest Cam IQ Indoor este o versiune mai inteligentă a vărului său interior original; are aproximativ aceeași dimensiune și combină elementele de design ale modelelor sale de camere exterioare și interioare.

Acest dispozitiv este mai mult decât o simplă camă de securitate; într-o mare măsură, aceasta oferă multe dintre caracteristicile pe care le-ați aștepta de la un hub inteligent de automatizare, inclusiv un procesor integrat cu 6 nuclee care rulează o versiune specială a sistemului de operare Android, astfel încât să aveți acces complet la Google Assistant. În esență, această cameră se dublează ca difuzor inteligent și oferă, de asemenea, viziune inteligentă.

Nest Cam IQ InteriorPrincipalele caracteristici ale IQ Interior:

 • Cameră 4K cu senzor de culoare de 8 megapixeli
 • Zoom avansat și îmbunătățire completă cu vizualizare de urmărire de aproape
 • Câmpul vizual de 130 de grade
 • Captura video netedă HDR la 30 de cadre pe secundă
 • Senzori de viziune infraroșu și lumină ambientală care pot controla sisteme inteligente de iluminare
 • Trei microfoane sensibile și un difuzor stereo de calitate
 • Securitate WEP, WPA și WPA2 wireless și conectivitate avansată. Datele sunt capturate, stocate și transmise cu standard avansat de criptare pe 128 de biți, acceptat de protocoalele TLS / SSL

După cum se poate imagina, această camă Nest funcționează mai bine cu un abonament Nest Aware; cu toate acestea, puteți examina până la trei ore de instantanee, chiar dacă nu vă abonați la serviciu. Algoritmii de inteligență artificială care controlează viziunea inteligentă a acestui dispozitiv vor minimiza declanșarea de alerte false; de exemplu, câinii tăi nu vor fi confundați de intrusi. În timp ce această camă de securitate Nest este una dintre cele mai prețioase pe piață, faptul că puteți controla Google Assistant vă va salva de la nevoia de a cumpăra un difuzor inteligent pentru sistemul dumneavoastră de automatizare.

Nest Cam IQ Outdoor – Detecție avansată a amenințărilor

Nest Cam IQ OutdoorCa și IQ Interior, Nest Cam IQ Outdoor este o pace impresionantă și elegantă a hardware-ului încărcat cu funcții AI. Fanii unor thrillere de înaltă tehnologie și filme de spionaj în care camerele de securitate urmăresc pe suspecți singuri și își urmăresc fiecare mișcare vor fi încântați să știe că asta face cu exactitate Nest Cam IQ Outdoor.

Nu numai că este camera IQ Outdoor rezistent și rezistent la manipulare dar, de asemenea, suficient de deștept ca focus pe formele umane care acționează suspicios și le urmărește înainte de a suna alarma. Toate caracteristicile IQ Indoor, mai puțin Google Assistant, pot fi găsite în IQ Outdoor; în plus, balama versatilă poate roti camera pe o axă de 360 ​​de grade, iar combo-ul difuzor / microfon oferă funcții audio îmbunătățite, adecvate pentru utilizare exterioară.

Să zicem că ai instalat încuietori inteligente în ușa din față și aștepți oaspeți din afara orașului; cu camera IQ Outdoor, puteți fi anunțat de la distanță la sosirea acestora și veți putea vorbi clar cu ei înainte de a le lăsa să intre.

Ce trebuie să știți despre camerele de laborator Nest

Google a făcut o investiție substanțială în Nest Labs în scopul construirii unui brand cunoscut a fi în fruntea inteligentei automatizări casnice; ca atare, puteți fi sigur că Dispozitivele Nest sunt produse de top, dar, de asemenea, au nevoie de o anumită infrastructură tehnologică pentru a-și putea oferi potențialul maxim. Specific, Rețelele lente de casă Wi-Fi vă pot împiedica să experimentați o gamă completă de funcții ale camerelor Nest. Lățimea de bandă este o considerație semnificativă; dacă intenționați să activați înregistrarea constantă cu camă Nest, veți încărca viteze de cel puțin 2 Mbps. În situațiile în care rețeaua Wi-Fi nu este optimă, veți avea opțiunea de a modifica setările de captare și înregistrare video cu privire la calitatea imaginii și lățimea de bandă.

Serviciul Nest Aware

Toate marile companii de tehnologie își activează activitățile pentru a oferi servicii, iar Google nu face excepție. Nest Aware este un îmbunătățirea securității care înregistrează continuu videoclipurile și audio pe care le captură camerele Nest, până la 30 de zile. Începând cu mai 2019, abonamentele Nest Aware încep de la 5 USD pe lună pentru cinci zile de înregistrări și alerte inteligente. Acest serviciu adaugă o notă de inteligență artificială camerelor dvs. nest-IQ Nest și este disponibil prin diverse pachete și opțiuni de reducere, cum ar fi 50% reducere pentru camerele suplimentare.

Potențialul de integrare al camerelor cuib

Acum, că Nest a pivotat într-un brand care este sinonim cu automatizarea inteligentă a casei Google, vă puteți aștepta la o mulțime de integrări de produse și servicii în viitorul apropiat. Scopul final al Google este ca utilizatorii să construiască ecosistemele Nest în casele lor; în acest sens, compania vrea să vă amețească cu produse uimitoare Nest, astfel încât să începeți să dezvoltați un sentiment de loialitate față de brand.

Aplicația mobilă cu termostat NestGândiți-vă la cameră IQ Indoor și la asistentul său Google inclus; deși puteți instala întotdeauna această aplicație pe smartphone-ul dvs. Android și să o utilizați ca hub pentru a vă controla dispozitivele Nest, vă veți simți probabil tentat să vorbește direct cu camera.

Opțiunile actuale de integrare oferite de Nest includ termostate, detectoare de fum, alarme de securitate la domiciliu, clopote de ușă și încuietori inteligente. Dacă aveți deja camere Nest sau utilizați un smartphone Android, următoarea mișcare logică va fi să adăugați mai multe produse Nest în rețeaua dvs. inteligentă.

Camere cuib și monitorizare a prețurilor

În comparație cu alte camere de securitate la domiciliu, ar trebui să vă așteptați să plătiți prețuri premium pentru dispozitivele Nest și serviciile cloud. IQ Outdoor, de exemplu, costă aproape 350 de dolari, iar echivalentul său interior a fost redus recent la 249 USD de la 299 USD. Nest Labs va efectua deseori reduceri și oferte pentru ocazii speciale, cum ar fi Ziua Mamei și în timpul sezonului de cumpărături de vacanță, dar chiar și cu aceste pauze de preț, le puteți găsi în continuare cam scumpe.

Prețuri nestricate

Nest Aware oferă servicii de înregistrare 24 de ore care folosește norul pentru a stoca datele, iar numărul de zile din istoricul video depinde de pachetul pe care îl alegeți. Nest este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai scumpe sisteme de securitate pentru locuințe de pe piață, iar acest lucru pare să se extindă la serviciile lor de monitorizare în cloud.

Care este experiența pentru clienți Nest

În ceea ce privește serviciul pentru clienți Nest, Afaceri pentru consumator oferă note Nest mai bune decât Google, în special pentru utilizatorii care se abonează la serviciul Nest Aware. Produsele cuib sunt proiectate să funcționeze din cutie; in orice caz, ghidurile lor de instalare pas cu pas tind să fie mai detaliate și este implicat decât multe alte dispozitive de automatizare inteligentă, iar acest lucru este de fapt bun din punct de vedere al confidențialității și securității.

Fiind un brand Google, Nest Labs nu va face o greșeală în a permite instalarea cu combinații de utilizator / parolă implicite; cu toate acestea, poate doriți să faceți pasul suplimentar de securitate pentru dirijarea rețelei dvs. inteligente prin cel mai bun VPN, de preferință la nivelul routerului.

Nest are astăzi unul dintre cele mai vaste ghiduri privind depanarea, instalarea, controlul erorilor și întreținerea pe piață. Dacă DIY nu este ceașca ta de ceai, atunci poți să le adresezi prin intermediul paginilor lor de social media, prin e-mail și, desigur, prin linia directă.

Gânduri finale pe camerele cuib

În cele din urmă, camerele Nest îți permit să fii în vârful securității moderne a locuinței. Întrucât nu doriți cu adevărat să vă descurcați pe o problemă importantă, cum ar fi monitorizarea casei dvs., nu puteți greși cu unul dintre aceste dispozitive.

Cu noua direcție pe care Google o ia în ceea ce privește automatizarea casă inteligentă, Nest va fi probabil cea mai inteligentă alegere a produselor pentru o perioadă, cel puțin până când Apple sau Microsoft vor decide să înceapă să concureze cu seriozitate.

Întrebări frecvente

Î: Pot folosi camere cuib fără abonament?

A: Serviciile Nest Aware sunt în întregime opționale, dar așa sunt camerele mai avansate care își oferă întregul potențial. Noul abonament Nest Aware de 5 zile este suficient de rezonabil pentru a încerca majoritatea oamenilor.

Î: Este Nest Cam impermeabilă?

A: Camerele exterioare Nest au caracteristici climatice și climatice care indică rezistența la precipitații, dar aceste dispozitive nu sunt destinate să fie scufundate.

Î: Funcționează aparatul de fotografiat Nest Outdoor cu Alexa?

A: Produsele Nest pot fi controlate cu asistentul inteligent Amazon Alexa, care alimentează difuzoarele Amazon Echo, prin ceea ce este cunoscut sub numele de „abilități și rețete”. Dacă aveți un produs bazat pe Alexa, veți dori să spuneți „Alexa, descoperiți dispozitivele mele” pentru a vedea dacă se vorbește sau se afișează o listă de abilități sau „dacă acest lucru, atunci”. Va trebui să antrenați Alexa pentru a asocia comenzile de vorbire cu ceea ce doriți să facă camerele dvs. Nest.

Î: Camerele cuib funcționează fără Wi-Fi?

A: Funcționalitatea camerelor Nest fără Wi-Fi și o conexiune la internet activă este limitată la punctul în care nu merită discuții. Conexiunile Ethernet nu sunt o soluție în această privință. Rețineți că conexiunea dvs. de bandă largă trebuie să ofere 2 Mbps de lățime de bandă de încărcare pentru o funcționare optimă a camerelor Nest.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me