Paras haittaohjelmaskanneri

Vietätkö online-tuntejasi vaivattomasti, haittaohjelmat ovat valtava huolenaihe. Tämä haittaohjelma hiipii laitteisiisi, sammuttaa niiden puolustuksen ja jättää yksityiset tietosi alttiiksi hyökkäyksille. Kuinka voit suojautua?


haittaohjelmasuojaus vektori kuvaUseimmat ihmiset käyttävät jo virustorjuntaohjelmistoja. Itse asiassa monien laitteiden ja ohjelmien mukana tulee virustentorjuntaohjelma osana pakettia. Nämä suojaukset eivät kuitenkaan aina mene riittävän pitkälle. Kun erityisen ilkeä vakoiluohjelma tai lunastusohjelma tuo esiin, saatat tarvita haittaohjelmaskannerin päivän säästämiseksi.

Saattaa olla hyödyllistä tietää enemmän siitä, mikä on haittaohjelma ja mitä se voi tehdä laitteillesi. Lisäksi sinun kannattaa tutustua luetteloomme, joka kuvaa parhaita markkinoilla tällä hetkellä olevia haittaohjelmaskannerisovelluksia. Kaikilla laitteillasi on vankka tietoturvaohjelmisto, joten voit selata luottavaisesti.

Mikä on haittaohjelma?

Tämä on yksinkertainen tapa sanoa ”haittaohjelmat”. Monet ihmiset ovat yllättyneitä kuultuaan, että tämän ohjelmiston ovat erityisesti suunnitelleet ihmiset, joiden tarkoituksena on aiheuttaa haittoja ja häiriöitä.

Olet todennäköisesti tutustunut haittaohjelmiin enemmän kuin huomaat. Aina kun kuulet mainioita troijalaisista, vakoiluohjelmista ja viruksista, keskustellaan haittaohjelmista. Joskus yksinäiset hakkerit ovat suunnitelleet ja ottaneet käyttöön haittaohjelmia.

Nykyään useammin ohjelmistokehittäjät, jotka työskentelevätmusta hattu”-Kenttä tarjota palveluitaan kaikille henkilöille tai organisaatioille, jotka tarjoavat heille eniten rahaa.

Haittaohjelmatyypit

Mitä tapahtuu, jos laitteesi tarttuu vakoiluohjelmilla, lunastusohjelmilla tai viruksilla? Jotkut näistä haittaohjelmista hyökkäävät tietokoneesi ydintoimintoihin.

Versiot siitä voivat avata salaiset takaovet turvajärjestelmässäsi, mikä antaa huonoille toimijoille pääsyn. Haittaohjelmat voivat tallentaa salasanasi, luottokorttinumerosi ja pankkitilisi. Ransomware pitää laitteesi tehokkaasti panttivankina, paitsi jos maksat hyökkääjille.

Joskus näyttää siltä, ​​ettei mustan hatun ohjelmistokehittäjien mahdollisuuksille ole mitään rajaa.

Kuinka haittaohjelmat toimivat?

Kun löydät parhaan VPN: n ja käytät sitä, voit suojautua lukuisilta online-uhkilta. Saatat kuitenkin tarvita muita suojaustoimenpiteitä varmistaaksesi, että mainosohjelmat tai virus eivät saastuta järjestelmääsi.

Ensimmäinen kysymys, jota useimmat kysyvät, kun epäillään laitteeseen liittyvää ongelmaa, liittyy ongelman alkuun. Huonoille ihmisille tai henkilöille on tarjolla monia tapoja päästä järjestelmään.

Haittaohjelmien tartuntavektorit

Yksi yleisimmin käytetyistä näistä menetelmistä on roskapostit (Lue lisää: Suojatut sähköpostit). Monet näistä tulevat mukana liite, eikä useimmille ole helppoa sanoa, että sähköposti on haitallista. He avaavat kiinnityksen ja tartuttavat laitteen välittömästi.

Haittaohjelmat leviävät lisäksi irrotettavien tallennusvälineiden, kuten ulkoisten kiintolevyjen tai USB-muistitikkujen, kautta. Irrotettava media on kätevää, mutta ellet tiedä kuka antaa sen sinulle ja mitä siinä on, on parasta olla liittämättä sitä laitteeseesi.

Joskus haittaohjelmat ovat niputettu ohjelmistopakettiin, joka näyttää hyvänlaatuiselta. Usein nämä ohjelmat ladataan Internetistä, ja ne voivat sisältää kolmansien osapuolten valmistamia ohjelmistoja. Tiedostojen jakaminen on toinen haittaohjelmien yleinen lähde. Vaikka selaaminen suosituimpien torrent-sivustojen tiedostoista voi olla hauskaa ja hyödyllistä, myös nämä tiedostonjakotavat voivat olla vaarallisia.

Verkkosivustot, joille on hakkeroitu tai muuten vaarannettu, voivat saastuttaa järjestelmän haittaohjelmilla, kuten viruksilla, vakoiluohjelmilla tai mainosohjelmilla. Vaikka jotkut näistä verkkosivustoista ovat laillisia verkkosivustoja, joita huono osapuoli hyökkää, muut sivustot luodaan vain tietokoneiden tartuttamiseksi haittaohjelmilla.

Viisi parasta haittaohjelmaskanneria

Jätä järjestelmäsi alttiiksi hyökkäyksille jättämättä asentamaan yhtä parhaista haittaohjelmaskannereista on kuin valitseminen olematta asentamatta parasta kodinturvajärjestelmää, kun asut huonolla alueella. Haudat pääsi hiekkaan ja teeskennellä, että sinulle ei voi tapahtua mitään pahaa, ei ole hyvä puolustusstrategia.

Henkilökohtaisten laitteidesi ja yksityisten tietojen suojaaminen on välttämätöntä, ja siksi tarvitset haittaohjelmaskannerin. Nämä ohjelmat tarkistavat laitteen syvällisesti yrittää löytää haitalliset tiedostot.

Lisäksi he tarkistavat jokaisen tiedoston, kun se tulee järjestelmään, etsien mitä tahansa, mikä voi olla epäilyttävää. Skanneri etsii tiedostosta koodia, jota verrataan tunnettujen haitallisten koodien tietokantaan. Jos uusi koodi vastaa koodia tietokannassa, tiedosto merkitään haittaohjelmaksi.

Kehittyneemmät haittaohjelmien skannerit tarkastelevat myös koodin käyttäytymismalleja. Jos uudessa tiedostossa tunnistetaan jotain epäilyttävää, tiedosto pidetään hiekkalaatikossa. Tämä on käytännössä karanteenialue, jolla haitalliset tiedostot eivät voi saastuttaa muita järjestelmän tiedostoja. Sitten poistotyökaluja käytetään eroon epäilyttävästä tiedostosta.

Jotkut näistä ohjelmista toimivat paremmin kuin toiset. Kattava tutkimus osoittaa, että jotkut skannerit ovat todella pää ja hartiat muiden yläpuolella. Tässä on luettelo viidestä heistä.

1. Malwarebytes – Anti-Malware-kuningas

Malwarebytes tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Ohjelmiston ilmainen versio toimii nopeasti, mutta joskus kaipaa epäilyttäviä tiedostoja. Jälkeen 14 päivän ilmainen kokeilu, saatat haluta päivittää premium-suunnitelmaan, jotta saat enemmän toimintoja.

haittaohjelmien logot

ominaisuudet

 • Intuitiivinen kojelauta
 • Reaaliaikainen suojaus
 • Ransomware-suojaus
 • Monen käyttöjärjestelmän tuki
 • Levyn puhdistus
 • Suojattu selain
 • Tietokalastelun havaitseminen
 • palomuuri
 • Mobiilisovellus
 • 24/7 tuki

Hinnoittelurakenne

Malwarebytes on saatavana versioina henkilökohtaiseen ja yrityskäyttöön. Henkilökohtaisessa versiossa on kolme tasoa. Ensimmäinen näistä on saatavana ilmaiseksi, ja se toimii yhdessä olemassa olevien virustorjuntaohjelmien kanssa.

Malwarebytes Premium korvaa virustorjuntaohjelman yhdellä laitteella hintaan 39,99 dollaria vuodessa. Malywarebytes Premium for Home korvaa virustentorjuntaohjelman kolmella laitteella 59,99 dollarilla vuodessa. Lisälaitteita voidaan lisätä noin 20 dollarilla vuodessa.

malwarebytes premium-tilin näyttökuva

Yritysversio noudattaa monimutkaisempaa hinnoittelurakennetta, jotta se voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksesi tarpeita. Malwarebytes for Teams maksaa 119,97 dollaria vuodessa kattamaan kolme laitetta, joissa lisälaitteet on suojattu, lisäksi 39,99 dollaria vuodessa.

Malwarebytes Endpoint Protection kattaa 10 laitetta, joiden hinta on 699,90 dollaria vuodessa. Laitteiden määrää voidaan suurentaa tai pienentää 69,99 dollarilla vuodessa. Deluxe-paketti, joka sisältää päätepisteiden suojauksen ja vastauksen, on neuvoteltava yrityksen kanssa.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla ilmenee ongelmia Malwarebytesin käytön aikana, voit ottaa yhteyttä asiakastukeen kautta live chat tai sähköposti. Puhelintukea ei tarjota. Sinulla on kuitenkin pääsy ohjekeskukseen ja foorumiin, jotka molemmat ovat luotettavia etsimään vastauksia perusongelmiin.

2. Bitdefender – Paras suoja monen vektorin hyökkäyksille

Bitdefender tunnustetaan laajasti yhdeksi alan parhaista. Se tarjoaa todella vankan ominaisuuksien ja suojausten paketin. Yksi päänsärky, joka liittyy Bitdefenderin kanssa tekemisiin, on eri pakettien huimaava joukko.

Kaikkien tietojen ylikuormituksen läpi käyminen on sen arvoista, kun otetaan huomioon saamasi suojan arvo. Tämä voi olla yksi parhaimmista haittaohjelmaskannereista, joita voit saada.

Bitdefender-logo

ominaisuudet

 • Monen käyttöjärjestelmän tuki
 • Lapsilukkosäädöt
 • Tiedoston silppuri
 • VPN
 • Levyn puhdistus
 • Salasanan hallinta
 • Verkkokameran suojaus
 • Reaaliaikainen seuranta
 • palomuuri
 • Tietokalastelusuojaus
 • Lataa suojaus
 • Mobiilisovellus
 • Selaimen laajennus
 • 24/7 tuki

Hinnoittelurakenne

Bitdefender Total Securityn kodista voi ostaa 44,99 dollaria vuodessa. Tämä suojaa jopa neljä laitetta. Alennukset ovat saatavilla, jos valitset kahden tai kolmen vuoden suunnitelman.

Kaksi vuotta maksaa 104,99 dollaria, kun taas kolme vuotta maksaa 139,99 dollaria. Jos joudut suojaamaan yli viittä laitetta, voit valita ”jopa 10 laitetta” -vaihtoehdon yllättävän pienellä lisämäärällä.

Kodin Internet-tietoturva Bitdefender on hieman halvempi, 39,98 dollaria vuodessa. Tämä suunnitelma suojaa enintään kolme laitetta. Jos haluat suojata jopa 10 laitetta, se maksaa 89,99 dollaria. Jälleen kerran on saatavana vaihtoehtoja kahden ja kolmen vuoden suunnitelmille.

Bitdefender-premium-tili

Antivirus Plus -paketti tulee mukana monikerroksinen ransomware-suojaus ja Bitdefenderin VPN sekä Bitdefender Safepay. Voit suojata jopa kolme laitetta 34,99 dollarilla vuodessa.

Lisäksi Bitdefenderillä on laaja valikoima vaihtoehtoja yrityksille. Paketit on räätälöity kaikille pienistä yritysorganisaatioihin laajassa hintavalikoimassa, joka alkaa vain 99,98 dollarista vuodessa.

Asiakaspalvelu

Jos tarvitset koskaan apua Bitdefenderin kanssa, sinulla ei ole ongelmia sen löytämisessä. Video-oppaista aktiiviseen foorumiin, kaikki on täällä. Plus, Voit ottaa yhteyttä asiakastukiasiantuntijaan ympäri vuorokauden puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta.

3. Adaware – loistavat haittaohjelmien torjuntatyökalut; Maksa pelata

Adaware ei ole siellä vankein ohjelmisto, mutta se voi varmasti toimia ihmisille, jotka tarvitsevat vain yhden tai kahden laitteen suojaamisen. Ilmaisessa versiossa ei todellakaan ole monia ominaisuuksia, joten joudut maksamaan, jos haluat todellista suojaa.

Adaware-logo

ominaisuudet

 • Lataa suojaus
 • Virustorjunta
 • Reaaliaikainen suojaus
 • Verkkosuojaus (maksullisilla versioilla)
 • Palomuuri (maksullisilla versioilla)
 • Sähköpostisuojaus (maksullisilla versioilla)
 • Verkkosuojaus (maksullisilla versioilla)
 • Digitaalinen lukko (premium-version kanssa)
 • Tiedoston silppuri (premium-version kanssa)
 • Lapsilukko (premium-version kanssa)

Hinnoittelurakenne

Adaware tarjoaa ilmaisen suojauksen, mutta melkein aina on suositeltavaa käyttää maksullista palvelua saadaksesi entistä tehokkaamman kattavuuden. Adawaren tapauksessa tämä maksaa noin 36 dollaria vuodessa.

Pakettiin sisältyviä ominaisuuksia ovat sähköpostisuojaus, edistynyt roskapostisuojaus, suojaukset kaikilta haittaohjelmilta, haittaohjelmien havaitseminen ja 24/7 asiakastuki.

Adaware antivirus pro

Voit päivittää Adaware Antivirus Total -sovellukseen saadaksesi lisäsuojaa, kuten tiedostojen murskaus, digitaalinen lukitus ja lapsilukko. Yhden tietokoneen suojaaminen vuodessa antaa sinulle 48 dollaria. Voit kuitenkin suojata jopa 10 tietokonetta 160 dollarilla vuodessa. Alennukset ovat saatavilla, jos kirjaudut kahden vuoden ajaksi yhden sijasta.

Adaware ei tällä hetkellä tarjoa erityisesti yritysasiakkaille räätälöityjä paketteja.

Asiakaspalvelu

Rajoittamaton, ympäri vuorokauden avoinna oleva asiakastuki on saatavana vain maksaville asiakkaille. Vieraile foorumilla tai usein kysytyissä kysymyksissä saadaksesi vastauksia yleisiin huolenaiheisiin. Todellinen tekninen tuki on saatavana lippuperusteisen järjestelmän kautta.

4. AVG – aikaa testattu ohjelmisto; Hyvä, mutta ei hienoa

AVG: llä on todella mukava suoja ilmaiseksi. Kolmen vuoden paketti on kuitenkin melko edullinen ja tarjoaa joitain välttämättömiä lisäominaisuuksia. Se on erittäin käyttäjäystävällinen, ja asiakastuki on täysin luotettava, kun se on saatavilla. AVG ei kuitenkaan ole aivan yhtä turvallinen kuin Bitdefender. Salasanahallinnan ja VPN: n puute on vaikeuksia.

AVG-logo

ominaisuudet

 • Monen käyttöjärjestelmän tuki
 • Tiedoston silppuri
 • Levyn puhdistus
 • Lapsilukko
 • Verkkokameran suojaus
 • Reaaliaikainen seuranta
 • Lataa suojaus
 • Tietokalastelusuojaus
 • Suojattu selain
 • palomuuri

Hinnoittelurakenne

Voit hankkia ilmaisen AVG-version, joka sisältää virustorjunta- ja ransomware-peiton sekä PC: n suorituskyvyn virittämisen ja selaimen valvonnan.

Siirry Internet Security -suunnitelmaan, jonka hinta on 5,83 dollaria kuukaudessa. Laskutuksen hinta on 69,99 dollaria vuodessa. Tämä tarjoaa sinulle parannetun palomuurin, web-suojauksen ja salatut kansiot rajoittamattomalla määrällä laitteita.

AVG Internet Security

Kolmas taso on perimmäinen suunnitelma. Se maksaa 8,33 dollaria kuukaudessa, josta laskutetaan 99,99 dollaria vuodessa. Tämän paketin joustavuus ansaitsee pääsyn tukeen puhelimen ja live-chatin kautta sekä edistyneelle virustorjuntasuojaukselle.

Asiakaspalvelu

Toinen AVG: n ongelmista on, että se ei ole ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea. Voit tavoittaa edustajan puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta, mutta vain työaikana. Foorumi voi tarjota perusohjeita yleisistä kysymyksistä.

5. Emsisoft – budjettiystävälliset ratkaisut; Tekee työtä

Edullinen ja yllättävän vankilla ominaisuuksilla Emsisoft on luotettava vaihtoehto budjettiä ajaville. Ihmiset, jotka asettavat palkkion täydellisestä turvallisuudesta, saattavat kuitenkin löytää sen Emsisoft ei ole aivan merkillä.

Emsisoft-logo

ominaisuudet

 • Useita kieliä, joista valita
 • Levyn puhdistus
 • Reaaliaikainen seuranta
 • Suojattu selain
 • Tietokalastelusuojaus
 • Lataa suojaus
 • palomuuri

Hinnoittelurakenne

Vapaa suunnitelma kattaa yhden tietokoneen, jolla on mahdollisuus haittaohjelmien skannaamiseen, puhdistamiseen ja karanteeniin määrittämiseen. Päivitetyn paketin avulla asiakkaat maksavat joko yhdestä, kolmesta tai viidestä tietokoneesta hintaan 2,50 dollaria kuukaudessa, 4,17 dollaria kuukaudessa ja 5,83 dollaria kuukaudessa, joista jokaisesta laskutetaan vuosittain.

Tämä paketti sisältää käyttäytymisen estäjän, tietojenkalastelusuojauksen, etähallinnan, automaattiset päivitykset, tiedostojen suojauksen ja hätäpaketin valmistajan.

Emsisoft Antimalware

Voidaan ostaa hieman kalliimpi paketti, joka kattaa myös mobiililaitteet. Yksi, kolme tai viisi laitetta voidaan jälleen kerran suojata kuukausikoroilla 3,33 dollaria, 5,55 dollaria tai 7,78 dollaria, joista jokaiselta laskutetaan vuosittain..

Asiakaspalvelu

Kuten AVG, Emsisoftin asiakastuki on melko rajallista. Et saa 24/7 -palvelua, ja voit ottaa yhteyttä edustajiin vain sähköpostitse tai live-chatin kautta. Ohjekeskus ja foorumi tarjoavat lisätukea, josta voi olla apua peruskysymyksissä.

Kuinka välttää haittaohjelmien saaminen

Aivan kuten olet varovainen valittaessa paras salasanan hallintaohjelma suojaamaan itseäsi verkossa, kannattaa olla varovainen, jos haluat suojautua viruksilta, lunastusohjelmilta, mainosohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta..

Suoritetut vaiheet voivat olla lukuisia. Erinomaisten virustorjuntaohjelmien asentaminen on välttämätöntä, samoin kuin tehokkaan haittaohjelmistoskannerin löytäminen. Liian monilla kotitietokonejärjestelmillä ei ole näitä perussuojauksia.

Se on vähän kuin sijoittaminen kodinturvallisuuteen, jolla ei ole loistavaa kamerajärjestelmää, toisin kuin Nest, jonka sinulle on tuonut Google, joka tarjoaa monipuolisen edistyneen, puhumattakaan älykkään puolustuksen vaaroilta kodin sisällä ja ulkopuolella. Tämä on tyyppi järjestelmä, jota haluat kaikissa vektoreissa; VPN-osoitteista, sähköposteista, selaimista, salasananhallinnasta haittaohjelmien torjuntaan. Ennaltaehkäisy on aina parempi kuin parannus.

Kun olet asentanut haittaohjelmien ja virustentorjuntaohjelmien skannerin, on suositeltavaa varmistaa, että ne ovat aina ajan tasalla. Jopa erittäin hyvämaineisella skannerilla voi olla haavoittuvuuksia, jotka havaitaan ajoittain. Päivitykset korjaavat nämä reiät antaen sinulle entistä paremman suojan.

Samoin varmista, että käyttöjärjestelmäsi päivitetään aina tarvittaessa. Aivan kuten ohjelmistopäivitykset ja päivitykset, käyttöjärjestelmän pitäminen ajan tasalla takaa parhaan mahdollisen tietoturvan.

Jos käytät WiFi-verkkoa, tee se turvallisesti. Älä käytä avoimia verkkoja, ja varmista, että oma WiFi on suojattu salasanalla.

Toinen kriittinen askel kohti itsesi suojelemista on epäröi aina, ennen kuin napsautat. Tarkista sähköpostit perusteellisesti nähdäksesi kuka ne lähetti ja vaikuttavatko ne epäilyttäviltä. Älä napsauta mitään liitetiedostoja, ellet voi vahvistaa lähettäjää ja hänen aikomustaan. Ole varovainen verkkosivustojen linkkien kanssa. Vie hiiri niiden päälle, ennen kuin napsautat, niin linkki todella vie sinut. Jos aiot ladata tiedostonjakopalvelusta, skannaa lataus ennen jatkamista.

Kun suojausohjelmisto on asennettu ja ajan tasalla, haluat myös ajoittaa säännölliset ajat skannausten suorittamiseksi. Liian monet ihmiset unohtavat tämän näennäisesti ilmeisen vaiheen ja jättävät itsensä tarpeettomasti haavoittuvaiseksi.

Lopulliset ajatukset

Haittaohjelmat ovat kaikkialla online-maailmassa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse joutua sen uhreiksi. Virustentorjuntaohjelman ja haittaohjelmien skannerin avulla olet paremmin valmistautunut suojaamaan itseäsi. Sinun ei tarvitse tuntea voimattomuutta päättäväisen edessä hakkereita. Ota tänään positiivisia asioita yksityisten tietojen suojaamiseksi ja laitteidesi sujuvuuden varmistamiseksi.

FAQ

K: Mikä on vakoiluohjelma?

V: Vakoiluohjelma on haittaohjelmien luokka, joka on erityisesti luotu pääsyäksesi laitteen arkaluontoisiin tietoihin. Tätä ohjelmistoa käytetään usein henkilötietojesi keräämiseen, joka välitetään sitten tietoyrityksille, mainostajille tai muille kolmansille osapuolille. Tämän tyyppisillä haittaohjelmilla voi olla useita tarkoituksia. Niihin voi kuulua Internet-käyttöäsi koskevien tietojen seuranta ja myynti, pankkitili- ja luottokorttitietojen varastaminen tai henkilöllisyytesi varastaminen.

K: Kuinka tiedän, että tietokoneeni on hakkeroitu?

V: Asiantuntevat hakkerit voivat tunkeutua järjestelmään tai laitteeseen tuntematta. Suurin osa näistä huonoista näyttelijöistä ei kuitenkaan ole niin hienostuneita, ja he jättävät takana todisteen. Ehkä kaikkein varoittavin merkki hakkeroinnista on, että laite on yhtäkkiä paljon hitaampi kuin ennen. Toinen on, että kaistanleveyden kulutus kulkee katon läpi kerralla.

Monet ihmiset huomaavat, että videot tarvitsevat lisää puskuriaikaa ja että verkkosivut latautuvat uskomattoman hitaasti hakkeroinnin jälkeen. Ohjelmistojen ja sovellusten toistuva kaatuminen on myös uusi keino, samoin kuin ponnahdusikkunoiden ylitarjonta. Nämä ja muut merkit voivat tarkoittaa, että tietokoneesi on hakkeroitu.

K: Voiko virustorjuntaohjelma poistaa haittaohjelmat?

V: Virustentorjuntaohjelmien ensisijainen tehtävä on estää tietokonetta tai järjestelmää tarttumasta haittaohjelmilta. Se estää tartunnan saaneiden tiedostojen lataamisen tai, jos tiedosto on ladattu, merkitsee tiedoston epäilyttäväksi, jotta sitä käytetään vähemmän.

Useimmilla virustentorjuntaohjelmilla on joitain perusominaisuuksia haittaohjelmien poistamisessa. Tällaisia ​​ohjelmia luoneiden mustahattukehittäjät ovat kuitenkin jatkuvasti kehittyneitä. Tämä tarkoittaa, että heidän ohjelmistojaan on vaikea poistaa järjestelmästä, etenkin sellaisilta virustorjuntaohjelmistoilta, joilla on vain alkeellisimmat ominaisuudet tällä alueella.

Siksi virustorjuntaohjelman lisäksi on välttämätöntä hankkia haittaohjelmien skanneri ja poisto. Skanneri tarjoaa sinulle tehokkaan työkalun, jonka avulla voit päästä eroon kaikista vakoiluohjelmista, mainosohjelmista, lunastusohjelmista tai muista haittaohjelmista.

K: Voiko Windows Defender havaita haittaohjelmat?

V: Windows Defender voi joskus havaita haittaohjelmat. Valitettavasti se ei voi aina tehdä niin, kun Windows-käyttöjärjestelmä on käynnissä. Tämä johtuu siitä, että taitavat kehittäjät onnistuvat piilottamaan haittaohjelmat itse Windowsissa, missä niiden havaitseminen todennäköisemmin tapahtuu. Paras tapa havaita haittaohjelmia on hankkia ohjelma, joka on suunniteltu niin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map