Moji preskusi hitrosti strežnikov PureVPN

Približno od leta 2006 je PureVPN zelo cenjen ponudnik in eden od veteranov industrije VPN. To ve za visoke hitrosti povezave, odlično globalno pokritost strežnika in možnost dostopa do skoraj katere koli geo-blokirane vsebine. PureVPN ima vse, kar potrebujete za hitro, zasebno in necenzurirano internetno izkušnjo, vse za nizko ceno, ki jo lahko premaga nekaj drugih.


Prednosti
  • Odlične hitrosti
  • Ogromno strežniško omrežje (131 držav)
  • Odblokira Netflix, iPlayer in več kot 70 drugih storitev pretakanja
  • Združljiv z več kot 50 napravami in platformami
  • Neodvisno preverjen ponudnik VPN brez dnevnika
  • Namenska možnost IP
  • Dobra vrednost
Slabosti
  • Aplikacije bi lahko uporabile malce več laka
  • Nekatere težave s povezavo

Preskusi hitrosti

Spletno mesto PureVPN navaja, da je to najhitrejše obdobje storitve VPN. To je velika trditev in težko jo je zanesljivo preveriti.

Kljub temu so moji hitrostni testi pokazali, da so njihovi strežniki res zelo, zelo hitri. To še posebej velja za prenose. Hitrosti povezave na plošči so dosegale 80 Mbps in višje, moj najboljši strežnik pa je bil dosežen pri 112,6 Mbps.

Zelo malo drugih VPN-jev se lahko ujema s temi številkami. Torej je morda najhitrejša trditev PureVPN-ja sploh upravičena.

Na strani stvari so rezultati prav tako impresivni – z izjemo Severne Amerike. Hitrosti prenosa v ZDA in Kanado so bile kljub temu hitrejše, vendar so bile opazno počasnejše. To še posebej velja za Kanado.

Vendar bi morali za veliko večino nas še vedno biti več kot dovolj hitri.

Ne pozabite, da preizkušam internetno povezavo, ki je veliko hitrejša od tistega, kar se lahko ujema z vsakim ponudnikom VPN. To mi omogoča, da odkrijem resnično uspešnost vsakega strežnika.

Številke, prikazane v mojih testih, so največje hitrosti, ki jih lahko pričakujete, in jih lahko omejite z lastno internetno povezavo.

Z drugimi besedami, če vaš internet ima 50 Mbps, ne pričakujte, da bo s PureVPN videl 100 Mbps prenosov. Nekaj ​​v razponu od 40 do 45 Mbps je tisto, kar bi pričakoval v tej situaciji.

Spodaj so hitrostni testi na sedmih lokacijah, na katere se najpogosteje povežemo uporabniki VPN. Vključen je tudi test mojega najboljšega strežnika, ki ga določi odjemalec PureVPN.

Če bi radi videli še kakšne druge lokacije, se obrnite na. Obiščite lahko tudi stran za primerjavo hitrosti in si oglejte, kako PureVPN deluje proti drugim hitrim VPN-jem.

Najboljši strežnik
Najboljši rezultati preizkusa hitrosti strežnika VPN pri PureVPNZ VPN PureVPN najboljši rezultati preskusne hitrosti na strežnikuBrez VPN
Združene države
PureVPN Združuje rezultate testiranja hitrosti strežnika VPNZ VPN PureVPN Združi rezultate izhodiščnega preskusa hitrostiBrez VPN
Združeno kraljestvo
Rezultati testiranja hitrosti strežnika VPN za PureVPNZ VPN Rezultati preskusa hitrosti PureVPN za Združeno kraljestvoBrez VPN
Kanada
Rezultati testiranja hitrosti strežnika PureVPN Canada VPNZ VPN Rezultati testnih izhodiščnih hitrosti PureVPN CanadaBrez VPN
Avstralija
Rezultati testiranja hitrosti strežnika PureVPN Australia VPNZ VPN Rezultati preskusa hitrosti PureVPN AustraliaBrez VPN
Nizozemska
Rezultati testiranja hitrosti strežnika PureVPN Nizozemska VPNZ VPN Rezultati preskusa hitrosti PureVPN NizozemskaBrez VPN
Nemčija
Rezultati testiranja hitrosti strežnika VPN na PureVPNZ VPN Rezultati preskusa hitrosti PureVPN NemčijaBrez VPN
Francija
Rezultati testiranja hitrosti strežnika PureVPN France VPNZ VPN Rezultati preskusa hitrosti PureVPN FranceBrez VPN

O PureVPN

Podjetje PureVPN je bilo ustanovljeno v Hong Kongu pred več kot desetletjem leta 2006. To je bilo eno prvih podjetij na svetu, ki je ponudilo osebno rešitev VPN.

Z leti si je ustvaril sloves enega izmed najboljših ponudnikov in prejel številne kritike od organizacij, kot so CNET, PC Magazine, Mashable in New York Times.

Zasebnost in varnost

Čeprav trdijo o pravilniku o ničelnem dnevniku, branje iz politike zasebnosti Pure VPN razkrije, da kljub temu, da dejansko ne vodijo dnevnikov dejavnosti, beležijo nekaj podatkov o seji. Te informacije vključujejo čas vzpostavitve povezave s strežnikom VPN in količino prenesenih podatkov (čeprav posebnosti teh podatkov niso zabeležene).

Posneti podatki seje se uporabljajo samo za vzdrževanje kakovosti storitev, vendar so tam.

Tu so informacije z njihovimi lastnimi besedami:

Uporabnikove dejavnosti ne spremljamo in ne hranimo nobenih dnevnikov. Zato nimamo podatkov o vaših dejavnostih, kot so programska oprema, ki ste jo uporabili, katera spletna mesta, ki ste jih obiskali, vsebino, ki ste jo prenesli, katere aplikacije ste uporabili itd. Naši strežniki samodejno beležijo čas, ko se povežete s katerim koli od naših strežnikov. Od tega trenutka naprej ne hranimo nobene evidence ničesar, kar bi lahko določenega uporabnika povezalo s katero koli določeno dejavnostjo. Čas, ko je uspešna povezava z našimi strežniki, se šteje kot “povezava”, skupna pasovna širina, uporabljena med to povezavo, se imenuje “pasovna širina”. Povezava in pasovna širina se vodita, da se ohrani kakovost naše storitve. To nam pomaga razumeti pretok prometa na določene strežnike, da bi jih lahko bolje optimizirali.

PureVPN ponuja vojaško šifriranje AES 256 bit na vseh svojih povezavah. Omogoča tudi plačevanje z bitcoini za večjo anonimnost.

Lepa lastnost, ki jo ponuja le malo drugih ponudnikov, je ta, da Pure VPN popolnoma sam upravlja njihovo omrežje. Ta nastavitev pomeni, da nobena tretja oseba nima dostopa do podatkov, ki tečejo prek njihovih strežnikov.

Lastnosti

PureVPN ponuja vrhunsko združljivost naprav s podporo za več kot 50 platform.

Njihova programska oprema za stranke je intuitivna za uporabo in uporablja edinstven pristop k izbiri. Izberete, za kaj želite uporabiti VPN povezavo (na primer pretakanje ameriškega Netflixa) in odjemalec samodejno izbere optimalen strežnik, s katerim se bo povezal, in najboljšo konfiguracijo povezave za ta namen..

Kljub temu PureVPN trenutno ponuja dve različici svojega odjemalca, kar je lahko nekoliko zmedeno. Želim si, da bi samo opustili zapuščino in vložili vse svoje napore za najnovejše in najboljše.

Za nekaj dodatnih dolarjev na mesec vam lahko PureVPN zagotovi poseben naslov IP v Združenem kraljestvu, ZDA, Kanadi, Avstraliji, Nemčiji in nekaterih drugih državah. Ta funkcija ni nekaj, kar ponudniki ponujajo.

Namenski IP vam bo morda dobro služil, če poskušate pretakati videoposnetke, ki so blokirani v geo.

Druga edinstvena lastnost PureVPN je njihova ločena funkcionalnost predorov. Omogoča vam izbiro, kateri internetni promet naj bi šel prek VPN povezave in kateri ne.

Ta funkcija je odlična, če na primer prenašate torrent datoteko, vendar kljub temu želite hkrati opraviti nekaj spletnega bančništva. Torrentni promet lahko gredo skozi povezavo VPN za največjo anonimnost, medtem ko se prijavite v svojo banko s svojo običajno internetno povezavo.

Omejitve

PureVPN ponuja dokaj velik pet sočasnih povezav. Ni vodja razreda, vendar je veliko boljši od dveh povezav, ki jih omogočajo nekateri ponudniki.

Prav tako ne nalagajo nobenih omejitev glede prenosa podatkov ali preklopa strežnika.

Pri čemer morate biti pozorni in se tega med redno uporabo nikoli ne bi smeli pojaviti, je ta, da PureVPN v skladu z njihovimi pogoji uporabe ne omogoča več kot 200 povezav na dan. Menijo, da je to pretirano, kot je uporaba bota, kar lahko povzroči ukinitev vašega računa.

Tu so podrobnosti:

Z našim spletnim mestom in / ali storitvami ustvarite samodejne ali ročno prekomerne povezave za pridobivanje različnih IP-jev ali iz katerega koli razloga. Prekomerne povezave so nadloga, saj ustvarijo ozko grlo in zadušijo naše omrežje, katerega ceno plačajo drugi uporabniki, in to je povsem nesprejemljivo. Največje dovoljene seje na dan znašajo 200 in preseganje tega limita lahko trajno ukine ali ukine vaš račun, razen če podjetje izrecno dovoli..

Pomoč strankam

Podpora je večinoma v obliki 24/7/365 klepetanja v živo, lahko pa tudi prek e-pošte ali s sistemom vozovnic.

PureVPN ima na svojem spletnem mestu ogromno bazo znanja, ki vključuje nekaj odličnih slikovnih vodnikov za nastavitev po korakih za skoraj vsako podprto platformo.

Imajo tudi stran s pogostimi vprašanji, ki obravnava številne splošne in tehnične poizvedbe ter podatke o plačilu.

PureVPN ne ponuja brezplačnega preskušanja. Vendar imajo nekaj odličnih popustov. Njihovi posli so ponavadi najboljši okoli in ponavadi PureVPN uvrščajo med cenovno najugodnejše ponudnike.

Storitev ima tudi 31-dnevno garancijo vračila denarja. Če se iz kakršnega koli razloga odločite, da PureVPN ni tisto, kar iščete, je povračilo denarja tako enostavno, kot če se obrnete na podporo in prosite za to.

Države strežnika

Kjer PureVPN resnično sije, je število strežnikov in držav, ki jih podpirajo. Trenutno imajo 2070 strežnikov v 131 državah.

Zelo malo drugih ponudnikov se lahko ujema s temi števili. Pred nami je samo strojna oprema HideMyAss.

Tu je na voljo popoln in najsodobnejši seznam strežnikov.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me