A 2020 legjobb VPN szolgáltatásai

Csak néhány percet vesz igénybe, hogy rájöjjön, hány VPN-szolgáltatás van a piacon. Amikor legutóbb leültem és számoltam, ez a szám jóval meghaladta a 300-at.


Mivel sok VPN közül lehet választani, a választás bonyolult lehet. Legtöbbjük ugyanúgy néz ki, hasonló funkciókat kínál, és hasonló ígéreteket tesz. Nagyon gyorsan eláraszthatatlan.

Ráadásul minden ott levő szolgáltató azt állítja, hogy a legjobb VPN is létezik.

A VPN-ekkel való foglalkozásom során, a sebesség, a magánélet, a biztonság, a kompatibilitás tesztelése, az általuk kínált minden funkció megkísérlése és – ami a legfontosabb – napi életben tartása mellett – néhány szolgáltató következetesen kiemelkedett a tömeg fölött, és továbbra is ezt teszi. 2020-ban.

Ez az egyetlen olyan szolgáltató, akit figyelembe kell venni a „legjobb” cím megítélésekor, és azokat, akiket ebben a cikkben részletesebben megvizsgálunk.

És függetlenül attól, hogy VPN-re van szüksége az Internet biztonságához és névtelenségéhez, az adatok védelméhez, a szűrők körülkerüléséhez vagy a webhelyek és online tartalmak feloldásához – ezeknek a szolgáltatásoknak az egyikét nagyon jól fogja kiszolgálni.

A legjobb VPN-szolgáltatók

Nincs egyetlen VPN-szolgáltató, amely tökéletes lenne mindannyiunk számára. Mindannyian eltérő igényekkel rendelkezünk, és VPN-einket különféle módon használjuk.

Átlagosan a CyberGhost a rangsorolási kritériumok szerint a legjobban, de ez nem azt jelenti, hogy más VPN-k bizonyos esetekben nem jobbak.

Például a PureVPN szervereket tartalmaz még sok más országban, a NordVPN több biztonsági funkcióval rendelkezik, míg a Surfshark olcsóbb.

Tehát végül, ami a legjobb VPN, kissé szubjektív.

Mindemellett az alább felsorolt ​​szolgáltatók ugyanolyan szilárd versenytársak, ahogy jönnek, és az Ön igényeitől függően bármelyik lehet a tökéletes szolgáltatása.

Itt vannak azok a tényezők, amelyek alapján az egyes VPN-eket kiértékelték.

 • Töltse le és töltse fel a sebességet és a kapcsolat megbízhatóságát
 • Naplózási politika és a magánélet-barát hatáskör
 • Protokollok (beleértve az OpenVPN-t) és a titkosítási szabványok kiválasztása
 • A torrent és a P2P szoftver támogatása
 • Képes feloldani az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix, a Hulu vagy a BBC iPlayer
 • Szerver hálózati mérete
 • Ügyfélszoftver funkciók és használhatóság
 • Ügyfélszolgálat és pénz-visszafizetési garancia

Tehát további átélés nélkül ezek a 2020-as VPN-k.

1. CyberGhost

CyberGhost logó

Szoros verseny volt. De a CyberGhost kiváló sebessége, nagy kiszolgálóhálózat, robusztus szolgáltatások, a földrajzilag blokkolt tartalmak megkerülésének képessége, ellenőrzött naplózási igények és az alacsony ár adja a 2020-ig a legmegfelelőbb VPN-címet..

A magánélet-barát Romániában székhellyel nem sok más VPN-szolgáltató illeszkedik a CyberGhost 90 országban található 7159 szerverhálózatához, különösen ugyanazon teljesítményszinten.

A CyberGhost azt állítja, hogy nulla naplózási szolgáltatás, és amint azt éves átláthatósági jelentésük bizonyítja, ezek is.

A kapcsolat biztonsága az OpenVPN és a 256 bites AES titkosításnak köszönhetően csúcsminőségű, és nincs szivárgás (DNS vagy egyéb).

Jóllehet, hogy tele van szolgáltatásokkal, az ügyfélszoftver egyszerűen használható. És bátran telepítse sok eszközre is, mivel a CyberGhost lehetővé teszi akár 7 kapcsolat egyidejű használatát.

A CyberGhost egyik hirdető erőssége a különböző streaming szolgáltatások feloldásának képessége. Valóban szállítanak, különösen a Netflix amerikai verziójával és a BBC iPlayer-rel. Vannak speciális streaming szerverek, amelyek mindkét szolgáltatáshoz el vannak rendelve, és mindkettő nagyon-nagyon jól működik.

A P2P támogatás természetesen ott is van.

Akkor ott van az ár, amely a listán szereplő összes VPN közül a legalacsonyabb. Még a vállalkozáson belüli 45 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínálnak, amely sok időt biztosít a szolgáltatás próbaverziójához, mielőtt végleges döntést kell hoznia..

Előnyök
 • Nulla naplózás a maximális adatvédelem érdekében
 • Kiváló szerverelosztás több mint 7100 szerverrel 90 országban
 • Nagyon gyors csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel és a BBC iPlayer-rel
 • Lehetővé teszi a P2P torrent alkalmazását
 • Hosszú 45 napos pénz-visszafizetési garancia
Hátrányok
 • Megkérdőjelezhető hírnevű anyavállalat
 • Konvertált kézi OpenVPN beállítás
 • Nem működik Kínából

Legjobb sokoldalú VPN: Nem számít, ha tapasztalattal rendelkezik a VPN-ekkel, vagy hogy mire szeretne VPN-t használni, a CyberGhost minden számban elérhető.

2. NordVPN

NordVPN logó

Ennek oka van, hogy több mint 12 millió ember használja a NordVPN-t. Ez egy kiváló, szolgáltatásokkal teli szolgáltatás, amely olcsón elérhető áron jár, különösen, ha kihasználja valamelyik kedvezményüket.

A Panamában található, a magánélet szempontjából barátságos joghatósággal, ahogyan jönnek, a NordVPN mindig is prioritássá tette az online adatvédelmet. Szigorú nem naplózási szolgáltatás, és frissen verdelt független külső ellenőrzést végeznek annak bizonyítására.

Az Ön NordVPN-kapcsolatát az AES-256 titkosítás védi az OpenVPN vagy az IKEv2 / IPSec protokollon keresztül. Az egyszerű angol nyelvű adatok nem lehetnek sokkal biztonságosabbak.

A NordVPN rengeteg más adatvédelmi funkciót is kínál. Van egy kikapcsoló, a DNS szivárgás elleni védelem és még a kliensbe épített hirdetés- és rosszindulatú programok blokkolója is.

Az ügyfél egyébként ugyanolyan egyszerűen használható, ahogy jönnek, és akár 6 eszközön is használható egyszerre.

A NordVPN kiszolgálói listája 58 országban több mint 5600 szerverrel rendelkezik 58 országban. Mindegyik szerver sem jelent véget, gyors teljes teljesítményű.

A szokásos szerverek mellett (amelyek többsége támogatja a P2P-t) a NordVPN meglehetősen egyedülálló néhány speciális célú kiszolgálóval, köztük a dupla VPN-rel, a VPN-on hagymával és az eltakarított szerverekkel..

Az ügyfélszolgálat kompetens (valóban nagyon ritka lelet) és e-mailben vagy csevegés közben könnyen elérhető a nap 24 órájában. A NordVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is jár.

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem nulla naplózással
 • Nagy (és egyre növekvő) szerverhálózat
 • Jó kapcsolatteljesítmény
 • Speciális kiszolgálók (beleértve a dupla VPN-t, az elmosódott felhasználót és a Tor-ot a VPN felett)
 • Tiszta, könnyen használható ügyfél
 • Együttműködik a Netflix-szel és a legtöbb más streaming szolgáltatással
 • Lehetővé teszi a Torrenting és a P2P használatát
 • Dedikált IP-címeket kínál
Hátrányok
 • Nincs osztott alagút funkció
 • Kicsit drága a rövidebb távú terveknél

Legfontosabb VPN az adatvédelemhez: Ha az online adatvédelem az Ön prioritása, a NordVPN mindent megtesz, amire szüksége van, majd néhányat, hogy valóban névtelen maradjon.

3. PureVPN

PureVPN logó

A PureVPN két nagy hírnévvel rendelkezik. Az egyik az iparág egyik legnagyobb és földrajzilag legkülönfélébb kiszolgálói hálózatát kínálja. Végül ellenőriztem, hogy egy kiszolgáló 131 országban voltak futó szerverek.

Másodszor, nagyon következetes abban a képességükben, hogy megengedjék, hogy földrajzilag blokkolt tartalmat nézzen. Az USA Netflix-től és a BBC iPlayer-től a közel 70 másik csatornáig a világ minden tájáról (amelyek mindegyike rendelkezik speciális dedikált streaming szerverekkel), mindegyik jól működik.

Annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb minőséget élvezhesse, a PureVPN szerverei kiváló teljesítményt nyújtanak. Ezek a sebességek nagyszerű választássá teszik a P2P-t és valójában bármit, amelyhez gyors kapcsolat szükséges, például a VoIP szoftver játékához.

Noha a PureVPN magánélet-barát környezetben működik, tudomásuk szerint a múltban naplókat vezettek. A társaság szerint ez nemrégiben megváltozott, de amíg függetlenül nem igazoljuk, azt nem szabad feltételezni.

Az ügyfélszoftver könnyen használható. Végrehajtja a legkorszerűbb titkosítási szabványokat, tele van hasznos funkciókkal, és több mint 50 különféle platformon és eszközön támogatja széles körben..

A PureVPN szintén néhány szolgáltató, amely lehetővé teszi egy dedikált IP-cím megszerzését, amely minden bizonnyal hasznos lehet..

A szolgáltatás ára nagyon versenyképes, és rengeteg időt biztosít a gumiabroncsok robbantására a gondtalan 31 napos pénz-visszatérítési garanciával..

Előnyök
 • Kiváló sebesség
 • Hatalmas szerverhálózat (131 ország)
 • Feloldja a Netflix, az iPlayer és több mint 70 egyéb streaming szolgáltatás blokkolását
 • Kompatibilis több mint 50 készülékkel és platformon
 • Függetlenül hitelesített nulla log VPN szolgáltató
 • Dedikált IP opció
 • Kiváló érték
Hátrányok
 • Az alkalmazások egy kicsit lengyelül használhatók
 • Néhány szakaszos csatlakozási probléma

A legjobb VPN streaminghez: Ha folyamatos hozzáférést szeretne elérni a bolygó bármely streaming szolgáltatásához, akkor ne keresse tovább a PureVPN szolgáltatást.

4. SurfShark

Surfshark logó

Nem voltak olyan sokáig, mint a versenytársak. De a Surfshark több, mint megérdemli a megemlítést a legjobb VPN listákon. Legjobban értékelt szolgáltatásuk, amely mindent rendben végez.

A Surfshark több mint 1040 szervert kínál lenyűgöző 63 országban. Szervereik gyors és kiváló biztonságot nyújtanak az AES-256-GCM titkosítással az OpenVPN vagy az IKEv2 / IPSec segítségével..

A magánélet-barát Brit Virgin-szigetek alapján a Surfshark szigorúan nulla naplózási szolgáltatás.

Rengeteg adatvédelmi funkciót kínálnak (kikapcsolás, DNS szivárgás elleni védelem), köztük néhány ritkán látott, például dupla VPN (Multihop márkanév) vagy álcázási mód, amely megakadályozza, hogy az internetszolgáltató kiderítse, hogy VPN-t használ..

A May of Surfshark szerverei támogatják a P2P-t, és azokat, amelyek meg vannak jelölve az ügyfélen. A geo-blokkolt tartalom streaming szintén kivételesen jól működik.

Ami a Surfsharket különbözteti meg a többitől, az a korlátlan egyidejű kapcsolatok politikája. Az intuitív alkalmazást telepítheti és futtathatja annyi készüléken, amennyit csak akar.

Amikor kihasználja a Surfshark speciális kedvezményét, árképzése kivétel nélkül a legalacsonyabb az összes szolgáltatónál ezen az oldalon. Hosszú 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkeznek arra az esetre, ha meggondolja magát (amit fogadok, nem fogsz).

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem és biztonság naplózás nélkül
 • Nagyszerű szerver teljesítmény
 • Feloldja a Netflix, a BBC és még sokan másokat
 • Könnyen használható ügyfél
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Torrent támogatás
 • Olcsó
Hátrányok
 • Inkonzisztens sebesség néhány helyen
 • Meglehetősen lassú ügyfélszolgálat

A legjobb VPN-ár: Nagyon nehéz leszel, hogy kiváló és teljes körű VPN szolgáltatást találjon, például olcsóbb a Surfsharkhoz.

5. Privát internet-hozzáférés

Saját Internet hozzáférés logó

Noha a privát internet-hozzáférés (PIA) a VPN szolgáltatója, a kisebbik oldalán, nagyon hűséges követőjük van. Ez mindig a minőség jele.

A PIA amerikai székhelyű, amely nem ideális joghatóság a magánélet védelme szempontjából. Ezek azonban nulla naplózási szolgáltató. És ez egy olyan követelés, amelyet két különálló bírósági ügyben bebizonyosodtak, hogy pontos (a naplókat aláírják, de mivel nem léteztek, nem adták át).

A magán-Internet hozzáférés sebesség-teszt eredményei nagyon jó számokat mutattak, különösen a titkosítás 128-bites szintre csökkentésekor. Ez utóbbi olyasmit okoz, amelyre nincs kár, ha biztonságos hálózatra van szüksége.

Alapértelmezés szerint a titkosítást a katonai szintű 256 bites szintre állítja. A kapcsolatok OpenVPN, L2TP / IPSec vagy PPTP protokollokat használnak, de az utóbbi csak kompatibilitási okokból utolsó eredményként használható, mivel ez nem túl biztonságos protokoll.

A BitTorrent és más P2P protokollokat 30 ország 3235 szerverének teljes hálózata támogatja. A földrajzilag korlátozott tartalom streamingje azonban kissé folytonos, és a PIA nem hivatalosan támogatja ezt.

A privát internet-hozzáférés nem drága szolgáltatás, és nagylelkű 30 nap alatt kap visszatérítést, ha úgy dönt, hogy.

Előnyök
 • Nincsen naplók szolgáltatója
 • Legjobb titkosítás és biztonság
 • Nagyon megfizethető
 • Jó szerversebesség
 • Kiváló újonnan átalakított alkalmazások
 • Lehetővé teszi a torrent és a P2P-t
Hátrányok
 • Az Egyesült Államokban található – nem ideális a magánélet védelme érdekében
 • Szegény Netflix és BBC iPlayer támogatás

Népszerű választás: Ha az Ön céljait szolgálják, a magán-Internet hozzáférés kiváló VPN-szolgáltató és olyan, mellyel évekig ragaszkodni fog.

6. VyprVPN

VyprVPN logó

A svájci VyprVPN az egyik legrégebbi VPN-szolgáltató, és rendkívül jól megalapozott múltra tekint vissza.

Amellett, hogy 2018 végén a VyprVPN székhelye egy olyan országban van, amely nagy védelmet nyújt a magánélet védelme szempontjából, ezenkívül nem jelentkezik. A közelmúltban végzett és mélyreható független ellenőrzés ezt megerősíti.

A legtöbb más szolgáltatótól eltérően, akik hardvert bérelnek harmadik fél adatközpontoktól, a VyprVPN tulajdonában van a szerverük, mindegyik 700+ több mint 64 országban..

A szerver tulajdonjoga nagy előnyt jelent a magánélet és a biztonság szempontjából, mivel korlátozza az azokhoz hozzáférő emberek számát.

A kapcsolat sebessége, bár nem látványos, több mint elég gyors a nagyfelbontású streaminghez és a nagy letöltésekhez (a torrent használata megengedett).

És a streamingről beszélve, a VyprVPN nagyszerű munkát végez a földrajzilag blokkolt tartalmak feloldásában is – ez egy másik előnye annak, hogy a szervereid.

A biztonság csúcsminőségű, 256 bites titkosítással, valamint az OpenVPN és az IKEv2 / IPSec egyaránt elérhető.

A VyprVPN Chameleon nevű szabadalmaztatott protokollt is kínál. Ez az OpenVPN módosított verziója, amelynek célja a VPN blokkolásának vagy fojtásának megakadályozása. Ha olyan országban él, ahol a két gyakorlat egyikének általános gyakorlata van, ez kiváló megoldás lehet Önnek.

A trend megfigyelésével a VyprVPN nem nyújt pénz-visszafizetési garanciát. Van azonban egy 3 napos ingyenes próbaverzió, amelynek rengeteg időt kell adnia a döntés meghozatalához.

Előnyök
 • Ellenőrizte, hogy nincs-e naplózás a teljes adatvédelem érdekében
 • Kiváló választás a protokollok és a titkosítási beállítások között
 • Több száz szerver, nagyszerű változatossággal
 • Intuitív, könnyen használható többplatformos ügyfél
 • Feloldja a Netflix, a BBC iPlayer és mások blokkolását
 • Lehetővé teszi a P2P és a torrent forgalmat
 • Saját kiszolgálókat üzemeltet (harmadik felek nélkül)
Hátrányok
 • Nem lehet anonim módon fizetni
 • A VPN-zavar nem érhető el az alapcsomagban

Kiváló biztonság: Szervereik tulajdonjogának és a szabadalmaztatott Chameleon protokollnak köszönhetően kevés szolgáltató nyújt jobb biztonságot, mint a VyprVPN..

7. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Az ExpressVPN, amelyet széles körben elismernek a piacon az egyik legjobb VPN-ként, egy másik jól áttekintett szolgáltató, amivel nem hibázhat.

A magánélet-barát Brit Virgin-szigeteken 2009-ben indult, az ExpressVPN szerverhálózata 95 országot ölel fel, és 3000+ gépet tartalmaz.

Nem vezetnek naplókat, és nem használják a legújabb és legfontosabb protokollokat és a titkosítási szabványokat, biztosítva ezzel a lehető legbiztonságosabb és anonimabb internetet. Csatlakozáskor sem DNS, sem IP, sem WebRTC szivárgást nem találtam.

Az ExpressVPN kliensalkalmazása az egyik legtisztább és legegyszerűbben használható. Nagy teljesítményű funkciókkal van felszerelve, beleértve a gyilkos kapcsolót és a megosztott alagútot. De az is olyan jól megtervezett, hogy még ha VPN-t használ először is, akkor neked sem lesz nehéz navigálni rajta..

Kiváló a szerver teljesítménye, ami jó hír. Az ExpressVPN lehetővé teszi a P2P forgalmat, és nagyszerű munkát végez a geo-blokkolt szolgáltatások felszabadításában, például az US Netflix és a BBC iPlayer. Természetesen mindkettőhöz sebességre van szükséged.

Az ExpressVPN az üzleti élet egyik legjobb ügyfélszolgálati osztályával rendelkezik. És a 30 napos pénz-visszafizetési garanciájukhoz semmilyen húr nem tartozik.

A költség a skála magasabb végén helyezkedik el, de a szolgáltatás magas színvonalát figyelembe véve továbbra is alacsony fizetési áron kell fizetni. Ezen kívül általában legalább egy jó ExpressVPN-üzlet van, amelyet kihasználhat.

Előnyök
 • Funkcióban gazdag és intuitív ügyfél
 • Erős háttér-technológia
 • Rengeteg szerver és szerverhely
 • Gyors és állandó csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel
 • Kiváló ügyfélszolgálat
Hátrányok
 • Néhány összesített naplózás
 • Nem a legolcsóbb

Nagyszerű tapasztalat: Erőteljes, mégis egyszerűen használható, és kiváló ügyfélszolgálat támogatásával nyilvánvaló, hogy az ExpressVPN miért állandóan az egyik legjobb.

8. Láthatatlan VPN böngészés

Láthatatlan böngészés VPN logó

Egy másik VPN-szolgáltató, amely egy kicsit kisebb, láthatatlan böngészési VPN (ibVPN), jóval a súlya fölé emelkedik.

Az ibVPN Romániában székhellyel és nem egyetlen naplózással foglalkozik, így kedves és magántulajdonban tarthatja online tevékenységeit.

Bár kicsi, láthatatlan böngészésű VPN-t nyújt, több mint a 47 országot lefedő kiszolgálói listával, valamint olyan feltöltési és letöltési sebességgel, amely megegyezik a legtöbb nagyobb szolgáltatóval vagy meghaladja azt..

Az alkalmazás könnyen használható és kompatibilis minden elképzelhető eszközzel, a Windows, Mac, Android és iOS szokásos gyanúsítottaitól az útválasztókig, az intelligens TV-kig és a játékkonzolokig.

Az AES-256 titkosítással az OpenVPN-en keresztül nagyon biztonságos a kapcsolat a kiszolgálókkal (bár más lehetőségek is rendelkezésre állnak).

Az ibVPN szintén jó munkát végez a nagyobb streaming szolgáltatások feloldása érdekében, például az US Netflix és az iPlayer. A hátránya azonban, hogy míg a P2P engedélyezve van, csak néhány szerver támogatja azt.

Az ügyfélszolgálat érzékeny, hasznos változatosságú, és a Láthatatlan Böngészés VPN webhelyén 24 órán keresztül, 7 órán keresztül elérhető..

Az árak az út közepén vannak, és az előfizetésekhez 15 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik. Az ibVPN azonban egy napos ingyenes próbaverziót is kínál, amelynek előfizetéséhez nem kell megadnia fizetési lehetőséget. Csak önmagában jár le.

Előnyök
 • Erős titkosítási és biztonsági lehetőségek
 • Jó szerver teljesítmény
 • Funkcióban gazdag ügyfél, számos fejlett funkcióval
 • Támogatja a P2P-t (dedikált szerverekkel)
 • Együttműködik a Netflix-kel és a BBC iPlayer-rel
 • Ingyenes próbaverzió
Hátrányok
 • Bonyolult kliens alkalmazás
 • Zavaros ár tervek
 • Meglehetősen kicsi szerverhálózat

A legjobb ingyenes próbaverzió VPN: Az ibVPN rengeteg funkcionalitást kínál, és az 1 napos ingyenes próbaverziójuk a leginkább kockázatmentes módszer a legfontosabb VPN-szolgáltató kipróbálására..

9. HideMyAss!

HideMyAss! logo

Hely, hely, hely. HideMyAss! (HMA) messze a legnagyobb szerverhálózat bármely szolgáltatóval, hardverekkel világszerte 220 országban és területen.

Ezeknek a szervereknek a teljesítménye szintén meglehetősen tiszteletteljes, és korlátozás nélküli P2P-forgalom megengedett, ez jó látni.

Az OpenVPN és a 256 bites titkosítás kombinációjával a HMA robusztus biztonságot kínál. És ügyfeleik számára szellő bármilyen platformon történő használat, akár 5 kapcsolat engedélyezése egyidejűleg.

Van azonban néhány hátránya a HideMyAss-nek! Naplóznak és az Egyesült Királyságból származnak, ahol vitathatatlanul a legrosszabb adatmegőrzési törvény van a nyugati nemzetekben. Tehát a magánélet kedvéért nem nagyszerű választás.

Annak ellenére, hogy rendelkezik ezekkel a szerverekkel, a HMA szintén nem olyan jó, hogy megkerülje a földrajzi blokkolást, mivel a legnépszerűbb lehetőségek, például a Netflix vagy a BBC streaming szolgáltatás nem érhetők el..

Ennek ellenére minden attól függ, amit keres. És ha kiváló globális hozzáférésű kapcsolatbiztonságot akar, akkor nem csinálhat jobbat, mint a HideMyAss!

Előnyök
 • Szerverek a világ szinte minden országában
 • Jó teljesítmény
 • Szuper egyszerűen használható kliens
 • Rengeteg fejlett funkció
 • Ingyenes internetes proxyk névtelen böngészéshez
Hátrányok
 • Kicsit drága a versenyhez képest
 • Az Egyesült Királyságból származik – a magánélet szempontjából nem nagyszerű
 • Nem világos P2P-irányelv

Legjobb VPN szerverhálózat: Ha HideMyAss! nincs kiszolgálója egy helyen, akkor senki sem.

10. ZenMate

ZenMate logó

A ZenMate olyan VPN-szolgáltató, amely szeret betartani az alapokat. Nem furcsa, hanem egy szilárd kínálat, ami mindenre jobb és jobb.

A németországi székhelyű ZenMate állítólag nem bejelentkezési politikát állít, bár tudomásom szerint ezt még nem szabad függetlenül megerősíteni. A biztonság ugyanakkor olyan jó, mint az erős AES-256 titkosítással és a rendelkezésre álló minden megfelelő protokoll opcióval.

A ZenMate teljes hálózatán belüli sebesség lenyűgöző, és 74 ország szervereivel minden helyhez gyakran csatlakoztatott hely van.

Peer-to-peer forgalom megengedett.

A ZenMate emellett külföldről is fel tudja oldani az US Netflix szolgáltatást és számos más népszerű streaming szolgáltatást, bár nem olyan következetesen, mint a többi szolgáltató. Erre a célra jobb választási lehetőségek vannak.

Az ügyfélszolgálat kissé elmarad azáltal, hogy nem kínál élő csevegést. A személyzet sem szuper segítőkész. De ha egy kicsit több tech-hozzáértő vagy, akkor az önsegítő tudásbázis elég komplett.

Az összes támogatott platformon a ZenMate ügyfélalkalmazása egyszerű és szellőző.

A szolgáltatás nagyon olcsó, és egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik. Van egy 7 napos ingyenes próbaidőszak is, amelyet kihasználhat.

Előnyök
 • Jó, állandó sebesség
 • Sok eszközt támogat
 • Engedélyezi a P2P forgalmat
 • Nagyon megfizethető
 • Ingyenes próbaverziója van
Hátrányok
 • Szegény ügyfélszolgálat
 • Néhány adatvédelmi kérdőjel
 • Az ügyfélalkalmazásnak munkára van szüksége

Legjobb költségvetési VPN: Ha olyan olcsó VPN-re van szüksége, amely az alapokhoz ragaszkodik, de mégis elvégzi a munkát, a ZenMate nagyszerű választás lehet.

Hogyan rangsorolták ezeket a legjobb VPN-ket

Mint már röviden megemlítettük, nyolc tényező létezik, amelyeknél a fentebb felsorolt ​​VPN-eket mindegyiknek megvizsgálta, mielőtt a vágást elvégezték. Itt ismét mélyebb magyarázattal látják, hogy mi várható el mindegyiktől.

A VPN tervezett használatától függően ezek közül a rangsorolási tényezők közül néhány fontosabb lesz, mint mások, míg mások egyáltalán nem számítanak számodra.

Sebesség

Az egyik szempont, amely fontos, függetlenül attól, hogy mire használja a VPN-t, a teljesítmény.

Ha a VPN használata lelassítja az internetkapcsolatot a telefonos szintre (azok közül, akik még mindig emlékszik rájuk), akkor esélye van, hogy félsz vele használni. És ha nem fogja használni, mi az értelme, ha első ilyen van.

Még a legjobb VPN-szolgáltatások is bizonyos mértékben lelassítják a kapcsolatot. Az a tény, hogy adatainak a végső rendeltetési hely elérése előtt el kell jutnia egy VPN szerverhez, és azokat kezelnie kell, ezt garantálja.

A leggyorsabb VPN-ek azonban ezt a hatást jelentõsen korlátozzák. Lehetségesnek kell lennie az interneten való böngészéshez, a videó streaminghez és a letöltéshez olyan sebességgel, ahol a lelassulás nem észlelhető.

Rendszeresen futok többfázisú, több helyről szóló VPN teljesítményteszteket. Ezekben a tesztekben a fent felsorolt ​​összes szolgáltató kiváló letöltési sebességet, feltöltési sebességet és késleltetést mutat. Ez utóbbi fontos olyan valós idejű alkalmazásokhoz, mint a játék vagy a Skype.

Magánélet

Sokan VPN-t használnak az online adatvédelem és névtelenség érdekében.

Elméletileg bármely szolgáltatónak mindkettőt meg kell adnia. Végül is minden VPN titkosítja a kapcsolatot, és elrejti a valódi IP-címét. A valóságban azonban a dolgok nem olyanok, mint amilyennek látszanak.

Az interneten való valódi adatvédelem érdekében bejelentkezési VPN-t kell használnia. Egyetlen adatot sem kell nyomon követni – nincs időbélyeg, nincs sávszélesség és nincs semmi.

De csak azért, mert egy szolgáltató állítólag nincs napló, ez még nem azt jelenti, hogy vannak. Rengeteg olyan eset volt, amikor a VPN-k azt állították, hogy nem tárolnak adatokat, csak hogy később átadják a felhasználói tevékenységi információkat, amikor erre felkérik.

A valódi zéró naplózású VPN-szolgáltatásnak képesnek kell lennie arra, hogy követeléseit harmadik fél általi ellenőrzés útján vagy valós helyzetekben, például bírósági ügyekben vagy hatóságok általi lefoglalásokkal igazolja. Ha valamelyik művelet nem fedez fel naplót, akkor tudja, hogy nem létezik.

Mélyrehatóan kutattam az oldalon szereplő összes szolgáltató naplózási adatait. Ha azt mondják, hogy nulla napló (és nem minden van), az azért van, mert találtam alátámasztó bizonyítékot.

Ha törődik a magánélettel, de továbbra is szeretne egy szolgáltatót igénybe venni, amely naplózza (vagy nincs bizonyíték a követelések alátámasztására), különös figyelmet fordít a joghatóságra. A VPN-nek olyan helyen kell működnie, amely jogilag nem követeli meg az adatok megőrzését vagy megosztását.

Ilyen joghatóságok például a Brit Virgin-szigetek, Panama, Románia vagy Svédország.

Azok a VPN-k, amelyek anonimitásukat komolyan veszik, további adatvédelmi funkciókat is kínálnak. Ezek magukban foglalhatják a DNS szivárgás elleni védelmet (ez különösen fontos), a kapcsolók megszakítását és a dupla VPN implementációkat.

Az itt felsorolt ​​szolgáltatók közül csak a NordVPN és a Surfshark rendelkezik mindhárom funkcióval.

Biztonság

A VPN nem naplók vezetése nagyszerű, de kevés, ha a használt protokollok vagy titkosítási szabványok elavultak vagy könnyen feltörhetők. Az Ön adatai nem lesznek olyan biztonságosak, mint amilyennek kellene lennie.

A protokollokhoz az OpenVPN (TCP vagy UDP felett) vagy az IKEv2 / IPSec az, amit keres. Mindkettő korszerű, biztonságos és gyors.

A sót érdemes VPN-szolgáltatóknak 256 bites titkosítást is végre kell hajtaniuk, amely a ma rendelkezésre álló számítási teljesítmény mellett törhetetlen..

Az oldalon minden szolgáltató mindkét négyzetet bejelöli.

torrentezés-

A kínzás minden országban kockázatos vállalkozás lehet, nem is beszélve az olyan országokról, ahol a gyakorlat illegális. Ha fájlmegosztó szolgáltatásokat használ, a VPN megóvhatja Önt a hackerektől és a szerzői jogok trolljától.

Az összes VPN titkosítja a kapcsolatot, így az internetszolgáltató számára lehetetlenné válik, hogy látja, mire készül. Ezenkívül elrejtik a valódi IP-címedet a torrent raj ellen, megakadályozva, hogy ebből a végből bárki más után jöhessen.

De a legjobb védelem érdekében, bár nem feltétlenül szükséges a torrentinghez, nulla log VPN-t is igényel. Ez az egyetlen módja annak, hogy a fájlmegosztási tevékenységek ne maradjanak nyomon.

A fent felsorolt ​​szolgáltatók többsége nem vezet naplót. És ha további lépést szeretne tenni a kínzással, akkor mindenképpen válasszon egyet.

Ettől eltekintve, a legjobb VPN-listán szereplő összes szolgáltató megengedi a torrentet a sávszélesség korlátozása nélkül. Ezt a tényt mind elméletben, mind az egyes szolgáltatók Általános Szerződési Feltételeinek átmásolása, mind a gyakorlatban a szolgáltatáshoz való kapcsolódás és a fájlok BitTorrent levonásával egyaránt igazoltuk..

streaming

A streaming szolgáltatások nem szeretik, hogy a földrajzi régiójukon kívül bárki hozzáférjen tartalmához. Ez egy folyamat, amelyet geo-blokkolásnak neveznek.

Elméletileg bármely VPN eljuthat ezen blokkok körül, ha megad egy IP-címet egy olyan helyre, ahol a tartalom elérhető. A gyakorlatban azonban csak a legjobb VPN-k tudják ezt következetesen megtenni.

Az online szolgáltatók, mint például a Netflix, a Hulu és a BBC, tudják, hogy a VPN-ek felhasználhatók a tartalmi korlátozások megkerülésére, és minden kifejlesztett rendszerük rendelkezik a hozzáférés megakadályozására.

Az ezen az oldalon felsorolt ​​VPN-k nagyszerű munkát végeznek azzal, hogy egy lépéssel előre maradnak, és biztosítják, hogy szerverük legalább egyike mindig működjön.

Egyes szolgáltatók, például a CyberGhost vagy a PureVPN, még külön dedikált szervereket kínálnak, amelyek optimalizálva vannak az egyes streaming szolgáltatásokkal való együttműködésre.

Szerverhálózat

Három dolgot érdemes szem előtt tartani, amikor a VPN-szolgáltató kiszolgálóhálózatait vizsgáljuk:

 1. Országok száma
 2. Az egyes országokon belüli helyszínek száma
 3. Szerverek száma az egyes helyeken

Ahhoz, hogy a VPN a legjobb listát készítse, mindháromnak megfelelő egyenleggel kell rendelkeznie, és különösen olyan helyekre van általában csatlakoztatva, mint az Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália, Franciaország, Németország vagy Hollandia..

Ha kevésbé népszerű vagy kisebb országokba kíván csatlakozni, vegye igénybe a kiterjedt hálózattal rendelkező szolgáltatókat (például a PureVPN vagy a HideMyAss!). Nagyon kevés VPN üzemeltet szervereket, mondjuk, Ecuadorban.

Az országban található helyek száma akkor szerepet játszik, ha Ön is ebben az országban található.

Általában minél közelebb van a VPN-kiszolgálóhoz, annál gyorsabb lesz a kapcsolat. És több választási lehetőség közül az esélyek magasabbak, a közelben találhat egyet.

A magas szerverszám szintén mindig jó bónusz.

A puszta számokat néha nehéz összehasonlítani, mivel egyes szerverek sokkal erősebbek, mint mások. De általában minél több hardvert fut a VPN-szolgáltató, annál jobb a felhasználói terhelési egyenleg, annál jobb tapasztalata lesz.

Client App

Az ügyfélalkalmazás gyakran meghatározza a VPN-sel kapcsolatos tapasztalatainak minőségét. Ha ez zavaros rendetlenség, akkor nem fog sok hasznot kihozni belőle.

Az összes legfontosabb VPN-nek az ügyfélszoftverét csomagolni kell. Ezeknek könnyen telepíthetőknek és problémamentesen használhatóaknak kell lenniük.

Az alkalmazásoknak intuitív használatban kell lenniük. Könnyen fel kell venniük és futtatniuk kell bárki számára, aki először használ VPN-t, de elég konfigurálhatók ahhoz, hogy a megkeményedett veteránok a szükségesnek ítélt szolgáltatásokhoz igazítsák.

A fejlett funkciókat szépen el kell távolítani, de könnyen elérhetőknek kell lenniük.

A NordVPN legjobb osztályú VPN kliense

Az ügyfélalkalmazásokkal kapcsolatban szem előtt kell tartani a platform és az operációs rendszer támogatását. A piacon a legjobb VPN-szolgáltatóknak ki kell terjedniük az összes népszerű opcióra, beleértve az operációs rendszerek régebbi, de még mindig széles körben használt verzióit (mint például a Windows 7)..

Ügyfélszolgálat

Nem számít, mennyire műszakilag hajlamosak is a szoftverekre, és néha problémák merülnek fel. Lehet, hogy furcsa új hibaüzenetet lát a frissítés után a legújabb alkalmazásverzióra, vagy már nem képes feloldni a Netflix blokkolását.

Bármi legyen is a kérdés, hozzáféréssel kell rendelkeznie az érzékeny és hozzáértő ügyfélszolgálathoz. Ez része annak, amit fizet.

Az a képesség, hogy valakivel éjjel-nappal beszélgethessünk valakivel, eléggé megadott.

Számos VPN egy jegykezelő rendszeren működik, ahol néhány órán belül választ várhat. A legjobbak közül azonban élő chat-támogatást kínálnak.

A támogató személyzet minősége szintén számít. Egy jó VPN olyan embereket foglalkoztat, akik tudják, miről beszélnek, és nem csak vakul olvasják el a forgatókönyvet, amikor kapcsolatba lépnek.

A pénz-visszafizetési garancia szintén kötelező. Ha egy szolgáltató nem kínál neked, akkor valószínűleg nem annyira magabiztos a termékükkel kapcsolatban. Bármely megfontolásra érdemes VPN-nek legalább néhány napot kell biztosítania a szolgáltatás próbaverziójára, és lehetővé kell tennie, hogy meggondolja magát.

Jelenleg a csomag vezetője a CyberGhost. Teljes 45 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítést kérjen, ha úgy dönt, hogy a szolgáltatás elvégre nem az Ön számára történik.

Miért nem használ egy ingyenes VPN-t?

Olyan gyakran, ha valami ingyen van, túl jó ahhoz, hogy igaz legyen. És ingyenes VPN-kkel ez nagyon is így van.

Igen, nem fizetnek értük pénzben. De fizetsz.

A szabad szolgáltatóknak továbbra is tőkére van szükségük szoftverük fejlesztéséhez és szerverinfrastruktúrájuk futtatásához. Sokan növelik ezt a tőkét azáltal, hogy erőteljesen injektálnak hirdetéseket a böngészőbe.

Noha ez bosszantó lehet, néhányunk élhet vele.

De sok ingyenes VPN értékesíti az Ön felhasználói adatait és online tevékenységeit harmadik felek számára. Ha VPN-t használ magánélethez és névtelenséghez, akkor ez a gyakorlat teljesen meghiúsítja a célt.

Az ingyenes VPN-szolgáltatók hírhedtek az adatszivárgások és a súlyos biztonsági szabályok megszűnése miatt.

Az ingyenes Android VPN-ekkel kapcsolatos 2016. évi tanulmány megállapította, hogy ezeknek csaknem 40% -a tartalmazott rosszindulatú programokat, több mint 80% -uk kiszivárogtatta a felhasználói adatokat, és számos forgalmat átirányított a partneroldalakra az Ön engedélye nélkül..

Ezek a jogsértések gyorsan kizárják a legtöbb ingyenes szolgáltatót a „Legjobb VPN” státusztól. Ezen túlmenően, a gyorsabb teljesítménytől a sokkal jobb szerverhálózatig, rengeteg egyéb előnye is van a fizetett VPN-eknek, amelyek ingyenesek.

A lényeg az, hogy egy ingyenes VPN-vel te vagy a termék. Ha nem rendben vagy ezzel, maradj tisztán.

Miért használjon VPN-t és nem proxy-t??

Bizonyos tekintetben a proxyk és a VPN-k hasonlóak. Majdnem egy proxy funkciójára gondolhat, mint a VPN által biztosított funkció részhalmazára.

Mindkettő egy ember-közép-kiszolgálót használ, amelybe az adatok eljutnak. Mindkettő elrejti az IP-címét.

De a VPN-k is titkosítják az Ön adatait, míg a proxyk nem. Ez a különbség teszi az előbbit sokkal jobb választássá, ha online tevékenységeit magántulajdonban tartja.

Titkosítás nélkül az internetszolgáltató a napfényben olyan tisztán láthatja, hogy mit készít. Ha nem akarja, hogy tudják, hogy letölt torrenteket, vagy meg kell kerülnie egy tartalomszűrőt, a proxyk nem fogják megtenni.

A VPN-ket szintén könnyebben lehet használni, és általában sokkal megbízhatóbbak a földrajzilag blokkolt tartalmak megtekintésére. Egy kliensalkalmazással érkeznek, vigyáznak a DNS-beállításokra, és minden felső szolgáltató kiszolgálja az összes kiszolgáló IP-címét, amelyet a világ Netflixei blokkolnak..

A proxyk esetében be kell állítania a böngészőt, és manuálisan meg kell változtatnia a DNS-beállításokat. És ha egy proxy leáll a kedvenc streaming szolgáltatásával, akkor rajtad múlik, hogy működik-e egy újabb.

Van idő és hely a meghatalmazottak számára. De a legtöbb esetben a VPN jóval jobb megoldás.

Hogyan válasszuk ki az Ön számára legjobb VPN-t

Noha az ezen az oldalon felsorolt ​​összes VPN kiváló szolgáltatás, definíciójuk szerint csak egyet lehet a legjobbnak tekinteni.

Te és én valószínűleg a világ különböző részein élünk, különböző eszközökkel rendelkezünk, és különféle célokra szándékozunk VPN-t használni. Mint ilyen, a tökéletes szolgáltatója valószínűleg nem ugyanaz, mint az enyém.

Ezt szem előtt tartva, itt van néhány útmutatás, amely segít kiválasztani a sajátját.

Melyek a legjobb VPN-ek az adatvédelemhez?

Van néhány négyzet, amelyet egy VPN-nek meg kell jelölnie, mielőtt a magánélet szempontjából legfontosabb választásnak tekinthető. Legalább erőteljes titkosítást kell biztosítania, biztonságos protokollt kell használnia, szivárgásmentesnek kell lennie, nem kell naplókat vezetnie, és a magánélet-barát hatáskörön kívül kell működnie..

Ideális esetben számos olyan adatvédelmi szempontból gondolkodó funkciót is kínál, mint például egy dupla VPN opció vagy beépített hirdetés és rosszindulatú programok blokkolói..

A fent felsorolt ​​szolgáltatók közül az egyik VPN tűnik ki a legjobb megoldásként az adatvédelem szempontjából, és ez a NordVPN.

Íme, amit kínálnak:

 • Biztonság

  Az NordVPN két kiváló protokoll közül választhat: OpenVPN és IKEv2 / IPSec. Mindkettő biztonságos, sebezhető, és a globális biztonsági közösség erősen ajánlotta. A VPN 256 bites AES titkosítást is használ, ezt a szabványt általánosságban törhetetlennek tekintik.

 • Nincs naplózás

  Jó okok vannak arra, hogy miért a NordVPN a legfontosabb ajánlásom a nem naplózott VPN-hez. Nemcsak a magánélet-barát Panama környékén működnek, hanem egyáltalán semmit sem jelentkeznek. Logless állításaikat a közelmúltban egy mélyreható független harmadik fél által végzett ellenőrzés is igazolta.

 • Dupla VPN

  A további biztonság és adatvédelem érdekében a NordVPN lehetővé teszi, hogy kapcsolatát egy és két VPN-kiszolgálón keresztül irányítsa. Ez egy extra szintű védelem, amely biztonságban tartja Önt, ha valamelyik adatközpont veszélybe kerül. Ilyen jellegű jogsértés még soha nem történt meg, de amikor az adatvédelem valóban számít, akkor jó, ha van ez a kiegészítő biztonsági takaró.

 • CyberSec

  A CyberSec a NordVPN hirdetési és rosszindulatú programok blokkolójának megvalósítása, amely közvetlenül az ügyfélbe van beépítve. Védi Önt (és magánéletét) a tízezrekkel szemben olyan webhelyekkel szemben, amelyekről ismert, hogy rosszindulatú programokat terjesztnek, vagy különféle hirdetéskövetési vagy adathalász módszereket használnak.

A NordVPN más adatvédelmi szempontból orientált funkciókat is kínál.

Kiváló DNS-szivárgásvédelemük biztosítja, amely biztosítja, hogy az internetszolgáltatója soha nem tudja megtudni, hogy mely webhelyeket vagy szolgáltatásokat használja. Van egy beépített internetes megszakító is, amely megakadályozza, hogy véletlenül felfedje tevékenységeit, ha a VPN-kapcsolat váratlanul leesik..

De várjon, van még más. A NordVPN két speciális szervertípust is kínál, amelyek még egy lépéssel tovább vezetik az adatvédelmet.

Amikor csatlakozik az eltakarított szerverükhöz, mindenki elrejtik azt a tényt, hogy VPN-t használ. És az Onion over VPN megoldásuk kihasználásával kombinálhatják a VPN és a Tor erejét.

Ha az online adatvédelem az Ön fő problémája, akkor a NordVPN a legjobb, ha gondoskodik arról, hogy fenntartsa.

Melyek a legfontosabb streaming VPN-k??

Sokan VPN-eket használnak a világnak csak a bizonyos részeire korlátozott tartalom nézésére, és nem minden szolgáltató tudja megkerülni ezeket a korlátozásokat. Jelenleg a streaming legjobb VPN-je kétségkívül a PureVPN.

A PureVPN következetesen működik a streaming szolgáltatások széles választékával az egész világon. Feloldja a Netflix (USA és más országok), a Hulu, az Amazon Prime, a BBC iPlayer, az ITV és a ZDF feloldását, hogy csak néhányat említsünk.

Több mint 70 csatorna és szolgáltatás számára speciális streaming szerverük van. Nincs más VPN.

A PureVPN teljesítménye szintén kiváló, ez egy követelmény, ha kiváló minőségű videókat szeretne közvetíteni.

És ügyfelük kompatibilis szinte minden eszközzel, amelyre gondolni tud. Ha rajta lehet videót nézni, a PureVPN támogatja.

Itt van egy képernyőkép a PureVPN-ből, amely együttműködik az amerikai Netflix-szel Európából.

A PureVPN a legjobb az USA Netflix streamingjében

Ha a kedvenc műsor közvetítése az, amit utána érzel, a PureVPN a legjobb fogadás.

Mi az Ön országának legjobb VPN-je??

Általános iránymutatásként egy adott ország számára a legmegfelelőbb VPN az, amelyik a legtöbb kiszolgálót használja a legtöbb helyen. A teljesítmény szintén természetesen számít.

Ha egy szolgáltató erőteljesen fektet be egy adott ország hálózatába, akkor az esély az a célja, hogy az ottani lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Ellenkező esetben máshol költenek pénzt.

Itt vannak részletes írások az Egyesült Királyság, Kanada, Franciaország és Németország legjobb VPN-jeiről, ha kifejezetten ezekben az országokban érdekli őket..

Más népszerű helyek esetében a kiszolgálók számának és a teljesítménynek a kombinációja alapján ezek a legfontosabb választások:

 • MINKET: CyberGhost
 • Ausztrália: PureVPN
 • Hollandia: NordVPN

Ha egy kisebb országhoz kíván csatlakozni, ahol a legtöbb VPN-szolgáltató nincs jelen, akkor tekintse meg a PureVPN szerverhálózatát. Ha nem találja meg azt, amit keres, HideMyAss! jelentős helyszíneket is támogat.

Melyik VPN a legmegfelelőbb eszközéhez vagy operációs rendszeréhez?

Minden jó VPN több eszközt és operációs rendszert támogat. De az összes alkalmazásverziót kissé egymástól függetlenül fejlesztették ki (minden platformon vannak egyedi követelményei és korlátozásai). Tehát nincs egyetlen olyan VPN, amely a legmegfelelőbb az egész világon.

Más szavakkal: egy VPN nagyon jól működhet Android-telefonján, de instabilitást tapasztal a Windows laptopján.

Android és iOS telefonokon és táblagépeken egyaránt a NordVPN nyújtja a legjobb élményt. Mac számítógépeken a választott VPN-szolgáltató a CyberGhost.

Külön mélyreható írásom is van arról, hogy mi a legjobb VPN bármely Windows rendszert futtató eszköz számára.

És még egy dolog.

Ha az operációs rendszer régebbi verziója van, ellenőrizze, hogy a kötelezettségvállalás előtt ellenőrizze-e, hogy a kiválasztott VPN támogatja-e azt.

Nekem van egy idősebb MacBook, aki körül fekszik, amelyet néha tesztelésre használok. Ez az OS X 10.11 verziót futtatja. Nagyon jól tudom futtatni a legtöbb szolgáltató ügyfeleit, de például a Surfshark megköveteli a MacOS 10.12 vagy újabb verzióját.

Más szavakkal, csak azért, mert egy szolgáltató azt állítja, hogy támogat egy adott operációs rendszert, nem azt jelenti, hogy alkalmazásuk automatikusan működni fog az eszközén. Mindig ellenőrizze a verziókövetelményeket.

A legjobb VPN gyors összehasonlító táblázat

A gyors áttekintés érdekében az alábbi táblázat felsorolja a legjobb VPN-szolgáltatásokat 2020-ra. Mindegyik kiváló szolgáltató a saját módján, és mindenki megfelel a kritériumoknak, hogy a legjobbnak lehessen nevezni. Most csak az a kérdés, hogy melyik VPN lesz a legmegfelelőbb az Ön számára?

ProviderFeaturesCost

Sebességteszt | Szerverlista
Országok:90
szerverek:7159
protokollok:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
platformok:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, Útválasztók
Kapcsolatok:7
Fakitermelés:Nincs naplózás
Elhelyezkedés:Románia
1 hónapos terv:12,99 $ / hó
Éves terv:$ 2.75 / hó
Ingyenes próbaverzió:Igen
Pénzvisszafizetési:45 nap
Fizetés:Hitelkártya, PayPal, Bitcoin

Áttekintés | Sebességteszt | Szerverlista
Országok:58
szerverek:5645
protokollok:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
platformok:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, útválasztók
Kapcsolatok:6
Fakitermelés:Nincs naplózás
Elhelyezkedés:Panama
1 hónapos terv:$ 11.95 / hó
Éves terv:$ 3.49 / hó
Ingyenes próbaverzió:Nem
Pénzvisszafizetési:30 nap
Fizetés:Hitelkártyák (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Egyéb

Sebességteszt | Szerverlista
Országok:131
szerverek:2070
protokollok:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
platformok:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, útválasztók
Kapcsolatok:5
Fakitermelés:Csatlakozás dátuma, a felhasznált teljes sávszélesség
Elhelyezkedés:Hong Kong
1 hónapos terv:$ 10.95 / hó
Éves terv:$ 3.33 / hó
Ingyenes próbaverzió:Nem
Pénzvisszafizetési:31 nap
Fizetés:Hitelkártya, PayPal, BitCoin, Alipay, Major Ajándékkártyák, CashU, Egyéb kriptovaluták, Paymetwall

Áttekintés | Sebességteszt | Szerverlista
Országok:63
szerverek:1040+
protokollok:OpenVPN, IKEv2
platformok:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, útválasztók
Kapcsolatok:Korlátlan
Fakitermelés:Nincs naplózás
Elhelyezkedés:Brit Virgin szigetek
1 hónapos terv:$ 11.95 / hó
Éves terv:1,99 $ / hó
Ingyenes próbaverzió:Nem
Pénzvisszafizetési:30 nap
Fizetés:Hitelkártya, PayPal, Bitcoin, Alipay

Áttekintés | Sebességteszt | Szerverlista
Országok:30
szerverek:3235
protokollok:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
platformok:Win, Mac, Linux, iOS, Android, útválasztók
Kapcsolatok:10
Fakitermelés:Nincs naplózás
Elhelyezkedés:USA
1 hónapos terv:$ 11.95 / hó
Éves terv:$ 3.33 / hó
Ingyenes próbaverzió:Nem
Pénzvisszafizetési:30 nap
Fizetés:Hitelkártya, PayPal, Bitcoin, nagyobb ajándékkártyák, 6 további módszer

Áttekintés | Sebességteszt | Szerverlista
Országok:64
szerverek:700+
protokollok:OpenVPN (Pro / Premier), L2TP / IPsec, PPTP, Chameleon (Pro / Premier)
platformok:Win, Mac, Linux, iOS, Android, útválasztók
Kapcsolatok:3 (alap), 5 (prémium)
Fakitermelés:Nincs naplózás
Elhelyezkedés:Svájc
1 hónapos terv:9,95 USD / hónap (alapvető), 12,85 USD / hónap (prémium)
Éves terv:5,00 USD / hónap (alapvető), 2,50 USD / hónap (prémium)
Ingyenes próbaverzió:3 nap
Pénzvisszafizetési:Nem
Fizetés:Hitelkártya, PayPal, Alipay

Áttekintés | Sebességteszt | Szerverlista
Országok:95
szerverek:3000+
protokollok:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
platformok:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Blackberry, Útválasztók
Kapcsolatok:3
Fakitermelés:A teljes napi kapcsolat időtartama, a teljes napi adatátviteli mennyiség, a szerver helye
Elhelyezkedés:Brit Virgin szigetek
1 hónapos terv:12,95 $ / hó
6 hónapos terv:9,99 $ / hó
Éves terv:$ 6.67 / hó
Ingyenes próbaverzió:Nem
Pénzvisszafizetési:30 nap
Fizetés:Hitelkártyák, PayPal, Bitcoin, Alipay, Paymentwall

Sebességteszt | Szerverlista
Országok:47
szerverek:173
protokollok:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
platformok:Win, Mac, iOS, Android, útválasztók
Kapcsolatok:3
Fakitermelés:Nincs naplózás
Elhelyezkedés:Románia
1 hónapos terv:$ 10.95 / hó
6 hónapos terv:$ 7.16 / hó
Éves terv:$ 4.84 / hó
Ingyenes próbaverzió:24 óra
Pénzvisszafizetési:15 nap
Fizetés:Hitelkártya, Bitcoin, egyéb titkos valuták, Paymetwall

Sebességteszt | Szerverlista
Országok:220
szerverek:911
protokollok:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
platformok:Win, Mac, iOS, Android, útválasztók
Kapcsolatok:2
Fakitermelés:Csatlakozási időbélyegek, Csatlakozás adatátvitelének összege, Csatlakozás IP-je, Szerver IP
Elhelyezkedés:UK
1 hónapos terv:$ 11.52 / hó
6 hónapos terv:$ 8.33 / hó
Éves terv:$ 6.55 / hó
Ingyenes próbaverzió:Nem
Pénzvisszafizetési:30 nap
Fizetés:Hitelkártya, PayPal, banki / banki átutalás, UnionPay

Sebességteszt | Szerverlista
Országok:74
szerverek:3798
protokollok:OpenVPN, IPSec / IKEv2, L2TP / IPSec
platformok:Win, Mac, iOS, Android
Kapcsolatok:5
Fakitermelés:Nincs naplózás
Elhelyezkedés:Németország
1 hónapos terv:$ 11.99 / hó
Éves terv:$ 2.05 / hó
Ingyenes próbaverzió:7 nap
Pénzvisszafizetési:30 nap
Fizetés:Hitelkártya, PayPal, UnionPay
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me