A legjobb log nélküli VPN-k 2020-ban

Kiemelt kép a legjobb VPN-hez, amely nem tartja a naplókat


A VPN-ket az adatok és az adatvédelem online védelmére használjuk. Sajnos sokan olyan szolgáltatókban bíznak, akik esetleg nem tudnak eleget tenni az alku végének. És minden olyan VPN, amely naplózza az adatait, függetlenül attól, hogy kevés adatot tartalmaz, ebbe a kategóriába tartozik.

Amikor a VPN naplókat vezet, akkor nem mondják el, hol lehet az információ végül. A hackerek megtalálhatják a módját, hogy ellopják. Értékesíthető a hirdetők számára. Ezt kérésre akár kormányzati ügynökségeknek is átadhatják.

A nem naplózó VPN ezzel szemben garantálja az Ön személyes adatait. Elveszíthetik, nem adhatják el és nem adhatják át azokat az adatokat, amelyek nem rendelkeznek elsősorban.

Tehát, ha én, akkor élvezi az adatvédelmet, itt van minden, amit tudnod kell a VPN-naplózásról és az igényeinek legmegfelelőbb bejelentkezés nélküli VPN kiválasztásáról..

A legjobb nem naplózó VPN-k áttekintése

Az idő pénz. Ha rohanás alatt áll, és csak azon áttekintés érdekli, amelyek a legmegfelelőbb napló nélküli VPN-ek, anélkül hogy részletesebben belemennének egymásba, akkor itt vannak.

Ezeknek a szolgáltatóknak az adatvédelmi politikájukban vagy a szolgáltatási feltételekben nemcsak kifejezetten kijelentik, hogy nem jelentkeznek, hanem állításaikat akár harmadik fél által végzett ellenőrzésnek is alávetik, vagy bírósági ügyekben igazolják..

 1. NordVPN

  A legjobb napló nélküli VPN. A szolid szilárd nulla fakitermelési politikát egy 2018 végén végzett független ellenőrzés megerősítette. Intuitív alkalmazás rengeteg funkcióval, nagy szerverhálózattal, kiváló sebességgel, kiváló árral.

 2. VyprVPN

  A közelmúltban nulla naplózásra váltott, és ezt független ellenőrzés igazolta. A svájci székhelyű, nagy teljesítményű, erős biztonsággal, P2P-barát, Kínában működik.

 3. ExpressVPN

  Az ironclad naplózási politikát a török ​​adatközpont raid és szerverlefoglalás igazolta. Kiváló hírnév és ügyfélszolgálat, kiváló sebesség, barátságos fájlmegosztás, könnyen kezelhető alkalmazás.

 4. CyberGhost

  Évente átláthatósági jelentéseket tesz közzé, amelyek alátámasztják logless politikájukat. Egyszerű használat, nagy szerverhálózatot üzemeltet, olcsó, és az üzleti életben a legjobb 45 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt.

 5. SurfShark

  Egy újabb szolgáltató, szuper szigorú nulla naplózási politikával. Kiváló biztonsági és titkosítási lehetőségek, gyors kiszolgálók, korlátlan egyidejű kapcsolat, az egyik legalacsonyabb ár.

Mi a nem naplózó VPN?

A nem naplózó VPN olyan szolgáltató, amely nem gyűjt vagy tárol az Ön adatait vagy tevékenységeit, amikor áthaladnak a VPN hálózaton. Ebbe beletartozik:

 • Az ISP-hez hozzárendelt IP-cím
 • A használt VPN-kiszolgáló IP-címe
 • Az Ön által használt webhelyekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos IP-címek vagy egyéb információk
 • Az a hely, ahonnan csatlakozik
 • Amikor csatlakozik, és amikor leválasztja a VPN-t
 • Mennyi sávszélességet használ
 • Az eszköz sajátosságai, például az ügyfél verziója vagy az operációs rendszer

Alapvetően, még ha akartuk is, a VPN-szolgáltatónak semmit sem kell tudnia megtudni arról, hogy Ön hogyan használja a szolgáltatást, és hogy mit csinál online. Ha nem tudják megtenni, akkor tudod, hogy senki más sem lesz képes.

Ebben az esetben van egy valódi nem naplózó VPN-je.

Miért van szüksége napló nélküli VPN-re??

Sokan VPN-ket használnak adataink védelmére, és anonimként maradnak az internet használatakor. Mindannyiunknak oka van erre.

A VPN használatával megakadályozza az internetszolgáltatót, a hirdetőket, az Ön által használt webhelyeket vagy szolgáltatásokat, és néha még a kormányokat is, hogy bármilyen információt gyűjtsön rólad és az online tevékenységeiről..

A probléma az, hogy amikor erre a célra VPN-t használ, akkor bízza a VPN-szolgáltatóban, hogy nem ugyanazt az adatgyűjtési és tevékenységi naplózási tevékenységet végzi el, amelyet reménykedni akar..

Mindaddig, amíg a VPN naplóz, nem számít, ha ragaszkodnak-e ahhoz, hogy az információkat önkéntesen ne osszák meg. A naplók ott vannak. Ha bárki veszélyezteti a szolgáltatót, akkor az Ön adatai ingyenesen felhasználhatók.

Attól függően, hogy melyik országban működik a VPN-szolgáltatója, jogilag kötelezővé is válhat, hogy naplóikat átadják az adott ország kormányának vagy kémügynökségeinek, vagy szövetségeseiknek.

Hallott már valaha az öt szem intelligencia szövetségéről (vagy hat szem, kilenc szem vagy tizennégy szem)? Amint az adatai ki vannak adva, nem mondják el, hogy mekkora lehet.

Az egyetlen mód annak biztosítására, hogy Ön és online tevékenységei anonimként maradjanak, egy olyan VPN használatával lehetséges, amely nem tárol naplókat.

Ha nincs kezdetben tárolt információ, akkor semmit sem kell ellopni, eladni, elemezni, a szerzői jogoknak átadni, vagy a hatóságoknak átadni.

A legjobb napló nélküli VPN-k

Nyilvánvaló, hogy ha meg szeretné őrizni adatvédelmét és névtelenségét az interneten, akkor a napló nélküli VPN szolgáltatás használata fontos. Ha vadászatot keres, hogy segítsen a keresésében, itt található egy rövid lista azokról, amelyeket erre a célra tartok a legfontosabb VPN-eknek.

Ne feledje, hogy ahhoz, hogy a szolgáltató elkészítse a legjobban a nem naplózott VPN-listámat, nekik nemcsak log nélküli szolgáltatásnak kell állniuk, hanem, ami még fontos, ezeknek az igényeknek is teljesíteniük kell. Hogyan tudják megtenni? Vagy független ellenőrzések révén, vagy valós helyzetekben (bírósági ügyek, hatóságok az ajtók lebontása stb.)

1. NordVPN

NordVPN logó

A panamai székhelyű NordVPN az egyik legismertebb és legnépszerűbb név a VPN-iparban. És jogosan. Kiváló szolgáltatást kínálnak olcsón.

A NordVPN szigorú bejelentkezési tilalmat folytat, és a közelmúltban független ellenőrzésen ment keresztül annak igazolására. Akkor is elfogadják a kriptovalutákban történő fizetést, ha maximális névtelenségre van szükség.

VPN-hálózatuk az egyik legnagyobb körüli. A NordVPN jelenleg 5845 szervert működtet 58 országban. Kevés olyan hely van a világon, ahol bármikor kapcsolatba léphet, és amelyekkel nem fedezi fel őket. A szerver sebessége szintén kiváló.

A NordVPN a hasznos szolgáltatások hosszú listájával érkezik, ideértve a 256 bites AES titkosítást, a kill kapcsoló funkciót, a DNS szivárgás elleni védelmet és a dupla VPN támogatást.

Kiváló munkát végeznek a földrajzilag korlátozott streaming webhelyek feloldásában is, mint például az USA Netflix vagy a BBC iPlayer, támogatják a fájlmegosztást, és még a Tor böngészővel kompatibilisek. Röviden: a NordVPN szinte mindent megtesz.

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem nulla naplózással
 • Nagy (és egyre növekvő) szerverhálózat
 • Jó kapcsolatteljesítmény
 • Speciális kiszolgálók (beleértve a dupla VPN-t, az elmosódott felhasználót és a Tor-ot a VPN felett)
 • Tiszta, könnyen használható ügyfél
 • Együttműködik a Netflix-szel és a legtöbb más streaming szolgáltatással
 • Lehetővé teszi a Torrenting és a P2P használatát
 • Dedikált IP-címeket kínál
Hátrányok
 • Nincs osztott alagút funkció
 • Kicsit drága a rövidebb távú terveknél

Legjobb nincs log VPN: A NordVPN a VPN-szolgáltatók svájci hadseregkése. Szinte semmi, amit nem tudnak csinálni. Erős bizonyítékuk van a nulla naplózási igények alátámasztására. A magánélet, a biztonság és a valódi online szabadság érdekében a NordVPN tökéletes választás (különös tekintettel a szolgáltatás megfizethetőségére).

2. VyprVPN

VyprVPN logó

A Svájcban található VyprVPN nem mindig volt logless VPN-szolgáltatás. 2018 közepén azonban úgy döntenek, hogy ezt megváltoztatják. Hónapos munka után, amelyet egy átfogó független ellenőrzés követ, a piac egyik legjobban áttekintett nulla log VPN-jé válnak..

A VyprVPN több mint 700 szervert működtet 73 helyszínen, és sok más szolgáltatótól eltérően mindegyikük tulajdonosa. Ez azt jelenti, hogy nincs közvetítő szolgáltató a még jobb adatbiztonságért és a kiváló teljesítményért.

Kiváló kliens alkalmazásuk különféle eszközökkel működik, beleértve számos népszerű otthoni internet útválasztót. Legfeljebb öt egyidejű kapcsolat megengedett a több eszköz védelme érdekében.

Dobjon el 256 bites titkosítást az OpenVPN-en keresztül, a saját Chameleon protokolljuk révén, amely lehetővé teszi a korlátozó hálózatok (beleértve a Kínai Nagy Tűzfalat) megkerülését, a P2P támogatást, valamint a geo-blokkolt tartalmak streaming-képességét, és receptje van egyre. kiváló bejelentkezés nélküli VPN szolgáltató.

Előnyök
 • Ellenőrizte, hogy nincs-e naplózás a teljes adatvédelem érdekében
 • Kiváló választás a protokollok és a titkosítási beállítások között
 • Több száz szerver, nagyszerű változatossággal
 • Intuitív, könnyen használható többplatformos ügyfél
 • Feloldja a Netflix, a BBC iPlayer és mások blokkolását
 • Lehetővé teszi a P2P és a torrent forgalmat
 • Saját kiszolgálókat üzemeltet (harmadik felek nélkül)
Hátrányok
 • Nem lehet anonim módon fizetni
 • A VPN-zavar nem érhető el az alapcsomagban

Kiváló megbízhatóság: Ha az összes szerver birtokában van, sokkal könnyebb lenni egy valódi nulla log VPN-ként, és a VyprVPN pontosan ezt teszi. Kivételes teljesítmény, jól támogatott ügyfél és még egy 3 napos ingyenes próbaverzió is ez az egy magánélet-alapú VPN, amellyel nem baj lehet.

3. ExpressVPN

ExpressVPN logó

Ha nem naplózott VPN szolgáltatót keres, amelynek szinte mindenhol jelen van a világon, az ExpressVPN kiváló választás. Végül a hálózatukban több mint 3000 szerver szerepelt 95 országban, így a kapcsolati lehetőségeik olyan jók voltak, mint a napló nélküli szolgáltatásokhoz.

A szerver teljesítménye, ahogy egy jól megalapozott szolgáltatónál elvárható, kiváló. 256 bites titkosítást is kínálnak, tehát nem áldozza fel a sebességet a biztonság érdekében.

Az ExpressVPN nem naplózási igényeit 2017 végén ellenőrizték, amikor a török ​​hatóságok felhasználói tevékenységek adatait keresették, és nem voltak elégedettek a „Nem tartunk naplókat” választ, amely több szerverüket lefoglalta. Ezeken a szerverekben a hatóságok pontosan semmit sem találtak: nulla napló, nincsenek felhasználói adatok. Itt van az ExpressVPN nyilatkozata erről a témáról.

A kiváló adatvédelem és névtelenség mellett az ExpressVPN számos funkciót is kínál, köztük egy könnyen használható alkalmazást, a kapcsoló funkciót, a magán DNS-kiszolgálókat és a split-alagút-alagút funkciókat is, amelyek lehetővé teszik az internetes forgalom megfelelőnek tartását. Természetesen feloldják a földrajzilag korlátozott tartalmakat is.

Előnyök
 • Funkcióban gazdag és intuitív ügyfél
 • Erős háttér-technológia
 • Rengeteg szerver és szerverhely
 • Gyors és állandó csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel
 • Kiváló ügyfélszolgálat
Hátrányok
 • Néhány összesített naplózás
 • Nem a legolcsóbb

Robusztus mindenoldalú: A kiemelkedő VPN-szolgáltató, az ExpressVPN a sebesség, a megbízhatóság és a magánélet szinte tökéletes kombinációja. 30 napos pénz-visszatérítési garanciát vállalnak, és a legjobb 24 órás ügyfélszolgálatot nyújtanak az üzleti életben.

4. CyberGhost

CyberGhost logó

A romániai CyberGhost kiváló bejelentkezési nélküli VPN szolgáltatást kínál, és olyan áron nyújtja, amelyet néhány szolgáltató összehasonlíthat.

A nulla naplózási státusz igazolására a CyberGhost éves átláthatósági jelentéseket bocsát ki. Ezt tették egészen 2011-ig.

A CyberGhost hosszú kiszolgálói listával rendelkezik, több mint 90 országban több mint 7100 db. Ezek a számok teszik hálózatát az egyik legnagyobb köré. Az ilyen méretarányú működés lehetővé teszi a CyberGhost számára, hogy kiváló sebességet és megbízhatóságot biztosítson, függetlenül attól, hogy hova csatlakozik.

A CyberGhost könnyen kezelhető kliensével akár hét eszközt is csatlakoztathat egyszerre, és mindegyikét 256 bites AES titkosítással védheti az OpenVPN protokoll. Ha szeretsz finomítani a dolgokat, rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, amelyekkel Ön is részesülhet.

A CyberGhost egyik hirdető erőssége az, hogy képesek megkerülni a földrajzi blokkokat a streaming tartalom területén, és feltétlenül szolgáltatják. Pontosan erre a célra több speciális szervert üzemeltetnek. A Netflix és a BBC iPlayer VPN blokkoló erőfeszítései nem rejtenek esélyt.

Előnyök
 • Nulla naplózás a maximális adatvédelem érdekében
 • Kiváló szerverelosztás több mint 7100 szerverrel 90 országban
 • Nagyon gyors csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel és a BBC iPlayer-rel
 • Lehetővé teszi a P2P torrent alkalmazását
 • Hosszú 45 napos pénz-visszafizetési garancia
Hátrányok
 • Megkérdőjelezhető hírnevű anyavállalat
 • Konvertált kézi OpenVPN beállítás
 • Nem működik Kínából

Legjobb költségvetés nélküli naplózó VPN: A CyberGhost gyors és megbízható VPN-szolgáltatás, amely lehetővé teszi a tartalom közvetítését a világ bármely pontjáról. Nem vezetnek naplót, és nem félnek bizonyítani erőfeszítéseiket. Ráadásul, ha kihasználják a jelenlegi promóciójukat, ők is a legolcsóbb VPN-k ezen a listán.

5. Surfshark

Surfshark logó

Viszonylag új, a Surfshark talán még nem a legismertebb no-log VPN szolgáltató (még). De biztosan éppen az alapoktól építik fel szolgáltatásaikat, az Ön személyes adatait és biztonságát szem előtt tartva. A fiókjához kötött e-mail az egyetlen információ, amelyet tárolnak.

A Surfshark összes szervere (63 országban több mint 1040) 256 bites titkosítást kínál OpenVPN vagy IKEv2-en keresztül SHA512 hitelesítéssel és 2048 bites DHE-RSA kulcscserével a PFS-sel. Az egyszerű angol nyelven a biztonság nem javul.

A szerversebesség gyorsan lángol, és a Surfshark azon képességével együtt, hogy megkerülje a földrajzi tartalmi korlátozásokat, ezt a nulla naplózási VPN-t videócsalád-álommá teszi..

Az ügyfél egyszerű és nagyon intuitív. Ennek ellenére még mindig van sok fejlett funkció, amelyeket szépen el lehet távolítani, ha kalandosnak érzi magát, ideértve a multi-hop csatlakozási lehetőségeket, a kill kapcsolót, a privát DNS beállításokat, a DNS szivárgás elleni védelmet és még a protokoll álcázását is..

Amikor csatlakozik a Surfshark hálózatához, beépített hirdetéseikkel, rosszindulatú programjaikkal és adathalász blokkoló megoldásokkal is védve vannak a mindenki számára biztonságos.

Sok olyan, mint a Surfshark, és úgy tűnik, hogy csak javulnak minden alkalommal, amikor megnézem. És megemlítettem, hogy korlátlan számú eszközt is csatlakoztathat egyszerre?

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem és biztonság naplózás nélkül
 • Nagyszerű szerver teljesítmény
 • Feloldja a Netflix, a BBC és még sokan másokat
 • Könnyen használható ügyfél
 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Torrent támogatás
 • Olcsó
Hátrányok
 • Inkonzisztens sebesség néhány helyen
 • Meglehetősen lassú ügyfélszolgálat

Kitűnő előadás: A Surfshark nem naplózott VPN-szolgáltató, amely fantasztikus értéket kínál. A légmentes légiforgalomtól és a gyors kiszolgálóktól a szolgáltatások hosszú listájáig és a korlátlan kapcsolatokig valóban sokat kapsz. Ezenkívül 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínálnak, így kevés a kockázata annak, hogy centrifugálás céljából elveszik őket.

Mely VPN-k vezetnek naplókat?

Minden olyan VPN-hez, amely nem tart naplót, fél tucat van. Milyen típusú adatokat tárolnak, változik, de mindegyikük nyomon követi valamit.

Ezen szolgáltatók többsége nem jelentkezik rosszindulatú szándékkal vagy titokban. Általában meglehetősen nyitottak vannak róla, és pontosan felvázolják, milyen adatokat tárolnak a Szolgáltatási feltételekben vagy az Adatvédelmi irányelvekben.

Ha naplókat tartó VPN-szolgáltatóval jár, akkor ez nem feltétlenül jelenti a világ végét. De ha igen, akkor tudja, hogy vannak olyan adatok, amelyek felhasználhatók potenciálisan arra, hogy az online tevékenységeihez kössék.

Tehát, ha teljes magánéletével jár, ezeket a VPN-ket kerülni kell.

Ace VPNAstrillAvast Secureline
AVG VPNBetternetBitdefender
Browsec VPNpufferoltDotVPN
Encrypt.meF-Secure FreedomeHexaTech
Az IP elrejtéseHideMyAss!Szia
HotSpot pajzsHoxx VPNMcAfee Safe Connect VPN
Opera VPNOvpnSpiderPsiphon
PureVPNSabre VPNSeed4me
SpeedifyThunder VPNtigerVPN
TouchVPNTurbo VPNUltraSurf
UnlocatorVPN 360VPN-kapu
Kapcsolatban lévő VPNVPN korlátlanVPN.AC
VPNHubX-VPNZenMate

Milyen típusú információt tud naplózni a VPN??

Négy típusú információ létezik, amelyet a VPN szigorú nulla naplózási házirend nélkül tárolhat.

 • Használati naplók

  Ezek magukban foglalhatják a felsorolt ​​szerverekkel felkeresett webhelyek részletes felsorolását, akár a nem biztonságos webes űrlapokon megadott jelszavakat is (bár manapság ez rendkívül ritka)..

  Ritkán tartják őket, de a felhasználási naplók olyan típusú iratok, amelyeket a VPN-szolgáltatót kényszeríteni kell arra, hogy gyűjtsék őket, ha ezt egy bíróság előírja, és olyan joghatóság alatt áll, amely előírja.

 • Csatlakozási naplók

  A felhasználási naplónál kevésbé részletezett a csatlakozási napló tartalmazhatja a valódi IP-címét, a kapcsolat megkezdésének idejét, amikor a kapcsolat megszakadt, és a felhasznált sávszélességet (vagy ezek valamelyikét).

  A csatlakozási naplókkal az érdekelt felek kapcsolatba léphetnek a használt webhelyekről és online szolgáltatásokból származó információkkal, és nyomon követhetik az összes tevékenységet..

 • Valós idejű naplók

  Az összes VPN-szolgáltatásnak, még a napló nélküli szolgáltatásnak is is van valós idejű naplója. Ezek csak a VPN-kiszolgálók működésének melléktermékei, és segítenek a szolgáltatóknak a kapcsolatok elhárításában és a szolgáltatás minőségének fenntartásában.

  A nem naplózott VPN-szolgáltató ezeket a naplókat sokáig nem fogja megőrizni (perc vagy óra beszélünk), és nem tárolóba írja ki őket. Mindenesetre a valós idejű naplók nem tartalmazhatnak semmilyen felhasználó által azonosítható információt.

 • Szervernaplók

  Még ha a VPN-szolgáltató sem is tart naplót, akkor valószínűleg a kiszolgáló hardvere, amelyet a hálózat részeként használnak. Az ilyen típusú nyilvántartásoknak csak a berendezés működésére vonatkozó adatokat kell tartalmazniuk, nem pedig annak használatának módjáról.

  Azok a nem naplózási szolgáltatók, akik szervereik vannak, ez sem probléma. A többiek számára ez valami, amit tudatában kell lennie (de nem kell félnie).

Bízhatok egy VPN-ben?

Mint minden más típusú szolgáltatás esetében, akkor arra támaszkodik, hogy melyik VPN-szolgáltatót választja, hogy megtartja a szavát, és kövesse saját házirendjét. Nincs közvetlen módja annak, hogy megtudja, ha egy szolgáltató megsérti-e a bejelentkezési tilalmat, és ha rájössz, valószínűleg túl késő.

A jó hír az, hogy a nem naplózott VPN szolgáltatóknak néhány oka van, hogy tartsák megszólalásukat. Katonai katasztrófákkal sújthatják jó hírnevét, ha saját politikájuk megsértésére kerültek rá. Pénzbe kerül az adatok naplózása és kezelése, és olyan pénz, amelyet inkább nem költenek el.

Ha bebizonyosodott, hogy egy VPN nem jelentkezik be, akár független ellenőrzés útján, akár bíróságon, szerver lefoglalások útján, vagy bármilyen más módon, amellyel ezt meg lehet tenni, az szintén nagyon pozitív jel.

Ha attól tart, hogy egy VPN-szolgáltató nem tartja be a naplózás tilalmát, akkor vigyázzon a következő piros zászlókra:

 • Felhasználók, akik szerzői jogi figyelmeztetéseket és DMCA-értesítéseket kapnak, a VPN használata ellenére
 • A VPN-szolgáltató olyan joghatóság alatt működik, amely kényszeríti az adatgyűjtést
 • Olyan szolgáltató, amely a fizikai helyett virtualizált szerverekre támaszkodik
 • Ellentmondásos igények a szolgáltatási feltételekbe vagy az adatvédelmi irányelvekbe történő bejelentkezéssel kapcsolatban

Ha a fentiek bármelyikét felfedezi VPN-szolgáltatója vonatkozásában, akkor a legbiztosabb tét egy másik szolgáltatásra való áttérés.

Tartsa online adatvédelmét nulla napló VPN-vel

A lényeg a logless VPN-ek használata a legjobb módszer annak biztosítására, hogy senki sem gyűjtsön adatokat az online tevékenységeiről. És bármelyik szolgáltató, amely a fenti legjobban be nem jelentett VPN-listán szerepel, nagyon jól fogja szolgálni.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden más szolgáltatót el kell kerülni. Csak annyit kell tennie, hogy kellő gondossággal járjon el, mielőtt teljes mértékben bízik benne.

Ha érdekli a fent említett VPN-k bármelyike, ne felejtse el, hogy az évszakától függetlenül ezek közül egy vagy több szolgáltató kiváló kedvezményeket kínálhat. Internetes adatvédelem és névtelenség kedvező áron? Bármikor elviszem.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map