Хиде.ме ВПН преглед (2020)

Хиде.ме ВПН ради неколико ствари. Главно међу њима је седиште компаније у Малезији.


Ако се тамо налазите, значи да Хиде.ме није подложан јурисдикцији петогодишњих или чак 14 споразума. За све који су забринути за одржавање приватности на мрежи, ово је заиста сјајна вест.

хидеме впн логотипСа матичном базом у Малезији, компанија не подлеже многим строгим законима о чувању евиденције који постоје у земљама попут Канаде и Сједињених Држава. Они добијају опроштење да морају да чувају велику архиву података о томе шта њихови купци раде на мрежи. Сходно томе, ако полицијске службе почну захтевати информације, Хиде.ме ће имати мало или ништа за дати.

Хиде.ме је релативно нови конкурент. Основали су га 2012. године неколико професионалаца који имају порекло у ИТ-у. Радећи за предузећа и владе у разним државама, оснивачи имају солидно искуство за разумевање сигурности, приватности и како да одржавају и једно и друго.

Знајући то, цјелокупни учинак компаније Хиде.ме чини разочаравајућим. Требало је бити боље. Пракса сигурности и шифровања са овим ВПН-ом су добра, а иако је сервер мреже Хиде.ме нигде близу најбоље, није ни превише мутна.

Међутим, не постоји начин да се то превазиђе прениске брзине преноса података са овом услугом о којој ћемо говорити у наставку.

Преглед

ЗначајкеИнформације
Употребљивост:Једноставан за коришћење
Политика евидентирања:Нема политике евидентирања
Величина сервера:160 ++ сервера
Дистрибуција сервера:55 земаља
Подршка:24/7 подршка путем ливе цхат-а, е-поште и система издавања карата
Торрентинг:Ограничен
Стреаминг:Ограничен
ВПН протокол и шифровање:ОпенВПН, СофтЕтхер, ИКЕв2, Л2ТП / ИПСец, ППТП, ССТП протоколи; 256-битна АЕС енкрипција
Сједиште:Малезија
Цена:5,41 УСД / месец
Званични сајт:хттпс://хиде.ме

Сигурност и шифрирање

Као и сваки угледни ВПН, Хиде.ме је направио ОпенВПН протокол тунелирања доступан. Постоји много начина да се створи тунел између корисниковог рачунара и Интернета. Неке од ових метода су боље и поузданије од других. Тренутно се ОпенВПН сматра најбољим доступним протоколом.

рачунар је осигуранЈедан од разлога ове разлике је тај што користи АЕС 256-битну енкрипцију која никада није угрожена и за коју експерти верују да неће бити хакована неколико милијарди година. Штавише, ОпенВПН је софтвер отвореног кода. То значи да програмери широм света пружају тестирање на рањивост и чине га недоступним.

Поред тога, корисници Хиде.ме-а могу користити ИКЕв2 или СофтЕтхер протоколе. ИКЕв2 је готово неуништив као ОпенВПН, што га чини поузданим избором. СофтЕтхер није доступан на многим ВПН-има, па је леп додир видети овде, поготово зато што странцима може отежати праћење веб саобраћаја корисника.

Хиде.ме такође омогућава корисницима да бирају старије протоколе за тунелирање ССТП и ППТП. Генерално, ово су се више не сматрају сигурним и треба их избегавати.

Као и многи од највише препоручених ВПН-ова, и Хиде.ме је опремљен прекидачем. Чим ВПН неочекивано постане недоступан, завршава сесију прегледавања. То вас штити од изложености када сте на мрежи.

Колико сервера скрива.ме?

скривене локације сервераУпоређивање Хиде.ме с другим ВПН провајдерима високог профила показује да су њихови мрежа сервера недостаје. Присутни су у више од 30 земаља и преко 150 сервера.

То чини њихов систем већим од неких конкурената, али јесте нигде се није могло такмичити са великим играчима који имају више хиљада сервера који се налазе у готово свакој земљи као што је НордВПН.

Да ли је то проблем?

Ако се налазите у близини једног од сервера Хиде.ме-а, онда то можда неће бити. Међутим, од виталног је значаја да се има на уму да када ВПН има ограничен број сервера, тада се прекомерни број корисника уклапа у исти простор. То значи да пропусни опсег је ограничен, а то значи спорије брзине преноса података.

Уз то, јер Хиде.ме има сервере само у око 30 земаља, велике су шансе да нећете пронаћи сервер који је близу куће. Што је ваш рачунар удаљенији од ВПН сервера, то ће вам бити спорије брзине преноса података.

Ако често путујете, проблеми ће се само умножити.

Да ли Хиде.ме има покривеност сервера у местима која обично посећујете? Ако не, онда то може значити да или нећете моћи да се повежете на свој ВПН или да ће брзине преноса бити тако невероватно споро да не вреди покушавати.

Људи који стоје иза Хиде.ме-а су се потрудили да то осигурају географску разноликост са својим серверима. У Северној Америци ћете наћи шест сервера подељених између Канаде и америчког Мексика и Бразила. Сваки сервер добија сваки.

Европа и Уједињено Краљевство су добро покривене, а постоје чак и сервери на Исланду и Мароку. У азијској регији сервери се налазе у Јапану, Јужној Кореји, Хонг Конгу, Сингапуру и Индији. Сиднеи, Аустралиа такође има сервер.

Можете ли користити БитТоррент или П2П са Хиде.ме?

дељење датотека-векторХиде.ме нуди наменске сервере за коришћење БитТоррент-а или за П2П активности. То значи да да бисте искористили предности бујице, морате бити у могућности да успоставите брзу везу са једним од ових сервера.

Овај ВПН има специјализовани проки који је постављен за П2П везе. Нешифровано СОЦКС5 проки, требате да користите ово са ВПН-ом да нико не би могао да вам гледа преко рамена док делите датотеке.

Ако тражите ВПН који омогућава струјање Нетфлика, онда бисте требали потражити негде друго. Хиде.ме не нуди било који специјализовани сервер за стриминг Нетфлик-а, а покушаји да то раде док овај ВПН функционише не раде..

Нетфлик није скривао своју небригу за људе који користе ВПН-ове да би гледали гео-ограничене програме. Били су добри у откривању ко користи ВПН, а Хиде.ме их не може преварити.

Колико је брз сакриј.ме је ВПН услуга?

Већина људи се пријатно осећала са невероватно брзим временима учитавања интернета последњих година. Фрустрирајуће је сачекати још неколико секунди како би се веб локација учитала.

Већина стручњака се слаже да ће употреба ВПН-а успорити брзину преноса података. Међутим, ВПН-ови који имају репутацију стерлинга знаћиће далеко мање приметно успоравање.

Иако се ваш веб саобраћај и даље мора усмеравати даље и скакати кроз додатне обруче, ови ВПН-ови имају моћне серверске мреже које то могу учинити једва штуцањем.

нажалост, Хиде.ме нема ниједну од тих мрежа. Нису се показали нарочито добро у брзинским тестовима. Чак је и релативно близак сервер у Њујорку радио са брзином преноса од само 17,17 Мбпс са брзином преноса од 10,10 Мбпс..

Изненађујуће, брзина се побољшала приликом повезивања на сервер у Амстердаму. Брзина преузимања од 27.60 Мбпс била је боља, као и брзина преноса од 19.92 Мбпс. Ипак, у поређењу са већим конкурентима на терену, Сакриј ме излази кратко.

резултат брзине скривача

Резултати употребе сервера у Лондону били су слични онима са сервером у Амстердаму. Брзина преноса од 28,69 Мбпс и брзина преноса од 20,41 Мбпс вероватно неће убедити скептика да пређе на Хиде.ме.

Повезивање са сервером у Хонг Конгу предвидљиво је још успорило брзину преноса података. Са брзином преузимања од 11,71 Мбпс и брзином преноса од 3,19 Мбпс, за разлику од НордВПН, Хиде.ме неће освојити ниједну награду за ову категорију.

Шта је Сакриј.Ме?

Сједиште фирме Хиде.Ме је у Малезији. Као резултат тога, локално законодавство не захтијева да воде обилне евиденције. То значи да када Хиде.Ме тврди да не воде евиденције, вероватно им можете веровати. Људи широм света своје време на мрежи проводе на различите начине, овај ниво заштите је кључнији него икад раније.

најпопуларније мрежне активности по узрасту

Већина људи каже да оно што раде на мрежи не занима нико други. Штавише, зато што не раде ништа погрешно, не виде посебан проблем са ИСП-ом или ВПН-ом који прате њихове мрежне активности.

Да су ти људи мало размислили, вјероватно би се сложили да је боље ако нико други не гледа преко рамена када провјери извод са свог банковног рачуна или направи малу куповину на мрежи.

Такође би их волели ако нико не би псовао на својим приватним активностима на друштвеним медијима. Због тога је добар ВПН ових дана неопходан.

Хиде.ме је корак даље када је у питању увјеравање купаца да не воде евиденције. Сертификована је од стране независне фирме за обезбеђење, која то може да потврди овај ВПН заиста не води евиденцију.

Колико кошта сакривање.ме?

Корисници који одаберу бесплатну опцију су ограничени на три сервера, који повезују један по један уређај и капу података од два гигабајта..

хидеме впн цене

Одлука за план Плус кошта 4,99 долара месечно, али још увек постоје ограничење ограничења података на 75 ГБ и повезаност једног уређаја. За 9,99 УСД месечно, можете добити Премиум план. Овај план нема ограничење података и корисници могу истовремено да повежу пет уређаја.

Препоручује се скривање.ме као ВПН?

Постоје и лошији ВПН провајдери, али ту има далеко бољих такође. Успорене брзине преноса на Хиде.ме чине друге ВПН далеко привлачнијима. Ако желите да потражите нешто што функционише, онда свакако потражите њихове услуге.

Ако желите највише новца за долар, погледајте наше поређење најбољих ВПН-ова на тржишту ове године.

Јер, стварно, зашто се слагати?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map