Tökéletes adatvédelmi felülvizsgálat

Ha a célja az otthona, annak tartalma és lakói védelme volt, akkor a legjobb otthoni biztonsági rendszert szeretné megszerezni, amelyet meg lehet vásárolni. Ugyanez vonatkozik az adatok és személyazonosságának az egyre fenyegetőbb online környezetben való védelmére.


Tökéletes adatvédelmi logó portréEz az oka annak, hogy egyre több ember úgy dönt, hogy VPN-t használ minden alkalommal, amikor online csatlakozik. Megtanultak, hogy ez a legjobb módja annak, hogy elrejtsék IP-címüket, hogy senki ne kémkedjen rájuk, és megvédje magát a hackerekkel szemben. Természetesen a lehető legjobb VPN-t akarják.

Az olyan társaságok, mint a NordVPN és a Surfshark, sok jó sajtóban részesülnek, és erre komoly okai vannak. Ezek olyan megbízható cégek, amelyek kiváló VPN szolgáltatásokat kínálnak versenyképes áron.

Ugyanakkor az elmúlt években a Perfect Privacy VPN egyértelművé tette magát. Ez Svájci székhelyű társAz y megkapja a címeket biztonsági-központú megközelítésével és innovatív fejlesztéseivel.

A Perfect Privacy a megfelelő VPN az Ön számára? A társaság és kínálatának alapos áttekintése segít bölcs döntést hozni. Menjünk hozzá.

Mi a tökéletes adatvédelem??

A tökéletes adatvédelem a Vectura Datamanagement Limited Company, amelynek székhelye Zug, Svájc székhelye. Működésük VPN-része 2008 óta létezik. A cég webhelye szerint a Panamában található „Műszaki megvalósítás” iroda felel bizonyos VPN-kezelésekért.

tökéletes-privacy-logo

Érdemes megjegyezni, hogy a Vectura Datamanagement Limited Company internetes keresése során kiderül, hogy van fióktelep Cheyenne-ben, Wyoming, USA. Ez egy fióktelep, amely úgy tűnik, hogy felelős bizonyos fizetési folyamatokért, különös tekintettel a PayPal-ra.

Technikai szempontból a bontás az, hogy a társaság jogi székhelye Svájcban található, míg a székhelye Panamában található, és az USA-ban csak a PayPal fizetésekre és az alkalmazások listájára vonatkozik a Google Play Áruházban..

Előnyök

Lehet, hogy a tökéletes magánélet nem a legismertebb VPN, ám ennek még mindig nagyon sokat kell tennie. Valójában a „profik” listája meglehetősen széles:

 • Innovatív biztonság: A tökéletes adatvédelmi VPN a közelmúltban vezette be a NeuroRouting alkalmazást, amelyben a forgalom dinamikusan irányul a hálózat több helyén
 • Robusztus elmosódás: A tökéletes adatvédelem a Stealth VPN technológiát kínálja, amely úgy tekinti, hogy az összes forgalom tipikus HTTPS forgalom, amelyet nem továbbítanak a VPN-sel. Ez akkor hasznos, ha a VPN-ek rosszindulatúak vagy nem engedélyezettek
 • Kiemelkedő titkosítási és biztonsági protokollok: Használja ki az OpenVPN-t az ipari szabvány 256 bites titkosításával. IPSEC, SSH, SOCKS5 és PPTP szintén kaphatók
 • Kiváló hirdetésgátló: A Perfect Privacy a saját védett TrackStop szűrőjét használva megszabadul mindenféle hirdetéstől és rosszindulatú szoftvertől
 • Nulla naplózási politika: A nulla naplózási politikával a Perfect Privacy VPN egyszerű és érthetővé teszi a dolgokat
 • Nincs szivárgás: Az átfogó tesztelés nem mutatott DNS-szivárgást, ami gondtalan böngészési élményt ígér
 • Első osztályú gyilkos kapcsoló: Ez kritikus tulajdonság, ha teljes mértékben meg akarja védeni magát, amikor online van. Szerencsére a Perfect Privacynek van egy kill kapcsolója, amely úgy viselkedik, mint egy varázsa.
 • Könnyen kezelhető: Még egy kezdőnek sem lesz gondja a tökéletes magánélethez kapcsolódni az internethez

Hátrányok

Noha ez a tökéletes adatvédelemről szóló beszámoló azt mutatja, hogy rengeteg ajánlást kínálunk erre a szolgáltatásra, ez nem teljesen tökéletes. Itt egy rövid áttekintés a VPN hiányosságairól.

 • Kevés harang és síp: Ha kifinomult VPN-felhasználó, aki sok fejlett funkciót vár el, keresse meg másutt. Ez egy csinos csont nélküli szolgáltatás
 • Elavult felület: Noha a legfelső VPN-k valóban kiválóan élnek az élvonalban maradás mellett, ez kissé elavultnak tűnik
 • Korlátozott szerverhálózat: 24 ország 55 szerverével ez a VPN nehezen versenyez olyan szolgáltatásokkal, amelyek ezer szervert kínálnak, szinte minden országban a világ minden tájáról.
 • Drága: Noha nem feltétlenül felháborító, az ár a szolgáltatások szintjére és a korlátozott szerverhálózatra tekintettel magasnak tűnik
 • Spotty Performance a Netflix segítségével: Ha az elsődleges célja online folyamatban van, ez valószínűleg nem az első választás. A legtöbb szerver nem tudta sikeresen csatlakozni a Netflixhez
 • Korlátozott lehetőségek Mac, iOS és Android esetén: A Windows vagy Linux rendszert használók készen állnak a Perfect Privacy VPN használatára. A többieknek át kell ugrani a karikakon, hogy konfigurálódjanak

Az előzetes előkészületektől eltekintve, itt az ideje, hogy részletesebben áttekintsük azokat a legkritikusabb mutatókat, amelyeket mindenkinek figyelembe kell vennie a VPN kiválasztásakor. Az olvasók megjegyzik, hogy a a Perfect Privacy VPN általános benyomása pozitív, bár ez nem feltétlenül a legjobb választás minden felhasználó számára.

Központ és szerverhálózat

Mint fentebb megjegyeztük, a Perfect Privacy anyavállalata jelen van Svájcban, Panamában és az Egyesült Államokban. A jól ismert embereknek tetszeni fog egy panamai VPN-ötlet. Ennek oka az, hogy Panama egy viszonylag izolált ország, amelyre nem vonatkozik a több ország által aláírt multinacionális kémkezelési megállapodás, mint például az Öt Szem vagy a 14 Szem..

Úgy tűnik, hogy Svájc is egy megbízható hely a VPN alapjához. Végül is a svájci bankokat elismerik a magánélet iránti elkötelezettségük iránt, és az országban számos szigorú adatvédelmi törvény létezik, mint például a Svájci szövetségi adatvédelmi törvény és a Svájci szövetségi adatvédelmi rendelet.

Mindez ígéretesnek tűnik, de az adatvédelmi képviselők aggódhatnak Svájc szoros kapcsolatai miatt az olyan országokkal, amelyek olyan hálózathoz tartoznak, mint az Öt Szem. A svájci tisztviselők a társasággal valóban nem osztanák meg a rendelkezésükre álló adatokat? A névtelenség szigorú támogatói ezt veszekedhetik.

Ugyancsak az Egyesült Államok fizetési műveleteinek feldolgozási helyét felvehet egy új vörös zászlót a durva anonimitás támogatói számára.

A Perfect Privacy webhelyen a cég kijelenti, hogy nem használnak virtuális szervereket. Ehelyett a csupasz fém szervereket mind a 24 országban használják. A legtöbb szerver Európában található, például Hollandiában, Svájcban, Németországban, Franciaországban, Dániában és Romániában.

Az Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságban maroknyi szerver van. Szingapúr, Japán, Izrael, Oroszország, Törökország és Kína szintén szerepel a listán.

Tökéletes adatvédelmi VPN Manager

ez nem a legátfogóbb szerverhálózat egy hosszú lövés. Ennek ellenére ez megfelelő lehet az Ön céljainak, különösen, ha legalább egy vagy két szerver viszonylag közel van a tényleges tartózkodási helyéhez.

A tökéletes adatvédelmi sebesség

A VPN használata mindig lelassítja az adatátviteli sebességet, mivel az adatok sokkal tovább haladnak. A legfelső VPN azonban kevésbé észrevehetően lelassítja a böngészést, mint az alacsonyabb szintű szolgáltatásokat kínáló.

A tökéletes magánszemélyek sebességének tesztelése nyomástalan eredményeket tárt fel. Egyértelművé téve, hogy ezek az eredmények messze nem voltak a leglassabbak, de vannak olyan szolgáltatások is, amelyek minden bizonnyal gyorsabbak, mint például a NordVPN.

Azoknak, akik még nem újak a VPN játékban, tudod, hogy a sebesség számos tényezőtől függ. Ez azt jelenti, hogy a tökéletes adatvédelem eredményei valószínűleg nem azonosak ezekkel. Ennek ellenére a sebességteszt eredményei adnak objektív adatokat.

A Perfect Privacy VPN bekapcsolása előtt rendszerünk néhány megbízható alapvonalat készített.

Tökéletes adatvédelmi alap sebesség

Mint láthatja, a letöltések itt futtak: 98,71 Mbps val vel feltöltések itt: 53 Mbps.

A tökéletes magánélethez való csatlakozás kissé megváltoztatta a dolgokat. A hollandiai szervert használva a letöltések már megtörténtek 62,21 Mbps míg a feltöltések 1 voltak8,62 Mbps– 36,9% sebességcsökkenés.

Tökéletes adatvédelmi sebességteszt Hollandiában

Ezek nem a legrosszabb sebességmérési eredmények, de semmi esetre sem a legjobb. A New York-i szerverhez való csatlakozás még kevésbé volt lenyűgöző 66,7% -os visszaesés, a letöltések órája 32,78 Mbit / s sebességgel és 33,27 Mbit / s sebességű feltöltések.

Tökéletes adatvédelmi sebességteszt New Yorkban

Egy londoni szerver még ígéretesebb árakat adott a letöltésekkel 69,92 Mbps, de a feltöltések szomorúak voltak 8,87 Mbps.

Tökéletes adatvédelmi sebességteszt Londonban

Természetesen ki kellett próbálni a Perfect Privacy VPN multi-hop konfigurációit. Úgy tervezték, hogy még több online adatvédelmet és névtelenséget biztosítson, ez a technológia több kiszolgálón keresztül „átugorja” a jelét. Bár nagyon privát, lassítja a dolgokat.

Hármas ugrás Frankfurt, Koppenhága és Calais között 33,84 Mbps letöltést és 5,55 Mbps feltöltést eredményezett..

Tökéletes adatvédelmi sebességteszt Frankfurt, Koppenhága és Calais

Nyilvánvaló, hogy a biztonság kedvéért valamilyen sebességgel kereskedettünk. Ha élet és halál kérdése, akkor határozottan érdemes lenne. Mindent figyelembe véve, a hármas hop adatátviteli sebessége nem volt ilyen rossz.

Biztonság és titkosítás

Nehéz hibát találni a Perfect Privacy által bevezetett biztonsági intézkedésekben. Az OpenVPN ma a legjobb VPN-protokollok között van. Jelenleg végrehajthatatlan, és úgy tűnik, hogy legalább néhány évtizedig így marad. Ez a protokoll 256 bites titkosítást biztosít. Ez a kombináció annyira kiemelkedő, hogy a kormányok és a katonai ügynökségek világszerte használják.

A tökéletes adatvédelem azt is lehetővé teszi, hogy az internetes forgalom több „komlót” vegyen igénybe, hogy extra biztonsági rétegeket biztosítson az Ön számára. Ha létfontosságú, hogy senki sem tudja, mit csinál online, akkor ez a szolgáltatás nélkülözhetetlen.

Ezen felül a TrackStop szűrő kiválóan megakadályozza, hogy mindenféle hirdetés és rosszindulatú program eljuthasson a rendszerébe. Megállítja a nem kívánt elemeket a VPN-kiszolgáló szintjén, amely védett és biztonságos.

További biztonsági szempontok közé tartozik az a tény, hogy a tesztelés során nem észleltek IP vagy DNS szivárgást. A kill kapcsoló szintén tökéletesen működik, tehát nem kell aggódnia a tökéletes adatvédelem miatt a böngészés során magas és szárazon marad..

Adatvédelmi irányelvek

A Perfect Privacy szilárd VPN-naplózási politikával rendelkezik, amely szinte minden tekintetben védi a felhasználót. A házirend kimondja, hogy a vállalat megőrzi a bejelentkezési adatokat, a fiók lejárati dátumát és az egyes felhasználók e-mail címét. Megjegyzi, hogy elfogadhatatlan egy anonim e-mail szolgáltató igénybevétele. Más azonosító adatok nem maradnak meg.

Tökéletes adatvédelmi politika

Ez a minimális nyilvántartás úgy tűnik, összhangban áll a társaság politikájával, amely szerint nem vezet naplókat. Pontosabban, a Perfect Privacy kijelenti, hogy nem követik az IP-címet, a bejelentkezési időket vagy a kapcsolatok időtartamát. Megvizsgálják a szerver általános teljesítményét a lehetséges technikai problémák azonosítása érdekében, de azt állítják, hogy ez nem teszi lehetővé az egyes felhasználók azonosítását.

Netflix streaming

Ha az online idő eltöltésének fő célja a Netflix segítségével történő adatfolyam közvetítése, akkor külön figyelmet kell fordítania a tökéletes adatvédelmi vélemény ezen részére. Ennek oka az, hogy ez határozottan nem a legjobb VPN a Netflix számára.

Talán az az oka, hogy a Perfect Privacy prémiumot jelent az anonimitás és az IP-cím elrejtése szempontjából. Nem biztos, hogy biztosítja, hogy kedvenc műsorát bármilyen választási joghatóságon közvetítheti, és nem tartozik a kitűzött célok közé.

Ennek megfelelően a Netflix streamingének tesztelése öt különféle szerveren adott eredményt meglehetősen gyenge eredmények. Az Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságban a kiszolgálók nem tudtak kézbesíteni. Egy hollandiai szerver egy kicsit működött, de ez nem elég ahhoz, hogy azt állítsuk, hogy a Perfect Privacy VPN egy sikeres adatfolyam a sikeres streaminghez.

Tervek és árképzés

A tökéletes adatvédelem viszonylag drága, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a szolgáltatásnak sok hiánya van a fejlett funkciók szempontjából. A havi terv 12,99 USD havi. Az egyéves csomag választása 119,99 dollárba kerül, ami havonta 9,99 dollárba kerül. A kétéves csomag némi megtakarítást kínál 214,95 dollárnál. Ez havi 8,95 dollárra számít.

Tökéletes adatvédelmi tervek

A Perfect Privacy mellett a szolgáltatás korlátlan számú eszközt csatlakoztathat, ami viszonylag ritka a VPN piacon. Vannak más olyan VPN-szolgáltatók is, amelyek sokkal többet kínálnak a szolgáltatások és a funkcionalitás szempontjából, sokkal versenyképesebb áron.

Vevőszolgálat

Sterling ügyfélszolgálat ritka, de nem lehetetlen megtalálni a VPN-kben. A Perfect Privacy ügyfélszolgálati eredményei a csomag közepén helyezkednek el. A legrosszabb támogatási rendszerek határozottan ott vannak, de ha olyan ember vagy, aki azonnali válaszokat vár, ez lehet, hogy nem a megfelelő VPN.

A GYIK szakasz jó, ha valóban alapvető kérdése vagy problémája van. Hasonlóképpen, a fórum jó hely lehet valamilyen irányba mutatni, ha kissé elakad. Ha megoldásokra van szüksége egy összetettebb kérdéshez, akkor e-mailt kell küldenie az ügyfélszolgálatnak.

A válaszidő több óra is lehet. Ez frusztráló lehet, de vannak jó hír is. A másolás és beillesztés, illetve az automatikus válaszok megadása helyett a támogatási e-mailek valószínűleg olyan emberektől származnak, akik további kérdéseket tesznek fel és hasznos válaszokat nyújtanak..

Ez nem a legjobb ügyfélszolgálat, de a legtöbb felhasználó számára elegendő lehet.

GYIK

K: Meg lehet nyomon követni, ha VPN-t használ?

A: Ha jó hírű, megbízható VPN-t használ, akkor senki sem tudja követni az online mozdulatokat. A VPN nem engedheti meg az IP-cím és a DNS szivárgását. Ehhez csak közismert és jól áttekintett VPN-t használjon.

K: Mi a legbiztonságosabb VPN?

A: A tökéletes adatvédelem a legbiztonságosabb VPN-szolgáltatók között. Más szolgáltatások hasonló biztonsági védelmet kínálnak még robusztusabb funkciókkal és versenyképesebb árképzéssel.

Kérdés: Az internetszolgáltató láthatja-e a VPN-jét?

A: Noha egy internetszolgáltató vagy az internetszolgáltató képes lesz észlelni, hogy VPN-t használ, nem láthatnak semmilyen adatot azzal kapcsolatban, hogy melyik webhelyet látogatják meg, mit csinálnak ott, és mennyi időt töltenek mindegyikre. Ez biztosítja, hogy élvez egy anonim élményt, amelyet az internetszolgáltató nem tud kémkedni.

Kérdés: A VPN feltörhető?

A: A VPN feltörése elméletileg lehetséges. A biztonság azonban a VPN szolgáltatók játékának a neve. Ez azt jelenti, hogy sokuk rendkívüli óvintézkedéseket tesz szerverei és adataik védelme érdekében.

Ez egy másik ok, amiért oly sok VPN-szolgáltatás megpróbálja elkerülni a nyilvántartások vagy naplók vezetését. Ha nincs adatuk, akkor a hackerek nem fognak semmit sem találni értékesnek.

Ismét fontos, hogy kiválasszunk egy jó hírű, nagymértékben felülvizsgált VPN-t, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy megfelelő biztonsági intézkedések vannak-e érvényben. Hasonlóképpen, azok az emberek, akik a legjobb jelszókezelőt keresik, ugyanezeket a szempontokat szem előtt tartják.

Végső gondolatok

tökéletes-privacy-logo

Ez a tökéletes adatvédelmi felülvizsgálat bebizonyította, hogy ennek a VPN-szolgáltatásnak hiányosságai vannak, mivel csak rendelkezik fúj szerver, viszonylag drága, nem olyan gyors, mint más VPN, és némi gondja van a Netflix streamingjével.

Ennek ellenére ezek a kérdések sok felhasználó számára következményekkel járnak. Ha csak meg akarja óvni magánéletét és névtelenségét, akkor nem hibázhat a tökéletes adatvédelem mellett. Ez a cég már létrehozott néhány innovatív védelmet a felhasználók számára, és logikusnak tűnik a jövőben is többet várni.

Tökéletes adatvédelmi VPN a legmegbízhatóbb protokollokat, AES 256 bites titkosítást, könnyen érthető felületet és tiszteletteljes ügyfélszolgálatot kínál. Ha ezek a mutatók az elsődleges szempontok között vannak, akkor örülhet a Perfect Privacy VPN-nek.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map