Скриване на VPN преглед (2020)

VPN на Hide.me работи с няколко неща. Главен сред тях е централата на компанията в Малайзия.


Намирайки се там означава, че Hide.me не е подчинен на юрисдикцията на споразуменията „Петте очи“ или дори на 14-те споразумения. За всички, които са загрижени за поддържането на поверителност онлайн, това е наистина страхотна новина.

hideme vpn логоС домашна база в Малайзия компанията не се подчинява на много от строгите закони за водене на записи, които съществуват в страни като Канада и САЩ. Те получават отказ от необходимост да съхраняват обширни архиви от данни относно това, което правят клиентите им онлайн. Следователно, ако органите на реда започнат да изискват информация, Hide.me няма да даде малко или нищо.

Hide.me е сравнително нов конкурент. Тя е създадена през 2012 г. от няколко професионалисти, които имат опит в ИТ. Работейки за бизнеса и правителствата в различни страни, учредителите имат солиден опит за разбиране на сигурността, неприкосновеността на личния живот и как да поддържат и двете.

Знаейки това прави цялостното представяне на Hide.me по-разочароващо. Трябваше да е по-добре. Практиките за сигурност и криптиране с тази VPN са добри и макар сървърната мрежа на Hide.me да не е близо до най-доброто, тя също не е твърде изтъркана.

Въпреки това, няма начин да се преодолее твърде бавни скорости на предаване на данни с тази услуга, която ще обсъдим по-долу.

Преглед

FeaturesInformation
ползваемост:Лесен за използване
Политика на регистрация:Няма политика за регистрация
Размер на сървъра:160 ++ сървъри
Разпределение на сървъра:55 държави
Поддържа:24/7 поддръжка чрез чат на живо, имейл и система за билети
Torrenting:ограничен
Streaming:ограничен
VPN протокол и криптиране:OpenVPN, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP протоколи; 256-битово AES криптиране
Централно управление:Малайзия
Цена:$ 5.41 / месец
Официален уебсайт:https://hide.me

Сигурност и шифроване

Както всеки уважаван VPN трябва, Hide.me прави OpenVPN наличен протокол за тунелиране. Има много начини за създаване на тунел между компютъра на потребителя и Интернет. Някои от тези методи са по-добри и надеждни от други. В момента OpenVPN се счита за най-добрият наличен протокол.

компютърът е защитенЕдна от причините за това разграничение е, че използва 256-битово криптиране на AES, което никога не е било компрометирано и което според експертите няма да бъде хакнато за няколко милиарда години. Освен това OpenVPN е софтуер с отворен код. Това означава, че разработчиците по целия свят имат ръка да го тестват за уязвимости и да го правят непроменим.

В допълнение, потребителите на Hide.me могат да използват IKEv2 или SoftEther протоколи. IKEv2 е почти неразрушим като OpenVPN, което го прави надежден избор. SoftEther не е достъпен за много VPN мрежи, така че е приятно докосване да го видите тук, още повече, че може да затрудни външните лица да проследяват уеб трафика на потребителя.

Hide.me също така позволява на потребителите да избират по-старите протоколи за тунелиране на SSTP и PPTP. Като цяло това са вече не се считат за сигурни и те трябва да се избягват.

Подобно на много от най-препоръчваните VPN мрежи, Hide.me е оборудван с превключвател за убийство. Веднага щом VPN неочаквано стане недостъпен, той прекратява сесията ви за сърфиране. Това ви предпазва от излагане, когато сте онлайн.

Колко сървъра има Hide.me?

местоположения на сървъра на скримеСравняването на Hide.me с други високопоставени VPN доставчици показва, че техните липсва сървърна мрежа. Те имат присъствие в повече от 30 страни и над 150 сървъра.

Това прави системата им по-голяма от някои конкуренти, но това е никъде не може да се състезава с големите играчи, които имат множество хиляди сървъри, разположени в почти всяка страна като NordVPN.

Това проблем ли е??

Ако сте разположени близо до един от сървърите на Hide.me, може и да не е така. Въпреки това е жизненоважно да се знае, че когато VPN има ограничен брой сървъри, тогава прекомерният брой потребители се струпва в едно и също пространство. Това означава, че честотната лента е ограничена, а това означава по-бавни скорости на трансфер на данни.

Освен това, тъй като Hide.me има сървъри само в около 30 държави, има вероятност да не намерите сървър, който е близо до дома. Колкото по-далеч е вашият компютър от сървъра на VPN, толкова по-бавни ще бъдат скоростите на вашия трансфер на данни.

Ако пътувате често, тогава проблемите само ще се умножат.

Има ли Hide.me покритие на сървъра в местата, които обикновено посещавате? Ако не, тогава това може да означава, че или няма да можете да се свържете с вашата VPN, или че скоростите на трансфер ще бъдат толкова невероятно бавни, че не си струва да опитвате.

Хората, които стоят зад Hide.me, положиха усилия да гарантират географско разнообразие с техните сървъри. В Северна Америка ще намерите шест сървъра, разделени между Канада и САЩ, Мексико и Бразилия получават по един сървър всеки.

Европа и Великобритания са добре покрити, а в Исландия и Мароко има дори сървъри. В азиатския регион сървърите се намират в Япония, Южна Корея, Хонконг, Сингапур и Индия. Сидни, Австралия също има сървър.

Можете ли да използвате BitTorrent или P2P с Hide.me?

споделяне на файлове-векторHide.me предлага специализирани сървъри за използване на BitTorrent или за P2P дейности. Това означава, че за да се възползвате от торент, трябва да можете да установите бърза връзка с един от тези сървъри.

Този VPN има специализиран прокси, който е настроен за P2P връзки. Некодирано SOCKS5 proxy, трябва да използвате това с VPN, така че никой да не може да гледа през рамото ви, докато споделяте файлове.

Ако търсите VPN, което ви позволява да предавате Netflix, тогава трябва да потърсите другаде. Hide.me не предлага специализирани сървъри за стрийминг на Netflix и опитите да го направят, докато тази VPN работи, не работи.

Netflix не скри тайната на неприязънта си към хората, използващи VPN, за да гледат географски ограничени програми. Те са станали добри в откриването на кой използва VPN, а Hide.me не е в състояние да ги заблуди.

Колко бърза е VPN услугата на Hide.me?

Повечето хора се почувстваха удобно с невероятно бързо време за зареждане в Интернет през последните години. Необходимо е да изчакате дори няколко секунди, за да се зареди уебсайт.

Повечето експерти са съгласни, че използването на VPN ще забави скоростта на вашия трансфер на данни. Но VPN, които имат репутация на стерлинги, ще означават много по-малко забележимо забавяне.

Въпреки че вашият уеб трафик все още трябва да бъде насочен по-далеч и да прескачате допълнителни обръчи, тези VPN мрежи имат мощни сървърни мрежи, които могат да направят това с едва хълцане.

за жалост, Hide.me няма една от тези мрежи. Те не се представиха особено добре в тестовете за скорост. Дори сравнително близкият сървър в Ню Йорк работи със скорост на изтегляне от едва 17,17 Mbps със скорост на качване 10,10 Mbps.

Изненадващо скоростта се подобри при свързване към сървър в Амстердам. Скоростта на изтегляне от 27,60 Mbps беше по-добра, както и скоростта на качване от 19,92 Mbps. Въпреки това, в сравнение с по-големите конкуренти в областта, Скрий ме излезе кратко.

Резултат от скорост на hideme

Резултатите, използващи сървър в Лондон, бяха подобни на тези със сървъра в Амстердам. Скорост на изтегляне от 28,69 Mbps и скорост на качване 20,41 Mbps вероятно няма да убедят скептик да направи преминаването към Hide.me.

Свързването със сървър в Хонконг предвидимо забави скоростта на пренос на данни още повече. Със скоростта на изтегляне от 11,71 Mbps и скоростта на качване при 3,19 Mbps, за разлика от NordVPN, Hide.me няма да спечели награди за тази категория.

Какво е Hide.Me??

Hide.Me е със седалище в Малайзия. В резултат на това местното законодателство не се изисква да поддържа обилни записи. Това означава, че когато Hide.Me твърди, че те не водят регистрационни файлове, вероятно можете да им се доверите. Хората по целия свят прекарват онлайн времето си по различни начини, това ниво на защита е по-важно от всякога.

най-популярните онлайн дейности по възраст

Повечето хора казват, че това, което правят онлайн, не интересува никой друг. Освен това, тъй като не правят нищо лошо, те не виждат особен проблем с интернет доставчик или VPN, проследяващ онлайн активността им.

Ако тези хора си помислиха, вероятно биха се съгласили, че е по-добре, ако никой друг не гледа през рамо, когато проверява извлечението от банковата си сметка или прави малко пазаруване онлайн.

Те също биха го предпочели, ако никой не се хвърли на частната си дейност в социалните медии. Ето защо добрият VPN е незаменим в наши дни.

Hide.me изминава допълнителната миля, когато става дума за уверяване на клиентите, че не поддържат регистрационни файлове. Те са сертифицирани от независима охранителна фирма, което може да потвърди това този VPN наистина не съхранява записи.

Колко струва?

Клиентите, които избират безплатната опция, са ограничени до три сървъра, свързващи едно по едно устройство и капачка за данни от два гигабайта.

цените на hideme vpn

Изборът на план Plus струва $ 4,99 на месец, но все още има ограничение за ограничаване на данни от 75 GB и свързаност на едно устройство. За 9,99 долара на месец можете да получите Premium план. Този план няма ограничение за данни и потребителите могат да свържат пет устройства наведнъж.

Препоръчва ли се Hide.me като VPN?

Има по-лоши VPN доставчици там, но има далеч по-добри също. Бавните скорости на трансфер в Hide.me правят другите VPN далеч по-привлекателни. Ако искате просто да потърсите нещо, което работи, тогава непременно проверете техните услуги.

Ако обаче искате най-много пари за долара, вижте нашето сравнение на най-добрите VPN мрежи на пазара тази година.

Защото наистина, защо да се уреждаме?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map