Revisió il·limitada de VPN (2020)

Amb un nom com VPN Unlimited, és natural esperar un cert rendiment i funcions …


“Il·limitat” també implica taxes de transferència de dades ràpides. Malauradament, es tracta d’una empresa el nom del qual destaca les seves capacitats.

VPN Unlimited no és el pitjor proveïdor de VPN. Tot i això, si es compara amb les ressenyes VPN de competidors, és clar que deixen molt a desitjar. Els usuaris de VPN amb experiència exigeixen velocitat i seguretat, i això vol dir que pot ser necessari mirar cap a un altre lloc.

Logotip de l'empresa il limitada de vpnVPN Unlimited és una oferta de l’empresa KeepSolid. KeepSolid és el proveïdor d’altres aplicacions i serveis com ara Planificador de ruta, KeepSolid Sign, Business VPN de KeepSolid i diverses eines de xarxa. Van llançar VPN Unlimited el 2013. KeepSolid és una empresa amb seu als Estats Units.

Per als no iniciats, el fet de tenir la seva base als Estats Units no us sembla gens malament. Tanmateix, les persones que han dedicat temps a estudiar la llei de privacitat i manteniment de registres d’Internet tindran en compte que els Estats Units formen part de l’aliança de vigilància Five Eyes.

Juntament amb la UK, Canadà, Austràlia i Nou Zelanda, l’aliança es dedica a l’activitat d’espionatge, i després comparteix les dades que recopilen amb les altres nacions membres. Aquesta recopilació d’informació pot incloure com les persones passen el temps en línia.

Una empresa VPN amb seu a un país que es troba fora de la majoria de les grans xarxes de vigilància no està obligada a les mateixes lleis. Això vol dir que no poden tenir cap política de registre i que la volen dir. Si la policia demana dades d’una d’aquestes empreses VPN, no tenen res a compartir.

Si voleu que una VPN no pugui compartir cap història de navegació amb les autoritats governamentals, haureu de tenir una empresa que estigui ubicada en un lloc més remot, com les Illes Verges Britàniques, que és on ExpressVPN es basa fora de.

A favor de VPN Unlimited, la seva interfície és fàcil d’utilitzar. El seu disseny senzill significa que podeu trobar ràpidament qualsevol cosa que busqueu. Se situa una barra lateral a la part esquerra de la pantalla i és allà on trobareu la majoria de les funcions que necessiteu.

Seguretat i xifrat

Les VPN han estat durant un temps. Això significa que hi ha hagut temps per desenvolupar diverses vies per xifrar el trànsit web. Alguns d’aquests són més antics i ja no són recomanables, ja que s’han tornat a disposar mètodes de xifrat millors.

Entre els millors mètodes de xifratge hi ha un protocol conegut com OpenVPN. Aquest protocol és ràpid i de confiança. A més, és un programari de codi obert. Això significa que un nombre increïble de desenvolupadors han combinat el codi d’OpenVPN per combatre les vulnerabilitats.

VPN Unlimited depèn dels protocols OpenVPN, però també té protocols exclusius que s’anomenen KeepSolid Wise. Aquest programari fa que el trànsit VPN sembli un trànsit HTTPS regular. Aquesta pot ser una de les raons per les quals els usuaris puguin transmetre Netflix mitjançant VPN Unlimited, almenys en alguns servidors de la companyia..

KeepSolid Wise està dissenyat principalment per a persones que viuen en països on l’accés a Internet és limitat. A més, molts d’aquests llocs prohibeixen l’ús de VPN. El fet de dissimular el trànsit VPN com a trànsit HTTPS té clarament avantatges en aquestes localitats.

Gràfic de protocols il·limitats de VPN

Les persones amb dispositius que utilitzin Android i Windows poden utilitzar OpenVPN o KeepSolid Wise. Els dispositius Linux tenen les mateixes dues opcions de protocol. Amb dispositius macOS i iOS, les opcions inclouen OpenVPN, KeepSolid Wise i IKEv2.

A més, val la pena tenir-ho en compte VPN Unlimited utilitza xifratge AES de 256 bits. Aquest mètode de xifratge és prou bo per al govern i els militars de les nacions de tot el món, per la qual cosa es pot confiar en les dades més sensibles aquí.

Ubicacions de servidor de VPN Unlimited

Malauradament, la xarxa de servidors de VPN Unlimited no impressiona en comparació amb les principals VPN. Ells tenen poc més de 400 servidors en 70 ubicacions.

Pot ser que això no soni malament, però si es compara amb altres competidors del mercat que tenen entre 2.000 i 3.000 servidors, queda clar que VPN Unlimited està caient darrere del paquet. Tome NordVPN per exemple, en tenen més de 5.000 servidors distribuïts en prop de 100 països.

Ubicacions del servidor vpnunlimited

A Canadà, VPN Unlimited disposa de servidors tant dels dos costes est i oest, així com a Ontario. L’empresa té una bona concentració de servidors als Estats Units a localitats com Califòrnia, Florida, Geòrgia, Illinois, Missouri, Nova York, Texas, Virgínia i Washington. També hi ha un servidor a Mèxic.

Tanmateix, Amèrica del Sud només està representada pel Brasil i Xile i no s’inclouen països d’Amèrica Central. Europa té una cobertura força sòlida, però no és tan àmplia com la xarxa que ofereixen els competidors al mercat VPN. VPN Unlimited té una Streaming BBC iPlayer dedicada al Regne Unit.

VPN Il·limita agrupa Àsia, Àfrica i el Pacífic. Això pot ser perquè En realitat no hi ha suficients servidors per llistar cada regió per separat. Austràlia, Hong Kong, Índia, Israel, Nova Zelanda i Japó són a la llista. Àfrica del Sud és l’única nació enumerada a tot el continent africà.

Al lloc web de l’empresa, anuncien que estan en constant expansió de la presència del servidor. Fins i tot ofereixen un espai on els visitants poden sol·licitar una ubicació on els agradaria veure com s’ofereix un servidor. Atès que els servidors de VPN Unlimited són força limitats, és possible suposar que els servidors nous es faran molt lents en línia.

Utilitzant BitTorrent o P2P amb VPN Unlimited

Si les activitats en línia impliquen torrents o compartir fitxers P2P, probablement no voldreu registrar-vos a VPN Unlimited. A les seves preguntes més freqüents, ho indiquen no hi són per ajudar la gent a descarregar torrents.

VPn compartició il·limitada de fitxers

Mentre Tenen un bon nombre de servidors dissenyats per a P2P, no n’hi ha molts, i el seu rendiment serà lent.

A més, Netflix ha aconseguit un gran interès en bloquejar les VPN per accedir al seu lloc web. Tot i que alguns servidors britànics i europeus de la xarxa de VPN Unlimited semblen estar bloquejats per Netflix, d’altres als EUA i Canadà no ho són. Per tant, pot ser possible capturar la vostra programació favorita de Netflix mentre feu servir VPN Unlimited.

Resultats de proves de velocitat de VPN Unlimited

Si bé el text del lloc web de VPN Unlimited pot prometre un accés ràpid a qualsevol lloc web, sembla que tindrà problemes per obtenir velocitat. Altres VPN poden ser més lentes, però no n’hi ha moltes. La bona notícia és que hi ha diverses VPN de qualitat que proporcionen mètriques de rendiment molt millors. (Consulteu la nostra llista de les VPN canadenques)

L’ús d’un servidor a la ciutat de Nova York va proporcionar taxes de descàrrega de 25,69 Mbps amb velocitats de càrrega de 7,31 Mbps. Just abans que s’encengués la VPN, l’ordinador va provar un ritme de 98,71 Mbps per a la descàrrega i 53,00 Mbps per a la càrrega. Es tracta d’un alentiment força espectacular que es tradueix simplement en activar VPN Unlimited.

La imatge no estava gaire rosada quan s’utilitza un servidor Europa, Amsterdam, per ser precisos. Les tarifes de descàrrega van ascendir a 47,13 Mbps mentre que les càrregues van millorar lleugerament 24,70 Mbps.

resultat vpn de prova de velocitat il·limitada

Aquests percentatges de transferència de dades són millors, però realment no es poden comparar amb els resultats de les proves de velocitat que provenen dels millors proveïdors de VPN.

Un servidor a Londres va donar resultats lleugerament millors amb velocitats de descàrrega de 59,69 Mbps i velocitats de càrrega de 42,09. El servidor va representar, a molt, els pitjors números generals a Hong Kong. Amb descàrregues de 12,42 Mbps i càrregues de només 2,92 Mbps, és fàcil veure per què VPN Unlimited és no és un proveïdor VPN molt recomanable.

Una part del problema pot ser que VPN Unlimited simplement no tingui suficients servidors per gestionar tot el trànsit que hi ha a través dels seus servidors. A mesura que el trànsit de més usuaris s’amuntega en menys servidors, les coses es redueixen a poc a poc fins a un rastreig.

Si VPN Unlimited inclou més servidors en línia, la seva velocitat pot millorar. malgrat això, al ritme que han estat afegint servidors, no podran competir amb els nois grans durant diversos anys.

Política de registre de VPN Unlimited

La majoria dels consumidors informats prefereixen un proveïdor VPN que segueix una política de “sense registre” estricta. Malauradament, molts d’ells diuen que no guarden registres, però aquesta afirmació tendeix a caure en la lletra petita.

Per què voleu una empresa VPN que no tingui registres? El principal motiu pel qual utilitzeu una VPN és protegir la vostra privadesa al món en línia. El que feu en línia és el vostre negoci i, certament, no voldreu que cap de les vostres dades personals, com el número d’assegurança social o el número de la vostra targeta de crèdit preferida, caigui en mans dels pirates informàtics o no ho facin bé..

A més, una empresa que conservi tot tipus de registres sobre vosaltres està propensa a vendre aquesta informació a tercers o a transmetre-la als afiliats de l’empresa. Si odies molts anuncis i correu brossa, aleshores aquesta és una mala notícia per a vostè.

Una VPN que guarda registres copiosos també és més probable que passi aquestes dades als agents de l’ordenança i a altres autoritats governamentals quan ho sol·licitin. És molt millor quan el teu VPN no té pràcticament dades sobre les vostres activitats en línia. D’aquesta manera, no se’ls pot convèncer que comparteixin moltes proves amb les autoritats.

Si comenceu a comprendre per què una política de registre no és una part realment important del model de negoci VPN, no esteu sols. Malauradament, és més fàcil trobar serveis VPN que diuen que no mantenen els registres que no pas els proveïdors de VPN que realment no conserven registres.

VPN Unlimited és una de les empreses que diuen que no conserva els registres, excepte tots els registres que mantenen. Inclou informació sobre la quantitat de persones que accedeixen als servidors de l’empresa de manera que puguin mantenir els estàndards de seguretat i solucionar els problemes que puguin sorgir..

Controlar el rendiment per millorar l’experiència del client no és necessàriament una cosa dolenta. Tanmateix, aquí no és quan acaben les pràctiques de seguiment de VPN Unlimited.

Creen algunes declaracions increïblement vagues sobre per què mantenen aquests altres registres, dient que estan destinats a controlar l’ús de l’amplada de banda per fer millors recomanacions del servidor als clients. Això vol dir que registren el moment en què s’intenta la connexió, el tipus de xifrat que s’utilitza i molt més.

Política de privadesa il·limitada de vpn

La bona notícia és que VPN Unlimited no manté fitxes sobre el que fan els seus clients mentre es troben en línia. Això vol dir que no mantenen registres sobre els llocs web visitats, quines aplicacions s’utilitzen o altres dades pertinents.

KeepSolid també explica que les seves pràctiques de registre no els permeten coincidir amb les sol·licituds DNS o adreces IP amb activitats en línia específiques. Tanmateix, vetllen per quants dispositius estan connectats i és possible mantenir registres d’informació sobre els dispositius individuals. Potser sigui un altre bandera vermella per a molts clients potencials.

Opcions de preus per a VPN Il·limitada

Per adquirir un mes de servei a VPN Unlimited, els clients hauran de cobrar 9,99 dòlars. Aquesta opció està equitativa pel que fa al preu de VPN, però amb VPN Unlimited que ofereix un rendiment sub-par, probablement no valgui la pena.

Vpn de preus il·limitats

Podeu estalviar diners amb una subscripció d’un any aproximadament a cinc dòlars al mes. Les coses són encara més assequibles quan primavera tres anys. A 2,78 dòlars al mes, no és un preu dolent.

En un joc més aviat insòlit, VPN Unlimited també ofereix una subscripció per vida per 199,99 dòlars. Això sembla una idea fantàstica. Al cap i a la fi, a qui no li agradaria mai haver de tornar a pagar un servei VPN?

Precaució suggereix que proveu el servei durant un mes si us tempten l’oferta de membres per a tota la vida. Aquell mes us permetrà provar realment el servei. L’empresa ofereix una garantia de devolució de diners, però només s’allarga fins a set dies.

Es recomana VPN Il·limitat?

Les velocitats de prova lentes aconsegueixen realment VPN Il·limitada una opció poc atractiva en comparació amb els nois grans. En el mercat encara hi ha un grapat de serveis VPN molt més qualificats.

Necessiteu una recomanació ràpida? Per obtenir un millor rendiment a preus més competitius, consulteu les nostres opinions sobre NordVPNTaula de surf per degustar el que trobeu a faltar. Bona sort!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map