Разпродажба на Black Friday в ProtonVPN 2019: Спестете до 50%

Актуализиране на 30 ноември 2019 г.: Тъй като ProtonVPN предлага отстъпки само веднъж годишно, решихме да удължим нашата промоция в Черен петък до 23:59 на 8 декември 2019 г., Сан Франциско. (Това е 02:59 ч. 9 декември в Ню Йорк и 8:59 ч. 9 декември в Женева, Швейцария.) Това разширение ще даде на всеки, който не успя да се възползва от сделката миналата седмица, една допълнителна седмица, за да спести между 33% и 50% на ProtonMail Plus, ProtonVPN Plus или и двете.


Само за ограничено време, новите потребители и потребители на нашия безплатен план могат да получат ProtonVPN Plus за отстъпка между 33% и 50% с една от нашите специални оферти за Черен петък. Можете също така да получите сделка за пакет ProtonMail / ProtonVPN, което ви помага да запазите още повече вашите данни частни.

Нашата промоция в Черен петък ще продължи от днес до Петък, 29 ноември, след което вече няма да е възможно да получите ProtonVPN с отстъпка. Регистрирайте се за ProtonVPN или влезте в акаунта си, за да получите сега сделката. (Актуализация: Удължихме промоцията ни за Черен петък до 23:59 на 8 декември 2019 г., Сан Сан Франциско.)

Ново за Протон?

Вече имате акаунт?

(Вече платен потребител? Искате ли основни или визионерски планове? Вместо това търсите ProtonMail? Прочетете по-долу, за да намерите други промоции!)

Идеалното време за надграждане на вашия безплатен план

ProtonVPN е създаден от същите учени и инженери, които изградиха ProtonMail и се доверяват на милиони потребители, за да защитят своята поверителност и да деблокират съдържание онлайн. Черен петък е най-доброто време да подкрепим нашата мисия, докато получаваме достъп до премиум функции, като способността да предавате любимите си предавания, независимо къде се намирате, и да използвате по-високи скорости в 40+ страни.

Ако в момента имате безплатен план на ProtonVPN, можете да получите достъп до сделката за Черен петък, като влезете в account.protonvpn.com.

илюстрация как да получите ProtonVPN Черен петък

План ProtonVPN Plus Ви предоставя тези изключителни предимства:

 • По-бързи връзки с достъп до 560+ ProtonVPN сървъри в 43 държави
 • Разширена защита чрез Secure Core мрежа срещу усъвършенствано наблюдение
 • Повече свобода с връзки за 5 устройства, достъп с Tor с едно щракване и поддръжка за споделяне на файлове / BitTorrent и стрийминг на Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney +, спортни събития и много други

Черен петък за съществуващите платени потребители

Повечето компании нямат оферти за Черен петък за съществуващи абонати и ние може да не го правим в бъдеще. Тази година обаче връщаме двугодишни планове за съществуващите платени потребители. Ако вече сте платен потребител, можете да получите 33% отстъпка от всеки абонамент с двугодишен план. Ако получите 2-годишен план с ProtonVPN и ProtonMail, можете да получите допълнителни 20% отстъпка за общо близо 50% отстъпка.

За да получите промоцията, първо трябва да влезете в своя ProtonVPN акаунт. Вътре в твоя Табло, ще трябва да изберете 2-годишна (33% отстъпка) опция от падащото меню за цикъл на фактуриране.

Можете да използвате отстъпката от 33% за надграждане до всеки платен план. (Тази 33% отстъпка е налична и за базови и визионни абонаменти.)

С тази сделка – комбинирана с допълнителните надстройки за VPN връзки, които съществуващите платени потребители наскоро получиха безплатно – ние предоставяме още по-голяма стойност на онези, които поддържат нашата мисия най-дълго.

Вашата подкрепа подхранва нашия напредък

Създадохме ProtonVPN, за да разширим поверителността в интернет, да ви осигурим сигурен интернет навсякъде и да възстановим достъпа до блокирано и цензурирано съдържание. За съжаление, както видяхме тази година, има много компании и правителства, които смятат, че трябва да имат достъп и контрол върху вашите данни.

Ето защо ние удвояваме разширяването на нашата услуга и втвърдяваме мрежата си срещу напреднали атаки и цензура. С вашата поддръжка добавяме нови технологии, които ще позволят на потребителите да имат достъп до ProtonVPN, дори в страни, където VPN са блокирани. Ние също така отваряме нашите източници, добавяме блокиране на реклами и стартираме поддръжка за още повече платформи за стрийминг на видео (Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime и т.н. вече се поддържат).

Черен петък оферти за ProtonMail

Всички акаунти на ProtonVPN идват с достъп до ProtonMail, като използват същите идентификационни данни за вход в Proton. Профилът ви в ProtonMail е защитен с криптиране от край до край и криптиране с нулев достъп, което означава, че никой друг няма достъп до вашите имейли, дори и ние.

ProtonMail Plus ви предоставя по-мощна входяща кутия с пет имейл адреса, персонализирани папки и етикети, персонализирани филтри и опция за хостване на имейли за персонализиран домейн (например [email protected]).

Можете да получите пакет за Черен петък, включително ProtonVPN Plus и ProtonMail Plus заедно, за 50% отстъпка от нормалната цена. Ето как:

 • Нови потребители (тези, които вече нямат Proton акаунт), могат да получат достъп до тази промоция на нашата страница „Черен петък“.
 • Съществуващи безплатни потребители (т.е. имате безплатни акаунти за ProtonMail и / или ProtonVPN), за да получите достъп до тази промоция, като влезете в mail.protonmail.com и кликнете върху бутона Black Friday.
 • Съществуващи платени потребители имате достъп до тази промоция на адрес mail.protonmail.com и отидете в Настройки -> Табло за управление, избор на двугодишен план и избор на всеки платен ProtonMail план с платен ProtonVPN план. При плащане, 33-годишната отстъпка за 2 години ще бъде комбинирана с 20% отстъпка за пакет, което ви осигурява приблизително 50% отстъпка.

Ако искате да получите ProtonMail Plus самостоятелно, можете да получите между 33% и 40% отстъпка.

 • Нови потребители (тези без акаунти на Proton) могат да получат достъп до тази промоция на нашата страница в Черен петък.
 • Съществуващи безплатни потребители можете да получите достъп до тази промоция, като влезете с вашия акаунт Proton на адрес mail.protonmail.com и кликнете върху иконата на Черен петък в горната лента.

Благодарим, че бяхте част от нашата мисия!

Имаме щастието да имаме обмислена и ентусиазирана общност, без която ProtonVPN не би съществувал. Вашата подкрепа ни позволява да разработваме нови и вълнуващи продукти за бъдещето.

Ново за Протон?

Вече имате акаунт?

Въпроси относно Черен петък? Вижте отговорите на често задавани въпроси по-долу или се свържете с нашия екип за поддръжка.

С Най-Добри Пожелания,
Екипът на ProtonVPN

PS: Не забравяйте, продажбата приключва в 23:59 ч. на 29 ноември, Сан Франциско (8:59 ч. на 30 ноември в Женева)! (Актуализация: Удължихме промоцията ни за Черен петък до 23:59 на 8 декември 2019 г., Сан Сан Франциско.)

Често задавани въпроси

Кога приключва промоцията на Черния петък?

(Актуализация: Удължихме промоцията ни за Черен петък до 23:59 на 8 декември 2019 г., Сан Сан Франциско.)

Промоцията Proton Black Friday приключва в 23:59 ч. на 29 ноември 2019 г., Сан Франциско време. Това е 02:59 ч. 30 ноември в Ню Йорк и 8:59 ч. 30 ноември в Женева.

Промоцията е както за нови, така и за съществуващи потребители?

Да, има оферти както за нови, безплатни, така и за текущи плащащи потребители. За нови потребители можете да намерите офертите на нашата страница Черен петък. За съществуващи безплатни потребители можете да влезете в account.protonvpn.com и да кликнете върху бутона Black Friday. За съществуващите плащащи потребители можете да получите 33% отстъпка, като преминете към двугодишен цикъл на фактуриране, като отидете в настройките на вашия акаунт на account.protonvpn.com и изберете 2-годишния цикъл на фактуриране във вътрешното табло. Отстъпката се увеличава до почти 50% отстъпка, ако получите както ProtonVPN, така и ProtonMail заедно с 2-годишния си абонамент.

Ами ако също искам да взема ProtonMail?

Вижте подробности в публикацията в блога по-горе.

Има ли предложение за черен петък за визионерски планове?

Да, възможно е да получите 33% отстъпка от Visionary, като се абонирате за двугодишен план. Подробности можете да намерите в секцията „Черен петък за съществуващи платени потребители“ по-горе.

Какво се случва със съществуващия ми платен план?

Ако вече сте платен потребител на ProtonMail или ProtonVPN и се възползвате от тази промоция, избраният от вас нов план ще замени съществуващия ви план. Въпреки това, когато отидете да проверите, автоматично ще ви кредитираме неизползвания остатък от съществуващия ви абонамент и това се добавя като прорационален кредит. По този начин не губите парите, които сте платили за съществуващия си план.

Ще запазя ли отстъпката, когато планът ми изтече? Каква цена ще поднови планът ми в?

В края на вашия период на абонамент (една или две години, в зависимост от избрания от вас план), вашият план автоматично ще се поднови със следните отстъпки:

 • Едногодишен план (20% отстъпка)
 • 2-годишен план (33% отстъпка)
 • Двугодишен план (пакет ProtonMail + ProtonVPN) (47% отстъпка)

Ами ако в миналото имах сделката за Черен петък, мога ли да получа тази сделка?

Не е необходимо да сключвате тази сделка, защото вече имате сделката. Предишните оферти за Черен петък бяха за двугодишни планове, които автоматично ще се подновят с 33-47% отстъпка в зависимост от това коя оферта сте закупили преди.

Мога ли да платя за сделка с Черен петък, използвайки Bitcoin?

Можете да платите в Bitcoin, за да получите сделката за Черен петък, но не от целевата страница или директно от таблото на вашия акаунт. Ако никога досега не сте използвали нашата услуга, трябва да се регистрирате, отидете на Настройки -> Таблото за управление, кликнете върху бутона „Добавяне на кредити“, изберете Bitcoin като начин на плащане, добавете достатъчна сума за промоцията, която искате да получите, и я изпратете. След това, когато изберете промоция, кредитите ще се прилагат автоматично.

Какво става, ако не видя сделката за Черния петък в таблото си за управление?

Опитайте да опресните страницата. Ако все още не го виждате, моля, свържете се с поддръжката.

Как се изчисляват отстъпките?

Процентът на отстъпките се основава на разликата между предлаганата месечна отстъпка цена и редовната месечна цена за всеки план.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me