Λάβετε μια γερμανική διεύθυνση IP σε 5 εύκολα βήματα

Προτεινόμενη εικόνα για γερμανικό άρθρο διεύθυνσης IP


Εάν είστε Γερμανός πολίτης που ζείτε ή ταξιδεύετε στο εξωτερικό, έχετε μερικούς λόγους για να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο με μια γερμανική διεύθυνση IP. Αν δεν το κάνετε αυτό μπορεί να σας αφήσει να νιώσετε λίγο σαν να ζείτε στην εξορία.

Με μια ξένη διεύθυνση IP, μπορείτε να μην έχετε πρόσβαση στις τραπεζικές υπηρεσίες στο σπίτι. Επίσης, δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε δημοφιλείς υπηρεσίες ροής όπως ZDF, Das Erste, ARD Mediathek, ProSieben Video ή ακόμα και Netflix Γερμανία.

Η πιο αποτελεσματική (και μακράν η πιο απλή) μέθοδος για τη λήψη μιας Γερμανικής διεύθυνσης IP είναι η χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN). Θα σας δώσει μια τοπική IP και θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο σαν να βρισκόσασταν στη Γερμανία.

Contents

Λάβετε μια γερμανική διεύθυνση IP σε 5 εύκολα βήματα

Η προετοιμασία με ένα VPN για τη λήψη IP από τη Γερμανία δεν θα ήταν πολύ πιο εύκολη. Τα βήματα έχουν ως εξής.

 1. Εγγραφείτε σε έναν πάροχο VPN που διαθέτει διακομιστές στη Γερμανία. Μου αρέσει το CyberGhost, αλλά μερικοί άλλοι λειτουργούν καλά. Έχω μια λίστα με αυτές λίγο πιο κάτω για να σας βοηθήσω να ξεκινήσετε.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη της επιλεγμένης εφαρμογής παρόχου VPN και εγκαταστήστε την. Μπορείτε να το κάνετε σε πολλές συσκευές, αν θέλετε. Όλοι οι πάροχοι θα έχουν αναλυτικές οδηγίες για κάθε λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα.
 3. Ξεκινήστε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια που ρυθμίσατε με τον πάροχο.
 4. Επιλέξτε έναν διακομιστή στη Γερμανία και συνδεθείτε σε αυτόν. Η συσκευή σας θα έχει τώρα μια διεύθυνση IP που βρίσκεται εντός της χώρας. Εάν θέλετε να το κάνετε, μπορείτε να το ελέγξετε ξανά μεταβαίνοντας στη διεύθυνση https://www.iplocation.net/.
 5. Σηκώστε τα πόδια σας και απολαύστε πρόσβαση σε οποιαδήποτε γερμανική υπηρεσία ή ιστότοπο που είχε προηγουμένως αποκλειστεί.

Είναι τόσο απλό.

Όταν δεν χρειάζεστε πλέον τη γερμανική IP, απλώς αποσυνδέστε τον διακομιστή VPN και κλείστε την εφαρμογή.

Και παρεμπιπτόντως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ακριβή βήματα για να λάβετε μια IP από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο όπου ο πάροχος VPN διαθέτει διακομιστές.

Πώς να επιλέξετε ένα VPN για να λάβετε μια γερμανική διεύθυνση IP

Δεν δημιουργούνται όλοι οι πάροχοι VPN ίσοι και δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να σας δώσουν και μια γερμανική διεύθυνση IP και μια υπηρεσία με την οποία θα είστε ευχαριστημένοι. Όταν προσπαθείτε να επιλέξετε ένα VPN για αυτόν τον σκοπό, εδώ είναι τα πράγματα που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή.

 • Πολλοί διακομιστές VPN στη Γερμανία

  Ένας πάροχος VPN δεν μπορεί να σας λάβει διεύθυνση IP με βάση τη Γερμανία εάν δεν εκτελεί διακομιστές στη χώρα. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε ξανά. Και, όσο περισσότερος διακομιστής έχουν τόσο το καλύτερο.

  Εάν πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν έναν μόνο διακομιστή, μπορεί να υπερφορτωθεί και να επιβραδύνει σοβαρά τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Η ύπαρξη πολλών επιλογών σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να βρίσκετε έναν διακομιστή όπου τα προβλήματα απόδοσης που προκαλούνται από τη συμφόρηση δεν θα αποτελούν πρόβλημα.

 • Δυνατότητα κατάργησης αποκλεισμού περιεχομένου και υπηρεσιών με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου

  Ακριβώς επειδή ένα VPN σάς παρέχει μια γερμανική IP δεν σημαίνει ότι η IP θα λειτουργεί με κάθε γερμανικό ιστότοπο ή υπηρεσία. Υπάρχουν λίγα περισσότερα για να λειτουργήσει κάποιος από το να δημιουργηθεί ένας διακομιστής στη χώρα και ορισμένοι πάροχοι απλά δεν νοιάζονται ή δεν μπορούν να κάνουν αυτό το επιπλέον βήμα.

 • Καλές ταχύτητες σύνδεσης

  Ένα VPN θα επιβραδύνει πάντα τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λίγο, αλλά οι καλύτεροι πάροχοι θα περιορίσουν την απόδοση στο ελάχιστο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν σκοπεύετε να μεταδώσετε βίντεο υψηλής ποιότητας από τη Γερμανία. Μόνο ένα γρήγορο VPN θα μπορεί να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις εύρους ζώνης.

 • Υποστήριξη πολλαπλών συσκευών

  Ελέγξτε ξανά ότι το VPN που επιλέγετε υποστηρίζει κάθε συσκευή και λειτουργικό σύστημα που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε με αυτό. Ορισμένα μπορεί, για παράδειγμα, να μην λειτουργούν σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows ή MacOS.

  Οι πάροχοι VPN συνήθως περιορίζουν επίσης πόσες συσκευές μπορείτε να συνδέσετε στην υπηρεσία τους ταυτόχρονα. Αν προβλέπετε ότι πέντε μέλη της οικογένειάς σας θα θέλουν να έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση σε διαφορετικές γερμανικές υπηρεσίες ροής, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται.

Εάν επιλέξετε έναν πάροχο που επιλέγει όλα αυτά τα πλαίσια, θα καταλήξετε σε μια υπηρεσία που μπορεί να σας προσφέρει σταθερά πρόσβαση στους αγαπημένους σας γερμανικούς ιστότοπους και υπηρεσίες, ανεξάρτητα από τον κόσμο στον.

Τα καλύτερα VPN για λήψη Γερμανικής IP

Από τις πολλές εξαιρετικές υπηρεσίες VPN, μερικές ξεχωρίζουν πάνω από το πλήθος ως τις καλύτερες επιλογές για να λάβετε μια γερμανική διεύθυνση IP.

1. CyberGhost

Λογότυπο CyberGhost

Ένας σχετικά μικρός πάροχος μέχρι πρόσφατα, το CyberGhost είναι πλέον μια βιομηχανία βαρέων βαρών και θεωρείται γενικά ένα από τα καλύτερα VPN γύρω.

Με 684 διακομιστές σε τρεις πόλεις της Γερμανίας, καμία άλλη υπηρεσία δεν σας παρέχει περισσότερες επιλογές σύνδεσης στη Γερμανία. Έχουν επίσης ένα τεράστιο δίκτυο και στον υπόλοιπο κόσμο. Όλοι οι διακομιστές τους, ανεξάρτητα από την τοποθεσία, προσφέρουν κορυφαία απόδοση.

Βασισμένο στη Ρουμανία με αυστηρή πολιτική μη καταγραφής και προσφέρει κρυπτογράφηση AES 256-bit χρησιμοποιώντας το OpenVPN, το CyberGhost είναι ένας εξαιρετικός πάροχος για χρήση για τη μεγιστοποίηση του διαδικτυακού απορρήτου και της ανωνυμίας σας.

Το CyberGhost διαφημίζεται ως VPN που μπορεί να σας οδηγήσει σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά, και μάλιστα μπορεί. Η πρόσβαση σε όλες τις γερμανικές υπηρεσίες διαδικτυακής ροής και η βιβλιοθήκη Netflix κάθε χώρας δεν γίνεται ευκολότερη ή πιο συνεπής.

Πλεονεκτήματα
 • Μηδενική καταγραφή για μέγιστο απόρρητο
 • Εξαιρετική διανομή διακομιστών με περισσότερους από 7100 διακομιστές σε 90 χώρες
 • Πολύ γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης
 • Συνεργάζεται με το Netflix των ΗΠΑ και το BBC iPlayer
 • Επιτρέπει το P2P torrent
 • Μεγάλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
Μειονεκτήματα
 • Μητρική εταιρεία με αμφισβητήσιμη φήμη
 • Σύγχυση μη αυτόματης εγκατάστασης OpenVPN
 • Δεν λειτουργεί από την Κίνα

Καλύτερο VPN για γερμανική IP: Όχι μόνο το CyberGhost προσφέρει τα πάντα σε ένα κορυφαίο VPN, αλλά είναι επίσης ένας από τους φθηνότερους παρόχους. Υποστηρίζεται από μια καλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών από τον κλάδο, κανένα άλλο VPN δεν θα εξυπηρετεί καλύτερα τους Γερμανούς χρήστες.

2. NordVPN

Λογότυπο NordVPN

Το NordVPN είναι μια υπηρεσία που τα κάνει όλα και τα κάνει πολύ καλά. Είναι ένα VPN που άλλοι συγκρίνονται συχνά ως πρότυπο αναφοράς.

Όλα ξεκινούν με ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών που περιλαμβάνει 5645 διακομιστές σε 58 χώρες. Από αυτά, 309 βρίσκονται στη Γερμανία.

Η απόδοση του διακομιστή NordVPN είναι εξαιρετική, όπως και η ασφάλεια σύνδεσης μέσω της χρήσης κρυπτογράφησης AES 256-bit και του πρωτοκόλλου OpenVPN.

Εκτός από την τοποθεσία της εταιρείας στη φιλική προς το απόρρητο δικαιοδοσία του Παναμά, το NordVPN είναι επίσης VPN μηδενικής καταγραφής και προσφέρει πολλές δυνατότητες απορρήτου, όπως διπλή λειτουργικότητα VPN και διακόπτη kill internet.

Η πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο υλικό ήταν πάντοτε πολύ συνεπής με το NordVPN και η υπηρεσία λειτουργεί με σχεδόν οποιονδήποτε πάροχο περιεχομένου στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων στη Γερμανία.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής με μηδενική καταγραφή
 • Μεγάλο (και συνεχώς αναπτυσσόμενο) δίκτυο διακομιστών
 • Καλή απόδοση σύνδεσης
 • Εξειδικευμένοι διακομιστές (συμπεριλαμβανομένων διπλού VPN, συγκαλυμμένου και Tor over VPN)
 • Καθαρός, εύχρηστος πελάτης
 • Λειτουργεί με το Netflix και τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες ροής
 • Επιτρέπει Torrenting και P2P
 • Προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP
Μειονεκτήματα
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα διάσπασης σήραγγας
 • Λίγο ακριβό σε βραχυπρόθεσμα σχέδια

Το κάνει όλα: Για ένα VPN που κάνει τα πάντα καλά, το NordVPN πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Παίρνετε απόδοση, κάθε δυνατότητα VPN που μπορεί να φανταστεί κανείς, έναν εύκολο στη χρήση πελάτη και όλα σε πολύ προσιτή τιμή.

3. PureVPN

Λογότυπο PureVPN

Αν ψάχνετε να ανοίξετε διευθύνσεις IP αλλού στον κόσμο εκτός από τη Γερμανία, μην ψάχνετε περισσότερο από το PureVPN. Με διακομιστές σε 131 χώρες, το δίκτυό τους δεν υστερεί σε κανέναν. Στη Γερμανία, εκτελούν σήμερα 201 διακομιστές σε πέντε διαφορετικές πόλεις.

Η απόδοση είναι επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα του PureVPN. Συνδυάστε το με τους εξειδικευμένους διακομιστές του παρόχου για να ξεφύγετε από το γεωγραφικό αποκλεισμό και έχετε τον παράδεισο μιας ροής βίντεο.

Η εφαρμογή πελάτη του PureVPN υποστηρίζει περισσότερες από 50 διαφορετικές πλατφόρμες και λειτουργικά συστήματα. Εάν μπορείτε να το συνδέσετε στο Διαδίκτυο, είναι πιθανό να τρέξει το PureVPN.

Ο πελάτης έρχεται επίσης με πολλά ωραία να έχει έξτρα. Όταν χρησιμοποιείτε το VPN, εκτός από στρατιωτική κρυπτογράφηση και ασφάλεια, θα προστατεύεστε επίσης από ενσωματωμένους αποκλειστές κακόβουλου λογισμικού και αποκλεισμούς διαφημίσεων.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετικές ταχύτητες
 • Τεράστιο δίκτυο διακομιστών (131 χώρες)
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, iPlayer και πάνω από 70 άλλες υπηρεσίες ροής
 • Συμβατό με περισσότερες από 50 συσκευές και πλατφόρμες
 • Ανεξάρτητα επαληθευμένος πάροχος VPN μηδέν log
 • Ειδική επιλογή IP
 • Μεγάλη αξία
Μειονεκτήματα
 • Οι εφαρμογές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγο πιο στιλβωτικά
 • Μερικά διαλείπουσα προβλήματα σύνδεσης

Καλύτερη τιμή για τη Γερμανία: Εάν θέλετε να μεταδώσετε περιεχόμενο τόσο από τη Γερμανία όσο και από οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου σε όλες τις συσκευές σας, το PureVPN είναι η απάντησή σας. Και ανέφερα την τιμή ευκαιρίας της υπηρεσίας?

4. ExpressVPN

Λογότυπο ExpressVPN

Ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN all-rounder στην αγορά, το ExpressVPN είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για να λάβετε μια γερμανική διεύθυνση IP.

Από το 3000+ ισχυρό δίκτυο διακομιστών τους, το οποίο καλύπτει συνολικά 95 χώρες, πάνω από 100 εξαντλούνται από δύο τοποθεσίες στη Γερμανία. Οι ταχύτητες διακομιστή είναι εξαιρετικές και μπορούν εύκολα να διαχειριστούν ροή βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Το ExpressVPN ξεκλειδώνει αξιόπιστα περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά στη Γερμανία και σε κάθε άλλη χώρα στην οποία εκτελούν διακομιστές. Έχουν έναν εύκολο στη χρήση πελάτη, εξαιρετική ασφάλεια και υποστηρίζουν τα πάντα με μια ισχυρή πολιτική μη καταγραφής.

Όπως αναφέρω στην κριτική μου, το μειονέκτημα του ExpressVPN είναι το κόστος. Αλλά παρόλο που είναι λίγο πιο ακριβά, αυτή είναι μια υπηρεσία που αξίζει κάθε δεκάρα.

Και με μια εξαιρετική εγγύηση χωρίς επιστροφή χρημάτων για 30 ημέρες, δεν υπάρχει κίνδυνος να τους δοκιμάσετε.

Πλεονεκτήματα
 • Ένας πλούσιος και διαισθητικός πελάτης χαρακτηριστικών
 • Ισχυρή τεχνολογία back-end
 • Πολλοί διακομιστές και τοποθεσίες διακομιστή
 • Γρήγορες και σταθερές ταχύτητες σύνδεσης
 • Λειτουργεί με το Netflix των ΗΠΑ
 • Κορυφαία υποστήριξη πελατών
Μειονεκτήματα
 • Κάποια συγκεντρωτική καταγραφή
 • Όχι το φθηνότερο

Μεγάλη φήμη: Όταν αναζητάτε έναν σεβαστό πάροχο VPN που προσφέρει εξαιρετικό απόρρητο και ανωνυμία, καθώς και την καλύτερη υποστήριξη πελατών στην επιχείρηση, το ExpressVPN είναι.

5. Surfshark

Λογότυπο Surfshark

Αν και είναι αρκετά νέος πάροχος VPN, το Surfshark σίγουρα εντυπωσιάζει. Όποιος θέλει να αποκτήσει πρόσβαση στη Γερμανία με ένα VPN θα πρέπει να τα διατηρήσει στη σύντομη λίστα του.

Αρχικά, το Surfshark εκτελεί διακομιστές σε 63 χώρες, συμπεριλαμβανομένων πολλών στη Γερμανία. Λειτουργούν εκτός της φιλικής προς το απόρρητο δικαιοδοσίας των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, δεν καταγράφουν κάτι και προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες επιλογές ασφάλειας στην επιχείρηση.

Χάρη στις γρήγορες συνδέσεις τους και την ικανότητά τους να μετακινούνται σε γεω-αποκλεισμένο περιεχόμενο, το Surfshark είναι μια εξαιρετική επιλογή για ροή περιεχομένου γερμανικών βίντεο.

Το Surfshark είναι επίσης ο μόνος πάροχος που επιτρέπει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτό σίγουρα αξίζει να εξεταστεί αν έχετε πολλές συσκευές στις οποίες θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας χωρίς καταγραφή
 • Εξαιρετική απόδοση διακομιστή
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, BBC και πολλών άλλων
 • Εύκολο στη χρήση πελάτη
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Υποστήριξη Torrenting
 • Φτηνός
Μειονεκτήματα
 • Ασυνεπής ταχύτητα σε μερικές τοποθεσίες
 • Αρκετά αργή υποστήριξη πελατών

Απεριόριστες συνδέσεις: Το Surfshark προσφέρει κάθε δυνατότητα που επιθυμεί ο χρήστης VPN. Με εξαιρετικές ταχύτητες διακομιστή, εξαιρετική υποστήριξη 24/7 και ένα πολύ φθηνό πρόγραμμα που υποστηρίζεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, είναι πάροχος με τον οποίο δεν μπορείτε να κάνετε λάθος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της απόκτησης μιας γερμανικής διεύθυνσης IP?

Ως Γερμανός πολίτης που ζει ή ταξιδεύει στο εξωτερικό, ίσως θελήσετε να αποκτήσετε μια IP με έδρα τη Γερμανία για να διατηρήσετε απεριόριστη πρόσβαση στους τραπεζικούς και χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς σας σε ιδρύματα όπως η Deutsche Bank και η Commerzbank.

Υπάρχουν επίσης πολλές υπηρεσίες ροής πολυμέσων που δεν θα λειτουργούν εκτός Γερμανίας. Περιλαμβάνουν:

 • ARD Mediathek
 • Ντα Έρστε
 • DMAX.de
 • Netflix Γερμανία
 • ProSieben
 • SAT 1.de
 • Sky Deutschland
 • ZDF

Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε αυτά ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό, είναι απαραίτητη μια διεύθυνση IP στη Γερμανία.

Ένας άλλος σημαντικός λόγος για τη χρήση μιας διεύθυνσης IP από τη Γερμανία είναι ότι η χώρα δεν περιορίζει ή λογοκρίνει το Διαδίκτυο για τους πολίτες της (σε αντίθεση με έναν εκπληκτικό αριθμό άλλων κυβερνήσεων). Εάν χρησιμοποιείτε γερμανική IP, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα διαδικτυακά χωρίς φίλτρα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν Γερμανικό διακομιστή DNS?

Εκτός από τη χρήση μιας γερμανικής διεύθυνσης IP, είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν γερμανικό διακομιστή DNS.

Κάθε πάροχος VPN που πρότεινα παραπάνω θα το φροντίσει αυτό, αλλά σε περίπτωση που εργάζεστε με διαφορετική υπηρεσία, είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε.

Ένα DNS, που σημαίνει υπηρεσία ονόματος τομέα, είναι σαν τον τηλεφωνικό κατάλογο του Διαδικτύου.

Θα ήταν πολύ ανέφικτο να απομνημονεύσουμε τη διεύθυνση IP που ανήκει σε κάθε ιστότοπο που θέλουμε να επισκεφτούμε. Οι διακομιστές DNS αντιστοιχούν ονόματα ιστότοπων σε IP, οπότε το πρώτο είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε.

Ωστόσο, εκτός από τη χαρτογράφηση ονομάτων τομέα ιστότοπου και διευθύνσεων IP, ένας διακομιστής DNS μπορεί επίσης να παρέχει ενδείξεις σχετικά με την τοποθεσία σας.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN με έναν γερμανικό διακομιστή, αλλά εκτελείτε αναζητήσεις DNS σε διακομιστές στη Γαλλία, ενδέχεται να εξακολουθείτε να αποκλείεστε από ορισμένους ιστότοπους. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ιστότοποι μπορούν να πουν το DNS που ζητάτε πληροφορίες.

Η χρήση ενός γερμανικού DNS παράλληλα με τη γερμανική διεύθυνση IP σας διορθώνει αυτό. Γίνεται σχεδόν αδύνατο για τους ιστότοπους και τις υπηρεσίες να βλέπουν την επισκεψιμότητά σας ως οτιδήποτε άλλο εκτός από την καταγωγή από τη Γερμανία.

Οι δύο συμβαδίζουν. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε και τα δύο.

Γιατί τα δωρεάν VPN δεν είναι τέλεια για μια γερμανική διεύθυνση IP?

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες VPN που ισχυρίζονται ότι λειτουργούν δωρεάν. Ίσως αναρωτιέστε αν αξίζει να απευθυνθείτε σε έναν από αυτούς για μια διεύθυνση IP στη Γερμανία.

Στην περίπτωση των δωρεάν VPN, σίγουρα ισχύει το παλιό ρητό του «παίρνετε αυτό που πληρώνετε». Τείνουν να υποφέρουν από πολλά προβλήματα, όπως:

 • Αδύναμα πρότυπα κρυπτογράφησης
 • Η έλλειψη απορρήτου των χρηστών
 • Περιορισμένοι διακομιστές
 • Χαμηλές ταχύτητες
 • Σπάνια συνεργαστείτε με περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά
 • Παρεμβατική διαφήμιση
 • Αρπακτικές πρακτικές

Με απλά λόγια, οι δωρεάν υπηρεσίες VPN είναι οτιδήποτε άλλο. Ακριβώς όπως τα pay VPN, πρέπει να βγάλουν λεφτά για να λειτουργήσουν. Εάν σας λένε ότι το προϊόν τους είναι δωρεάν, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είστε το πραγματικό προϊόν.

Τα δωρεάν VPN δημιουργούν συχνά έσοδα από τις προσφορές τους, πωλώντας τα δεδομένα των χρηστών σας, εισάγοντας διαφημίσεις στα προγράμματα περιήγησής σας και μερικές φορές ακόμη και πωλώντας το εύρος ζώνης σας σε χάκερ.

Με οποιονδήποτε τρόπο το κοιτάζετε, η απόκτηση γερμανικής IP δεν αξίζει να θυσιάσετε την ασφάλεια και το απόρρητό σας, ειδικά αν αυτή η IP μπορεί να μην κάνει ό, τι θέλετε ούτως ή άλλως.

Άλλοι τρόποι λήψης μιας γερμανικής διεύθυνσης IP

Υπάρχουν μερικοί άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε μια γερμανική IP που μπορεί να είναι χρήσιμη αν έχετε πολύ περιορισμένο προϋπολογισμό ή χρειάζεστε μόνο πολύ σποραδική πρόσβαση. Κανένα από αυτά δεν θα λειτουργήσει ως VPN, αλλά, προς το συμφέρον της πλήρους αποκάλυψης, υπάρχουν.

Περιηγητής Tor

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor χρησιμοποιεί ένα κρυπτογραφημένο δίκτυο εθελοντών που έχει σχεδιαστεί για ασφαλή, ανώνυμη περιήγηση στον ιστό. Χρησιμοποιείται καθημερινά από άτομα σε όλο τον κόσμο που θέλουν να νικήσουν τη λογοκρισία, την επιτήρηση και να ενισχύσουν το απόρρητό τους στο διαδίκτυο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη μιας Γερμανικής διεύθυνσης IP, αλλά δεν θα το κάνει από προεπιλογή. Απαιτείται ένα μικρό τσίμπημα, όπως περιγράφεται σε αυτόν τον οδηγό. Δεν είναι περίπλοκο να σηκωθείτε και να τρέξετε, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγη υπομονή.

Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά μειονεκτήματα της χρήσης του Tor για την απόκτηση IP με βάση τη Γερμανία.

 1. Μπορεί να επιβραδύνει σημαντικά τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, συχνά σε σημείο όπου ακόμη και η περιήγηση (πόσο μάλλον οποιαδήποτε ροή βίντεο) μπορεί να γίνει οδυνηρή.
 2. Το Tor λειτουργεί μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης Tor, επομένως δεν αποτελεί λύση για υπηρεσίες που δεν βασίζονται στον Ιστό.
 3. Όπως ήδη αναφέρθηκε, χρειάζεται λίγη τεχνική ρύθμιση για να παρέχει μια γερμανική IP με συνέπεια.

Υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης

Ένας άλλος δημοφιλής τρόπος για να αποκτήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης.

Ενώ ένας διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με ένα VPN, το μειονέκτημα είναι ότι δεν προσφέρουν σχεδόν την ίδια ασφάλεια και απόρρητο.

Ένας διακομιστής μεσολάβησης δρομολογεί την κυκλοφορία Ιστού σας μέσω ενός διακομιστή στο δημόσιο Διαδίκτυο. Εάν αυτός ο διακομιστής βρίσκεται στη Γερμανία, όπως και με ένα VPN, θα καταλήξετε σε μια διεύθυνση IP στο νομό.

Ωστόσο, επειδή στις περισσότερες περιπτώσεις οι διακομιστές μεσολάβησης εκτελούνται από τακτικούς ανθρώπους όπως εσείς και εμένα, είναι αρκετά αναξιόπιστα. Η απόδοση μπορεί να είναι ένα ζήτημα και οποιοσδήποτε διακομιστής μεσολάβησης που χρησιμοποιείτε ενδέχεται να εξαφανιστεί ανά πάσα στιγμή (για παράδειγμα, όταν το άτομο που το εκτελεί τερματίζει τον υπολογιστή του).

Με έναν διακομιστή μεσολάβησης, θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής DNS σας έχει ρυθμιστεί σωστά.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μια γερμανική IP ενδέχεται επίσης να μην είναι αρκετή για να έχετε πρόσβαση σε κάποιο περιεχόμενο ή υπηρεσίες που υπόκεινται σε περιορισμούς από γεωγραφική περιοχή. Ο διακομιστής DNS που χρησιμοποιεί η συσκευή σας ενδέχεται επίσης να βασίζεται στη Γερμανία.

Η κατώτατη γραμμή

Η ύπαρξη IP με βάση τη Γερμανία θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία και ιστότοπο συνήθως προσβάσιμο μόνο από το εσωτερικό της χώρας και θα σας επιτρέψει να κάνετε ροή γερμανικού περιεχομένου ανεξάρτητα από τον κόσμο στον οποίο βρίσκεστε. Θα είναι σαν να είσαι εκεί.

Ένα VPN είναι, χωρίς αμφιβολία, η καλύτερη επιλογή για να λάβετε μια γερμανική διεύθυνση IP. Καμία άλλη μέθοδος δεν μπορεί να ταιριάξει με τα οφέλη, την ευκολία χρήσης και, πάνω από όλα, την αξιοπιστία. Και με πολλές εξαιρετικές προσφορές που προσφέρονται αυτήν τη στιγμή από ορισμένους από τους κορυφαίους παρόχους VPN, είναι επίσης πολύ προσιτές.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:
 • Τα καλύτερα VPN για τη Γερμανία
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map