Τα καλύτερα VPN των Windows 10 του 2020

Τα Windows είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα στον κόσμο εδώ και δεκαετίες. Με τη δημοτικότητα, έρχονται πολλά πλεονεκτήματα, ένα από τα οποία έχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών λογισμικού για να διαλέξετε.


Αυτό ισχύει και για τα VPN. Σχεδόν κάθε πάροχος εκεί έξω (και υπάρχουν πολλά) υποστηρίζει όχι μόνο τα Windows 10 αλλά και πολλές από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Λόγω του πόσο μεγάλη είναι η αγορά, όλες οι υπηρεσίες προσπαθούν να είναι το απόλυτο καλύτερο VPN για Windows πρώτα και ανησυχούν για τα άλλα λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες δεύτερον.

Υπάρχουν, ωστόσο, μειονεκτήματα σε όλα. Το πρόβλημα με το να έχεις πάρα πολλές επιλογές είναι… να έχεις πάρα πολλές επιλογές. Η επιλογή μόνο ενός παρόχου μπορεί να είναι τρομακτική.

Όμως, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω. Θα σας καθοδηγήσω σε μια λίστα με τα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, τα καλύτερα VPN των Windows και ελπίζω, μέσω αυτής της διαδικασίας, να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σας.

Κορυφαία 5 καλύτερα VPN για Windows

1. CyberGhost

Λογότυπο CyberGhost

Το CyberGhost είναι η επιλογή μου ως το καλύτερο VPN για Windows.

Για αρχάριους, προσφέρουν μια πολύ εντυπωσιακή κάλυψη γεωγραφικών διακομιστών με σχεδόν 3500 διακομιστές σε 59 χώρες. Κάθε μεγάλη χώρα που θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ ότι θέλω να συνδεθώ κάνει το κόψιμο και μετά μερικές.

Η απόδοση είναι επίσης κορυφαία. Είτε χρησιμοποιώ τον πλησιέστερο διακομιστή μου ή έναν διακομιστή που βρίσκεται χιλιάδες μίλια μακριά, οι ταχύτητες είναι σταθερά υψηλές και μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν ακόμη και για εφαρμογές με μεγάλο εύρος ζώνης, όπως ροή βίντεο 4K.

Το CyberGhost είναι επίσης μια φιλική υπηρεσία P2P και Torrent, για να μην αναφέρουμε ότι λειτουργεί με το BBC iPlayer και το Netflix (στην πραγματικότητα, διαθέτει ειδικούς διακομιστές ροής μόνο για αυτούς τους σκοπούς).

Το λογισμικό του πελάτη έχει υποστεί σημαντική ενημέρωση προς το τέλος του 2018 και είναι τώρα καλύτερο από ποτέ. Είναι διαισθητικό και σας δείχνει όλα όσα χρειάζεστε και τίποτα περισσότερο. Είναι ιδανικό για όσους από εμάς έχουν λίγο λιγότερη εμπειρία με VPN.

Όμως, αν η προσαρμογή της σύνδεσής σας είναι αυτό που επιδιώκετε, υπάρχουν και πολλές προηγμένες ρυθμίσεις. Είναι όλα τακτοποιημένα και μόνο ένα ή δύο κλικ μακριά.

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά πρωτόκολλα σύνδεσης, να χρησιμοποιήσετε το TCP αντί του UDP και να απενεργοποιήσετε το IPv6. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης kill, προστασία Wi-Fi, καθώς και λειτουργίες split-tunneling.

Κάθε δυνατότητα που θα περιμένατε από ένα κορυφαίο επίπεδο VPN, παρέχει το CyberGhost. Οι διαρροές DNS αντιμετωπίζονται επίσης.

Από την πλευρά του απορρήτου, το CyberGhost είναι ένας από τους παρόχους VPN χωρίς καταγραφή, γεγονός που αναφέρεται σαφώς στην Πολιτική απορρήτου τους.

Βασίζονται επίσης στη διαδικτυακή Ρουμανία που είναι φιλική προς το απόρρητο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιβάλλονται κανόνες επιτήρησης στο Διαδίκτυο ή κυβερνητικοί κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες χώρες. Με το CyberGhost, είστε τόσο ανώνυμοι όσο γίνεται.

Και τότε υπάρχει η τιμή.

Παρά το ότι προσφέρει ένα ευρύ και καλές επιδόσεις παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών και έχει σχεδόν κάθε δυνατότητα ασφάλειας και απορρήτου κάτω από τον ήλιο, το CyberGhost είναι πιο προσιτό από το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού. Το κεράσι στην κορυφή; Προσφέρουν επίσης μια καλύτερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών στην επιχείρηση!

Πλεονεκτήματα
 • Μηδενική καταγραφή για μέγιστο απόρρητο
 • Εξαιρετική διανομή διακομιστών με περισσότερους από 7100 διακομιστές σε 90 χώρες
 • Πολύ γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης
 • Συνεργάζεται με το Netflix των ΗΠΑ και το BBC iPlayer
 • Επιτρέπει το P2P torrent
 • Μεγάλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
Μειονεκτήματα
 • Μητρική εταιρεία με αμφισβητήσιμη φήμη
 • Σύγχυση μη αυτόματης εγκατάστασης OpenVPN
 • Δεν λειτουργεί από την Κίνα

2. NordVPN

Λογότυπο NordVPN

Το NordVPN βρίσκεται στη λίστα των καλύτερων VPN για Windows για πολλά χρόνια για πολλούς λόγους, ξεκινώντας από την ασφάλεια.

Ναι, προσφέρουν τα ίδια ασφαλή πρωτόκολλα και ισχυρή κρυπτογράφηση που κάνει κάθε άλλο VPN που αξίζει το αλάτι του σήμερα. Επίσης, δεν διαρρέουν πληροφορίες DNS.

Όμως, όπου το NordVPN ξεχωρίζει είναι να προσφέρει διάφορους εξειδικευμένους τύπους διακομιστών, οποιοσδήποτε από τους οποίους μπορεί να μεταφέρει την ανωνυμία και το απόρρητό σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Υπάρχουν διπλοί διακομιστές VPN, οι οποίοι μεταβιβάζουν τα δεδομένα σας όχι μέσω ενός, αλλά δύο διακομιστών για ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας. Υπάρχουν διακομιστές Onion over VPN που προσθέτουν επίσης ένα επιπλέον επίπεδο ανωνυμίας συνδυάζοντας έναν διακομιστή VPN με το δίκτυο Tor. Και έπειτα υπάρχουν ασαφείς διακομιστές που κρύβουν το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε καθόλου VPN (ένα σημαντικό χαρακτηριστικό σε χώρες όπου οι κυβερνήσεις φοβούνται τη χρήση VPN).

Υπάρχει επίσης ένας ακόμη τύπος διακομιστή που εκτελείται το NordVPN, και αυτός είναι ένας αποκλειστικός διακομιστής IP. Για επιπλέον λίγα δολάρια το μήνα, μπορείτε να κλειδώσετε μια διεύθυνση IP που θα χρησιμοποιείτε κάθε φορά που συνδέεστε στο VPN (και ότι κανένας άλλος δεν θα έχει πρόσβαση).

Ανάλογα με το τι προσπαθείτε να κάνετε, οι αποκλειστικές IP ενδέχεται να προτιμώνται από τις κοινόχρηστες IP (τις οποίες όλα τα VPN σας δίνουν από προεπιλογή).

Ο υπολογιστής-πελάτης NordVPN Windows είναι και ήταν πάντα ένας από τους καθαρότερους και ευκολότερους στη χρήση. Όλα τα απαραίτητα είναι εκεί, κρυμμένα διαισθητικά στα μενού για το πότε τα χρειάζεστε, αλλά δεν παρεμποδίζονται κατά τη διάρκεια της καθημερινής χρήσης.

Με βάση τον Παναμά και τηρώντας μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης της καταγραφής, το NordVPN είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για απόλυτο διαδικτυακό απόρρητο. Και με περισσότερους από 5000 γρήγορους διακομιστές σε 61 χώρες, μπορείτε πραγματικά να επωφεληθείτε.

Το NordVPN πέφτει κάπου στη μέση του πακέτου κόστους. Δεν είναι το φθηνότερο VPN των Windows, αλλά σίγουρα είναι προσιτά. Πρόκειται για μια ισχυρή υπηρεσία VPN που αξίζει την τιμή εισόδου.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής με μηδενική καταγραφή
 • Μεγάλο (και συνεχώς αναπτυσσόμενο) δίκτυο διακομιστών
 • Καλή απόδοση σύνδεσης
 • Εξειδικευμένοι διακομιστές (συμπεριλαμβανομένων διπλού VPN, συγκαλυμμένου και Tor over VPN)
 • Καθαρός, εύχρηστος πελάτης
 • Λειτουργεί με το Netflix και τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες ροής
 • Επιτρέπει Torrenting και P2P
 • Προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP
Μειονεκτήματα
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα διάσπασης σήραγγας
 • Λίγο ακριβό σε βραχυπρόθεσμα σχέδια

3. PureVPN

Λογότυπο PureVPN

Εάν είναι η επιλογή χώρας που σας ενδιαφέρει, μην ψάχνετε περισσότερο από το PureVPN.

Με διακομιστές σε 133 χώρες, κανένας άλλος πάροχος VPN δεν λειτουργεί καλύτερα. Και, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας μου, το PureVPN είναι ο δαίμονας ταχύτητας (ευχαριστώ, σε μικρό βαθμό, για μερικές πρόσφατες αναβαθμίσεις υποδομής).

Ο πελάτης PureVPN περιλαμβάνει πολλές από τις ίδιες δυνατότητες που κάνουν άλλοι πάροχοι, όπως διακόπτη kill, tunneling split και προστασία διαρροής DNS. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλές μοναδικές επιλογές, όπως ο αποκλεισμός διαφημίσεων ή η δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας hotspot VPN.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητα για μια υπέροχη εμπειρία VPN, αλλά σίγουρα ωραία.

Ο πελάτης υποστηρίζει επίσης περισσότερα από 50 άλλα λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες, σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας σε κάτι διαφορετικό από τα Windows.

Οι καλοί άνθρωποι στο PureVPN καταλαβαίνουν ότι πολλοί από εμάς χρησιμοποιούν VPN για ροή περιεχομένου με άλλο τρόπο αποκλεισμένο γεωγραφικό περιεχόμενο, γι ‘αυτό επέλεξαν να συμπεριλάβουν ειδικούς διακομιστές ροής για όλες τις δημοφιλείς υπηρεσίες και κανάλια. Περιττό να πούμε, το PureVPN λειτουργεί πολύ καλά με τους Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime και Hulu.

Το Torrenting επιτρέπεται σε κάθε διακομιστή PureVPN και μπορείτε να πραγματοποιήσετε έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις. Και για μερικά επιπλέον δολάρια το μήνα, μπορείτε ακόμη και να λάβετε τη δική σας διεύθυνση IP στατικού διακομιστή.

Όσον αφορά τα δολάρια ανά μήνα, το PureVPN τα πηγαίνει καλά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό και τιμολογείται στο χαμηλότερο άκρο της κλίμακας. Λαμβάνοντας υπόψη το τεράστιο δίκτυο διακομιστών τους, και τη δυνατότητα κατά τη λειτουργία που είναι ενσωματωμένη στον υπολογιστή-πελάτη των Windows, έχετε εξαιρετική επιτυχία για τα χρήματα σας.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετικές ταχύτητες
 • Τεράστιο δίκτυο διακομιστών (131 χώρες)
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, iPlayer και πάνω από 70 άλλες υπηρεσίες ροής
 • Συμβατό με περισσότερες από 50 συσκευές και πλατφόρμες
 • Ανεξάρτητα επαληθευμένος πάροχος VPN μηδέν log
 • Ειδική επιλογή IP
 • Μεγάλη αξία
Μειονεκτήματα
 • Οι εφαρμογές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγο πιο στιλβωτικά
 • Μερικά διαλείπουσα προβλήματα σύνδεσης

4. ExpressVPN

Λογότυπο ExpressVPN

Μια άλλη σταθερά στη λίστα των καλύτερων παρόχων VPN για Windows είναι το ExpressVPN. Έτος και έτος, είναι μια καλά ελεγμένη υπηρεσία που αξίζει περισσότερο από την επένδυσή σας.

Με βάση τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους (που είναι καλά νέα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής), το ExpressVPN διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο 2000+ διακομιστών σε 94 χώρες. Οι ταχύτητες αυτών των διακομιστών είναι εξαιρετικές και μπορούν να χειριστούν σχεδόν οτιδήποτε πετάτε σε αυτούς.

Επιστρέφοντας στο απόρρητο, το ExpressVPN τα πηγαίνει καλά εκεί. Οι όροι υπηρεσίας τους περιέχουν μια σαφή πολιτική μηδενικής καταγραφής οτιδήποτε μπορεί να σας αναγνωρίσει μοναδικά, συμπεριλαμβανομένων των IP σύνδεσης ή των δεδομένων κίνησης.

Ο πελάτης του ExpressVPN είναι απλός στη χρήση ακόμη και για τους πιο αρχάριους χρήστες, αλλά αρκετά ισχυρός για κάθε βετεράνο VPN.

Για το τελευταίο, λειτουργίες όπως η επιλογή πρωτοκόλλου, ένας διακόπτης kill και το tunneling split είναι, φυσικά, όλα εκεί. Η προστασία διαρροής DNS είναι ενεργοποιημένη για όλους από προεπιλογή.

Η επισκεψιμότητα P2P είναι ευπρόσδεκτη στους διακομιστές του ExpressVPN και η υπηρεσία λειτουργεί καλά με το Netflix των ΗΠΑ.

Στη συνέχεια, υπάρχει η υποστήριξη πελατών η οποία, κατά τη γνώμη μου, κατατάσσεται ως η καλύτερη στην επιχείρηση. Είναι γνώστες και χρήσιμες (και οι δύο δεν είναι πάντα δεδομένες) και διατίθενται 24/7, 365 ημέρες το χρόνο είτε μέσω email είτε μέσω ζωντανής συνομιλίας.

Η τιμή για το ExpressVPN είναι λίγο υψηλότερη από ό, τι για τους άλλους παρόχους σε αυτήν τη λίστα, αλλά αξίζει τον κόπο για όσους αναζητούν ένα καθιερωμένο και καλά στρογγυλό VPN των Windows. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν επωφεληθείτε από την ειδική έκπτωση του ExpressVPN.

Όταν εγγραφείτε, λαμβάνετε επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς ερωτήσεις, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο για να κλωτσήσετε τα παροιμιώδη ελαστικά.

Πλεονεκτήματα
 • Ένας πλούσιος και διαισθητικός πελάτης χαρακτηριστικών
 • Ισχυρή τεχνολογία back-end
 • Πολλοί διακομιστές και τοποθεσίες διακομιστή
 • Γρήγορες και σταθερές ταχύτητες σύνδεσης
 • Λειτουργεί με το Netflix των ΗΠΑ
 • Κορυφαία υποστήριξη πελατών
Μειονεκτήματα
 • Κάποια συγκεντρωτική καταγραφή
 • Όχι το φθηνότερο

5. Surfshark

Λογότυπο Surfshark

Μια νέα καταχώρηση στην καλύτερη λίστα VPN των Windows φέτος είναι το Surfshark. Δεν έχουν περάσει πολύ καιρό, αλλά κάνουν όλες τις σωστές κινήσεις.

Ας ξεκινήσουμε με το δίκτυο διακομιστών τους. Με περισσότερους από 800 διακομιστές σε 50 χώρες, υπάρχουν πολλά πιο καθιερωμένα VPN (κανένα από αυτά δεν περιλαμβάνεται σε αυτήν τη λίστα) που το Surfshark προκαλεί ντροπή. Η απόδοση είναι επίσης εξαιρετική, ανταγωνίζοντας μερικά από τα ταχύτερα VPN εκεί έξω.

Το P2P επιτρέπεται και το ξεμπλοκάρισμα των ΗΠΑ Netflix λειτουργεί σαν γοητεία κάθε φορά.

Από άποψη απορρήτου, το Surfshark είναι μια αυστηρά υπηρεσία μη καταγραφής που βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Και τα δύο πράγματα είναι υπέροχα νέα για ανωνυμία.

Υπάρχει επίσης μια διπλή δυνατότητα VPN που θα στείλει την επισκεψιμότητά σας μέσω δύο διακομιστών για ένα επιπλέον επίπεδο αφαίρεσης που μεγιστοποιεί το απόρρητό σας.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το Surfshark παρέχει κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού σε όλες τις συνδέσεις σας, μια καλή επιλογή πρωτοκόλλων VPN (συμπεριλαμβανομένου του πολύ ασφαλούς OpenVPN) και ακόμη και ενός αποκλεισμού διαφημίσεων που θα σταματήσει το κακόβουλο λογισμικό στα ίχνη του.

Η υπηρεσία αποτρέπει επίσης διαρροές DNS με αυτόματη εναλλαγή στους δικούς της διακομιστές DNS κατά τη σύνδεση.

Όπως αναφέρω στην κριτική μου για το Surfshark, είναι ο μόνος πάροχος που γνωρίζω ότι επιτρέπει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις. Είναι ωραίο να έχετε την επιλογή να εγκαταστήσετε τον υπολογιστή-πελάτη σε κάθε υπολογιστή με Windows στο σπίτι και να μην ανησυχείτε για την εξάντληση των συνδέσεων εάν χρησιμοποιήσουμε και την υπηρεσία στο τηλέφωνό μας.

Και, αν ψάχνετε για την καλύτερη προσφορά στο VPN των Windows σας, αυτό είναι.

Ίσως η εταιρεία πιστεύει ότι επειδή είναι σχετικά νέα, πρέπει να υποτιμήσουν τον ανταγωνισμό τους. Όποιος και αν είναι ο λόγος, το Surfshark παραδίδει την καλύτερη προσφορά VPN στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας χωρίς καταγραφή
 • Εξαιρετική απόδοση διακομιστή
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix, BBC και πολλών άλλων
 • Εύκολο στη χρήση πελάτη
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Υποστήριξη Torrenting
 • Φτηνός
Μειονεκτήματα
 • Ασυνεπής ταχύτητα σε μερικές τοποθεσίες
 • Αρκετά αργή υποστήριξη πελατών

Τι να ψάξετε σε ένα VPN των Windows

Η ανάλυση κάθε λεπτομέρειας κάθε δυνητικού παρόχου VPN των Windows μπορεί να κάνει το μυαλό σας. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό.

Υπάρχουν μόνο λίγες δυνατότητες που πρέπει πραγματικά να προσέξετε όταν επιλέγετε ένα VPN για τον υπολογιστή σας ή άλλη συσκευή που βασίζεται στα Windows. Μερικά από αυτά θα είναι πιο σημαντικά από άλλα ανάλογα με το τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε για ένα VPN.

 • Συμβατότητα με τα Windows

  Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, θα είστε εντάξει, ανεξάρτητα από το ποιον πηγαίνετε. Κάθε πάροχος VPN θα υποστηρίζει το σύστημά σας. Το ίδιο ισχύει και για τα Windows 7.

  Εάν, ωστόσο, είστε το 2% των χρηστών των Windows που αρνούνται να εγκαταλείψουν τα Windows XP, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε αν ο υπολογιστής σας υποστηρίζεται πριν λάβετε μια συνδρομή.

 • Ποιότητα πελάτη

  Απλό, ισχυρό, σταθερό. Αυτό, με τρεις λέξεις, είναι πώς μου αρέσουν οι πελάτες VPN μου. Κάθε VPN αρέσει να κάνει πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Εκτός αν ένας πελάτης είναι διαισθητικά σχεδιασμένος και κατανοητός, αυτό μπορεί να εμποδίσει την εμπειρία σας.

  Επίσης, δεν θέλετε ο υπολογιστής-πελάτης των Windows να σας παγώνει, κάτι που, δυστυχώς, δεν έχει καταφέρει ακόμη να έχει κατακτήσει κάθε πάροχος VPN στην αγορά.

 • Πολιτική καταγραφής

  Εάν το διαδικτυακό απόρρητο και η ανωνυμία είναι το κύριο μέλημά σας, χωρίς αμφιβολία, θα θελήσετε να επιλέξετε ένα VPN μηδενικής καταγραφής. Αναζητήστε έναν πάροχο που δεν παρακολουθεί τίποτα – χωρίς ιστότοπους που επισκέπτονται, χωρίς χρήση εύρους ζώνης, ούτε καν τις ημερομηνίες κατά τις οποίες συνδεθήκατε σε διακομιστή.

  Όλοι οι πάροχοι πρέπει να δηλώσουν με σαφήνεια τι συνδέονται είτε με την πολιτική απορρήτου τους είτε με τους όρους παροχής υπηρεσιών. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες, αυτή είναι μια κόκκινη σημαία. Υπάρχουν πολλά άλλα VPN των Windows εκεί έξω. Προχώρα.

 • Δικαιοδοσία παρόχου

  Συνεργαζόμενοι με την πολιτική καταγραφής, εάν αναζητάτε το καλύτερο απόρρητο, επιλέξτε ένα VPN που λειτουργεί από μια χώρα φιλική προς το απόρρητο στο διαδίκτυο. Οι καλές επιλογές περιλαμβάνουν τη Ρουμανία, τον Παναμά, την Ελβετία και τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

  Αποφύγετε τις υπηρεσίες εκτός των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου ή οποιουδήποτε άλλου 5 μάτια, 9 μάτια ή 14 χώρες παρακολούθησης ματιών. Αν και πάλι, αυτό που έχει σημασία είναι ότι το απόρρητο είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς.

 • Εκτέλεση

  Η απόδοση θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας ανεξάρτητα από το τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN σας. Θέλετε γρήγορη εξυπηρέτηση. Εάν το VPN που επιλέγετε είναι τόσο οδυνηρά αργό που καταλήγετε να το αποφύγετε, ποιο είναι το σημείο να το αποκτήσετε πρώτα.

 • Κατάργηση αποκλεισμού υπηρεσιών ροής

  Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούν VPN για να περιηγηθούμε σε γεωγραφικά αποκλεισμένο περιεχόμενο όπως αυτό στο Netflix των ΗΠΑ, στο Hulu ή στο BBC iPlayer.

  Εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, προφανώς θέλετε να επιλέξετε έναν πάροχο που λειτουργεί με την αγαπημένη σας υπηρεσία ροής. Ανάλογα με το τι είναι αυτό, ορισμένα VPN θα λειτουργούν καλύτερα από άλλα.

 • Προστασία από διαρροές DNS

  Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, η προστασία διαρροής DNS είναι απαραίτητη. Είναι μια ευπάθεια γνωστού λειτουργικού συστήματος που, όταν δεν γίνεται σωστή διαχείριση από την υπηρεσία VPN, μπορεί να εκθέσει αυτό που κάνετε στο διαδίκτυο (κάτι που υποτίθεται ότι αποτρέπει ένα VPN).

  Οι διαρροές DNS ενδέχεται επίσης να σας εμποδίσουν να ξεμπλοκάρετε το γεω-περιορισμένο υλικό.

 • Περιορισμοί

  Ορισμένοι πάροχοι περιορίζουν πόσες συνδέσεις VPN μπορείτε να εκτελείτε ταυτόχρονα. Άλλοι δεν επιτρέπουν κυκλοφορία P2P ή Torrenting. Ελέγξτε ξανά ποιοι είναι αυτοί οι περιορισμοί και ότι δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς.

Εάν θέλετε ένα καλό σημείο εκκίνησης στην προσπάθειά σας να βρείτε ένα καλό VPN για Windows, όλοι οι πάροχοι που παραθέτω σε αυτήν τη σελίδα επιλέγουν κάθε πλαίσιο στην παραπάνω λίστα ελέγχου.

Γιατί χρειάζομαι ένα VPN στα Windows

Η εκτέλεση ενός VPN στον υπολογιστή σας Windows σάς επιτρέπει να παραμένετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο, να είστε ασφαλείς σε δημόσια δίκτυα Wi-Fi και να σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση σε λογοκρισμένο ή γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο.

Όταν συνδέεστε σε ένα VPN, το εγκατεστημένο λογισμικό πελάτη δημιουργεί μια κρυπτογραφημένη σήραγγα μεταξύ της συσκευής Windows και του διακομιστή VPN. Όλες οι πληροφορίες που στέλνετε γίνονται δυσανάγνωστες σε οποιονδήποτε προσπαθεί να ακούσει (όπως ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου, ο χάκερ που κάθεται δίπλα σας σε μια καφετέρια ή, σε ορισμένες χώρες, η κυβέρνηση).

Οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες διατηρούνται ασφαλείς και ιδιωτικές.

Μόλις τα δεδομένα σας φτάσουν μέχρι το διακομιστή VPN, θα αντικαταστήσει τη διεύθυνση IP σας με τη δική της. Στη συνέχεια, όταν τα δεδομένα σας φτάσουν στον τελικό προορισμό του στο Διαδίκτυο, θα θεωρούνται ότι προέρχονται από το διακομιστή VPN με τον οποίο συνδεθήκατε και τη γεωγραφική του θέση, όχι από τον υπολογιστή σας. Αυτή η ανταλλαγή IP έχει δύο οφέλη.

Πρώτον, σας βοηθά να μείνετε ανώνυμοι. Είναι η IP του διακομιστή, όχι η δική σας, που είναι ορατή σε οποιονδήποτε πέρα ​​από τον διακομιστή VPN. Όλες οι ενέργειες θα αποδοθούν σε αυτό.

Το IP swap μπορεί επίσης να σας δώσει πρόσβαση σε γεω-αποκλεισμένο υλικό. Το αίτημα για προβολή του περιεχομένου θεωρείται ότι προέρχεται από το διακομιστή VPN. Εφόσον ο διακομιστής βρίσκεται σε ένα μέρος του κόσμου όπου είναι διαθέσιμο το περιεχόμενο, θα μπορείτε να το δείτε.

συμπέρασμα

Οι υπηρεσίες που πρότεινα παραπάνω είναι όλες εξαιρετικές πιθανές επιλογές και εξαιρετικά σημεία εκκίνησης. Ωστόσο, στο τέλος, το καλύτερο VPN για Windows 10 (ή οποιαδήποτε άλλη έκδοση του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε) είναι αυτό που λειτουργεί για εσάς και τις ανάγκες σας.

Εάν μια υπηρεσία δεν διαθέτει διακομιστή σε μια τοποθεσία στην οποία πρέπει να συνδεθείτε, παραλείψτε την. Εάν ένα VPN που δοκιμάζετε είναι πολύ αργό, χρησιμοποιήστε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων και πηγαίνετε με κάποιον άλλο. Όλοι οι πάροχοι σε αυτήν τη σελίδα σας δίνουν τουλάχιστον ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δίνοντάς σας πολύ χρόνο για να τελειοποιήσετε την επιλογή σας χωρίς κίνδυνο.

Καλύτερη σύνοψη VPN των Windows

ΠαροχέαςΔυνατότητες Κόστος

Δοκιμή ταχύτητας | Λίστα διακομιστών
Χώρες:90
Διακομιστές:7159
Πρωτόκολλα:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Πλατφόρμες:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, Routers
Συνδέσεις:7
Ξύλευση:Χωρίς καταγραφή
Τοποθεσία:Ρουμανία
Πρόγραμμα 1 μήνα:12,99 $ / μήνα
Ετήσιο πρόγραμμα:2,75 $ / μήνα
Δωρεάν δοκιμή:Ναί
Επιστροφής χρημάτων:45 ημέρες
Πληρωμή:Πιστωτική κάρτα, PayPal, Bitcoin

Επανεξέταση | Δοκιμή ταχύτητας | Λίστα διακομιστών
Χώρες:58
Διακομιστές:5645
Πρωτόκολλα:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
Πλατφόρμες:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Routers
Συνδέσεις:6
Ξύλευση:Χωρίς καταγραφή
Τοποθεσία:Παναμάς
Πρόγραμμα 1 μήνα:11,95 $ / μήνα
Ετήσιο πρόγραμμα:3,49 $ / μήνα
Δωρεάν δοκιμή:Οχι
Επιστροφής χρημάτων:30 μέρες
Πληρωμή:Πιστωτικές κάρτες (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Other

Δοκιμή ταχύτητας | Λίστα διακομιστών
Χώρες:131
Διακομιστές:2070
Πρωτόκολλα:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
Πλατφόρμες:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Routers
Συνδέσεις:5
Ξύλευση:Ημερομηνία σύνδεσης, συνολικό εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται
Τοποθεσία:Χονγκ Κονγκ
Πρόγραμμα 1 μήνα:10,95 $ / μήνα
Ετήσιο πρόγραμμα:3,33 $ / μήνα
Δωρεάν δοκιμή:Οχι
Επιστροφής χρημάτων:31 ημέρες
Πληρωμή:Πιστωτική κάρτα, PayPal, BitCoin, Alipay, Major Gift Cards, CashU, Other Cryptocurrencies, Paymetwall

Επανεξέταση | Δοκιμή ταχύτητας | Λίστα διακομιστών
Χώρες:95
Διακομιστές:3000+
Πρωτόκολλα:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
Πλατφόρμες:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Blackberry, Routers
Συνδέσεις:3
Ξύλευση:Συνολική ημερήσια διάρκεια σύνδεσης, συνολικό ημερήσιο ποσό μεταφοράς δεδομένων, τοποθεσία διακομιστή
Τοποθεσία:Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι
Πρόγραμμα 1 μήνα:12,95 $ / μήνα
Πρόγραμμα 6 μηνών:9,99 $ / μήνα
Ετήσιο πρόγραμμα:6,67 $ / μήνα
Δωρεάν δοκιμή:Οχι
Επιστροφής χρημάτων:30 μέρες
Πληρωμή:Πιστωτικές κάρτες, PayPal, Bitcoin, Alipay, Paymentwall

Επανεξέταση | Δοκιμή ταχύτητας | Λίστα διακομιστών
Χώρες:63
Διακομιστές:1040+
Πρωτόκολλα:OpenVPN, IKEv2
Πλατφόρμες:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Routers
Συνδέσεις:Απεριόριστος
Ξύλευση:Χωρίς καταγραφή
Τοποθεσία:Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι
Πρόγραμμα 1 μήνα:11,95 $ / μήνα
Ετήσιο πρόγραμμα:1,99 $ / μήνα
Δωρεάν δοκιμή:Οχι
Επιστροφής χρημάτων:30 μέρες
Πληρωμή:Πιστωτική κάρτα, PayPal, Bitcoin, Alipay
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map