Hvordan se britisk TV i utlandet

Hvordan se britisk TV i utlandet


Det er alltid noe å se på britisk TV. Mellom BBC, ITV, Channel 4, Sky og mange andre er vi aldri tapt for god programmering. Og fordi hver kanal tilbyr en streaming-app (tenk på BBC iPlayer, ITV Hub eller Sky Go), er det å følge med på favorittprogrammene dine oh så enkelt.

Enkelt så lenge du er i Storbritannia, altså.

Forsøk på å streame innhold fra utlandet, og det er stor sjanse for at du blir møtt med en melding i disse linjene:

BBC iPlayer fungerer bare i Storbritannia. Beklager, det skyldes rettighetsproblemer.

Men bekymre deg ikke. Til tross for opptredener, Det er enkelt å se britisk TV i utlandet. Enten du er på forretningsreise i USA, på ferie på Kypros eller Malta, og anglophile i Australia eller Canada, eller tilbringer vinteren din i Spania, Portugal eller Frankrike, kan du fremdeles pålitelig se britisk TV når du vil.

Og dette gjelder selvfølgelig både livestrømmer og tidligere vist on-demand programmering.

Så, hva er trikset? Les videre og finn ut.

Hvordan se britisk TV i utlandet: hurtigstart

De enkleste løsning å komme seg rundt geoblokkering og se dine favoritt britiske TV-serier hvor som helst i verden en god VPN.

Ved å skjule din virkelige IP-adresse og erstatte den med en fra Storbritannia, får en VPN den til å se på BBC, Channel 4 eller andre tjenester som om enheten din ligger i landet, selv om den ikke er.

Med andre ord kan en VPN få deg til å streame alt tidligere vist og live TV-innhold på kort tid.

Og det er så enkelt å konfigurere det også. Her er en rask trinnvis guide (dine favoritt-TV-serier venter tross alt ingen).

 1. Velg VPN. Jeg bruker for øyeblikket CyberGhost, men enhver leverandør som er oppført på denne siden eller min britiske VPN-liste, skal fungere bra.
 2. Abonner på tjenesten og installer appen på enheten eller datamaskinen din.
 3. Logg deg på VPN-appen.
 4. Velg en VPN-server i Storbritannia og koble til den.
 5. Gå til nettstedet til TV-kanalen du ønsker å se på. Å bruke kanalens TV-apper vil også fungere.
 6. Spark opp føttene og nyt showet!

Ovennevnte trinn fungerer for alle britiske strømmetjenester, inkludert BBC iPlayer, ITV Hub, Channel Four All 4, Sky Go og andre. Enkelt, ikke sant?

Hvorfor bruke en VPN for å se britisk TV i utlandet?

For å si det klart, trenger du en VPN for å se britisk TV utenfra fordi uten en, kan du ikke gjøre det.

Britiske kringkastere har ikke alltid de internasjonale rettighetene for hver film eller serie de viser. Så for å tilfredsstille innholdseiere, blokkerer de tilgang til alle enheter med en utenlandsk IP-adresse.

Det betyr for alle som fysisk befinner seg utenfor Storbritannia, til og med betalere for TV-lisensavgift, det er frustrasjon og hyppige innkjøringer med feil som den nedenfor.

Kan ikke se britisk TV i USA eller Canada

En VPN er det perfekte verktøyet for å komme deg rundt disse typene geografiske begrensninger. Det kan lure en strømmetjeneste til å tro at enheten din er i Storbritannia selv når den er i utlandet. Det kan også gjøre så mye mer pålitelig enn noen av de lyssky TV-nettsteder kan – og forskjellen på bildekvalitet kan være som natt og dag.

Som en fin bonus, også VPN-er øke personvernet ditt og sikkerhet når som helst du bruker dem også.

Og når du har konfigurert en VPN, kan du bruke den til streame programmering fra et hvilket som helst antall tjenester utenfor Storbritannia. Det er for eksempel en av de beste måtene å se Netflix fra andre land.

Hvordan velge en VPN som vil streame britiske show

Her blir ting litt mer – men ikke så mye mer – komplisert. Av flere grunner, noen VPN-tjenester fungerer ikke nesten like bra som andre for å fjerne blokkering av geobegrenset innhold. BBC iPlayer som oppdager VPN-bruk er for eksempel et kjent problem hos mange tilbydere – men en med en overraskende enkel løsning.

Så hvordan vet du hvilken VPN som kan la deg streame britisk TV utenfra Storbritannia? Her er fire store ting å være på utkikk etter.

 1. Flere britiske servere

  Jo flere servere en VPN har i Storbritannia, jo bedre.

  Innholdsleverandører er godt klar over hvor enkelt en VPN kan brukes til å komme seg rundt blokkene. Så de gjør sitt beste for å svarteliste britiske IP-adresser som brukes av VPN-er og behandler dem som om de var utenlandske.

  Det er ingen vei rundt det.

  Men jo bedre VPN-tjenester er veldig flinke til å bytte ut svarteliste IP-er med dem som fungerer. Ulempen er at denne prosessen kan ta litt tid – alt fra noen få timer til flere dager, avhengig av leverandør.

  Ved å bruke en VPN som har hundrevis av britiske baserte servere, vil du ha et stort utvalg av IP-adresser å velge mellom og ingen problemer med å finne en som lar deg se britisk TV i utlandet.

 2. Utmerkede serverhastigheter

  Hva er poenget med å kunne streame videoinnhold i Storbritannia når alt du ser er et pikselert rot – eller enda verre, du blir avbrutt av irriterende spinnende bufferindikatorer hvert 10. sekund.

  For en frustrasjonsfri seeropplevelse – spesielt viktig hvis du vil se på TV live – trenger VPN-en din å være rask og enkelt å håndtere selv de mest båndbreddeaktivitetene. Alle leverandører på min raskeste VPN-side passer til regningen, og det samme gjør alle leverandører oppført nedenfor.

 3. De riktige VPN-funksjonene

  En funksjon som kalles lekkasjebeskyttelse er et VPN-must for problemfri seing. Uten det kan alle TV-streamingtjenester finne ut at du er utenfor Storbritannia – selv om IP-adressen din sier noe annet.

  En annen hendig funksjon som noen leverandører som CyberGhost og PureVPN tilbyr, er servere dedikert til spesifikke TV-strømmer. Begge har for eksempel en spesiell BBC iPlayer-server, som etter min erfaring er en av de mest pålitelige måtene å få tilgang til tjenesten fra utlandet.

 4. Stor kundestøtte

  Dette kan være åpenbart, men god kundeservice er et must for enhver VPN-leverandør. Programvare er programvare, og problemer kan dukke opp når som helst. Å ha et live chat-alternativ kan være spesielt nyttig.

  Utover å løse tekniske problemer, kan god støtte også veilede deg mot en server som fungerer med favorittkanalene i Storbritannia hvis du får problemer med å koble til.

Ja, det kan ta litt arbeid å finne en god VPN for å se britisk TV i utlandet. Det er imidlertid et nødvendig onde å unngå skuffelse senere. Og ærlig talt, det er sannsynligvis enklere enn det høres ut – spesielt når du kan bruke toppvalgene mine (listet nedenfor) som utgangspunkt.

De beste VPN-ene for å se på TV i utlandet

Nedenfor er en liste over hva som er, etter min erfaring, de beste VPN-ene for å se britisk TV utenfor Storbritannia. Fra BBC og ITV til Channel Four og til og med Netflix UK, disse leverandørene lar deg holde deg oppdatert om dine favoritt TV-serier uansett hvor i verden du er.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost er mitt nåværende valg som den beste VPN-en til å få tilgang til britisk TV i utlandet. Med 480 britiske servere på tre forskjellige steder, vil du aldri miste valget. VPN fungerer bra med alle større kanaler og tilbyr til og med servere eksplisitt dedikert til streaming av BBC iPlayer og Netflix UK.

Ytelse er ikke noe problem med utmerkede hastighetstestresultater i Storbritannia og faktisk omtrent hvor som helst ellers i verden.

Og snakker om resten av verden, spenner CyberGhosts servernettverk over totalt 90 land. Det betyr at du kan være i stand til å koble deg ganske mye hvor som helst hvis du noen gang vil streame innhold fra andre land enn Storbritannia.

CyberGhost har den lengste pengene-tilbake-garantien fra alle VPN-leverandører – du får hele 45 dager til å prøve tjenesten helt risikofri. Og med deres nåværende kampanjer, er dette en meget rimelig tjeneste også.

Pros
 • Null logging for maksimal personvern
 • Utmerket serverdistribusjon med over 7100 servere i 90 land
 • Veldig rask tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Lar P2P torrenting
 • Lang 45-dagers pengene-tilbake-garanti
Ulemper
 • Morselskap med tvilsomt omdømme
 • Innviklet manuelt OpenVPN-oppsett
 • Fungerer ikke fra Kina

2. NordVPN

NordVPN-logo

Med 610 servere i Storbritannia, og over 5600 på 80 steder over hele verden, er NordVPN et annet utmerket valg for alle TV-streamingbehov. De er velkjente for å ha en uhyggelig evne til å fjerne blokkering for omtrent hvilket som helst geografisk begrenset innhold, både i Storbritannia og utover.

Serverytelsen er helt topp, så det er ikke noe problem å se online-TV med selv de høyeste innstillingene for videokvalitet.

NordVPNs klient er ren og utrolig enkel å bruke. Den støtter Windows PC og nettbrett, macOS, iOS (iPhone og iPad), Android (telefon og nettbrett), Android TV og Linux. Chrome- og Firefox-nettleserutvidelser er også tilgjengelig.

Selv om oddsen er overveldende for at du ikke trenger dem, er vennlig chatstøtte tilgjengelig 24/7. Og med NordVPNs ingen spørsmål som stilles 30-dagers pengene-tilbake-garanti, har du god tid til å prøvekjør en tjeneste som konsekvent vurderer som en av de beste VPN-ene i markedet.

Pros
 • Utmerket personvern med null logging
 • Stort (og stadig voksende) servernettverk
 • God tilkoblingsytelse
 • Spesialtjenere (inkludert dobbel VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, enkel å bruke klient
 • Fungerer med Netflix og de fleste andre strømmetjenester
 • Tillater Torrenting og P2P
 • Tilbyr dedikerte IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunksjon
 • Litt kostbar på kortsiktige planer

3. Surfshark

Surfshark-logo

En annen VPN-tjeneste som er vel verdt å vurdere å se britisk TV i utlandet er Surfshark. Enkelt sagt gjør de streaminginnhold fra BBC, ITV, Channel Four og Netflix UK til en lek. Selv Sky Go fungerer noen ganger vanskelig.

Surfsharks nettverk består av over 1040 servere i 63 land og inkluderer flere britiske lokasjoner. Som forventet er ytelsen utmerket.

Fra lekkasjebeskyttelse og en drepsbryter til en dobbel VPN-tilkobling og kamuflasjemodus, kommer Surfshark fullpakket med personvern og sikkerhetsfunksjoner. De er også en bekreftet leverandør av retningslinjer uten logger som er basert på personvernvennlige Britiske jomfruøyer.

Surfshark tilbyr 24/7 chat support, og alle planer har 30 dagers garanti.

Hvor denne leverandøren virkelig skinner, er imidlertid i verdi. Den minst kostbare oppføringen på denne listen, ingen andre toppnivå VPN tilbyr så mye som Surfshark gjør for så veldig lite.

Pros
 • Utmerket personvern og sikkerhet uten logging
 • Stor serverytelse
 • Fjern blokkering av Netflix, BBC og mange andre
 • Enkel å bruke klient
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Forrykende støtte
 • Rimelig
Ulemper
 • Inkonsekvent hastighet på noen få steder
 • Ganske treg kundestøtte

4. PureVPN

PureVPN-logo

PureVPNs påstand om berømmelse er deres 2070 sterke serverliste som spenner over enorme 131 land. Av disse serverne er 168 i Storbritannia, fordelt på fire lokasjoner.

Etter å ha alltid markedsført seg som et toppvalg for streaming, skuffer PureVPN faktisk ikke. Serverhastighetene deres er best i klassen, og dusinvis av servere som er konfigurert til å jobbe spesifikt med utvalgte kanaler (inkludert BBC, ITV og Channel Five), betyr at du kan se hva du vil, når du vil, hvor som helst..

Klienten støtter over 50 forskjellige operativsystemer og enheter og leveres med mange avanserte funksjoner. Strømming av must-haves og nice-to-haves som lekkasjebeskyttelse, delt tunneling og en internettslippbryter er alle listen.

Hvis du tenker å få et abonnement (som for øvrig kommer med en 31-dagers refusjonsgaranti), må du sørge for å dra nytte av gjeldende PureVPN-rabatter – ikke betal full pris.

Pros
 • Utmerkede hastigheter
 • Stort servernettverk (131 land)
 • Fjern blokkering av Netflix, iPlayer og over 70 andre strømmetjenester
 • Kompatibel med over 50 enheter og plattformer
 • Uavhengig verifisert nulllogg VPN-leverandør
 • Dedikert IP-alternativ
 • Stor verdi
Ulemper
 • Apper kan bruke litt mer polsk
 • Noen periodiske tilkoblingsproblemer

5. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Det er uten tvil den mest respekterte VPN-leverandøren i bransjen, og leverer ExpressVPN på alle teller, inkludert tilgang til britisk innhold fra utlandet.

Med over hundre høyhastighetsservere på fire britiske lokasjoner, kan du forvente en utmerket streamingopplevelse selv med videokvaliteten skrudd opp hele veien.

ExpressVPNs klient er gjennomtenkt og moden. Det er veldig enkelt for VPN-nybegynnere å komme i gang med. Men det kommer fremdeles full av avanserte funksjoner for strømbrukerne blant oss.

Kundestøtte blir ansett for å være den beste i bransjen. Hvis du får problemer med å få favorittinnholdet ditt til å spille, vil de få deg sortert på kort tid.

ExpressVPN er dessverre en av de dyrere leverandørene rundt. Når det er sagt, det du får er ren kvalitet. Og det er vanligvis en rabatt du kan dra nytte av pluss et null spørsmål stilte 31-dagers pengene-tilbake-garanti å falle tilbake på.

Pros
 • En funksjonsrik og intuitiv klient
 • Sterk back-end teknologi
 • Mange servere og serverplasser
 • Rask og jevn tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix
 • Topp kundesupport
Ulemper
 • Noe samlet logging
 • Ikke den billigste

Hvilke TV-tjenester i Storbritannia kan jeg se i utlandet?

Når du bruker en VPN, bør du kunne fjerne blokkeringen av noen av følgende britiske TV-kanaler og streame live tv, se på forespørsel eller laste ned programmer for senere visning (forutsatt at funksjonalitet eksisterer).

 • BBC iPlayer (inkludert BBC One, BBC, Two, BBC Three, BBC Four, samt alle spesialitetskanalene)
 • ITV Hub (f.eks. ITV Player)
 • Channel 4 All 4 (a.k.a. 4oD)
 • Kanal 5 My5
 • Sky Go og Sky Sports
 • BT Sport
 • Nå TV
 • Amazon Prime Video UK
 • Netflix Storbritannia

Kan jeg se britisk TV med en gratis VPN?

Teoretisk, ja, en gratis VPN kan fjerne blokkering av britisk TV i utlandet. I praksis, Imidlertid vil du nesten alltid bli møtt med skuffelse.

Som tidligere nevnt, streamingtjenester i Storbritannia vet alt om VPN-er og gjør sitt beste for å hindre deg i å bruke dem. De gjør det ved å svarteliste server-IP-adresser, som VPN deretter erstatter, og rundt og rundt går vi.

Å bytte ut IP-er er ikke billig og koster ressurser som gratis tilbydere ofte ikke har. Med VPN-er uten abonnement, når en IP slutter å fungere, er det vanligvis det.

Med andre ord kan det hende du blir hardt presset til å finne en server som fjerner blokkering av noe.

Hvis du finner en fungerende server – som riktignok er mulig, innfører vanligvis gratis tilbydere fartsbegrensninger og datakap. Resultatet er videokvalitet under pari, hyppig buffering og uferdige show når du brenner gjennom båndbreddegrensen halvveis i å se en.

Det er ikke engang å nevne de ofte skisserte måtene som gratis VPN-er tjener penger på – alt fra å injisere annonser til å samle inn og selge dataene dine er rettferdig spill. Og visste du at av de mange gratis VPN-appene i Google Play-butikken, svimlende 38% inneholder malware?

Alt å si, hvis du vil se britisk TV i utlandet med så lite frustrasjon som mulig, er ikke gratis VPN-er svaret.

Endelige tanker: Se britisk TV fra hvor som helst

Det er absolutt fornuftig hvorfor slike som BBC iPlayer og ITV Hub setter geoblokker på plass. Det gjør imidlertid ikke det mindre frustrerende når du prøver å se britisk TV i utlandet.

En god VPN er en enkel og pålitelig løsning til problemet, en som mange av oss har stolt på i årevis og vil fortsette å gjøre det. Og nå som du også er inne på den hemmelige, glade seen!

Du vil kanskje også like:
 • Hva gjør du hvis din BBC iPlayer VPN ikke fungerer
 • Få en britisk IP-adresse i 5 enkle trinn
 • Er VPN-er lovlige i Storbritannia
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map