Láthatatlan böngészés VPN szerver sebességének teljes tesztje

Az ibVPN egy nagyon kedvelt VPN-szolgáltatás, amely a legfőbb szolgáltatótól elvárja az összes olyan szolgáltatást, beleértve a dupla VPN-t és az intelligens DNS-t, olcsóbb áron, mint a legtöbb versenytárs. A kiváló adatvédelem és a szerverválaszték, valamint a nagy teljesítmény kombinálva könnyű ajánlást tesz.

Előnyök
 • Erős titkosítási és biztonsági lehetőségek
 • Jó szerver teljesítmény
 • Funkcióban gazdag ügyfél, számos fejlett funkcióval
 • Támogatja a P2P-t (dedikált szerverekkel)
 • Együttműködik a Netflix-kel és a BBC iPlayer-rel
 • Ingyenes próbaverzió
Hátrányok
 • Bonyolult kliens alkalmazás
 • Zavaros ár tervek
 • Meglehetősen kicsi szerverhálózat

Az ibVPN sebességteszt

A VPN webhelyének láthatatlan böngészése merészen állítja, hogy szolgáltatásaikat a világ minden tájáról dicsérik a gyorsaságért és a támogatásért (mélyebben érintek a támogatást). Nem vagyok egészen biztos benne, hogy mennyire dicséretet kapnak, de a sebességrészhez igazodtak. A teszteim azt mutatták, hogy szervereik nemcsak megtarthatják a VPN-piacon, amely sok választást kínál. Valójában kimegyek a végtagokra, és meglehetősen kitűnőnek hívom az ibVPN internetes sebesség-teszt eredményeit.

A még jobb teljesítmény érdekében, ha a magánélet nem jelent komoly aggodalmat, az ibVPN lehetővé teszi, hogy proxy útján csatlakozzon minden szerverhelyükhöz. Proxy használata azt jelenti, hogy a kapcsolata nem lesz titkosítva, de a titkosítás hiánya gyorsabbá teheti azt.

Mint minden általam értékelt VPN-szolgáltató esetében, egy sor feltöltési és letöltési tesztet futtatok VPN-kapcsolattal és anélkül a leggyorsabb szerverhez, valamint a hét legnépszerűbb országhoz, amellyel a felhasználók csatlakoznak.

Internet-kapcsolatom gyors, 500 Mbit lefelé és 100 Mbit fel. Ezek a sebességek lehetővé teszik számunkra, hogy megnézhessük, hogy a szerverek milyen jól teljesítenek anélkül, hogy aggódnunk kellene az Internet szolgáltatóm által előírt korlátozások elérése miatt.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy az ibVPN miként hasonlítható össze más népszerű szolgáltatói lehetőségekkel, kérjük, vessen egy pillantást a leggyorsabb VPN-táblázatokra, ahol összehasonlítom az összes legnépszerűbb szolgáltatást.

Legjobb szerver
Az ibVPN legjobb VPN-kiszolgálósebesség-teszt eredményeiVPN-vel Az ibVPN legjobb szerver kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Egyesült Államok
ibVPN egyesíti az állam VPN-kiszolgáló sebességének teszt eredményeitVPN-vel Az ibVPN egyesíti az alapszintű sebesség-teszt eredményeitNincs VPN
Egyesült Királyság
ibVPN Egyesült Királyság VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel ibVPN Egyesült Királyság alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Kanada
Az ibVPN Canada VPN szerver sebességének teszt eredményeiVPN-vel Az ibVPN kanadai alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Ausztrália
ibVPN Australia VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel Az ibVPN Ausztrália kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Hollandia
ibVPN Hollandia VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel Az ibVPN holland alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Németország
ibVPN Németország VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel Az ibVPN Németország alapsebesség-teszt eredményeiNincs VPN
Franciaország
ibVPN France VPN szerver sebesség teszt eredményeiVPN-vel Az ibVPN Franciaország kiindulási sebesség-teszt eredményeiNincs VPN

Az IBVPN-ről

Láthatatlan böngészés A VPN Romániából származik, és 2010 óta működik, bár a központi csapat további hét évig együtt dolgozott, ezt megelőzően a kizárólag proxy szolgáltatáson. Mivel mögöttük van ez a sok tapasztalat, az ibVPN jól megérti, hogy mit keresnek az emberek a VPN-szolgáltatónál. Nem csoda, hogy jelenleg világszerte több mint 500 000 felhasználó van, és ez a szám csak növekszik.

Adatvédelem és biztonság

Ami az adatvédelmet illeti, az ibVPN olyan jó, mint amilyen lesz. Nem gyűjtenek és nem naplóznak semmilyen kapcsolat- vagy forgalmi információt. Saját szavakkal:

Nem kapcsolhatunk semmilyen konkrét tevékenységet egyetlen felhasználóval sem.

Az adatvédelmi politika kimondja, hogy a Invisible Browsing VPN megfelel a törvényi előírásoknak. Mivel azonban valójában nincs adatuk, amelyet át kellene adni, a felhasználóknak nincs semmi oka aggódni. Romániában székhellyel nem kell aggódnia az olyan állami törvények miatt, amelyek előírják az adatok megőrzését. Egy ilyen törvény egykor létezett, de alkotmányellenesnek ítélték.

Az ibVPN szolgáltatáshoz való regisztrációhoz csak érvényes e-mail címre van szükség. Nincs szükség névre vagy más személyes információra. A BitCoin és számos más kriptovaluta fizetési opcióként érhető el.

A titkosítás elõtt az Invisible Browsing VPN kliens hat protokollt / titkosítást tartalmaz. Amennyire meg tudom mondani, nem keverheted és nem egyeztetheted, vagyis nem tudod növelni a titkosítási szintet a kívánt protokolllal, ahogy tetszik.

A hat párosítás közül az egyik 128 bites titkosítással rendelkezik (ami elég könnyű, és az ügyfél ezt állítja), 4-nél 256 bites titkosítás van (jó egyensúly a letöltési sebesség és a biztonság között), az egyiknek pedig 2048 bites titkosítása van. Ez utóbbi az SSTP protokollt használja. Ha erőteljes titkosítást keres egy másik protokolllal, akkor az ibVPN jelenleg ezt nem biztosítja.

Jellemzők

Az ibVPN minden olyan szolgáltatást kínál, amelyre a legfelső szintű VPN szolgáltatótól elvárhatja, valamint néhány extrát. Az intelligens DNS szolgáltatás az egyik ilyen. Bár ez nem sok a magánéletért, ez a szolgáltatás ideális a földrajzilag blokkolt tartalmak streamingjéhez. A teszteim során mind az USA Netflix, mind a BBC iPlayer feloldódott, amikor azt használtam.

Egy másik kiemelkedő szolgáltatás, bár egyre több szolgáltatót látom ezt kínálva, a kettős VPN. Az ibVPN nem járul hozzá előmozdításához, de ott van. Hat dupla VPN csatlakozási lehetőség létezik kiszolgálók használatával az Egyesült Államokban, Hollandiában és Szingapúrban. Ez azt jelenti, hogy csatlakozhat az Egyesült Államokhoz Hollandián keresztül, Hollandiába az Egyesült Államokon keresztül, Szingapúrhoz Hollandián keresztül stb..

Megállapítottam, hogy az ügyfélszoftver teljes funkcionalitású, könnyen kitalálható és használható, bár néha instabil a Windows rendszeren (de távol áll az üzletkötőtől). A szoftver az összes fő platformon elérhető. Még kiterjesztések / kiegészítők vannak a Chrome, a Firefox és az Opera számára.

Valamit az ügyfél csinál, amelyet szerintem különösen kedvezőnek tartott, amit néhány más szolgáltatás is csinál, az valós idejű terhelést mutat az egyes kiszolgáló opciók mellett. Ez a szolgáltatás kiküszöböli az összes feltételezést, hogy melyik szerverhez csatlakozzon.

korlátozások

Mint a legtöbb VPN-szolgáltató, az Invisible Browsing VPN korlátozza az egyidejű kapcsolatok maximális számát. Ezt a számot háromra állítják, ha megkapod a Legmagasabb tervet, és egyet az alacsonyabb szintű számlákhoz.

Tekintettel arra, hogy az Ultimate terv csak 2 dollárral havonta haladja meg a többi opciót, és kiegészítő funkciókkal, például proxykkel, böngészőbővítményekkel és P2P-vel rendelkezik, úgy gondolom, hogy megéri a további költségeket. Még akkor is olcsóbb, mint a legtöbb versenytársnál. Ha ezek a csatlakozási számok nem elegendőek, akkor lehet, hogy telepítenie kell az ibVPN útválasztón, amely támogatott.

Ezen kívül az ibVPN szolgáltatása korlátlan. Nincs korlátozás a sávszélességre, az adatátvitelre vagy a szerver sebességére, vagy a szerverváltások számára.

A Szolgáltatási feltételek átnézése közben két további dolog rám ugorott rám, amit a P2P-t használó személyeknek tisztában kell lenniük:

 • Ön vállalja, hogy nem használ robotot, például ReGet, GetRight, Go! Zilla vagy hasonló programokat tartalom folyamatos letöltésére felügyelet nélküli vagy látogatott alapon..
 • Ön beleegyezik abba, hogy csak a Luxemburgban, Svédországban, Hollandiában, Kanadában, Oroszországban, Litvániában és Hong Kongban található szervereknél használja a szolgáltatást peer-to-peer fájlátvitelre vagy torrent letöltésre..

Vevőszolgálat

Az ibVPN különféle támogatási lehetőségeket kínál, beleértve az élő csevegést, az e-mailt és a jegyrendszert. Az élő csevegést a saját weboldalukon keresztül nyújtják, és azt állítják, hogy 24 órás, mind műszaki, mind értékesítési kérdésekben. Azt találtam, hogy pontos. Bármikor próbáltam, valaki ott volt, hogy válaszoljon a kérdéseimre.

A támogató csoport tíz emberből áll. A kapott válaszok teljesek, tájékozottak és határozottan nem egy előre meghatározott szkriptet követtek. A láthatatlan böngészés A VPN webhelyén meglehetősen nagy a Tudásbázis és a GYIK szakasz is, amelyek a leggyakoribb kérdéseket tárgyalják. Létezik egy közösségi fórum.

Minden előfizetéshez 15 napos teljes pénz-visszafizetési garancia tartozik. Minden politikát átszitáltam, és úgy tűnik, hogy a visszatérítésekhez nem kapcsolódnak olyan stringek, mint például a letöltés maximális összege vagy a kapcsolatok maximális száma. Ez a korlátozás hiánya azt jelenti, hogy az első 15 napot mindent eldobhat, amit a szolgáltatónál kapott, hogy megbizonyosodjon arról, hogy teljes mértékben megfelel-e igényeinek.

Az ibVPN-t 24 órán keresztül tesztelheti is teljesen ingyen, mielőtt bármilyen fizetést fizetne. Az ingyenes próbaverzió nagyon kevés szolgáltató által végzett, és érdemes kihasználni az előnyöket. Ha szeretné, közvetlenül elérheti a feliratkozási oldalt, ha ide kattint.

Az ibVPN-t 6 órán keresztül teljesen ingyen tesztelheti, mielőtt bármilyen fizetést fizetne.

Szerver helyének országai

Láthatatlan böngészés A VPN jelenleg 173 szervert kínál 97 helyszínen 47 országban. Ez nagyon tiszteletreméltó szám, amelynek a felhasználók többségének több mint elegendőnek kell lennie. Ha mélyebben szeretne ásni, ez az ibVPN szerverek legfrissebb listája.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map