Kapjon egy brit IP-címet 5 egyszerű lépésben

Ha Ön brit külföldön élő, országon kívüli üdülőhely, vagy akár csak angofil (például én), esélye van arra, hogy hozzáférjen egy brit IP-címhez.


Miért? Minden IP földrajzi helyzethez van kötve. Bármelyik weboldal vagy online szolgáltatás, amelyet használ, láthatja, és az alapján kiszámíthatja, hol a világon van.

Különféle okok miatt sok egyesült királyságbeli webhely és szolgáltatás korlátozza a hozzáférést bárki számára, aki nem az országban található. Amikor megpróbál csatlakozni egy, például Spanyolországból származó IP-címmel, bezárják a kapukat.

Ezt nevezik geo-blokkolásnak.

Tehát, ha vakáción van, és remélte, hogy elkapja a Doctor Who legfrissebb epizódját a BBC-n, sajnos szerencséje van. Ugyanez igaz, ha belépni szeretne az UK Netflix, az ITV Hub vagy bármilyen más, kizárólag az Egyesült Királyság számára elérhető webhelyre (és nemcsak a szórakoztató webhelyekre). Hacsak az Ön IP-je nem Egyesült Királyság alapú, egyszerűen nem fog átjutni.

Tehát hogyan változtathatja meg IP-címét az Egyesült Királyságban? Messze a leggyorsabb és legegyszerűbb módszer a VPN használata.

Miért használjon VPN-t IP eléréséhez az Egyesült Királyságban?

A VPN úgy működik, hogy titkosított kapcsolatot hoz létre az eszköz és a VPN szerver között. Az eszköz bármilyen lehet, telefonjától vagy táblagépétől a hordozható számítógépig, asztali számítógépig, akár útválasztón vagy intelligens TV-vel.

A VPN szerver valójában csak egy másik számítógép, amelyet a VPN szolgáltató kezel. A világ bármely pontján megtalálható (és ez a kulcsa annak veszélye miatt, hogy elrontom, hogy megyek vele).

A varázslat akkor történik, amikor csatlakoztatja az eszközt a szerverhez. Ezt egy kliensalkalmazáson keresztül teheti meg, amelyet a VPN szolgáltatás adott Önnek.

Ettől a ponttól kezdve az összes elküldött és fogadott adat először a szerveren megy keresztül. És ami még fontosabb: az eszköz mostantól a szerver IP-jét is használja minden külső kommunikációhoz.

Ha a szerver az Egyesült Királyságban található, akkor brit IP-címmel rendelkezik. Mivel pedig az eszköz ugyanazt az IP-t használja, minden webhely vagy szolgáltatás, amelyhez hozzáfér, 100% -ban azt hiszi, hogy Ön az Egyesült Királyságban is található. Csinos (és nagyon praktikus), nem igaz?

Az Egyesült Királyság IP-címeinek beszerzésének lépései

A VPN a legegyszerűbb és legmegbízhatóbb módszer az Egyesült Királyság IP-címének igény szerinti beszerzésére. És ez nem lehet egyszerűbb. A lépések a következők.

 1. Regisztráljon egy VPN-szolgáltatónál, amelynek szerverei vannak az Egyesült Királyságban. Kedvelt szolgáltatásom a CyberGhost, de sokan mások is jól működnek. Van egy lista, amely elkezdi kezdeni egy kicsit lefelé.
 2. Töltse le szolgáltatója kliensalkalmazását és telepítse az eszközére. Minden szolgáltató részletes utasításokat fog kapni az Ön konkrét platformjára vagy operációs rendszerére.
 3. Nyissa meg az ügyfélalkalmazást, és jelentkezzen be a VPN szolgáltatásba.
 4. Válasszon egy szervert, amely az Egyesült Királyságban található, és csatlakozzon hozzá. Csakúgy, mint a készüléken, most IP-címmel kell rendelkeznie Nagy-Britanniában. Ha szeretné megismételni, keresse fel a https://mylocation.org/ webhelyet, és nézze meg, hogy melyik ország jelenik meg az Ön helyének.
 5. Tedd fel a lábad. Most már élvezheti a korábban blokkolt brit webhelyek és szolgáltatások hozzáférését.

A BBC iPlayer egy brit IP-címmel érkezett

Ha már nincs szüksége IP-re az Egyesült Királyságból, egyszerűen válassza le és zárja be a VPN kliens alkalmazást. És ismételje meg ugyanazokat a lépéseket legközelebb, amikor megteszi (természetesen levonja a regisztrációs és telepítési részeket).

Elég egyszerű. Mellett, hasonló lépések szintén működnek a szellemi tulajdon megszerzéséhez szinte bármely más országban a világon.

VPN szolgáltatás kiválasztása az Egyesült Királyságban

Összességében a VPN létrehozásának és az ahhoz való csatlakozásának folyamata egyértelmű az IP-cím megváltoztatásához az Egyesült Királyságban. Vitathatatlanul a legnehezebb és időigényesebb rész annak kiválasztása, hogy melyik VPN-szolgáltatót használja.

A legfontosabb rész természetesen annak kiválasztása, amely brit szervereket kínál. Ha nincsenek brit szerverek, akkor egyszerűen nem tudsz megrontani az IP-címet az Egyesült Királyságban. Időszak.

Minden szolgáltató weboldala elmondja, hogy mely országokat támogatják. Ha nem, vagy az Egyesült Királyság nem szerepel a listán, lépjen tovább.

Az egyesült királyságbeli szerver elérhetősége mellett vannak más tényezők is, amelyek szerepet játszanak a döntésben. Tartalmazzák:

 • A kiválasztott VPN-nek több szerverrel kell rendelkeznie az Egyesült Királyságban, nem csak egy. Valójában minél több, annál jobb.

  Mint minden online szolgáltatás esetében, a karbantartás vagy frissítés néha arra kényszeríti a VPN-szolgáltatókat, hogy offline kiszolgálókat vezessenek (bár röviden). Más felhasználók ugyanazt a szervert fogják használni, mint Ön. Ha egyszerre túl sok ember csatlakozik, a szerver túlterhelté, lassúvá és használhatatlanná válik.

  Ha a VPN-szolgáltatónak több brit szervere van, akkor mindig több kapcsolódási lehetősége van. Bármikor, bármilyen külső tényezőtől függetlenül, megbízhatóan megszerezheti az Egyesült Királyság IP-jét.

 • A teljesítmény abszolút számít. Csak a leggyorsabb VPN-k fogják tenni. A stabilitás jó hírneve is fontos.

  A sebesség különösen kritikus, ha az Egyesült Királyságba földrajzilag korlátozott streaming médiát fog elérni. A VPN-kapcsolatnak képesnek kell lennie kielégíteni a magas színvonalú, nagy sávszélességű adatfolyamok igényeit. Ha nem, akkor sokat nem fog használni.

 • Fontos a szigorú bejelentkezési tilalom és a legfejlettebb adatok titkosítása, különösen, ha értékeli online adatvédelmét.

  Hasonlóan az internetszolgáltatóhoz, a VPN szolgáltatónak jó ötlet lesz arról is, hogy pontosan mit csinál online és honnan. A magánélet és a biztonság védelme érdekében minden adatot erősen titkosítani kell. A VPN szolgáltatónak sem szabad az online tevékenységeivel kapcsolatos információkat gyűjtenie vagy tárolnia.

 • A VPN-ügyfélnek támogatnia kell minden használt eszközt (platformok és operációs rendszerek). Ez azt is jelenti, hogy meg kell találni, hogy hány eszközt használhat egyszerre. Néhány szolgáltatónál ez a szám lehet kettő. Másoknak egyáltalán nincs korlátozása.

A legjobb VPN egy brit IP eléréséhez

Attól függően, hogy mennyire jártas vagy a legfrissebb a VPN-szolgáltatásokkal kapcsolatban, mire van kedvelt (és a fenti kritériumoknak megfelelő) megtalálása néhány vizsgálatot igényel.

Hidd el, bár nem olyan ijesztő, mint amilyennek hangzik. Miután bejutottál a dolgok hornyába, elég gyorsan megy.

Ez azt jelenti, hogy ha rövidebb listát szeretne kezdeni, ezek olyan VPN-k, amelyeket magabiztosan ajánlhatok, mint egy brit IP-címet..

1. CyberGhost

CyberGhost logó

Mint azt röviden említettem a fentiekben, a CyberGhost az álom, amikor csak szükségem van egy IP-címre az Egyesült Királyságban..

A kezdők számára az összesen több mint 7100 CyberGhost szerver közül 480 található az Egyesült Királyságban. Csak a NordVPN-nek van több. Ezek a szerverek szépen eloszlanak három helyre.

Az előadás elején a CyberGhost nagyon jól teljesít, és a legjobbak közül lábujjheggyel járhat. Amint az a sebességteszt eredményeimből látható, a kapcsolat több mint elég gyors ahhoz, hogy szinte bármilyen feladatot elvégezzen. Bármely VPN szolgáltató büszkén büszkélkedhet ezekkel a számokkal.

A magánélet védelme a CyberGhost erősségeinek egyike. Egyszerűen fogalmazva: nem naplóznak.

A CyberGhost székhelye Romániából származik. Emiatt néhányunknak aggályai lehetnek az adatok megőrzésével és megosztásával kapcsolatban. De Románia valójában meglepően magánélet-orientált. Nincsenek kormány által kivetett fakitermelési megbízások, és az ország egyáltalán nem játszik jól a világ NSA-kkal, FBI-kkal vagy GCHQ-kra..

Ráadásul, amint mondtam, a CyberGhost semmit nem naplóz. Tehát akkor is, ha valaki kopogtatna az ajtón, egyszerűen nem lenne semmi megosztásuk.

Az UK Netflix, a BBC iPlayer, az ITV Hub és az összes többi szolgáltatás nagyszerűen működik a CyberGhost szolgáltatással is. Ez az egyik dolog, amellyel büszkék lehetnek, és határozottan teljesítik.

Előnyök
 • Nulla naplózás a maximális adatvédelem érdekében
 • Kiváló szerverelosztás több mint 7100 szerverrel 90 országban
 • Nagyon gyors csatlakozási sebesség
 • Együttműködik az USA Netflix-szel és a BBC iPlayer-rel
 • Lehetővé teszi a P2P torrent alkalmazását
 • Hosszú 45 napos pénz-visszafizetési garancia
Hátrányok
 • Megkérdőjelezhető hírnevű anyavállalat
 • Konvertált kézi OpenVPN beállítás
 • Nem működik Kínából

2. NordVPN

NordVPN logó

A piacon lévő összes szolgáltató közül a NordVPN rendelkezik a legtöbb szerverrel Nagy-Britanniában. Nincs más VPN-szolgáltató. Ahogy ezt írom, ez a szám 610-nél áll, és szinte napi szinten növekszik (kissé eltúlozom, de az új szerverek sokkoló gyakorisággal jelennek meg).

A NordVPN szerverei csak egy helyen érhetők el Angliában.

Az ezekből a szerverekből származó teljesítmény kiváló. Noha nem a leggyorsabb, ez egy olyan VPN, amely következetesen az összes tesztelt szolgáltatóm között az első öt helyen áll (és nagyon sokat ellenőrizek). Vessen egy pillantást a NordVPN sebességteszt eredményeire. Nagyon lenyűgöző.

Adatvédelem szempontjából a NordVPN szintén jó eredményt nyújt. Székhelyük Panamából származik, egy olyan országból, ahol az olyan adatok, mint az adatmegőrzés, az internetes cenzúra és a megfigyelés senkinek sem szólnak szókincsében. Az üzlet édesítése érdekében a Nordnak szigorúan nincs naplózási politikája.

Nagyon kevés VPN-ajánlat kínál potenciálisan hasznos funkciót egy statikus brit IP-címmel. Mint látjuk az alábbiakban, a PureVPN az egyik kivétel. Ugyanaz a NordVPN.

Számos előnye van annak, ha van egy dedikált VPN IP-címe a megosztotthoz képest. A lényeg az, hogy ha nem tetszik az a gondolat, hogy ugyanazzal a címmel rendelkezzen, mint több száz más ember, vagy ha nem örül annak, hogy más VP-t szerezzen minden alkalommal, amikor VPN szerverhez csatlakozik (mindkettő megosztott IP-kkel történik), akkor ez egy funkció az Ön számára.

Végül, de nem utolsósorban, a NordVPN olyan álomként működik, mint a BBC iPlayer és nagyjából minden brit streaming szolgáltatás. Sok más szolgáltató általában küzd. De úgy tűnik, nem számít, hogy a BBC mit dob ​​az NordVPN-hez, boldogan összehúzza.

Előnyök
 • Kiváló adatvédelem nulla naplózással
 • Nagy (és egyre növekvő) szerverhálózat
 • Jó kapcsolatteljesítmény
 • Speciális kiszolgálók (beleértve a dupla VPN-t, az elmosódott felhasználót és a Tor-ot a VPN felett)
 • Tiszta, könnyen használható ügyfél
 • Együttműködik a Netflix-szel és a legtöbb más streaming szolgáltatással
 • Lehetővé teszi a Torrenting és a P2P használatát
 • Dedikált IP-címeket kínál
Hátrányok
 • Nincs osztott alagút funkció
 • Kicsit drága a rövidebb távú terveknél

3. PureVPN

PureVPN logó

A másik két szolgáltató sarkában a PureVPN egy másik kiváló lehetőség az IP-cím Egyesült Királyságból történő megszerzéséhez.

Míg a PureVPN-nek kevesebb az Egyesült Királyságban működő szerver, mint mind a CyberGhost, mind a NordVPN, jelenleg 168, ezek a szerverek élesebbek. A közelmúltban szintén hatalmas frissítéseken mentek keresztül. A sebességtől az általános megbízhatóságig észrevehető javulást tapasztaltak (a már nagyon meglepő teljesítmény mellett).

A PureVPN szerverei Anglia négy helyszínén vannak elosztva. Ide tartoznak London, Manchester, Maidenhead és Gosport.

Mint már említettem, a PureVPN szerversebessége a legjobban növekszik. Patak 4K-videókat tölthet le, töltsön le nagy fájlokat, az nem számít. Nagyon kevés különbséget tapasztal a teljesítményben a szokásos internet-kapcsolattal szemben.

És a 4K videó témájában a BBC iPlayer és valójában az összes többi brit streaming szolgáltatás nagyszerűen működik a PureVPN-rel.

A magánélet szempontjából a PureVPN nem tökéletes. Még mindig nem naplóznak semmilyen konkrét tevékenységet, például az Ön által meglátogatott webhelyeket vagy a letöltött oldalakat. Anonim módon nyomon követik a csatlakozási időbélyegeket és a sávszélesség-felhasználást (a szolgáltatás minősége miatt).

Ez nem egy hatalmas üzlet. Továbbra is anonim és biztonságos maradsz. De a naplózás naplózás, és jobban tudnak tenni ott.

A PureVPN a NordVPN-vel együtt egyike azon kevés VP-szolgáltatóknak is, amelyek statikus IP-címet kínálnak az Egyesült Királyságban. Ugyancsak olcsóbbak.

És általában véve, a PureVPN kiváló értéket kínál. A piacon a legalacsonyabb árak mellett az elérhető legjobb VPN szolgáltatások egyikét kaphatja, amely bármely elképzelhető eszközön működik.

Kissé véve: ha az Egyesült Királyságon kívüli IP-k iránt érdeklődik, a PureVPN összesen 131 országban rendelkezik szerverrel. Csak egy másik szolgáltató, a HideMyAss! Javíthatja ezt a számot.

Előnyök
 • Kiváló sebesség
 • Hatalmas szerverhálózat (131 ország)
 • Feloldja a Netflix, az iPlayer és több mint 70 egyéb streaming szolgáltatás blokkolását
 • Kompatibilis több mint 50 készülékkel és platformon
 • Függetlenül hitelesített nulla log VPN szolgáltató
 • Dedikált IP opció
 • Kiváló érték
Hátrányok
 • Az alkalmazások egy kicsit lengyelül használhatók
 • Néhány szakaszos csatlakozási probléma

Egyéb Egyesült Királyság IP-cím előnyei

Számos oka lehet annak, hogy miért érdemes Egyesült Királyság IP-címét. Mint már tárgyaltuk, ez az egyetlen módja annak, hogy külföldön nézzük az Egyesült Királyság tévéjét. De vannak más kevésbé nyilvánvaló okok is.

 • A földrajzi blokkolás nem korlátozódik a szórakoztató webhelyekre. Attól függően, hogy hol tartózkodsz a világon, a közösségi médiához és még a kedvenc hírportálhoz való hozzáférés is súlyosan korlátozott lehet.

  Nagy-Britannia nem korlátozza az ilyen szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Lehetőség van arra, hogy az IP-címe az Egyesült Királyságban legyen. Akkor, amikor legközelebb Kínába utazik, továbbra is bekapcsolódhat a Facebookba, és továbbra is elolvashatja a híreket, amint egy nyugati ország szemében látják..

 • Ne zárja ki a pénzügyi intézményeit. A brit szellemi tulajdonjogok hasznosak lehetnek az olyan dolgok megakadályozásában, mint például az Egyesült Királyságban működő bankszámlák zárolása külföldön.

  A bankok és más szervezetek az IP-címekkel kapcsolatos információkat használják az illegális vagy egyéb módon gyanús online tevékenységek elkerülésére. Még a külföldi fiókokhoz való legitim kísérletek is elindíthatják a vörös zászlókat.

  Az ilyen vörös zászlók gyakran nem más, mint egy egyszerű belső tevékenység áttekintése. Időnként azonban fiókja zárolódhat, és kénytelen volt felhívni a problémát. Ha IP-címét az Egyesült Királyságban tartja, időt takaríthat meg, vagy akár két fejfájást is megtakaríthat.

 • Óvja meg adatait és személyes adatait. Ez különösen akkor releváns, ha nem biztonságos vagy nyilvános Wi-Fi-hozzáférési pontokat használ (kávézók, szállodák, repülőterek stb.)

  Ha olyan országban tartózkodik, amelyben nem ismeri a szigorú online biztonsági vagy adatvédelmi törvényeket (vagy ismeri a bőséges hackereket), akkor ez még fontosabbá válik.

  Mindig szeretném, ha a nyugalmat az adatok biztonságosak lennék. Ha VPN-hez csatlakozik, bárhová is megy, az internetes forgalmat automatikusan titkosítja. Ez a titkosítás megakadályozza, hogy az adatok olyan személyek kezébe kerüljenek, akiknek nem kellene hozzáférniük hozzájuk.

Miért nem ideálisak a ingyenes VPN-ek?

Amikor elkezdi kutatni a VPN-ket, bármilyen ingyenes szolgáltatást átélhet. Bár ezek kissé életképes lehetőségek, némi szkepticizmussal keresse meg őket. Az ingyenes és a fizetett VPN-k nagyon eltérőek.

Az ingyenes szolgáltatók valójában segíthetnek egy angolországi IP-cím megszerzésében. De, amint biztos vagyok benne, hogy egy bizonyos ponton megtudtuk, az életben gyakran megkapják azt, amit fizetnek. És ez nagyon erre vonatkozik ebben az esetben is.

Noha az ingyenes szolgáltatások nem számítanak fel díjat azért, hogy felhasználták őket, továbbra is más módon keresnek pénzt. Muszáj nekik. Egyébként ki fizet az egész infrastruktúráért?

Az, hogy az ingyenes VPN-szolgáltatók pénzt keresnek, gyakran kevésbé ideális. Sokan fedezik költségeiket azáltal, hogy a böngészési szokásaikról információkat adnak el a reklámcégeknek (azaz naplóznak és katalógusba tesznek, amit online tesznek). Mások hirdetéseket fecskendeznek be közvetlenül a böngészőbe, miközben Ön csatlakozik a szolgáltatáshoz. Néhányan mindkettőt megteszik.

Röviden: amikor az ingyenes VPN szolgáltatásokról van szó, akkor nem fizetnek pénzzel. Ehelyett a magánéletével és a személyes adataival fizet.

Az ingyenes brit VPN-ek felhasználói adatokat értékesíthetnek

Egy másik probléma az ingyenes VPN-kkel kapcsolatban, hogy gyakran nem tapasztalják meg a BBC iPlayer, az ITV Hub vagy akár a Channel 4 hozzáférését..

Meglepő mennyiségű erőforrást igényel az ilyen népszerű szolgáltatásokkal működő IP-címek fenntartása. A prémium VPN-szolgáltatók az ilyen dolgokon maradnak. Az ingyenes VPN szolgáltatók nem.

A brit IP megszerzésének más módjai

A VPN nem az egyetlen módja az Egyesült Királyság IP elérésének. Más lehetőségek is léteznek. Ezek a lehetőségek közel sem olyan rugalmasak és megbízhatóak, különösen, ha megpróbálják kijátszani a földrajzi korlátozásokat. De ez nem azt jelenti, hogy nincs idő és hely számukra.

SmartDNS

Az egyik népszerűbb VPN-alternatíva egyáltalán nem jelenti az Egyesült Királyság IP-címének megszerzését (szigorúan véve). SmartDNS-nek hívják.

A SmartDNS segítségével elkerülheti a földrajzi korlátozásokat, mivel elfedheti a világot, ahol csak a forgalom egy része származik.

A telepítés után a SmartDNS szerver átlátszó módon továbbítja a blokkolt webhely használatához szükséges adatokat a hozzáféréshez engedélyezett régiókban. Az összes többi adat továbbra is a szokásos internetkapcsolatát használja.

Az ilyen típusú szolgáltatásokat úgy állítják össze, hogy a webhelyek viszonylag kis részhalmazán működjenek. Ezek általában jól működnek, de általában sokkal korlátozóbbek, mint egy VPN.

A népszerűbb SmartDNS szolgáltatások közé tartozik a Unlocator, a SmartyDNS és az Intelligens DNS-proxy. Néhány VPN-szolgáltató szolgáltatásuk részeként a SmartDNS-t is tartalmazza, ezek közül a legjelentősebb az Invisible Browsing VPN.

Proxies

A SmartDNS szolgáltatások az internetes proxyszolgáltatások egy változata, amelyet fel lehet használni a földrajzilag korlátozott brit webhelyek feloldására is.

A proxy hasonló a VPN-hez, mivel az összes internetes forgalmát kiszolgálón keresztül irányítja. Kiválaszthatja, hogy az adott szerver melyik országban található.

A különbség – és fontos – az, hogy a proxyszerverek szinte mindig titkosítatlanok. A VPN használatával járó adatvédelmi és biztonsági előnyökkel nem járhat.

Leggyakrabban a meghatalmazásokat olyan személyek is vezetik, mint te és én. Ez sokkal kevésbé megbízhatóvá teszi őket, mind a teljesítmény szempontjából, mind attól, hogy az Ön által használt proxy továbbra is ott áll-e néhány óra alatt.

Választás

Bármilyen okból is szüksége van rá, a VPN-szolgáltatás feladja a legjobb választást az Egyesült Királyságbeli IP-cím megszerzéséhez. Megbízhatóak, biztonságosak, és számos előnyt kínálnak, amelyekkel a többi módszer nem felel meg.

Ügyeljen arra, hogy kiválassza a megfelelő brit VPN szolgáltatást, és készen áll a lehetőségekre. Bármely tartalomhoz való hozzáférés mindig kéznél van.

Nagyszerű hírnek kellene lennie a brit emigránsoknak és mindenki másnak, aki szeretne kihasználni az Egyesült Királyság által online kínált lehetőségeket. És ezt bárhol a világon megteheti, ahol vagy.

A legjobb brit IP-című VPN-összehasonlítás

SzolgáltatóUK SzerversFeaturesCost

Sebességteszt | Szerverlista
szerverek:480
Helyek:3
Országok:90
szerverek:7159
protokollok:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
platformok:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, Útválasztók
Kapcsolatok:7
Fakitermelés:Nincs naplózás
Elhelyezkedés:Románia
1 hónapos terv:12,99 $ / hó
Éves terv:$ 2.75 / hó
Ingyenes próbaverzió:Igen
Pénzvisszafizetési:45 nap
Fizetés:Hitelkártya, PayPal, Bitcoin

Áttekintés | Sebességteszt | Szerverlista
szerverek:610
Helyek:1
Országok:58
szerverek:5645
protokollok:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
platformok:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, útválasztók
Kapcsolatok:6
Fakitermelés:Nincs naplózás
Elhelyezkedés:Panama
1 hónapos terv:$ 11.95 / hó
Éves terv:$ 3.49 / hó
Ingyenes próbaverzió:Nem
Pénzvisszafizetési:30 nap
Fizetés:Hitelkártyák (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Egyéb

Sebességteszt | Szerverlista
szerverek:168
Helyek:4
Országok:131
szerverek:2070
protokollok:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
platformok:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, útválasztók
Kapcsolatok:5
Fakitermelés:Csatlakozás dátuma, a felhasznált teljes sávszélesség
Elhelyezkedés:Hong Kong
1 hónapos terv:$ 10.95 / hó
Éves terv:$ 3.33 / hó
Ingyenes próbaverzió:Nem
Pénzvisszafizetési:31 nap
Fizetés:Hitelkártya, PayPal, BitCoin, Alipay, Major Ajándékkártyák, CashU, Egyéb kriptovaluták, Paymetwall
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map