A legjobb VPN-k a Netflix számára (2020)

netflix logóHa rajongója vagy a Netflixnek, valamint a hatalmas TV-műsorok és filmek katalógusának, akkor kissé ideges lehet, ha megtudja, hogy utazás közben nem fér hozzá a kedvenceihez..


Ez igaz még akkor is, ha törvényes számlád van a hazádban hogy jó pénzt fizet a hozzáféréshez.

A hiba nem magában a Netflixben rejlik. Ennek oka a média szerzői jogtulajdonosai és az egyes országok közötti bonyolult licencszerződések, amelyek miatt a társaság katalógusában szereplő tartalmak e földrajzi blokkolása ezeken a helyeken történik. Az olyan országokban, mint Kína, a médiamegfigyelési platform teljesen betiltották.

Sokan megkísérlik megkerülni a tiltott vagy korlátozott tartalom földrajzi blokkolását egy proxy szerver segítségével a helyük elfedésére. A proxykiszolgálók elrejtik az Ön IP-címét, miközben Ön internetet használ, de ez nem igazán elég. Az igazán hatékony adatvédelmi ellenőrzéshez és a hozzáféréshez szilárdabb védelemre van szüksége.

Mi a különbség?

A proxyk nagyszerűek, ha el kell rejteni a címet egy rutin IP-csere folyamat során, de ez valójában minden. Ezeket az alkalmazásonkénti alapon is konfigurálják, nem pedig az egész rendszert. Nincs titkosítás, biztonság, DNS szivárgás elleni védelem vagy egyéb adatvédelmi vezérlők. Erre te virtuális magánhálózatra (VPN) van szüksége.

vpn vs proxy

A VPN elrejti az összes azonosító információt és tevékenységet a kiszolgálón keresztül csatlakoztatott eszközökön. Beállíthatók úgy, hogy működjenek együtt az operációs rendszerrel vagy az útválasztóval, rögzítve és átirányítva az adott hálózaton belüli internetes tevékenységeket, és úgy tűnik, hogy az IP-cím egy másik helyről származik.

Erős, legjobban értékelt VPN-szolgáltató segítségével biztonságos alagút jön létre a DNS-szolgáltatások és Ön között, amelyet erősen titkosítottak kémek, hackerek és olyan platformok számára, mint a Netflix.

Ez nem csupán azt jelenti, hogy megkerüljük a földrajzi blokkolás problémáját. Ezenkívül megvédi Önt a kormányzati és a vállalati cenzúra megkerülésének jogi következményeitől, és megállítja a DNS-szivárgásokat, amelyek személyazonosság-lopásokhoz, munkamenetek eltérítéséhez és spyware fertőzésekhez vezethetnek..

Mivel a VPN-k felhasználják a hálózati erőforrásokat és a sávszélességet, sok korlátozást okoznak a csatlakoztathatóság, a sebesség és a sávszélesség. Ezért nem javasoljuk az ingyenes VPN-k használatát.

A sávszélesség korlátozása és a kapcsolat fojtása mellett gyakran naplózza a helyét, az információkat és a tevékenységeket. Néhányan ezt az információt harmadik feleknek is eladják.

Találhat néhány jogszerű szolgáltatót, amelyek „ingyenes” szolgáltatásokat kínálnak, de mindegyik ingyenes próbaverzióval és nem teljesen ingyenes csomagokkal történik. Nézze meg a legjobb ingyenes VPN-szolgáltatások ezen listáját, amelyek nem adják el Önnek a hirdetőknek.

Mi a legjobb VPN a Netflix számára?

Mivel a VPN-k elrejtik a tartózkodási helyét, a világ bármely pontjáról hozzáférhet tartalomhoz. A legnagyobb Netflix katalógusú ország Japán, amelyet az Egyesült Államok követ; Kanada harmadik helyen áll.

Nem kell támaszkodnia régi hírekre vagy elfogult listákra a 2020-ban a legmegfelelőbb VPN megtalálásához a Netflix számára. A dolgok gyorsan változnak a kibertérben, ezért szigorúan megpróbáljuk és teszteljük a VPN szolgáltatásokat rendszeresen annak érdekében, hogy a legfrissebb információkat kapjuk az népszerű video streaming platformok és szolgáltatások.

vpn a netflix számára

Fő tényezők, amelyekre figyelni kell:

 • Ár / szolgáltatás arány
 • Szerverek száma és helyek
 • All inclusive bejelentkezési szabályok
 • Netflix hozzáférés
 • Megfelelő sebesség és sávszélesség a HD tartalom streamingjének támogatásához
 • Rugalmas technológiai támogatás
 • Több eszköz támogatása

További haladás nélkül itt található a hat vállalat listája, amelyek a legjobban férnek hozzá a Netflixhez.

1. NordVPN – Teljes Netflix Access + SmartPlay technológia

nordvpn logó min

Ez az első választás, de vegye figyelembe, hogy a NordVPN és az ExpressVPN közötti különbségek szinte elhanyagolhatóak; az egyik csak néhány funkcióval emelkedett ki a másikból. A Nordnak van izma, hogy nagysebességű kapcsolatokat biztosítson Önnek, de elég következetlenül jön.

Egy sebességű teszt Európából egy szerverre az Egyesült Államokban mindössze 3,87 mbps letöltési sebességet valósított meg. Egy másik kicsit meghaladta a 65 mbit / s sebességet, míg egy másik regisztrált több mint 100 mbit / s sebességgel. A cég székhelye Panamában található, és több mint 5000 szerverrel rendelkezik 60 országban. Megvásárolhat dedikált IP címeket és speciális kapcsolatokat is.

Előnyök:

 • Kiváló érték
 • Legfeljebb hat eszközt támogat
 • Hirdetés-blokkoló funkció
 • Kompatibilis a dupla-hop és a Tor-over-VPN szerverekkel is
 • A 24/7/365 élő chat támogatás

Hátrányok:

 • Inkonzisztens sebesség a szerverplatformok között
 • A merev árengedmény csak hosszú távú szerződéssel lehetséges

Mint már említettük, sok funkciót és funkcionalitást kínálnak, beleértve az összes fontosat is Nincs naplózási politika és felhasználóbarát felület. Egyéb előnyök tartalmazzák akár hat eszköz csatlakoztathatóságát, a DNS szivárgás elleni védelmet és a hirdetések blokkolását.

A NordVPN nyereménye a saját tulajdonukban áll SmartPlay technológia amely 5000 szerverük nagy részében lehetővé teszi a Netflix és több mint száz más streaming webhely streamingjét.

A Nord segítségével hároméves szerződést köthet, amelynek eredményeként a teljes költségek havi 2,99 dollárra csökkennek. Pénzvisszafizetési garanciát és egyéb árazási terveket kínálnak azok számára is, akik nem akarnak hosszú távú elkötelezettséget.

A fizetési havi díj havi 11,95 dollár, vagy pedig egy- vagy kétéves szerződést jelenthet 6,99 vagy 3,99 dolláron. A havi terv kivételével előzetesen számlázható hitelkártya, Amazon fizetés vagy kriptovaluta útján.

nordvpn_plan

Hosszú ideig az ExpressVPN volt az egyetlen igazi versenyző a NordVPN-hez. Új kor kezdődött, és az új srác ezen részek körül valódi ígéretét mutatja. Tudjon meg többet a NordVPN-ről a szolgáltatás átfogó áttekintésében.

2. Surfshark – Netflix + Speed ​​+ biztonság

surfshark logó

Surfshark úgy döntött, hogy dobja el a kalapjukat a gyűrűben, és mi kedvelik amit látunk. Még annak is van esélye, hogy a jövőben megdöntsék az NordVPN-t.

A hely nagyon fontos, ha a Netflix megtekintéséről beszélünk. A Surfshark üzletként felállított joghatóság a Brit Virgin-szigetek. A szigetek jó hírnévre tettek szert a legjobb hely a VPN futtatásához.

A Surfshark nagyszerű tényező az, hogy csak a VPN működésének minden szempontjából működik. Hosszú távú szerződések esetén havonta 1,99 dollárt fizethet. Olyan érzés, hogy ingyen kap VPN-t ilyen áron.

A másik nagy említésre méltó dolog az, hogy annyira újak, hogy rendkívül gyorsan növekednek. Új kiszolgálók folyamatosan felbukkannak, és jelenlegi száma szerint a vállalat több mint 800 szerverrel rendelkezik több mint 50 országban.

Előnyök:

 • A legjobb protokoll streaminghez
 • Képes torrent és P2P megosztáshoz
 • Nincs napló
 • Korlátlan mindent
 • Található, a Brit Virgin-szigetek
 • A rendelkezésre álló legjobb biztonság és titkosítás

Hátrányok:

 • Egyes szerverek nem stabilak
 • A kiszolgáló bázisának továbbra is növekednie kell

Az egyik kedvenc dolog a Surfshark-ban, hogy lehetőséget ad Önnek csatlakoztasson annyi eszközt, amennyit csak akar. A Netflix nézésekor ez fontos. Érdemes lehet nézni a Netflixet okos TV-jén, miközben a számítógépen és a telefonon az interneten szörfözhet. Lehet, hogy a családtag ugyanazt a dolgot csinálja az emeleten.

Egy másik fantasztikus dolog a Surfshark esetében a kompatibilitása számos operációs rendszerrel és eszközzel. A Surfshark Windows, macOS, Android, Apple, Linux, FireTV, AppleTV, Xbox, Playstation és útválasztókkal működik. Nem számít, melyik készüléken szeretné közvetíteni a Netflix-et, a Surfshark ezt lehetővé teszi. 

Az ügyfélszolgálatot különféle nyelveken kínálják, azoknak, akiknek segítségre van szükségük. A Surfshark azonnali e-mail támogatást is kínál, de ennek nincs sok hasznát, mivel az élő csevegő szolgáltatóik elég gyorsan reagálnak. Az ügyfélszolgálatra egyébként nincs szükség a Surfshark-ra, de ha kérdése van, akkor tudásbázisuk hasznos, és valószínűleg képes lesz bármilyen kérdésre válaszolni.. 

A fent említett árképzés révén havonta két dollár VPN hozzáadásával könnyen ésszerűsíthető. Ha lelkes Netflix-felhasználó, akkor hiányozni fog a sok más országban elérhető tartalom.

Képzelje el, hogy a Netflix havi két dollárral növelte árát, hogy hozzáférjen minden ország tartalomkönyvtárához. Fizetne az extra két dollár 10-ből 10-szer. A Netflix fizetése helyett csak a Surfsharket fizet egy VPN-ért.

Surfshark árak

Olvassa el a Surfshark VPN teljes ismertetőjét.

3. ExpressVPN – Nagyszerű Netflix hozzáférés + maximális sebesség

expressvpn logó min

Az ExpressVPN évek óta az egyetlen versenyző a NordVPN számára. De ahol az NordVPN villog, ott az ExpressVPN csak fényesen ragyog. Két fő oka van annak, hogy az ExpressVPN-et mindig is az egyik legjobb VPN-nek tartották:

 1. A Netflix streaming-jére működik a teszt után.
 2. Ez a sebesség szükséges a minőségi HD-megtekintéshez.

A társaság a Brit Virgin-szigetektől származik, de elkerüli az Egyesült Királyság szigorú szimatolással kapcsolatos törvényeit. Az átlagos letöltési sebesség, 100 bbit / s sebességgel használva kiindulási pontot, és összehasonlítva hat szervert Európa és az Egyesült Államok különböző helyszínein, 87,67.

Ez nem változik észrevehetően, függetlenül attól, hogy milyen messze vagy a kiszolgálótól. A platform megbízható is, felhasználóbarát felülettel és katonai titkosítási szabványokkal rendelkezik. Szigorú bejelentkezési tilalmat is követnek.

Előnyök:

 • 24/7/365 technikai támogatás élő csevegésen keresztül
 • Osztott alagút funkció különféle operációs rendszerek, eszközök vagy útválasztók csatlakoztatására.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Hátrányok:

 • Drágább, mint más szolgáltatóknál
 • Három egyidejű csatlakozásra korlátozva

Az Express előfizetők számára a magas szintű csatlakoztathatóság. Több mint 3000 szerver van a hálózatukban, amelyek felhasználhatók a Netflix listáinak feloldására Amerikában és Kanadában, valamint a nem angolul beszélő országokban..

A MediaStreamer funkciójukkal konvertálhatja ExpressVPN-jét intelligens DNS-szolgáltatássá, amely közvetlenül az intelligens TV-jén működik. Ez egy olyan funkció, amely számos VPN-szolgáltatáson keresztül nem érhető el. A legtöbb operációs rendszer támogatja, beleértve a Windows, MAC, Linux, Android és iOS rendszert, és előfizetésenként akár három egyidejű kapcsolatot is használhat.

expressvpn netflix bejelentkezés

A technikai támogatás éjjel-nappal elérhető, egész évben, élő online csevegés útján, és a weboldal több mint 20 nyelven tekinthető meg. Webhelyükön telepítési útmutatók és egyéb hasznos információk és szolgáltatások találhatók. A cég ingyenes próbaverziót és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Az Express havi 12,99 USD havi fizetési tervet kínál, vagy előfizetést is vásárolhat hat vagy 12 hónapos időtartamra. A 12 hónapos terv a legjobb ajánlat. Összege havi 6,67 USD, évente számlázva, három hónapra ingyen hozzáadva, e terv alapján összesen 15 hónap.

A havi előfizetés havi 9,99 USD, évente két számlázással. Fizethet PayPal, hitelkártya vagy Bitcoin segítségével. Ha többet szeretne tudni ezekről a fizetési lehetőségekről, olvassa el az ExpressVPN áttekintésünket.

4. VyprVPN – Jó Netflix hozzáférés + tisztességes sebesség

vyprvpn logó min

A VyprVPN majdnem negyedik helyen fut, de valószínűleg az egyik legbiztonságosabb az összes tesztelt platformon. Ez elsősorban a saját Chameleon protokolljuknak köszönhető, amely harcol a VPN blokkolása ellen és kiváló titkosítási képességekkel rendelkezik.

A svájci társaság tulajdonosa és az összes saját szervert üzemelteti, amelyek száma több mint 700. A hálózat mintegy 200 000 IP-címmel rendelkezik, ami csökkenti annak kockázatát, hogy a Netflix blokkolja a tiédét..

Előnyök:

 • Speciális biztonság
 • Független tulajdonában és üzemeltetésében
 • Testreszabási szolgáltatások

Hátrányok:

 • Kevesebb szerver, mint más szolgáltatóknál
 • A kaméleon nem kapható alaptervvel
 • Nincs kriptovaluta fizetési lehetőség
 • Hiányzik más platformok sebessége

Ami ennek a hálózatnak leginkább hiányzik, a sebesség. Több, a teszt helyéhez legközelebbi szervernél végrehajtott sebesség-teszt során a sebességeket 27,02 mbps és 29,06 mbps értékkel vették fel. Ami a funkcionalitást illeti, a Vypr számos könnyen használható alkalmazást kínál, valamint kapcsolatot biztosít az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok Netflix-ével, HD streaming és a DNS / IP szivárgásvédelemmel..

Két fizetési terv van, az alap és a prémium, havi vagy éves szerződés formájában. A vállalat három napos ingyenes próbaverziót kínál, mielőtt vállalja.

Az alaphavi díj 9,95 USD, és legfeljebb három eszközcsatlakozást tartalmaz; évente ez az arány havi 3,75 dollárra esik le. A prémium szolgáltatás havi 5,00 USD vagy havonta 12,95 USD, attól függően, hogy havonta fizet, vagy éves szerződést vásárol. Ez a szolgáltatás legfeljebb öt eszközt támogat, és felhőalapú tárolással is rendelkezik. Fizetési lehetőségek: hitelkártya vagy PayPal.

vyprvpn árazás

5. CyberGhost – tisztességes Netflix hozzáférés + tisztességes sebesség

cyberghost vpn logó min

Ez a VPN valódi érdeklődő azok számára, akik szeretik a fokozott biztonságot és értéket. Volt idő, amikor a potenciális ügyfelek gyanakvók voltak a képességei miatt, viszonylag alacsony ára miatt, de a tudat gyorsan változik. A telepítés csak néhány percet vesz igénybe, és az egyszerű felület sekély tanulási görbét eredményez, amikor a VPN-t használja.

A „Mire akarsz ma munkát csinálni?” Parancsikonnal elindíthat egy gombpanelt. Innentől számos legördülő menü található, ahol az alapvető lehetőségeken kívüli célokat választhatja meg, például torrenting vagy streaming tartalom figyelése meghatározott platformokról, az egyik a testreszabási szolgáltatásokhoz a bejelentkezéshez és a használathoz, a frissítési kulcs és a fejlettebb szolgáltatások..

Előnyök:

 • Ingyenes próbaverzió elérhető
 • Könnyű felhasználói felület
 • Korlátlan sávszélesség és forgalom
 • Akár öt egyidejű kapcsolat
 • Erős biztonság
 • Cryptocurrency elfogad

Hátrányok:

 • Korlátozott ügyfélszolgálati rendelkezésre állás
 • Néhány szerver nagyon lassú

A hozzáférés szempontjából a CyberGhost kínál a felhasználóknak 2770 szerver, amelyek 60 különböző országban vannak elosztva, Ezek közül 462 az Egyesült Államokban található, és nincs korlátozás a szerverekre vagy az adatokra. Támogatja a MAC, Windows, Linux, Android és iOS rendszereket. Ez a szolgáltatás is nagyon megbízható.

A sebesség nem olyan gyors, mint a tartalom streaming nélkül VPN, de sokkal biztonságosabb. A Firefox és a Chrome ingyenes böngésző bővítményeivel is rendelkezik, így a blokkolt internetes tartalommal rendelkező országok felhasználói továbbra is hozzáférhetnek, és Netflix-barát. A CyberGhost öt fiókkal egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé.

A CyberGhost havi pay-as-you-go szolgáltatást, valamint éves és kétéves szerződéseket kínál. Az ár 12,99 USD, 5,99 USD vagy 3,69 USD, és a szerződéses opciókat előre kell fizetni.

Alapszintű vagy prémium szolgáltatást is kínálnak. A fizetés hitelkártyával, PayPal-nal vagy kriptovalutával történhet. Hétnapos ingyenes próbaidőszakot kaphat, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak.

CyberGhost árképzés

A szolgáltatás az OpenVPN protokollon működött, azzal a lehetőséggel, hogy a haladó felhasználók átválthassanak PPTP-re vagy L2TP-re az IPsec segítségével. Mivel a társaság Romániában, Bukarestben működik, az élő csevegés csak a kelet-európai munkaidőben érhető el.

Ez azt jelenti, hogy csak hétfőtől péntekig, 08:00 – 15:00 EET érheti el őket, ami körülbelül hét órával megelőzi az amerikai keleti nappali időt. A felhasználói fórum 2014-es bezárása óta nincs peer-to-peer támogatás. A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül elküld egy ügyfélszolgálati jegyet, és várja meg, hogy megkapja.

6. Trust.Zone – tisztességes Netflix hozzáférés + korlátozott funkcionalitás

trustzone logó min

A 2014-ben elindított Trust.Zone az egyik újabb VPN-szolgáltatás, de gyorsan hírnevet szerez a biztonság és a megbízható kapcsolatok terén. A társaság a Seychelle-szigetekről Trusted Solutions, Ltd márkanéven működik, tehát nem köti a más országokban a VPN-szolgáltatásokat vagy az adatok megőrzését szabályozó korlátozó törvények..

Támogatja a Windowsot, a MAC-ot, a Linuxot, az Androidot és az iOS-t, de nincs sok alkalmazás vagy extra funkció; az egyetlen alkalmazás önálló a Windows felhasználók számára. A biztonságon kívüli legfontosabb tulajdonság, a gyilkos kapcsoló a szolgáltatással együtt jön.

Előnyök:

 • Támogatja a P2P fájlmegosztást
 • All inclusive bejelentkezési szabályok
 • Megbízható csatlakozások
 • Katonai titkosítás
 • Ingyenes próbaverzió

Hátrányok:

 • Kevesebb szerver és hely, mint más VPN-eknél
 • A fejlett szolgáltatások és testreszabási lehetőségek hiánya
 • Lassabb sebesség, mint más szolgáltatóknál
 • Nincs élő támogatás

Annak ellenére, hogy a legtöbb nagyvárosban szerverrel rendelkezik, 32 országban csupán 131 szerverre érhető el. Átlagsebesség körülbelül 65 Mbps, kivéve az ázsiai szervereket, amelyek ritkán értek el 20mbps feletti sebességet.

A Trust.Zone kompatibilis az összes útválasztóval, amely az OpenVPN protokollon vagy az L2TP / IPSec VPN kliensen fut, és manuálisan konfigurálható úgy, hogy közvetlenül az útválasztón keresztül futhasson. A Netflix tartalmak streamingje megfelelő és a fájlmegosztás elég megbízható, de nem olyan gyors vagy széles hozzáférésű hozzáférést biztosít, mint más VPN-ek..

Egy nagy bónusz a háromnapos ingyenes próbaverzió, melyhez 1 GB adatátvitel és 110 helyszínhez való hozzáférés tartozik. Miután úgy dönt, hogy feliratkozik, 10 napos pénz-visszafizetési garanciát kap.

sajnálatos módon, Az ügyfélszolgálat csak kapcsolatfelvételi űrlapon érhető el. Az előfizetések havi pay-as-go-szolgáltatásként érhetők el, éves vagy kétéves szerződéssel.

A havi és éves szerződés legfeljebb három egyidejű csatlakozást tesz lehetővé, a kétéves szerződés pedig legfeljebb öt lehetőséget biztosít. Az ára havi 8,99 USD, havonta számlázva, vagy 3,33 USD és 2,89 USD éves vagy kétéves szerződések esetén, előre kiszámlázva.

Trustzone árképzés

7. TorGuard – tisztességes Netflix hozzáférés + nagyszerű a torrentinghez

torguard logó minimális mérete

Ez a lehetőség azok számára, akik értékelik a névtelenséget a kiválasztás felett. Ennek a szolgáltatónak kevesebb kiszolgálója és helyszíne van, mint a többinek, de a kapcsolatok nagyon biztonságosak; ez nagyszerű a P2P streaming platformokhoz és a torrenthez.

A VPN 50 országban érhető el, és 5000 szerver áll rendelkezésére. A TorGuard dedikált IP-címeket is kínál, ami azt jelenti, hogy a Netflix megtekintésével valószínűleg nem kerül a feketelistára.

Előnyök:

 • Gyors csatlakozások
 • Feloldja a Netflix America alkalmazását
 • TSL és 256 bites titkosítás
 • Rengeteg testreszabási funkció és kiegészítő

Hátrányok:

 • Nem tech-kezdőknek
 • Kellemetlen megjelenésű, keltezett felhasználói felület
 • Kedvezmény csak akkor érhető el, ha kriptovalutával fizet

A szolgáltatás fiókonként legfeljebb öt eszköz gyors csatlakozását biztosítja, amelyek megfelelnek a szigorú bejelentkezési szabályzat. Az átlagos sebesség 45mbps körül van, de az összes szerverükön stabil.

Támogatja az összes főbb operációs rendszert, beleértve a Microsoft, az Apple és a Linux eszközöket, és konfigurálható úgy, hogy közvetlenül az útválasztón keresztül működjön.

Az árazás havi, negyedéves, kétévente vagy évente történik. Az előfizetés költsége havi 9,99 USD, negyedévenként 19,99 USD, félévenként 29,99 USD, vagy évente 59,99 USD..

Ügyfélszolgálat: 24/7/365 élő csevegésen vagy ingyenesen hívható telefonon. 10% kedvezmény érhető el a Bitcoin vagy más kriptovaluta használatához, de elfogadják a PayPal és a nagyobb hitelkártyákat is..

TorGuard árképzés

A Netflix Proxy hiba megkerülése

A Netflix a legkifinomultabb geo-blokkoló képességekkel és VPN-észlelő szoftverekkel rendelkezik. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet megkerülni; csak megnehezíti.

A trükk az, hogy egy adott helyet nem használnak következetesen. Amint a Netflix szokatlan mennyiségű forgalmat észlel az egyik IP-címből, hozzáadja ezt a címet a feketelistájához..

netflix streaming hiba

Megkerülheti a Netflix proxy hibát úgy, hogy megtalálja a jelenlegi Netflix-hez csatlakoztatható VPN-szolgáltatót, mint például a teszteltük, és gyakran változtatja meg a szerver helyét. Ez azt jelenti, hogy a VPN-nek is nagyszámú elérhető szerverrel kell rendelkeznie.

GYIK a VPN és a Netflix használatáról

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt. Ha ki szeretné hagyni a részleteket, és csak választ szeretne kapni a Netflix és a VPN-ekkel kapcsolatos általános kérdésekre, itt találhatók.

K: VPN-t használ a Netflix illegális ellenőrzésére?

A: Technikailag nem illegális a Netflix VPN-en keresztüli nézése, de a társaság felsorolja az ilyen nézegetést TOS-ok megsértéseként. Ennek oka az egyes tartalom készítői és a helyek közötti licencszerződés. A Netflix csak a saját eredeti műsorkészítéshez fűződő jogokkal rendelkezik, ám egyes filmek vagy TV-műsorok sugárzott sugárzásának jogát feltételesen az adja meg, aki a tartalom törvényes tulajdonosa..

Lehet, hogy például nézhet egy TV-sorozatot vagy hollywoodi filmet Kanadában, de a TV-műsor vagy film gyártói nem kötöttek megállapodást Párizs vagy Isztambul médiaplatformjaival annak sugárzására. Ezért azokban az országokban a Netflix-fiókkal rendelkező nézők, amelyek a Netflix-bejegyzéslistán más műsorokat vagy filmeket nézhetnek meg, de nem azok, amelyeket a közönség cenzúrázása vagy a szerzői jogtulajdonosok engedélyének hiánya miatt tiltani kell a sugárzásuk területén..

A VPN-k lehetővé teszik a Netflix elérését más országokban, amelyek szélesebb programozási lehetőségekkel rendelkeznek, például az Egyesült Államokban, mivel elrejtik az Ön és a készülék fizikai elhelyezkedését. A Netflix szolgáltatási feltételeinek (TOS) átolvasása további részleteket nyújt Önnek.

K: Megváltoztathatom a Netflix országomat?

A: Bonyolult és logikátlan lenne fizetni a Netflix számlákért minden meglátogatott országban. Más helyek tartalmának megtekintésének egyetlen módja a VPN. Ez egy nagyon egyszerű folyamat:

 1. Iratkozzon fel Netflix fiókra
 2. Telepítsen egy VPN-t
 3. Csatlakoztassa a kívánt hely szerveréhez
 4. Nyissa meg a Netflix webhelyet, és jelentkezzen be fiókjába
K: Honnan tudja a Netflix, hogy VPN-t használok?

A: A Netflix rendelkezik a legfejlettebb észlelési mechanizmusokkal, ám ezek nem tudják, hogy az ügyfelek VPN-t használnak. Látja, bárki, aki csak egy IP-címet keres, nem fogja tudni az egyes felhasználók valódi helyét, azon túl, ahol az IP-cím regisztrálva van.

A probléma akkor kezdődik, amikor a vállalat több száz vagy több ezer bejelentkezést észlel IP-címről, mint amennyire az adott helység lakosságának és előfizetőinek számának kell lennie. Ez egy hatalmas piros zászló, és a Netflix az IP-cím letiltásával válaszol.

A VPN-szolgáltatók csak akkor rendelnek egyedi IP-címeket, ha megvásárolják; az összes forgalmat a régebbi IPv4 protokoll segítségével kezeljük, amelynek korlátozott számú elérhető, véletlenszerűen hozzárendelhető IP van. Mivel a Netflix észleli az egyik helyről származó nem támogatott mennyiségű webes forgalmat, feketelistára adják azt az IP-t. Amikor egy fióktulajdonos geoblokkolt IP-címről jelentkezik be, hibaüzenetet kapnak.

K: A „kill-switch” funkció fontos, ha VPN-t használ a Netflix figyelésére?

A: Függetlenül attól, hogy médiatartalmat szeretne streamálni, vagy sem, a kill kapcsoló alapvető jellemzője a VPN-nek. Ezek lehetővé teszik az automatikus és azonnali leválasztást az internetről, ha valamilyen okból megszakad vagy megszakad a kapcsolat a VPN-sel, ami azt jelentené, mintha soha nem lenne magántulajdonos kiszolgáló, aki elrejthetne. Az összes felülvizsgált VPN rendelkezik ezzel a funkcióval.

Végső gondolatok

Jelenleg több mint 75 millió ember előfizet a Netflixre szerte a világon. Függetlenül attól, hogy otthonától távol tartózkodik, vagy olyan helyen él, ahol korlátozottan férhet hozzá kedvenc Netflix tartalmához, a VPN szolgáltatás alapvető fontosságú technológia.

Nemcsak platformot fog biztosítani a biztonságos, korlátozás nélküli megtekintéshez, hanem megóvja személyazonosságát, böngészési tevékenységeit és személyes adatait is. Sok választási lehetősége van a piacon, ezért a kötelezettségvállalás meghozatala előtt válassza ki a legjobb VPN-t az Ön tartózkodási helyére, költségvetésére és céljaire.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me