Întrebări frecvente despre soluționarea problemelor

Am o problemă la conectarea la VPN, ce ar trebui să fac?


 1. Verificați dublu numele de utilizator și parola pe care le utilizați. Rețineți că una dintre cele mai frecvente probleme este aceea că numele de utilizator sau parola sunt incorect copiate, de exemplu cu un caracter necompletat.
 2. Verificați setările pentru firewall sau antivirus. Acestea pot bloca conexiunea.
 3. Nu ignorați erorile de sistem. De multe ori citirea atentă a mesajelor ajută la remedierea problemei.
 4. Dacă problema persistă, conectați-vă la contul dvs. și trimiteți un bilet de asistență.

  Vedeți cum să trimiteți corect un bilet de asistență.

Vei primi un răspuns în maxim 12 ore.

De ce conexiunea mea este lentă?

Ca orice rută, congestionarea poate încetini ceea ce ar trebui să fie o conexiune rapidă la oprire. Când vă conectați la CactusVPN, trebuie să parcurgeți ISP-ul dvs., care apoi vă conectează la noi. Dacă se întâmplă să luați un traseu care este fie foarte ocupat, fie foarte lung, înseamnă că conexiunea dvs. va fi lentă. Acest lucru se poate întâmpla oriunde pe traseu, deși monitorizăm rețeaua noastră 24 de ore pe zi pentru a ne asigura că nu suntem cauza.

De ce am rezultate scăzute pe Speedtest.net când sunt conectat la VPN?

Speedtest.net este un serviciu excelent, dar nu este întotdeauna potrivit pentru testarea vitezei de conectare VPN. Rezultatele lor depind de mulți factori, deoarece oricine își poate adăuga serverul ca server de testare, iar viteza ar putea fi chiar mai mică decât viteza dvs. Cea mai bună metodă de a testa viteza de descărcare reală este să descărcați un torrent popular în timp ce sunteți conectat la VPN-ul nostru.

Cum afectează firewall-ul sau routerul la conexiunea VPN?

Porturile TCP 1723 și 443 ar trebui să fie deschise, de asemenea firewallul / routerul / ISP trebuie să permită trecerea prin VPN / PPTP.

Funcționare tipică: firewall Microsoft încorporat în Windows, Router Linksys / D-Link / TP-Link / ASUA fabricat după anul 2007, bandă largă ADSL.

Tipic care nu funcționează: firewall-nu Microsoft, router Netgear / Trend, toate modemurile ADSL integrate pentru router. Dacă primiți eroarea 619 cu conexiunea ADSL, vă rugăm să îndepărtați routerul de domiciliu și să dezactivați software-ul firewall-nu Microsoft.

De ce conexiunea este mai lentă când folosesc OpenVPN decât în ​​timp ce folosesc PPTP sau L2TP?

OpenVPN utilizează o criptare puternică și este normal să experimentați conexiuni mai lente. Dacă nu vă preocupă foarte mult confidențialitatea, vă recomandăm să utilizați conexiuni PPTP sau L2TP / IPsec.

De ce sunt blocate unele porturi?

A trebuit să blocăm anumite porturi (22 și 25) ca niște clienți care abuzează de serviciul nostru. Acest lucru reduce raporturile de abuz de 100 de ori ceea ce înseamnă că vom avea mai mult timp pentru a vă îmbunătăți experiența!

De ce nu pot trimite e-mailuri folosind clientul meu de e-mail când sunt conectat la VPN?

Se pare că utilizați SMTP pentru transportul prin poștă, care utilizează portul TCP 25. Mulți spameri încearcă să profite de serviciile VPN pentru transmiterea spamului. De aceea, am blocat cele 25 de porturi de destinație în timp ce folosim serviciile noastre.

Cum să deschideți corect un bilet de asistență?

Conectați-vă la contul dvs. și deschideți un bilet de asistență care conține următoarele informații pentru ca noi să înțelegem problema dvs.:

 • Sistemul / dispozitivul dvs. de operare;
 • Țara și orașul / serverul la care încercați să vă conectați;
 • Protocolul VPN pe care l-ați folosit când ați încercat să vă conectați;
 • Numele / codul de eroare și o captură de ecran;
 • Dacă aveți probleme cu protocolul OpenVPN, vă rugăm să ne furnizați jurnalul dvs. de la OpenVPN.

Vei primi un răspuns în maxim 12 ore. De asemenea, ne puteți trimite e-mail la support (at) cactusvpn.com.

De ce unele site-uri web îmi tot detectează adresa IP reală atunci când folosesc VPN?

Dacă furnizorul dvs. acceptă IPv6 există șansa ca indiferent dacă utilizați VPN sau nu, site-urile vor detecta adresa dvs. IP de către IPv6. Pentru a evita acest lucru, vă rugăm să dezactivați IPv6 de pe dispozitiv.

De ce unele site-uri web încă îmi detectează locația reală atunci când folosesc Smart DNS?

Pot exista două motive posibile pentru asta:

 1. Dacă furnizorul dvs. acceptă IPv6 există șansa ca indiferent dacă utilizați Smart DNS sau nu, site-urile vă vor detecta locația de către IPv6. Pentru a evita acest lucru, vă rugăm să dezactivați IPv6 de pe dispozitiv.
 2. Furnizorul dvs. face proxy HTTP transparent sau proxy DNS transparent.

De ce antivirusul meu marchează aplicația CactusVPN drept suspectă?

Unele antivirusuri ar putea găsi aplicația noastră suspectă. Acest lucru se întâmplă de obicei în primele zile după o actualizare, deoarece unele antivirusuri își construiesc bazele de date folosind numărul de instalări ale aplicațiilor specifice. Să presupunem că aplicația noastră este instalată pe mai puțin de 20 de computere cu un antivirus specific. În acest caz, acest antivirus poate marca aplicația noastră ca fiind suspectă. Acesta va fi marcat înapoi ca fiind de încredere atunci când va fi instalat pe mai multe computere. Deci nu vă faceți griji, computerul dvs. este în siguranță!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map