Revisió VPN d’accés a Internet privat (2020)

L’accés a Internet privat es carrega amb funcions i també és un proveïdor de VPN popular. Amb la seva estructura de preus assequible, és sens dubte una opció atractiva al mercat.


logotip d'accés a Internet privat

Tot i això, l’accés a Internet privat té la seu als Estats Units. Aquest país és una opció notòriament pobra com a base d’empresa d’una empresa VPN. Els Estats Units no només tenen moltes lleis que exigeixen els ISP i les VPN per rastrejar i mantenir els registres de dades, sinó que també forma part de la xarxa Five Eyes.

Organitzacions com els Five Eyes, the Nine Eyes i els 14 Eyes són esforços de cooperació entre els països membres per compartir dades sensibles. Algunes de les dades es recopilen a través d’activitats d’espionatge que serien il·legals per als governs per dur a terme el sòl propi de casa sense un procés degut. Tanmateix, si la informació la recopila una altra nació, pot ser compartida amb facilitat i exigir la llei.

És per raons com aquesta que els Estats Units no són el millor lloc per basar un servei VPN. És molt millor utilitzar un proveïdor VPN que es troba fora de la xarxa 14 Eyes.

Proveïdors com Surfshark i NordVPN es troben a les Illes Verges Britàniques i ofereixen connexions VPN segures, fiables i assequibles. Si realment és sensible a la privadesa i l’espionatge, aleshores es recomana que busqui una d’aquestes empreses.

No obstant això, l’accés a Internet privat té algunes funcions excel·lents. Podeu connectar fins a cinc dispositius alhora, s’admeten torrents i el servei té un interruptor de matança.

La seva xarxa compta amb més de 3.000 servidors, la qual cosa la situa entre les millors VPN d’aquesta mètrica. Tanmateix, aquests servidors només s’estenen per 28 països, cosa que no és tan impressionant com les xarxes d’altres empreses que s’estenen fàcilment fins a 100 o més països..

Vista general sobre VPN d’accés a Internet privat

CaracterístiquesInformació
Usabilitat:Fàcil
Política de registre:Sense política de registre
Mida del servidor:3.300 servidors ++
Distribució del servidor:33 països
Suport:Xatejar
Torrenting:Permet
Reproducció:Limitat
Protocol i xifratge VPN:Proxy OpenVPN, SOCKS5, IPSec / L2TP i PPTP;
Seu:EUA
Preu:3,33 dòlars / mes
Pàgina web oficial:https://www.privateinternetaccess.com

Seguretat i xifrat

L’accés a Internet privat ha fet uns passos força sòlids per protegir els seus clients en línia. La configuració predeterminada proporciona un xifrat de dades de 128 bits, cosa que sembla menys desitjable quan el servei de xifrat AES de 256 bits també està disponible amb el servei.

És possible que els usuaris que posseeixen una prima sobre la velocitat per la privadesa puguin preferir el xifrat de dades de 128 bits, però l’accés a Internet privat ofereix bones velocitats amb un nivell més alt de xifrat. Llavors, per què arriscar? Si decidiu anar amb Accés a Internet privat, canvieu la configuració al xifrat AES de 256 bits, que és el valor predeterminat per a la majoria de les VPN principals..

configuració de xifrat pia

Els usuaris poden triar entre el protocol VPN més recomanable del dia i diversos favorits antics que inclouen configuracions de seguretat menys estrictes. El més recomanable és OpenVPN, però l’accés a Internet privat també posa a disposició el proxy SOCKS5, IPSec / L2TP i PPTP. Si es combina amb el xifratge de 256 bits AES, és segur que el vostre trànsit web es mantingui segur mentre esteu connectats a accés privat a Internet.

Com molts altres proveïdors de VPN, l’accés a Internet privat ofereix un commutador de mort que acaba automàticament una sessió de navegació quan el servei VPN de forma sobtada i inesperadament no està disponible. Aquesta és una meravellosa falla segura, però cal esmentar que molts clients s’han queixat pel fet que l’interruptor de mort no funcioni com s’anuncia.

Es tracta d’una preocupació perquè us podria deixar exposat en cas d’interrompre el servei d’accés a Internet privat. Tots els proveïdors VPN més ben qualificats també tenen funcions de commutació mortal al seu servei i sembla que funcionen de forma coherent.

Si una de les vostres preocupacions principals s’exposa inesperadament quan esteu en línia, pot ser convenient acudir amb una empresa VPN diferent amb un interruptor de matança més fiable.

Ubicacions del servidor d’accés a Internet privat

Actualment, Internet Private Access enumera 3.125 servidors a la seva xarxa. Aquest és un nombre que és rival amb el nombre de servidors d’algunes de les millors VPN del negoci.

Tot i això, només es troben a 33 països. Això no és especialment impressionant si es compara amb els rivals que tenen servidors ubicats en més de 100 països. És per això que l’accés a Internet privat pot tenir més atractiu en determinades regions però només té una apel·lació limitada en d’altres.

món del servidor d'accés a Internet privat &# x1f1fa;&# x1f1f8; Una de les regions en què probablement sigui més popular l’accés a Internet privat és Amèrica del Nord. Als EUA, la companyia compta amb 1.441 servidors en només 15 ubicacions. &# x1f1e8;&# x1f1e6; Hi ha 236 servidors addicionals ubicats en tres ubicacions del Canadà (força bones, de fet). &# x1f1f2;&# x1f1fd; Mèxic té 33 servidors allotjats en una mateixa ubicació.

&# x1f1ec;&# x1f1e7; Els subscriptors del Regne Unit i Europa probablement trobaran que l’accés a Internet privat disposa de servidors adequats per satisfer-los. El Regne Unit té prop de 200 servidors mentre que els Països Baixos en tenen 548. Altres ubicacions de servidors europeus inclouen Suècia, Noruega, Dinamarca, Finlàndia, Suïssa, França, Bèlgica, Àustria, la República Txeca, Luxemburg i altres.

&# x1f1e7;&# x1f1f7; El Brasil és l’única ubicació representada a Amèrica del Sud amb 20 servidors. De manera similar, Àfrica està subrepresentada. L’accés a Internet privat només té presència a Sud-àfrica amb 10 servidors.

La cobertura no és tan bona a l’Orient Mitjà on els servidors només estan ubicats a Israel i als Emirats Àrabs Units. Els servidors asiàtics inclouen ubicacions a Singapur, Japó i Índia, cosa que no té una cobertura especialment robusta per a aquesta part del món. Austràlia i Nova Zelanda acullen aproximadament 200 servidors.

Certament, són molts els servidors. El fet que l’accés a Internet privat tingui més de 3.000 servidors significa que ocupa molts dels principals jugadors. Tanmateix, en realitat no tenen la diversitat d’ubicació que ha de ser una VPN més ben valorada.

L’accés a Internet privat assenyala al seu lloc web que només utilitzen servidors de metall nu, cosa que garanteix un millor rendiment. A més, en algunes ubicacions hi ha servidors de proxy calamar, que poden ajudar a accelerar les taxes de transferència de dades.

Utilitzant BitTorrent o P2P amb accés a Internet privat

La seva velocitat i un punt de vista permissiu sobre el torrenting, l’accés a Internet privat pot ser una excel·lent opció. Trieu el vostre client de torrenting preferit.

És probable que sigui compatible amb l’accés a Internet privat. No trobareu res que s’adreci de forma específica al torrent al seu lloc web. Tot i això, l’activitat de compartir fitxers P2P és totalment compatible.

És un aspecte convenient del servei d’accés a Internet privat que les activitats de torrenting no estan restringides a determinats servidors. Simplement, podeu iniciar la sessió al servidor que escolliu.

funcions d’accés a internet privades

Sembla que l’accés a Internet privat té problemes per transmetre Netflix. Aquesta immensa popular empresa de streaming ha passat els últims anys treballant dur per evitar que les persones accedeixin al seu servei mentre utilitzen una VPN. Principalment ho fan perquè la VPN pot permetre que l’espectador accedeixi a continguts restringits per diversos contractes.

Tot i que alguns proveïdors de VPN sembla que no poden evitar les restriccions de Netflix, sembla que l’accés a Internet privat no és un d’aquests. En general, només un servidor a Califòrnia es va poder connectar a Netflix. Si el vostre propòsit principal d’anar en línia és veure serveis de streaming, no serà el VPN per a vosaltres.

Resultats de proves de velocitat d’accés a Internet privat

Aquesta és la mètrica on molts menors proveïdors de VPN topen. La majoria de la gent s’adona que l’ús de qualsevol VPN permet retardar la seva taxa de transferència de dades. Tanmateix, una VPN de qualitat i de gran qualitat retarda les dades molt menys que una que no tingui el mateix nivell de qualitat..

És possible que l’accés a Internet privat no sigui el VPN més ràpid que hi ha, però encara funciona bé. La connexió a un servidor de Nova York va donar resultats de proves de velocitat de 77,56 Mbps per a descàrregues i 36,75 Mbps per a càrregues.

El rendiment només ha millorat quan es connecta a un servidor europeu a Amsterdam. Per a aquesta prova, les descàrregues van ascendir a 81,46 Mbps i les càrregues van ser de 40,30 Mbps. Això no està massa lluny dels resultats de les proves de velocitat que es van obtenir quan no s’utilitza cap VPN.

Resultat de prova de velocitat d'accés a Internet privat

Les coses no eren tan ardents amb el servidor de Hong Kong. No obstant això, sens dubte, els números van ser més impressionants que els que van obtenir els proveïdors de VPN inferiors. Les descàrregues medien 69,98 Mbps i les càrregues arriben a 13,04 Mbps.

El rendiment d’un servidor a Londres també va ser força impressionant. Les descàrregues de 75,67 Mbps i les càrregues de 23,00 Mbps són respectables, fins i tot si no són tan ràpides com els resultats de les proves de velocitat que es van obtenir amb VPN Express. Si el cost és una preocupació principal per a vostè, potser l’accés a Internet privat és l’opció correcta.

Aquests resultats positius de la prova es deuen en gran mesura al nombre i la qualitat dels servidors de la xarxa privada d’accés a Internet.

Política de registre de l’accés a Internet privat

El vostre proveïdor de serveis d’Internet, al qual es pot anomenar ISP, conserva registres complets sobre els llocs web que visiteu, quant temps romaneu i què feu mentre esteu allà. Tenen accés a les aplicacions que feu servir i poden emmagatzemar quantitats increïbles de dades sobre les vostres activitats en línia. Quan hi penses, és una pràctica desconcertant.

cap vector de registres d’usuariUn dels principals objectius d’utilitzar una VPN és evitar que ningú recopili totes aquelles dades sobre vosaltres i les vostres activitats. Si utilitzeu una VPN, el vostre ISP no pot guardar registres dels llocs web que visiteu ni de les aplicacions que feu servir. L’ideal seria que el vostre proveïdor VPN s’abstingui a recopilar també aquest tipus d’informació.

Aquesta política contra el registre és essencial per nombroses raons. Evita que el proveïdor VPN pugui vendre o cedir les seves dades a tercers i empreses afiliades.

A més, vol dir que si la vostra empresa VPN és piratejada, no tindran molta informació perquè els pirates informàtics robin. A més, una política de registre no significa que un servei VPN no es pot obligar a compartir informació amb les agències policials perquè no hi ha res a revelar..

Molts proveïdors de VPN parlen d’un bon joc a l’hora de tenir zero registres. L’accés a Internet privat segueix bastant bé aquest principi. Afirmen que no fan un seguiment del trànsit web ni tenen cap registre de comunicació. Tot i això, emmagatzemen dades essencials com ara adreces de correu electrònic i mètodes de pagament.

Opcions de preus per a accés a Internet privat

El preu d’aquesta empresa pot ser seriosament atractiu per a molts clients potencials. És una de les opcions més assequibles que hi ha i, ja que ofereix unes prestacions i un rendiment força bones, molta gent consideraria que és una bona oferta.

El preu mensual és de només 6,95 dòlars al mes. Per aquest preu, obteniu diversos protocols VPN, dades il·limitades, suport P2P i tot el que ofereix accés a Internet privat..

Si busqueu un acord, potser aneu amb la subscripció d’un any, que us ofereix un estalvi d’aproximadament el 52 per cent. Això funciona amb només 3,33 dòlars al mes. Hi ha estalvis encara més grans quan compra el pla de dos anys. Amb un preu de només 2,91 dòlars al mes, es tracta d’una oferta que pot resultar atractiva per a molta gent.

Preu d’accés a internet privat

L’accés a Internet privat ofereix una garantia de devolució de set dies. Aquesta no és una finestra especialment llarga, però si utilitzeu Internet sovint, hauríeu de poder decidir en una setmana si aquest servei us funciona o no.

Es recomana accés privat a Internet?

L’accés a Internet privat ofereix unes funcions excel·lents, realment desitjables i uns preus assequibles. Afegiu-hi el fet que els seus servidors són força ràpids i aquesta no és una VPN dolenta. Tot i això, això no significa que no hi hagi cap inconvenient en utilitzar aquest servei.

logotip d'accés a Internet privat

No oblideu que l’accés a Internet privat té la seu als Estats Units. Si una agència governamental es posa a disposició de les dades personals dels servidors de la vostra VPN, aquestes dades es trobaran ben aviat a les bases de dades de nombroses agències governamentals. D’altra banda, si bé l’accés a Internet privat va tenir resultats de proves de velocitat respectables, certament no van ser els millors. La diversitat de les ubicacions del servidor també manca.

Dit això, l’accés a Internet privat és un servei de VPN adequat. Si us acosteu al final de la llista abans de prendre una decisió, permeteu-nos recomanar-ne 2 més que val la pena passar el vostre temps. Consulteu la nostra comparació ExpressVPN i NordVPN si aquests dos serveis no es troben a la vostra llista. Donem a aquests dos serveis VPN un polze superior.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me