Revizuire VPN cu acces la internet privat (2020)

Accesul la internet privat este încărcat cu funcții și este, de asemenea, un furnizor VPN popular. Cu structura sa de prețuri accesibile, este cu siguranță o opțiune atractivă pe piață.


sigla de acces privat la internet

Cu toate acestea, Accesul la internet privat are sediul în SUA. Această țară este o alegere notorie slabă, ca bază pentru o companie VPN. Nu numai că SUA au multe legi care impun ISP-uri și VPN-uri pentru a urmări și păstra înregistrările de date, dar, de asemenea, este o parte a rețelei Five Eyes.

Organizații precum Five Eyes, Nine Eyes și cei 14 Eyes sunt eforturi de cooperare între țările membre pentru a împărtăși date sensibile. Unele dintre datele sunt colectate prin activități în stil de spionaj, care ar fi ilegale pentru guverne să desfășoare pe solul lor de origine fără un proces adecvat. Cu toate acestea, dacă informațiile sunt colectate de o altă națiune, atunci pot fi împărtășite cu ușurință și în timp ce legea respectă.

Din motive ca acestea, SUA nu este cel mai bun loc pentru a baza un serviciu VPN. Este mult mai bine să folosiți un furnizor VPN care este găzduit în afara rețelei 14 Ochi.

Furnizorii precum Surfshark și NordVPN sunt localizați în Insulele Virgine Britanice și oferă conexiuni VPN sigure, fiabile și accesibile. Dacă sunteți într-adevăr sensibil la confidențialitate și spionaj, atunci este recomandat să căutați una dintre aceste companii.

Cu toate acestea, Accesul la internet privat are unele caracteristici excelente. Puteți conecta câte cinci dispozitive simultan, torentele sunt permise și serviciul are un comutator de ucidere.

Rețeaua lor are mai mult de 3.000 de servere, ceea ce o plasează printre cele mai bune VPN-uri pentru această măsură. Cu toate acestea, aceste servere se extind doar pe 28 de țări, ceea ce nu este la fel de impresionant ca rețelele altor companii care se întind cu ușurință la 100 sau mai multe țări.

Privire de ansamblu a VPN cu acces la internet privat

FeaturesInformation
Usability:Uşor
Politica de logare:Fără politică de logare
Dimensiunea serverului:3.300 de servere ++
Distribuție server:33 de țări
A sustine:conversație
torrenting:Permis
Streaming:Limitat
Protocolul VPN și criptarea:Proxy OpenVPN, SOCKS5, IPSec / L2TP și PPTP;
Sediu:Statele Unite ale Americii
Preț:$ 3.33 / luna
Site oficial:https://www.privateinternetaccess.com

Securitate și criptare

Accesul la internet privat a făcut niște pași destul de solizi spre protejarea clienților săi online. Setările implicite asigură criptarea datelor pe 128 biți, ceea ce pare mai puțin decât de dorit atunci când criptarea AES de 256 biți este disponibilă și cu serviciul.

Este posibil ca utilizatorii care plătesc o viteză mai mare decât confidențialitatea să poată prefera criptarea datelor pe 128 de biți, dar Accesul la internet privat oferă viteze bune și cu un nivel mai mare de criptare. Deci, de ce să aveți șanse? Dacă decideți să mergeți cu Private Internet Access, treceți setările la criptarea AES de 256 biți, care este implicită pentru majoritatea VPN-urilor de top..

setări de criptare pia

Utilizatorii pot alege dintre protocoalele VPN cele mai recomandate ale zilei și mai multe favorite vechi care au setări de securitate mai puțin stricte. Cel mai recomandat este OpenVPN, dar Accesul la internet privat face disponibil și proxy SOCKS5, IPSec / L2TP și PPTP. Când este combinat cu criptarea AES pe 256 biți, este sigur să spuneți că traficul dvs. web va rămâne sigur în timp ce sunteți conectat la acces la internet privat.

La fel ca mulți alți furnizori VPN, Accesul la internet privat oferă un comutator de oprire care încheie automat o sesiune de navigare atunci când serviciul VPN devine brusc și neașteptat. Acesta este un eșec minunat în siguranță, dar este de menționat că mulți clienți s-au plâns de faptul că comutatorul de ucidere nu funcționează așa cum este anunțat.

Aceasta este o îngrijorare, deoarece v-ar putea lăsa expus în cazul în care serviciul de acces la internet privat va fi întrerupt. Toți cei mai apreciați furnizori VPN au, de asemenea, funcții de comutație de ucid în serviciul lor, iar acestea par să funcționeze constant.

Dacă una dintre problemele dvs. principale este expusă în mod neașteptat atunci când sunteți online, atunci poate fi înțelept să mergeți cu o altă companie VPN cu un comutator de ucidere mai fiabil.

Locațiile serverului de acces privat la Internet

În prezent, Accesul la Internet privat listează 3.125 de servere în rețeaua sa. Acesta este un număr care rivalizează cu numărul serverului dintre cele mai bune VPN-uri din afaceri.

Cu toate acestea, sunt localizate în doar 33 de țări. Acest lucru nu este deosebit de impresionant în comparație cu rivalii care au servere localizate în mai mult de 100 de țări. Acesta este motivul pentru care Accesul la internet privat poate avea mai multe recursuri în anumite regiuni, dar doar apel limitat în altele.

Globul serverului de acces la internet privat &# X1f1fa;&# X1f1f8; Una dintre regiunile în care este probabil ca accesul la internet privat să fie mai populară este America de Nord. În SUA, compania are 1.441 de servere în doar 15 locații. &# X1f1e8;&# X1f1e6; Un număr suplimentar de 236 servere sunt localizate în trei locații din Canada (destul de bine, de fapt). &# X1f1f2;&# X1f1fd; Mexic are 33 de servere găzduite într-o singură locație.

&# X1f1ec;&# X1f1e7; Abonații din Marea Britanie și cei din Europa vor găsi probabil că Accesul la internet privat are servere adecvate pentru a le satisface. Marea Britanie are aproape 200 de servere, în timp ce Olanda are 548. Alte locații de servere europene includ Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Elveția, Franța, Belgia, Austria, Republica Cehă, Luxemburg și altele.

&# X1f1e7;&# X1f1f7; Brazilia este singura locație reprezentată în America de Sud cu 20 de servere. În mod similar, Africa este subreprezentată. Accesul la internet privat are o prezență doar în Africa de Sud cu 10 servere.

Acoperirea nu este la fel de bună în Orientul Mijlociu, unde serverele sunt situate doar în Israel și Emiratele Arabe Unite. Serverele asiatice includ locații din Singapore, Japonia și India, ceea ce nu este o acoperire deosebit de robustă pentru acea parte a lumii. Australia și Noua Zeelandă găzduiesc aproximativ 200 de servere.

Desigur, este vorba de o mulțime de servere. Faptul că Accesul la Internet privat are peste 3.000 de servere înseamnă că se află acolo, cu mulți dintre jucătorii mari. Cu toate acestea, ei nu au într-adevăr diversitatea locației, care trebuie să fie un VPN de rating.

Accesul la internet privat subliniază pe site-ul lor web că folosesc doar servere metalice goale, ceea ce garantează performanțe mai bune. În plus, unele locații au servere proxy calamitate, care pot ajuta la accelerarea ratelor de transfer de date.

Utilizarea BitTorrent sau P2P cu acces la internet privat

Având în vedere viteza și punctul de vedere permisiv pe torenting, accesul la internet privat poate fi o alegere excelentă. Alege-ți clientul preferat pentru torenting.

Șansele sunt bune că este compatibil cu accesul la internet privat. Nu veți găsi nimic care să se adreseze în mod specific torrentingului pe site-ul lor web. Cu toate acestea, activitatea de partajare a fișierelor P2P este complet acceptată.

Este un aspect convenabil al serviciului de acces la internet privat faptul că activitățile de torentare nu sunt limitate la anumite servere. Puteți pur și simplu să vă conectați la serverul ales.

caracteristici private de acces la internet

Accesul la internet privat pare să aibă probleme cu streamingul Netflix. Această companie de streaming extrem de populară și-a petrecut ultimii ani muncind din greu pentru a împiedica oamenii să acceseze serviciul lor în timp ce utilizează un VPN. În principal, acestea fac acest lucru deoarece VPN poate permite telespectatorului să acceseze conținut restricționat prin diverse contracte.

Cu toate că unii furnizori VPN par să poată îngreuna restricțiile Netflix, accesul la internet privat nu pare să fie unul dintre acestea. În general, doar un server din California s-a putut conecta la Netflix. Dacă scopul principal de a intra online este să vizualizați servicii de streaming, atunci acesta nu este VPN pentru dvs..

Rezultatele testelor de viteză ale accesului la internet privat

Aceasta este metrica în care mulți furnizori VPN mai mici se poticnesc. Majoritatea oamenilor își dau seama că utilizarea oricărui VPN va reduce ritmul transferului de date. Cu toate acestea, o VPN foarte bună și de înaltă calitate încetinește datele mult mai puțin decât una care nu posedă același nivel de calitate.

Accesul la internet privat poate să nu fie cel mai rapid VPN de acolo, dar totuși funcționează bine. Conectarea la un server din New York a dat rezultate ale testelor de viteză de 77,56 Mbps pentru descărcări și 36,75 Mbps pentru încărcări..

Performanța s-a îmbunătățit doar atunci când este conectat la un server european din Amsterdam. Pentru acest test, descărcările au fost de 81.46 Mbps și încărcările au fost de 40.30 Mbps. Aceasta nu este prea departe de rezultatele testelor de viteză care au fost obținute atunci când nu utilizați nicio VPN.

Rezultatul testului vitezei de acces privat la internet

Lucrurile nu s-au întâmplat la fel de repede cu serverul din Hong Kong. Cu toate acestea, numerele au fost cu siguranță mai impresionante decât cele declanșate folosind furnizori VPN inferiori. Descărcările au măsurat 69.98 Mbps, iar încărcările venite la 13.04 Mbps.

Performanța pe un server din Londra a fost destul de impresionantă. Descărcările de 75,67 Mbps și încărcările de 23,00 Mbps sunt respectabile, chiar dacă nu sunt la fel de rapide ca rezultatele testelor de viteză obținute cu VPN Express. Dacă costul este o preocupare principală pentru dvs., atunci poate că accesul la internet privat este alegerea potrivită.

Aceste rezultate pozitive ale testelor se datorează în mare măsură numărului și calității serverelor din rețeaua de acces la internet privat.

Politica de logare a accesului la internet privat

Furnizorul dvs. de servicii de internet, care poate fi denumit ISP dvs., ține jurnalele cuprinzătoare cu privire la site-urile web pe care le vizitați, cât timp stai și ce faceți în timp ce sunteți acolo. Acestea au acces la aplicațiile pe care le utilizați și pot stoca cantități incredibile de date despre activitățile dvs. online. Când te gândești la asta, este o practică dezacordantă.

niciun vector nu înregistrează un utilizatorUnul dintre obiectivele principale ale utilizării unui VPN este de a evita pe cineva să colecteze toate acele date despre tine și activitățile tale. Când utilizați un VPN, ISP-ul dvs. nu poate ține înregistrări ale site-urilor web pe care le vizitați sau ale aplicațiilor pe care le utilizați. În mod ideal, furnizorul dvs. VPN se abține să colecteze și acest tip de informații.

O astfel de politică împotriva exploatării este esențială din mai multe motive. Împiedică furnizorul VPN să vândă sau să furnizeze datele dvs. către terți și companii afiliate.

În plus, înseamnă că, dacă compania dvs. VPN va fi hackată, atunci nu vor avea multe informații pentru ca hackerii să fure. Mai mult, o politică fără logare înseamnă că un serviciu VPN nu poate fi obligat să partajeze informații cu agențiile de aplicare a legii, deoarece nu este nimic de dezvăluit..

Mulți furnizori VPN vorbesc despre un joc bun atunci când vine vorba despre zero jurnaluri. Accesul la internet privat respectă acest principiu destul de bine. Aceștia afirmă că nu urmăresc traficul web sau nu au jurnalele de comunicare. Cu toate acestea, stochează date esențiale, cum ar fi adresele de e-mail ale clienților și metodele de plată.

Opțiuni de prețuri pentru acces la internet privat

Prețurile acestei companii pot fi serios atractive pentru mulți clienți potențiali. Este printre opțiunile mai accesibile, și din moment ce oferă câteva caracteristici și performanțe destul de bune, mulți oameni ar considera că este o afacere bună.

Prețul lunar este de doar 6,95 USD pe lună. Pentru acest preț, obțineți o varietate de protocoale VPN, date nelimitate, suport P2P și orice altceva pe care îl oferă Accesul la internet privat.

Dacă sunteți în căutarea unei oferte, atunci puteți merge cu abonamentul pe un an, care oferă economii de aproximativ 52 la sută. Rezultatul este de doar 3,33 USD pe lună. Economii și mai mari sunt disponibile atunci când achiziționați planul pe doi ani. Cu un preț de doar 2,91 USD pe lună, aceasta este o afacere care ar putea fi atractivă pentru mulți oameni.

tarifarea accesului la internet privat

Accesul la internet privat oferă o garanție de returnare de șapte zile. Aceasta nu este o fereastră deosebit de lungă, dar dacă utilizați Internetul des, ar trebui să puteți decide în termen de o săptămână dacă acest serviciu funcționează sau nu pentru dvs..

Este recomandat accesul la internet privat?

Accesul la internet privat oferă câteva caracteristici minunate, cu adevărat de dorit și prețuri accesibile. Adăugați la asta faptul că serverele lor sunt destul de rapide și nu este o VPN proastă. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu există dezavantaje în utilizarea acestui serviciu.

sigla de acces privat la internet

Nu uitați că Accesul la internet privat are sediul în SUA. Dacă o agenție guvernamentală își pune mâna pe datele dvs. personale de pe serverele VPN-ului dvs., aceste date vor fi în curând incluse în bazele de date ale multor alte agenții guvernamentale. În plus, deși Accesul la internet privat a avut rezultate de testare a vitezei respectabile, cu siguranță nu au fost cele mai bune. Diversitatea locațiilor lor de server lipsește și ea.

Toate acestea fiind spuse, Accesul la internet privat este un serviciu VPN în regulă. Dacă vă apropiați de sfârșitul listei dvs. înainte de a lua o decizie, permiteți-ne să vă recomandăm încă 2 care vor merita să vă faceți timpul. Consultați comparația noastră ExpressVPN și NordVPN dacă aceste două servicii nu sunt deja pe lista dvs. Oferim celor 2 servicii VPN în creștere.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map