ProtonVPN Black Friday venda 2019: estalvia fins a un 50%

Actualització el 30 de novembre de 2019: Com que ProtonVPN només ofereix descomptes una vegada a l’any, hem decidit ampliar la promoció del Black Friday fins a les 23:59 del 8 de desembre de 2019, a San Francisco. (Això és a les 2:59 AM del 9 de desembre a Nova York i a les 8:59 del 9 de desembre a Ginebra, Suïssa.) Aquesta extensió permetrà que qualsevol setmana que no hagi pogut aprofitar l’acord una setmana més per estalviar entre 33% i 50% en ProtonMail Plus, ProtonVPN Plus o tots dos.


Només per un temps limitat, els usuaris i usuaris nous del nostre pla gratuït poden obtenir ProtonVPN Plus entre un 33% i un 50% de descompte amb una de les nostres ofertes especials del Black Friday. També podeu obtenir un acord amb un paquet ProtonMail / ProtonVPN, que us ajudarà a mantenir encara més les vostres dades privades.

La nostra promoció de Black Friday es desenvoluparà des d’avui fins avui Divendres 29 de novembre, després, ja no serà possible obtenir ProtonVPN amb descompte. Registreu-vos a ProtonVPN o inicieu la sessió al vostre compte per obtenir l’oferta ara. (Actualització: hem ampliat la nostra promoció de Black Friday fins a les 23:59 del 8 de desembre de 2019, hora de San Francisco.)

Nou a Proton?

Ja tens un compte?

(Ja teniu un usuari de pagament? Voleu plans bàsics o visionaris? Cerqueu ProtonMail al seu lloc? Llegiu més avall per trobar altres promocions!)

El moment perfecte per actualitzar el vostre pla gratuït

ProtonVPN és creat pels mateixos científics i enginyers que van crear ProtonMail i confiats per milions d’usuaris per protegir la seva privadesa i desbloquejar el contingut en línia. El Black Friday és el millor moment per donar suport a la nostra missió i accedir a funcions premium, com ara la possibilitat de transmetre els vostres espectacles favorits, no importa on estigueu i aprofiteu les velocitats més altes de més de 40 països.

Si actualment teniu el pla gratuït de ProtonVPN, podeu accedir a l’acord de Black Friday accedint a account.protonvpn.com.

il·lustració de com obtenir ProtonVPN Black Friday

Un pla ProtonVPN Plus us ofereix aquests avantatges exclusius:

 • Connexions més ràpides amb accés a més de 560 servidors ProtonVPN de 43 països
 • Protecció avançada a través de la xarxa Secure Core contra vigilància sofisticada
 • Més llibertat amb connexions per a 5 dispositius, accés a un clic a Tor i suport per compartir arxius / BitTorrent i streaming de Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney +, esdeveniments esportius i molts més

Black Friday per als usuaris de pagament existents

La majoria de les empreses no tenen ofertes de Black Friday per als subscriptors existents, i és possible que no ho puguem fer en el futur. Tot i així, aquest any estem recuperant plans de dos anys per als usuaris de pagament existents. Si ja teniu un usuari que paga, podeu obtenir un descompte del 33% en qualsevol subscripció amb un pla de dos anys. Si teniu un pla de dos anys que tingui tant ProtonVPN com ProtonMail, podeu obtenir un 20% de descompte addicional per un total del gairebé 50% de descompte.

Per obtenir la promoció, primer heu d’iniciar la sessió al vostre compte ProtonVPN. Dins seu panell, haurà de triar la 2 anys (33% de descompte) opció al menú desplegable del cicle de facturació.

Podeu utilitzar el 33% de descompte per actualitzar a qualsevol pla de pagament. (Aquest 33% de descompte està disponible també per a subscripcions bàsiques i visionals.)

Amb aquest acord, combinat amb les actualitzacions de connexions VPN addicionals que els usuaris de pagament existents han rebut recentment de forma gratuïta, oferim encara més valor als que han recolzat la nostra missió més temps.

El vostre suport alimenta el nostre progrés

Hem creat ProtonVPN per ampliar la privadesa en línia, oferir-vos Internet segur en qualsevol lloc i restaurar l’accés a contingut bloquejat i censurat. Malauradament, com hem vist aquest any, hi ha moltes empreses i governs que consideren que haurien d’accedir i controlar les vostres dades.

És per això que ens reduïm a l’hora d’ampliar el servei i endurir la nostra xarxa contra atacs i censura avançats. Amb el vostre suport, afegim noves tecnologies que permetran als usuaris accedir a ProtonVPN fins i tot en països on les VPN estan bloquejades. També obrim el desenvolupament de les nostres aplicacions, afegint bloqueig d’anuncis i llançant suport per a encara més plataformes de reproducció de vídeos (ja són compatibles Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime, etc.).

Ofertes de Black Friday per a ProtonMail

Tots els comptes de ProtonVPN tenen accés a ProtonMail mitjançant les mateixes credencials d’inici de sessió de Proton. El vostre compte ProtonMail està protegit amb xifrat de punta a punt i xifrat d’accés zero, cosa que significa que ningú més pot accedir als vostres correus, ni tan sols nosaltres.

ProtonMail Plus us ofereix una safata d’entrada més potent amb cinc adreces de correu electrònic, carpetes i etiquetes personalitzades, filtres personalitzats i l’opció d’acollir correus electrònics per a un domini personalitzat (per exemple, el vostre [email protected]).

Podeu obtenir el paquet de Black Friday que inclou ProtonVPN Plus i ProtonMail Plus junts per un 50% de descompte del preu normal. Aquí és com:

 • Nous usuaris (aquells que ja no tenen un compte Proton) poden accedir a aquesta promoció a la nostra pàgina de Black Friday.
 • Usuaris gratuïts existents (és a dir, que teniu comptes de ProtonMail i / o ProtonVPN gratuïts) podeu accedir a aquesta promoció accedint a mail.protonmail.com i fent clic al botó Black Friday..
 • Usuaris de pagament existents pot accedir a aquesta promoció a mail.protonmail.com i anar a Configuració -> Tauler de comandament, seleccionant un pla de dos anys i seleccionant qualsevol pla de ProtonMail pagat amb un pla de ProtonVPN pagat. Al finalitzar la caixa, el 33% de descompte de 2 anys es combinarà amb un descompte del paquet del 20%, que us proporciona un 50% de descompte aproximadament..

Si voleu obtenir ProtonMail Plus pel vostre compte, podeu obtenir entre un 33% i un 40% de descompte.

 • Nous usuaris (els que no tinguin comptes de Proton) poden accedir a aquesta promoció a la nostra pàgina de Black Friday.
 • Usuaris gratuïts existents podeu accedir a aquesta promoció iniciant la sessió amb el vostre compte Proton a mail.protonmail.com i feu clic a la icona de Black Friday a la barra superior.

Gràcies per formar part de la nostra missió!

Tenim la sort de tenir una comunitat entusiasta i entusiasta sense la qual ProtonVPN no existiria. És el vostre suport que ens permet desenvolupar nous i emocionants productes per al futur.

Nou a Proton?

Ja tens un compte?

Té alguna pregunta sobre Black Friday? Consulteu a continuació les respostes a preguntes més freqüents o poseu-vos en contacte amb el nostre equip d’assistència.

Salutacions cordials,
L’equip ProtonVPN

PS: No ho oblidis, la venda acaba a les 23:59 hores. el 29 de novembre, hora de San Francisco (8:59 h el 30 de novembre a Ginebra)! (Actualització: hem ampliat la nostra promoció de Black Friday fins a les 23:59 del 8 de desembre de 2019, hora de San Francisco.)

Preguntes freqüents

Quan acaba la promoció del Black Friday?

(Actualització: hem ampliat la nostra promoció de Black Friday fins a les 23:59 del 8 de desembre de 2019, hora de San Francisco.)

La promoció de Proton Black Friday acaba a les 23:59 hores. el 29 de novembre de 2019, hora de San Francisco. Les 2:59 h del 30 de novembre a Nova York i les 8:59 h el 30 de novembre a Ginebra.

És la promoció tant per als usuaris nous com per als existents?

Sí, hi ha ofertes per a usuaris nous, gratuïts i actuals amb pagament. Per als usuaris nous, podeu trobar les ofertes a la nostra pàgina de Black Friday. Per als usuaris gratuïts existents, podeu iniciar la sessió a account.protonvpn.com i fer clic al botó Black Friday. Per als usuaris de pagament existents, podeu obtenir un 33% de descompte passant a un cicle de facturació de dos anys si aneu a la configuració del vostre compte a account.protonvpn.com i escolliu el cicle de facturació de dos anys dins del vostre tauler de control. El descompte augmenta fins a gairebé el 50% de descompte si obteniu ProtonVPN i ProtonMail juntament amb la vostra subscripció de 2 anys..

Què passa si també vull obtenir ProtonMail?

Vegeu els detalls a la publicació del bloc anterior.

Hi ha una oferta de Black Friday per als Plans de Visió?

Sí, és possible obtenir un 33% de descompte a Visionary subscrivint-vos a un pla de 2 anys. Podeu trobar els detalls a la secció “Black Friday per als usuaris de pagament existents” anterior.

Què passa amb el meu pla de pagaments existent?

Si ja sou un usuari de ProtonMail o ProtonVPN que pagueu i aprofiteu aquesta promoció, el nou pla que seleccioneu substituirà el vostre pla existent. Tanmateix, quan aneu a fer el check out, us acreditarem automàticament el saldo no utilitzat de la vostra subscripció existent i això s’afegirà com a crèdit de prova. Per tant, no perdreu els diners pagats pel vostre pla existent.

Manteniré el descompte quan el pla s’esgoti? Quin preu renovarà el meu pla?

Al final del període de subscripció (un o dos anys, segons el pla que trieu), el vostre pla es renovarà automàticament amb els següents descomptes:

 • Pla d’1 any (20% de descompte)
 • Pla 2 anys (33% de descompte)
 • Pla de 2 anys (paquet ProtonMail + ProtonVPN) (47% de descompte)

Què passa si passés l’oferta de Black Friday en el passat, puc aconseguir aquest acord?

No heu d’aconseguir aquest acord perquè ja teniu l’oferta. Les ofertes anteriors del Black Friday eren per a plans de 2 anys, que es renovaran automàticament amb un 33-47% de descompte en funció de l’oferta que hagueu comprat anteriorment.

Puc pagar un acord del Black Friday amb Bitcoin?

Podeu pagar en Bitcoin per obtenir l’oferta de Black Friday, però no des de la pàgina de destinació ni des del tauler de control del vostre compte directament. Si no heu utilitzat mai el nostre servei abans, us heu de registrar, aneu a Configuració -> Feu clic al botó “Afegeix crèdits”, escolliu Bitcoin com a mètode de pagament, afegiu una quantitat suficient per a la promoció que voleu obtenir i envieu-la. Després, quan trieu una promoció, s’aplicaran automàticament els crèdits.

Què passa si no veig l’oferta de Black Friday al meu Tauler?

Proveu d’actualitzar la pàgina. Si encara no ho veieu, contacteu amb el servei d’assistència.

Com es calculen els descomptes?

Els percentatges de descompte es basen en la diferència entre el preu de l’oferta de descompte mensual i el preu mensual regular de cada pla.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me