ProtonVPN Black Friday vânzare 2019: Economisiți până la 50%

Actualizare 30 noiembrie 2019: Deoarece ProtonVPN oferă reduceri o dată pe an, am decis să extindem promoția noastră de Black Friday până la 23:59 la 8 decembrie 2019, San Francisco. (Adică 2:59 AM 9 decembrie la New York și 8:59 AM 9 decembrie la Geneva, Elveția.) Această extensie va oferi oricui care nu a putut să profite de acord săptămâna trecută o săptămână în plus pentru a economisi între 33% și 50% pentru ProtonMail Plus, ProtonVPN Plus sau ambele.


Pentru o perioadă limitată de timp, utilizatorii noi și utilizatorii din planul nostru gratuit pot primi ProtonVPN Plus pentru o reducere între 33% și 50% cu una dintre ofertele noastre speciale de Black Friday. De asemenea, puteți obține o afacere pe un pachet ProtonMail / ProtonVPN, care vă ajută să păstrați și mai mult datele private.

Promovarea noastră de Black Friday se va desfășura de astăzi până până Vineri, 29 noiembrie, după care nu va mai fi posibil să obțineți ProtonVPN cu reducere. Înscrieți-vă la ProtonVPN sau conectați-vă la contul dvs. pentru a obține acum afacerea. (Actualizare: Am extins promoția noastră de Black Friday până la 23:59 la 8 decembrie 2019, ora San Francisco.)

Nou pentru Proton?

Ai deja un cont?

(Deja sunteți un utilizator plătit? Doriți planuri de bază sau vizionare? În schimb, căutați ProtonMail? Citiți mai jos pentru a găsi alte promoții!)

Momentul perfect pentru actualizarea planului dvs. gratuit

ProtonVPN este creat de aceiași oameni de știință și ingineri care au construit ProtonMail și au încredere de milioane de utilizatori pentru a-și proteja confidențialitatea și debloca conținutul online. Black Friday este cel mai bun moment pentru a ne susține misiunea în timp ce obținem acces la funcții premium, cum ar fi posibilitatea de a transmite emisiunile preferate indiferent de locul în care vă aflați și atingeți viteze mai mari în 40 de țări de peste.

Dacă în prezent aveți planul gratuit al ProtonVPN, puteți accesa acordul de Black Friday conectându-vă la contul.protonvpn.com.

ilustrare a modului de a obține ProtonVPN Black Friday

Un plan ProtonVPN Plus vă oferă aceste avantaje exclusive:

 • Conexiuni mai rapide cu acces la 560+ servere ProtonVPN în 43 de țări
 • Protecție avansată prin intermediul rețelei Secure Core împotriva supravegherii sofisticate
 • Mai multă libertate cu conexiuni pentru 5 dispozitive, acces Tor cu un singur clic și asistență pentru partajarea fișierelor / BitTorrent și streaming de Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney +, evenimente sportive și multe altele

Vinerea Neagră pentru utilizatorii plătiți existenți

Majoritatea companiilor nu au oferte de Black Friday pentru abonații existenți și este posibil să nu facem acest lucru în viitor. Cu toate acestea, în acest an readucem înapoi planuri de 2 ani pentru utilizatorii plătiți existenți. Dacă sunteți deja un utilizator plătitor, puteți beneficia de o reducere de 33% la orice abonament cu un plan de 2 ani. Dacă primiți un plan pe 2 ani care are atât ProtonVPN cât și ProtonMail, puteți beneficia de 20% reducere pentru un total de aproape 50% reducere.

Pentru a obține promoția, trebuie să vă conectați mai întâi la contul dvs. ProtonVPN. În interiorul tău Tablou de bord, va trebui să alegeți 2 ani (33% reducere) opțiune din meniul ciclului de facturare derulant.

Puteți utiliza reducerea de 33% pentru a face upgrade la orice plan plătit. (Această reducere de 33% este disponibilă și pentru abonamente de bază și vizionare.)

Cu această afacere – combinată cu actualizările suplimentare ale conexiunilor VPN pe care utilizatorii plătiți existenți le-au primit recent gratuit – oferim și mai multă valoare celor care au susținut misiunea noastră cel mai mult timp.

Suportul dvs. alimentează progresul nostru

Am creat ProtonVPN pentru a extinde confidențialitatea online, a vă oferi internet sigur oriunde și a restabili accesul la conținut blocat și cenzurat. Din păcate, așa cum am văzut în acest an, există multe companii și guverne care consideră că ar trebui să aibă acces la și să controleze datele dvs..

Acesta este motivul pentru care ne dublăm la extinderea serviciului și la întărirea rețelei noastre împotriva atacurilor avansate și a cenzurii. Cu ajutorul tău, adăugăm noi tehnologii care vor permite utilizatorilor să acceseze ProtonVPN chiar și în țările în care VPN-urile sunt blocate. De asemenea, deschidem aprovizionarea aplicațiilor noastre, adăugând blocarea anunțurilor și lansăm suport pentru și mai multe platforme de streaming video (Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime etc. sunt deja acceptate).

Oferte de Black Friday pentru ProtonMail

Toate conturile ProtonVPN vin cu acces la ProtonMail folosind aceleași certificate de autentificare Proton. Contul dvs. ProtonMail este securizat cu criptare end-to-end și criptare cu acces zero, ceea ce înseamnă că nimeni altcineva nu vă poate accesa e-mailurile, nici măcar noi.

ProtonMail Plus vă oferă o primire mai puternică cu cinci adrese de e-mail, foldere și etichete personalizate, filtre personalizate și opțiunea de a găzdui e-mailuri pentru un domeniu personalizat (de exemplu, numele [email protected]).

Puteți obține pachetul de Black Friday, inclusiv ProtonVPN Plus și ProtonMail Plus pentru 50% din prețul normal. Iată cum:

 • Noi utilizatori (cei care nu au deja un cont Proton) pot accesa această promoție pe pagina noastră de Black Friday.
 • Utilizatori gratuite existenți (adică aveți conturi gratuite ProtonMail și / sau ProtonVPN) puteți accesa această promoție conectându-vă la mail.protonmail.com și făcând clic pe butonul Black Friday.
 • Utilizatori plătiți existenți poate accesa această promoție la mail.protonmail.com și accesând Setări -> Tabloul de bord, selectarea unui plan pe 2 ani și selectarea oricărui plan ProtonMail plătit cu un plan ProtonVPN plătit. La finalizare, reducerea de 33% pe 2 ani va fi combinată cu o reducere de 20% a pachetului, ceea ce vă oferă aproximativ 50% reducere.

Dacă doriți să obțineți ProtonMail Plus pe cont propriu, puteți beneficia între 33% și 40% reducere.

 • Noi utilizatori (cei fără conturi Proton) pot accesa această promoție pe pagina noastră de Black Friday.
 • Utilizatori gratuite existenți puteți accesa această promoție conectându-vă cu contul Proton la mail.protonmail.com și dând clic pe pictograma Black Friday din bara de sus.

Mulțumim că ați făcut parte din misiunea noastră!

Avem norocul să avem o comunitate plină de minte și entuziasmă, fără de care ProtonVPN nu ar exista. Suportul dvs. ne permite să dezvoltăm produse noi și interesante pentru viitor.

Nou pentru Proton?

Ai deja un cont?

Intrebari despre Black Friday? Consultați răspunsurile la întrebările frecvente de mai jos sau contactați echipa noastră de asistență.

Toate cele bune,
Echipa ProtonVPN

PS: Nu uitați, vânzarea se încheie la 23:59 p.m. pe 29 noiembrie, ora San Francisco (8:59 a.m. pe 30 noiembrie la Geneva)! (Actualizare: Am extins promoția noastră de Black Friday până la 23:59 la 8 decembrie 2019, ora San Francisco.)

Întrebări frecvente

Când se încheie promoția de Black Friday?

(Actualizare: Am extins promoția noastră de Black Friday până la 23:59 la 8 decembrie 2019, ora San Francisco.)

Promovarea Proton Black Friday se încheie la 23:59 p.m. pe 29 noiembrie 2019, ora San Francisco. Asta este 2:59 a.m. 30 noiembrie la New York și 8:59 a.m. 30 noiembrie la Geneva.

Este promovarea atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru cei existenți?

Da, există oferte atât pentru utilizatorii noi, gratuit, cât și pentru cei cu plată actuală. Pentru utilizatorii noi, puteți găsi ofertele pe pagina noastră de Black Friday. Pentru utilizatorii liberi existenți, vă puteți conecta la contul.protonvpn.com și faceți clic pe butonul Black Friday. Pentru utilizatorii plătiți existenți, puteți beneficia de 33% reducere trecând la un ciclu de facturare de 2 ani, accesând setările contului dvs. la account.protonvpn.com și alegând ciclul de facturare de 2 ani din tabloul de bord. Reducerea crește până la aproape 50% reducere dacă primiți atât ProtonVPN cât și ProtonMail împreună cu abonamentul dvs. de 2 ani.

Ce se întâmplă dacă vreau să primesc și ProtonMail?

Vezi detalii în postarea de mai sus.

Există o ofertă pentru Vinerea Neagră pentru planuri vizionare?

Da, este posibil să obțineți o reducere de 33% la Visionary prin abonarea la un plan pe 2 ani. Detaliile pot fi găsite în secțiunea „Black Friday pentru utilizatorii plătiți existenți” de mai sus.

Ce se întâmplă cu planul meu plătit existent?

Dacă sunteți deja utilizator ProtonMail sau ProtonVPN plătitor și profitați de această promoție, noul plan pe care îl selectați va înlocui planul existent. Cu toate acestea, atunci când mergeți să faceți check out, vă vom credita automat soldul neutilizat al abonamentului dvs. existent, iar acest lucru este adăugat ca credit proration. Astfel, nu veți pierde banii plătiți pentru planul dvs. existent.

Voi păstra reducerea atunci când planul meu va fi epuizat? La ce preț va reînnoi planul meu?

La sfârșitul perioadei de abonament (unul sau doi ani, în funcție de planul ales de dvs.), planul dvs. se va reînnoi automat cu următoarele reduceri:

 • Plan de 1 an (20% reducere)
 • Plan pe 2 ani (33% reducere)
 • Plan de 2 ani (pachet ProtonMail + ProtonVPN) (reducere de 47%)

Dacă în trecut am primit tranzacția de Black Friday, pot primi această afacere?

Nu trebuie să obțineți această afacere, deoarece ați obținut deja acordul. Ofertele anterioare de Black Friday au fost pentru planuri de 2 ani, care se vor reînnoi automat cu o reducere de 33-47% în funcție de oferta pe care ați cumpărat-o anterior.

Pot plăti pentru o afacere de Black Friday folosind Bitcoin?

Puteți plăti în Bitcoin pentru a obține acordul de Black Friday, dar nu de pe pagina de destinație sau de pe tabloul de bord al contului dvs. direct. Dacă nu ați folosit niciodată serviciul nostru înainte, trebuie să vă înscrieți, accesați Setări -> Dashboard, faceți clic pe butonul „Adaugă credite”, alegeți Bitcoin ca metodă de plată, adăugați o sumă suficientă pentru promoția pe care doriți să o obțineți și trimiteți-o. Ulterior, atunci când alegeți o promoție, creditele vor fi aplicate automat.

Ce se întâmplă dacă nu văd afacerea de Black Friday în tabloul de bord?

Încercați să reîmprospătați pagina. Dacă încă nu îl vedeți, contactați Asistența.

Cum se calculează reducerile?

Procentele de reducere se bazează pe diferența dintre prețul ofertei de reducere lunară și prețul lunar obișnuit pentru fiecare plan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map