ProtonVPN Black Friday-uitverkoop 2019: Bespaar tot 50%

Update 30 november 2019: Omdat ProtonVPN slechts één keer per jaar kortingen biedt, hebben we besloten om onze Black Friday-promotie te verlengen tot 8:59 uur op 8 december 2019, San Francisco. (Dat is 9:59 uur op 9 december in New York en 8:59 uur op 9 december in Genève, Zwitserland.) Deze extensie geeft iedereen die niet in staat was om van de deal te profiteren vorige week een extra week om te besparen tussen 33% en 50% op ProtonMail Plus, ProtonVPN Plus of beide.


Slechts voor een beperkte tijd, nieuwe gebruikers en gebruikers van ons gratis abonnement kunnen ProtonVPN Plus krijgen tussen 33% en 50% korting met een van onze speciale Black Friday-deals. U kunt ook een deal krijgen voor een ProtonMail / ProtonVPN-pakket, zodat u nog meer van uw gegevens privé kunt houden.

Onze Black Friday-promotie loopt van vandaag tot Vrijdag 29 november, waarna het niet langer mogelijk is om ProtonVPN met korting te krijgen. Meld u aan voor ProtonVPN of log in op uw account om de deal nu te krijgen. (Update: we hebben onze Black Friday-promotie verlengd tot 23:59 uur op 8 december 2019, San Francisco-tijd.)

Nieuw bij Proton?

Heb al een account?

(Bent u al een betaalde gebruiker? Wilt u een basis- of visionair abonnement? Zoekt u in plaats daarvan ProtonMail? Lees hieronder voor andere promoties!)

Het perfecte moment om uw gratis abonnement te upgraden

ProtonVPN is gemaakt door dezelfde wetenschappers en ingenieurs die ProtonMail hebben gebouwd en wordt door miljoenen gebruikers vertrouwd om hun privacy te beschermen en online inhoud te deblokkeren. Black Friday is de beste tijd om onze missie te ondersteunen en tegelijkertijd toegang te krijgen tot premiumfuncties, zoals de mogelijkheid om je favoriete programma’s te streamen, waar je ook bent, en gebruik te maken van hogere snelheden in meer dan 40 landen.

Als u momenteel het gratis abonnement van ProtonVPN heeft, kunt u toegang krijgen tot de Black Friday-deal door in te loggen op account.protonvpn.com.

illustratie van het verkrijgen van ProtonVPN Black Friday

Een ProtonVPN Plus-abonnement biedt u deze exclusieve voordelen:

 • Snellere verbindingen met toegang tot meer dan 560 ProtonVPN-servers in 43 landen
 • Geavanceerde bescherming via het Secure Core-netwerk tegen geavanceerde bewaking
 • Meer vrijheid met verbindingen voor 5 apparaten, Tor-toegang met één klik en ondersteuning voor het delen van bestanden / BitTorrent en streaming van Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney +, sportevenementen en nog veel meer

Black Friday voor bestaande betalende gebruikers

De meeste bedrijven hebben geen Black Friday-aanbiedingen voor bestaande abonnees, en misschien doen we dat in de toekomst niet meer. Dit jaar brengen we echter tweejarige plannen terug voor bestaande betalende gebruikers. Als u al een betalende gebruiker bent, kunt u 33% korting krijgen op elk abonnement met een abonnement van twee jaar. Als u een 2-jarig abonnement krijgt met zowel ProtonVPN als ProtonMail, kunt u 20% extra krijgen voor een totaal van bijna 50% korting.

Om de promotie te krijgen, moet u eerst inloggen op uw ProtonVPN-account. In je Dashboard, u moet de 2 jaar (33% korting) optie in het dropdown-menu voor de betalingscyclus.

U kunt de korting van 33% gebruiken om te upgraden naar een betaald abonnement. (Deze korting van 33% is ook beschikbaar voor Basic- en Visionary-abonnementen.)

Met deze deal – in combinatie met de extra upgrades voor VPN-verbindingen die bestaande betaalde gebruikers onlangs gratis hebben ontvangen – bieden we nog meer waarde aan degenen die onze missie het langst hebben ondersteund.

Uw steun voedt onze vooruitgang

We hebben ProtonVPN gemaakt om de online privacy uit te breiden, u overal veilig internet te geven en de toegang tot geblokkeerde en gecensureerde inhoud te herstellen. Zoals we dit jaar hebben gezien, zijn er helaas veel bedrijven en overheden die vinden dat ze toegang moeten hebben tot en controle moeten hebben over uw gegevens.

Daarom verdubbelen we onze service en versterken we ons netwerk tegen geavanceerde aanvallen en censuur. Met uw steun voegen we nieuwe technologieën toe waarmee gebruikers toegang hebben tot ProtonVPN, zelfs in landen waar VPN’s zijn geblokkeerd. We openen ook onze sourcing van onze apps, voegen advertentieblokkering toe en lanceren ondersteuning voor nog meer videostreamingplatforms (Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime, etc. worden al ondersteund).

Black Friday-aanbiedingen voor ProtonMail

Alle ProtonVPN-accounts hebben toegang tot ProtonMail met dezelfde Proton-inloggegevens. Uw ProtonMail-account is beveiligd met end-to-end-encryptie en encryptie zonder toegang, wat betekent dat niemand anders toegang heeft tot uw e-mails, zelfs wij niet.

ProtonMail Plus geeft u een krachtigere inbox met vijf e-mailadressen, aangepaste mappen en labels, aangepaste filters en de mogelijkheid om e-mails te hosten voor een aangepast domein (bijv. [email protected]).

Je kunt de Black Friday-bundel inclusief ProtonVPN Plus en ProtonMail Plus samen krijgen voor 50% korting op de normale prijs. Hier is hoe:

 • Nieuwe gebruikers (degenen die nog geen Proton-account hebben) hebben toegang tot deze promotie op onze Black Friday-pagina.
 • Bestaande gratis gebruikers (d.w.z. u heeft gratis ProtonMail- en / of ProtonVPN-accounts) heeft toegang tot deze promotie door in te loggen op mail.protonmail.com en op de Black Friday-knop te klikken.
 • Bestaande betaalde gebruikers heeft toegang tot deze promotie op mail.protonmail.com en gaat naar Instellingen -> Dashboard, een 2-jarig abonnement selecteren en een betaald ProtonMail-abonnement selecteren met een betaald ProtonVPN-abonnement. Bij het afrekenen wordt de 33% 2-jarige korting gecombineerd met een 20% bundelkorting, wat je ongeveer 50% korting geeft.

Als u ProtonMail Plus alleen wilt krijgen, kunt u tussen 33% en 40% korting krijgen.

 • Nieuwe gebruikers (mensen zonder Proton-accounts) hebben toegang tot deze promotie op onze Black Friday-pagina.
 • Bestaande gratis gebruikers heeft toegang tot deze promotie door in te loggen met uw Proton-account op mail.protonmail.com en op het Black Friday-pictogram in de bovenste balk te klikken.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze missie!

We hebben het geluk een gelijkgestemde en enthousiaste community te hebben, zonder wie ProtonVPN niet zou bestaan. Dankzij uw steun kunnen we nieuwe en opwindende producten voor de toekomst ontwikkelen.

Nieuw bij Proton?

Heb al een account?

Vragen over Black Friday? Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen hieronder of neem contact op met ons ondersteuningsteam.

Vriendelijke groeten,
Het ProtonVPN-team

PS: vergeet niet dat de verkoop om 23:59 uur eindigt. op 29 november, San Francisco tijd (8:59 uur op 30 november in Genève)! (Update: we hebben onze Black Friday-promotie verlengd tot 23:59 uur op 8 december 2019, San Francisco-tijd.)

Veel Gestelde Vragen

Wanneer eindigt de Black Friday-promotie?

(Update: we hebben onze Black Friday-promotie verlengd tot 23:59 uur op 8 december 2019, San Francisco-tijd.)

De Proton Black Friday-promotie eindigt om 23:59 uur op 29 november 2019, San Francisco-tijd. Dat is 2:59 uur op 30 november in New York en 8:59 uur op 30 november in Genève.

Is de promotie voor zowel nieuwe als bestaande gebruikers?

Ja, er zijn aanbiedingen voor zowel nieuwe, gratis als huidige betalende gebruikers. Voor nieuwe gebruikers kun je de aanbiedingen vinden op onze Black Friday-pagina. Voor bestaande gratis gebruikers kun je inloggen op account.protonvpn.com en op de Black Friday-knop klikken. Voor bestaande betalende gebruikers kunt u 33% korting krijgen door over te schakelen naar een factureringscyclus van twee jaar door naar uw accountinstellingen op account.protonvpn.com te gaan en de factureringscyclus van twee jaar te kiezen in uw dashboard. De korting wordt verhoogd tot bijna 50% korting als u zowel ProtonVPN als ProtonMail samen met uw 2-jarig abonnement krijgt.

Wat als ik ook ProtonMail wil krijgen?

Zie details in de blogpost hierboven.

Is er een Black Friday-aanbieding voor visionaire plannen?

Ja, het is mogelijk om 33% korting op Visionary te krijgen door een abonnement op 2 jaar te nemen. Details zijn te vinden in het gedeelte “Black Friday voor bestaande betaalde gebruikers” hierboven.

Wat gebeurt er met mijn bestaande betaalde abonnement?

Als u al een betalende ProtonMail- of ProtonVPN-gebruiker bent en u profiteert van deze promotie, zal het nieuwe plan dat u selecteert, uw bestaande plan vervangen. Wanneer u echter gaat afrekenen, zullen we u automatisch het ongebruikte saldo van uw bestaande abonnement bijschrijven en dit wordt toegevoegd als pro rato-tegoed. U verliest dus niet het geld dat u voor uw bestaande abonnement heeft betaald.

Houd ik de korting als mijn plan afloopt? Tegen welke prijs wordt mijn abonnement verlengd?

Aan het einde van uw abonnementsperiode (één of twee jaar, afhankelijk van het abonnement dat u hebt gekozen), wordt uw abonnement automatisch verlengd met de volgende kortingen:

 • 1-jarig plan (20% korting)
 • 2-jarig plan (33% korting)
 • 2-jarig abonnement (ProtonMail + ProtonVPN-bundel) (47% korting)

Wat als ik de Black Friday-deal in het verleden heb gekregen, kan ik deze deal krijgen?

U heeft deze deal niet nodig omdat u de deal al heeft. Eerdere Black Friday-aanbiedingen waren voor abonnementen van twee jaar, die automatisch worden verlengd met een korting van 33-47%, afhankelijk van de aanbieding die je eerder hebt gekocht.

Kan ik betalen voor een Black Friday-deal met Bitcoin?

U kunt in Bitcoin betalen om de Black Friday-deal te krijgen, maar niet vanaf de bestemmingspagina of rechtstreeks vanuit uw accountdashboard. Als je onze service nog nooit eerder hebt gebruikt, moet je je aanmelden, ga naar Instellingen -> Dashboard, klik op de knop ‘Credits toevoegen’, kies Bitcoin als betalingsmethode, voeg een voldoende bedrag toe voor de promotie die u wilt ontvangen en dien deze in. Als je daarna een promotie kiest, worden de credits automatisch toegepast.

Wat als ik de Black Friday-deal niet zie in mijn dashboard?

Probeer de pagina te vernieuwen. Als je het nog steeds niet ziet, neem dan contact op met Ondersteuning.

Hoe worden kortingen berekend?

De kortingspercentages zijn gebaseerd op het verschil tussen de maandelijkse aanbiedingsprijs en de reguliere maandelijkse prijs voor elk plan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map