ProtonVPN musta perjantai -myynti 2019: Säästä jopa 50%

Päivitys 30. marraskuuta 2019: Koska ProtonVPN tarjoaa alennuksia vain kerran vuodessa, olemme päättäneet jatkaa Black Friday -kampanjaamme klo 23.59 asti 8. joulukuuta 2019, San Francisco. (Se on 2:59 9. joulukuuta New Yorkissa ja 8.59 9. joulukuuta Genevessä, Sveitsissä.) Tämä laajennus antaa jokaiselle, joka ei pystynyt hyödyntämään viime viikon sopimusta, yhden ylimääräisen viikon säästääksesi 33% ja 50% ProtonMail Plus-, ProtonVPN Plus- tai molemmissa.


Vain rajoitetun ajan, uudet käyttäjät ja ilmaisen suunnitelmasi käyttäjät voivat saada ProtonVPN Plus -tuotteen 33–50%: n alennuksesta yhden erikoisen Black Friday -tarjouksemme kanssa. Voit myös tehdä sopimuksen ProtonMail / ProtonVPN-paketista, mikä auttaa sinua pitämään entistä enemmän tietosi yksityisenä.

Black Friday -kampanjamme jatkuu tänään – Perjantai, 29. marraskuuta, jonka jälkeen ProtonVPN: tä ei enää voida saada alennuksella. Rekisteröidy ProtonVPN-palveluun tai kirjaudu tilillesi saadaksesi kaupan nyt. (Päivitys: Olemme jatkaneet Black Friday -kampanjaamme klo 23.59 asti 8. joulukuuta 2019, San Franciscon aikaa.)

Protonin uusi?

Onko sinulla jo tili?

(Olet jo maksettu käyttäjä? Haluatko perussuunnitelmia tai visionaalisia suunnitelmia? Etsitkö sen sijaan ProtonMailia? Lue alla olevista asioista löytääksesi muita tarjouksia!)

Täydellinen aika päivittää ilmainen suunnitelmasi

ProtonVPN: n ovat luoneet samat tutkijat ja insinöörit, jotka ovat rakentaneet ProtonMailin ja luottavat miljooniin käyttäjiin yksityisyyden suojaamiseksi ja sisällön estämiseksi verkossa. Musta perjantai on paras aika tukea tehtäväämme samalla kun pääset käyttämään premium-ominaisuuksia, kuten mahdollisuus suoratoistaa suosikkiohjelmasi riippumatta siitä missä olet ja nauttia suuremmasta nopeudesta yli 40 maassa.

Jos sinulla on tällä hetkellä ProtonVPN: n ilmainen suunnitelma, voit käyttää Black Friday -sopimusta kirjautumalla sisään account.protonvpn.com.

esimerkki siitä, kuinka saada ProtonVPN musta perjantai

ProtonVPN Plus -suunnitelma tarjoaa sinulle nämä yksinomaiset edut:

 • Nopeammat yhteydet pääsy 560+ ProtonVPN-palvelimille 43 maassa
 • Edistynyt suojaus Secure Core -verkon kautta edistyksellistä valvontaa vastaan
 • Lisää vapautta yhteyksillä 5 laitteelle, yhden napsautuksen Tor-pääsy ja tuki tiedostojen jakamiseen / BitTorrent ja Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney +, urheilutapahtumat ja monet muut streaming

Musta perjantai nykyisille maksettuille käyttäjille

Suurimmalla osalla yrityksiä ei ole Black Friday -tarjouksia nykyisille tilaajille, emmekä välttämättä tee niin tulevaisuudessa. Tänä vuonna palaamme kuitenkin 2-vuotiset suunnitelmat nykyisille maksettuille käyttäjille. Jos olet jo maksava käyttäjä, voit saada 33% alennuksen kaikista tilauksista, joissa on 2-vuoden suunnitelma. Jos saat 2-vuotisen suunnitelman, joka sisältää sekä ProtonVPN: n että ProtonMailin, voit saada ylimääräisen 20%: n alennuksen, yhteensä lähes 50%: n alennuksen..

Kampanjan saamiseksi sinun on ensin kirjauduttava sisään ProtonVPN-tiliisi. Sisälläsi kojelauta, sinun on valittava 2 vuotta (33%: n alennus) -vaihtoehto avattavasta laskutusjakson valikosta.

Voit käyttää 33% alennusta päivittääksesi minkä tahansa maksetun suunnitelman. (Tämä 33% alennus on saatavana myös perus- ja visionaalisiin tilauksiin.)

Tämän kaupan myötä – yhdessä ylimääräisten VPN-yhteyden päivitysten kanssa, jotka nykyiset maksetut käyttäjät ovat viime aikoina vastaanottaneet ilmaiseksi – tarjoamme vielä enemmän lisäarvoa niille, jotka ovat tukeneet missioamme pisimmin.

Tukisi tukee edistymistämme

Loimme ProtonVPN laajentaaksesi yksityisyyttä verkossa, antaaksesi sinulle suojatun Internetin missä tahansa ja palauttaaksesi pääsyn estettyyn ja sensuroituun sisältöön. Valitettavasti, kuten olemme havainneet tänä vuonna, monet yritykset ja hallitukset kokevat, että heidän pitäisi voida käyttää ja hallita tietojasi.

Siksi kaksinkertaistamme palvelumme laajentamisen ja kovemman verkostomme edistyneisiin hyökkäyksiin ja sensuuriin. Tukemme tuella lisäämme uusia tekniikoita, joiden avulla käyttäjät voivat käyttää ProtonVPN: ää jopa maissa, joissa VPN: t ovat estetty. Olemme avoinna myös sovelluksidemme hankkimisesta, mainosten estämisen lisäämisestä ja tuen käynnistämisestä vielä useammille videoiden suoratoistoalustoille (Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime jne. Ovat jo tuettuja).

Musta perjantai tarjoaa ProtonMailille

Kaikilla ProtonVPN-tileillä on pääsy ProtonMailiin käyttämällä samoja Proton-kirjautumistietoja. ProtonMail-tilisi on suojattu päästä päähän -salauksella ja nolla pääsyllä salaus, mikä tarkoittaa, että kukaan muu ei voi käyttää sähköpostiosoitteitasi, edes me.

ProtonMail Plus antaa sinulle tehokkaamman postilaatikon, jossa on viisi sähköpostiosoitetta, mukautetut kansiot ja tarrat, mukautetut suodattimet ja mahdollisuus isännöidä mukautetun verkkotunnuksen sähköposteja (esim. [email protected]).

Voit saada Black Friday -paketin, joka sisältää ProtonVPN Plus ja ProtonMail Plus yhdessä 50%: n alennuksella normaalista hinnasta. Näin:

 • Uudet käyttäjät (niillä, joilla ei vielä ole protonitiliä) voi käyttää tätä kampanjaa Black Friday -sivullamme.
 • Nykyiset ilmaiset käyttäjät (ts. sinulla on ilmaisia ​​ProtonMail- ja / tai ProtonVPN-tilejä) voi käyttää tätä kampanjaa kirjautumalla sisään osoitteeseen mail.protonmail.com ja napsauttamalla Musta perjantai -painiketta.
 • Nykyiset maksetut käyttäjät voi käyttää tätä tarjousta osoitteessa mail.protonmail.com ja siirtyä kohtaan Asetukset -> Hallintapaneeli, valitsemalla 2-vuoden suunnitelma ja valitsemalla maksettu ProtonMail-suunnitelma maksetulla ProtonVPN-ohjelmalla. Kassalla 33-prosenttinen 2-vuoden alennus yhdistetään 20-prosenttiseen paketin alennukseen, joka antaa sinulle noin 50%: n alennuksen.

Jos haluat saada ProtonMail Plus -sovelluksen yksinään, saat 33–40% alennuksen.

 • Uudet käyttäjät (joilla ei ole Proton-tiliä) voi käyttää tätä kampanjaa Black Friday -sivullamme.
 • Nykyiset ilmaiset käyttäjät voi käyttää tätä promootiota kirjautumalla sisään Proton-tililläsi osoitteessa mail.protonmail.com ja napsauttamalla yläreunan Black Friday -kuvaketta.

Kiitos, että olette osa tehtäväämme!

Olemme onnekkaita, että meillä on samanhenkinen ja innostunut yhteisö, jota ilman ProtonVPN: tä ei olisi olemassa. Tukesi antaa meille kehittää uusia ja mielenkiintoisia tuotteita tulevaisuutta varten.

Protonin uusi?

Onko sinulla jo tili?

Kysymyksiä mustasta perjantaista? Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin alla tai ota yhteyttä tukitiimiimme.

Parhain terveisin,
ProtonVPN-joukkue

PS: Älä unohda, myynti päättyy klo 23.59. 29. marraskuuta, San Franciscon aika (klo 8.59 30. marraskuuta Genevessä)! (Päivitys: Olemme jatkaneet Black Friday -kampanjaamme klo 23.59 asti 8. joulukuuta 2019, San Franciscon aikaa.)

Usein Kysytyt Kysymykset

Milloin Black Friday -kampanja päättyy?

(Päivitys: Olemme jatkaneet Black Friday -kampanjaamme klo 23.59 asti 8. joulukuuta 2019, San Franciscon aikaa.)

Proton Black Friday -kampanja päättyy klo 23.59. 29. marraskuuta 2019, San Franciscon aika. Se on 14:59 30. marraskuuta New Yorkissa ja 8.59 30. marraskuuta Genevessä.

Onko myynninedistäminen sekä uusille että nykyisille käyttäjille?

Kyllä, on olemassa tarjouksia sekä uusille, ilmaisille että nykyisille maksaville käyttäjille. Uusille käyttäjille löydät tarjoukset Black Friday -sivultamme. Nykyisille ilmaisille käyttäjille voit kirjautua sisään osoitteessa account.protonvpn.com ja napsauttaa Musta perjantai -painiketta. Nykyisillä maksavilla käyttäjillä saat 33% alennuksen siirtymällä 2 vuoden laskutusjaksoon siirtymällä tilisi asetuksiin osoitteessa account.protonvpn.com ja valitsemalla 2 vuoden laskutusjakso kojelaudassa. Alennus nousee lähes 50%: n alennukseen, jos saat sekä ProtonVPN: n että ProtonMailin yhdessä 2-vuoden tilauksesi kanssa.

Entä jos haluan myös saada ProtonMailin?

Katso yksityiskohdat yllä olevasta blogiviestistä.

Onko mustan perjantain tarjousta visionaalisille suunnitelmille?

Kyllä, on mahdollista saada 33% alennus Visionarystä tilaamalla 2-vuoden suunnitelma. Tiedot löytyvät yllä olevasta osiosta “Musta perjantai olemassa oleville maksettuille käyttäjille”.

Mitä tapahtuu nykyiselle maksetulle suunnitelmalleni?

Jos olet jo maksava ProtonMail tai ProtonVPN-käyttäjä ja käytät tätä promootiota, uusi valitsemasi suunnitelma korvaa nykyisen suunnitelmasi. Kuitenkin, kun menet tarkistamaan, hyvitämme sinulle automaattisesti nykyisen tilauksesi käyttämättömän saldon, ja tämä lisätään korkohyvityksenä. Siten et menetä rahaa, jonka maksit nykyisestä suunnitelmassasi.

Pysynkö alennus, kun suunnitelmani loppuu? Mikä hinta suunnitelmani uudistuu klo?

Tilausjaksosi lopussa (yksi tai kaksi vuotta valitsemastasi suunnitelmasta riippuen) suunnitelmasi uusitaan automaattisesti seuraavilla alennuksilla:

 • 1 vuoden suunnitelma (20% alennus)
 • 2 vuoden suunnitelma (33% alennus)
 • 2-vuoden suunnitelma (ProtonMail + ProtonVPN -paketti) (47% alennus)

Entä jos saan aikaisemmin Black Friday -sopimuksen, saanko tämän sopimuksen?

Sinun ei tarvitse saada tätä sopimusta, koska olet jo saanut sopimuksen. Aikaisemmat mustan perjantain tarjoukset olivat 2-vuoden suunnitelmia, jotka uusitaan automaattisesti 33–47% alennuksella riippuen siitä, minkä tarjouksen olet aiemmin ostanut.

Voinko maksaa Black Friday -kaupasta Bitcoinilla?

Voit maksaa Bitcoinissa saadaksesi Black Friday -kaupan, mutta et aloitussivulta tai tilisi hallintapaneelista suoraan. Jos et ole koskaan käyttänyt palveluamme aikaisemmin, sinun on kirjauduttava sisään, siirry kohtaan Asetukset -> Hallintapaneeli, napsauta Lisää hyvityksiä -painiketta, valitse maksutapana Bitcoin, lisää riittävä summa kampanjalle, jonka haluat saada, ja lähetä se. Myöhemmin, kun valitset tarjouksen, hyvitykset otetaan automaattisesti käyttöön.

Entä jos en näe Black Friday -tapahtumaa hallintapaneelissani?

Kokeile päivittää sivu. Jos et vieläkään näe sitä, ota yhteyttä tukeen.

Kuinka alennukset lasketaan??

Alennusprosentit perustuvat kuukausittaisten alennustarjousten hintojen ja kunkin suunnitelman normaalien kuukausittaisten hintojen väliseen eroon.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map