ProtonVPN Black Friday-försäljning 2019: Spara upp till 50%

Uppdatering 30 november 2019: Eftersom ProtonVPN endast erbjuder rabatter en gång per år har vi beslutat att förlänga vår Black Friday-kampanj till 23:59 den 8 december 2019, San Francisco. (Det är 02:59 december 9 i New York och 08:59 december 9 i Genève, Schweiz.) Denna förlängning kommer att ge alla som inte kunde dra fördel av affären förra veckan en extra vecka för att spara mellan 33% och 50% på ProtonMail Plus, ProtonVPN Plus eller båda.


Endast under en begränsad tid, nya användare och användare på vår gratis plan kan få ProtonVPN Plus för mellan 33% och 50% rabatt med ett av våra speciella Black Friday-erbjudanden. Du kan också få en del av ett ProtonMail / ProtonVPN-paket, vilket hjälper dig att hålla ännu mer av dina data privata.

Vår Black Friday-kampanj körs från idag till Fredag ​​29 nov, varefter det inte längre är möjligt att få ProtonVPN med rabatt. Registrera dig för ProtonVPN eller logga in på ditt konto för att få affären nu. (Uppdatering: Vi har förlängt vår Black Friday-kampanj till 23:59 den 8 december 2019, San Francisco.)

Nytt för Proton?

Har du redan ett konto?

(Är du redan en betald användare? Vill du ha grundläggande eller visionära planer? Letar du efter ProtonMail istället? Läs vidare nedan för att hitta andra kampanjer!)

Den perfekta tiden att uppgradera din gratis plan

ProtonVPN skapas av samma forskare och ingenjörer som byggde ProtonMail och litade av miljoner användare för att skydda deras integritet och avblockera innehåll online. Black Friday är den bästa tiden att stödja vårt uppdrag och samtidigt få tillgång till premiumfunktioner som möjligheten att strömma dina favoritprogram oavsett var du är och utnyttja högre hastigheter i 40+ länder.

Om du för närvarande har ProtonVPNs gratis plan kan du komma åt Black Friday-affären genom att logga in på account.protonvpn.com.

illustration av hur man får ProtonVPN Black Friday

En ProtonVPN Plus-plan ger dig dessa exklusiva fördelar:

 • Snabbare anslutningar med åtkomst till 560+ ProtonVPN-servrar i 43 länder
 • Avancerat skydd via Secure Core-nätverket mot sofistikerad övervakning
 • Mer frihet med anslutningar för 5 enheter, Tor-åtkomst med ett klick och stöd för fildelning / BitTorrent och strömning av Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney +, sportevenemang och många fler

Black Friday för befintliga betalade användare

De flesta företag har inte Black Friday-erbjudanden för befintliga prenumeranter, och vi kanske inte gör det i framtiden. I år tar vi emellertid tillbaka tvåårsplaner för befintliga betalade användare. Om du redan är en betalande användare kan du få 33% rabatt på alla prenumerationer med en tvåårsplan. Om du får en tvåårsplan som har både ProtonVPN och ProtonMail, kan du få ytterligare 20% rabatt för totalt 50% rabatt.

För att få kampanjen måste du först logga in på ditt ProtonVPN-konto. Inuti din instrumentbräda, du måste välja 2-årigt (33% rabatt) från rullgardinsmenyn för faktureringscykel.

Du kan använda 33% rabatt för att uppgradera till alla betalade planer. (Denna 33% rabatt är också tillgänglig för bas- och visionprenumerationer.)

Med denna affär – i kombination med de extra uppgraderingar av VPN-anslutningar som befintliga betalade användare nyligen fick gratis – ger vi ännu mer värde till dem som har stött vårt uppdrag längst.

Ditt stöd driver vår framsteg

Vi skapade ProtonVPN för att utöka sekretess online, ge dig säkert internet var som helst och återställa åtkomst till blockerat och censurerat innehåll. Tyvärr, som vi har sett i år, finns det många företag och regeringar som tycker att de borde ha tillgång till och kontroll över dina uppgifter.

Det är därför vi fördubblar med att utöka vår tjänst och härda vårt nätverk mot avancerade attacker och censur. Med ditt stöd lägger vi till ny teknik som gör att användare kan komma åt ProtonVPN även i länder där VPN är blockerade. Vi öppnar också våra appar, lägger till blockering av annonser och startar support för ännu fler plattformar för videoströmning (Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime, etc. stöds redan).

Black Friday-erbjudanden för ProtonMail

Alla ProtonVPN-konton har tillgång till ProtonMail med samma Proton-inloggningsuppgifter. Ditt ProtonMail-konto är säkrat med en-till-än-kryptering och noll-åtkomstkryptering, vilket betyder att ingen annan kan komma åt dina e-postmeddelanden, inte ens oss.

ProtonMail Plus ger dig en mer kraftfull inkorg med fem e-postadresser, anpassade mappar och etiketter, anpassade filter och alternativet att vara värd för e-postmeddelanden för en anpassad domän (t.ex. ditt [email protected]).

Du kan få Black Friday-paketet inklusive ProtonVPN Plus och ProtonMail Plus tillsammans för 50% rabatt på det normala priset. Här är hur:

 • Nya användare (de som inte redan har ett Proton-konto) kan komma åt denna kampanj på vår Black Friday-sida.
 • Befintliga gratis användare (dvs att du har gratis ProtonMail- och / eller ProtonVPN-konton) kan komma åt denna kampanj genom att logga in på mail.protonmail.com och klicka på knappen Black Friday.
 • Befintliga betalade användare kan komma åt denna kampanj på mail.protonmail.com och gå till Inställningar -> Dashboard, välja en tvåårig plan och välja alla betalda ProtonMail-plan med en betald ProtonVPN-plan. Vid kassan kommer 33% 2-årig rabatt att kombineras med en 20% paketrabatt, vilket ger dig cirka 50% rabatt.

Om du vill få ProtonMail Plus på egen hand kan du få mellan 33% och 40% rabatt.

 • Nya användare (de utan Proton-konton) kan komma åt denna kampanj på vår Black Friday-sida.
 • Befintliga gratis användare kan komma åt denna kampanj genom att logga in med ditt Proton-konto på mail.protonmail.com och klicka på Black Friday-ikonen i den övre fältet.

Tack för att du är en del av vårt uppdrag!

Vi har turen att ha en likasinnad och entusiastisk gemenskap utan vilken ProtonVPN inte skulle existera. Det är ditt stöd som låter oss utveckla nya och spännande produkter för framtiden.

Nytt för Proton?

Har du redan ett konto?

Frågor om Black Friday? Se svaren på vanliga frågor nedan eller kontakta vårt supportteam.

Vänliga hälsningar,
ProtonVPN-teamet

PS: Glöm inte, försäljningen slutar klockan 11:59. den 29 november, San Francisco-tiden (kl. 20:59 den 30 november i Genève)! (Uppdatering: Vi har förlängt vår Black Friday-kampanj till 23:59 den 8 december 2019, San Francisco.)

Vanliga frågor

När slutar Black Friday-kampanjen?

(Uppdatering: Vi har förlängt vår Black Friday-kampanj till 23:59 den 8 december 2019, San Francisco.)

Proton Black Friday-kampanjen slutar klockan 11:59. den 29 november 2019, San Francisco tid. Det är klockan 02:59 30 november i New York och klockan 08:59 30 november i Genève.

Är marknadsföringen för både nya och befintliga användare?

Ja, det finns erbjudanden för både nya, gratis och nuvarande betalande användare. För nya användare kan du hitta erbjudanden på vår Black Friday-sida. För befintliga gratisanvändare kan du logga in på account.protonvpn.com och klicka på knappen Black Friday. För befintliga betalande användare kan du få 33% rabatt genom att byta till en tvåårig faktureringscykel genom att gå till dina kontoinställningar på account.protonvpn.com och välja den tvååriga faktureringscykeln i instrumentpanelen. Rabatten ökar till nästan 50% rabatt om du får både ProtonVPN och ProtonMail tillsammans med ditt tvååriga prenumeration.

Vad händer om jag också vill få ProtonMail?

Se detaljer i blogginlägget ovan.

Finns det ett Black Friday-erbjudande för visionära planer?

Ja, det är möjligt att få 33% rabatt på Visionary genom att prenumerera på en tvåårsplan. Mer information finns i avsnittet ”Black Friday för befintliga betalade användare” ovan.

Vad händer med min befintliga betalda plan?

Om du redan är en betalande ProtonMail- eller ProtonVPN-användare och du utnyttjar denna kampanj kommer den nya planen du väljer att ersätta din befintliga plan. Men när du går till utcheckningen krediterar vi dig automatiskt det outnyttjade saldot på ditt befintliga prenumeration, och det läggs till som en prorationkredit. Därför förlorar du inte de pengar du betalade för din befintliga plan.

Kommer jag att behålla rabatten när min plan är slut? Vilket pris förnyas min plan till?

I slutet av din prenumerationsperiod (ett eller två år, beroende på vilken plan du valt), förnyas din plan automatiskt med följande rabatter:

 • 1-årsplan (20% rabatt)
 • 2-årsplan (33% rabatt)
 • 2-årsplan (ProtonMail + ProtonVPN-paket) (47% rabatt)

Tänk om jag fick Black Friday-avtalet tidigare, kan jag få det här?

Du behöver inte få den här affären eftersom du redan har fått affären. Tidigare erbjudanden på Black Friday var för tvåårsplaner, som automatiskt kommer att förnyas med 33-47% rabatt beroende på vilket erbjudande du köpte tidigare.

Kan jag betala för ett Black Friday-avtal med Bitcoin?

Du kan betala i Bitcoin för att få Black Friday-affären men inte direkt från målsidan eller från ditt kontots instrumentpanel. Om du aldrig har använt vår tjänst tidigare måste du registrera dig, gå till Inställningar -> Öppna instrumentpanelen, klicka på knappen “Lägg till krediter”, välj Bitcoin som din betalningsmetod, lägg till ett tillräckligt belopp för kampanjen du vill få och skicka in den. Efteråt, när du väljer en kampanj, kommer krediterna att tillämpas automatiskt.

Tänk om jag inte ser Black Friday-affären i min instrumentpanel?

Prova att uppdatera sidan. Om du fortfarande inte ser det, kontakta supporten.

Hur beräknas rabatter?

Rabattprocenten baseras på skillnaden mellan det erbjudandepriset för månatliga rabatter och det vanliga månatliga priset för varje plan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map