ProtonVPN Black Friday salg 2019: Spar op til 50%

Opdatering 30. november 2019: Fordi ProtonVPN kun tilbyder rabatter en gang om året, har vi besluttet at forlænge vores Black Friday-kampagne indtil kl. 23:59 den 8. december 2019, San Francisco. (Det er 02:59 den 9. december i New York og 8:59 den 9. december i Genève, Schweiz.) Denne forlængelse giver alle, der ikke var i stand til at drage fordel af aftalen i sidste uge, en ekstra uge til at spare mellem 33% og 50% på ProtonMail Plus, ProtonVPN Plus eller begge dele.


Kun i en begrænset periode, nye brugere og brugere på vores gratis plan kan få ProtonVPN Plus for mellem 33% og 50% rabat med en af ​​vores specielle Black Friday-tilbud. Du kan også få en aftale på en ProtonMail / ProtonVPN-pakke, der hjælper dig med at holde endnu mere af dine data private.

Vores Black Friday-kampagne løber fra i dag til Fredag ​​29. november, hvorefter det ikke længere er muligt at få ProtonVPN med en rabat. Tilmeld dig ProtonVPN eller log ind på din konto for at få handlen nu. (Opdatering: Vi har udvidet vores Black Friday-kampagne indtil kl. 23:59 den 8. december 2019, San Francisco-tid.)

Ny hos Proton?

Har du allerede en bruger?

(Har du allerede betalt bruger? Vil du have grundlæggende eller visionære planer? Leder du efter ProtonMail i stedet? Læs videre nedenfor for at finde andre kampagner!)

Det perfekte tidspunkt at opgradere din gratis plan

ProtonVPN er oprettet af de samme videnskabsmænd og ingeniører, der byggede ProtonMail og betroede af millioner af brugere for at beskytte deres privatliv og fjerne blokering af indhold online. Black Friday er det bedste tidspunkt at støtte vores mission, samtidig med at du får adgang til premium-funktioner som muligheden for at streame dine yndlingsshows uanset hvor du er og udnytte højere hastigheder i 40+ lande.

Hvis du i øjeblikket har ProtonVPNs gratis plan, kan du få adgang til Black Friday-aftalen ved at logge ind på account.protonvpn.com.

illustration af hvordan man får ProtonVPN Black Friday

En ProtonVPN Plus-plan giver dig disse eksklusive fordele:

 • Hurtigere forbindelser med adgang til 560+ ProtonVPN-servere i 43 lande
 • Avanceret beskyttelse via Secure Core-netværket mod sofistikeret overvågning
 • Mere frihed med forbindelser til 5 enheder, Tor-adgang med ét klik og support til fildeling / BitTorrent og streaming af Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney +, sportsbegivenheder og mange flere

Black Friday for eksisterende betalte brugere

De fleste virksomheder har ikke Black Friday-tilbud til eksisterende abonnenter, og det gør vi muligvis ikke i fremtiden. I år bringer vi dog 2-årige planer tilbage for eksisterende betalte brugere. Hvis du allerede er en betalende bruger, kan du få 33% rabat på ethvert abonnement med en 2-årig plan. Hvis du får en 2-årig plan, der har både ProtonVPN og ProtonMail, kan du få yderligere 20% rabat for i alt næsten 50% rabat.

For at få promoveringen skal du først logge ind på din ProtonVPN-konto. Inde i din instrumentbræt, skal du vælge 2-årig (33% rabat) fra rullemenuen Faktureringscyklus-menu.

Du kan bruge 33% rabat til at opgradere til enhver betalt plan. (Denne 33% rabat er også tilgængelig for basis- og visionære abonnementer.)

Med denne aftale – kombineret med de ekstra opdateringer af VPN-forbindelser, som eksisterende betalte brugere for nylig har modtaget gratis – giver vi endnu mere værdi til dem, der har støttet vores mission længst.

Din support brændstof for vores fremskridt

Vi oprettede ProtonVPN for at udvide online-privatliv, give dig sikkert internet overalt og gendanne adgang til blokeret og censureret indhold. Desværre, som vi har set i år, er der mange virksomheder og regeringer, der mener, at de skal have adgang til og kontrol over dine data.

Derfor dobbeltværker vi med at udvide vores service og hærde vores netværk mod avancerede angreb og censur. Med din support tilføjer vi nye teknologier, der giver brugerne adgang til ProtonVPN, selv i lande, hvor VPN’er er blokeret. Vi åbner også sourcing af vores apps, tilføjer annonceblokering og lancerer support til endnu flere videostreamingsplatforme (Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime osv. Understøttes allerede).

Black Friday-tilbud til ProtonMail

Alle ProtonVPN-konti har adgang til ProtonMail ved hjælp af de samme Proton-loginoplysninger. Din ProtonMail-konto er sikret med ende-til-ende-kryptering og nul-adgangskryptering, hvilket betyder, at ingen andre kan få adgang til dine e-mails, ikke engang os.

ProtonMail Plus giver dig en mere kraftfuld indbakke med fem e-mail-adresser, brugerdefinerede mapper og etiketter, brugerdefinerede filtre og muligheden for at være vært for e-mails til et brugerdefineret domæne (f.eks. Dit navn @ dit domæne.com).

Du kan få Black Friday-bundtet inklusive ProtonVPN Plus og ProtonMail Plus sammen for 50% rabat på den normale pris. Sådan gør du:

 • Nye brugere (dem, der ikke allerede har en Proton-konto) kan få adgang til denne kampagne på vores Black Friday-side.
 • Eksisterende gratis brugere (dvs. du har gratis ProtonMail- og / eller ProtonVPN-konti) kan få adgang til denne kampagne ved at logge ind på mail.protonmail.com og klikke på knappen Black Friday.
 • Eksisterende betalte brugere kan få adgang til denne kampagne på mail.protonmail.com og gå til Indstillinger -> Dashboard, vælge en 2-årig plan og vælge enhver betalt ProtonMail-plan med en betalt ProtonVPN-plan. Ved kassen vil den 33% 2-årige rabat blive kombineret med en bundtrabat på 20%, hvilket giver dig cirka 50% rabat.

Hvis du gerne vil have ProtonMail Plus alene, kan du få mellem 33% og 40% rabat.

 • Nye brugere (dem uden Proton-konti) kan få adgang til denne kampagne på vores Black Friday-side.
 • Eksisterende gratis brugere kan få adgang til denne kampagne ved at logge ind med din Proton-konto på mail.protonmail.com og klikke på Black Friday-ikonet i øverste bjælke.

Tak for at være en del af vores mission!

Vi er heldige at have et ligesindet og entusiastisk samfund, uden hvem ProtonVPN ikke ville eksistere. Det er din support, der lader os udvikle nye og spændende produkter for fremtiden.

Ny hos Proton?

Har du allerede en bruger?

Spørgsmål om Black Friday? Se svarene på ofte stillede spørgsmål nedenfor, eller kontakt vores supportteam.

Med venlig hilsen,
ProtonVPN-teamet

PS: Glem ikke, salget slutter kl. 11:59. den 29. november, San Francisco-tid (kl. 20:59 den 30. november i Genève)! (Opdatering: Vi har udvidet vores Black Friday-kampagne indtil kl. 23:59 den 8. december 2019, San Francisco-tid.)

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår slutter Black Friday-kampagnen?

(Opdatering: Vi har udvidet vores Black Friday-kampagne indtil kl. 23:59 den 8. december 2019, San Francisco-tid.)

Proton Black Friday-kampagnen slutter kl. 11:59. den 29. november 2019, San Francisco-tid. Det er kl. 02:59 30. november i New York og kl. 08:59 30. november i Genève.

Er forfremmelsen for både nye og eksisterende brugere?

Ja, der er tilbud til både nye, gratis og aktuelle betalende brugere. For nye brugere kan du finde tilbudene på vores Black Friday-side. For eksisterende gratis brugere kan du logge på account.protonvpn.com og klikke på knappen Black Friday. For eksisterende betalende brugere kan du få 33% rabat ved at skifte til en 2-årig faktureringscyklus ved at gå til dine kontoindstillinger på account.protonvpn.com og vælge den 2-årige faktureringscyklus på dit instrumentbræt. Rabatten stiger til næsten 50% rabat, hvis du får både ProtonVPN og ProtonMail sammen med dit 2-årige abonnement.

Hvad hvis jeg også vil hente ProtonMail?

Se detaljer i blogindlægget ovenfor.

Er der et Black Friday-tilbud til visionære planer??

Ja, det er muligt at få 33% rabat på Visionary ved at abonnere på en 2-årig plan. Detaljer kan findes i afsnittet “Sort fredag ​​for eksisterende betalte brugere” ovenfor.

Hvad sker der med min eksisterende betalte plan?

Hvis du allerede er en betalende ProtonMail- eller ProtonVPN-bruger, og du drager fordel af denne forfremmelse, erstatter den nye plan, du vælger, din eksisterende plan. Når du går til at tjekke, krediterer vi dig imidlertid automatisk den uudnyttede saldo på dit eksisterende abonnement, og dette tilføjes som en proration-kredit. Således mister du ikke de penge, du betalte for din eksisterende plan.

Vil jeg beholde rabatten, når min plan løber ud? Hvilken pris fornyes min plan til?

Efter udgangen af ​​din abonnementsperiode (et eller to år, afhængigt af den valgte plan), fornys din plan automatisk med følgende rabatter:

 • 1-årig plan (20% rabat)
 • 2-årig plan (33% rabat)
 • 2-årig plan (ProtonMail + ProtonVPN bundle) (47% rabat)

Hvad hvis jeg fik Black Friday-aftalen i fortiden, kan jeg få denne aftale?

Du behøver ikke at få denne aftale, fordi du allerede har fået handlen. Tidligere Black Friday-tilbud var til 2-årige planer, som automatisk fornyes med 33-47% rabat, afhængigt af hvilket tilbud du tidligere har købt.

Kan jeg betale for en Black Friday-aftale ved hjælp af Bitcoin?

Du kan betale i Bitcoin for at få Black Friday-aftalen, men ikke fra destinationssiden eller direkte fra dit kontoudashboard. Hvis du aldrig har brugt vores service før, skal du tilmelde dig, gå til Indstillinger -> Dashboard, klik på knappen “Tilføj kredit”, vælg Bitcoin som din betalingsmetode, tilføj et tilstrækkeligt beløb til den forfremmelse, du gerne vil have, og indsend den. Bagefter, når du vælger en forfremmelse, anvendes kreditterne automatisk.

Hvad hvis jeg ikke ser Black Friday-aftalen i mit Dashboard?

Prøv at opdatere siden. Hvis du stadig ikke kan se det, skal du kontakte Support.

Hvordan beregnes rabatter?

Rabatprocentdelene er baseret på forskellen mellem den månedlige tilbudspris og den normale månedlige pris for hver plan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map