ProtonVPN Black Friday shitje 2019: Kurseni deri në 50%

Përditësoni 30 nëntor 2019: Për shkak se ProtonVPN ofron vetëm zbritje një herë në vit, ne kemi vendosur të zgjasim promovimin tonë të Premten e Zezë deri në 11:59 PM në 8 dhjetor 2019, San Francisco. (Kjo është 2:59 AM 9 Dhjetor në New York dhe 8:59 AM 9 Dhjetor në Gjenevë, Zvicër.) Kjo zgjatje do t’i japë secilit që nuk ishte në gjendje të përfitonte nga marrëveshja javën e kaluar një javë shtesë për të kursyer në mes 33% dhe 50% në ProtonMail Plus, ProtonVPN Plus, ose të dy.


Vetëm për një kohë të kufizuar, përdoruesit dhe përdoruesit e rinj në planin tonë të lirë mund të marrin ProtonVPN Plus për midis 33% dhe 50% ulje me një nga marrëveshjet tona speciale të Premten e Zezë. Ju gjithashtu mund të merrni një marrëveshje në një paketë ProtonMail / ProtonVPN, duke ju ndihmuar të mbani edhe më shumë të dhënat tuaja private.

Promovimi ynë i Premten e Zezë do të zgjasë nga sot e tutje E Premte, 29 Nëntor, pas së cilës nuk do të jetë më e mundur të merrni ProtonVPN me një zbritje. Regjistrohuni për ProtonVPN ose futuni në llogarinë tuaj për të marrë marrëveshjen tani. (Përditësimi: Ne kemi zgjatur promovimin tonë të Premten e Zezë deri në 11:59 PM në 8 dhjetor 2019, ora e San Francisko.)

E re për Proton?

Posedoni një llogari?

(Tashmë një përdorues i paguar? Dëshironi plane Themelore ose Vizionare? Në vend që të kërkoni për ProtonMail? Lexoni më poshtë për të gjetur promovime të tjera!)

Koha perfekte për të azhurnuar planin tuaj Falas

ProtonVPN është krijuar nga të njëjtët shkencëtarë dhe inxhinierë që ndërtuan ProtonMail dhe u besuan miliona përdoruesve për të mbrojtur privatësinë e tyre dhe për të zhbllokuar përmbajtjen në internet. E Premte e Zezë është koha më e mirë për të mbështetur misionin tonë ndërsa fiton akses në veçori premium si aftësia për të transmetuar shfaqjet tuaja të preferuara, pavarësisht se ku jeni dhe prekni me shpejtësi më të larta në 40+ vende.

Nëse aktualisht keni planin falas të ProtonVPN, mund të hyni në marrëveshjen e të Premtes së Zezë duke hyrë në llogari.protonvpn.com.

ilustrim se si ta merrni ProtonVPN Premten e Zezë

Një plan ProtonVPN Plus ju jep këto përfitime ekskluzive:

 • Lidhje më të shpejta me qasje në serverët 560+ ProtonVPN në 43 vende
 • Mbrojtje e përparuar përmes rrjetit Secure Core kundër mbikëqyrjes së sofistikuar
 • Më shumë liri me lidhje për 5 pajisje, qasje me një klik Tor dhe mbështetje për shkëmbimin e skedarëve / BitTorrent dhe transmetimin e Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney +, ngjarje sportive dhe shumë më tepër

E Premte e Zezë për përdoruesit ekzistues të paguar

Shumica e kompanive nuk kanë oferta të Premten e Zezë për pajtimtarët ekzistues, dhe ne mund të mos e bëjmë këtë në të ardhmen. Sidoqoftë, këtë vit po sjellim përsëri plane 2-vjeçare për përdoruesit ekzistues të paguar. Nëse tashmë jeni një përdorues që paguan, mund të merrni një zbritje prej 33% në çdo abonim me një plan 2-vjeçar. Nëse merrni një plan 2-vjeçar që ka edhe ProtonVPN dhe ProtonMail, mund të merrni 20% zbritje shtesë për një total prej gati 50% zbritje.

Për të marrë promovimin, së pari duhet të futeni në llogarinë tuaj ProtonVPN. Brenda juaj baltëpritëse, ju do të duhet të zgjidhni 2-vjeçar (33% Zbritje) opsion nga menyja drop-down e ciklit të faturimit.

Ju mund të përdorni zbritjen prej 33% për të modernizuar në çdo plan të paguar. (Kjo zbritje prej 33% është në dispozicion edhe për abonimet Basic dhe Vizionare.)

Me këtë marrëveshje – të kombinuar me azhurnimet shtesë të lidhjeve VPN që përdoruesit ekzistues të paguar i morën kohët e fundit falas – ne po ofrojmë edhe më shumë vlera për ata që kanë mbështetur misionin tonë më të gjatë.

Mbështetja juaj ushqen përparimin tonë

Ne krijuam ProtonVPN për të zgjeruar privatësinë në internet, ju japim internet të sigurt kudo dhe për të rivendosur hyrjen në përmbajtje të bllokuar dhe të censuruar. Fatkeqësisht, siç kemi parë këtë vit, ka shumë ndërmarrje dhe qeveri që mendojnë se duhet të kenë qasje dhe kontroll mbi të dhënat tuaja.

Kjo është arsyeja pse ne po dyfishojmë zgjerimin e shërbimit tonë dhe forcimin e rrjetit tonë kundër sulmeve të avancuara dhe censurimit. Me mbështetjen tuaj, ne po shtojmë teknologji të reja që do t’i lejojnë përdoruesit të hyjnë në ProtonVPN edhe në vendet ku VPN janë të bllokuara. Ne gjithashtu jemi të hapur duke ndihmuar programet tona, duke shtuar bllokimin e reklamave dhe duke filluar mbështetjen për edhe më shumë platforma të transmetimit të videove (Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime, etj. Janë mbështetur tashmë).

E Premte e Zezë ofron për ProtonMail

Të gjitha llogaritë ProtonVPN vijnë me qasje në ProtonMail duke përdorur të njëjtat kredenciale për hyrje në Proton. Llogaria juaj e ProtonMail është e siguruar me encryption fund-në-fund dhe encryption me qasje zero, do të thotë askush tjetër nuk mund të hyjë në postat elektronike, madje as ne.

ProtonMail Plus ju jep një kuti më të fuqishme me pesë adresa të postës elektronike, dosje me porosi dhe etiketa, filtra me porosi, dhe opsionin për të pritur email-e për një domain të personalizuar (psh. [email protected]).

Ju mund të merrni paketën e Black Friday duke përfshirë ProtonVPN Plus dhe ProtonMail Plus së bashku për 50% zbritje nga çmimi normal. Ja si:

 • Përdorues të rinj (ata që nuk kanë tashmë një llogari Proton) mund të hyjnë në këtë promovim në faqen tonë të Premten e Zezë.
 • Përdoruesit ekzistues falas (d.m.th. ju keni llogari falas ProtonMail dhe / ose ProtonVPN) mund të hyni në këtë promovim duke hyrë në postën.protonmail.com dhe duke klikuar në butonin E Premte e Zezë.
 • Përdoruesit ekzistues të paguar mund të hyni në këtë promovim në postën.protonmail.com dhe të shkoni te Parametrat -> Paneli, zgjedhja e një plani 2-vjeçar dhe zgjedhja e çdo plani të paguar ProtonMail me një plan të paguar ProtonVPN. Në arkë, zbritja 2-vjeçare prej 33% do të kombinohet me një zbritje prej 20% pako, e cila ju jep afërsisht 50% zbritje.

Nëse dëshironi të merrni ProtonMail Plus më vete, mund të merrni zbritje midis 33% dhe 40%.

 • Përdorues të rinj (ata pa llogari Proton) mund të hyjnë në këtë promovim në faqen tonë të Premten e Zezë.
 • Përdoruesit ekzistues falas mund të hyni në këtë promovim duke hyrë në llogarinë tuaj Proton në postën.protonmail.com dhe duke klikuar ikonën e të Premtes së Zezë në shiritin e lartë.

Faleminderit që jeni pjesë e misionit tonë!

Ne jemi me fat që kemi një komunitet të një mendimi dhe entuziazmi, pa të cilin ProtonVPN nuk do të ekzistonte. Supportshtë mbështetja juaj që na lejon të zhvillojmë produkte të reja dhe tërheqëse për të ardhmen.

E re për Proton?

Posedoni një llogari?

Pyetje për të Premten e Zezë? Shikoni përgjigjet e pyetjeve të bëra shpesh më poshtë, ose kontaktoni ekipin tonë të Ndihmës.

Përshëndetje,
Ekipi ProtonVPN

PS: Mos harroni, shitja përfundon në 11:59 p.m. më 29 nëntor, ora e San Franciskos (8:59 e.m. me 30 nëntor në Gjenevë)! (Përditësimi: Ne kemi zgjatur promovimin tonë të Premten e Zezë deri në 11:59 PM në 8 dhjetor 2019, ora e San Francisko.)

Pyetjet e bëra më shpesh

Kur përfundon promovimi i të Premtes së Zezë?

(Përditësimi: Ne kemi zgjatur promovimin tonë të Premten e Zezë deri në 11:59 PM në 8 dhjetor 2019, ora e San Francisko.)

Promovimi i Proton Black Friday përfundon në 11:59 p.m. më 29 nëntor 2019, ora San Francisko. Kjo është 2:59 e mëngjesit 30 nëntor në New York dhe 8:59 e mëngjesit 30 nëntor në Gjenevë.

Isshtë promovimi për përdoruesit e rinj dhe ekzistues?

Po, ka oferta për përdoruesit e rinj me pagesë, falas dhe aktualë që paguajnë. Për përdoruesit e rinj, ju mund të gjeni ofertat në faqen tonë të Premten e Zezë. Për përdoruesit ekzistues falas, mund të regjistroheni në llogari.protonvpn.com dhe të klikoni në butonin E Premte e Zezë. Për përdoruesit ekzistues të pagimit, ju mund të merrni 33% zbritje duke kaluar në një cikël faturimi 2-vjeçar duke shkuar në cilësimet e llogarisë tuaj në llogarinë.protonvpn.com dhe duke zgjedhur ciklin e faturimit 2-vjeçar brenda pultit tuaj. Zbritja rritet në gati 50% ulje nëse merrni të dy ProtonVPN dhe ProtonMail së bashku me pajtimin tuaj 2-vjeçar.

Po sikur të dua të marr ProtonMail?

Shikoni detajet në postimin në blog më lart.

A ka ndonjë ofertë të Premten e Zezë për Plane Vizionare?

Po, është e mundur të merrni një zbritje prej 33% në Visionary duke u abonuar në një plan 2-vjeçar. Detajet mund të gjenden në seksionin “E Premte e Zezë për përdoruesit ekzistues të paguar” më lart.

Happensfarë ndodh me planin tim ekzistues të paguar?

Nëse tashmë jeni një përdorues i paguar i ProtonMail ose ProtonVPN dhe përfitoni nga ky promovim, plani i ri që zgjidhni do të zëvendësojë planin tuaj ekzistues. Sidoqoftë, kur të shkoni për të kontrolluar, ne do t’ju kreditojmë automatikisht bilancin e papërdorur të pajtimit tuaj ekzistues, dhe kjo shtohet si një kredi e devijimit. Kështu, ju nuk do të humbni paratë që keni paguar për planin tuaj ekzistues.

A do ta mbaj zbritjen kur plani im të mbarojë? Me çfarë çmimi do të rinovojë plani im?

Në fund të periudhës tuaj të pajtimit (një ose dy vjet, në varësi të planit që keni zgjedhur), plani juaj automatikisht do të përtërihet me zbritjet e mëposhtme:

 • Plani 1-vjeçar (20% zbritje)
 • Plani 2-vjeçar (33% zbritje)
 • Plani 2-vjeçar (Pakoja ProtonMail + ProtonVPN) (47% zbritje)

Po sikur të kisha marrëveshje të Premten e Zezë në të kaluarën, a mund ta marr këtë marrëveshje?

Ju nuk keni nevojë të merrni këtë marrëveshje sepse tashmë keni marrë marrëveshjen. Ofertat e mëparshme të Black Friday ishin për planet 2-vjeçare, të cilat automatikisht do të rinovohen me një zbritje prej 33-47% në varësi të asaj oferte që keni blerë më parë.

A mund të paguaj për një marrëveshje të Premten e Zezë duke përdorur Bitcoin?

Ju mund të paguani në Bitcoin për të marrë marrëveshjen e së Premtes së Zezë, por jo nga faqja e uljes ose nga pulti i llogarisë tuaj direkt. Nëse nuk keni përdorur kurrë shërbimin tonë më parë, duhet të regjistroheni, shkoni te Parametrat -> Paneli i tryezës, klikoni në butonin “Shto kredi”, zgjidh Bitcoin si metodën tënde të pagesës, shtoni një sasi të mjaftueshme për promovimin që dëshironi të merrni dhe dorëzoni atë. Më pas, kur zgjidhni një promovim, kreditë do të aplikohen automatikisht.

Po sikur të mos shoh marrëveshjen e të Premtes së Zezë në Panelin tim?

Provoni të rifreskoni faqen. Nëse ende nuk e shihni atë, ju lutemi kontaktoni Ndihmën.

Si llogariten zbritjet?

Përqindjet e zbritjeve bazohen në ndryshimin midis çmimit të ofertës mujore të zbritjes dhe çmimit të rregullt mujor për secilin plan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map