Rishikimi i Trust.Zone VPN (2020)

logoja e zonës së besimit


Trust.Zona e tregton shërbimin e tyre si “Një Mund të Mund të Vazhdosh”. Ky është një premtim domethënës dhe në shumicën e fronteve, ky shërbim VPN jep.

Sidoqoftë, ata nuk përmbajnë ofruesit më të njohur të VPN në disa aspekte. Kjo i bën ata një konkurrencë të fortë, por jo VPN më e mirë për përdoruesit e sofistikuar.

Trust.Zona godet shumë nga shënimet e duhura kur bëhet fjalë për karakteristikat që konsumatorët duhet të kërkojnë në një VPN. Ata bëjnë të mundur që ju të përdorni protokollin OpenVPN, i cili vlerëson se është i papërballueshëm. Për më tepër, ju keni sigurinë e kriptimit të AES 256-bit, një tjetër plus nëse dëshironi forconi mbrojtjen tuaj.

Ky VPN ka përfitime të mëtejshme nga marrja e një kompanie zyrat qendrore e vendosur në Seychelles. Nëse nuk keni dëgjuar kurrë për të, Seychelles është një arkipelag i më shumë se 100 ishujve.

Rrethinat janë të mrekullueshëm, dhe ligjet për ruajtjen e të dhënave janë praktikisht zero. Më e mira nga të gjitha, Seychelles është e vendosur përtej madje edhe 14 Aleancës Spiunazh sytë. Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse dëshironi të mësoni se si të mbroni privatësinë tuaj.

Nëse nuk keni dëgjuar për pesë sytë, nëntë sytë ose 14 sytë, ndoshta është koha që keni bërë. Kombet që janë anëtare të këtyre aleancave spiunojnë qytetarët e njëri-tjetrit dhe ndajnë çdo inteligjencë që ata mbledhin.

Natyrisht, këta spiunë ndërkombëtarë janë të interesuar në atë që bëjnë njerëzit në internet. Kjo do të thotë që nëse nuk përdorni VPN, dikush mund të ndjekë aktivitetet tuaja në internet. ISP-ja juaj gjithmonë e bën këtë, dhe ata mund t’i ndajnë ato të dhëna.

Një kompani VPN që ka selinë e saj jashtë Rrjetit 14 Eyes nuk do të ndajë të dhëna (AFAICT). Ata kanë më pak të ngjarë të kenë ligje në lidhje me mbajtjen e shënimeve. Nëse jeni një avokat i privatësisë, kjo është një gjë e mirë.

Trust.Zone është një ofrues më i vogël VPN në atë që rrjeti i serverëve të tyre është i kufizuar. Për më tepër, është klienti i vetëm që është krijuar për Windows. Nëse jeni duke përdorur një sistem tjetër operativ, do të duhet të bëni shumë konfigurim vetë.

Vështrim mbi Trust.Zone VPN

FeaturesInformation
Usability:Shumë e lehtë për t’u përdorur
Politika e prerjeve:Asnjë politikë e prerjeve
Madhësia e serverit:130 server ++
Shpërndarja e serverit:32 shtete
mbështetur:Sistemi i biletave
torrenting:i lejuar
streaming:i lejuar
Protokolli dhe enkriptimi VPN:OpenVPN dhe L2TP; Kriptimi 256-bit AES
Shtabi:Seychelles
Çmimi:$ 3.33 / month
Uebfaqja Zyrtare:https://trust.zone/

Siguria dhe Kriptimi

Përdorimi i një VPN është e kotë nëse ofruesi nuk ju ofron mbrojtjen dhe enkriptimin më të mirë. Ofruesit më të vegjël të VPN pengohen në këtë kategori. Ato sigurojnë protokolle VPN të vjetruara, encryption të dobët dhe lejojnë rrjedhje të të dhënave. Nëse jeni të interesuar në cilat karakteristika kanë disa nga VPN me cilësi më të lartë, duhet të hidhni një sy në një udhëzues të bazave VPN.

Lajmi i mirë këtu është se Trust.Zona nuk ka çështje në këtë fushë. megjithatë, ata nuk ofrojnë aq mundësi sa kompanitë e tjera kur bëhet fjalë për protokollet.

siguria e zonës së besimit

Ajo që ka rëndësi është se një nga protokollet që ata kanë është i besueshëm dhe i rekomanduar. Të njohur si OpenVPN, ekspertë të sigurisë në internet në mbarë botën zhvilluan këtë protokoll. Kjo e bën më të mirën kur bëhet fjalë për krijimin e një tuneli të sigurt midis kompjuterit tuaj dhe internetit.

Për më tepër, protokolli OpenVPN vjen me encryption AES 256-bit. Ky është kombinimi që është favorizohen nga qeveritë, ushtarakët dhe korporatat shumëkombëshe. Nëse ata mund t’i besojnë sekretet e tyre të jetës dhe të vdekjes këtij sistemi, ju mund të vini bast mbi sigurinë e të dhënave tuaja private.

Rrjeti i serverëve të Trust.Zone VPN

Kjo është një nga metrikat më kritike për t’u marrë parasysh kur jeni duke zgjedhur një VPN. Sa më shumë serverë të mburret me një ofrues VPN, aq më mirë janë shërbimet që ka të ngjarë të marrësh.

Të kesh një bollëk serverash do të thotë që ka shumë bandwidth. Në vend që të shtypeni në një server me shumë të tjerë, do të keni në dispozicion shumë bandwidth. Kjo përkthehet në shkallë shumë më të shpejtë të transferimit të të dhënave.

vektori i rrjetit që lidh globinPër më tepër, sa më i fortë të jetë një rrjet serveri, ka më shumë të ngjarë të gjesh një server që është relativisht afër vendndodhjes suaj aktuale. Kjo gjithashtu nënkupton ritme më të shpejtë të transferimit të të dhënave. Një shpërblim është se ju keni më shumë të ngjarë të gjeni një server lokal të disponueshëm kur jeni në rrugë.

Aktualisht, Trust.Zona siguron pothuajse 130 servera në pak a shumë 30 shtete. Krahasoni atë me VPN më të shkëlqyera, më të njohura dhe do ta shihni shpejt ky rrjet është i vogël.

Shumë nga VPN-të më të mira kanë sisteme që përfshijnë 3000 deri në 5000 serverë të vendosur në gjashtë kontinente. Pavarësisht se ku shkoni, do të gjeni shumë bandwidth.

Megjithatë, rrjeti i serverëve të Trust.Zone është shpërndarë në mënyrë të arsyeshme në të gjithë botën. Ata mbulojnë Amerika e Veriut dhe Evropë gjerësisht. Prania e tyre është më pak e dukshme në Amerika e Jugut dhe Azia, por ata janë atje. Serverët janë të vendosur në Afrika e Jugut, Hong Kongu, India dhe Kina.

Trshtë Trust.Zone VPN E përputhshme me BitTorrent ose P2P?

Shkëmbimi i skedarëve nga kolegët me kolegë është një mënyrë e preferuar për të shkëmbyer informacione, me një përdorues që shkarkon pjesë të vogla të të dhënave nga disa përdorues të tjerë. Disa VPN janë më të pajtueshëm me këtë praktikë sesa të tjerët. Ka VPN që ndalojnë ose zvogëlojnë aftësinë tuaj për të përplasur. Një tjetër gjë që mund t’ju ndihmojë të përmirësoni ndarjen e skedarit tuaj është duke përdorur vetëm faqet më të mira përrua atje.

Besimi.Zona nuk është një nga këto. Anydo nga serverët e tyre mund të përdoret për përrua, duke i bërë ato një nga VPN-të më të mira atje për njerëz që e duan ndarjen e skedarëve. Sidoqoftë, duhet të keni kujdes nëse jetoni në një vend ku përrua është i paligjshëm.

Uditërisht, Trust.Zone ka punuar mjaft mirë me Netflix. Kjo është e rrallë për VPN-të. Netflix bllokon transmetimin për shumë njerëz që shfletojnë me një VPN.

Kjo për shkak se gjigandi i transmetimit ka kontrata të shumta që diktojnë aty ku njerëzit mund të shohin programe specifike. Netflix amerikan nuk është i disponueshëm në Kanada dhe anasjelltas. Sidoqoftë, mund të shikoni Netflix me një VPN dhe të merrni ato gjeo-kufizime duke e bërë atë të duket sikur po kërkoni nga vendi, versioni i të cilit Netflix ju doni të shihni.

Për të qëndruar në përputhje me kontratat e saj, Netflix bllokon përdoruesit e VPN-së që të mos hyjnë. Disa shërbime VPN kanë gjetur mënyra rreth këtij kufizimi dhe Trust.Zona është një prej tyre.

Rezultatet e testit të shpejtësisë me Trust.Zona VPN

Humbja e shpejtësisë është çmimi i pashmangshëm që paguani kur përdorni një VPN. VPN-të elitare performojnë me pak humbje të dukshme të shpejtësisë. Ofruesit e bodrumit të volitshëm do të ngadalësojnë shkallët e transferimit të të dhënave tuaja në pothuajse asgjë.

Atëherë, ekziston një stabël plot me shkrime pune të besueshme që janë më të ngadalta se shfletimi pa një VPN, por jo aq i shpejtë sa VPN-të më të mira. Në rast se tashmë përdorni një shërbim të ngjashëm, mund të mësoni se si ta testoni shumë lehtë forcën tuaj VPN.

vektori i provës së shpejtësisëNuk ka asgjë të keqe domosdoshmërisht me këta ofrues. Derisa Rezultatet e testit të shpejtësisë së Trust.Zone nuk ishin mbresëlënëse; ata gjithashtu nuk janë askund afër më zhgënjyes. Sidoqoftë, ka shërbime shumë më të shpejta atje.

Testet e shpejtësisë u ekzekutuan në dy serverë të ndryshëm. Njëra ishte e vendosur në BE me tjetrën në SH.B.A. Shkarkimet e përcaktimeve para se të ndizni Trust.Zonë ishte 97 Mbps. Ngarkimet u akorduan në 53 Mbps.

Serveri i Trust.Zone i BE-së solli një ngadalësim. Shkarkimet ishin tani 68.46 Mbps ndërsa ngarkimet ishin 46.12 Mbps.

Gjërat ishin pak më të ngadalta në Sh.B.A. Këtu; shkarkimet u vlerësuan si 60.61 Mbps me Ngarkimet duke hyrë në 36.75 Mbps.

Këto shpejtësi nuk janë saktësisht të paqarta, por ato janë të pranueshme. Nëse ju pëlqen pjesët e tjera të shërbimeve të Trust.Zone, me siguri do të bëni mirë. Megjithatë, shumë më shpejt VPN janë atje.

A Trust.Zona VPN Mban Regjistrat?

Kjo është një nga kategoritë në të cilat Trust.Zona shkëlqen. Vendndodhja e tyre në Seychelles sigurisht mbështet përpjekjen e tyre për të siguruar një përvojë shfletimi anonim për klientët e tyre.

Sigurisht, shumë VPN krenohen se nuk kanë një politikë logjike. Kjo supozohet se do të thotë se VPN juaj nuk mban asnjë lloj rekord në lidhje me informacionin tuaj personal, deri dhe duke përfshirë emrin tuaj, adresën, numrin e telefonit dhe adresën e emailit.

politika e prerjeve të zonës së besimit

Po aq e rëndësishmja, një VPN që i përmbahet vërtet politikës së prerjeve, nuk mban skedarë në lidhje me pajisjet tuaja, kur lidheni me VPN, ISP që përdorni, cilat faqe në internet vizitoni, çfarë bëni kur jeni në internet ose në shoqërinë tuaj veprimtaria e mediave.

Mbi të gjitha, nuk do të jesh anonim dhe duke ndaluar DNS rrjedh pikën e përdorimit të një VPN? Ju nuk dëshironi që askush të jetë në gjendje të gjurmojë lëvizjet tuaja në internet, jo domosdoshmërisht sepse ajo që ju po bëni është e gabuar, por sepse thjesht nuk është biznesi i askujt tjetër.

Gjithashtu, mbani në mend se një VPN dhe një politikë pa prerjet janë krijuar për t’ju ndihmuar të mbroni ju nga hacks dhe sulmet e tjera në internet. Nëse dikush ruan prerjet, atëherë ky qëllim mposhtet.

Fatmirësisht për përdoruesit e Trust.Zone, ata kanë një tingull asnjë politikë e prerjeve. Shpjegohet në Politikën e privatësisë së kompanisë. Në gjuhën e përditshme, ndërsa ata mund të mbajnë adresën tuaj të postës elektronike në mënyrë që të mund të komunikojnë me ju, ata e mbajnë nuk ka të dhëna të tjera.

Sa kushton besimi.Zona VPN?

Abonimet mujore në Trust.Zonë kushtojnë vetëm $ 6.99. Kjo është më e lirë se disa opsione të tjera, por duhet të mbani mend se rrjeti i serverëve të Trust.Zone është i kufizuar.

Gjithashtu, lejohen vetëm tre lidhje të njëkohshme, krahasuar me standardin e industrisë prej pesë. Përditësimi në pesë lidhje ngre çmimin nga 3.99 dollarë në muaj.Tabela e çmimeve TrustZone

pajtimi tremujor kushton 14,85 dollarë, dhe Abonimi njëvjeçar shkon 39,95 dollarë. Një falas, gjykim tre ditor është në dispozicion nëse doni të merrni shërbimin për një provë.

Trshtë besimi.Zona një VPN e rekomanduar?

Besimi.Zona ka cilësi vërtet të mira. Sidoqoftë, këto karakteristika nuk mund të kapërcejnë një rrjet të vogël serverësh dhe faktin që shërbimi është i optimizuar vetëm për Windows.

Kushdo që drejton një sistem operativ të ndryshëm do të duhet të konfigurojë VPN-në për veten e tyre. Nëse po përdorni të gjitha Windows, atëherë ne ju rekomandojmë Trust.Zonë si një VPN të mirë. Nëse jeni në një sistem të ndryshëm operativ — mirë, ju mund të dëshironi të tërheqni mëngët lart, sepse po shkoni në modalitetin e konfigurimit.

Realiteti është, jo të gjitha pajisjet funksionojnë në Windows. Pra, nëse keni nevojë për më shumë opsione që punojnë me sisteme të tjera operative, atëherë shikoni rishikimin tonë të NordVPN dhe Surfshark. Këta dy gjigantë kanë mbetur të jenë në krye të çdo liste më të mirë VPN për vite me radhë, dhe për shumë arsye të mira. Shihni vetë.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map