Az Avast SecureLine VPN áttekintés (2020)

avast logó


Az Avast SecureLine VPN relatív újonc az üzleti életben. azonban, Az Avast olyan társaság, amely internetes biztonsági erőművének hírnevet szerzett magának.

Ezért izgatottak voltunk, hogy az Avast VPN-t hozott piacra. Kíváncsi voltunk, hogy megtudhatjuk, mennyire tudnak felvenni a versenyt.

Lehetne-e úgy tekinteni, mint elsődleges VPN-t, vagy csak újabb kiábrándító bejegyzés egy már telített VPN-piacon?

Megvizsgáljuk, hogy az Avast SecureLine VPN milyen gyorsan nyújt szolgáltatást. Betartják-e az ügyfelek magánéletét? Jó lehetőség a földrajzi korlátozások feloldására olyan streaming szolgáltatásokkal, mint a Netflix? Mi lenne a torzítás? Zárjuk be végső benyomásainkkal és fejlesztési javaslatainkkal.

Áttekintés

Az Avast SecureLine a virtuális biztonsági óriás, az Avast által nemrégiben kiadott VPN-ügyfél. Ez az alkalmazás ígéri, hogy titkosítja a kapcsolatot egyetlen egérkattintással. Teljes körű adatvédelmet kínálnak az ügyfeleknek, miközben szörföznek az interneten Windows, Mac, illetve iOS és Android készülékeken.

Az Avast SecureLine az ügyfeleknek teljes online szabadságot ígér. Van nem kell aggódnia, hogy a hackerek információt lopnak el ha nyilvános Wi-Fi-t használ, akkor nem kell aggódnia, hogy a hirdetők figyelik a forgalmát, majd ezt az információt másoknak értékesítik, és szabadon megtekinthetik a földrajzilag korlátozott streaming tartalmat..

Az Avast SecureLine VPN áttekintése

FeaturesInformation
használhatóság:Könnyen
Naplózási politika:Nincs naplózás
Szerver mérete:55 szerver
Szerver terjesztés:34 ország
Támogatás:Telefon, jegyek és tudásbázis
torrentezés-:Engedélyezett
streaming:Korlátozott
VPN protokoll és titkosítás:OpenVPN, IPSec & IKEv2 protokollok; 256 bites AES titkosítás
Központ:Cseh Köztársaság
Ár:$ 59.99 / év
Hivatalos honlapján:https://www.avast.com/
Előnyök:
 • Telefonos ügyfélszolgálat
 • Torrenting megengedett
 • Jól titkosított és biztonságos
 • Gyors letöltési sebesség
Hátrányok:
 • Kétértelmű fakitermelési politika
 • Lehetséges hirdető programok
 • Nincs útválasztó támogatás
 • Lehet, hogy nem működik a Netflix-rel
 • Székhelye a Cseh Köztársaságban
Jellemzők:
 • P2P támogatás
 • Nyilvános hotspot biztonság
 • Egyetlen megosztott IP-cím
 • DNS szivárgás elleni védelem
 • Nyílt forrású adatvédelem
 • 256 bit AES titkosítás

Hol vannak az Avast kiszolgálói??

avast szerver helye

Az egyik legnagyobb panasz, amely az embereknek az Avast SecureLine VPN-vel kapcsolatos volt, az a tény, hogy nagyon korlátozott szolgáltatási támogatással rendelkeztek. 19 országban voltak szerverek 27 városban.

Úgy tűnik, hogy az Avast SecureLine VPN megérti, hogy ez hogyan befolyásolta ügyfeleiket és hírnevüket. 2017 végén, Avast további 14 országot és 23 várost vett fel névjegyzékükhöz.

Érdekes megjegyezni, hogy az Avastnak pontos szervere van Afrikában, Johannesburgban. Csak néhány olyan vállalkozás működik VPN-zel Afrikában. Érdekes megjegyezni, hogy az Avast szerverei vannak a Közel-Keleten, Kelet-Európában, Ázsia-Csendes-óceánon, valamint az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban..

Sajnos még mindig csak korlátozott számú kiszolgáló van, amelyek működnek a P2P-vel. Ide tartoznak az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, a Cseh Köztársaság, Németország és Hollandia szerverei.

Amikor megnézi a kiszolgálók listáját, látni fog egy anonim szervert, amelyet Gotham Citynek hívnak. A Gotham City-t kifejezetten azoknak az egyéneknek szánják, akik meg akarják kerülni a földrajzi korlátozást, amely a Netflix és mások által közvetített webhelyeket közvetíti..

A Gotham City használatával kapott eredmények legjobb esetben foltosak. Volt időkben, amikor használtuk, és képesek voltunk a Netflix csatlakoztatására. Más esetekben kaptuk azt a félelmetes Netflix hibát, amely azt mondta nekünk, hogy észlelték a VPN-t.

avast secureline vpn gotham város

Azok az idők, amikor sikerült megszüntetnünk a földrajzi korlátozást, szép streaming élményünk volt. Nem voltak hibák, és csuklás sem. Jó lett volna, ha ez egy következetes esemény, ahelyett, hogy csak beleütközne.

A szerver helyét illetően ezt éreztük Az Avast SecureLine VPN sok vágyat hagyott.. Miért ilyen nagy és jól megalapozott vállalat lett volna, remélhetnénk, hogy drasztikusan megnövelik szerverhelyüket.

Más virtuális magánhálózati alkalmazásoknak, például az Express, a Surfshark és a Nord több száz városban vannak kiszolgálókkal. Ennek ellenére, ha csak az adatainak védelmére törekszik, és nem érdekli, hogy hol található a szerver, akkor kevesebb szerverrel való ellátás nem a világ vége.

Mi a naplózási politikájuk??

A legtöbb VPN naplót vezet. Legtöbbjük megfigyelheti az online tevékenységeket. Tehát, amikor megkérdezzük, hogy az Avast SecureLine VPN naplókat tart-e, valójában azt kérdezzük, mennyire tudunk bízni ebben a társaságban a magán adataink bizalmas kezelésében?.

Egyrészt dicséretet kell tennünk az Avast SecureLine VPN-nek az őszinteségükért a naplózási politikájukkal kapcsolatban. Ilyen módon azok az ügyfelek, akik időt vesznek át az adatvédelmi irányelvek áttekintésével, előre tudják, mit fognak kapni.

avast adatvédelmi politika

Amikor megnézi az adatvédelmi irányelveiket, látja, hogy rögzítik az időnaplókat, beleértve a csatlakozást és a leválasztást is. Felveszik azt az időtartamot, ameddig a VPN-t használják az internet szörfözéséhez. Feljegyzik, hogy mekkora sávszélességet használ.

Naplózási információik tartalmazni fognak személyes információkat rólad, például az eszköz nevét és az Ön IP-címét. És mivel fizetsz a szolgáltatásért, például a neved és a személyes számlád adatai tárolódnak.

Ez nem azt jelenti, hogy nincs névtelenül az Avast SecureLine VPN-szel szörfözve. Adatvédelmi politikájuk szerint, nem rögzítik a letöltött vagy feltöltött dolgokat. Nem rögzítik a meglátogatott IP-címeket és a böngészett webhelyeket sem.

Ez arra készteti a kérdést, hogy mi történik az általuk figyelt információkkal? Nem akarja, hogy személyes adatai kiszabaduljanak, mivel ez személyazonosság-lopáshoz vezethet.

Ebben az esetben hasznos az a tény, hogy Avast biztonsági szakértő. Az Avast biztonságos infrastruktúrát épített fel, amely szinte lehetetlenné teszi, hogy valaki hozzáférjen az Ön személyes adataihoz. Fizikailag meg kell látogatniuk a helyiségeket, vagy titkosított VPN-t kell használniuk, hogy az Önt azonosító információt kapjanak.

Az Avast hosszú utat tett meg annak érdekében, hogy minimalizálja a csapatukban a személyekhez való hozzáférést. Van egy biztonságos folyamat, amelyet ezek az egyének követnek, valamint egy biztonságos jelszó, amelyet használnak.

És minden rendben és jó lenne, ha nem az lenne az a tény, hogy az Avast nem az egyetlen, aki ezeket az információkat tárolja. Ezeket az információkat valószínűleg azok a cégek tárolják, amelyek szerződést kötöttek az Avast-szal vagy azzal.

Jogosan kérdezhetjük meg, hogy ki láthatja ezeket a naplókat? Ez egy jó kérdés, és a válasz az, hogy attól függ. Amikor megnézi az adatvédelmi irányelveiket, ezt látja Az Avast bizonyos körülmények között megosztja az Ön adatait.

Az Avast SecureLine VPN-hez való feliratkozáskor elfogadott feltételek egyike magában foglalja az Ön által szolgáltatást nyújtó harmadik felek hozzáférésének biztosítását a személyes adataihoz. Ugyanakkor az Ön adatait kérő kormányzati szervezetek hozzáférést kaphatnak, ha a megfelelő csatornát követik.

Emlékezik, Az Avast szerverei a Cseh Köztársaságban, az Egyesült Államokban és az EU-ban találhatók. Ezen országok mindegyikében vannak törvények, amelyek előírják a társaságok számára, hogy átadják ügyfeleik személyes adatait, ha a kormány jogi indokot adhat ezen információk kérésére..

avast termékpolitika

Mint már említettük, minden VPN-nek be kell jelentkeznie valamit a szolgáltatás biztosítása érdekében. Az Avast esetén előre tudja, hogy adatait figyelemmel kísérik, és valószínűleg megosztják másokkal.

Mennyire gyors az Avast VPN-szolgáltatása?

Az Avast állítása szerint a piacon az egyik leggyorsabb VPN-szolgáltatás áll rendelkezésre. Az USA-ban és Hollandiában a szervereken sebesség-teszteket végeztek, hogy megtudják, mennyire teljesíti az Avast ezeket az igényeket.

avast speed eredmények

Amint látod, Az Avast SecureLine VPN gyors sebességeket kínál összehasonlítva más VPN-ekkel. Valójában a sebességük valahol a tesztelt VPN-k 10 százalékának körül helyezkedik el.

Biztonság

Amellett, hogy gyors, a szolgáltatás is titkosítva és biztonságos. Ez az, amit elvárhat egy olyan vállalattól, amely a digitális biztonságra szakosodott.

Két protokollt kínálnak: IPsec és OpenVPN. AES 256 bites titkosítással rendelkeznek. Ez az adatok titkosításának katonai szabványa. A 256 bites titkosítás jelenleg a legjobb, amit a vállalkozások kínálnak. Ezt gyakorlatilag áthatolhatatlannak tekintik.

Megvédi adatait a brutális erőszakos támadásoktól. A világon számos kormányzati ügynökség és biztonsági cég használja ezt a titkosítást.

Mi az Avast VPN ára??

avast vpn árazás

Az Avast SecureLine VPN segítségével, yhozzáférhet a különféle előfizetési lehetőségekhez. Az előfizetéseket egy évre adják el, és csak azon az eszközön működnek életképesnek, ahova vásárolták őket.

\ 59,99 dollárért megvásárolhatja a VPN szolgáltatást egyetlen számítógépen történő felhasználáshoz. A három eszköz ára 69,99 USD. További 10 dollárért, 79,99 dollárért, öt számítógéphez juthat le. És évente 99 dollárért 10 számítógépet képes megvédeni.

Ezt hangsúlyozni akarjuk a vásárolt védelem eszköz-specifikus. Ha 10 számítógépre vásárol szolgáltatást, akkor öt számítógépen és öt mobil eszközön nem használható. Csak PC-kkel használható. Ha más típusú készüléken szeretné használni, akkor másik eszközhöz tartozó előfizetést kell vásárolnia.

avast vpn fizetési mód

E szabály alóli egyetlen kivétel az, ha a több eszköz előfizetés. Öt eszközön használható, és nem számít az eszköz típusától. Ez többet fizet, 79,99 dollárnál.

Sajnos nincs lehetőség a több eszköz előfizetésének növelésére, hogy több eszközt vonzzon be. Vagy öt eszközt kap egy előfizetéssel, vagy fizet két előfizetésért, amelyek lehetővé teszik 10 eszköz használatát.

Amit megtehetsz, az előfizetésed érvényességének számát meghaladja. A hároméves előfizetés 219,99 dollárt fog fizetni.

avast vásárlói információk

A teljes anonimitást kereső egyének vonatkozásában az a tény, hogy nincs lehetőség fizetni a szolgáltatásért anonim fizetéssel, mint például a Bitcoin. Lehetőségei csak a PayPal vagy más olyan hitelkártyákra korlátozódnak, mint a Discover, a MasterCard, az American Express és a Visa.

Mi ajánljuk a szolgáltatást??

Nem igazán…

Az Avast SecureLine VPN átjárható szolgáltatást kínál. Amit rájuk néz, az a digitális biztonságra szakosodott cég, amely olyan új területre boncolódott, amelyet még nem ért meg teljesen. Antivírusos megoldásuk jó, de a VPN problémás.

Az egyik legnagyobb hátránya számunkra az volt, hogy nem működik következetesen a Netflix-rel. Érthető, hogy nem mindenki vásárol VPN-t, mert meg akarja kerülni a földrajzi korlátozásokat, ám sokan ezt teszik. És tapasztalataink szerint láttuk, hogy egy olyan VPN, amely képes megkerülni a Netflix által előírt földrajzi korlátozásokat, minőségi termék.

Egy igazán jó társaság nem hagyhat valamit kívánnivalóvá.

Valami más, ami idegesített minket a szolgáltatás iránt, az a tény, hogy Csehországban van. A Cseh Köztársaság nem tartozik az Öt Szem megfigyelési programhoz.

Nagyon barátságosak és anyagilag támaszkodnak olyan országokra, amelyek részt vesznek az ilyen típusú digitális megfigyelésben. Amikor az Avast adatvédelmi politikáját vizsgáljuk, ez nagyon világos ha felkérik őket személyes adatainak átadására, akkor meg fogják tenni.

Még azt is megnézheti, hányszor adták át a magáninformációkat a különböző kormányoknak. Például, azzal a ténygel, hogy sok információt gyűjtöttek és az adatvédelem problémát jelent.

Megállapítottuk, hogy létezik olyan hirdető program, amely készen áll arra, hogy megfertőzze készülékét, ha nem vagy óvatos. Ismét egy személyes adatok gyűjtésének kísérlete.

avast logó

Az Avast SecureLine VPN az nem a legrosszabb VPN odakint. Gyors, és legtöbbször nincs DNS-szivárgás. De nagyon drágák, nem rugalmasak, és sok szolgáltatás hiányzik.

Pénzért a kanadaiak számára jelenleg a két legjobb VPN-szolgáltatás a NordVPN és a Surfshark, amelyek ára és jellemzői összehasonlíthatók..

A kanadai piacon a legmegfelelőbb VPN opció az NordVPN kézben tartása. Streaming és torrent használhatja, ők nem gyűjtik személyes adatait, és áraik egyértelműek. Ezt a szolgáltatást magam használom, és a barátoknak és a családnak is ajánlom.

Ha költségvetéssel rendelkezik, a Surfshark egy másik nagyszerű lehetőség. Ez lehetővé teszi az összes eszköz biztonságát a platformtól függetlenül. Hozzáférést biztosít a globális internethez, ami azt jelenti, hogy megkerüli a földrajzi korlátozásokat. A Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál kockázatmentesen, és a tervei már 1,99 dollárra is elindulnak havonta.

Időnként a dolgok valóban olyan jók lehetnek, mint amilyen lehet – egyszerűen a megfelelő oldalon kell lennie.

Adja hozzá saját véleményét:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me