De bästa VPN: erna för ingen logg 2020

Presenterad bild för bästa VPN som inte behåller loggarartikel


Vi använder VPN för att skydda våra data och integritet online. Tyvärr litar många av oss på leverantörer som kanske inte lever upp till slutet av köpet. Och alla VPN-filer som loggar dina data, oavsett hur lite av det, faller in i den kategorin.

När en VPN håller loggar, vet man inte var informationen kan hamna. Hackare kunde hitta ett sätt att stjäla det. Det kan säljas till annonsörer. Det kan till och med överlämnas till myndigheter på begäran.

En icke-logg-VPN, å andra sidan, garanterar din integritet. De kan inte förlora, sälja eller vända data de inte har i första hand.

Så om du, precis som jag, tycker om din integritet, här är allt du behöver veta om VPN-loggning och välja den bästa VPN-loggen utan behov för dina behov.

Översikt över de bästa No-Log VPN: n

Tid är pengar. Om du har bråttom och bara är intresserad av en snabb överblick över vad som anses vara de bästa no-log VPN: erna, utan att gå in på mycket detaljerad, här är de.

Var och en av dessa leverantörer säger inte bara uttryckligen i sin integritetspolicy eller servicevillkor att de inte loggar, utan deras påståenden har antingen stått upp till tredjepartsrevisioner eller har verifierats i rättsfall.

 1. NordVPN

  Den bästa VPN-loggen utan logg. En bunnsolid noll loggningspolicy bekräftad av en oberoende revision i slutet av 2018. Intuitiv app med massor av funktioner, stort servernätverk, utmärkta hastigheter, bra pris.

 2. VyprVPN

  Nyligen övergick till noll loggning och verifierats som sådan av en oberoende revision. Baserat i Schweiz, har bra prestanda, stark säkerhet, P2P vänlig, fungerar i Kina.

 3. ExpressVPN

  Ironclad policy för loggning utan loggning bekräftas av turkiska datacenter-attacker och serverbeslag. Stort rykte och kundservice, utmärkta hastigheter, fildelningsvänlig, lättanvänd app.

 4. Cyberghost

  Släpper årliga insynsrapporter med stöd av sin logglösa politik. Enkel att använda, driver stora servernätverk, billigt och erbjuder en bästa 45-dagars återbetalningsgaranti.

 5. SurfShark

  En nyare leverantör med en superstrik noll loggningspolicy. Utmärkta säkerhets- och krypteringsalternativ, snabba servrar, obegränsade samtidiga anslutningar, en av de lägsta priserna runt.

Vad är ett VPN utan logg?

En ingen loggning VPN är en leverantör som inte samlar in eller lagrar någon av din information eller aktivitet när de passerar genom VPN-nätverket. Detta inkluderar:

 • Din ISP tilldelade IP-adress
 • IP-adressen till VPN-servern du använder
 • IP-adresserna eller annan information om webbplatserna eller tjänsterna du använder
 • Platsen från vilken du ansluter
 • När du ansluter och när du kopplar bort från VPN
 • Hur mycket bandbredd du använder
 • Specifikationer för din enhet som din klientversion eller operativsystem

I grund och botten, även om de ville, borde VPN-leverantören själva inte kunna ta reda på något om hur du använder deras tjänst och vad du gör online. Om de inte kan göra det, vet du att ingen annan kan göra det heller.

När så är fallet har du en sann VPN-logg utan logg.

Varför behöver du ett VPN utan logg??

Många av oss använder VPN för att skydda våra data och förblir anonyma när vi använder internet. Vi har alla våra skäl för det.

Genom att använda ett VPN förhindrar du att din Internetleverantör, annonsörer, webbplatser eller tjänster din användning och ibland till och med regeringar samlar in all information om dig och vad du gör online.

Problemet är att när du använder ett VPN för detta ändamål litar du på VPN-leverantören att inte göra samma typ av datainsamling och aktivitetsloggning som du hoppas undvika.

Så länge dina VPN-loggar spelar det ingen roll om de vill ha om att inte dela din information frivilligt. Loggarna finns där. Om leverantören någonsin komprometteras av någon, är dina data gratis att ta.

Beroende på vilket land din VPN-leverantör opererar från kan de också vara lagligt skyldiga att överlåta sina loggar till antingen det landets regering eller spionorgan, eller en av deras allierade.

Har du någonsin hört talas om Five Eyes intelligensallians (eller Six Eyes, Nine Eyes eller Fourteen Eyes för den delen)? När dina uppgifter är ute, vet man inte hur långt de kan gå.

Det enda sättet att se till att du och dina onlineaktiviteter förblir anonyma är att använda ett VPN som inte innehåller några loggar.

Om det inte finns någon information lagrad till att börja med, finns det inget att stjäla, sälja, analysera, överlämna till copyright-troll eller överlämna till myndigheterna.

De bästa VPN: n utan logg

Om du vill behålla din integritet och anonymitet på internet är det helt klart viktigt att använda en VPN-tjänst utan logg. Om du är på jakt efter en, för att hjälpa till med din sökning, här är en kort lista över vad jag anser vara de bästa VPN: n för detta ändamål.

Observera att för en leverantör att göra min bästa VPN-lista utan logg måste de inte bara hävda att de är en logglös tjänst utan, lika viktigt, också uppfylla dessa påståenden. Hur kan de göra det? Antingen genom oberoende revisioner eller verkliga situationer (rättsfall, myndigheter som bryter ner dörrar osv.)

1. NordVPN

NordVPN logotyp

Panama-baserade NordVPN är ett av de mest erkända och populära namnen i VPN-branschen. Och med rätta. De erbjuder en utmärkt service till ett pris.

NordVPN har en strikt policy för att inte logga ut och har nyligen genomgått en oberoende revision för att bevisa den. De accepterar också betalning med kryptokurser om du letar efter maximal anonymitet.

Deras VPN-nätverk är ett av de största runt. NordVPN driver för närvarande 5645 servrar i 58 länder. Det finns få platser i världen du någonsin skulle kunna ansluta till att de inte täcker. Serverhastigheterna är också utmärkta.

NordVPN kommer med en lång lista med användbara funktioner, inklusive 256-bitars AES-kryptering, kill switch-funktionalitet, DNS-läcksskydd och dubbelt VPN-stöd.

De gör också ett utmärkt jobb med att avblockera geo-begränsade streamingwebbplatser, som amerikanska Netflix eller BBC: s iPlayer, stöder fildelning och är till och med kompatibla med Tor-webbläsaren. Kort sagt, NordVPN gör nästan allt.

Fördelar
 • Utmärkt integritet med noll loggning
 • Stort (och ständigt växande) servernätverk
 • Bra anslutningsprestanda
 • Specialservrar (inklusive dubbel VPN, obfuscated och Tor via VPN)
 • Ren, enkel att använda klient
 • Fungerar med Netflix och de flesta andra streamingtjänster
 • Tillåter Torrenting och P2P
 • Erbjuder dedikerade IP-adresser
Nackdelar
 • Ingen delad tunnelfunktion
 • Lite dyr på kortare planer

Bästa ingen logg VPN: NordVPN är den schweiziska armékniven för VPN-leverantörer. Det är nästan ingenting de kan göra. De har också ett starkt bevis för att säkerhetskopiera sina noll loggningskrav. För integritet, säkerhet och verklig online-frihet är NordVPN ett perfekt val (särskilt med tanke på hur prisvärd tjänsten är).

2. VyprVPN

VyprVPN-logotyp

Beläget i Schweiz var VyprVPN inte alltid en logglös VPN-tjänst. I mitten av 2018 beslutar de dock att ändra det. Efter månader av arbete, följt av en omfattande oberoende revision, har de förvandlat sig till en av de bästa granskade nollloggen VPN på marknaden.

VyprVPN har över 700 servrar på 73 platser, och till skillnad från många andra leverantörer äger de var och en av dem. Det innebär ingen mellanhandledare som är värdleverantörer för ännu bättre datasäkerhet och toppresultat.

Deras utmärkta klientapplikation fungerar med en mängd olika enheter, inklusive flera populära internetintern routrar. Upp till fem samtidiga anslutningar är tillåtna för flera enhetsskydd.

Kasta in 256-bitars kryptering via OpenVPN, deras proprietära Chameleon-protokoll som låter dig kringgå restriktiva nätverk (inklusive Great Firewall of China), P2P-stöd och möjligheten att strömma geo-blockerat innehåll, och du har ett recept för ett utmärkt VPN-leverantör utan logg.

Fördelar
 • Verifierad ingen loggning för fullständig integritet
 • Utmärkt urval av protokoll och krypteringsinställningar
 • Hundratals servrar med stor platsdiversitet
 • Intuitiv, enkel att använda multiplattformsklient
 • Avblockerar Netflix, BBC iPlayer och andra
 • Tillåter P2P- och torrentrafik
 • Värdar egna servrar (inga tredje parter)
Nackdelar
 • Inget sätt att betala anonymt
 • VPN-obfuskning inte tillgänglig i grundläggande plan

Utmärkt tillförlitlighet: När du äger alla dina servrar är det mycket lättare att vara en sann nolllogg-VPN, och VyprVPN gör just det. Med enastående prestanda, en välstödd klient och till och med en 3-dagars kostnadsfri testperiod är detta en privatlivsinriktad VPN som du inte kan gå fel med.

3. ExpressVPN

ExpressVPN-logotyp

Om du letar efter en VPN-leverantör utan logg med närvaro nästan överallt i världen, är ExpressVPN ett utmärkt val. Vid sista räkningen inkluderade deras nätverk 3000+ servrar i 95 länder, vilket gjorde deras anslutningsalternativ så bra som det blir för en logglös tjänst.

Serverprestanda, som man kan förvänta sig för en väletablerad leverantör, är utmärkt. De erbjuder också 256-bitars kryptering så att du inte offrar hastighet för säkerhet.

ExpressVPN: s anspråk på ingen loggning bekräftades i slutet av 2017 då turkiska myndigheter jagade efter användaraktivitetsdata och inte var nöjda med svaret ”Vi håller inga loggar” grep flera av deras servrar. På dessa servrar fann myndigheterna exakt ingenting: noll loggar, inga användardata. Här är ExpressVPN: s uttalande i denna fråga.

Förutom utmärkt integritet och anonymitet, erbjuder ExpressVPNs också många funktioner, inklusive en lättanvänd app, kill switch-funktionalitet, privata DNS-servrar och till och med split-tunneling så att du kan kontrollera din internettrafik hur du ser passande. De blockerar naturligtvis också geo-begränsat innehåll.

Fördelar
 • En funktionsrik och intuitiv klient
 • Stark back-end-teknik
 • Massor av servrar och serverplatser
 • Snabba och konsekventa anslutningshastigheter
 • Fungerar med amerikanska Netflix
 • Högsta kundsupport
Nackdelar
 • En del aggregerad loggning
 • Inte den billigaste

Robust allroundare: ExpressVPN är en topprankad VPN-leverantör, en nästan perfekt kombination av hastighet, tillförlitlighet och integritet. De stöds av en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti och har den bästa kundtjänsten dygnet runt i verksamheten.

4. CyberGhost

CyberGhost-logotyp

Rumänien-baserade CyberGhost erbjuder en utmärkt VPN-tjänst utan logg och gör det för ett pris som få leverantörer kan matcha.

Som bevis på deras noll-loggningsstatus släpper CyberGhost årliga rapporter om transparens. De har gjort det så att de går tillbaka till 2011.

CyberGhost har en lång serverlista med över 7100 i över 90 länder. Dessa nummer gör deras nätverk till ett av de största runt. Genom att använda den skalan kan CyberGhost erbjuda utmärkt hastighet och tillförlitlighet oavsett vilken plats du ansluter till.

Med CyberGhosts lättanvända klient kan du ansluta upp till sju enheter samtidigt och få dem alla att skyddas av militär 256-bitars AES-kryptering över OpenVPN-protokollet. Om du gillar att finjustera saker finns det många användbara funktioner du kan dra nytta av också.

En av CyberGhosts annonserade styrkor är deras förmåga att ta sig runt geo-block på strömmande innehåll, och de levererar definitivt. De driver flera specialiserade servrar med just det syftet i åtanke. Netflix och BBC iPlayer VPN-blockeringsinsatser har ingen chans.

Fördelar
 • Noll loggning för maximal integritet
 • Utmärkt serverdistribution med över 7100 servrar i 90 länder
 • Mycket snabba anslutningshastigheter
 • Fungerar med amerikanska Netflix och BBC iPlayer
 • Tillåter P2P torrenting
 • Lång 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti
Nackdelar
 • Moderföretag med tveksamt rykte
 • Involverad manuell OpenVPN-installation
 • Fungerar inte från Kina

Bästa budget utan logg-VPN: CyberGhost är en snabb och pålitlig VPN-tjänst som låter dig strömma innehåll från var som helst i världen. De håller inga loggar och är inte blyga med att bevisa sina ansträngningar. För att toppa det, om du drar nytta av deras nuvarande kampanj, är de också en av de billigaste VPN: erna på den här listan.

5. Surfshark

Surfshark logotyp

Genom att vara relativt ny är Surfshark kanske inte den bäst kända VPN-leverantören utan logg (ännu). Men de har säkert byggt sin tjänst från grunden med din integritet och säkerhet i åtanke. E-postmeddelandet som är kopplat till ditt konto är den enda information som de lagrar.

Alla Surfsharks servrar (över 1040 i 63 länder) erbjuder 256-bitars kryptering via OpenVPN eller IKEv2 med SHA512-autentisering och ett 2048-bitars DHE-RSA-nyckelutbyte med PFS. På vanligt engelska blir säkerheten inte bättre.

Serverns hastigheter flammar snabbt och, i kombination med Surfsharks förmåga att ta sig runt geografiska innehållsbegränsningar, gör denna noll loggning VPN till en videoströmmerdröm.

Klienten är enkel och väldigt intuitiv. Som sagt, det finns fortfarande gott om avancerade funktioner snyggt undangömda om du känner dig äventyrlig, inklusive multi-hop-anslutningsalternativ, en kill switch, privata DNS-inställningar, DNS-läckskydd och till och med protokollkamouflage.

När du ansluter till Surfsharks nätverk är du också skyddad av deras inbyggda annonser, skadlig programvara och phishing-blockeringslösningar för all säkerhet.

Det finns mycket som om Surfshark, och de verkar bara bli bättre varje gång jag tittar. Och nämnde jag att du också kan ansluta ett obegränsat antal enheter på samma gång?

Fördelar
 • Utmärkt integritet och säkerhet utan loggning
 • Bra serverprestanda
 • Avblockerar Netflix, BBC och många andra
 • Lätt att använda klienten
 • Obegränsade samtidiga anslutningar
 • Spännande stöd
 • Billig
Nackdelar
 • Inkonsekvent hastighet på några få platser
 • Ganska långsamt kundsupport

Utmärkt prestanda: Surfshark är en VPN-leverantör utan loggning som erbjuder fantastiskt värde. Från lufttät integritet och snabba servrar till en lång lista med funktioner och obegränsade anslutningar får du verkligen mycket. De erbjuder också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, så det finns liten risk att ta dem för en snurr.

Vilka VPN: er håller loggar?

För varje VPN som inte håller loggar finns det ett halvt dussin som gör det. Vilken typ av data de lagrar varierar, men alla spårar något.

De flesta av dessa leverantörer loggar inte med skadlig avsikt eller i hemlighet. De är vanligtvis ganska öppna om det och kommer att beskriva exakt vilken information de har i sina användarvillkor eller sekretesspolicy.

Att gå med en VPN-leverantör som håller loggar betyder inte nödvändigtvis världens slut. Men om du gör det, vet att det finns data där ute som potentiellt kan användas för att binda dig till dina onlineaktiviteter.

Så om det är fullständig sekretess som du är ute efter bör dessa VPN-användare undvikas.

Ace VPNAstrillAvast Secureline
AVG VPNBetternetBitdefender
Browsec VPNbuffratDotVPN
Encrypt.meF-Secure FreedomeHexatech
Dölj min IPHideMyAss!Hej
HotSpot ShieldHoxx VPNMcAfee Safe Connect VPN
Opera VPNOvpnSpiderPsiphon
PureVPNSaber VPNSeed4me
SpeedifyThunder VPNtigerVPN
TouchVPNTurbo VPNUltra
UnlocatorVPN 360VPN-porten
VPN In TouchVPN ObegränsatVPN.AC
VPNHubX-VPNZenMate

Vilken typ av information kan VPN: er logga in?

Det finns fyra typer av information som en VPN utan en strikt nollloggningspolicy kan lagra.

 • Användarloggar

  Dessa kan inkludera allt från en detaljerad lista över vilka webbplatser du besöker servrar du har anslutit till, och till och med alla lösenord du skickar på osäkra webbformulär (men i dag, det är extremt sällsynt).

  De hålls sällan, men användarloggar är de typer av poster som en VPN-leverantör kan tvingas samla in om de beordras att göra det av en domstol och befinner sig i en jurisdiktion som kräver att de.

 • Anslutningsloggar

  Mindre detaljerad än en användarlogg kan en anslutningslogg innehålla din riktiga IP-adress, den tid då anslutningen startade, när du kopplade bort och bandbredden du förbrukade (eller någon kombination därav).

  Med anslutningsloggar kan en intresserad spelare spela connect-the-dots med informationen hämtad från webbplatser och onlinetjänster som du använde och spåra all din aktivitet tillbaka till dig.

 • Realtidsloggar

  Alla VPN-tjänster, även icke-loggtjänster, har realtidsloggar. De är bara en biprodukt av hur VPN-servrar fungerar och hjälper leverantörer felsöka anslutningar och upprätthålla servicekvalitet.

  En VPN-leverantör utan logg kommer inte att behålla dessa loggar länge (vi talar minuter eller timmar) och kommer inte heller skriva ut dem till lagring. I alla händelser bör realtidsloggar inte innehålla någon användaridentifierbar information.

 • Serverloggar

  Även om en VPN-leverantör inte håller några loggar, gör det troligtvis den serverhårdvara som de använder som en del av sitt nätverk. Dessa typer av poster bör bara innehålla data som är relevanta för utrustningens drift och inte om hur den används.

  För leverantörer utan loggning som äger sina servrar är det inte heller något problem. För de andra är det något att vara medveten om (men inte att oroa sig).

Kan jag lita på ett VPN?

Som med alla andra typer av tjänster förlitar du dig på vilken VPN-leverantör du väljer att hålla ordet och följa deras egna policyer. Det finns inget direkt sätt att veta om en leverantör bryter mot garantin utan loggning, och när du väl har gjort det är det för sent.

Den goda nyheten är att VPN-leverantörer utan logg har några skäl att hålla ordet. De kan utsättas för katastrofala skador på deras rykte om de har fångats överträder sin egen politik. Det kostar också pengar att logga in data och hantera dem, och det är pengar de helst inte vill spendera.

Om det har visat sig att en VPN inte loggar, varken via en oberoende revision, i domstol, genom serverbeslag eller ett antal andra sätt på vilket det kan göras, är det också ett mycket positivt tecken.

Om du är orolig för att en VPN-leverantör kanske inte följer sin policy för icke-loggning, leta efter följande röda flaggor:

 • Användare som rapporterar att de får upphovsrättsfall och DMCA-meddelanden trots att de använder VPN
 • VPN-leverantören verkar i en jurisdiktion som kan tvinga datainsamling
 • En leverantör som förlitar sig på virtualiserade servrar snarare än fysiska
 • Motstridiga påståenden om inloggning i användarvillkoren eller sekretesspolicyn

Om du upptäcker något av ovanstående angående din VPN-leverantör, är det säkraste spelet att gå vidare till en annan tjänst.

Behåll din integritet online med en nolllogg-VPN

I slutändan använder logless VPN är det bästa sättet att se till att ingen samlar in data om vad du gör online. Och någon av leverantörerna på den bästa VPN-listan utan logg ovan kommer att tjäna dig mycket bra.

Det är naturligtvis inte att säga att alla andra leverantörer bör undvikas. Du behöver bara göra din due diligence innan du helt litar på dem.

Om du är intresserad av något av de VPN som jag nämner här, glöm inte att oavsett årstid, kan en eller flera av dessa leverantörer erbjuda några utmärkta rabatter. Internet integritet och anonymitet till ett bra pris? Det tar jag vilken dag som helst.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me