De bästa VPN: erna för Tyskland år 2020

Bild för bästa VPN Tyskland


VPN-användning i Tyskland ökar och förståeligt nog. VPN: er är det perfekta verktyget för att säkerställa integritet online, förhindra regeringsövervakning, visa geo-begränsat innehåll och ladda ner torrents.

Det finns dock många alternativ och att hitta en leverantör bland publiken som kommer att leverera toppprestanda, säkerhet och online-frihet till ett överkomligt pris är inte alltid så lätt.

Men det är därför jag är här. VPN: n är vad jag gör. Jag testar dem, pressar dem till sina gränser och identifierar både deras styrkor och svagheter. Och nedan hittar du en översikt över vad som anses vara de bästa VPN: erna för Tyskland.

Det spelar ingen roll om du är i Tyskland och vill få obegränsad och säker tillgång till webbplatser och tjänster i resten av världen, eller om du är utanför landet som försöker strömma tyska TV-kanaler som ARD eller ZDF. Dessa VPN kommer att leverera.

Översikt över de bästa VPN: erna för Tyskland

Om en lista över de bästa tyska VPN: n är allt du letar efter och inte är intresserad av detaljer eller att läsa hela artikeln, här är en snabb översikt över de bästa leverantörerna.

 1. Cyberghost

  Enkelt att hämta och använda, med strikt ingen loggningspolicy, imponerande säkerhet och hastigheter och ett stort servernätverk. En av de bästa värdena runt.

 2. NordVPN

  En prisvärd leverantör som gör allt. Har ett av de största nätverken, utmärkt integritet, avancerade säkerhetsfunktioner och konsekvent åtkomst till geo-blockerat innehåll.

 3. PureVPN

  Etablerad VPN-tjänst med snabba servrar i stora 131 länder. Har pålitlig strömning av utländskt innehåll och bred enhetsstöd till mycket låga kostnader.

 4. ExpressVPN

  Tillförlitligt företag med snabba och säkra servrar, ingen loggning och en polerad och lättanvänd klient. Levereras med utmärkta inga frågor 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

 5. Surfshark

  Nyare VPN-tjänst som erbjuder allt du behöver för ett mycket lågt pris. Har utmärkta säkerhetsalternativ, en enkel att använda stabil klient och tillåter obegränsade anslutningar.

Varför använda ett VPN i Tyskland?

Även om Tyskland har en djupt förankrad tendens till dataskydd och säkerhet, finns det fortfarande gott om skäl att du som internetanvändare där skulle vilja använda en VPN.

Tyskland är en del av ett globalt övervakningskollektiv som kallas 14 Eyes. Det betyder att de är skyldiga att dela insamlad underrättelse med andra medlemsländer (inklusive USA och Storbritannien) när de blir ombedda att göra det.

Och det finns verkligen information att dela.

BND, Tysklands federala underrättelsebyrå, har omfattande spioneringskraft och övervakar aktivt internetaktivitet. På begäran kan det få upp till tio veckors värde av inloggad användardata från någon av landets internetleverantörer (vilket uppenbarligen är information som Internetleverantörerna måste spela in och behålla).

Tyskland har också strikta lagar om nedladdning eller delning av upphovsrättsskyddat material. Landet har också en notoriskt tvetydig policy för rättvis användning som gör det riskabelt för även legitima användare av upphovsrättsskyddade verk att hantera sådana filer.

Sammantaget är dessa skäl bara tvingande tillräckliga argument för att använda ett VPN i Tyskland. Men vänta, det finns mer.

En annan stor anledning till att använda ett VPN i Tyskland är att undvika några av de mest aggressiva restriktionerna för onlineinnehåll i världen. Tyska domstolar har varit mycket sympatiska mot rättighetsinnehavare tidigare, vid en tidpunkt som blockerade ett stort antal YouTube-videor över licensfrågor.

Att använda en VPN för att undvika innehållsbegränsningar har också den lyckliga bieffekten av att låta användare se regionaliserade versioner av sina favoritströmplattformar som Netflix. Det gör det också möjligt att se innehåll från landsspecifika tjänster som BBC iPlayer (endast Storbritannien) och Hulu (endast USA).

På ett sätt är en VPN som ett pass till en värld av nytt och obegränsat underhållningsinnehåll.

Vad man ska leta efter i en tysk VPN

Det finns många tillgängliga VPN-alternativ för tyska användare att välja mellan, men de är inte alla skapade lika. Om du ska göra det valet är det här du ska leta efter.

 • Flera servrar i Tyskland

  Om du vill använda ditt VPN för sekretess och ytterligare säkerhet när du är online i Tyskland, vill du att VPN-servrar är nära till hands. Ju högre antalet servrar sprids över flera tyska städer, desto bättre. Detta hjälper dig att garantera bästa möjliga anslutning och internetupplevelse.

 • Servrar i andra länder

  För att använda ett VPN i Tyskland för att få åtkomst till webbplatser som är tillgängliga endast i andra länder, behöver VPN servrar som finns där. Om du inte kan förutsäga vilka länder du är intresserad av väljer du en leverantör med det bredaste utbudet av möjliga alternativ.

 • Stabila och höghastighetsanslutningar

  För att upprätthålla en bra användarupplevelse online behöver du en snabb VPN. Period. Om inte en tjänst erbjuder snabba anslutningar som är tillräckligt stabila för att stödja saker som nedladdningar och högupplöst videoströmning, kommer du att ha så mycket mindre benägenhet att använda din VPN och krypa varje gång du måste göra det.

 • Strikta policyer utan loggning

  Som nämnts tidigare är Tyskland strikt i frågor som upphovsrättsanspråk. För att skydda dig själv med ett VPN är det viktigt att du väljer en leverantör av inga loggar så att om myndigheterna kommer att slå, de helt enkelt inte har något att dela.

 • P2P-stöd

  Om du vill använda P2P-applikationer över ett VPN medan du är i Tyskland, se till att leverantören tillåter användning av dessa tjänster. Även om de flesta gör, är detta inte en given.

 • Utmärkt kryptering och säkerhet

  Eftersom VPN: er är säkerhetsverktyg, bör du också välja en leverantör som erbjuder modern kryptering och DNS-läckskydd. Om möjligt bör VPN som du väljer också tillhandahålla en kill switch-funktion för att förhindra surfning efter oväntade kopplingar.

Det finns några andra överväganden när du väljer ett VPN, även om de som anges ovan är de viktigaste. Beroende på dina specifika behov kan du också klara dig utan några av dessa funktioner. Som sagt, de bästa VPN-tjänsterna för Tyskland kommer att erbjuda dem ändå, och här finns det inget som är för mycket bra.

De bästa VPN: erna för Tyskland

Nu när vi vet vad vi letar efter är det dags att komma igång. Utan vidare är här de bästa VPN-tjänsterna att använda i Tyskland.

1. CyberGhost

CyberGhost-logotyp

Om du aldrig har hört talas om CyberGhost kan det bero på att de var en relativt liten leverantör tills nyligen. De är nu en VPN med ett av de största fotspåren i branschen och i det här fallet är det bra.

Baserat i Rumänien och har över 7100 servrar i 90 länder (med 684 servrar i tre städer i Tyskland ensam), är deras nätverk enormt. Det gör dem till ett utmärkt val för tyska användare eftersom du inte har brist på anslutningsalternativ.

Dessutom har CyberGhost en strikt-ingen-loggningspolicy, erbjuder 256-bitars AES-kryptering via OpenVPN-protokollet och har snabba anslutningshastigheter runtomgående.

CyberGhost har också nyligen lagt till specialiserade servrar som konsekvent kan blockera Netflix och liknande strömningstjänster som Storbritanniens BBC iPlayer, vilket gör dem till ett av de bättre valen för åtkomst till geo-blockerat innehåll.

Fördelar
 • Noll loggning för maximal integritet
 • Utmärkt serverdistribution med över 7100 servrar i 90 länder
 • Mycket snabba anslutningshastigheter
 • Fungerar med amerikanska Netflix och BBC iPlayer
 • Tillåter P2P torrenting
 • Lång 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti
Nackdelar
 • Moderföretag med tveksamt rykte
 • Involverad manuell OpenVPN-installation
 • Fungerar inte från Kina

Bästa VPN för Tyskland: CyberGhost erbjuder allt du kan förvänta dig av en högklassig VPN. Tack vare det nuvarande antalet CyberGhost-erbjudanden är de också en av de billigaste leverantörerna på denna lista och ger dig till och med en branschledande 45-dagars återbetalningsgaranti. Få andra tjänster erbjuder ett komplett paket för tyska VPN-användare.

2. NordVPN

NordVPN logotyp

Den Panama-baserade NordVPN har snabbt byggt en VPN-tjänst som är en kraft att räkna med. Enkelt uttryckt, de har allt. Till att börja med driver de ett mycket imponerande nätverk. Över 5600 servrar i 58 länder är vad du kan förvänta dig.

Deras servrar har 256-bitars AES-kryptering, stöder OpenVPN, och deras klient har inbyggd dödande häxafunktion.

Men NordVPN slutar inte där. De ger också dubbel VPN, stödjer Tor över VPN-anslutningar och erbjuder utmärkt hastighet och stabilitet som är väl lämpad för HD-videoströmning.

NordVPN specialiserar sig också i att avblockera begränsade webbplatser och arbetar outtröttligt för att hålla åtkomst till Netflix, Hulu och BBC iPlayer som fungerar hela tiden..

Med 309 servrar i Tyskland på två platser och en skinsäker loggningspolicy är NordVPN den schweiziska armékniven för VPN-leverantörer för tyska användare.

Fördelar
 • Utmärkt integritet med noll loggning
 • Stort (och ständigt växande) servernätverk
 • Bra anslutningsprestanda
 • Specialservrar (inklusive dubbel VPN, obfuscated och Tor via VPN)
 • Ren, enkel att använda klient
 • Fungerar med Netflix och de flesta andra streamingtjänster
 • Tillåter Torrenting och P2P
 • Erbjuder dedikerade IP-adresser
Nackdelar
 • Ingen delad tunnelfunktion
 • Lite dyr på kortare planer

Gör allt: Om du letar efter ett VPN som gör allt bra är NordVPN ett perfekt val. Varje användare kommer att uppskatta dess utmärkta säkerhet och höga anslutningshastigheter – alla kommer till ett mycket överkomligt pris.

3. PureVPN

PureVPN-logotyp

PureVPN är en branschveteran och har funnits sedan 2007. De är baserade i Hong Kong och har nästan det mest omfattande nätverket du hittar, med servrar i 131 länder. Det finns nästan ingenstans i världen de inte når, och deras servrar är också snabba.

Av dessa servrar finns 201 i Tyskland, spridda över fem olika städer. De har också hårdvara speciellt optimerad för geografiskt begränsad strömning, vilket gör dem idealiska för tyskar som vill se utländskt videoinnehåll.

Förutom deras nätverk, vad som också skiljer denna leverantör är deras stöd för över 50 olika plattformar och enheter. Om den ansluter till internet kan du köra PureVPN på den.

PureVPN erbjuder 256-bitars AES-kryptering, kommer med en killswitch-funktion, och deras lättanvända klient blockerar även annonser och virus när de är anslutna till VPN.

Fördelar
 • Utmärkta hastigheter
 • Stort servernätverk (131 länder)
 • Avblockerar Netflix, iPlayer och över 70 andra streamingtjänster
 • Kompatibel med över 50 enheter och plattformar
 • Verifierad oberoende VPN-leverantör av nolllogg
 • Dedikerat IP-alternativ
 • Stort värde
Nackdelar
 • Appar kan använda lite mer polska
 • Vissa intermittenta anslutningsproblem

Prisvärt tyska VPN: PureVPN är en utmärkt lösning om du vill strömma utländska medier eller ha en mängd olika enheter du vill använda ett VPN på. Med industristandardkryptering och adblockering som kastas in är det ett bra val som kommer till ett pris.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-logotyp

Om du letar efter en VPN-leverantör som är en bra allroundare, är ExpressVPN det. ExpressVPN är baserat på Brittiska Jungfruöarna och har 3000+ servrar i 95 länder, inklusive på två tyska platser.

Lägg till en policy som inte loggar, 256-bitars kryptering och snabba anslutningshastigheter, och det är tydligt varför ExpressVPN skapade min lista.

Det finns ingenting du kan göra med ExpressVPN. De stöder P2P, avblockerar strömningssidor och stöder till och med split tunneling för maximal trafikstyrning.

Om de har en nackdel är det priset: ExpressVPN är de dyraste leverantörerna på listan. Men de är väl värda det. Och de erbjuder försäljning då och då.

Dessutom får du en 30-dagars återbetalningsgaranti vilket innebär att det är liten risk att prova dem.

Fördelar
 • En funktionsrik och intuitiv klient
 • Stark back-end-teknik
 • Massor av servrar och serverplatser
 • Snabba och konsekventa anslutningshastigheter
 • Fungerar med amerikanska Netflix
 • Högsta kundsupport
Nackdelar
 • En del aggregerad loggning
 • Inte den billigaste

Utmärkt rykte: Om du vill ha en leverantör som erbjuder utmärkt integritet och anonymitet, kunnig support dygnet runt och har ett starkt rykte är ExpressVPN vägen att gå. De accepterar till och med Bitcoin-betalning om du vill undvika konventionella transaktioner och maximera din integritet.

5. Surfshark

Surfshark logotyp

Surfshark är en relativt nykomling i VPN-branschen och är mycket värd att leta efter alla tyska VPN-shoppare. Till att börja med driver de ett 1040+ servernätverk som sprids genom mer än 63 länder, inklusive, naturligtvis, Tyskland.

Precis som ExpressVPN, fungerar Surfshark utanför de brittiska Jungfruöarna, utom räckhåll för alla statliga spionorgan. De har också en strikt policy för att inte logga ut.

Surfsharks kunder använder 256-bitars kryptering via OpenVPN eller IKEv2 och använder en SHA512-autentiseringshash och 2048-bitars DHE-RSA-nyckelutbyte med PFS. Det sätter Surfshark i en klass av sig själva när det gäller säkerhet.

Dessutom får du möjlighet till dubbel VPN-support, en kill switch, privata DNS-servrar, P2P och streaming-support och till och med obegränsade samtidiga klientanslutningar (den enda premiumleverantören som gör detta).

Fördelar
 • Utmärkt integritet och säkerhet utan loggning
 • Bra serverprestanda
 • Avblockerar Netflix, BBC och många andra
 • Lätt att använda klienten
 • Obegränsade samtidiga anslutningar
 • Spännande stöd
 • Billig
Nackdelar
 • Inkonsekvent hastighet på några få platser
 • Ganska långsamt kundsupport

Obegränsade samtidiga anslutningar: Även om Surfshark är ganska nytt, erbjuder de alla tekniska funktioner du behöver. Lägg till support 24 dygnet runt, utmärkta anslutningshastigheter, en billig prenumerationsplan (särskilt med deras nuvarande affär) och en problemfri 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, och du har ett recept för glada tyska VPN-användare.

Gratis VPN-användning i Tyskland

Även om det är möjligt att använda de flesta gratis VPN-tjänster i Tyskland, är det i allmänhet inte den bästa idén. Som med många så kallade gratisprodukter har gratis VPN-dolda kostnader. Men istället för att betala med pengar, betalar du med din tid, sekretess, personlig information eller allt ovanstående.

Vissa tjänster, till exempel, kommer att sälja dina användardata för att betala för operationer och tjäna vinst, medan andra injicerar annonser i din webbläsare medan du surfar på internet.

Och oavsett hur en gratis leverantör tjänar pengar på sin verksamhet, det enda de inte oroar sig för för mycket är säkerhet. Jämfört med betalda VPN-er erbjuder gratisleverantörer inte nästan det skydd du förväntar dig.

Med betalda VPN-tjänster som kostar nästan ingenting, bör detta vara ett enkelt beslut.

Spännande i Tyskland

Att ha några av de strängaste upphovsrättsinspektioner i världen är att piratkopiera material i Tyskland är olagligt och farligt företag. Copyright troll, som skickar hotande brev till alla som misstänks ha laddat ner eller delat skyddat material, är vanliga.

Domstolar i Tyskland har också beslutat att föräldrar måste rapportera när deras barn begår brott mot upphovsrätt, så att fildelning inom tyska gränser är som ett spel med rysk roulette.

Det är därför du använder ett VPN i Tyskland allt annat än krävs om du tänker använda P2P-tjänster för något syfte. Även om specifika filer är lagliga att dela och ladda ner tillåter det tyska systemet för mycket missbruk och gör lite för att skydda dig.

Med en VPN, som en tysk BitTorrent-användare, kan du hålla dig säker från anklagelser om brott mot upphovsrätt och vila enkelt.

Internetövervakning i Tyskland

Trots Tysklands starka lutning mot användarsäkerhetssäkerhet och integritet är de inte avvända att samarbeta med utländska underrättelsebyråer. Det har till och med rapporterats att de tyska underrättelsebyråerna har bedrivit spionage i samarbete med USA: s NSA de senaste åren.

Av den anledningen bör du som tysk internetanvändare ha all anledning att tro att din internetaktivitet inte är immun mot utländska och inhemska spioner.

Oddsen är att dina data helt enkelt inte är säkra utan att använda ett VPN som ett extra försvarslager.

Tyska lagar om lagring av data

Tyskland har en av de mest omfattande lagarna om dataskydd i världen. Trots det finns det en anledning att tro att den tyska regeringen börjar spåra bort vid dessa skydd.

De har redan försökt driva för omfattande lagar om datalagring för tyska internetleverantörer. Även om deras mandat för närvarande är bundet i tvister, kan det träda i kraft när som helst.

Om det gör det kommer alla som använder internet i Tyskland att utsätta sig för rutinmässig datainsamling om sin verksamhet. Det är inte klart hur mycket detaljer ISP: er skulle spåra och lagra, men säkert nog för att skapa en ganska korrekt bild av vad du gör online.

Genom att ansluta till ett VPN skulle du naturligtvis vara immun mot sådan datainsamling. De är ett bra sätt att förhindra ISP-spårning, vilket är ännu en anledning till att fler och fler tyskar använder dem.

Geo-begränsat innehåll

I Tyskland är det tyvärr nästan inget slut på de internettjänster du hittar blockerade. Mellan regionala begränsningar för Netflix och BBC: s iPlayer, till ovannämnda juridiska spetter som slår mycket av YouTube ur handling, är det lite av ett minfält.

Det är samma historia om du reser utanför landet och försöker strömma populära tyska kanaler som ARD eller ZDF. Det kan du inte.

För tyskar som vill komma åt sina favoritwebbplatser utomlands, utforska internationellt innehåll eller till och med pålitligt få tillgång till stora globala onlinetjänster, är ett VPN ett måste.

Om du är i Tyskland och inte använder ett VPN kommer du att missa massor av bra innehåll online.

Poängen

Oavsett om du bor i eller besöker Tyskland eller en tysk medborgare som för närvarande är utomlands, kommer alla VPN-tjänster som jag täcker i den här artikeln att tjäna dig bra. De hjälper dig att upprätthålla din integritet online, låter dig titta på geobegränsat innehåll och skydda dig från både myndighetsövervakning och när du använder P2P-tjänster.

Gå med i miljontals andra tyskar som redan använder VPN och njuta av internet som det var tänkt att njutas av.

Du kanske också gillar:
 • Få en tysk IP-adress i 5 enkla steg
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map