De bedste VPN’er med ingen log i 2020

Udvalgt billede til bedste VPN, der ikke holder logfiler


Vi bruger VPN’er til at beskytte vores data og privatliv online. Desværre har mange af os tillid til udbydere, der muligvis ikke lever op til deres afslutning af forhandlingen. Og enhver VPN, der logger dine data, uanset hvor lidt af dem, falder ind i denne kategori.

Når en VPN fører logfiler, fortælles der ikke, hvor disse oplysninger kan ende. Hackere kunne finde en måde at stjæle det på. Det kunne sælges til annoncører. Det kunne endda overdrages til regeringsorganer efter anmodning.

En ikke-log-VPN på den anden side garanterer dit privatliv. De kan ikke miste, sælge eller vende data, de ikke har i første omgang.

Så hvis du som mig nyder dit privatliv, her er alt hvad du behøver at vide om VPN-logning og vælge den bedste VPN uden log til dine behov.

Oversigt over de bedste VPN’er uden log

Tid er penge. Hvis du har travlt og kun er interesseret i et hurtigt overblik over, hvad der anses for at være de bedste VPN’er uden log, uden at gå i detaljer, her er de.

Hver af disse udbydere erklærer ikke kun eksplicit i deres privatlivspolitik eller servicevilkår, at de ikke logger, men deres krav har også enten stået op til tredjepartsrevisioner eller er verificeret i retssager.

 1. NordVPN

  Den bedste VPN uden log. En bunnsolid nul logningspolitik bekræftet af en uafhængig revision i slutningen af ​​2018. Intuitiv app med et væld af funktioner, stort servernetværk, fremragende hastigheder, god pris.

 2. VyprVPN

  For nylig overført til nul-logning og verificeret som sådan af en uafhængig revision. Baseret i Schweiz, har stor ydelse, stærk sikkerhed, P2P venlig, fungerer i Kina.

 3. ExpressVPN

  Ironclad politik uden logning bekræftet af tyrkisk datacenter-angreb og serverbeslaglæggelse. Stort omdømme og kundeservice, fremragende hastigheder, fildelingsvenlig, brugervenlig app.

 4. CyberGhost

  Frigiver årlige gennemsigtighedsrapporter, der bakker op om deres logfri politik. Enkel at bruge, kører stort servernetværk, billigt og tilbyder en bedst 45-dages pengene-tilbage-garanti i erhvervslivet.

 5. SurfShark

  En nyere udbyder med en superstreng nul-logningspolitik. Fremragende sikkerheds- og krypteringsmuligheder, hurtige servere, ubegrænsede samtidige forbindelser, en af ​​de laveste priser omkring.

Hvad er en No-Log VPN?

En VPN uden logning er en udbyder, der ikke indsamler eller gemmer nogen af ​​dine oplysninger eller aktivitet, når de passerer gennem VPN-netværket. Dette inkluderer:

 • Din ISP tildelte IP-adresse
 • IP-adressen på den VPN-server, du bruger
 • IP-adresserne eller andre oplysninger om de websteder eller tjenester, du bruger
 • Den placering, hvorfra du opretter forbindelse
 • Når du opretter forbindelse, og når du kobler fra VPN
 • Hvor meget båndbredde bruger du
 • Specifikationer for din enhed som din klientversion eller operativsystem

Grundlæggende, selvom de ville, skulle VPN-udbyderen ikke være i stand til at finde ud af noget om, hvordan du bruger deres service og hvad du gør online. Hvis de ikke kan gøre det, ved du, at ingen andre vil være i stand til det.

Når det er tilfældet, har du en ægte VPN uden log.

Hvorfor har du brug for en No-Log VPN?

Mange af os bruger VPN’er til at beskytte vores data og forbliver anonyme, når de bruger internettet. Vi har alle vores grund til at gøre det.

Ved at bruge en VPN forhindrer du din internetudbyder, annoncører, websteder eller tjenester din brug og nogle gange endda regeringer i at indsamle oplysninger om dig og hvad du gør online.

Problemet er, at når du bruger en VPN til dette formål, stoler du på VPN-udbyderen for ikke at udføre den samme type dataindsamling og aktivitetslogging, som du håber at undgå.

Så længe din VPN logger, betyder det ikke noget, om de er ved med at ikke dele dine oplysninger med vilje. Logfilerne er der. Hvis udbyderen nogensinde kompromitteres af nogen, er dine data gratis til overtagelse.

Afhængigt af hvilket land din VPN-udbyder opererer fra, kan de også lovligt kræves, at de overfører deres logfiler til enten det lands regering eller spionagenturer eller en af ​​deres allierede.

Har du nogensinde hørt om Five Eyes-intelligensalliansen (eller Six Eyes, Nine Eyes eller Fourteen Eyes for den sags skyld)? Når dine data er derude, er der ingen, der fortæller, hvor langt de kan gå.

Den eneste måde at sikre dig, at du og dine online aktiviteter forbliver anonym, er ved at bruge en VPN, der ikke indeholder nogen logfiler.

Hvis der ikke er gemt nogen oplysninger til at begynde med, er der intet at stjæle, sælge, analysere, overdrage til copyright-trold eller overdrage til myndighederne.

De bedste VPN’er uden log

Hvis du ønsker at bevare dit privatliv og anonymitet på internettet, er det helt klart vigtigt at bruge en VPN-service uden log. Hvis du er på jagt efter en for at hjælpe med din søgning, her er en kort liste over hvad jeg anser for at være de bedste VPN’er til dette formål.

Bemærk, at for en udbyder, der udarbejder min bedste VPN-liste uden no-log, behøver de ikke kun at hævde at være en logløs service, men lige så vigtigt lever de også op til disse krav. Hvordan kan de gøre det? Enten gennem uafhængige revisioner eller virkelige situationer (retssager, myndigheder, der bryder døre osv.)

1. NordVPN

NordVPN logo

Panama-baserede NordVPN er et af de mest anerkendte og populære navne i VPN-branchen. Og det med rette. De tilbyder en fremragende service til en god pris.

NordVPN har en streng politik for ikke-logning og har for nylig gennemgået en uafhængig revision for at bevise den. De accepterer også betaling med cryptocurrencies, hvis du leder efter maksimal anonymitet.

Deres VPN-netværk er et af de største rundt omkring. NordVPN kører i øjeblikket 5645 servere i 58 lande. Der er få steder i verden, du nogensinde kunne ønske at oprette forbindelse til, som de ikke dækker. Serverhastighederne er også fremragende.

NordVPN leveres med en lang liste med nyttige funktioner, herunder 256-bit AES-kryptering, kill switch-funktionalitet, DNS-lækagebeskyttelse og dobbelt VPN-support.

De gør også et fremragende stykke arbejde med at fjerne blokering af geobegrænsede streamingwebsteder, som amerikanske Netflix eller BBC’s iPlayer, understøtter fildeling og er endda kompatible med Tor-browseren. Kort sagt, NordVPN gør næsten alt.

Fordele
 • Fremragende privatliv med nul logning
 • Stort (og stadigt voksende) servernetværk
 • God forbindelsesydelse
 • Specialservere (inklusive dobbelt VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, let at bruge klient
 • Arbejder med Netflix og de fleste andre streamingtjenester
 • Tillader Torrenting og P2P
 • Tilbyder dedikerede IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunktion
 • Lidt pebret på kortsigtede planer

Bedste ingen log-VPN: NordVPN er den schweiziske hærkniv af VPN-udbydere. Der er næsten intet, de ikke kan gøre. De har også et stærkt bevis for at sikkerhedskopiere deres krav til nul logning. For privatlivets fred, sikkerhed og ægte online frihed er NordVPN et perfekt valg (især i betragtning af hvor overkommelig tjenesten er).

2. VyprVPN

VyprVPN logo

Beliggende i Schweiz var VyprVPN ikke altid en logfri VPN-service. I midten af ​​2018 beslutter de imidlertid at ændre det. Efter måneders arbejde efterfulgt af en omfattende uafhængig revision har de forvandlet sig til en af ​​de bedst vurderede nul-log VPN’er på markedet.

VyprVPN kører over 700 servere på 73 lokationer, og i modsætning til mange andre udbydere, ejer de hver enkelt af dem. Det betyder, at ingen mellemledere er hostingudbydere for endnu bedre datasikkerhed såvel som førsteklasses ydeevne.

Deres fremragende klientapplikation fungerer med en række forskellige enheder, inklusive flere populære internet-routere til hjemmet. Op til fem samtidige forbindelser er tilladt til beskyttelse af flere enheder.

Smid 256-bit-kryptering over OpenVPN, deres proprietære Chameleon-protokol, som giver dig mulighed for at omgå restriktive netværk (inklusive Great Firewall of China), P2P-support og muligheden for at streame geo-blokeret indhold, og du har en opskrift på en fremragende VPN-udbyder uden log.

Fordele
 • Bekræftet ingen logning for fuldstændigt privatliv
 • Fremragende valg af protokoller og krypteringsindstillinger
 • Hundredvis af servere med stor placeringsdiversitet
 • Intuitiv, brugervenlig multi-platform klient
 • Fjern blokering af Netflix, BBC iPlayer og andre
 • Tillader P2P- og torrent-trafik
 • Værter egne servere (ingen tredjepart)
Ulemper
 • Ingen måde at betale anonymt på
 • VPN-obfuskering ikke tilgængelig i Grundlæggende plan

Fremragende pålidelighed: Når du ejer alle dine servere, er det meget lettere at være en ægte nul-log VPN, og VyprVPN gør netop det. Med enestående ydeevne, en godt understøttet klient og endda en 3-dages gratis prøveversion er dette en privatlivssynet VPN, du ikke kan gå galt med.

3. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Hvis du leder efter en no-log VPN-udbyder med en tilstedeværelse næsten overalt i verden, er ExpressVPN et fremragende valg. Ved det sidste antal inkluderede deres netværk 3000+ servere i 95 lande, hvilket gjorde deres forbindelsesmuligheder så gode, som det bliver for en logfri service.

Serverpræstation, som man kan forvente for en veletableret udbyder, er fremragende. De tilbyder også 256-bit-kryptering, så du ikke ofrer hastighed for sikkerhed.

ExpressVPNs krav om ikke-logning blev verificeret i slutningen af ​​2017, da tyrkiske myndigheder jagtede efter brugeraktivitetsdata og ikke var tilfredse med et ”Vi holder ingen logfiler” -besvarelse beslaglagde flere af deres servere. På disse servere fandt myndighederne nøjagtigt ingenting: nul logfiler, ingen brugerdata. Her er ExpressVPNs erklæring om denne sag.

Udover fremragende privatliv og anonymitet tilbyder ExpressVPNs også masser af funktioner, herunder en brugervenlig app, kill switch-funktionalitet, private DNS-servere og endda split-tunneling, så du kan kontrollere din internettrafik, hvordan du finder det passende. De fjerner selvfølgelig også geo-begrænset indhold.

Fordele
 • En funktionsrig og intuitiv klient
 • Stærk back-end teknologi
 • Masser af servere og serverplaceringer
 • Hurtige og konsistente tilslutningshastigheder
 • Arbejder med amerikanske Netflix
 • Top-notch kundesupport
Ulemper
 • Noget samlet logning
 • Ikke den billigste

Robust allrounder: En top-nomineret VPN-udbyder, ExpressVPN er en næsten perfekt kombination af hastighed, pålidelighed og privatliv. De understøttes af en 30-dages pengene-tilbage-garanti og har den bedste kundesupport døgnet rundt i virksomheden.

4. CyberGhost

CyberGhost-logo

Rumænien-baserede CyberGhost tilbyder en fremragende VPN-service uden log og gør det for en pris, som få udbydere kan matche.

Som bevis for deres nul-logging-status frigiver CyberGhost årlige gennemsigtighedsrapporter. De har gjort det med at gå tilbage til 2011.

CyberGhost har en lang serverliste, der kan prale af over 7100 i over 90 lande. Disse numre gør deres netværk til et af de største rundt omkring. Betjening i denne skala giver CyberGhost mulighed for at tilbyde fremragende hastighed og pålidelighed, uanset hvilken placering du opretter forbindelse til.

Med CyberGhosts brugervenlige klient kan du oprette forbindelse til op til syv enheder på samme tid og få dem alle beskyttet af militær klasse 256-bit AES-kryptering over OpenVPN-protokollen. Hvis du kan lide at finpusse ting, er der masser af nyttige funktioner, som du også kan drage fordel af.

En af CyberGhosts annoncerede styrker er deres evne til at omgå geo-blokke på streaming af indhold, og de leverer bestemt. De kører adskillige specialiserede servere med netop det formål i tankerne. Netflix og BBC iPlayer VPN-blokeringsindsats er ikke en chance.

Fordele
 • Nul logning for maksimal privatliv
 • Fremragende serverdistribution med over 7100 servere i 90 lande
 • Meget hurtig tilslutningshastighed
 • Arbejder med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Tillader P2P-torrenting
 • Lang 45-dages pengene-tilbage-garanti
Ulemper
 • Moderselskab med tvivlsomt omdømme
 • Indviklet manuel OpenVPN-opsætning
 • Virker ikke fra Kina

Bedste budget-no-log VPN: CyberGhost er en hurtig og pålidelig VPN-service, der giver dig mulighed for at streame indhold fra hvor som helst i verden. De fører ingen logfiler og er ikke genert over at give bevis for deres indsats. Hvis du drager fordel af deres nuværende promo, er de også en af ​​de billigste VPN’er på denne liste.

5. Surfshark

Surfshark logo

Da Surfshark er relativt ny, er den måske ikke den bedst kendte VPN-udbyder uden log (endnu). Men de har helt sikkert bygget deres service fra grunden med dit privatliv og sikkerhed i tankerne. Den e-mail, der er knyttet til din konto, er det eneste stykke information, de gemmer.

Alle Surfsharks servere (over 1040 i 63 lande) tilbyder 256-bit kryptering over OpenVPN eller IKEv2 med SHA512-godkendelse og en 2048-bit DHE-RSA-nøgleudveksling med PFS. På almindeligt engelsk bliver sikkerheden ikke bedre.

Serverhastighederne flammer hurtigt, og kombineret med Surfsharks evne til at omgå restriktioner for geografisk indhold, gør denne nul-logging VPN til en videostrømmers drøm.

Klienten er enkel og meget intuitiv. Når det er sagt, er der stadig masser af avancerede funktioner pænt gemt væk, hvis du føler dig eventyrlysten, herunder muligheder for multi-hop-forbindelse, en driftsafbryder, private DNS-indstillinger, beskyttelse mod DNS-lækage og endda protokollokamouflage.

Når du opretter forbindelse til Surfsharks netværk, er du også beskyttet af deres indbyggede annonce, malware og phishing-blokeringsløsninger til altomfattende sikkerhed.

Der er meget som ved Surfshark, og de ser ud til at blive ved med at blive bedre, hver gang jeg ser ud. Og nævnte jeg, at du også kan tilslutte et ubegrænset antal enheder på det samme?

Fordele
 • Fremragende privatliv og sikkerhed uden logning
 • Fantastisk serverydelse
 • Fjernelse af Netflix, BBC og mange andre
 • Let at bruge klient
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Forbløffende støtte
 • Billig
Ulemper
 • Uoverensstemmende hastighed på et par steder
 • Temmelig langsom kundesupport

Fremragende ydelse: Surfshark er en VPN-udbyder uden logning, der tilbyder en fantastisk værdi. Fra lufttæt privatliv og hurtige servere til en lang liste med funktioner og ubegrænsede forbindelser, får du virkelig meget. De tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så der er lille risiko ved at tage dem til et spin.

Hvilke VPN’er holder logfiler?

For hver VPN, der ikke fører logfiler, er der et halvt dusin der gør. Hvilken type data de gemmer varierer, men de sporer alle noget.

De fleste af disse udbydere logger ikke med ondsindet forsæt eller i hemmelighed. De er normalt ret åbne om det og vil skitsere nøjagtigt, hvilke data de opbevarer i deres servicevilkår eller privatlivspolitik.

At gå med en VPN-udbyder, der holder logfiler, betyder ikke nødvendigvis verdens ende. Men hvis du gør det, ved, at der vil være data derude, der potentielt kan bruges til at binde dig til dine online aktiviteter.

Så hvis det er det komplette privatliv, du er interesseret i, skal disse VPN’er undgås.

Ace VPNAstrillAvast Secureline
AVG VPNBetternetBitdefender
Browsec VPNbufferedDotVPN
Encrypt.meF-Secure FreedomeHexaTech
Skjul min IPHideMyAss!Hej
Hotspot ShieldHoxx VPNMcAfee Safe Connect VPN
Opera VPNOvpnSpiderPsiphon
PureVPNSabre VPNSeed4me
SpeedifyThunder VPNtigerVPN
TouchVPNTurbo VPNUltraSurf
UnlocatorVPN 360VPN Gate
VPN In TouchVPN UbegrænsetVPN.AC
VPNHubX-VPNZenMate

Hvilken type information kan VPN’er logge på?

Der er fire typer information, som en VPN uden en streng nul-loggingspolitik muligvis kan gemme.

 • Brugerlogfiler

  Disse kan omfatte alt fra en detaljeret liste over hvilke websteder, du besøger servere, du har oprettet forbindelse til, og endda ethvert adgangskoder, du sender på usikre webformularer (dog i disse dage er det ekstremt sjældent).

  De holdes sjældent, men brugslogfiler er den slags poster, som en VPN-udbyder kan blive tvunget til at indsamle, hvis de er beordret til at gøre det af en domstol og er i en jurisdiktion, der kræver dem til.

 • Forbindelseslogfiler

  Mindre detaljeret end en brugslog kan en forbindelseslog indeholde din rigtige IP-adresse, det tidspunkt, din forbindelse startede, når du koblet fra, og den båndbredde, du forbrugte (eller en kombination deraf).

  Med forbindelseslogfiler kan en interesseret part spille connect-the-dots med de oplysninger, der er hentet fra websteder og onlinetjenester, du brugte, og spore al din aktivitet lige tilbage til dig.

 • I realtid-logfiler

  Alle VPN-tjenester, selv ikke-log-tjenester, har logger i realtid. De er bare et biprodukt af den måde, VPN-servere fungerer på, og hjælper udbydere med at fejlfinde forbindelser og opretholde servicekvaliteten.

  En VPN-udbyder, der ikke er logget, beholder ikke disse logs længe (vi taler minutter eller timer), og de vil heller ikke udskrive dem til lager. Under alle omstændigheder bør realtidslogfiler ikke indeholde nogen brugeridentificerbar information.

 • Serverlogfiler

  Selv hvis en VPN-udbyder ikke holder nogen logfiler, gør det sandsynligvis den serverhardware, de bruger som en del af deres netværk. Disse typer poster skal kun indeholde data, der er relevante for driften af ​​udstyret, og ikke om, hvordan det bruges.

  For ikke-log-udbydere, der ejer deres servere, er det ikke nogen måde. For de andre er det noget at være opmærksom på (men ikke forstyrre).

Kan jeg stole på en VPN?

Som med alle andre typer tjenester er du afhængig af, hvilken VPN-udbyder du vælger at holde sit ord og følge deres egne politikker. Der er ingen direkte måde, du kan vide, om en udbyder overtræder deres garanti for ikke-logning, og når du først har fundet ud af det, er det sandsynligvis for sent.

Den gode nyhed er, at VPN-udbydere uden log har nogle få grunde til at holde deres ord. De kan blive udsat for katastrofale skader på deres omdømme, hvis de bliver fanget i at krænke deres egen politik. Det koster også penge at logge data og styre dem, og det er penge, de helst ikke vil bruge.

Hvis det er bevist, at en VPN ikke logger, hverken via en uafhængig revision, i retten, gennem serverbeslag eller en række andre måder, hvorpå det kan gøres, er det også et meget positivt tegn.

Hvis du er bekymret for, at en VPN-udbyder muligvis ikke overholder deres politik for ikke-logging, skal du kigge efter følgende røde flag:

 • Brugere, der rapporterer om modtagelse af copyright og DMCA-meddelelser på trods af at bruge VPN
 • VPN-udbyderen opererer i en jurisdiktion, der kan tvinge dataindsamling
 • En udbyder, der er afhængig af virtualiserede servere snarere end fysiske
 • Modstridende påstande om logning i Servicevilkårene eller Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du opdager noget af ovenstående vedrørende din VPN-udbyder, er det sikreste alternativ at gå videre til en anden service.

Behold dit online privatliv med en nul-log VPN

Den nederste linje ved hjælp af logløse VPN’er er den bedste måde at sikre, at ingen indsamler data om, hvad du gør online. Og enhver af udbydere på den bedste VPN-liste uden no-logging ovenfor tjener dig meget godt.

Det er naturligvis ikke at sige, at alle andre udbydere bør undgås. Du skal bare gøre din due diligence, før du stoler fuldt ud på dem.

Hvis du er interesseret i nogen af ​​de VPN’er, jeg nævner her, skal du ikke glemme, at uanset årstid, kan en eller flere af disse udbydere muligvis tilbyde nogle fremragende rabatter. Internet-privatliv og anonymitet til en god pris? Det tager jeg hver dag.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me