De bedste VPN-tjenester i Canada

De bedste VPN-tjenester i Canada


Når du tænker på lande, hvor du skal bruge en VPN, fremstiller Canada sjældent (hvis nogensinde) nogens liste over nogen. Men netop fordi netborgere i Det store hvide nord har en tendens til at nyde en god mængde online-frihed, betyder det ikke, at VPN’er ikke skal ignoreres.

Forældede canadiske privatlivslovgivninger, masseovervågning på nettet og i stigende grad drakoniske ophavsretlige love er alle stærke argumenter for VPN-brug. Så er det faktum, at uden en VPN, vil du altid være et lettere mål for cyberkriminelle, især på en offentlig Wi-Fi-forbindelse.

Så er der en VPN’s mulighed for at få adgang til geo-blokerede tjenester, som normalt ikke er tilgængelige for canadiere, som Netflix US, Hulu eller BBC iPlayer. Og det er en tovejsgade også. Hvis du er uden for Canada, er en VPN langt den nemmeste måde at se canadisk indhold på.

Med antallet af tilgængelige tjenester på markedet, hvad er den bedste VPN for Canada er ikke nødvendigvis indlysende. For at hjælpe har jeg udarbejdet denne hurtige guide. Du vil ikke kun finde ud af i meget større detaljer, hvorfor alle canadiere i det mindste bør overveje en VPN, men også få en bedre forståelse af hvad man skal kigge efter og hvilke VPN’er markerer alle de rigtige felter.

Oversigt over de bedste VPN’er for Canada

I tilfælde af at du allerede er solgt ved at bruge en VPN og bare spekulerer på, hvilke af de mange tjenester der er en god mulighed for Canada, her er mine top fem valg.

 1. CyberGhost

  Den øverste VPN for Canada, CyberGhost er kendt for sin brugervenlighed, sikkerhed og privatliv. Det har et stort hurtigt netværk, der spænder over 90 lande og specialiserede servere til at fjerne blokering af Netflix og andre streamingwebsteder. Efter 45 dage har den også den længste tilbagebetalingsgaranti i VPN-branchen.

 2. NordVPN

  En fremragende allrounder, NordVPN har en lufttæt nul-logs-politik, og flere privatlivsfunktioner, som andre udbydere ikke tilbyder. Med flammende forbindelseshastigheder er det en fantastisk tjeneste til download og streaming også.

 3. Surfshark

  Hurtig serverpræstation, brugervenlige apps, førsteklasses privatliv og sikkerhed og verdensomspændende streamingadgang er, hvad du får med Surfshark. Og det hele kommer for en pris, som ingen anden VPN kan slå.

 4. PureVPN

  Med fremragende hastigheder og det største VPN-servernetværk omkring (i øjeblikket spænder over utrolige 131 lande), giver PureVPN dig mulighed for at fjerne blokering og strømme næsten alt fra hvor som helst hvor som helst.

 5. ExpressVPN

  Robust kryptering og sikkerhed, hurtige servere, adgang til Netflix USA, Netflix Canada og andre streamingwebsteder fra udlandet og fremragende kundesupport er kun et par af de ting, ExpressVPN bringer til bordet.

Hvorfor bruge en VPN i Canada

Der er masser af grunde til, at canadiere bør overveje at bruge VPN’er – og hvorfor mange allerede gør. Fra forbedret privatliv og anonymitet og bedre online sikkerhed til en ubegrænset internetoplevelse, her er en oversigt over de største drivere til VPN-brug i Canada.

 • Canada er et chartermedlem af Five Eyes

  I slutningen af ​​2. verdenskrig sluttede Canada sig til efterretningsindsamlingen og delingstraktaten kendt som Five Eyes. De andre medlemmer er USA, Storbritannien, australsk og New Zealand.

  Aftalen opfordrer alle fem lande til at udlevere data og overvågningsinformation til hinanden. Denne deling sker både som standard og efter anmodning. Dette uheldigvis sætter canadiske internetbrugere privatliv under barmhjertighed for udenlandske regerings efterretningsbureauer, der kan bede om oplysninger om online-aktiviteter af en hvilken som helst grund, de vælger.

 • Generelle bekymringer om privatlivets fred

  Som det blev afsløret for et par år siden, driver den canadiske regering et globalt spændende massetilsynssystem. Den overvåger aktiviteter som filoverførsler og sidevisninger og logger IP-adresserne for alle internetbrugere, de ser.

  Der er ingen warrants, der er ingen offentliggørelse, og der er meget lidt juridisk beskyttelse af mål. Det er næsten som en ægte version af Big Brother fra George Orwells 1984, og i Canada ser den altid.

 • ISP-logning

  Det er ikke kun regeringen, canadiere har brug for at bekymre sig om, når de bruger internettet. Internetudbydere er lige så dårlige – hvis ikke værre – når det kommer til brugerens privatliv.

  En undersøgelse af de største canadiske ISP’er fandt, at mange engagerer sig i skyggefuld dataindsamling og delingsaktiviteter med ringe eller ingen gennemsigtighed. I nogle tilfælde overtræder internetudbydere muligvis endda Canadas privatlivslovgivning – som ikke er så strenge til at begynde med.

 • Bekymringer om ophavsret

  Det er svært at finde mange steder strengere end USA, når det gælder håndhævelse af ophavsret. Men tro det eller ej, Canada er en af ​​dem.

  Den nyligt opdaterede canadiske copyright-status giver rettighedsindehavere store beføjelser til at gå efter mistanke om krænkere. Og canadiske domstole er hidtil også kommet hårdt ned på deres side.

  For internetbrugere betyder dette konstant frygt for copyright-trold eller truslen om massive bøder for alt, hvad der kan ses som en krænkelse. Tag f.eks. Sagen om en canadisk mand, der blev idømt bøde på over $ 11.000. Hvorfor? Han læste en artikel, der blev sendt til ham af en abonnent på et betalingswalled-nyhedssted.

 • Streaming af geobegrænset indhold

  Canadiere henvender sig ikke altid til VPN’er af bekymring for online-privatliv. Nogle gange gør de det til underholdning.

  En VPN er en af ​​de bedste måder at se indhold geografisk begrænset til andre lande. Med den rigtige udbyder er det en leg at få adgang til Netflix fra ethvert land, BBC iPlayer eller at streame tv fra Frankrig, Tyskland eller ethvert andet land.

  Tilsvarende kan enhver i udlandet bruge en VPN til at se canadiske Netflix eller streame nationens tv-stationer. En lille Hockey Night i Canada-action, måske?

 • Henter en canadisk IP-adresse

  Streamingtjenester og tv-stationer er ikke alene om at bruge placering som en måde at kontrollere adgangen til. Det er ikke uhørt, at andre websteder, som banker eller andre finansielle institutioner, også gør det.

  Hvis du er en canadier, der beskæftiger sig med et sådant sted, er det en god ide at slå til en VPN og altid have en canadisk IP-adresse praktisk. Det giver dig mulighed for at holde forbindelsen til dine konti og anden vigtig forretning, uanset hvor i verden du er.

Er VPN’er lovlige i Canada?

Ja, det er lovligt at bruge en VPN i Canada. Alle i landet kan gøre det af en af ​​de ovennævnte grunde. Disse inkluderer bedre internet-privatliv, forhindrer overvågning og adgang til forskellige websteder og onlinetjenester. Der er ingen regeringslovgivning eller -forskrifter, der udelukker VPN’er på hverken føderalt eller provinsielt og territorialt niveau.

Ud over personlig brug kan VPN’er også være og ofte bruges af canadiske fjernarbejdere, journalister og regeringsansatte til utallige arbejdsrelaterede aktiviteter.

Alt dette sagde, selvom regler ikke forhindrer dig i at bruge en VPN i Canada, skal du ikke bruge en til at gøre noget ulovligt. Hvad du end gør online er stadig dit ansvar. Hvis du bliver fanget i at bryde loven, kan du holdes juridisk ansvarlig, virtuelt privat netværk eller ej.

Hvad skal man kigge efter i en VPN til Canada

Når du vælger en canadisk VPN, er der flere funktioner, som enhver udbyder værd at overveje skal have. Mens nogle af disse ikke er kritiske, jo flere af disse felter en VPN kontrollerer, jo bedre.

Funktionerne, der skal kigges efter, inkluderer:

 • Flere canadiske servere

  Uanset om du bruger en VPN fra inde i Canada eller forsøger at få adgang til canadiske tjenester fra udlandet, jo flere servere en udbyder har i landet, jo bedre.

  Et godt antal servere giver mulighed for korrekt netværksbelastningsbalance. Det resulterer i sidste ende i mindre overbelastning og bedre download- og streaminghastigheder for dig.

  Vær også opmærksom på antallet af canadiske placeringer, du kan oprette forbindelse til. Dette er især vigtigt for store lande som Canada.

  For at få den bedste ydeevne ønsker du VPN-servere så fysisk tæt på dig som muligt. De bedste VPN’er har datacentre i flere canadiske byer – to eller flere i øst (typisk Montreal og Toronto) og mindst en i vest (normalt Vancouver).

 • Servere i andre lande

  Uanset hvordan du planlægger at bruge din VPN, er det en god ide at vælge en med en serverliste, der inkluderer så mange lande uden for Canada som muligt.

  Masser af muligheder betyder masser af fleksibilitet for dig. Du vil ikke kun være i stand til at bruge websteder og tjenester flere steder, men vil også have bedre adgang til lande, der giver dig det bedste online privatliv og personlige datasikkerhed.

 • En logningspolitik

  Et andet kritisk aspekt af en VPN er, hvordan den håndterer dine oplysninger. Vælg helst en leverandør af politikker uden logning – det betyder, at der opbevares nul data om, og hvornår du opretter forbindelse til tjenesten, hvor du har oprettet forbindelse til, og hvilken onlineaktivitet du deltog i.

  Kun hvis din VPN ikke logger, kan du være sikker på, at de har det har ikke noget at udlevere til en tredjepart (endda retshåndhævelse) skulle de nogensinde komme bankende.

 • God jurisdiktion

  Prøv at læne dig mod en VPN, der opererer uden for en jurisdiktion med stærke privatlivslovgivning der beskytter dine data og personlige oplysninger. Steder som Panama, Cypern, Sverige eller Schweiz er gode muligheder (skønt der også er andre).

  Canada er desværre ikke det bedste valg her. Men hvis du trods det insisterer på at bruge en VPN med base i Canada, er en politik, der ikke logger på, et absolut must.

 • God præstation

  For at downloade store filer, streame indhold af høj kvalitet eller endda indlæse de fleste websteder på en rimelig tid, har du brug for en hurtig internetforbindelse. Fordi en VPN er et ekstra – og potentielt begrænsende – lag, der sidder oven på din almindelige forbindelse, er det også nødvendigt at tilbyde gode hastigheder.

  Mens der er masser af hurtige VPN’er at vælge imellem, er der endnu flere med sub-par performance. Gå altid efter hastighed – uden det har du en begrænset og meget frustrerende internetoplevelse, hver gang du opretter forbindelse.

 • P2P Support

  VPN-beskyttelse er næsten altid et must, når du bruger BitTorrent og andre P2P-tjenester. Når det er sagt, tillader ikke alle udbydere denne type trafik, og nogle gør det kun på nogle få servere.

  Hvis du bruger peer-to-peer-netværk, skal du være opmærksom på en udbyders politikker om emnet. Vælg også en VPN, der tillader P2P-trafik på så meget af sit servernetværk som muligt. På den måde kan du torrent uden frygt af copyright-trold – et kendt problem i Canada.

 • Evne til at fjerne blokering af geobegrænset indhold

  På grund af forskellige licensaftaler er mange websteder og tjenester (tror Netflix) ikke store fans af os, der bruger en VPN til at omgå deres geobegrænsninger. De gør deres absolut bedste for at blokere VPN’er – og for det meste lykkes de.

  Som resultat, de fleste udbydere fungerer ikke med streamingtjenester ud af markedet. Men en håndfuld gør en indsats for at holde adgang til sådanne websteder. VPN’er, der for eksempel arbejder med Netflix, eksisterer for eksempel, selv om de er få og langt imellem.

  Så hvis du vil bruge din VPN til at se geo-blokeret indhold, hvad enten det er i Canada eller i udlandet, skal du først kontrollere, om udbyderen giver dig den adgang, du ønsker. Ikke alle VPN-websteder angiver disse oplysninger tydeligt. Hvis du ikke er sikker, får du en hurtig chat med kundesupport et svar.

At undersøge udbydere for hver af disse funktioner kan virke skræmmende. Men du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du kan få det til. Og det er også godt brugt tid på at undgå potentiel skuffelse og frustration senere.

Til side, alle VPN-udbydere, som jeg anbefaler på denne side, som gode valg for Canada, markerer alle ovenstående felter. Så du kan altid undersøge dem først. Enhver af dem kan være en god pasform for dig.

Bedste VPN’er til Canada

Du ved nu, hvad du skal kigge efter i en VPN til Canada. Nedenfor er hvad jeg mener er nogle af de bedste valg omkring.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

Hvis du har brug for en VPN-udbyder, der gør næsten alt godt, skal du ikke se længere end CyberGhost.

De kan prale af et netværk på over 7159 servere i 90 lande. Af disse er 259 servere i Canada, der løber tør for datacentre i Montreal, Toronto og Vancouver. Ydeevne på alt det hardware er fremragende.

CyberGhost er baseret i Rumænien – en fremragende jurisdiktion for en VPN – og holder ingen logfiler.

De er også en af ​​de ikke så mange VPN’er, der afsætter betydelige ressourcer til at opretholde streamingadgang med flere servere dedikeret til specifikke tjenester. P2P understøttes naturligvis også på næsten hele deres netværk.

CyberGhost kan gøre et fremragende valg for VPN-brugere, ind eller ud af Canada. Og i betragtning af hvor billig tjenesten er – især hvis der findes en kuponkode – kombineret med en 45-dages pengene-tilbage-garanti i branchen, kan du bare ikke gå galt.

Fordele
 • Nul logning for maksimal privatliv
 • Fremragende serverdistribution med over 7100 servere i 90 lande
 • Meget hurtig tilslutningshastighed
 • Arbejder med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Tillader P2P-torrenting
 • Lang 45-dages pengene-tilbage-garanti
Ulemper
 • Moderselskab med tvivlsomt omdømme
 • Indviklet manuel OpenVPN-opsætning
 • Virker ikke fra Kina

2. NordVPN

NordVPN logo

Få udbydere har lige så stor en offentlig profil som NordVPN. Og det er også fortjent. De er simpelthen en fremragende, fremragende VPN.

NordVPN kalder Panama hjem og har en streng og tredjeparts revideret nul-hogstpolitik. Det tilbyder også masser af privatlivsfunktioner som en dobbelt VPN, tilsløret servere og TOR over VPN. Det er alle gode nyheder for dem af os, der søger anonymitet.

Deres serverliste inkluderer over 5600 servere i 58 lande med en stærk tilstedeværelse af 421 servere på tre steder i Canada. Det er også et meget hurtigt netværk.

NordVPN udfører også et uhyggeligt stykke arbejde med at fjerne blokeringen af ​​geo-blokeret indhold, inklusive Netflix, i næsten ethvert land på planeten. Og P2P er tilladt overalt.

Kundesupport er let at komme i kontakt med 24/7 via e-mail eller chat, og hvis du er på hegnet, får du en lang 30-dages pengene-tilbage-garanti for at sikre, at denne udbyder er nøjagtigt det, du har brug for.

Fordele
 • Fremragende privatliv med nul logning
 • Stort (og stadigt voksende) servernetværk
 • God forbindelsesydelse
 • Specialservere (inklusive dobbelt VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, let at bruge klient
 • Arbejder med Netflix og de fleste andre streamingtjenester
 • Tillader Torrenting og P2P
 • Tilbyder dedikerede IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunktion
 • Lidt pebret på kortsigtede planer

3. Surfshark

Surfshark logo

Selvom en relativt ung virksomhed og ikke så kendt som nogle af sine konkurrenter, har Surfshark hurtigt lavet et navn for sig selv som en top-notch VPN-service.

Baseret på De Britiske Jomfruøer – et land med nul lov om opbevaring af data – Surfshark overvåger ikke, sporer eller gemmer noget om, hvad du gør online.

De har lidt færre serverplaceringer end deres kammerater, men over 1040 servere i 63 er stadig intet at nyse af. Canada er godt repræsenteret med et stort antal servere i Montreal, Toronto og Vancouver.

Surfsharks klient er funktionspakke – en annonceblokerer, en driftsafbryder, DNS-lækagebeskyttelse, dobbelt VPN-konfigurationer og en speciel VPN-camouflage-tilstand udgør alle listen. De er også den eneste udbyder, der tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser.

For at fjerne det hele er Surfshark den billigste udbyder på denne liste – især hvis du er i stand til at drage fordel af et salg. Ingen andre VPN tilbyder canadiere så meget for så lidt.

Fordele
 • Fremragende privatliv og sikkerhed uden logning
 • Fantastisk serverydelse
 • Fjernelse af Netflix, BBC og mange andre
 • Let at bruge klient
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Forbløffende støtte
 • Billig
Ulemper
 • Uoverensstemmende hastighed på et par steder
 • Temmelig langsom kundesupport

4. PureVPN

PureVPN logo

En velrenommeret veteran fra VPN-branchen, PureVPN har eksisteret siden 2007.

Deres påstand om berømmelse er et massivt netværk af servere, der spænder over fantastiske 131 lande. Ingen andre VPN-udbydere kommer tæt på. De kører naturligvis også masser af servere i Canada med datacentre i Montreal, Quebec City og Vancouver.

PureVPNs anden påstand om berømmelse er deres evne til at komme omkring indholdsgeo-blokke. Faktisk kører de dedikerede servere til næsten 70 kanaler fra lande over hele verden, inklusive canadiske tv-selskaber CTV og RDS. Og deres fremragende hastighedstestresultater betyder streaming på selv de højeste kvalitetsindstillinger uden irriterende pixelering eller buffering.

PureVPN er også P2P-venlig, holder ingen logfiler og tilbyder masser af funktioner i en klient-app, der understøttes på over 50 platforme og enheder.

Prissat superkonkurrencedygtigt giver PureVPN dig en 31-dages problemfri tilbagebetalingsgaranti – masser af tid til at prøve dem.

Fordele
 • Fremragende hastigheder
 • Stort servernetværk (131 lande)
 • Fjern blokering af Netflix, iPlayer og over 70 andre streamingtjenester
 • Kompatibel med over 50 enheder og platforme
 • Uafhængigt verificeret nul-log VPN-udbyder
 • Dedikeret IP-mulighed
 • Stor værdi
Ulemper
 • Apps kunne bruge lidt mere polsk
 • Nogle periodiske forbindelsesproblemer

5. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN er en anden VPN-tjenesteudbyder, som du bare ikke kan gå galt med for Canada.

ExpressVPN er indbygget i de privatlivsvenlige Britiske Jomfruøer og er en streng VPN uden logning. Det leveres med nogle af de mest avancerede sikkerhedsfunktioner og standarder, der er tilgængelige, herunder 4096-bit RSA-nøgler, SHA256-godkendelse og 256-bit kryptering.

Med servere, der er optimeret til hastighed, er ExpressVPN den perfekte løsning for enhver, der kan lide at streame high-definition video eller bruge P2P-fildeling – sidstnævnte er tilgængelig i hele netværket.

Og taler vi om netværket, er ExpressVPNs serverliste omfattende, med 3000+ servere i 95 lande og 151 lokationer. Tre af disse placeringer er byerne Montreal, Toronto og Vancouver.

Hvis der er en ulempe med ExpressVPN er, at de er lidt dyrere (sørg for at drage fordel af eventuelle aktuelle rabatter). Når det er sagt, i betragtning af hvor god denne service er, synes jeg, det er penge godt investeret. Og der er naturligvis en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der giver dig masser af tid til at foretage et endeligt opkald.

Fordele
 • En funktionsrig og intuitiv klient
 • Stærk back-end teknologi
 • Masser af servere og serverplaceringer
 • Hurtige og konsistente tilslutningshastigheder
 • Arbejder med amerikanske Netflix
 • Top-notch kundesupport
Ulemper
 • Noget samlet logning
 • Ikke den billigste

Sådan får du de bedste VPN-hastigheder i Canada

For den bedst mulige online oplevelse, når du bruger en VPN – både i Canada og overalt ellers i verden – er der to store ting at overveje.

Brug først en VPN, der har fremragende hastighedstestresultater. Alle de udbydere, jeg har opført ovenfor, opfylder disse kriterier.

Dernæst skal du prøve at oprette forbindelse til en server så fysisk tæt på dig som muligt. Det reducerer afstanden, dine data har brug for for at rejse. Derfor er det vigtigt at vælge en udbyder med masser af placeringer både i Canada og i ethvert andet land, du vil have adgang til – det giver dig VPN-forbindelsesmuligheder i nærheden.

Så hvis du f.eks. Vil streame CBC fra Europa, skal du vælge et sted på Canadas østkyst. Forbindelse til en Vancouver-server tilføjer tusindvis af unødvendige kilometer til dine datas rejse.

Selv hvis du følger ovenstående råd, kan du stadig nogle gange finde dig selv med en langsom forbindelse. Hvis det er tilfældet, er der flere andre ting, du kan prøve at fremskynde din VPN.

Bemærk også, at undtagen tilfælde af ISP-throttling, vil en VPN ikke gøre din internetforbindelse hurtigere. Uanset hvad din almindelige forbindelseshastighed er, er det bedste, du kan forvente.

Detaljer om canadisk overvågningslov

Tidligere berørte jeg den underordnede situation for privatlivets fred i Canada. Her er flere detaljer om de love, der gør investering i en VPN til en ret god idé.

 • Lov om ophavsret modernisering (Bill C-11) – Vedtaget i 2011 giver denne fejlagtige revision af canadisk copyrightlovgivning rettighedsindehavere hidtil uset håndhævelsesmuligheder. Det tvinger også søgemaskiners og internetudbydere til at fungere som copyright-håndhævere. I sidste ende krænker det brugerens privatliv i navnet på store virksomhedsinteresser.
 • Bekæmpelse af bekæmpelse af bekæmpelse af terrorisme fra 2015 (Bill C-51) – Denne lov muliggør et af de mest udbredte systemer med uberettiget masseovervågning af enhver vestlig nation. Det giver canadiske statslige agenturer en hidtil uset juridisk myndighed og lader dem overvåge næsten alt, hvad der passerer over internettet – med lidt tilsyn og begrænsninger.
 • Beskyttelse af canadiere mod lov om online kriminalitet – Denne lov fra 2014 vedtog som en del af en regeringsindsats for at stoppe spredningen af ​​cybermobning. Desværre er det ikke alt, hvad det opnåede. Det gav canadiske myndigheder ret til at få adgang til online brugerdata, telefonregistre og alle andre digitale aktiver, de ønsker, ved at hævde at have “rimelig grund til mistanke.” Det giver også immunitet mod retssager til internetudbydere, der udleverer brugerdata, selvom de ikke har nogen juridisk grund til at gøre det.

Brug af en gratis VPN til Canada

Brug af en gratis VPN-tjeneste i Canada, selv til lejlighedsvis brug, er desværre ikke den bedste mulighed. Gratis udbydere har fortsat et frygteligt ry for ikke at beskytte deres brugere. Og nogle gange lægger de endda unødvendigt dem i skade.

Problemet med gratis VPN’er er, at de er nøjagtigt det – gratis. Det kræver en god mængde penge og ressourcer at køre en VPN. Da gratis udbydere ikke har abonnementsgebyrer at stole på, henvender de sig til taktikker som annonceinjektion og salg af brugerdata og online aktivitetshistorik.

For at forhindre, at deres netværk bliver overvældet, har de også typisk betydelige hastigheds- og båndbreddebegrænsninger.

Og vi har ikke engang rørt ved det faktum, at mange gratis VPN-apps – på et tidspunkt hele 38% i Google Play-butikken – indeholder malware.

Efter min mening er gratis VPN-tjenester simpelthen ikke værd at risikere, især med ekstremt overkommelige muligheder som Surfshark på markedet.

Konklusion

Fra regeringsdataindsamling og tvivlsom ISP-privatlivspraksis til et retssystem, der kan straffe dig for endda opfattede copyright-overtrædelser, er der masser af grunde til at bruge en VPN i Canada.

En VPN er også en fremragende måde at holde kontakten med hjemme i udlandet eller få adgang til de mange online underholdningsmuligheder, det store hvide nord og andre lande har at tilbyde.

Uanset hvad dine grunde til at have en VPN til Canada, ved du nu, hvordan du finder det bedste af det bedste. Du har også en liste over de fem topudbydere, der skal ses på som udgangspunkt (de fleste af dem har store salg lige nu).

Begynd at bruge en VPN og få den online frihed, sikkerhed og privatliv, vi alle fortjener.

Du vil måske også syntes om:
 • De bedste VPN’er til Netflix
 • Sådan stopper din internetudbyder fra at spore dig
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map