De bedste Windows 10 VPN’er i 2020

Windows har været det mest populære operativsystem i verden i årtier. Med popularitet kommer mange fordele, hvoraf den ene er at have et bredt udvalg af softwaremuligheder at vælge imellem.


Dette gælder også VPN’er. Næsten hver udbyder derude (og der er mange) understøtter ikke kun Windows 10 men også mange af de tidligere versioner.

På grund af hvor stort dette marked er, stræber alle tjenester først efter at være den absolut bedste VPN til Windows og bekymre dig om de andre operativsystemer og platforme for det andet.

Der er dog ulemper ved alt. Problemet med at have for meget valg er… at have for meget valg. At vælge bare en enkelt udbyder kan være skræmmende.

Men det er det, jeg er her for at hjælpe dig med. Jeg vil lede dig over en liste over hvad, efter min ydmyge mening, er de bedste Windows VPN’er og forhåbentlig hjælp gennem denne proces med at vælge den, der nøjagtigt opfylder dine behov.

Top 5 bedste VPN’er til Windows

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost er mine valg som den bedste VPN til Windows.

Til at begynde med tilbyder de en meget imponerende geografisk serverdækning med næsten 3500 servere i 59 lande. Hvert større land, jeg nogensinde kunne tænke på at ville oprette forbindelse til, skærer ned og derefter nogle.

Ydeevnen er også top. Uanset om jeg bruger min nærmeste server eller en, der er tusinder af miles væk, er hastighederne konstant høje og let anvendelige selv til båndbredde-tunge applikationer som 4K videostreaming.

CyberGhost er en P2P og Torrent venlig service, for ikke at nævne fungerer med BBC iPlayer og Netflix (faktisk har den specielle streaming-servere netop til disse formål).

Klientsoftwaren har gennemgået en større opdatering i slutningen af ​​2018 og er nu bedre end nogensinde. Det er intuitivt og viser dig alt hvad du har brug for og intet mere. Det er perfekt til dem af os, der har lidt mindre erfaring med VPN’er.

Men hvis finjustering af din forbindelse er det, du efterspørger, er der også masser af avancerede indstillinger. De er alle pænt gemt væk og kun et klik eller to væk.

Du kan vælge fra flere forbindelsesprotokoller, vælge at bruge TCP i stedet for UDP og deaktivere IPv6. Der er også en kill switch, Wi-Fi-beskyttelse samt split-tunneling-funktionalitet.

CyberGhost leverer alle funktioner, som du ville forvente af en VPN-topniveauer. DNS-lækager tages også hånd om.

På fortrolighedsfronten er CyberGhost en af ​​de virkelig VPN-udbydere, der ikke logger på, hvilket er tydeligt angivet i deres privatlivspolitik.

De er også baseret på online privatlivsvenlige Rumænien, hvilket betyder, at ingen internetovervågning eller regering har indført regler for efterretningsdeling med andre lande. Med CyberGhost er du så anonym som det bliver.

Og så er der prisen.

På trods af at vi tilbyder et bredt og velfungerende globalt servernetværk og har næsten enhver sikkerheds- og privatlivsfunktion under solen, er CyberGhost mere overkommelig end de fleste af konkurrencen. Kirsebæret på toppen? De tilbyder også en bedst 45-dages pengene-tilbage-garanti!

Fordele
 • Nul logning for maksimal privatliv
 • Fremragende serverdistribution med over 7100 servere i 90 lande
 • Meget hurtig tilslutningshastighed
 • Arbejder med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Tillader P2P-torrenting
 • Lang 45-dages pengene-tilbage-garanti
Ulemper
 • Moderselskab med tvivlsomt omdømme
 • Indviklet manuel OpenVPN-opsætning
 • Virker ikke fra Kina

2. NordVPN

NordVPN logo

NordVPN har været på min bedste VPN til Windows-liste i mange år af mange grunde, startende med sikkerhed.

Ja, de tilbyder de samme sikre protokoller og stærk kryptering, som enhver anden VPN, der er værd at være salt, gør i disse dage. De lækker heller ikke DNS-oplysninger.

Men hvor NordVPN skiller sig ud er ved at tilbyde flere specialiserede typer servere, hvoraf enhver kan føre din anonymitet og privatliv til et helt nyt niveau.

Der er dobbelt VPN-servere, som videregiver dine data ikke gennem en, men to servere for et ekstra lag af beskyttelse. Der er løg over VPN-servere, som også tilføjer et ekstra niveau af anonymitet ved at kombinere en VPN-server med Tor-netværket. Og så er der tilsløret servere, der skjuler det faktum, at du overhovedet bruger en VPN (en vigtig funktion i lande, hvor regeringer rynker ved VPN-brug).

Der er også en mere type server, NordVPN kører, og det er en dedikeret IP-server. For et par ekstra dollars om måneden er du i stand til at låse en IP-adresse, du vil bruge hver gang du opretter forbindelse til VPN (og som ingen andre har adgang til).

Afhængig af hvad du prøver at gøre, kan dedikerede IP’ere foretrækkes frem for delte IP’er (som alle VPN’er giver dig som standard).

NordVPN Windows-klienten er og har altid været en af ​​de reneste og nemmeste at bruge. Alle de vigtigste ting er der, intuitivt gemt væk i menuerne, når du har brug for dem, men ikke kommer i vejen under den daglige brug.

Baseret ud af Panama og overholder en streng politik for ikke-logning, er NordVPN også et fremragende valg til komplet online privatliv. Og med over 5000 hurtige servere i 61 lande, kan du virkelig drage fordel.

NordVPN falder et sted midt i pakken omkostningsmæssigt. De er ikke den billigste Windows VPN i nærheden, men bestemt er overkommelige. Dette er en robust VPN-service, der er værd at indgangsprisen.

Fordele
 • Fremragende privatliv med nul logning
 • Stort (og stadigt voksende) servernetværk
 • God forbindelsesydelse
 • Specialservere (inklusive dobbelt VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, let at bruge klient
 • Arbejder med Netflix og de fleste andre streamingtjenester
 • Tillader Torrenting og P2P
 • Tilbyder dedikerede IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunktion
 • Lidt pebret på kortsigtede planer

3. PureVPN

PureVPN logo

Hvis det er det landevalg, du er på udkig efter, skal du ikke lede længere end PureVPN.

Med servere i 133 lande klarer ingen andre VPN-udbydere det bedre. Og som det fremgår af resultaterne af mine hastighedstest, er PureVPN ret hastedæmonen (takket være en mindre del til nogle nylige opdateringer af infrastrukturen).

PureVPN-klienten inkluderer mange af de samme funktioner, som andre udbydere gør, herunder en kill switch, delt tunneling og DNS-lækagebeskyttelse. Men der er også flere unikke muligheder, såsom annonceblokering eller muligheden for at oprette din egen VPN-hotspot.

Disse er på ingen måde nødvendige for en fantastisk VPN-oplevelse, men bestemt rart at have.

Klienten understøtter også over 50 andre operativsystemer og platforme, i tilfælde af at du ønsker at bruge din VPN på noget andet end Windows.

De gode folk på PureVPN forstår, at mange af os bruger VPN’er til at streame ellers geo-blokeret indhold, hvorfor de valgte at inkludere specielle streaming-servere til alle populære tjenester og kanaler. Naturligvis fungerer PureVPN meget godt med dem som Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime og Hulu.

Torrenting er tilladt på hver PureVPN-server, og du kan oprette op til 5 samtidige forbindelser. Og for et par ekstra dollars om måneden kan du endda få din egen IP-adresse med statisk server.

Med hensyn til dollars pr. Måned klarer PureVPN sig godt i sammenligning med konkurrencen og priser i den nedre ende af skalaen. I betragtning af deres enorme servernetværk og funktionen efter funktion, der er pakket ind i Windows-klienten, får du fremragende knall for dit sorteper.

Fordele
 • Fremragende hastigheder
 • Stort servernetværk (131 lande)
 • Fjern blokering af Netflix, iPlayer og over 70 andre streamingtjenester
 • Kompatibel med over 50 enheder og platforme
 • Uafhængigt verificeret nul-log VPN-udbyder
 • Dedikeret IP-mulighed
 • Stor værdi
Ulemper
 • Apps kunne bruge lidt mere polsk
 • Nogle periodiske forbindelsesproblemer

4. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

En anden konstant på mine bedste VPN-udbydere til Windows-listen er ExpressVPN. År ind og ud er de en godt gennemgået service, der er mere end værd at din investering.

Baseret på De Britiske Jomfruøer (hvilket er gode nyheder for privatlivets fred) har ExpressVPN et omfattende netværk på 2000+ servere i 94 lande. Disse serveres hastigheder er fremragende og kan håndtere stort set alt, hvad du kaster på dem.

Når jeg vender tilbage til privatlivets fred klarer ExpressVPN sig også godt der. Deres servicevilkår indeholder en klar nul-loggingspolitik for alt, hvad der unikt kan identificere dig, inklusive forbindelses-IP’er eller trafikdata.

ExpressVPNs klient er enkel at bruge til selv de nyeste brugere, men kraftfuld nok til enhver VPN-veteran.

For sidstnævnte er funktioner som protokolvalg, en kill switch og split tunneling naturligvis alt sammen. DNS-lækagesikring er som standard aktiveret for alle.

P2P-trafik er velkommen på ExpressVPNs servere, og tjenesten gør et godt stykke arbejde med at arbejde med amerikanske Netflix.

Så er der den kundesupport, som efter min mening er den bedste i branchen. De er vidende og hjælpsomme (som begge ikke altid er givet) og er tilgængelige 24/7, 365 dage om året via enten e-mail eller live chat.

Prisen for ExpressVPN er lidt højere end for de andre udbydere på denne liste, men er det værd for alle, der leder efter en veletableret og velafviklet Windows VPN. Dette gælder især, hvis du drager fordel af ExpressVPN’s specielle rabat.

Når du abonnerer, får du også et spørgsmål uden 30 spørgsmål om pengene tilbage-garanti, hvilket giver dig masser af tid til at sparke på de ordsprægede dæk.

Fordele
 • En funktionsrig og intuitiv klient
 • Stærk back-end teknologi
 • Masser af servere og serverplaceringer
 • Hurtige og konsistente tilslutningshastigheder
 • Arbejder med amerikanske Netflix
 • Top-notch kundesupport
Ulemper
 • Noget samlet logning
 • Ikke den billigste

5. Surfshark

Surfshark logo

En ny post til den bedste Windows VPN-liste i år er Surfshark. De har ikke været meget længe, ​​men foretager nogensinde alle de rigtige træk.

Lad os starte med deres servernetværk. Med over 800 servere i 50 lande er der masser af mere etablerede VPN’er (hvoraf ingen er på denne liste), som Surfshark skammer. Ydeevnen er også fremragende og konkurrerer med nogle af de hurtigste VPN’er derude.

P2P er tilladt og fjernelse af blokering af amerikanske Netflix fungerer som en charme hver gang.

Privatlivsmæssigt er Surfshark en strengt ingen logningstjeneste baseret på De Britiske Jomfruøer. Begge ting er gode nyheder for anonymitet.

Der er også en dobbelt VPN-funktion, der vil sende din trafik gennem to servere til et ekstra lag med abstraktion, der maksimerer dit privatliv.

Med hensyn til sikkerhed leverer Surfshark også med militær kvalitetskryptering på alle dine forbindelser, et godt valg af VPN-protokoller (inklusive den meget sikre OpenVPN) og endda en annonceblokerer, der vil stoppe malware i dens spor.

Tjenesten forhindrer også DNS-lækager ved automatisk at skifte til sine egne DNS-servere på forbindelsestidspunktet.

Som jeg nævner i min anmeldelse af Surfshark, er de den eneste udbyder, jeg kender, der tillader ubegrænsede samtidige forbindelser. Det er dejligt at have muligheden for at installere klienten på hver Windows-pc i huset og ikke bekymre dig om at løbe tør for forbindelser, hvis vi også bruger tjenesten på vores telefon.

Og hvis du leder efter den bedste deal på din Windows VPN, er dette det.

Måske føler virksomheden, at fordi de er relativt nye, er de nødt til at underbøde deres konkurrence. Uanset årsagen er Surfshark det bedste VPN-tilbud på markedet lige nu.

Fordele
 • Fremragende privatliv og sikkerhed uden logning
 • Fantastisk serverydelse
 • Fjernelse af Netflix, BBC og mange andre
 • Let at bruge klient
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Forbløffende støtte
 • Billig
Ulemper
 • Uoverensstemmende hastighed på et par steder
 • Temmelig langsom kundesupport

Hvad skal man kigge efter i en Windows VPN

Analyse af enhver detalje i enhver potentiel Windows VPN-udbyder kan få dit hoved til at dreje. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at gøre det.

Der er kun en håndfuld funktioner, du virkelig har brug for at være opmærksom på, når du vælger en VPN til din pc eller anden Windows-baseret enhed. Nogle af disse vil være vigtigere end andre, afhængigt af hvad du vil bruge en VPN til.

 • Windows-kompatibilitet

  Hvis du kører Windows 10, har du det godt, uanset hvem du går med. Hver VPN-udbyder understøtter dit system. Det samme gælder Windows 7.

  Hvis du dog er de 2% af Windows-brugere, der nægter at give slip på Windows XP, skal du bestemt tjekke, om din computer understøttes, før du får et abonnement.

 • Klientkvalitet

  Enkel, kraftfuld, stabil. Det er tre ord, hvordan jeg kan lide mine VPN-klienter. Hver VPN kan lide at gøre tingene lidt anderledes. Medmindre en klient er intuitivt indrettet og let at forstå, kan det hindre din oplevelse.

  Du ønsker heller ikke, at din Windows-klient går ned og fryser ned til dig, noget som desværre ikke alle VPN-udbydere på markedet endnu har mestret.

 • Logningspolitik

  Hvis online privatliv og anonymitet er din primære bekymring, vil du uden tvivl vælge en nul-logging VPN. Se efter en udbyder, der ikke holder styr på noget – ingen websteder, der er besøgt, ingen brug af båndbredde, ikke engang de datoer, hvor du har oprettet forbindelse til en server.

  Alle udbydere skal tydeligt angive, hvad de logger på enten deres privatlivspolitik eller servicevilkår. Hvis du ikke kan finde disse oplysninger, er det et rødt flag. Der er masser af andre Windows VPN’er derude. Kom videre.

 • Udbyderens jurisdiktion

  Når du går hånd i hånd med logpolitikken, skal du vælge en VPN, der kører fra et online privatlivsvenligt land, hvis du leder efter det bedste privatliv. Gode ​​muligheder inkluderer Rumænien, Panama, Schweiz og De Britiske Jomfruøer.

  Undgå tjenester fra USA, Storbritannien eller andre 5 øjne, 9 øjne eller 14 øjne overvågningslande. Selvom igen, dette kun virkelig betyder noget, er privatlivets fred meget vigtigt for dig.

 • Ydeevne

  Ydeevnen skal være øverst på din liste, uanset hvad du vil bruge din VPN til. Du vil have en hurtig service. Hvis VPN, du vælger, er så smerteligt langsom, at du ender med at undgå at bruge den, hvad er poenget med at få det i første omgang.

 • Fjernelse af streamingtjenester

  Mange af os bruger VPN’er til at omgå geo-blokeret indhold som det på amerikanske Netflix, Hulu eller BBC iPlayer.

  Hvis du falder ind i denne kategori, vil du tydeligvis vælge en udbyder, der fungerer med din foretrukne streamingtjeneste. Afhængig af hvad det er, vil nogle VPN’er fungere bedre end andre.

 • Beskyttelse mod DNS-lækager

  Hvis du kører Windows 10, er DNS-lækagesikring et must. Det er en kendt operativsystemsårbarhed, som, når den ikke håndteres korrekt af VPN-tjenesten, muligvis kan afsløre, hvad du laver online (noget som en VPN formodes at forhindre).

  DNS-lækager kan også forhindre dig i at fjerne blokering af geobegrænset materiale.

 • Begrænsninger

  Nogle udbydere begrænser hvor mange VPN-forbindelser du kan køre på samme tid. Andre tillader ikke P2P- eller Torrenting-trafik. Dobbeltkontrol, hvad disse begrænsninger er, og at de ikke vil være et problem for dig.

Hvis du gerne vil have et godt udgangspunkt i din søgen efter at finde en god VPN til Windows, markerer alle udbydere, som jeg viser på denne side, alle afkrydsningsfelter på ovenstående tjekliste.

Hvorfor har jeg brug for en VPN på Windows

At køre en VPN på din Windows-pc giver dig mulighed for at forblive anonym online, sikkert på offentlige Wi-Fi-netværk og hjælper dig med at få adgang til censureret eller geobegrænset indhold.

Når du opretter forbindelse til en VPN, opretter den installerede klientsoftware en krypteret tunnel mellem din Windows-enhed og VPN-serveren. Alle oplysninger, du sender, bliver ulæselige for alle, der prøver at lytte til (som din internetudbyder, hackeren, der sidder ved siden af ​​dig på en kaffebar eller, i nogle lande, regeringen).

Dine online-aktiviteter holdes sikre og private.

Når dine data kommer så langt som VPN-serveren, erstatter de din IP-adresse med sin egen. Når dine data derefter når sin ultimative destination på Internettet, vil de blive set på, at de kommer fra den VPN-server, du har tilsluttet og deres geografiske placering, ikke fra din computer. Denne IP-swap har to fordele.

For det første hjælper det dig med at forblive anonym. Det er serverens IP, ikke din, der er synlig for nogen, der passerer VPN-serveren. Alle handlinger tilskrives det.

IP-swap kan også give dig adgang til geo-blokeret materiale. Anmodningen om at se indholdet ses som kommer fra VPN-serveren. Så længe serveren er placeret i en del af verden, hvor indholdet er tilgængeligt, kan du se det.

Konklusion

De tjenester, jeg anbefalede ovenfor, er alle store potentielle valg og fremragende udgangspunkt. Men til sidst er den bedste VPN til Windows 10 (eller hvilken som helst anden version af det operativsystem, du kører), den, der fungerer for dig og dine behov.

Hvis en tjeneste ikke har en server et sted, hvor du har brug for at oprette forbindelse til, skal du springe den over. Hvis en VPN, du prøver, er for langsom, skal du bruge pengene-tilbage-garantien og gå med en anden. Alle udbydere på denne side giver dig mindst et 30-dages refusionsvindue, hvilket giver dig masser af tid til at finjustere dit valg uden risiko.

Bedste Windows VPN-resume

ProviderFeaturesCost

Hastighedstest | Serverliste
Lande:90
servere:7159
protokoller:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, routere
Tilslutninger:7
Logning:Ingen logning
Beliggenhed:Rumænien
1 måned plan:$ 12,99 / måned
Årlig plan:$ 2,75 / måned
Gratis prøveversion:Ja
Penge tilbage:45 dage
Betaling:Kreditkort, PayPal, Bitcoin

Gennemgang | Hastighedstest | Serverliste
Lande:58
servere:5645
protokoller:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Tilslutninger:6
Logning:Ingen logning
Beliggenhed:Panama
1 måned plan:$ 11,95 / måned
Årlig plan:$ 3.49 / måned
Gratis prøveversion:Ingen
Penge tilbage:30 dage
Betaling:Kreditkort (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Andet

Hastighedstest | Serverliste
Lande:131
servere:2070
protokoller:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Tilslutninger:5
Logning:Forbindelsesdato, samlet båndbredde
Beliggenhed:Hong Kong
1 måned plan:$ 10,95 / måned
Årlig plan:$ 3,33 / måned
Gratis prøveversion:Ingen
Penge tilbage:31 dage
Betaling:Kreditkort, PayPal, BitCoin, Alipay, Store gavekort, CashU, Andre kryptokurser, Paymetwall

Gennemgang | Hastighedstest | Serverliste
Lande:95
servere:3000+
protokoller:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Blackberry, routere
Tilslutninger:3
Logning:Samlet varighed på daglig forbindelse, samlet dagligt dataoverførselsbeløb, serverplacering
Beliggenhed:De Britiske Jomfruøer
1 måned plan:$ 12,95 / måned
6 måneders plan:$ 9,99 / måned
Årlig plan:$ 6,67 / måned
Gratis prøveversion:Ingen
Penge tilbage:30 dage
Betaling:Kreditkort, PayPal, Bitcoin, Alipay, Paymentwall

Gennemgang | Hastighedstest | Serverliste
Lande:63
servere:1040+
protokoller:OpenVPN, IKEv2
platforme:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, routere
Tilslutninger:Ubegrænset
Logning:Ingen logning
Beliggenhed:De Britiske Jomfruøer
1 måned plan:$ 11,95 / måned
Årlig plan:$ 1,99 / måned
Gratis prøveversion:Ingen
Penge tilbage:30 dage
Betaling:Kreditkort, PayPal, Bitcoin, Alipay
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map