De beste VPN-ene for Frankrike i 2020

Beste VPN for Frankrike


Kanskje er du i Frankrike og prøver å se BBC iPlayer, US Netflix, Hulu eller annet internasjonalt innhold uten mye hell.

Kanskje er du litt opptatt av at Internett-personvernet ditt er langt fra garantert under franske lover.

Eller kanskje du fremdeles er utenfor landet og prøver å streame favorittprogrammet ditt fra en lokal fransk kanal, men ikke kan.

I alle disse tilfellene – og mange flere – kan en VPN av god kvalitet hjelpe. Og det er mange å velge mellom også.

Når det er sagt, har hver leverandør sitt eget unike sett med funksjoner, fordeler og ulemper, og det er ikke alltid like enkelt å få beslutningen riktig.

Så for denne effekten er her en guide som hjelper deg å velge den beste VPN-en for Frankrike.

Oversikt over de beste VPN-ene for Frankrike

La oss ta en titt på de øverste VPN-ene for Frankrike før du graver deg inn. Et raskt sammendrag kan være alt du leter etter og rettferdig nok.

 1. CyberGhost

  Beste VPN for Frankrike. Den perfekte balansen mellom et stort servernettverk, hastighet og sikkerhet. Fjern blokkering av geo-begrenset innhold i Frankrike og internasjonalt. Bransjens beste 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

 2. PureVPN

  Breakneck-tilkoblingshastigheter og spesialiserte streaming-servere gjør det til et utmerket valg for tilgang til geo-blokkert video og for P2P. Stort servernettverk som spenner over 131 land, og lar deg koble til hvor som helst.

 3. Surfshark

  Rasende rask logging-VPN med ubegrensede samtidige tilkoblinger. Fjern blokkering av alt geobegrenset innhold og støtter P2P. Intuitiv men likevel kraftig klient-app. Det rimeligste alternativet rundt.

 4. NordVPN

  Stort, godt fungerende servernettverk som fungerer med Netflix og alle andre populære strømmetjenester. Ingen logger, sikker jurisdiksjon og det beste settet med personvernfunksjoner i bransjen.

 5. ExpressVPN

  Veletablert og optimalisert globalt nettverk med gode nedlastingshastigheter. Lar deg se på hvilket som helst innhold du ønsker. En utmerket klient med mange avanserte funksjoner. Kundestøtte er uten sidestykke.

Hvorfor bruke en VPN i Frankrike

Det er mange gode grunner for å bruke VPN i Frankrike, og ikke alle er åpenbare. Mens jeg allerede kort nevnte noen av disse, er her den uttømmende listen.

 • Frankrike er en del av Nine Eyes Intelligence Pact

  Hvis du har lest litt om VPN-er, har du sannsynligvis kommet over referanser til begrepene Five Eyes, Nine Eyes og Fourteen Eyes.

  Disse navnene refererer til en samling av internasjonale etterretningsdelingsavtaler som sy sammen de store vestlige demokratiene til ett, stort, (noen ganger) lykkelig, spionerende nettverk.

  Frankrike er en del av Nine Eyes-avtalen. De er forpliktet til å dele elektronisk etterretning med andre medlemsland, inkludert:

  • forente stater
  • Canada
  • Australia
  • New Zealand
  • Storbritannia
  • Danmark
  • Nederland
  • Norge

  Hvis du er en fransk internettbruker, kan spionbyråer fra et av disse landene teoretisk sett få tilgang til historien til onlinevanene dine, samt andre relevante elektroniske data.

  Når du bruker en VPN i Frankrike, forhindrer du at regjeringen avlyttes på internettaktivitetene dine. Og hvis de ikke kan avlytting, har de ingenting å dele.

 • ISP-logging

  Frankrike var, som andre EU-medlemsland, en gang bundet av datalagringsdirektivet fra 2006.

  Loven tvang franske Internett-leverandører til å logge internettaktiviteten til alle kunder og beholde disse dataene i minst ett år – selv om du avsluttet tjenesten.

  Heldigvis slo EUs domstol den loven ned i 2014. Men fortsatt er presedensen for ISP-avlytting, og en nyere, overordnet fransk etterretningsinnsamlingslov har siden tatt sin plass.

  Med en VPN i bruk er den typen logging imidlertid umulig.

 • Digital copyright Laws

  Franske lover om digital opphavsrett er blant de strengeste og mest brukervennlige i verden.

  Det gir franske rettighetshavere nesten ubegrenset mulighet til å få tilgang til din personlige informasjon hvis du bare er mistenkt for piratkopiering. Og hvis du synes du bryter loven minst tre ganger, kan Internett-leverandøren din forby deg.

  En VPN beskytter deg mot opphavsrettshavere som, ikke overraskende, har en tendens til å være litt overvåge når de håndhever sine krav.

 • Ser på fransk TV i utlandet

  Å reise utenfor Frankrike betyr vanligvis å miste tilgangen til franskspråklig underholdning. De fleste lokale TV-kanaler og strømmetjenester lar deg ikke se noe med mindre du er i landet.

  En VPN får det til å virke som du er. Og ved å bruke en, her er bare noen av de franske kanalene du kan få tilgang til, uansett hvor du streifer.

  • 6play
  • cnews
  • Frankrike 2
  • Frankrike 5
  • FranceTV
  • Spill TV
  • TV5 Monde
  • Arte
  • Euronews
  • Frankrike 3
  • Frankrike Ô
  • Gulli
  • RTBF
  • BFM TV
  • Eurosport
  • Frankrike 4
  • France24
  • LCP
  • TF1
 • Få tilgang til geoblokkert innhold fra hele verden

  Vi er alle verdens borgere. Jeg liker å konsumere internettinnhold fra hele verden, som jeg er sikker på at noen i Frankrike gjør.

  Akkurat som om en VPN kan låse opp franske strømmetjenester fra utlandet, kan den låse opp geo-blokkert innhold fra andre deler av verden i Frankrike.

  Hvis du er frustrert over å ikke kunne se Netflix fra andre land, for eksempel, er en VPN kuren.

Er VPN-er lovlige i Frankrike?

Med så grundige overvåkingslover på plass, er det ikke en strekning å forestille seg Frankrike som forbyr VPN-tjenester. Heldigvis har de ikke gjort noe slikt.

VPN-er er lovlige i Frankrike.

Som fransk statsborger, innbygger eller besøkende står du fritt til å bruke VPN når du vil. Når det er sagt, bør du ikke bruke dem til å gjøre noe ulovlig.

Det er helt greit å bruke en VPN for å forhindre at noen leser e-posten din. Å bruke en til å koordinere enhver form for ulovlig aktivitet er det imidlertid ikke.

En VPN fritar deg ikke for ellers å bryte loven.

Å bruke en VPN i Frankrike er med andre ord lovlig, men ikke gjør med det noe du ikke bør gjøre.

Hva du skal se etter i en VPN for Frankrike

Ikke alle VPN-er er et godt valg for Frankrike. For å maksimere sjansene dine for å finne en som er, er det flere funksjoner du kan se etter.

 • Flere franske servere

  Enhver VPN som er verdt å vurdere må ha flere servere lokalisert i Frankrike. Uten en fransk server vil du ikke kunne koble deg til landet.

  Å ha flere servere – ideelt spredt over flere steder – sørger for at du har mange tilkoblingsalternativer og gir den best mulige internettopplevelsen.

 • Bra servervalg i andre land

  For å få mest mulig ut av en VPN-tjeneste, bør den også ha et stort og geografisk mangfoldig servernettverk.

  Med mange servere i mange land, vil du kunne få tilgang til geobegrensede tjenester og innhold fra hvor som helst i verden.

 • Sterke krypteringsstandarder og sikkerhetsfunksjoner

  En VPN skal holde dataene og internettrafikken din sikker. Så enhver tjeneste du velger må bruke moderne protokoll- og krypteringsstandarder.

  Tenk 256-bit AES-kryptering over OpenVPN.

  Sikkerhetsfunksjoner som en VPN-drepebryter og DNS-lekkasjebeskyttelse er også et must.

 • Retningslinjer for ikke-logging og en personvernvennlig jurisdiksjon

  Siden Frankrike – og mange andre land over hele verden – ikke har betenkeligheter med å spionere på nettvanene dine, bør du velge et VPN uten logg basert på en personvernvennlig jurisdiksjon (Panama, Romania, Sveits, etc.)

  På denne måten vil ingen kunne tvinge VPN til å snu data. Og selv om noen prøvde, ville de ikke ha noe å gi.

 • Gode ​​serverhastigheter

  Å bruke en VPN vil alltid redusere internettforbindelsen litt – det er ingen vei rundt det. Men det er nedgangstider, og så er det opptak.

  Å velge en rask VPN – en som har et rykte for god ytelse og pålitelige servere – vil holde forbindelsen nynnere.

  Det lar deg laste ned filer raskt og lykkelig strømme video selv i innstillinger av høyeste kvalitet.

  Feil leverandør kan derimot redusere internetthastighetene til en ubrukelig gjennomgang.

 • P2P-støtte

  Hvis du planlegger å bruke fildelingstjenester med VPN – og, med tanke på de drakoniske lovene om opphavsrett i Frankrike, selv om du ikke er sikker på at du vil – velger du en leverandør som eksplisitt støtter P2P.

  Dobbeltkontroller at VPN ikke gassforbindelsen, har ingen båndbreddebegrensninger og kommer uten datakap.

 • Kan låse opp geobegrenset innhold i Frankrike og andre steder

  En stor fordel med en VPN er at den skal gi deg tilgang til geo-begrenset internettinnhold fra både Frankrike og rundt om i verden. Selv om det i praksis ikke er alle tjenester.

  Du vil velge en VPN som låser opp Netflix både i og utenfor Frankrike, samt alle andre verdige strømmetjenester som BBC iPlayer.

  Tilbyderen skal også fungere godt med populære franske tjenester som France.tv, CNEWS, MYTF1 osv.

Som en side, sjekker alle leverandører jeg her som et godt VPN-valg for Frankrike alle ovennevnte bokser. Jeg oppfordrer deg til å gjøre din egen research, selvfølgelig, men du kan også bruke et av mine velprøvde valg som et godt utgangspunkt.

De beste VPN-ene for Frankrike

Selv om du nå vet hva du skal se etter i en VPN for Frankrike, har jeg også gått foran og gjort noe av leggarbeidet for deg. Her er en sammendrag av hva jeg mener er de beste VPN-leverandørene for Frankrike.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost er en tjeneste som sjekker alle boksene for bruk i og utenfor Frankrike.

Den har en stor serverliste på over 7100 servere i 90 land. Blant dem er 440 i Frankrike. Det gir et av de største nettverkene blant alle leverandører. Og det er et raskt nettverk også.

CyberGhost er en nulllogg-VPN. Selskapets hovedkontor i Romania – en utmerket jurisdiksjon for datasikkerhet.

Ikke bare er Romania ikke underlagt EU- eller Eyes-allianseovervåking, men har et rykte for at de ikke overholder eksterne brukerdataforespørsler.

Når det gjelder funksjoner, tilbyr CyberGhost topp kryptering og sikkerhet på linjen, fungerer veldig bra for P2P, og låser opp amerikanske Netflix og andre store streaming-nettsteder som BBCs iPlayer, Hulu og MYTF1.

Det er også billig tjeneste som til og med har en bransjeledende 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Hovedpoenget er at CyberGhost er en perfekt VPN for Frankrike.

Pros
 • Null logging for maksimal personvern
 • Utmerket serverdistribusjon med over 7100 servere i 90 land
 • Veldig rask tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Lar P2P torrenting
 • Lang 45-dagers pengene-tilbake-garanti
Ulemper
 • Morselskap med tvilsomt omdømme
 • Innviklet manuelt OpenVPN-oppsett
 • Fungerer ikke fra Kina

2. PureVPN

PureVPN-logo

PureVPN er neste på listen over de beste VPN-ene å bruke for Frankrike.

Bortsett fra deres uhyggelige evne til å fjerne blokkering av strømmetjenester, er PureVPNs store krav til berømmelse deres enorme servernettverk – det sprer seg over 160 lokasjoner i 131 land.

Totalt 42 av serverne er i Frankrike, fordelt på to lokasjoner.

Disse tallene gir PureVPN en enestående global rekkevidde og en stor tilstedeværelse på fransk jord. Og la oss ikke glemme serverprestasjoner, noe som er blant de beste du kan få.

Basert på et personvernvennlig sted, er PureVPN en uavhengig verifisert ingen loggleverandør.

De bruker også topp moderne kryptering og inkluderer både en split-tunneling og kill switch funksjoner.

Kunden deres har bred enhetsstøtte og kan brukes på over 50 forskjellige plattformer.

PureVPNs pris er en av de laveste rundt, og med en 31-dagers pengene-tilbake-garanti, får du god tid til å teste det hele.

Pros
 • Utmerkede hastigheter
 • Stort servernettverk (131 land)
 • Fjern blokkering av Netflix, iPlayer og over 70 andre strømmetjenester
 • Kompatibel med over 50 enheter og plattformer
 • Uavhengig verifisert nulllogg VPN-leverandør
 • Dedikert IP-alternativ
 • Stor verdi
Ulemper
 • Apper kan bruke litt mer polsk
 • Noen periodiske tilkoblingsproblemer

3. Surfshark

Surfshark-logo

En av mine personlige favoritter i disse dager, Surfshark er et annet utmerket VPN-valg for Frankrike.

Mens de har en litt mindre serverliste, med litt over 1040 servere i 63 land (inkludert, selvfølgelig, Frankrike), gjør de opp for størrelsen sin med lynrask hastighet.

Surfshark, som er en nolllogg-VPN, opererer utenfor De Britiske Jomfruøyene. Til tross for navnet, er jurisdiksjonen ikke underlagt overvåkning av Storbritannia eller dets allierte.

Den rene og intuitive klienten er fullpakket med funksjoner.

Den inkluderer ting som en annonse og malware blokkering, et dobbelt VPN-oppsett og delt tunneling. Og som jeg dekker i Surfshark-anmeldelsen min, skraper det knapt overflaten.

Tjenesten fungerer veldig bra med geo-blokkert innhold, og du har til og med tillatt et ubegrenset antall samtidige tilkoblinger – noe ingen andre toppnivå VPN-leverandører gjør.

Åh, og en ting til som andre toppnivå-VPN-er ikke kan matche er Surfsharks pris. Det er den billigste leverandøren på denne listen.

Pros
 • Utmerket personvern og sikkerhet uten logging
 • Stor serverytelse
 • Fjern blokkering av Netflix, BBC og mange andre
 • Enkel å bruke klient
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Forrykende støtte
 • Rimelig
Ulemper
 • Inkonsekvent hastighet på noen få steder
 • Ganske treg kundestøtte

4. NordVPN

NordVPN-logo

I VPNs verden er få selskaper like kjent og respektert som NordVPN.

De driver et massivt servernettverk som består av 5645 servere i 58 land, med 247 servere i Frankrike alene.

Selskapet opererer ut av Panama, som er blant de beste personvernjurisdiksjonene i verden. NordVPN er også en ikke-loggføringsleverandør, et krav de sikkerhetskopierer med en omfattende tredjepartsrevisjon.

Når det gjelder sikkerhet er NordVPN helt topp.

Foruten utmerkede protokoll- og krypteringsstandardkoblinger, gir de også nyttige personvernfunksjoner som en dobbel VPN og muligheten til å kombinere VPN og Tor-nettverket.

Selv om det er litt på den dyre siden (husk å bruke en av kupongene deres), men NordVPN er uten tvil en av de beste VPN-ene for Frankrike.

Det kommer med pålitelighet, infrastruktur, serverhastigheter og kvalitet som få andre leverandører kan matche.

Og nevnte jeg at NordVPN opphever blokkeringen av Netflix og omtrent hvilket som helst annet geo-blokkert innhold du kan kaste?

Pros
 • Utmerket personvern med null logging
 • Stort (og stadig voksende) servernettverk
 • God tilkoblingsytelse
 • Spesialtjenere (inkludert dobbel VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, enkel å bruke klient
 • Fungerer med Netflix og de fleste andre strømmetjenester
 • Tillater Torrenting og P2P
 • Tilbyr dedikerte IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunksjon
 • Litt kostbar på kortsiktige planer

5. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN er et annet utmerket valg og fungerer veldig bra både i Frankrike og i utlandet.

Selskapet driver et godt nettverk på 3000+ servere i 95 land.

Mens de har et relativt lite fotavtrykk i Frankrike på bare tre servere, er kvaliteten på den maskinvaren blant de beste i bransjen.

Hovedkvarter på De Britiske Jomfruøyene – en jurisdiksjon med mange personvernfordeler – ExpressVPN har en strenge retningslinjer uten logg.

Appen er raffinert og enkel å bruke, men fortsatt funksjonsrik.

Avansert funksjonalitet som en kill switch, kryptering og protokollinnstillinger og delt tunneling er alt der, men pent gjemt for når og hvis du trenger det.

ExpressVPN utmerker seg også ved å fjerne blokkering av fransk og internasjonalt geobegrenset innhold, og er, takket være utmerkede serverhastigheter, et godt valg for fildeling.

Kundestøtten er uten sidestykke også.

Selv om ExpressVPN er litt på den dyre siden – selv om det er mye billigere hvis du utnytter salget deres – er tjenesten verdt hver krone.

Pros
 • En funksjonsrik og intuitiv klient
 • Sterk back-end teknologi
 • Mange servere og serverplasser
 • Rask og jevn tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix
 • Topp kundesupport
Ulemper
 • Noe samlet logging
 • Ikke den billigste

Hvordan få en fransk VPN

Du vet nå hvordan du finner en god VPN for Frankrike, i tillegg til at du har flere anbefalinger du kan vurdere.

Her er de enkle trinnene å følge for å få den franske VPN-en din i gang.

 1. Velg en topp VPN-tjeneste – en med stort personvern, ytelse og mange franske og internasjonale servere.
 2. Gå til leverandørens nettsted og registrer deg.
 3. Last ned leverandørens VPN-applikasjon og installer den på enheten din.
 4. Start VPN-klienten, velg en fransk server og koble til.

Hvordan få de beste VPN-hastighetene i Frankrike

For å få best mulig tilkoblingshastighet når du bruker et VPN i Frankrike, kobler du til en server som ligger så nær deg geografisk som mulig. Det vil minimere avstanden dataene dine trenger for å reise og redusere sjansen for å komme i dårlige nettverksforhold.

Hvis du for eksempel vil bruke en VPN til litt ekstra privatliv og er like utenfor Paris, er det å velge en fransk server i Paris ideelt. Ikke koble til, si, Island.

Og hvis du prøver å streame amerikanske Netflix fra Frankrike, velger du en server på østkysten av USA. Koble til Los Angeles vil unødvendig legge flere tusen kilometer til datas ferd.

Når det er sagt, bør du innse at selv under ideelle forhold vil en VPN fortsatt bremse internettforbindelsen din. Det skal ikke være så mye, men du vil aldri nå de samme hastighetene som over din vanlige tilkobling.

Hvis du velger en nær server og synes ytelsen er urimelig treg – noe som kan skje – her er flere ting du kan prøve å øke VPN-hastigheten din.

En VPN kan heller ikke fikse noen eksisterende internettforbindelse eller hastighetsproblemer – med mindre de skyldes ISP-gasspreging eller andre lignende begrensninger.

Bruke en gratis VPN for Frankrike

Du kan bli fristet til å prøve ut en av de mange tjenestene som tilbyr gratis VPN-tilgang i Frankrike. Tross alt koster de fleste tilbydere – og faktisk hver eneste jeg lister på denne siden – penger.

Jeg anbefaler deg på det sterkeste.

Å bruke en såkalt “gratis fransk VPN” er nesten alltid et risikabelt trekk. Mange har problemer med personvern og sikkerhet. Andre tyr til skisserende praksis som annonseinjeksjon og salg av data til tredjepart.

Sammenlignet med betalte VPN-er, er gratis tjenester også typisk trege, upålitelige og underlagt båndbreddebegrensninger.

Ærlig talt, det er bedre for deg å stole på den franske Internett-leverandøren din og regjeringsovervåkningen du prøver å unngå i utgangspunktet – i det minste vil internettforbindelsen din være noe trygg og rask.

Konklusjon

Det er mange grunner til å bruke VPN i Frankrike. Det kan være lurt å beskytte mot drakonisk datainnsamling og overvåking eller for å hindre at copyright-troll forårsaker juridisk hodepine.

Eller det kan være lurt å fjerne blokkering og glede av innhold som er begrenset til et annet land.

Uansett grunn, vet du nå hva du skal se etter i en VPN for Frankrike. Og du har til og med en liste over toppleverandører du kan bruke som utgangspunkt – de fleste tilbyr gode rabatter også.

Så ikke forsink. Få den online friheten og personvernet vi alle fortjener. Begynn å bruke en VPN.

Du vil kanskje også like:
 • Beste generelle VPN-tjenester
 • Beste VPN-er uten logg
 • Beste VPN-er for Netflix
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me