De beste VPN-ene for Netflix

De beste VPN-ene for Netflix


De fleste av oss vet nok allerede at Netflix USA ikke er det samme som Netflix UK ikke er det samme som Netflix Canada.

Jeg liker å få tilgang til dem alle. Og til tross for populær tro, er en VPN fortsatt den beste måten å gjøre det på.

Når det er sagt, ikke bare noen VPN vil gjøre. I disse dager blokkerer dessverre Netflix de fleste tilbydere.

For å spare deg selv for mye tid og frustrasjon over å finne din egen beste VPN for Netflix, bare fortsett å lese. Tjenestene som fungerer og mange som ikke blir listet bare litt lenger nede.

Jeg er litt av en Netflix-rusmisbruker, skjønner du. Og fordi VPN-er er det jeg gjør, er det lett for meg å holde meg oppdatert. Så hvorfor ikke dele gleden.

Oversikt over de beste VPN-ene for Netflix

I det eneste du bryr deg om er navnene på VPN-ene som ikke er blokkert av Netflix, la meg raskt oppsummere dem her.

Det er selvfølgelig mye mer informasjon senere om hver leverandør, og hvorfor de er gode valg for strømming av Netflix. Men noen ganger er tiden penger og rettferdig nok.

 1. NordVPN

  Beste VPN for Netflix. Fungerer veldig pålitelig med alle store Netflix-biblioteker. Lynraske servere for HD-streaming. 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

 2. Surfshark

  Super raske servere. Avblokkerer hver Netflix-katalog. Eneste leverandør som tillater ubegrensede samtidige forbindelser. Billig og en god verdi.

 3. CyberGhost

  Spesialiserte servere optimalisert for Netflix USA, Storbritannia, Tyskland og Frankrike. Bransjeledende 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Et annet utmerket valg for verdien.

 4. ExpressVPN

  Stort nettverk med pålitelig Netflix-tilgang. Utmerket serverytelse. Hjelpsom og kunnskapsrik 24-timers kundesupport.

 5. VyprVPN

  Stor ytelse for problemfri streaming. Hjelpsomt internt støttepersonell. Rask til å fikse servere som er blokkert av Netflix.

Hvordan se Netflix med en VPN

Det er overraskende enkelt å strømme Netflix over en VPN når du har riktig tjeneste, en som for øyeblikket ikke er på Netflix ‘blokkerte VPN-liste. Dette er hva du trenger å gjøre.

 1. Velg en god Netflix VPN

  Trinn en er selvfølgelig å ha tilgang til en VPN som fungerer med Netflix. Jeg har allerede nevnt disse leverandørene rett over, men for fullstendighetens skyld er de:

  • NordVPN
  • Surfshark
  • CyberGhost
  • ExpressVPN
  • VyprVPN

  Alle disse VPN-ene har minst 30 dagers pengene-tilbake-garanti – og CyberGhost’s er enda lenger på 45 dager – så du har god tid til å prøve dem gratis for å sikre at de er det du leter etter.

 2. Sett opp VPN-appen

  Når du har tilgang til en Netflix VPN, er trinn to å laste ned og installere klienten.

  Hver leverandør har en VPN-app-seksjon på nettstedet sitt – vanligvis tilgjengelig fra hovedmenyen – hvor du finner programvare for alle støttede enheter og operativsystemer.

  Listen vil alltid inneholde Windows, macOS, iOS og Android. Men mange VPN-er tilbyr også apper for andre Netflix-kompatible enheter som Smart TV-er, forskjellige TV-bokser og Amazons Fire TV.

  Alle de fem leverandørene jeg viser her tilbyr også live chat support i tilfelle du trenger litt hjelp til å bli satt opp.

 3. Velg og koble til en VPN-server

  Med VPN-appen installert på enheten din, fyrer den opp og velg serveren du vil koble til.

  Serverens land må samsvare med Netflix-biblioteket du vil ha tilgang til. Med andre ord, for Netflix US, velg en amerikansk server. For Netflix UK, velg en i Storbritannia.

  Noen leverandører, som CyberGhost, har spesialiserte Netflix-servere. Hvis de er tilgjengelige, bruk disse.

  Når du har valgt en server, kobler du til VPN.

 4. Se favorittene dine på Netflix

  Til slutt, oppstart Netflix – det være seg i en nettleser eller gjennom en dedikert app – velg noe å se på, lene deg tilbake og glede deg over.

  NordVPN blokkerer Netflix

  Netflix skal fungere som det gjør når du ikke bruker en VPN, ett unntak er at du nå kan få tilgang til et annet showbibliotek enn på ditt nåværende sted.

Hvordan velge en VPN for Netflix

Når som helst du leter etter en VPN for å streame Netflix, for å få en best mulig opplevelse, bør tjenesten merke av for alle følgende bokser:

 1. VPN Blokkeres ikke av Netflix

  Selv om dette sannsynligvis er åpenbart, vil jeg si det uansett – mest fordi det ikke er så enkelt som det høres ut.

  Siden tidlig 2016 har Netflix lagt store ressurser på å oppdage og stoppe VPN-tilkoblinger. De fleste tilbydere har enten gitt opp å kjempe mot dem eller annonserer ikke sine Netflix-funksjoner offentlig for å unngå å få oppmerksomhet.

  For å finne en VPN som fungerer, må du grave litt rundt. Du kan også gå med en av tjenestene som er oppført på denne siden – de er bekreftet som ok og alltid oppdatert.

 2. VPN-servere i det landet du ønsker å låse opp

  VPN-en du velger, må ha servere i det landet du ønsker tilgang til Netflix-biblioteket. Hvis du skal se Netflix Canada, trenger VPN din kanadiske servere osv.

  De fleste av oss ønsker sannsynligvis å streame Netflix USA siden det har det mest omfattende biblioteket. Hvis det er du, trenger du ikke se veldig hardt ut – hver halv anstendige leverandør har servere der.

  Men hvis det er Netflix Japan du er ute etter, skal en VPN ikke ha japanske servere.

 3. Rask og pålitelig forbindelse

  Bare det å koble seg til Netflix vil ikke gjøre mye bra hvis VPN-tilkoblingen er for treg til å se noe. En rask VPN med null datakap er et must.

  Det er den eneste måten å få streaming av definitivt uten at den irriterende bufferskjermen kommer opp hvert 30. sekund.

 4. Flere samtidige forbindelser

  Hvis du ikke skal være den eneste som bruker VPN for å se Netflix, trenger du en leverandør som lar deg koble til flere enheter samtidig.

  På den måten kan alle hjemme – eller hvor i verden de for tiden er – se hva de vil, når de vil, uten å forstyrre noen andre.

 5. Utmerket kundesupport

  Uansett hvor teknisk kunnskapsrike vi måtte være, trenger vi alle litt hjelp nå og da. Problemer kan dukke opp når som helst, og support via døgnet rundt live chat er et must.

  Stol på meg. Få ting er mer frustrerende enn et favoritt Netflix-show som buffrer uendelig og å måtte vente 24 timer på at VPN-leverandøren støtter teamet for å svare.

Enhver VPN jeg foreslår som et godt alternativ for Netflix vil alltid tilfredsstille alle de ovennevnte fem punktene.

Hvordan finner jeg VPN-er for Netflix

For å betrakte en VPN som et godt valg for Netflix, må den først oppfylle de fem punktene jeg skisserte ovenfor. Hvis den ikke gjør det, blir det automatisk ute.

Deretter bruker jeg hver leverandør for å prøve å få tilgang til Netflix i åtte populære: USA, Storbritannia, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Japan og Nederland.

Hvis en VPN ikke har en dedikert streaming-server for et bestemt sted, velger jeg i stedet en tilfeldig server i landet. Jo færre prøver det tar å finne en som blokkerer Netflix, jo bedre.

De beste VPN-ene for Netflix

Av dusinvis av VPN-er jeg regelmessig tester, er de fem nedenfor de beste VPN-ene for Netflix.

1. NordVPN

NordVPN-logo

Netflix-katalogene bekreftet at de fungerte: USA, Storbritannia, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Japan, Nederland

NordVPN opphever blokkeringen av Netflix som i 2014 – lenge før VPN-forbudet ble til. Jeg var i stand til å finne en fungerende server på første forsøk i hvert av de åtte landene jeg testet.

Med 80 lokasjoner i 58 land har NordVPN et betydelig servernettverk. Med andre ord kan du koble til hvilket som helst Netflix-bibliotek du ønsker.

Serverhastighetene er utmerkede. Med et gjennomsnitt på 69,1 Mbps på tvers av alle testede steder, er ikke strømmen til og med Netflix Ultra HD-kvalitet et problem.

NordVPN tillater opptil seks tilkoblede enheter samtidig. Klienten deres støtter Windows, macOS, Android, iOS og Linux og kommer med nettleserutvidelser for Chrome og Firefox (de to sistnevnte fjerner også blokkering av Netflix).

Tilbyr utmerket verdi – spesielt hvis du drar nytte av deres dype rabatter – alle NordVPN-abonnementene har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for litt ekstra trygghet.

Og så er det NordVPNs vennlige kundestøtte, tilgjengelig 24/7 via live chat eller e-post, som mer enn gjerne hjelper deg å komme i gang med Netflix – eller noe annet du vil bruke en VPN til.

Pros
 • Utmerket personvern med null logging
 • Stort (og stadig voksende) servernettverk
 • God tilkoblingsytelse
 • Spesialtjenere (inkludert dobbel VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, enkel å bruke klient
 • Fungerer med Netflix og de fleste andre strømmetjenester
 • Tillater Torrenting og P2P
 • Tilbyr dedikerte IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunksjon
 • Litt kostbar på kortsiktige planer

2. Surfshark

Surfshark-logo

Netflix-katalogene bekreftet at de fungerte: USA, Storbritannia, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Japan, Nederland

Løperen til den beste VPN for Netflix er Surfshark. Den blokkerer strømmetjenesten like bra som NordVPN, men ender på andreplass rett og slett på grunn av en litt mindre serverliste.

Surfshark tilbyr for tiden over 1040 servere i 63 land. Når det er sagt, er alle steder med et Netflix-bibliotek verdt å få tilgang til tilgjengelig.

Ytelsen er mye bedre enn nødvendig for HD-streaming, med en gjennomsnittlig hastighet på 64,3 Mbps over de åtte stedene jeg testet.

En ting som skiller Surfshark fra alle andre Netflix VPN er at den tillater ubegrensede samtidige forbindelser. Så selv om du har en familie på 12, kan alle gjøre sine egne ting på samme tid.

Som beskrevet i Surfshark-gjennomgangen, er klientprogramvaren ren og død enkel å bruke. Alle abonnementene har også en lang 30-dagers full refusjonspolicy.

Det beste av alt, med Surfsharks nåværende avtaler, kommer servicekostnadene per måned inn på omtrent en femtedel av til og med den billigste Netflix-planen. Det er den billigste leverandøren på denne listen og den beste verdien.

Pros
 • Utmerket personvern og sikkerhet uten logging
 • Stor serverytelse
 • Fjern blokkering av Netflix, BBC og mange andre
 • Enkel å bruke klient
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Forrykende støtte
 • Rimelig
Ulemper
 • Inkonsekvent hastighet på noen få steder
 • Ganske treg kundestøtte

3. CyberGhost

CyberGhost-logo

Netflix-katalogene bekreftet at de fungerte: USA, Storbritannia, Australia, Frankrike, Tyskland, Nederland

Noen VPN-er behandler Netflix-tilgang som et innkast. Ikke de gode menneskene på CyberGhost. De går ut av deres måte å holde funksjonen foran og midt.

CyberGhosts serverliste inkluderer 90 land og har spesielle Netflix-optimaliserte servere fra USA, Storbritannia, Tyskland og Frankrike. Alle fire er tydelig merket i klienten.

Tilkoblingsytelse er ikke engang i nærheten av å være et problem. CyberGhost er en av de raskeste VPN-leverandørene med nedlastingshastigheter så høye som 103,1 Mbps – betydelig bedre enn Netflix anbefalinger.

De syv samtidige tilkoblingene CyberGhost tillater, betyr at du kan utnytte Netflix sin strømningsgrense på fire skjermer samtidig – lokket på den dyreste abonnementsplanen.

Og for trygghet gir CyberGhost deg hele 45 dager til å be om tilbakebetaling – det gjelder alle salg og kampanjer også. Det er den lengste garantien fra noen VPN-leverandør og viser hvor fast selskapet tror på kvaliteten på tjenesten deres.

Pros
 • Null logging for maksimal personvern
 • Utmerket serverdistribusjon med over 7100 servere i 90 land
 • Veldig rask tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Lar P2P torrenting
 • Lang 45-dagers pengene-tilbake-garanti
Ulemper
 • Morselskap med tvilsomt omdømme
 • Innviklet manuelt OpenVPN-oppsett
 • Fungerer ikke fra Kina

4. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Netflix-katalogene bekreftet at de fungerte: USA, Storbritannia, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Japan, Nederland

Selv om det ikke alltid var på første forsøk, hadde jeg ingen problemer med å finne ExpressVPN-servere som fjerner blokkering av Netflix på noen av stedene jeg har testet, noe som gjør denne leverandøren til et annet godt valg.

Med ExpressVPNs imponerende nettverk av 151 lokasjoner i 95 land, ser du show fra omtrent hvor som helst i verden.

Serverne er gjennomgående raske og lar deg streame med høy definisjonskvalitet uten engang et snev av en bufreskjerm.

Selv om ExpressVPN bare tillater tre samtidige forbindelser, for de aller fleste av oss, burde det være nok – hvis du trenger mer, har alle andre VPN-er på denne siden minst fem.

I min ExpressVPN-anmeldelse kaller jeg kundestøtten deres best i virksomheten, og det er sant. Hvis du noen gang finner ut at du ikke klarer å få Netflix i gang, må du sørge for å nå ut. De vil fortelle deg nøyaktig hvilke servere du skal bruke.

Og fordi ExpressVPN er litt på den dyre siden (men kommer med en jernkledd 30-dagers refusjonspolicy), kan du definitivt dra nytte av en av rabattkupongene deres.

Pros
 • En funksjonsrik og intuitiv klient
 • Sterk back-end teknologi
 • Mange servere og serverplasser
 • Rask og jevn tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix
 • Topp kundesupport
Ulemper
 • Noe samlet logging
 • Ikke den billigste

5. VyprVPN

VyprVPN-logo

Netflix-katalogene bekreftet at de fungerte: USA, Storbritannia, Australia, Canada, Tyskland, Japan

I motsetning til alle andre leverandører som er oppført her, kjører VyprVPN all sin egen maskinvare. Det gjør det lettere å fikse tilgang til ethvert Netflix-bibliotek de støtter hvis det noen gang er blokkert.

Med servere i 64 land er VyprVPNs nettverk der oppe når det gjelder størrelse og lar deg koble til alle populære steder.

Serverhastighet er heller ikke noe problem, med en gjennomsnittlig nedlastingsytelse på 47,1 Mbps – nesten det dobbelte av hva som trengs for 4K-streaming.

Som beskrevet i VyprVPN-gjennomgangen, tilbyr selskapet to abonnementsplaner, og avhengig av hvilken du velger, kan du bruke enten tre eller fem samtidige tilkoblinger.

Som alle topplinjeleverandører gir VyprVPN deg hele 30 dager til å teste tjenesten deres – en garanti som følger med uten strenger festet.

Og VyprVPNs nyoppdaterte kundestøtteavdeling vil også være mer enn glad hjelp hvis du får problemer med å få Netflix i gang.

Pros
 • Bekreftet ingen logging for fullstendig personvern
 • Utmerket utvalg av protokoller og krypteringsinnstillinger
 • Hundrevis av servere med stort stedsmangfold
 • Intuitiv, brukervennlig klient med flere plattformer
 • Fjern blokkering av Netflix, BBC iPlayer og andre
 • Lar P2P og torrenttrafikk
 • Verter egne servere (ingen tredjeparter)
Ulemper
 • Ingen måte å betale anonymt på
 • VPN-obfuskering ikke tilgjengelig i grunnleggende plan

Hvilke VPN-er som ikke kan fjerne blokkering av Netflix

De aller fleste tilbydere er dessverre ikke et godt valg for å se Netflix. I disse dager er det bare de beste VPN-ene som gjør.

Noen VPN-er er blokkert fullstendig, mens andre bare lar deg få tilgang til ett eller to land (og aldri amerikanske Netflix). Det ene unntaket der er IPVanish, som er bakover og lar deg se Netflix USA, men absolutt ingenting annet.

Mange leverandører er også altfor trege til å strømme med fornuftig kvalitet.

Så hvis det er en god Netflix over VPN-opplevelse du leter etter, basert på de nyeste dataene mine, anbefaler jeg at du unngår følgende tjenester.

AstrillAvast SecurelineBetternet
CactusVPNCelo VPNF-Secure Freedome
Gjem megHideMyAss!Hola
Hotspot ShieldHoxx VPNIPVanish
IvacyiVPNOpera VPN
Privat internettilgangPrivat tunnelSecureVPN
SpeedifyTunnelBearTurbo VPN
VPN 360VPN UbegrensetVPN.ac
ZenMate

Hvorfor Netflix blokkerer VPN-er

Årsaken til at Netflix prøver å gjøre det så vanskelig for oss å få tilgang til tjenesten deres med en VPN er enkel – lisensiering. Netflix ‘tjenestevilkår sier noe indirekte i avsnitt 4.3:

Du kan se Netflix-innholdet hovedsakelig i landet der du har opprettet kontoen din, og bare på geografiske steder der vi tilbyr tjenesten vår og har lisensiert slikt innhold. Innholdet som kan være tilgjengelig å se på, vil variere etter geografisk beliggenhet og vil endres fra tid til annen.

Netflix showkatalog er underlagt noen av de mest kompliserte avtaler om strømningsrettigheter du kan forestille deg. Enkelte show er lisensiert bare for en håndfull av de 190 landene der Netflix er tilgjengelig.

La oss si at du vil se den nydelige BBC-dokumentaren Blue Planet 2. Showet er på Netflix, men bare i USA, Storbritannia og Canada. I det meste av Asia, for eksempel, tilhører rettighetene den kinesiske strømningsgiganten Tencent.

Forskjellen i hva du kan se i forskjellige deler av verden er så stor at den til og med inspirerte en uoffisiell Netflix-katalogside – en fantastisk ressurs, forresten – for å la deg finne hvilket land som strømmer hvilket innhold.

Netflix måtte presse seg under press fra rettighetshavere til hvem det var tydelig hvor lett det var å få tilgang til de forskjellige bibliotekene, og måtte bli seriøse med å oppdage og sperre VPN-er. Og i januar 2016 gjorde de det.

Men til tross for deres beste effekter, bevæpnet med riktig VPN, er det fremdeles ingen som stopper oss.

Hva gjør du hvis Netflix blokkerer VPN-en din?

Hvis du prøver å bruke en VPN til å streame Netflix fra en annen del av verden og se den fryktede proxyfeilen m7111-5059 (noen ganger også vist som m7111-1331-5059), er det første du må gjøre ikke å miste håpet.

I disse dager vises meldingen “Whoops, noe gikk galt …” med de fleste VPN-er. Her er det da jeg prøvde å bruke Netflix med privat internettilgang.

Netflix US proxy-feil når du bruker PIA

En av to ting kan hjelpe deg med å fjerne blokkeringen av Netflix.

 1. Du må bruke riktig VPN. Hver leverandør som er oppført på denne siden, gjør en utmerket jobb med å holde seg et skritt foran Netflix VPN-forbudet og raskt fikse problemer når de kommer opp.
 2. Hvis du bruker en VPN som skal streame Netflix, men fortsatt er blokkert, kan du kontakte VPNs kundesupport. De vil gi deg en nøyaktig server du kan koble til.

Det er alt det er. For å få Netflix til å jobbe med en VPN, bruk riktig tjeneste og bruk riktig server.

Selv om ingen VPN noensinne vil garantere Netflix-tilgang, støtter mange det uoffisielt og vil gjøre hva de kan for å hjelpe deg med å løse “Du ser ut til å bruke en unblocker eller proxy” -feil.

Ovennevnte uttalelse blir dobbelt for leverandører oppført på denne siden. Hvis det er en måte å fikse, kan du være sikker på at de vil fortelle deg om det.

Kan du bruke en gratis VPN for Netflix

I teorien kan du bruke en gratis VPN til å streame Netflix. I praksis er svaret nesten alltid nei.

Det er ikke slik at du aldri finner et gratis VPN som kan koble til Netflix. Det er bare slik at ingen gratis tjeneste kommer til å være pålitelig nok til å gjøre det verdt.

Hvis du ignorerer personvern og sikkerhetsrisikoer som gratis VPN-er kommer med – hvorav det er mange – kan du også møte datakap, hastighetsbegrensninger og en rekke andre problemer som gjør det mulig å se Netflix nesten.

Når det gjelder Netflix, gir en gratis VPN deg dessverre det du har betalt for, og det er ingenting.

VPN-hastighetskrav for å se Netflix

En funksjon jeg nevnte som et must når jeg velger en VPN for Netflix, er utmerkede serverhastigheter.

For å utdype litt videre, her er internettforbindelseshastighetene som er anbefalt av Netflix for sine forskjellige videokvalitetsalternativer. Enhver VPN du velger, må være i stand til å treffe disse tallene.

 • 25,0 Mbps: Ultra HD
 • 5,0 Mbps: HD (720p eller 1080p)
 • 3,0 Mbps: SD (480p)
 • 1,5 Mbps: Mindre enn SD-kvalitet
 • 0,5 Mbps: Trengte å jobbe i det hele tatt

Alle leverandører som er oppført på denne siden laget også min raskeste VPN-liste, så ytelse bør ikke være noe problem med noen av dem.

Når det er sagt, hvis du vil teste hvor rask forbindelsen din er til Netflix ‘servere, kan du koble til VPN-serveren du vil bruke og gå til Fast.com.

Det er et nettsted som drives av Netflix, så uansett hastighet du ser der vil samsvare med ytelsen du får mens du ser på.

Hvis tallene er lave – noe som kan skje på grunn av midlertidig høy serverbelastning eller nettverkstetning – velg en annen VPN-server, ideelt sett en så nær de fysiske stedene dine som mulig. Å kontakte VPNs kundesupport er også alltid et alternativ.

Hvordan se amerikanske Netflix i et annet land

Det desidert mest populære Netflix-biblioteket er USA. Mengden tilgjengelig innhold er uten sidestykke. Det er ikke overraskende da, uansett hvor i verden folk er, tilgang til Netflix USA er det de er ute etter.

Og om du prøver å se amerikanske Netflix fra Australia, Irland eller Sør-Afrika, er prosessen veldig den samme – du må bruke en VPN for å endre Netflix-regionen.

Med riktig VPN installert på enheten din, kobler du ganske enkelt til en USA-basert server, fyrer opp Netflix, velger showet og strømmer bort. Noen av leverandørene som er nevnt på denne siden, er utmerkede alternativer for dette formålet.

Konklusjon

Selv om Netflix jobber hardt for å oppdage og blokkere VPN-tilgang til tjenesten deres – og til og med har funnet suksess, er det langt fra oppdrag oppnådd.

Ja, de fleste VPN-er fungerer ikke lenger med Netflix. Men det gjør mange fremdeles.

Så lenge du bruker den rette, bør du ha lite problemer med å låse opp og streame favorittprogrammet ditt – uansett hvor i verden du er og hvilket Netflix-bibliotek som showet er en del av.

Og noen av leverandørene jeg dekker på denne siden vil gjøre jobben vakkert.

Registrer deg, koble til og begynn å strømme. Å bruke en VPN for å fjerne blokkeringen av Netflix fungerer fortsatt.

Du vil kanskje også like:
 • Jobber NordVPN med Netflix?
 • Slik endrer du Netflix-regionen til ethvert land
 • Beste generelle VPN-tjenester
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map