De beste VPN-ene for Storbritannia i 2020

Utvalgt bilde for de beste britiske VPN-leverandørene


Enten du er i Storbritannia, en britisk utvist, eller bare liker å ha ubegrenset tilgang til engelsk kultur og TV, har du mange gode grunner til å bruke en VPN for Storbritannia.

Storbritannia er uten tvil den mest ekstreme overvåkningstaten i den vestlige verden. Datainnsamling er lovlig, og Internett-leverandører (ISPer) har mandat til å overvåke og logge all online aktiviteter. Hvis du er i Storbritannia og ikke bruker VPN, betyr det online aktivitetene dine.

I tillegg til å samle inn data, sensurerer britiske Internett-leverandører internett. Visste du at det er nesten 800 000 nettsteder som tilgangen er blokkert fra inne i landet? VPN-er kan komme deg rundt disse begrensningene.

Så er det Storbritannias drakoniske tilnærming til fildeling og nylige lover som kan lande deg i varmt vann i det øyeblikket du besøker, selv ved et uhell, et nettsted som inneholder terroristpropaganda (uansett hva som klassifiseres som det). Hvis du bruker en VPN, er du trygg.

Og hva hvis du er utenfor Storbritannia? Har du prøvd å streame noe britisk fjernsyn, som BBC iPlayer? Det kan du ikke, og bare den aller beste VPN for Storbritannia kan få tilgang.

En VPN vil gi deg personvern og anonymitet på nettet, usensurert og sikker tilgang til internett, og lar deg se geo-blokkert UK-innhold som iPlayer når du er i utlandet. Med samme VPN vil du til og med kunne se hele USAs Netflix-katalog, hvis du ønsker det.

Det er mange grunner til å bruke en britisk VPN.

Oversikt over de beste VPN-ene for Storbritannia

Hvis listen over de beste britiske VPN-ene er alt du er interessert i, vil jeg kutte rett til jaget. Her er en rask oversikt over toppleverandørene for både i Storbritannia og i utlandet.

 1. CyberGhost

  Beste VPN for Storbritannia. Kjører spesialiserte servere for å se blokkert innhold i Storbritannia, fører ikke logger og tilbyr utmerkede personvernfunksjoner. Billig og kommer med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

 2. PureVPN

  En etablert VPN-leverandør med pålitelig streaming av Storbritannia og utenlandsk innhold via dedikerte servere. Hurtige servere i 131 land, inkludert tonn i Storbritannia. En av de beste tilbudene rundt.

 3. NordVPN

  En VPN-tjeneste som gjør alt. Har et stort og raskt servernettverk, ingen logging, stort personvern og en intuitiv app med mange funksjoner. Tilbyr konsekvent britisk streaming.

 4. Surfshark

  Nyere VPN som tilbyr alle funksjoner en VPN for Storbritannia bør ha for en veldig lav pris. Har stor sikkerhet og personvern, enkel å bruke klient, utmerket strømningsstøtte og ubegrensede tilkoblinger.

 5. ExpressVPN

  En kjent og respektert leverandør med raske og sikre servere, null logging og en veldig polert klient-app. Beste 24/7 support i bransjen og 30 dager pengene tilbake-garanti.

Hva du skal se etter i en britisk VPN

Det er mange VPN-leverandører å velge mellom, men selvfølgelig er ikke alle skapt like. Når du prøver å velge en god VPN for Storbritannia, er her de viktigste tingene du må vurdere.

 • UK-servere

  For å få tilgang til britisk innhold fra utlandet eller for online personvern og sikkerhet mens du er i Storbritannia, vil du ha en VPN-leverandør med mange servere i landet. Jo mer jo bedre.

  Servere spredt over flere steder i Storbritannia foretrekkes også. Igjen, jo mer, jo bedre. Dette vil gi deg best mulig tilkoblingshastigheter og generell onlineopplevelse.

 • Utmerket ytelse

  Når du snakker om tilkoblingshastigheter og onlineopplevelse, vil du ha en VPN som er rask. Periode. En VPN vil alltid bremse internett litt, men noen gjør en mye bedre jobb med å opprettholde ytelsen enn andre.

  Hvis du ender med en treg tjeneste, kan selv enkle ting som å surfe på nettet bli smertefullt. Og videostreaming? Det kommer bare ikke til å skje.

 • Jobber med strømmetjenester i Storbritannia

  Hvis du planlegger å se på BBC iPlayer eller andre britiske innholdsleverandører, vil ikke alle VPN-tjenester fungere. BBC oppdager og blokkerer VPN-er med hensynsløs effektivitet, og mer enn noen gang er det bare toppleverandørene som kan gi deg jevn tilgang.

 • Stort globalt nettverk

  Når du er i Storbritannia, kan det være lurt å bruke VPN-en til å koble seg til andre land. Kanskje du vil ha tilgang til et annet lands Netflix-bibliotek eller TV-streamingtjenester. Eller kanskje du vil torrent eller bruke fildelingsprogramvare.

  En VPN med et omfattende, mangfoldig servernettverk lar deg gjøre alt dette ovenfor.

 • P2P-støtte

  Hvis det er noe du ønsker å gjøre med torrenting og fildeling, må du sørge for at VPN-tjenesten din støtter den. Ikke anta at det gjør det. Mange VPN-er tillater det ikke.

 • Minimal hogst og god jurisdiksjon

  Ingen VPN-tjenester vil noen gang logge hvilke nettsteder du besøker, men noen holder fortsatt oversikt over ting som tilkoblingstider eller dataoverføringsbeløp. For maksimal personvern og anonymitet, velg en VPN uten logg – en som lagrer absolutt ingenting.

  På denne måten har VPN-leverandøren ganske enkelt ingen data å overlate, selv om myndighetene kommer i berettigelse.

  Det er også en god ide å velge en VPN basert i en personvernvennlig jurisdiksjon, der datainnsamling ikke er påbudt. Gode ​​valg er de britiske jomfruøyene, Panama, Romania og Sveits.

  Unngå definitivt VPN-er basert fra Storbritannia. Akkurat som ISP-er må de også overvåke, logge og dele aktiviteter på nettet når de blir bedt om å gjøre det.

 • Gode ​​krypterings- og personvernfunksjoner

  For å være sikker på at personvernet ditt og anonymiteten til enhver tid er sikker, velger du en leverandør som tilbyr 256-biters kryptering ved å bruke en avansert protokoll som OpenVPN. Det er en uknuselig kombinasjon.

  Andre personvernfunksjoner som DNS-lekkasjebeskyttelse eller en Internett-drepebryter er også gode å ha. De vil sikre at du aldri vil utsette online aktivitetene dine ved feil konfigurasjon av nettverket eller på grunn av en tilfeldig VPN-frakobling.

Den beste VPN for Storbritannia

Vi vet nå hvilke funksjoner det er verdt å være spesielt oppmerksom på når vi velger VPN til Storbritannia. Så uten videre, her er de fem leverandørene som passer best for regningen.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

Med lite nøling er CyberGhost mitt valg som den beste VPN for Storbritannia. Enten du er Storbritannia eller i utlandet, er dette en leverandør som sjekker alle boksene.

Med 480 britiske servere på tre steder, kjører bare NordVPN mer britisk maskinvare enn CyberGhost. De har også utmerket dekning i resten av verden, med over 7100 servere i 90 land.

Som vist med mine hastighetstester, kan alle CyberGhosts servere mer enn holde sine egne også.

Opererer utenfor Romania, et land som liker sitt personvern på nettet, er CyberGhost en streng VPN uten logging. Klientappen deres inneholder også mange personvernorienterte funksjoner, inkludert DNS-lekkasjebeskyttelse og en kill switch.

Det er en lek med CyberGhost å få tilgang til BBC iPlayer og andre lignende britiske tjenester. De tilbyr spesialiserte streaming-servere for dette formålet som fungerer veldig konsekvent.

Det samme gjelder strømmetjenester andre steder i verden, inkludert amerikanske Netflix. Hvis du vil se geo-blokkert innhold, er CyberGhost bransjeledende.

Pros
 • Null logging for maksimal personvern
 • Utmerket serverdistribusjon med over 7100 servere i 90 land
 • Veldig rask tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Lar P2P torrenting
 • Lang 45-dagers pengene-tilbake-garanti
Ulemper
 • Morselskap med tvilsomt omdømme
 • Innviklet manuelt OpenVPN-oppsett
 • Fungerer ikke fra Kina

BEST VPN FOR UK: CyberGhost har alt du forventer at en topp nivå VPN-tjeneste skal ha. De er en av de rimeligste leverandørene også, og gir deg til og med en bransjebeste garanti på 45 dager. For britiske VPN-brukere er CyberGhost den komplette pakken.

2. PureVPN

PureVPN-logo

En veletablert leverandør, PureVPN er et annet utmerket valg for en britisk VPN. Fra dedikerte streaming-servere til et stort servernettverk, det er mye å like.

PureVPN kjører 168 britiske servere på fire lokasjoner. Tilgang til resten av verden er uten sidestykke med 2070 servere i 131 land. Basert på testene mine er serverhastighetene til PureVPN også lynrask.

Privatlivsmessig gjør PureVPN litt logging for nettverksadministrasjonsformål, men alt er gjort anonymt, og aldri utsetter deg for noe. Alle personvernrelaterte klientfunksjoner du forventer er der, og det er noen fine tillegg som en annonseblokkering og virusbeskyttelse.

For tilgang til strømmetjenester i Storbritannia inkluderer PureVPNs app spesielle tjenestespesifikke strømmetoder. BBC, ITV og Channel 5 er der, i likhet med flere titalls andre kanaler fra hele verden. Og de fungerer alle veldig, veldig bra.

Pros
 • Utmerkede hastigheter
 • Stort servernettverk (131 land)
 • Fjern blokkering av Netflix, iPlayer og over 70 andre strømmetjenester
 • Kompatibel med over 50 enheter og plattformer
 • Uavhengig verifisert nulllogg VPN-leverandør
 • Dedikert IP-alternativ
 • Stor verdi
Ulemper
 • Apper kan bruke litt mer polsk
 • Noen periodiske tilkoblingsproblemer

TOPPVERDI VPN FOR UK: PureVPN er en utmerket leverandør for streaming av britisk og utenlandsk media. Den kommer med en brukervennlig og godt støttet app, et massivt servernettverk og en prislapp som ærlig talt gjør den til en av de beste tilbudene rundt.

3. NordVPN

NordVPN-logo

Du kan ikke gå galt med NordVPN som ditt britiske VPN-valg. Enkelt sagt, de gjør alt.

NordVPN er ledende for antallet britiske servere, og antallet er 610 servere på ett sted. At servertallet går opp veldig regelmessig også.

Utover Storbritannia inkluderer NordVPNs serverliste totalt 5645 servere i 58 land – et veldig imponerende antall. Serverhastighetene er helt topp.

For privatlivets fred er NordVPN der oppe med det beste av dem. De logger ikke noe. De opererer også fra Panama, et land uten lover om lagring av data, fullstendig ubegrenset tilgang til internett og null myndighetsovervåking.

DNS-lekkasjebeskyttelse og en drepsbryter er selvfølgelig til stede og regnskapsført. Men, NordVPN tilbyr også flere anonymitetsfunksjoner som andre leverandører ikke gjør, for eksempel en dobbel VPN, Tor over VPN og tilslørte servere.

NordVPN er også en utmerket leverandør for konsekvent tilgang til BBC iPlayer og mange andre britiske strømmetjenester. Strømbrudd er få og langt mellom (og fikses raskt).

Pros
 • Utmerket personvern med null logging
 • Stort (og stadig voksende) servernettverk
 • God tilkoblingsytelse
 • Spesialtjenere (inkludert dobbel VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, enkel å bruke klient
 • Fungerer med Netflix og de fleste andre strømmetjenester
 • Tillater Torrenting og P2P
 • Tilbyr dedikerte IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunksjon
 • Litt kostbar på kortsiktige planer

En VPN som gjør alt: Hvis du leter etter en VPN for Storbritannia som gjør alt godt, må du ikke se lenger enn NordVPN. Du får en brukervennlig app, strømtilgang, høye tilkoblingshastigheter og utmerket sikkerhet, alt til en veldig rimelig pris.

4. Surfshark

Surfshark-logo

Som en relativt nykommer, er det ikke sikkert at Surfshark er en leverandør du har hørt om. Men de er utvilsomt verdige en plassering på en hvilken som helst beste VPN for Storbritannias liste.

Det starter med en streng policy for ikke-loggføring og en operasjonsbase fra De Britiske Jomfruøyene, som begge sikrer ditt personvern på nettet veldig pent.

Surfshark driver over 1040 servere i 63 land, inkludert flere steder i Storbritannia. Og disse serverne er sikkert raske, perfekte for streaming av video og P2P (som selvfølgelig er tillatt).

Å fjerne blokkering av strømningssider og -tjenester i Storbritannia er også en lek med Surfshark. BBC, ITV, Channel 4 og Netflix fungerer alle nydelig fra utlandet.

Surfsharks klient har et rent, moderne og intuitivt design. Det tilbyr utmerkede krypterings- og protokollalternativer, personvernfunksjoner som dobbel VPN og en kill switch, og lar deg til og med bruke dine egne DNS-servere.

Og nevnte jeg Surfshark er den eneste leverandøren som ga deg ubegrensede samtidige tilkoblinger?

Pros
 • Utmerket personvern og sikkerhet uten logging
 • Stor serverytelse
 • Fjern blokkering av Netflix, BBC og mange andre
 • Enkel å bruke klient
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Forrykende støtte
 • Rimelig
Ulemper
 • Inkonsekvent hastighet på noen få steder
 • Ganske treg kundestøtte

EN UTMERKET NYHJELP: Ikke bare tilbyr Surfshark alle funksjoner du trenger, men de har også utmerket support døgnet rundt, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og en av de rimeligste abonnementsplanene rundt – spesielt hvis du drar fordel av salget deres. Det hele gir en flott britisk VPN-opplevelse.

5. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

ExpressVPN tilbyr en ren, polert og moden opplevelse for enhver britisk VPN-bruker. De er en kjent og respektert leverandør.

ExpressVPN er basert på De Britiske Jomfruøyene, en personvernvennlig jurisdiksjon, og er ikke en annen loggføringstjeneste. De kjører dusinvis av raske servere fra fire forskjellige steder i Storbritannia.

ExpressVPNs klient er så ren og enkel å bruke som den blir. Det er veldig sikkert, og for mer avanserte brukere tilbyr nyttige funksjoner som delt tunneling for å bedre styre trafikkontrollen.

Å fjerne blokkering av BBC iPlayer og andre strømningssider i Storbritannia fungerer ganske konsekvent med ExpressVPN, og hvis du noen gang får problemer, blir kundestøtten deres generelt anerkjent som den beste i bransjen.

Når jeg berører i min fulle anmeldelse, er ulempen med ExpressVPN den relativt høye prisen. Når det er sagt, får du virkelig pengene dine, pluss at ExpressVPN pleier å tilby spesielle rabatter fra tid til annen også.

Og med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, er det absolutt ingen risiko å prøve dem.

Pros
 • En funksjonsrik og intuitiv klient
 • Sterk back-end teknologi
 • Mange servere og serverplasser
 • Rask og jevn tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix
 • Topp kundesupport
Ulemper
 • Noe samlet logging
 • Ikke den billigste

STOR REPUTASJON: Hvis du leter etter en VPN som tilbyr topp anonymitet og online personvern, er klarert av millioner og har utmerket 24/7 support, ikke ignorere ExpressVPN. Til tross for de litt høyere kostnadene, er de vel verdt det.

Gratis VPN-bruk i Storbritannia

Alle leverandørene jeg har listet opp ovenfor som de beste VPN-ene for Storbritannia er betalte tjenester. Selv om det er mange gratis VPN-alternativer, tror jeg ikke det er noen god ide å bruke et (og personlig ville jeg aldri gjort det).

Det er mange forskjeller mellom betalte og gratis VPN-er som tungt vipper skalaene til førstnevnte. Kjernen i det er at når du går gratis, i stedet for å betale for tjenesten med penger, slutter du å betale med ditt privatliv, personlige data, tid eller alle tre.

Gratis britiske VPN-leverandører er kjent for et antall shenanigans, fra å injisere annonser i nettleseren din, til å selge din personlige informasjon og online vaner. Alle disse tingene genererer penger for dem på din regning.

Med en gratis VPN har du også ganske slanke sjanser for å kunne se slike som BBC iPlayer, ITV Hub eller UK Netflix. De er et enkelt mål for disse strømmetjenestene og fikser sjelden tilgang når den har blitt blokkert.

Hvorfor bruke en VPN i Storbritannia

Som kort nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, er det mange grunner til at du kanskje vil vurdere å bruke en VPN i Storbritannia. De koker ned til følgende:

 1. Online overvåking og logging
 2. Internett-sensur
 3. Juridiske problemer ved torrenting, fildeling og streaming av materiale
 4. Få tilgang til utenlandsk geo-blokkert innhold

Hvis du er i Storbritannia, er dette hva hver av disse betyr for deg.

UK ISP Online overvåking og aktivitetslogging

Takket være Investigatory Powers Act 2016 (med passende kallenavn Snoopers ‘Charter), kan britiske rettshåndhevelses- og etterretningsbyråer lovlig skaffe og analysere alle former for kommunikasjons- og kommunikasjonsdata, inkludert selvfølgelig internettaktivitetene dine.

En av lovens bestemmelser sier at britiske Internett-leverandører må føre journal over internettforbindelser, inkludert hvilke nettsteder du har besøkt, i et helt år. All denne informasjonen er tilgjengelig og gjennomgåbar av myndighetene når som helst uten garanti.

Stopp online overvåking i Storbritannia med en VPN

Selv om du ikke har noe å skjule, burde ikke denne ideen sitte bra sammen med deg.

Mer bekymringsfullt er fortsatt en britisk lov som ble vedtatt i 2019, noe som gjør det ulovlig å se på terrorpropaganda på internett. En slik handling er straffbar med inntil 15 år i fengsel.

Det er et par betydelige problemer med denne loven. Hva som kvalifiserer som terror propaganda er ikke nødvendigvis godt definert. Og det er en streik, og du har lovgivning.

Med andre ord, selv om du ved en tilfeldighet havner på et nettsted som har terrorpropaganda eller ser på noe du ikke tror at til og med eksternt ligner det, men britisk lovhåndhevelse gjør det, kan du være i alvorlige juridiske problemer.

Ved å bruke en VPN når du er koblet til en britisk Internett-leverandør, skjuler du effektivt alle nettsteder du besøker og online tjenester du bruker for dem. Du holder de eneste vanene dine for deg selv (som det skal være) og beskytter deg mot potensiell utilsiktet juridisk fare.

Storbritannias Internett-sensur

Gjennom mandater til Internett-leverandører blokkerer Storbritannia tilgang til et betydelig antall nettsteder. Sannsynligvis er den mest kjente saken om dette fildelingsnettstedet The Pirate Bay, selv om det er mange andre – over 700 000 for å være presise.

Blokkerte nettsteder i Storbritannia inkluderer alt fra voksent innhold og spill, til fildelings- og streaming-nettsteder. Hvis noen forteller deg at internett i Storbritannia er åpent og gratis, tar de feil.

Ved å bruke en VPN i Storbritannia omgår internett sensur

Jeg er enig i at noen nettsteder kan være et problem, men jeg tror ikke vilkårlig internettsensur er svaret.

Selv om det er andre måter å fjerne blokkering av et nettsted og side-trinn disse sensurforsøkene, er den mest pålitelige metoden å bruke en VPN.

Alt du trenger å gjøre er å koble enheten din til en VPN-server i et sensurfritt land nær Storbritannia (dette bidrar til å sikre god ytelse), og du vil kunne få tilgang til ethvert nettsted. Nederland eller Island er gode valg.

Torrenting, fildeling og Kodi-streaming i Storbritannia

Storbritannia har noen veldig hard straff for brudd på opphavsretten. Nedlasting eller deling av til og med deler av noe opphavsrettsbeskyttet materiale kan føre til store bøter og fengselsvilkår på opptil 10 år.

Nesten hver BitTorrent har et innebygd krypteringsalternativ, men det gjør dessverre lite for å beskytte deg. Ja, den britiske Internett-leverandøren din vil ikke kunne se innholdet i det du deler, men IP-en din vil fremdeles bli fullstendig eksponert.

Basert på IP-en din, kan alle som bryr seg (som medieselskaper eller copyright-troll) raskt finne ut nøyaktig hvilket materiale du laster ned eller laster opp og handle deretter.

De samme britiske opphavsrettslovene gjelder for streamingplattformer som Kodi. Selv om du teknisk sett ikke laster ned noe, kan streaming av copyright-materiale gi deg like store problemer.

En VPN krypterer ikke bare forbindelsen din, holder Internett-leverandøren i mørket, men skjuler også IP-adressen din, og beskytter deg mot tingenes innholdskilde. Å bruke en VPN vil holde deg både anonym og trygg.

Ser på amerikansk Netflix og annet innhold i Storbritannia

Mens du er i Storbritannia, kan det være lurt å bruke en online tjeneste i et annet land. Det kan være streaming-spiller av en utenlandsk TV-kanal, den amerikanske versjonen av Netflix (og deres mer omfattende bibliotek), eller noe i mellom.

Alt slikt innhold vil sannsynligvis bli geo-blokkert fra Storbritannia og ikke tilgjengelig med mindre du fysisk befinner deg i landet med opprinnelse. Og en VPN kan fikse det.

Ved å koble til en server i landet innholdet kommer fra, vil enheten din bli sett på som å være der. Enten du er i Storbritannia eller hvor som helst ellers i verden, det som nå ble blokkert vil nå være tilgjengelig.

VPN for UK Expats

Hvis du ikke bor i Storbritannia eller tilbringer betydelig tid i utlandet, er det fortsatt minst en utmerket grunn til å investere i en topp VPN for Storbritannia og skaffe deg en britisk IP: strømme innhold og omgå geo-blokkering.

Streaming britisk TV

Den viktigste grunnen til at noen utenfor Storbritannia ønsker å få en britisk VPN er å få tilgang til landets utmerkede strømmetjenester som BBCs iPlayer, Channel 4’s All 4, eller ITV Hub – en VPN er uten tvil den beste måten å se britisk TV i utlandet.

Hvis det virkelig er målet ditt, bør du være klar over at alle disse selskapene gjør sitt absolutt beste for å stoppe deg i sporene (spesielt BBC). På grunn av dette fungerer ikke mange (og kanskje til og med de fleste) VPN-er for dette formålet.

De beste britiske VPN-ene kan streame alle britiske TV-kanaler

Hver VPN vil før eller senere bli identifisert som sådan og blokkert av BBC og andre. Det er ingen vei rundt det.

Det som skiller de beste britiske VPN-ene for mindre tilbydere, er hvor raskt de kommer i gang.

Når de er klar over at de er blokkert, kan toppleverandører fikse tilgang til strømmetjenester i Storbritannia om en dag eller to. Andre VPN-er gjør det i mye saktere tempo (forutsatt at de i det hele tatt gjør det), og legger britiske TV-seevaner på is i flere uker om gangen.

Forresten, hver britisk VPN jeg nevner på denne siden gjør tilgang til BBC iPlayer og andre videoprodusenter til en av prioriteringene sine, og når de blir blokkert, får ting vanligvis ting til å gå veldig raskt igjen.

Bunnlinjen

Det har ikke noe å si om du bor i Storbritannia eller tilbringer mesteparten av tiden din i utlandet. En VPN er et utmerket verktøy å ha i arsenal. Det kan hjelpe deg med å holde deg anonym online, bruke fildelingstjenester trygt og hjelpe deg å tilfredsstille dine britiske TV-ønsker.

Uansett hva dine mål er, vil enhver leverandør av denne listen over de beste VPN-ene for Storbritannia gjøre et utmerket valg og tjene deg veldig bra.

Du vil kanskje også like:
 • Få en britisk IP-adresse i 5 enkle trinn
 • Hva gjør du hvis din BBC iPlayer VPN ikke fungerer
 • Er VPN-er lovlige i Storbritannia
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map