De beste VPN-ene for Tyskland i 2020

Utvalgt bilde for beste VPN Tyskland


VPN-bruk i Tyskland øker og forståelig nok. VPN-er er det perfekte verktøyet for å sikre personvern på nettet, forhindre myndighetsovervåking, se geobegrenset innhold og laste ned torrents.

Det er imidlertid mange valg, og det er ikke alltid så lett å finne en leverandør blant publikum som vil gi topp ytelse, sikkerhet og online frihet til en rimelig pris..

Men det er derfor jeg er her. VPN er det jeg gjør. Jeg prøver dem ut, presser dem til sitt ytterste og identifiserer både styrker og svakheter. Nedenfor finner du en oversikt over hva som anses å være de beste VPN-ene for Tyskland.

Det har ikke noe å si om du er i Tyskland og ønsker å få ubegrenset og sikker tilgang til nettsteder og tjenester i resten av verden, eller om du er utenfor landet og prøver å streame tyske TV-kanaler som ARD eller ZDF. Disse VPN-ene vil levere.

Oversikt over de beste VPN-ene for Tyskland

I tilfelle en liste over de beste tyske VPN-ene er alt du leter etter og ikke er interessert i detaljer eller å lese hele artikkelen, er her en rask oversikt over de beste leverandørene.

 1. CyberGhost

  Enkel å plukke opp og bruke, med strenge retningslinjer for ikke-logging, imponerende sikkerhet og hastigheter og et stort servernettverk. En av de beste verdiene rundt.

 2. NordVPN

  En prisgitt leverandør som gjør alt. Har et av de største nettverkene, utmerket personvern, avanserte sikkerhetsfunksjoner og jevn tilgang til geo-blokkert innhold.

 3. PureVPN

  Etablert VPN-tjeneste med raske servere i enorme 131 land. Har pålitelig streaming av utenlandsk innhold og bred enhetsstøtte til svært lave kostnader.

 4. ExpressVPN

  Pålitelig selskap med raske og sikre servere, ingen logging, og en polert og brukervennlig klient. Leveres med utmerkede spørsmål uten 30 dager pengene tilbake.

 5. Surfshark

  Nyere VPN-tjeneste som tilbyr alt du trenger for en veldig lav pris. Har utmerkede sikkerhetsalternativer, en enkel å bruke stabil klient, og tillater ubegrensede tilkoblinger.

Hvorfor bruke en VPN i Tyskland

Selv om Tyskland har en dypt inngrodd tendens til personvern og sikkerhet for data, er det fortsatt mange grunner til at du som internettbruker der ønsker å bruke en VPN.

Tyskland er en del av et globalt overvåkningskollektiv kjent som 14 Eyes. Det betyr at de er forpliktet til å dele innsamlet etterretning med andre medlemsland (inkludert USA og Storbritannia) når de blir bedt om å gjøre det.

Og det er absolutt informasjon å dele.

BND, Tysklands føderale etterretningsbyrå, har omfattende spionerkrefter og overvåker aktivt internettaktivitet. På forespørsel kan det få opptil 10 ukers loggført brukerdata fra noen av landets Internett-leverandører (som åpenbart er informasjon ISP-ene må registrere og oppbevare).

Tyskland har også strenge lover for nedlasting eller deling av opphavsrettsbeskyttet materiale. Landet har også en notorisk tvetydig policy for rettferdig bruk, noe som gjør det risikabelt for selv legitime brukere av opphavsrettsbeskyttede verk å håndtere slike filer.

Samlet sett er disse grunnene bare overbevisende nok argumenter for å bruke en VPN i Tyskland. Men vent, det er mer.

En annen stor grunn til å bruke en VPN i Tyskland er å unngå noen av de mest aggressive onlineinnholdsbegrensningene i verden. Tyske domstoler har vært veldig sympatiske for rettighetshaverne i det siste, på et tidspunkt som blokkerte en enorm mengde YouTube-videoer over lisensspørsmål.

Å bruke en VPN for å unngå innholdsrestriksjoner har også den glade bieffekten av å la brukerne se regionaliserte versjoner av sine favorittstrømmeplattformer som Netflix. Det gjør det også mulig å se innhold fra landsspesifikke tjenester som BBC iPlayer (bare UK) og Hulu (bare USA).

På en måte er en VPN som et pass til en verden med nytt og ubegrenset underholdningsinnhold.

Hva du skal se etter i en tysk VPN

Det er mange tilgjengelige VPN-alternativer for tyske brukere å velge mellom, men de er ikke alle skapt like. Hvis du skal ta det valget, er det hva du skal se etter.

 • Flere servere i Tyskland

  Hvis du vil bruke VPN-en din for personvern og ekstra sikkerhet mens du er online i Tyskland, vil du at VPN-servere skal være i nærheten. Jo høyere antall-servere spredt over flere tyske byer, jo bedre. Dette vil bidra til å garantere best mulig tilkobling og internettopplevelse.

 • Servere i andre land

  For å bruke en VPN i Tyskland for å få tilgang til nettsteder som bare er tilgjengelige i andre land, trenger VPN servere som ligger der. Hvis du ikke kan forutsi hvilke land du vil være interessert i, velg en leverandør med det bredeste spekteret av muligheter.

 • Stabile og høyhastighetsforbindelser

  For å opprettholde en god brukeropplevelse på nettet, trenger du en rask VPN. Periode. Med mindre en tjeneste tilbyr raske tilkoblinger som er stabile nok til å støtte ting som nedlastinger og HD-videostreaming, er det mye mindre sannsynlig at du bruker VPN-en og kryper hver gang du må gjøre det.

 • Strenge retningslinjer for ikke-logging

  Som nevnt tidligere, er Tyskland strenge når det gjelder spørsmål som krav om opphavsrett. For å beskytte deg selv med en VPN riktig, er det viktig at du velger en leverandør av ingen logger, slik at hvis myndighetene banker på, de rett og slett ikke har noe å dele.

 • P2P-støtte

  Hvis du ønsker å bruke P2P-applikasjoner over et VPN mens du er i Tyskland, må du forsikre deg om at leverandøren tillater bruk av disse tjenestene. Selv om de fleste gjør det, er dette ikke gitt.

 • Utmerket kryptering og sikkerhet

  Siden VPN-er er sikkerhetsverktøy, bør du også velge en leverandør som tilbyr avansert kryptering og DNS-lekkasjebeskyttelse. Hvis det er mulig, bør VPN-en du velger også ha en kill switch-funksjon for å forhindre surfing etter uventede koblinger.

Det er noen få andre hensyn når du velger VPN, selv om de som er oppført ovenfor er de viktigste. Avhengig av dine spesifikke behov, kan det hende du også kan klare deg uten noen av disse funksjonene. Når det er sagt, vil de beste VPN-tjenestene for Tyskland tilby dem uansett, og her er det ikke noe som heter for mye av det gode.

De beste VPN-ene for Tyskland

Nå som vi vet hva vi ser etter, er det på tide å komme i gang. Uten videre, her er de beste VPN-tjenestene du kan bruke i Tyskland.

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

Hvis du aldri har hørt om CyberGhost, kan det skyldes at de var en relativt liten leverandør inntil nylig. De er nå en VPN med et av de største fotavtrykkene i bransjen, og i dette tilfellet er det en god ting.

Basert i Romania og har over 7100 servere i 90 land (med 684 servere i tre byer i Tyskland alene), er nettverket deres enormt. Det gjør dem til et utmerket valg for tyske brukere, siden du ikke har mangel på tilkoblingsalternativer.

På toppen av det har CyberGhost en strenge retningslinjer for ikke-logging, tilbyr 256-bit AES-kryptering via OpenVPN-protokollen og har raske tilkoblingshastigheter.

CyberGhost har også nylig lagt til spesialiserte servere som konsekvent kan fjerne blokkering av Netflix og lignende strømmetjenester som Storbritannias BBC iPlayer, noe som gjør dem til et av de bedre valgene for tilgang til geo-blokkert innhold.

Pros
 • Null logging for maksimal personvern
 • Utmerket serverdistribusjon med over 7100 servere i 90 land
 • Veldig rask tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Lar P2P torrenting
 • Lang 45-dagers pengene-tilbake-garanti
Ulemper
 • Morselskap med tvilsomt omdømme
 • Innviklet manuelt OpenVPN-oppsett
 • Fungerer ikke fra Kina

Beste VPN for Tyskland: CyberGhost tilbyr alt du kan forvente av en VPN i toppklasse. Takket være den nåværende bunten med CyberGhost-avtaler, er de også en av de rimeligste leverandørene på denne listen og gir deg til og med en bransjeledende 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Få andre tjenester tilbyr en komplett pakke for tyske VPN-brukere.

2. NordVPN

NordVPN-logo

Panama-baserte NordVPN har raskt bygget en VPN-tjeneste som er en styrke å regne med. Enkelt sagt, de har alt. Til å begynne med driver de et veldig imponerende nettverk. Over 5600 servere i 58 land er det du kan forvente.

Serverne deres har 256-biters AES-kryptering, støtter OpenVPN, og deres klient har innebygd dreper heksefunksjonalitet.

Men NordVPN stopper ikke der. De gir også dobbel VPN, støtter Tor over VPN-tilkoblinger, og tilbyr utmerket hastighet og stabilitet som er godt egnet for HD-videostreaming.

NordVPN spesialiserer seg også i å fjerne blokkering av begrensede nettsteder og jobber utrettelig for å holde tilgang til Netflix, Hulu og BBC iPlayer til enhver tid..

Med 309 servere i Tyskland på to lokasjoner og en skuddsikker ikke-loggføringspolicy, er NordVPN den sveitsiske hærkniven til VPN-leverandører for tyske brukere.

Pros
 • Utmerket personvern med null logging
 • Stort (og stadig voksende) servernettverk
 • God tilkoblingsytelse
 • Spesialtjenere (inkludert dobbel VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, enkel å bruke klient
 • Fungerer med Netflix og de fleste andre strømmetjenester
 • Tillater Torrenting og P2P
 • Tilbyr dedikerte IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunksjon
 • Litt kostbar på kortsiktige planer

Gjør alt: Hvis du leter etter en VPN som gjør alt godt, er NordVPN et perfekt valg. Enhver bruker vil sette pris på sin utmerkede sikkerhet og høye tilkoblingshastigheter – som alle kommer til en veldig rimelig pris.

3. PureVPN

PureVPN-logo

PureVPN er en bransjeveteran og har eksistert siden 2007. De har base i Hong Kong og har omtrent det mest omfattende nettverket du finner, med servere i 131 land. Det er nesten ingensteds i verden de ikke når, og serverne deres er raske også.

Av disse serverne er 201 lokalisert i Tyskland, fordelt på fem forskjellige byer. De har også maskinvare som er spesielt optimalisert for geografisk begrenset strømming, noe som gjør dem ideelle for tyskere som ønsker å se utenlandsk videoinnhold.

Foruten deres nettverk, er det som også skiller denne leverandøren deres støtte til over 50 forskjellige plattformer og enheter. Hvis den kobles til internett, kan du kjøre PureVPN på den.

PureVPN tilbyr 256-biters AES-kryptering, leveres med en drapsbryterfunksjon, og deres brukervennlige klient blokkerer selv annonser og virus når de er koblet til VPN.

Pros
 • Utmerkede hastigheter
 • Stort servernettverk (131 land)
 • Fjern blokkering av Netflix, iPlayer og over 70 andre strømmetjenester
 • Kompatibel med over 50 enheter og plattformer
 • Uavhengig verifisert nulllogg VPN-leverandør
 • Dedikert IP-alternativ
 • Stor verdi
Ulemper
 • Apper kan bruke litt mer polsk
 • Noen periodiske tilkoblingsproblemer

Toppverdi tysk VPN: PureVPN er en utmerket løsning hvis du vil streame utenlandske medier eller har en rekke enheter du vil bruke en VPN på. Med kryptering og adblokkering av industristandard kastet inn, er det et godt valg som kommer til en god pris.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Hvis du leter etter en VPN-leverandør som er en flott allrounder, er ExpressVPN det. ExpressVPN er basert på de britiske jomfruøyene og har 3000+ servere i 95 land, inkludert på to tyske lokasjoner.

Legg til en politikk uten logging, 256-biters kryptering og lynraske tilkoblingshastigheter, og det er klart hvorfor ExpressVPN laget listen min.

Det er ingenting du ikke kan gjøre med ExpressVPN. De støtter P2P, opphever blokkering av strømningssider, og støtter til og med delt tunneling for maksimal trafikkontroll.

Hvis de har en ulempe, er det prisen: ExpressVPN er de dyreste leverandørene på denne listen. Men de er vel verdt det. Og de tilbyr salg fra tid til annen også.

I tillegg får du en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som betyr at det er liten risiko for å prøve dem ut.

Pros
 • En funksjonsrik og intuitiv klient
 • Sterk back-end teknologi
 • Mange servere og serverplasser
 • Rask og jevn tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix
 • Topp kundesupport
Ulemper
 • Noe samlet logging
 • Ikke den billigste

Utmerket omdømme: Hvis du vil ha en leverandør som tilbyr utmerket personvern og anonymitet, kunnskapsrik 24/7 support og har et bunnsolid rykte, er ExpressVPN veien å gå. De godtar til og med Bitcoin-betaling hvis du ønsker å unngå konvensjonelle transaksjoner og maksimere personvernet ditt.

5. Surfshark

Surfshark-logo

Surfshark er en relativt nykommer i VPN-bransjen, og er veldig verdig å se etter enhver tysk VPN-shopper. Til å begynne med opererer de et 1040+ servernettverk spredt gjennom mer enn 63 land, inkludert, selvfølgelig, Tyskland.

I likhet med ExpressVPN opererer Surfshark utenfor De Britiske Jomfruøyene, utenfor rekkevidde for et hvilket som helst myndighets spionagentur. De har også en streng policy for ikke-loggføring.

Surfsharks kunder bruker 256-biters kryptering, via OpenVPN eller IKEv2 og bruker en SHA512-godkjenning hash og 2048-bit DHE-RSA nøkkelutveksling med PFS. Det setter Surfshark i en klasse av seg selv når det gjelder sikkerhet.

På toppen av det får du muligheten til dobbel VPN-støtte, en kill switch, private DNS-servere, P2P og streaming-støtte, og til og med ubegrensede samtidige klientforbindelser (den eneste premiumleverandøren som gjør dette).

Pros
 • Utmerket personvern og sikkerhet uten logging
 • Stor serverytelse
 • Fjern blokkering av Netflix, BBC og mange andre
 • Enkel å bruke klient
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Forrykende støtte
 • Rimelig
Ulemper
 • Inkonsekvent hastighet på noen få steder
 • Ganske treg kundestøtte

Ubegrensede samtidige tilkoblinger: Selv om Surfshark er ganske nytt, tilbyr de alle tekniske funksjoner du trenger. Legg til 24/7 support, utmerkede tilkoblingshastigheter, en billig abonnementsplan (spesielt med dagens avtale), og en problemfri 30-dagers pengene-tilbake-garanti, og du har en oppskrift for glade tyske VPN-brukere.

Gratis VPN-bruk i Tyskland

Selv om det er mulig å bruke de fleste gratis VPN-tjenester i Tyskland, er det ikke den beste ideen. Som med mange såkalte gratisprodukter, har gratis VPN-er skjulte kostnader. Men i stedet for å betale med penger, betaler du med tiden din, personvernet, personlig informasjon eller alt dette.

Noen tjenester vil for eksempel selge brukerdataene dine for å betale for operasjoner og tjene penger, mens andre injiserer annonser i nettleseren din mens du surfer på internett.

Og uansett hvordan en gratis leverandør tjener penger på driften deres, er den ene tingen de ikke bekymrer seg for mye for sikkerhet. Sammenlignet med betalte VPN-er tilbyr gratis tilbydere ikke nesten den typen beskyttelse du kan forvente.

Med betalte VPN-tjenester som koster nesten ingenting, bør dette være en enkel avgjørelse.

Torrenting i Tyskland

Å ha noe av den strengeste opphavsrettshåndhevelsen i verden, er å pirre piratkopiert materiale i Tyskland ulovlig og farlig virksomhet. Opphavsretts-troll, som sender truende brev til alle som mistenkes for å laste ned eller dele beskyttet materiale, er vanlig.

Domstoler i Tyskland har også avgjort at foreldre må rapportere når barna deres begår brudd på opphavsretten, så fildeling innen tyske grenser er som et spill med russisk rulett.

Derfor er det bare å kreve bruk av VPN i Tyskland hvis du har tenkt å bruke P2P-tjenester til noe som helst formål. Selv om spesifikke filer er lovlige å dele og laste ned, tillater det tyske systemet for mye misbruk og gjør lite for å beskytte deg.

Med en VPN, som en tysk BitTorrent-bruker, kan du holde deg trygg fra beskyldninger om brudd på copyright og hvile lett.

Internettovervåkning i Tyskland

Til tross for Tysklands sterke tilbøyeligheter til brukers datasikkerhet og personvern, er de ikke avvillige til å samarbeide med utenlandske etterretningsbyråer. Det har til og med kommet rapporter om at de tyske etterretningsbyråene har engasjert seg i å spionere i samarbeid med USAs NSA de siste årene.

Av den grunn bør du som tysk internettbruker ha all grunn til å tro at internettaktivitetene dine ikke er immun mot utenlandske og innenlandske spioner.

Oddsen er at uten at du bruker en VPN som et ekstra lag med forsvar, er dataene dine rett og slett ikke så sikre.

Tyske lov om dataoppbevaring

Tyskland har en av de mest omfattende databeskyttelseslovene i verden. Likevel er det en grunn til å tro at den tyske regjeringen begynner å spikke bort mot de beskyttelsene.

De har allerede prøvd å presse på for omfattende lover om datalagring for tyske internettleverandører. Selv om deres mandat foreløpig er bundet i rettssaker, kan det tre i kraft når som helst.

Hvis det gjør det, vil alle som bruker internett i Tyskland møte utsiktene til rutinemessig datainnsamling om sine aktiviteter. Det er ikke klart hvor mange detaljer Internett-leverandører vil spore og lagre, men absolutt nok til å lage et ganske nøyaktig bilde av hva du gjør på nettet.

Ved å koble til et VPN ville du selvfølgelig være immun mot slik datainnsamling. De er en flott måte å forhindre sporing av Internett-leverandører, som er enda en grunn til at flere og flere tyskere bruker dem.

Geo-begrenset innhold

I Tyskland er det dessverre nesten ingen ende på internettjenestene du finner blokkerte. Mellom regionale begrensninger på Netflix og BBCs iPlayer, til nevnte juridiske spats som slår mye av YouTube ut av handling, er det litt av minefelt.

Det er den samme historien hvis du reiser utenfor landet og prøver å streame populære tyske kanaler som ARD eller ZDF. Det kan du ikke.

For tyskere som ønsker å få tilgang til favorittnettstedene sine i utlandet, fritt utforske internasjonalt innhold eller bare pålitelig få tilgang til store globale online tjenester, er en VPN et must.

Hvis du er i Tyskland og ikke bruker en VPN, går du glipp av mye bra online innhold.

Bunnlinjen

Enten du bor i eller besøker Tyskland eller en tysk statsborger som for tiden er i utlandet, vil hver VPN-tjeneste jeg dekket i denne artikkelen tjene deg godt. De hjelper deg med å opprettholde ditt personvern på nettet, lar deg se geobegrenset innhold og beskytte deg mot både myndighetsovervåking og når du bruker P2P-tjenester.

Bli med på millioner av andre tyskere som allerede bruker VPN-er og kos deg på internett slik det var ment å nytes.

Du vil kanskje også like:
 • Få en tysk IP-adresse i 5 enkle trinn
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map