De beste VPN-ene uten logg i 2020

Utvalgt bilde for beste VPN som ikke holder loggartikkel


Vi bruker VPN-er for å beskytte våre data og personvern på nettet. Dessverre er det mange av oss som har tillit til leverandører som kanskje ikke lever opp til slutten av avtalen. Og hvilken som helst VPN som logger dataene dine, uansett hvor lite av den, faller inn i den kategorien.

Når en VPN fører logger, vet det ikke hvor informasjonen kan havne. Hackere kunne finne en måte å stjele den på. Det kan selges til annonsører. Det kan til og med overføres til offentlige etater på forespørsel.

En ikke-logg-VPN garanterer derimot ditt privatliv. De kan ikke miste, selge eller snu data som de ikke har i utgangspunktet.

Så hvis du liker meg, liker du personvernet ditt, her er alt du trenger å vite om VPN-logging og velge den beste VPN-loggen uten behov..

Oversikt over de beste VPN-ene uten logg

Tid er penger. Hvis du har det travelt og bare er interessert i en rask oversikt over hva som anses å være de beste VPN-ene uten logg, uten å gå i detalj, her.

Hver av disse leverandørene uttaler ikke bare eksplisitt i personvernreglene eller tjenestevilkårene at de ikke logger seg, men kravene deres har også stått opp til tredjepartsrevisjoner eller er bekreftet i rettssaker.

 1. NordVPN

  Den beste VPN uten logg. En bunnsolid nullhogstpolitikk bekreftet av en uavhengig revisjon på slutten av 2018. Intuitiv app med massevis av funksjoner, stort servernettverk, utmerkede hastigheter, god pris.

 2. VyprVPN

  Nylig overført til null logging og bekreftet som sådan av en uavhengig revisjon. Basert i Sveits, har god ytelse, sterk sikkerhet, P2P-vennlig, fungerer i Kina.

 3. ExpressVPN

  Ironclad politikk uten logging bekreftet av tyrkisk datasenterangrep og serverbeslag. Stor anseelse og kundeservice, utmerkede hastigheter, fildelingsvennlig, brukervennlig app.

 4. CyberGhost

  Publiserer årlige gjennomsiktighetsrapporter som støtter deres loggfrie policy. Enkel å bruke, kjører stort servernettverk, billig og tilbyr en best mulig 45-dagers pengene tilbake-garanti.

 5. SurfShark

  En nyere leverandør med en superstreng nullpolicy. Utmerkede sikkerhets- og krypteringsalternativer, raske servere, ubegrensede samtidige tilkoblinger, en av de laveste prisene rundt.

Hva er en VPN uten logg?

En ingen logging VPN er en leverandør som ikke samler inn eller lagrer noe av informasjonen din eller aktiviteten din når de passerer gjennom VPN-nettverket. Dette inkluderer:

 • Internett-leverandøren din tilordnet IP-adresse
 • IP-adressen til VPN-serveren du bruker
 • IP-adressene eller annen informasjon om nettstedene eller tjenestene du bruker
 • Plasseringen du kobler fra
 • Når du kobler til og når du kobler fra VPN
 • Hvor mye båndbredde bruker du
 • Spesifikasjoner på enheten din, som klientversjonen eller operativsystemet

I utgangspunktet, selv om de ville, burde VPN-leverandøren selv ikke være i stand til å finne ut noe om hvordan du bruker tjenesten deres og hva du gjør på nettet. Hvis de ikke kan gjøre det, vet du at ingen andre vil være i stand til det heller.

Når det er tilfelle, har du en sann VPN uten logg.

Hvorfor trenger du en VPN uten logg?

Mange av oss bruker VPN-er for å beskytte dataene våre og er anonyme når vi bruker internett. Vi har alle våre grunner til det.

Ved å bruke en VPN forhindrer du internettleverandøren din, annonsører, nettsteder eller tjenester din bruk, og noen ganger til og med myndigheter fra å samle inn informasjon om deg og hva du gjør online.

Problemet er at når du bruker en VPN til dette formålet, stoler du på at VPN-leverandøren ikke skal gjøre den samme typen datainnsamling og aktivitetslogging du håper å unngå.

Så lenge VPN logger, spiller det ingen rolle om de er overbevist om ikke å dele informasjonen din villig. Loggene er der. Hvis leverandøren noen gang blir kompromittert av noen, er dataene dine gratis å ta.

Avhengig av hvilket land VPN-leverandøren din opererer fra, kan de også være lovpålagt å overføre loggene til enten det lands regjeringen eller spionbyråene, eller en av deres allierte.

Har du noen gang hørt om Five Eyes intelligensallianse (eller Six Eyes, Nine Eyes eller Fourteen Eyes for den saks skyld)? Når dataene dine er der ute, vet det ikke hvor langt de kan gå.

Den eneste måten å sørge for at du og dine online aktiviteter forblir anonym er ved å bruke en VPN som ikke fører noen logger.

Hvis det ikke er lagret informasjon til å begynne med, er det ingenting å stjele, selge, analysere, overlate til copyright-troll eller overlevere til myndighetene.

De beste VPN-ene uten logg

Hvis du vil beholde personvernet ditt og anonymiteten på internett, er det helt klart viktig å bruke en VPN-tjeneste uten logg. Hvis du er på jakt etter en, for å hjelpe deg med søket ditt, er her en kort liste over hva jeg anser som de beste VPN-ene for dette formålet.

Vær oppmerksom på at for en leverandør som skal lage min beste VPN-liste uten logg, trenger de ikke bare å hevde å være en logløs tjeneste, men like viktig, også oppfylle disse påstandene. Hvordan kan de gjøre det? Enten gjennom uavhengige revisjoner eller virkelige situasjoner (rettssaker, myndigheter som bryter ned dører osv.)

1. NordVPN

NordVPN-logo

Panama-baserte NordVPN er et av de mest anerkjente og populære navnene i VPN-bransjen. Og med rette. De tilbyr en utmerket service til en god pris.

NordVPN har en streng policy for ikke-loggføring og har nylig gjennomgått en uavhengig revisjon for å bevise den. De godtar også betaling med cryptocurrencies hvis du leter etter maksimal anonymitet.

VPN-nettverket deres er et av de største rundt. NordVPN kjører for tiden 5645 servere i 58 land. Det er få steder i verden du noen gang kan ønske å koble deg til som de ikke dekker. Serverhastighetene er også utmerkede.

NordVPN kommer med en lang liste med nyttige funksjoner, inkludert 256-biters AES-kryptering, kill switch-funksjonalitet, DNS-lekkasjebeskyttelse og dobbel VPN-støtte.

De gjør også en utmerket jobb med å fjerne blokkering av geobegrensede streaming-nettsteder, som amerikanske Netflix eller BBCs iPlayer, støtter fildeling og er til og med kompatible med Tor-nettleseren. Kort sagt, NordVPN gjør omtrent alt.

Pros
 • Utmerket personvern med null logging
 • Stort (og stadig voksende) servernettverk
 • God tilkoblingsytelse
 • Spesialtjenere (inkludert dobbel VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, enkel å bruke klient
 • Fungerer med Netflix og de fleste andre strømmetjenester
 • Tillater Torrenting og P2P
 • Tilbyr dedikerte IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunksjon
 • Litt kostbar på kortsiktige planer

Beste ingen logg VPN: NordVPN er den sveitsiske hærkniven til VPN-leverandører. Det er nesten ingenting de ikke kan gjøre. De har også et sterkt bevis for å sikkerhetskopiere kravene deres om nullhogst. For privatliv, sikkerhet og ekte online-frihet er NordVPN et perfekt valg (spesielt med tanke på hvor rimelig tjenesten er).

2. VyprVPN

VyprVPN-logo

Ligger i Sveits, var VyprVPN ikke alltid en logløs VPN-tjeneste. I midten av 2018 bestemmer de seg imidlertid for å endre det. Etter måneder med arbeid, etterfulgt av en omfattende uavhengig revisjon, har de gjort seg til en av de beste vurderte nulllogg-VPN-ene i markedet.

VyprVPN kjører over 700 servere på 73 steder, og i motsetning til mange andre leverandører, eier de hver og en av dem. Det betyr at ingen mellommann hostingleverandører for enda bedre datasikkerhet, så vel som førsteklasses ytelse.

Deres utmerkede klientapplikasjon fungerer med en rekke enheter, inkludert flere populære Internett-rutere. Opptil fem samtidige tilkoblinger er tillatt for beskyttelse av flere enheter.

Kast inn 256-biters kryptering over OpenVPN, deres proprietære Chameleon-protokoll som lar deg omgå restriktive nettverk (inkludert Great Firewall of China), P2P-støtte og muligheten til å streame geo-blokkert innhold, og du har en oppskrift på en utmerket no-log VPN-leverandør.

Pros
 • Bekreftet ingen logging for fullstendig personvern
 • Utmerket utvalg av protokoller og krypteringsinnstillinger
 • Hundrevis av servere med stort stedsmangfold
 • Intuitiv, brukervennlig klient med flere plattformer
 • Fjern blokkering av Netflix, BBC iPlayer og andre
 • Lar P2P og torrenttrafikk
 • Verter egne servere (ingen tredjeparter)
Ulemper
 • Ingen måte å betale anonymt på
 • VPN-obfuskering ikke tilgjengelig i grunnleggende plan

Utmerket pålitelighet: Når du eier alle serverne dine, er det mye lettere å være en ekte nulllogg-VPN, og VyprVPN gjør nettopp det. Med eksepsjonell ytelse, en godt støttet klient og til og med en 3-dagers gratis prøveperiode, er dette en privatlivssynt VPN du ikke kan gå galt med.

3. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Hvis du leter etter en VPN-leverandør uten loggføring med tilstedeværelse omtrent overalt i verden, er ExpressVPN et utmerket valg. Ved siste uttelling inkluderte nettverket 3000+ servere i 95 land, noe som gjorde tilkoblingsalternativene deres så bra som det blir for en logløs tjeneste.

Serverytelse, som kan forventes for en veletablert leverandør, er utmerket. De tilbyr også 256-biters kryptering, så du ikke ofrer hastighet for sikkerhet.

ExpressVPNs krav om ikke-loggføring ble bekreftet i slutten av 2017 da tyrkiske myndigheter jaktet på brukeraktivitetsdata og ikke var fornøyde med et svar om “Vi holder ingen logger”. Beslaglagt flere av deres servere. På disse serverne fant myndighetene ingenting: null logger, ingen brukerdata. Her er ExpressVPNs uttalelse om denne saken.

I tillegg til utmerket personvern og anonymitet, tilbyr ExpressVPNs også mange funksjoner, inkludert en brukervennlig app, kill switch-funksjonalitet, private DNS-servere og til og med split-tunneling slik at du kan kontrollere internetttrafikken din slik det passer deg. De blokkerer selvfølgelig også geobegrenset innhold.

Pros
 • En funksjonsrik og intuitiv klient
 • Sterk back-end teknologi
 • Mange servere og serverplasser
 • Rask og jevn tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix
 • Topp kundesupport
Ulemper
 • Noe samlet logging
 • Ikke den billigste

Robust allrounder: ExpressVPN er en topprangeret VPN-leverandør, en nesten perfekt kombinasjon av hastighet, pålitelighet og personvern. De støttes av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og har den beste kundestøtten døgnet rundt i bedriften.

4. CyberGhost

CyberGhost-logo

Romania-baserte CyberGhost tilbyr en utmerket VPN-tjeneste uten logg og gjør det for en pris noen tilbydere kan matche.

Som bevis på nullstandsstatus utgir CyberGhost årlige gjennomsiktighetsrapporter. De har gjort det og gikk tilbake til 2011.

CyberGhost har en lang serverliste som kan skryte av over 7100 i over 90 land. Disse tallene gjør nettverket sitt til et av de største rundt omkring. Bruk av den skalaen gjør at CyberGhost kan tilby utmerket hastighet og pålitelighet uansett hvilket sted du kobler til.

Med CyberGhost sin brukervennlige klient, kan du koble opp til syv enheter samtidig og få dem alle beskyttet av militær klasse 256-biters AES-kryptering over OpenVPN-protokollen. Hvis du liker å finpusse ting, er det mange nyttige funksjoner du også kan dra nytte av.

En av CyberGhosts annonserte styrker er deres evne til å komme seg rundt geo-blokker på streaming av innhold, og de leverer definitivt. De driver flere spesialiserte servere med nettopp det formålet i tankene. Netflix og BBC iPlayer VPN-blokkeringsinnsats har ikke en sjanse.

Pros
 • Null logging for maksimal personvern
 • Utmerket serverdistribusjon med over 7100 servere i 90 land
 • Veldig rask tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Lar P2P torrenting
 • Lang 45-dagers pengene-tilbake-garanti
Ulemper
 • Morselskap med tvilsomt omdømme
 • Innviklet manuelt OpenVPN-oppsett
 • Fungerer ikke fra Kina

Beste budsjett-loggfri VPN: CyberGhost er en rask og pålitelig VPN-tjeneste som lar deg streame innhold fra hvor som helst i verden. De fører ingen logger og er ikke sjenerte over å gi bevis på sin innsats. For å toppe det, hvis du drar nytte av deres nåværende promotering, er de også en av de minst kostbare VPN-ene på denne listen.

5. Surfshark

Surfshark-logo

Siden Surfshark er relativt ny, er det kanskje ikke den mest kjente VPN-leverandøren uten logg (ennå). Men de har sikkert bygget tjenesten sin fra grunnen av med ditt privatliv og sikkerhet i tankene. E-postadressen som er knyttet til kontoen din er det eneste informasjonsstykket de lagrer.

Alle Surfsharks servere (over 1040 i 63 land) tilbyr 256-biters kryptering over OpenVPN eller IKEv2 med SHA512-godkjenning og en 2048-bit DHE-RSA nøkkelutveksling med PFS. På vanlig engelsk blir ikke sikkerheten bedre.

Serverhastighetene går raskt, og kombinert med Surfsharks evne til å omgå geografiske innholdsrestriksjoner, gjør denne nulllogging VPN til en videostrømmer drøm.

Klienten er enkel og veldig intuitiv. Når det er sagt, er det fremdeles mange avanserte funksjoner pent gjemt hvis du føler deg eventyrlysten, inkludert muligheter for multi-hop-tilkobling, en drepsbryter, private DNS-innstillinger, DNS-lekkasjebeskyttelse og til og med protokollkamuflasje.

Når du kobler deg til Surfsharks nettverk, er du også beskyttet av deres innebygde annonse, malware og phishing-blokkeringsløsninger for sikker sikkerhet.

Det er mye som om Surfshark, og de ser ut til å fortsette å bli bedre hver gang jeg ser. Og nevnte jeg at du også kan koble et ubegrenset antall enheter på samme?

Pros
 • Utmerket personvern og sikkerhet uten logging
 • Stor serverytelse
 • Fjern blokkering av Netflix, BBC og mange andre
 • Enkel å bruke klient
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Forrykende støtte
 • Rimelig
Ulemper
 • Inkonsekvent hastighet på noen få steder
 • Ganske treg kundestøtte

Utmerket ytelse: Surfshark er en VPN-leverandør uten logging som tilbyr fantastisk verdi. Fra lufttett personvern og raske servere til en lang liste med funksjoner og ubegrensede forbindelser, får du virkelig mye. De tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, så det er liten risiko for å ta dem for et snurr.

Hvilke VPN-er som holder logger?

For hver VPN som ikke fører logger, er det et halvt dusin som gjør det. Hvilken type data de lagrer varierer, men de sporer alle om noe.

De fleste av disse leverandørene logger ikke med ondsinnet hensikt eller i det skjulte. De er vanligvis ganske åpne om det og vil skissere nøyaktig hvilke data de oppbevarer i vilkårene for bruk eller personvern.

Å gå med en VPN-leverandør som fører logger, betyr ikke nødvendigvis verdens ende. Men hvis du gjør det, vet du at det vil være data der ute som potensielt kan brukes til å knytte deg til dine online aktiviteter.

Så hvis det er fullstendig personvern du følger etter, bør disse VPN-ene unngås.

Ess VPNAstrillAvast Secureline
AVG VPNBetternetBitdefender
Browsec VPNBufferedDotVPN
Encrypt.meF-Secure FreedomeHexaTech
Skjul min IPHideMyAss!Hola
HotSpot ShieldHoxx VPNMcAfee Safe Connect VPN
Opera VPNOvpnSpiderPsiphon
PureVPNSaber VPNSeed4me
SpeedifyTorden VPNtigerVPN
TouchVPNTurbo VPNUltrasurf
UnlocatorVPN 360VPN Gate
VPN i berøringVPN UbegrensetVPN.AC
VPNHubX-VPNZenMate

Hvilken type informasjon kan VPN-er logge på?

Det er fire typer informasjon som en VPN uten en streng policy for nulllogging kan lagre.

 • Brukslogger

  Disse kan omfatte alt fra en detaljert liste over hvilke nettsteder du besøker servere du koblet til, og til og med passord du sender inn på usikre nettformer (men i disse dager er det ekstremt sjeldent).

  De blir sjelden ført, men brukslogger er den type poster en VPN-leverandør kan bli tvunget til å samle inn hvis de blir beordret til å gjøre det av en domstol og er i en jurisdiksjon som krever at de.

 • Tilkoblingslogger

  Mindre detaljert enn en brukslogg, kan en tilkoblingslogg inkludere din virkelige IP-adresse, tidspunktet for tilkoblingen startet, da du koblet ut, og båndbredden du forbrukte (eller en kombinasjon av dette).

  Med tilkoblingslogger kan en interessert spille koble-prikker med informasjonen hentet fra nettsteder og online tjenester du brukte og spore all aktiviteten din tilbake til deg.

 • Sanntidslogger

  Alle VPN-tjenester, til og med ikke-logg-tjenester, har sanntidslogger. De er bare et biprodukt av måten VPN-servere fungerer og hjelper leverandører med å feilsøke forbindelser og opprettholde kvalitet på tjenesten.

  En VPN-leverandør uten logg vil ikke beholde disse loggene lenge (vi snakker minutter eller timer) og vil heller ikke skrive dem ut til lagring. Under alle omstendigheter skal sanntidslogger ikke inneholde noen brukeridentifiserbar informasjon.

 • Serverlogger

  Selv om en VPN-leverandør ikke holder noen logger, gjør serveren maskinvaren de bruker som en del av nettverket sitt mest sannsynlig. Disse typer poster skal bare inneholde data som er relevante for driften av utstyret, og ikke om hvordan det brukes.

  For leverandører uten logg som eier sine servere, er det ikke noen måte. For de andre er det noe å være klar over (men ikke å bekymre seg for).

Kan jeg stole på en VPN?

Som med alle andre typer tjenester, er du avhengig av hvilken VPN-leverandør du velger å beholde ordet og følge deres egne retningslinjer. Det er ingen direkte måte å vite om en leverandør bryter garantien deres uten logging, og når du først har funnet ut det, er det sannsynligvis for sent.

Den gode nyheten er at VPN-leverandører uten logg har noen få grunner til å holde ordet. De kan bli utsatt for katastrofale skader på omdømmet hvis de blir fanget i strid med sin egen politikk. Det koster også penger å logge data og administrere dem, og det er penger de helst ikke vil bruke.

Hvis det er bevist at en VPN ikke logger seg, verken via en uavhengig revisjon, i retten, gjennom serverbeslag, eller på en rekke andre måter det kan gjøres, er dette også et veldig positivt tegn.

Hvis du er bekymret for at en VPN-leverandør ikke kan overholde retningslinjene for ikke-logging, må du passe på følgende røde flagg:

 • Brukere som rapporterer om mottak av copyright og DMCA, til tross for at de bruker VPN
 • VPN-leverandøren opererer i en jurisdiksjon som kan tvinge datainnsamling
 • En leverandør som er avhengig av virtualiserte servere i stedet for fysiske
 • Motstridende påstander om innlogging i vilkårene for bruk eller personvern

Hvis du oppdager noe av det ovenstående angående VPN-leverandøren din, er det tryggeste alternativet å gå videre til en annen tjeneste.

Hold ditt personvern online med en Nulllogg VPN

Hovedpoenget med å bruke logfrie VPN-er er den beste måten å sikre at ingen samler inn data om hva du gjør på nettet. Og noen av leverandørene på den beste VPN-listen uten logg over vil tjene deg veldig bra.

Det er ikke selvfølgelig ikke at alle andre leverandører bør unngås. Du trenger bare å gjøre din aktsomhet før du stoler helt på dem.

Hvis du er interessert i noen av VPN-ene jeg nevner her, ikke glem at uansett årstid, kan en eller flere av disse leverandørene tilby noen gode rabatter. Internett-personvern og anonymitet til en god pris? Det tar jeg noen dag.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map