De beste Windows 10 VPN-ene i 2020

Windows har vært det mest populære operativsystemet i verden i flere tiår. Med popularitet kommer mange fordeler, hvorav den ene er å ha et bredt utvalg av programvarealternativer å velge mellom.


Dette gjelder også VPN-er. Omtrent hver leverandør der ute (og det er mange) støtter ikke bare Windows 10, men også mange av de tidligere versjonene.

På grunn av hvor stort markedet er, prøver alle tjenester å være den absolutt beste VPN for Windows først og bekymre deg for andre operativsystemer og plattformer..

Det er imidlertid ulemper med alt. Problemet med å ha for mye valg er… å ha for mye valg. Det kan være skremmende å velge bare en leverandør.

Men det er det jeg er her for å hjelpe deg med. Jeg vil lede deg over en liste over hva som, etter min ydmyke mening, er de beste Windows VPN-ene, og forhåpentligvis, gjennom den prosessen, kan hjelpe deg å velge den som nøyaktig tilfredsstiller dine behov.

Topp 5 beste VPN-er for Windows

1. CyberGhost

CyberGhost-logo

CyberGhost er mitt valg som den beste VPN for Windows.

For det første tilbyr de en veldig imponerende geografisk serverdekning med nesten 3500 servere i 59 land. Hvert større land jeg noensinne kunne tenke på å ville koble meg til, gjør kuttet, og så noen.

Ytelsen er helt topp. Enten jeg bruker min nærmeste server eller en som er tusenvis av miles unna, hastighetene er gjennomgående høye og enkle å bruke selv for båndbredde-tunge applikasjoner som 4K videostreaming.

CyberGhost er en P2P- og Torrent-vennlig tjeneste også, for ikke å nevne fungerer med BBC iPlayer og Netflix (den har faktisk spesielle streaming-servere bare for disse formålene).

Klientprogramvaren har gjennomgått en større oppdatering mot slutten av 2018 og er nå bedre enn noen gang. Det er intuitivt og viser deg alt du trenger og ingenting mer. Det er perfekt for oss som har litt mindre erfaring med VPN-er.

Men hvis justering av tilkoblingen er det du ønsker, er det nok av avanserte innstillinger også. De er alle pent gjemt og bare et klikk eller to unna.

Du kan velge mellom flere tilkoblingsprotokoller, velge å bruke TCP i stedet for UDP, og deaktivere IPv6. Det er også en drepebryter, Wi-Fi-beskyttelse, så vel som split-tunneling-funksjonalitet.

CyberGhost leverer alle funksjoner du forventer fra en toppnivå VPN. DNS-lekkasjer blir også ivaretatt.

På personvernfronten er CyberGhost en av de virkelig ikke-loggførende VPN-leverandørene, et faktum som tydelig fremgår av deres personvernregler.

De er også basert på online personvernvennlig Romania, noe som betyr at ingen internettovervåkning eller myndigheter har pålagt regler om etterretningsdeling med andre land. Med CyberGhost er du så anonym som den blir.

Og så er det prisen.

Til tross for at vi tilbyr et bredt og godt fungerende globalt servernettverk og har omtrent alle sikkerhets- og personvernfunksjoner under solen, er CyberGhost rimeligere enn det meste av konkurransen. Kirsebæret på toppen? De tilbyr en 45-dagers pengene-tilbake-garanti best-in-business!

Pros
 • Null logging for maksimal personvern
 • Utmerket serverdistribusjon med over 7100 servere i 90 land
 • Veldig rask tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix og BBC iPlayer
 • Lar P2P torrenting
 • Lang 45-dagers pengene-tilbake-garanti
Ulemper
 • Morselskap med tvilsomt omdømme
 • Innviklet manuelt OpenVPN-oppsett
 • Fungerer ikke fra Kina

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN har vært på min beste VPN for Windows-liste i mange år av mange grunner, med sikkerhet.

Ja, de tilbyr de samme sikre protokollene og sterk kryptering som alle andre VPN-er som er verdt sitt salt i disse dager. De lekker heller ikke DNS-informasjon.

Men der NordVPN skiller seg ut er ved å tilby flere spesialiserte typer servere, som alle kan ta din anonymitet og personvern til et helt nytt nivå.

Det er doble VPN-servere, som sender dataene dine ikke gjennom en, men to servere for et ekstra lag med beskyttelse. Det er løk over VPN-servere som også tilfører et ekstra nivå av anonymitet ved å kombinere en VPN-server med Tor-nettverket. Og så er det tilslørte servere som skjuler det faktum at du bruker en VPN i det hele tatt (en viktig funksjon i land der regjeringer rynker over VPN-bruk).

Det er også en type server som NordVPN kjører, og det er en dedikert IP-server. For noen få ekstra dollar per måned kan du låse inn en IP-adresse du vil bruke hver gang du kobler deg til VPN (og som ingen andre har tilgang til).

Avhengig av hva du prøver å gjøre, kan dedikerte IP-er foretrekkes fremfor delte IP-er (som alle VPN-er gir deg som standard).

NordVPN Windows-klienten er og har alltid vært en av de reneste og enkleste å bruke. Alt det essensielle er der, intuitivt gjemt bort i menyene for når du trenger dem, men ikke kommer i veien under den daglige bruken.

NordVPN er basert på Panama og følger en streng retningslinjer for ikke-logging, og er også et utmerket valg for fullstendig online-personvern. Og med over 5000 raske servere i 61 land, kan du virkelig dra nytte.

NordVPN faller et sted midt i pakken kostnadsmessig. De er ikke den billigste Windows VPN-en, men er rimelig. Dette er en robust VPN-tjeneste som er vel verdt inngangsprisen.

Pros
 • Utmerket personvern med null logging
 • Stort (og stadig voksende) servernettverk
 • God tilkoblingsytelse
 • Spesialtjenere (inkludert dobbel VPN, tilsløret og Tor over VPN)
 • Ren, enkel å bruke klient
 • Fungerer med Netflix og de fleste andre strømmetjenester
 • Tillater Torrenting og P2P
 • Tilbyr dedikerte IP-adresser
Ulemper
 • Ingen delt tunnelfunksjon
 • Litt kostbar på kortsiktige planer

3. PureVPN

PureVPN-logo

Hvis det er landvalget du er ute etter, må du ikke se lenger enn PureVPN.

Med servere i 133 land gjør det ingen andre VPN-leverandører bedre. Som det fremgår av resultatene fra hastighetstestene mine, er PureVPN ganske hastighetsdemonen (takket være en liten del til noen nyere infrastrukturoppgraderinger).

PureVPN-klienten inneholder mange av de samme funksjonene som andre leverandører gjør, inkludert drepe-brytere, delt tunneling og DNS-lekkasjebeskyttelse. Men det er flere unike alternativer også, for eksempel annonseblokkering eller muligheten til å lage din egen VPN-hotspot.

Dette er på ingen måte nødvendig for en flott VPN-opplevelse, men definitivt hyggelig å ha.

Klienten støtter også over 50 andre operativsystemer og plattformer, i tilfelle du ønsker å bruke VPN på noe annet enn Windows.

De gode menneskene på PureVPN forstår at mange av oss bruker VPN-er for å streame ellers geo-blokkert innhold, og det er grunnen til at de valgte å inkludere spesielle streaming-servere for alle populære tjenester og kanaler. Unødvendig å si, PureVPN fungerer veldig bra med slike som Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime og Hulu.

Torrenting er tillatt på hver PureVPN-server, og du kan lage opptil 5 samtidige tilkoblinger. Og for noen få ekstra dollar per måned, kan du til og med få din egen IP-adresse for statiske servere.

Når det gjelder dollar per måned, klarer PureVPN seg bra sammenlignet med konkurransen og er priset i den nedre enden av skalaen. Med tanke på deres enorme servernettverk, og funksjonen som er pakket inn i Windows-klienten, får du et utmerket smell for pengene.

Pros
 • Utmerkede hastigheter
 • Stort servernettverk (131 land)
 • Fjern blokkering av Netflix, iPlayer og over 70 andre strømmetjenester
 • Kompatibel med over 50 enheter og plattformer
 • Uavhengig verifisert nulllogg VPN-leverandør
 • Dedikert IP-alternativ
 • Stor verdi
Ulemper
 • Apper kan bruke litt mer polsk
 • Noen periodiske tilkoblingsproblemer

4. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

En annen konstant på de beste VPN-leverandørene mine for Windows-listen er ExpressVPN. År inn og ut er de en godt vurdert tjeneste som er mer enn verdt å investere.

Basert på De Britiske Jomfruøyene (som er gode nyheter for personvernet), har ExpressVPN et omfattende nettverk på 2000+ servere i 94 land. Hastighetene til disse serverne er utmerkede og takler stort sett alt du kaster på dem.

Når jeg går tilbake til personvern, klarer ExpressVPN det også. Tjenestevilkårene deres inneholder en klar policy for nulllogging for alt som kan identifisere deg, inkludert tilkoblings-IP-er eller trafikkdata.

ExpressVPNs klient er enkel å bruke for selv de nyeste brukerne, men kraftig nok for enhver VPN-veteran.

For sistnevnte er funksjoner som valg av protokoll, en drepsbryter og delt tunneling, selvfølgelig, alt der. DNS-lekkasjebeskyttelse er som standard aktivert for alle.

P2P-trafikk er velkommen på ExpressVPNs servere, og tjenesten gjør en god jobb med å samarbeide med amerikanske Netflix.

Så er det kundestøtten som etter min mening rangerer som den beste i virksomheten. De er kunnskapsrike og hjelpsomme (som begge ikke alltid er gitt), og tilgjengelig 24/7, 365 dager i året via enten e-post eller live chat.

Prisen for ExpressVPN er litt høyere enn for de andre leverandørene på denne listen, men er verdt det for alle som leter etter en veletablert og godt avrundet Windows VPN. Dette gjelder spesielt hvis du drar fordel av ExpressVPNs spesielle rabatt.

Når du abonnerer, får du også 30 spørsmål pengene tilbake-garanti uten spørsmål. Det gir deg god tid til å sparke de ordspråklige dekkene.

Pros
 • En funksjonsrik og intuitiv klient
 • Sterk back-end teknologi
 • Mange servere og serverplasser
 • Rask og jevn tilkoblingshastighet
 • Jobber med amerikanske Netflix
 • Topp kundesupport
Ulemper
 • Noe samlet logging
 • Ikke den billigste

5. Surfshark

Surfshark-logo

En ny oppføring til den beste Windows VPN-listen i år er Surfshark. De har ikke vært veldig lenge, men gjør noen gang de riktige grepene.

La oss starte med servernettverket deres. Med over 800 servere i 50 land er det mange mer etablerte VPN-er (ingen av dem er på denne listen) som Surfshark skammer. Ytelsen er også utmerket, og konkurrerer med noen av de raskeste VPN-ene der ute.

P2P er tillatt og å fjerne blokkering av amerikanske Netflix fungerer som en sjarm hver gang.

Privatlivsmessig er Surfshark en strengt ingen-loggingstjeneste basert på De Britiske Jomfruøyene. Begge ting er gode nyheter for anonymitet.

Det er også en dobbel VPN-funksjon som vil sende trafikken din gjennom to servere for et ekstra lag med abstraksjon som maksimerer personvernet ditt.

Når det gjelder sikkerhet leverer Surfshark også med militær kvalitetskryptering på alle tilkoblinger, et godt utvalg av VPN-protokoller (inkludert det veldig sikre OpenVPN) og til og med en annonse blokkerer som vil stoppe skadelig programvare i sporene.

Tjenesten forhindrer også DNS-lekkasjer ved automatisk å bytte til egne DNS-servere ved tilkoblingstidspunkt.

Som jeg nevner i min anmeldelse av Surfshark, er de den eneste leverandøren jeg kjenner til som tillater ubegrensede samtidige forbindelser. Det er fint å ha muligheten til å installere klienten på hver Windows-PC i huset og ikke bekymre deg for å gå tom for tilkoblinger hvis vi bruker tjenesten på telefonen vår også.

Og hvis du leter etter den beste avtalen på Windows VPN, er dette det.

Kanskje føler selskapet at fordi de er relativt nye, de trenger å undergrave konkurransen. Uansett grunn er Surfshark den beste VPN-avtalen på markedet akkurat nå.

Pros
 • Utmerket personvern og sikkerhet uten logging
 • Stor serverytelse
 • Fjern blokkering av Netflix, BBC og mange andre
 • Enkel å bruke klient
 • Ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Forrykende støtte
 • Rimelig
Ulemper
 • Inkonsekvent hastighet på noen få steder
 • Ganske treg kundestøtte

Hva du skal se etter i en Windows VPN

Å analysere hver detalj i alle potensielle Windows VPN-leverandører kan få hodet til å snurre. Den gode nyheten er at du ikke trenger å gjøre det.

Det er bare en håndfull funksjoner du virkelig trenger å ta hensyn til når du velger en VPN til din PC eller annen Windows-basert enhet. Noen av disse vil være viktigere enn andre, avhengig av hva du vil bruke en VPN til.

 • Windows-kompatibilitet

  Hvis du kjører Windows 10, vil du ha det bra uansett hvem du går med. Hver VPN-leverandør vil støtte systemet ditt. Det samme gjelder Windows 7.

  Hvis du derimot er 2% av Windows-brukerne som nekter å gi slipp på Windows XP, må du absolutt dobbeltsjekke om datamaskinen din støttes før du får et abonnement.

 • Klientkvalitet

  Enkel, kraftig, stabil. Det er i tre ord hvordan jeg liker VPN-klientene mine. Hver VPN liker å gjøre ting litt annerledes. Med mindre en klient er intuitivt utformet og lett å forstå, kan det hindre opplevelsen din.

  Du vil heller ikke at Windows-klienten din krasjer og fryser ned for deg, noe som dessverre ikke alle VPN-leverandører i markedet ennå har mestret.

 • Innloggingspolicy

  Hvis online personvern og anonymitet er din primære bekymring, vil du uten tvil velge en VPN som ikke er loggført. Se etter en leverandør som ikke holder rede på noe – ingen nettsteder besøkt, ingen båndbreddebruk, ikke engang datoene du koblet til en server.

  Alle leverandører skal tydelig oppgi hva de logger på, enten deres personvernregler eller vilkår for bruk. Hvis du ikke finner informasjonen, er det et rødt flagg. Det er mange andre Windows VPN-er der ute. Gå videre.

 • Tilbyderens jurisdiksjon

  Når du leter etter det beste personvernet, velger du en VPN som opererer fra et online personvernvennlig land. Gode ​​alternativer inkluderer Romania, Panama, Sveits og De britiske jomfruøyene.

  Unngå tjenester utenfor USA, Storbritannia eller andre 5 øyne, 9 øyne eller 14 øyne overvåkingsland. Men igjen, dette betyr bare at personvern er veldig viktig for deg.

 • Opptreden

  Ytelsen bør være øverst på listen uavhengig av hva du vil bruke VPN til. Du vil ha en rask service. Hvis VPN du velger er så smertelig treg at du ender med å unngå å bruke den, hva er poenget med å få det til å begynne med.

 • Fjern blokkering av strømmetjenester

  Mange av oss bruker VPN-er for å omgå geo-blokkert innhold som det på amerikanske Netflix, Hulu eller BBC iPlayer.

  Hvis du faller i den kategorien, vil du tydeligvis velge en leverandør som fungerer med favoritt-strømmetjenesten din. Avhengig av hva det er, vil noen VPN-er fungere bedre enn andre.

 • Beskyttelse mot DNS-lekkasjer

  Hvis du kjører Windows 10, er DNS-lekkasjebeskyttelse et must. Det er en kjent sårbarhet i operativsystemet som, når den ikke håndteres ordentlig av VPN-tjenesten, kan avsløre hva du gjør på nettet (noe en VPN skal forhindre).

  DNS-lekkasjer kan også hindre deg i å fjerne blokkering av geobegrenset materiale.

 • begrensninger

  Noen leverandører begrenser hvor mange VPN-tilkoblinger du kan kjøre samtidig. Andre tillater ikke P2P- eller Torrenting-trafikk. Dobbeltkontroller hva disse begrensningene er, og at de ikke vil være et problem for deg.

Hvis du vil ha et godt utgangspunkt i din søken etter å finne en god VPN for Windows, merker alle leverandører jeg lister på denne siden hver boks på sjekklisten over.

Hvorfor trenger jeg en VPN på Windows

Å kjøre en VPN på din Windows-PC lar deg være anonym online, sikker på offentlige Wi-Fi-nettverk og hjelper deg med tilgang til sensurert eller geobegrenset innhold.

Når du kobler til et VPN, oppretter den installerte klientprogramvaren en kryptert tunnel mellom Windows-enheten din og VPN-serveren. All informasjon du sender blir uleselig for alle som prøver å lytte på (som internettleverandøren din, hackeren som sitter ved siden av deg på en kaffebar, eller i noen land, myndighetene).

Dine online aktiviteter holdes trygge og private.

Når dataene dine kommer så langt som VPN-serveren, vil de erstatte IP-adressen din med sin egen. Når dataene når sin endelige destinasjon på internett, blir de sett på å komme fra VPN-serveren du koblet til, og deres geografiske beliggenhet, ikke fra datamaskinen. Denne IP-bytten har to fordeler.

For det første hjelper det deg å være anonym. Det er serverens IP, ikke din, som er synlig for alle forbi VPN-serveren. Alle handlinger vil bli tilskrevet den.

IP-byttet kan også gi deg tilgang til geo-blokkert materiale. Forespørselen om å se innholdet blir sett på fra VPN-serveren. Så lenge serveren befinner seg i en del av verden der innholdet er tilgjengelig, vil du kunne se det.

Konklusjon

Tjenestene jeg anbefalte ovenfor er alle gode potensielle valg og utmerkede utgangspunkt. Men til slutt er den beste VPN for Windows 10 (eller hvilken som helst annen versjon av operativsystemet du kjører) den som fungerer for deg og dine behov.

Hvis en tjeneste ikke har en server på et sted der du trenger å koble til, hopper du over den. Hvis en VPN du prøver ut er for treg, kan du bruke pengene-tilbake-garantien og gå med noen andre. Alle tilbydere på denne siden gir deg minst et 30-dagers refusjonsvindu, noe som gir deg mye tid til å finjustere valget uten risiko.

Beste Windows VPN-sammendrag

ProviderFeaturesCost

Hastighetstest | Serverliste
land:90
servere:7159
protokoller:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
plattformer:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Kodi, Routere
tilkoblinger:7
Hogst:Ingen logging
Plassering:Romania
1 måneders plan:$ 12.99 / måned
Årsplan:$ 2.75 / måned
Gratis prøveperiode:Ja
Pengene tilbake:45 dager
Innbetaling:Kredittkort, PayPal, Bitcoin

Anmeldelse | Hastighetstest | Serverliste
land:58
servere:5645
protokoller:OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec / IKEv2
plattformer:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Routere
tilkoblinger:6
Hogst:Ingen hogst
Plassering:Panama
1 måneders plan:$ 11.95 / måned
Årsplan:$ 3.49 / måned
Gratis prøveperiode:Nei
Pengene tilbake:30 dager
Innbetaling:Kredittkort (Visa, MC, Amex, Discovery), Crypto (Bitcoin, Etherum, Ripple), Amazon Pay, Alipay, UnionPay, Other

Hastighetstest | Serverliste
land:131
servere:2070
protokoller:OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, IPSec / IKEv2
plattformer:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Routere
tilkoblinger:5
Hogst:Tilkoblingsdato, total båndbredde brukt
Plassering:Hong Kong
1 måneders plan:$ 10.95 / måned
Årsplan:$ 3.33 / måned
Gratis prøveperiode:Nei
Pengene tilbake:31 dager
Innbetaling:Kredittkort, PayPal, BitCoin, Alipay, Store gavekort, CashU, Andre kryptokurser, Paymetwall

Anmeldelse | Hastighetstest | Serverliste
land:95
servere:3000+
protokoller:OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
plattformer:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Blackberry, Routere
tilkoblinger:3
Hogst:Total daglig tilkoblingsvarighet, total daglig overføring av data, serverplassering
Plassering:De britiske jomfruøyene
1 måneders plan:$ 12.95 / måned
6 måneders plan:$ 9.99 / måned
Årsplan:$ 6.67 / måned
Gratis prøveperiode:Nei
Pengene tilbake:30 dager
Innbetaling:Kredittkort, PayPal, Bitcoin, Alipay, Paymentwall

Anmeldelse | Hastighetstest | Serverliste
land:63
servere:1040+
protokoller:OpenVPN, IKEv2
plattformer:Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Routere
tilkoblinger:ubegrenset
Hogst:Ingen hogst
Plassering:De britiske jomfruøyene
1 måneders plan:$ 11.95 / måned
Årsplan:$ 1.99 / måned
Gratis prøveperiode:Nei
Pengene tilbake:30 dager
Innbetaling:Kredittkort, PayPal, Bitcoin, Alipay
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map