Beste VPN’s voor Netflix (2020)

Netflix-logoAls je een fan bent van Netflix en hun enorme catalogus met tv-programma’s en films, ben je misschien een beetje boos om te horen dat je tijdens het reizen geen toegang hebt tot je favorieten.


Dit is waar zelfs als u een legitiem account heeft in uw eigen land waar je goed geld voor betaalt.

De fout ligt niet bij Netflix zelf. Het is te wijten aan een ingewikkeld systeem van licentieovereenkomsten tussen houders van mediarechten en specifieke landen, waardoor sommige inhoud in de catalogus van het bedrijf op die locaties geografisch geblokkeerd raakt. In landen als China is het mediakijkplatform volledig verboden.

Veel mensen proberen geoblocking van verboden of beperkte inhoud te omzeilen door een proxyserver te gebruiken om hun locatie te maskeren. Proxyservers verbergen uw IP-adres terwijl u internet gebruikt, maar dat is niet genoeg. Voor echt effectieve privacycontroles en toegang hebt u meer solide bescherming nodig.

Wat is het verschil?

Proxy’s zijn geweldig als je je adres moet verbergen tijdens een routine IP-uitwisselingsproces, maar dat is eigenlijk alles wat ze doen. Ze zijn ook per applicatie geconfigureerd in plaats van voor het hele systeem. Er is geen codering, beveiliging, DNS-lekbescherming of andere privacycontroles. Voor dat jij heb een virtueel particulier netwerk (VPN) nodig.

vpn vs proxy

Een VPN maskeert al uw identificerende informatie en activiteiten op elk apparaat dat via de server is verbonden. Ze kunnen worden geconfigureerd om te werken met uw besturingssysteem of router, waardoor elke internetactiviteit op dat netwerk wordt vastgelegd en omgeleid en het lijkt alsof uw IP-adres afkomstig is van een andere locatie.

Het gebruik van een sterke, best beoordeelde VPN-provider creëert een veilige tunnel tussen DNS-services en u die zwaar is versleuteld door spionnen, hackers en platforms zoals Netflix.

Dit lost niet alleen het probleem op van geoblocking. Het beschermt u ook tegen de juridische gevolgen van het omzeilen van censuur door de overheid en bedrijven, en stopt DNS-lekken die kunnen leiden tot identiteitsdiefstal, sessie-kaping en spyware-infecties.

Omdat VPN’s netwerkbronnen en bandbreedte gebruiken, zijn er veel limieten aan connectiviteit, snelheid en bandbreedte. Daarom raden we het gebruik van gratis VPN’s af.

Afgezien van het beperken van bandbreedte en het beperken van uw verbinding, houden ze vaak logboeken bij van uw locatie, informatie en activiteit. Sommigen verkopen die informatie zelfs aan derden.

Mogelijk vindt u enkele legitieme providers die ‘gratis’ services aanbieden, maar ze doen dit allemaal met gratis proefversies en niet helemaal gratis pakketten. Bekijk deze lijst met de beste gratis VPN-services die u niet aan adverteerders verkopen.

Wat is de beste VPN voor Netflix?

Omdat VPN’s uw locatie verbergen, heeft u overal ter wereld toegang tot inhoud. Het land met de grootste Netflix-catalogus is Japan, gevolgd door de Verenigde Staten; Canada is nummer drie.

U hoeft niet te vertrouwen op oud nieuws of bevooroordeelde lijsten om de beste VPN voor Netflix in 2020 te vinden. Dingen veranderen snel in cyberspace, dus we proberen rigoureus regelmatig VPN-services te testen in een poging u de meest actuele informatie te geven over toegang tot populaire videostreamingplatforms en -diensten.

VPN voor Netflix

Belangrijkste factoren waar u op moet letten:

 • Prijs / diensten-verhouding
 • Aantal servers en locaties
 • All-inclusive no-log-beleid
 • Netflix-toegang
 • Voldoende snelheid en bandbreedte om streaming HD-inhoud te ondersteunen
 • Responsieve technische ondersteuning
 • Ondersteuning voor meerdere apparaten

Zonder verder oponthoud, hier is een lijst van zes bedrijven die de beste toegang tot Netflix bieden.

1. NordVPN – Volledige Netflix-toegang + SmartPlay-technologie

nordvpn logo min

Dit is de eerste keuze, maar let op, de verschillen tussen NordVPN en ExpressVPN zijn bijna te verwaarlozen; de een sloot de ander af met een paar functies. Nord heeft de kracht om u snelle verbindingen te geven, maar het komt nogal inconsistent.

Een snelheidstest van Europa naar een server in de VS realiseerde een downloadsnelheid van slechts 3,87 mbps. Een andere klokte iets meer dan 65 mbps in en weer een ander registreerde meer dan 100 mbps. Het bedrijf is gevestigd in Panama en heeft meer dan 5.000 servers in 60 landen. U kunt ook speciale IP-adressen en speciale verbindingen aanschaffen.

Voordelen:

 • Grote waarde
 • Ondersteunt maximaal zes apparaten
 • Ad blocker-functie
 • Ook compatibel met dubbelhop- en Tor-over-VPN-servers
 • 24/7/365 live chat-ondersteuning

Nadelen:

 • Inconsistente snelheden tussen serverplatforms
 • Steile korting is alleen mogelijk bij een langdurig contract

Zoals vermeld, bieden ze veel functies en functionaliteit, waaronder de allerbelangrijkste no-log-beleid en een gebruiksvriendelijke interface. Andere voordelen zijn connectiviteit voor maximaal zes apparaten, DNS-lekbescherming en advertentieblokkering.

De overwinning voor NordVPN komt van hun eigendom SmartPlay-technologie waarmee de meeste van hun 5.000 servers gemakkelijk Netflix en meer dan honderd andere streaming-sites kunnen streamen.

Met Nord kunt u een contract voor drie jaar krijgen, waardoor uw totale kosten dalen tot $ 2,99 per maand. Ze bieden ook een geld-terug-garantie en andere prijsplannen voor degenen die geen langetermijnverplichting willen.

De maandelijkse vergoeding voor betalen naar gebruik is $ 11,95 per maand, of u kunt zich aanmelden voor een contract van één of twee jaar voor respectievelijk $ 6,99 of $ 3,99. Alle behalve het maandelijkse abonnement zijn vooraf factureerbaar via creditcard, Amazon-betaling of crypto-valuta.

nordvpn_plan

Lange tijd was ExpressVPN de enige echte kandidaat voor NordVPN. Een nieuw tijdperk is aangebroken en de nieuwe man rond deze delen toont een echte belofte. Lees meer over NordVPN in ons uitgebreide overzicht van de service.

2. Surfshark – Netflix + snelheid + beveiliging

surfshark logo

Surfshark heeft besloten om hun hoed in de ring te gooien en we houden van wat we zien. Het is zelfs mogelijk dat ze NordVPN in de toekomst omver kunnen werpen.

Locatie is uiterst belangrijk wanneer we het hebben over Netflix-weergave. De jurisdictie waar Surfshark is gevestigd, zijn de Britse Maagdeneilanden. De eilanden hebben een reputatie van bestaan ​​opgebouwd de beste plaats om een ​​VPN te laten draaien.

Het mooie van Surfshark is dat het gewoon werkt in elk facet van hoe een VPN zou moeten werken. Voor langlopende contracten betaal je $ 1,99 per maand. Het voelt alsof je voor die prijs een gratis VPN krijgt.

Het andere grote ding dat het vermelden waard is, is dat ze, omdat ze zo nieuw zijn, ook extreem snel groeien. Nieuwe servers duiken de hele tijd op en bij de huidige telling heeft het bedrijf meer dan 800 servers in meer dan 50 landen.

Voordelen:

 • Het beste protocol voor streaming
 • In staat om torrent en P2P te delen
 • Geen logs
 • Alles onbeperkt
 • Gelegen op de Britse Maagdeneilanden
 • Beste beveiliging en encryptie beschikbaar

Nadelen:

 • Sommige servers zijn niet stabiel
 • Het serverbestand moet nog groeien

Een van onze favoriete dingen van Surfshark is dat het je de mogelijkheid geeft om verbind zoveel apparaten als je wilt. Bij het kijken naar Netflix is ​​dit belangrijk. Mogelijk wilt u Netflix op uw smart-tv bekijken terwijl u op internet surft op uw computer en telefoon. Uw gezinslid doet misschien ook precies hetzelfde boven.

Een ander fantastisch aspect van Surfshark is de compatibiliteit die het heeft met een aantal besturingssystemen en apparaten. Surfshark werkt met Windows, macOS, Android, Apple, Linux, FireTV, AppleTV, Xbox, Playstation en routers. Het maakt niet uit op welk apparaat je Netflix wilt streamen, Surfshark staat het toe. 

Klantondersteuning wordt aangeboden in verschillende talen, voor degenen die hulp nodig hebben. Surfshark heeft ook directe e-mailondersteuning, maar het heeft niet veel nut omdat hun live chat-operators vrij snel reageren. Klantenondersteuning is sowieso niet veel nodig bij Surfshark, maar als je vragen hebt, is hun kennisbasis nuttig en zal ze waarschijnlijk al je vragen kunnen beantwoorden. 

Met de hierboven genoemde prijzen kan het toevoegen van twee dollar per maand voor een VPN eenvoudig worden gerationaliseerd. Als je een fervent Netflix-gebruiker bent, loop je veel inhoud mis die beschikbaar is in andere landen.

Stel je voor dat Netflix de prijs met twee dollar per maand heeft verhoogd om toegang te krijgen tot de inhoudsbibliotheek van elk land. Je zou die extra twee dollar 10 van de 10 keer betalen. In plaats van Netflix te betalen, betaal je gewoon Surfshark voor een VPN.

Surfshark prijzen

Lees onze volledige recensie van Surfshark’s VPN.

3. ExpressVPN – Geweldige Netflix-toegang + maximale snelheid

expressvpn logo min

ExpressVPN is al jaren de enige deelnemer aan NordVPN. Maar waar NordVPN flikkert, is waar ExpressVPN gewoon helder schijnt. Er zijn 2 belangrijke redenen waarom ExpressVPN tegenwoordig altijd wordt beschouwd als een van de beste VPN’s:

 1. Het werkt voor Netflix-streaming, test na test.
 2. Het heeft de snelheid die u nodig heeft voor HD-weergave van hoge kwaliteit.

Het bedrijf is afkomstig van de Britse Maagdeneilanden, maar ontsnapt aan het bereik van de strenge Britse snuffelwetten. De gemiddelde downloadsnelheid, met 100 mbps als basis en zes servers op verschillende locaties in Europa en de VS vergeleken, is 87,67.

Dat verandert niet merkbaar, hoe ver u ook van de server verwijderd bent. Het platform is ook betrouwbaar, met een gebruiksvriendelijke interface en coderingsstandaarden van militaire kwaliteit. Ze volgen ook een strikt no-log-beleid.

Voordelen:

 • 24/7/365 technische ondersteuning via live chat
 • Split tunneling-functie voor het verbinden van verschillende besturingssystemen, apparaten of routers.
 • 30-dagen geld terug garantie

Nadelen:

 • Duurder dan andere providers
 • Beperkt tot drie gelijktijdige verbindingen

Express biedt abonnees ook een hoge mate van connectiviteit. Er zijn meer dan 3.000 servers in hun netwerk, die kunnen worden gebruikt om Netflix-roosters in Amerika en Canada te deblokkeren, evenals die in niet-Engelssprekende landen.

Met hun MediaStreamer-functie kunt u uw ExpressVPN omzetten in een slimme DNS-service die rechtstreeks op uw smart-tv werkt. Dit is een functie die niet beschikbaar is via veel VPN-services. Het wordt ondersteund door de meeste besturingssystemen, waaronder Windows, MAC, Linux, Android en iOS, en je kunt maximaal drie gelijktijdige verbindingen per abonnement gebruiken.

expressvpn netflix login

Technische ondersteuning is de klok rond beschikbaar, het hele jaar door, via live online chat, en de website is te bekijken in meer dan 20 talen. Hun website bevat ook setup-tutorials en andere nuttige informatie en functies. Het bedrijf biedt een gratis proefperiode en 30 dagen geld-terug-garantie.

Express biedt een maandelijks pay-as-you-go-abonnement voor $ 12,99 per maand, of u kunt een abonnement kopen voor een periode van zes of twaalf maanden. Het 12-maandenplan is de beste deal. Het bedraagt ​​$ 6,67 per maand, jaarlijks gefactureerd, met drie maanden gratis toegevoegd, wat een totaal van 15 maanden betekent onder dit plan.

Het abonnement voor zes maanden is $ 9,99 per maand en wordt halfjaarlijks gefactureerd. Je kunt betalen via PayPal, creditcard of Bitcoin. Zie onze ExpressVPN-recensie voor meer informatie over deze betalingsopties en meer.

4. VyprVPN – Goede Netflix-toegang + fatsoenlijke snelheid

vyprvpn logo min

VyprVPN staat op de vierde plaats, maar het is waarschijnlijk een van de veiligste van alle geteste platforms. Dit komt voornamelijk door hun gepatenteerde Chameleon-protocol dat VPN-blokkering bestrijdt en superieure versleutelingsmogelijkheden heeft.

Het Zwitserse bedrijf bezit ook en beheert al hun eigen servers, die meer dan 700. Het netwerk heeft ongeveer 200.000 IP-adressen tot zijn beschikking, wat het risico verkleint dat je wordt geblokkeerd door Netflix.

Voordelen:

 • Geavanceerde beveiliging
 • Onafhankelijk eigendom van en geëxploiteerd
 • Aanpassingsfuncties

Nadelen:

 • Minder servers dan andere providers
 • Kameleon niet beschikbaar met basisplan
 • Geen betalingsoptie in cryptovaluta
 • Mist de snelheid van andere platforms

Wat dit netwerk grotendeels mist, is snelheid. In verschillende snelheidstests op de server die zich het dichtst bij de testlocatie bevond, werden de snelheden vastgelegd op respectievelijk 27,02 mbps en 29,06 mbps. Wat functionaliteit betreft, biedt Vypr verschillende eenvoudig te gebruiken apps en connectiviteit met Britse en Amerikaanse Netflix, HD-streaming en DNS / IP-lekbescherming.

Er zijn twee betalingsplannen, basis en premium, beschikbaar als maandelijks of jaarlijks contract. Het bedrijf biedt een gratis proefperiode van drie dagen aan voordat u zich vastlegt.

Het maandelijkse basistarief is $ 9,95 en omvat maximaal drie apparaatverbindingen; jaarlijks wordt dat tarief verlaagd tot $ 3,75 per maand. De premiumservice is $ 5,00 per maand of $ 12,95 per maand, afhankelijk van of u maandelijks betaalt of een jaarcontract koopt. Deze service ondersteunt maximaal vijf apparaten en wordt ook geleverd met cloudopslag. Betalingsmogelijkheden zijn creditcard of PayPal.

vyprvpn prijzen

5. CyberGhost – Decent Netflix Access + Decent Speed

cyberghost vpn-logo min

Deze VPN is een echte opkomst voor diegenen die van verbeterde beveiliging en waarde houden. Er was een tijd dat potentiële klanten wantrouwend waren vanwege de relatief lage kosten, maar de gedachten veranderen snel. De installatie duurt slechts enkele minuten en de eenvoudige interface zorgt voor een oppervlakkige leercurve als het gaat om het gebruik van de VPN.

U kunt een snelkoppeling nemen via een paneel met knoppen met het label ‘Wat wilt u vandaag doen?’ Van daaruit vindt u verschillende vervolgkeuzemenu’s om uw doel te kiezen buiten elke basisoptie, zoals torrenting of het bekijken van streaming inhoud van specifieke platforms, een voor aanpassingsfuncties voor inloggen en gebruik, een upgradesleutel en meer geavanceerde functies.

Voordelen:

 • Gratis proefversie beschikbaar
 • Gemakkelijke gebruikersinterface
 • Onbeperkte bandbreedte en verkeer
 • Maximaal vijf gelijktijdige verbindingen
 • Sterke beveiliging
 • Accepteert cryptocurrency

Nadelen:

 • Beperkte beschikbaarheid van klantenondersteuning
 • Sommige servers zijn erg traag

Wat toegang betreft, biedt CyberGhost gebruikers 2770 servers verspreid over 60 verschillende landen, 462 daarvan bevinden zich in de VS en er zijn geen limieten of beperkingen voor servers of gegevens. Het ondersteunt MAC, Windows, Linux, Android en iOS. Deze service is ook zeer betrouwbaar.

Snelheid is niet zo snel als het streamen van inhoud zonder een VPN, maar het is veel veiliger. Het wordt ook geleverd met gratis browserplug-ins voor Firefox en Chrome, zodat gebruikers in landen met geblokkeerde internetinhoud nog steeds toegang kunnen krijgen, en het is Netflix-vriendelijk. CyberGhost staat maximaal vijf gelijktijdige verbindingen met elk account toe.

CyberGhost biedt maandelijkse pay-as-you-go-service en jaarlijkse en tweejarige contracten. De prijs is respectievelijk $ 12,99, $ 5,99 of $ 3,69 en de contractopties zijn vooraf betaalbaar.

Ze bieden ook een basis- of premiumservice. Betalingen kunnen worden gedaan via creditcard, PayPal of cryptovaluta. U kunt een gratis proefperiode van zeven dagen krijgen en ze bieden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Prijzen van CyberGhost

De dienst werkte op het OpenVPN-protocol, met een optie voor gevorderde gebruikers om met IPsec over te schakelen naar PPTP of L2TP. Omdat het bedrijf wordt beheerd vanuit Boekarest, Roemenië, is livechat alleen beschikbaar tijdens Oost-Europese kantooruren.

Dat betekent dat u ze alleen kunt bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur EET, wat ongeveer zeven uur voorloopt op de oostelijke tijd van de VS. Sinds het sluiten van hun gebruikersforum in 2014 is er ook geen peer-to-peer-ondersteuning. U dient een helpdeskticket in via hun contactformulier en wacht tot ze het ontvangen.

6. Trust.Zone – Fatsoenlijke Netflix-toegang + beperkte functionaliteit

trustzone logo min

Gelanceerd in 2014, Trust.Zone is een van de nieuwere VPN-services, maar het krijgt snel een reputatie voor beveiliging en betrouwbare verbindingen. Het bedrijf opereert vanuit de Seychellen onder de handelsnaam Trusted Solutions, Ltd, dus het is niet gebonden aan beperkende wetten die VPN-services of dataretentie in andere landen reguleren.

Het ondersteunt Windows, MAC, Linux, Android en iOS, maar heeft niet veel apps of extra functies; de enige app is een stand-alone voor Windows-gebruikers. Het belangrijkste kenmerk buiten de beveiliging, een kill-schakelaar, komt met de service.

Voordelen:

 • Ondersteunt P2P-bestandsdeling
 • All-inclusive no-log-beleid
 • Betrouwbare verbindingen
 • Codering van militaire kwaliteit
 • Gratis proefperiode

Nadelen:

 • Minder servers en locaties dan andere VPN’s
 • Gebrek aan geavanceerde functies en aanpassingsmogelijkheden
 • Langzamere snelheden dan andere serviceproviders
 • Geen live ondersteuning

Hoewel het servers heeft in de meeste grote steden, is het bereik beperkt tot slechts 131 servers in 32 landen. Snelheden gemiddeld ongeveer 65 mbps, behalve voor de Aziatische servers, die zelden snelheden van meer dan 20 mbps bereikten.

Trust.Zone is compatibel met alle routers die draaien op het OpenVPN-protocol of L2TP / IPSec VPN-client en het kan handmatig worden geconfigureerd om dwars door uw router te lopen. Het streamen van Netflix-inhoud is redelijk en het delen van bestanden is redelijk betrouwbaar, maar niet zo snel of breed toegankelijk als andere VPN’s.

Een grote bonus is de driedaagse gratis proefperiode die wordt geleverd met 1 GB aan gegevensoverdracht en toegang tot 110 locaties. Zodra u besluit zich te abonneren, krijgt u een geld-terug-garantie van tien dagen.

helaas, klantenondersteuning is alleen beschikbaar via het contactformulier. Abonnementen zijn beschikbaar als maandelijkse pay-as-you-go-service en met een jaar- of tweejarig contract.

Maandelijks en jaarlijks contract staan ​​maximaal drie gelijktijdige verbindingen toe, maar het contract van twee jaar maximaal vijf. De prijs is $ 8,99 per maand, maandelijks gefactureerd, of $ 3,33 en $ 2,89 voor jaarlijkse of tweejarige contracten, vooraf gefactureerd.

Trustzone-prijzen

7. TorGuard – Fatsoenlijke Netflix-toegang + Geweldig voor torrenting

torguard logo min. maat

Dit is de optie voor degenen die anonimiteit belangrijker vinden dan selectie. Deze provider heeft minder servers en locaties dan de andere, maar de verbindingen die ze hebben zijn zeer veilig; haar geweldig voor P2P-streamingplatforms en torrenting.

De VPN is beschikbaar in 50 landen en ze hebben 5.000 servers tot hun beschikking. TorGuard biedt ook speciale IP-adressen, wat betekent dat het onwaarschijnlijk is dat uw Netflix-weergave u op een zwarte lijst zal plaatsen.

Voordelen:

 • Snelle verbindingen
 • Ontgrendelt Netflix America
 • TSL en 256-bit encryptie
 • Veel aanpassingsfuncties en add-ons

Nadelen:

 • Niet voor tech-nieuwelingen
 • Onaangenaam ogende, gedateerde gebruikersinterface
 • Korting is alleen mogelijk als je met een cryptocurrency betaalt

De service biedt een snelle verbinding voor maximaal vijf apparaten per account en ze houden zich aan een strikt geen logboekbeleid. De gemiddelde snelheid ligt rond de 45 Mbps, maar is stabiel op al hun servers.

Het ondersteunt alle belangrijke besturingssystemen, inclusief Microsoft-, Apple- en Linux-apparaten, en het kan rechtstreeks worden geconfigureerd om rechtstreeks via uw router te werken.

De prijzen zijn op maand-, kwartaal-, halfjaarlijkse of jaarlijkse basis. De kosten van een abonnement zijn $ 9,99 per maand, $ 19,99 per kwartaal, $ 29,99 per zes maanden of $ 59,99 per jaar.

Klantenservice is 24/7/365 via live chat of gratis bellen. Er zijn 10 procent kortingen beschikbaar voor het gebruik van Bitcoin of andere cryptocurrencies, maar ze accepteren ook PayPal en belangrijke creditcards.

TorGuard-prijzen

De Netflix-proxyfout omzeilen

Netflix heeft een aantal van de meest geavanceerde geoblocking-mogelijkheden en VPN-detectiesoftware die er is. Dat betekent niet dat het niet kan worden omzeild; het maakt het alleen maar moeilijker.

De truc is om een ​​bepaalde locatie niet consistent te gebruiken. Zodra Netflix een ongebruikelijke hoeveelheid verkeer detecteert die vanaf één IP-adres wordt gegenereerd, voegt het dat adres toe aan zijn zwarte lijst.

netflix streaming fout

U kunt die Netflix-proxyfout omzeilen door een huidige Netflix-connecteerbare VPN-provider te vinden, zoals degene die we hebben getest, en door regelmatig de serverlocaties te wijzigen. Dat betekent dat uw VPN ook een groot aantal beschikbare servers moet hebben.

Veelgestelde vragen over het gebruik van VPN’s en Netflix

We hopen dat deze gids nuttig is geweest. Als je de details wilt overslaan en gewoon antwoorden wilt krijgen op veelgestelde vragen over Netflix en VPN’s, hier zijn ze.

V: Gebruikt een VPN om Netflix illegaal te bekijken?

EEN: Het is technisch gezien niet illegaal om Netflix via een VPN te bekijken, maar het bedrijf noemt dergelijke weergave wel een overtreding van hun Servicevoorwaarden. Dit komt door licentieovereenkomsten tussen individuele makers van inhoud en locaties. Netflix bezit alleen de rechten op hun eigen originele programmering, maar de rechten om sommige films of tv-programma’s opnieuw uit te zenden, worden voorwaardelijk verleend door degene die de juridische eigenaar van die inhoud is.

U kunt bijvoorbeeld een bepaalde tv-serie of Hollywood-film in Canada bekijken, maar de producenten van die tv-show of film hebben mogelijk geen overeenkomst met mediaplatforms in Parijs of Istanbul om deze uit te zenden. Daarom kunnen kijkers met Netflix-accounts in die landen andere shows of films bekijken in het Netflix-rooster, maar niet die welke vanwege hun overheidscensuur of het ontbreken van toestemming van auteursrechthouders op hun locatie niet mogen worden uitgezonden..

VPN’s geven toegang tot Netflix in andere landen met een breder scala aan programma’s, zoals de VS, door te verbergen waar jij en je apparaat zich fysiek bevinden. Als u de Servicevoorwaarden van Netflix (TOS) leest, krijgt u meer informatie.

V: Kan ik mijn Netflix-land wijzigen??

EEN: Het zou duur en onlogisch zijn om in elk land dat u bezoekt te betalen voor een Netflix-account. De enige andere manier om inhoud van andere locaties te bekijken, is via een VPN. Dit is een vrij eenvoudig proces:

 1. Meld je aan voor een Netflix-account
 2. Installeer een VPN
 3. Verbind het met een server op de gewenste locatie
 4. Ga naar de Netflix-website en log in op je account
V: Hoe weet Netflix dat ik een VPN gebruik?

EEN: Netflix beschikt over enkele van de meest geavanceerde detectiemechanismen, maar zo weten ze niet dat klanten een VPN gebruiken. U ziet dat iedereen die alleen naar een IP-adres kijkt, de ware locatie van een individuele gebruiker niet kent, behalve waar dat IP-adres is geregistreerd.

Het probleem begint wanneer het bedrijf honderden of duizenden aanmeldingen van een IP-adres opmerkt dan er zouden moeten zijn voor de populatie en het aantal abonnees op die locatie. Dit is een enorme rode vlag en Netflix reageert door dat IP-adres te blokkeren.

VPN-serviceproviders wijzen geen unieke IP-adressen toe tenzij u er een koopt; al het verkeer wordt beheerd met behulp van het oudere IPv4-protocol, dat een beperkt aantal beschikbare, willekeurig toewijsbare IP’s heeft. Aangezien Netflix een niet-ondersteunde hoeveelheid webverkeer opmerkt dat afkomstig is van één locatie, zullen ze dat IP-adres op de zwarte lijst zetten. Wanneer een accounthouder inlogt vanaf een geoblocked IP-adres, ontvangt hij een foutmelding.

V: Is de “kill-switch” -functie belangrijk wanneer je een VPN gebruikt om Netflix te kijken?

EEN: Of je nu media-inhoud wilt streamen of niet, een kill-switch is een essentiële functie in een VPN. Hiermee kunt u automatisch en onmiddellijk de verbinding met internet verbreken als de verbinding met uw VPN om de een of andere reden wordt verbroken of verstoord, waardoor u zou worden blootgesteld alsof u nooit een privéserver had om u achter te verschuilen. Alle VPN’s die we hebben beoordeeld, hebben deze functie.

Laatste gedachten

Momenteel zijn er wereldwijd meer dan 75 miljoen mensen geabonneerd op Netflix. Of je nu weg van huis bent of in een gebied woont met beperkte toegang tot je favoriete Netflix-inhoud, een VPN-service is een essentieel stukje technologie.

Het biedt niet alleen een platform voor veilige, onbelemmerde weergave, het beschermt ook uw identiteit, browse-activiteit en persoonlijke informatie. Je hebt veel keuzes op de markt, dus kies de beste VPN voor je locatie, budget en doeleinden voordat je een verbintenis aangaat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map