De beste VPN’s voor Duitsland in 2020

Uitgelichte afbeelding voor beste VPN Duitsland


VPN-gebruik in Duitsland neemt toe en dat is begrijpelijk. VPN’s zijn de perfecte tool om online privacy te garanderen, overheidstoezicht te voorkomen, geografisch beperkte inhoud te bekijken en torrents te downloaden.

Er zijn echter veel keuzes, en het vinden van een provider onder de massa die topprestaties, beveiliging en online vrijheid zal leveren tegen een betaalbare prijs is niet altijd zo eenvoudig.

Maar daarom ben ik hier. VPN’s is wat ik doe. Ik probeer ze uit, duw ze tot het uiterste en identificeer zowel hun sterke als zwakke punten. En hieronder vindt u een overzicht van wat wordt beschouwd als de beste VPN’s voor Duitsland.

Het maakt niet uit of u zich in Duitsland bevindt en onbeperkt en veilig toegang wilt krijgen tot websites en service in de rest van de wereld, of dat u zich buiten het land bevindt en probeert Duitse tv-kanalen zoals ARD of ZDF te streamen. Deze VPN’s leveren.

Overzicht van de beste VPN’s voor Duitsland

In het geval dat een lijst met de beste Duitse VPN’s alles is waarnaar u op zoek bent en niet geïnteresseerd bent in details of in het lezen van het volledige artikel, volgt hier een snel overzicht van de beste providers.

 1. CyberGhost

  Eenvoudig op te halen en te gebruiken, met strikt geen logboekbeleid, indrukwekkende beveiliging en snelheden en een groot servernetwerk. Een van de beste waarden die er zijn.

 2. NordVPN

  Een goed geprijsde aanbieder die het allemaal doet. Heeft een van de grootste netwerken, uitstekende privacy, geavanceerde beveiligingsfuncties en consistente toegang tot geografisch geblokkeerde inhoud.

 3. PureVPN

  Gevestigde VPN-service met snelle servers in maar liefst 131 landen. Heeft betrouwbare streaming van buitenlandse inhoud en brede apparaatondersteuning tegen zeer lage kosten.

 4. ExpressVPN

  Vertrouwd bedrijf met snelle en veilige servers, geen logboekregistratie en een gepolijste en gebruiksvriendelijke client. Wordt geleverd met uitstekend zonder vragen 30 dagen geld-terug-garantie.

 5. Surfshark

  Nieuwere VPN-service die alles biedt wat je nodig hebt voor een zeer lage prijs. Heeft uitstekende beveiligingsopties, een gebruiksvriendelijke stabiele client en maakt onbeperkte verbindingen mogelijk.

Waarom een ​​VPN gebruiken in Duitsland

Hoewel Duitsland een diepgewortelde neiging heeft tot gegevensprivacy en -beveiliging, zijn er nog genoeg redenen om als internetgebruiker daar een VPN te willen gebruiken.

Duitsland maakt deel uit van een wereldwijd bewakingscollectief dat bekend staat als 14 Eyes. Dat betekent dat ze verplicht zijn om verzamelde informatie te delen met andere lidstaten (inclusief de VS en het VK) wanneer daarom wordt gevraagd.

En er is zeker informatie om te delen.

De Duitse federale inlichtingendienst BND heeft uitgebreide spionagebevoegdheden en houdt actief toezicht op internetactiviteiten. Op verzoek kan het tot 10 weken aan geregistreerde gebruikersgegevens ophalen van alle ISP’s van het land (wat uiteraard informatie is die de ISP’s moeten registreren en bewaren).

Duitsland heeft ook strenge wetten met betrekking tot het downloaden of delen van auteursrechtelijk beschermd materiaal. Het land heeft ook een notoir dubbelzinnig beleid voor redelijk gebruik, waardoor het zelfs voor legitieme gebruikers van auteursrechtelijk beschermde werken riskant is om dergelijke bestanden te verwerken.

Alles bij elkaar zijn deze redenen alleen al voldoende argumenten om een ​​VPN in Duitsland te gebruiken. Maar wacht, er is meer.

Een andere grote reden om een ​​VPN in Duitsland te gebruiken, is om enkele van de meest agressieve online inhoudsbeperkingen ter wereld te omzeilen. Duitse rechtbanken waren in het verleden zeer sympathiek voor rechthebbenden en blokkeerden op een gegeven moment een groot aantal YouTube-video’s over licentievragen.

Het gebruik van een VPN om inhoudsbeperkingen te omzeilen, heeft ook het gelukkige neveneffect dat gebruikers de geregionaliseerde versies van hun favoriete streamingplatforms zoals Netflix kunnen bekijken. Het maakt het ook mogelijk om inhoud te bekijken van landspecifieke services zoals BBC iPlayer (alleen VK) en Hulu (alleen VS).

In zekere zin is een VPN een paspoort voor een wereld van nieuwe en onbeperkte entertainmentinhoud.

Waarop moet je letten in een Duitse VPN

Er zijn tal van beschikbare VPN-opties waaruit Duitse gebruikers kunnen kiezen, maar ze zijn niet allemaal gelijk gemaakt. Als u op het punt staat die keuze te maken, moet u hier op letten.

 • Meerdere servers in Duitsland

  Als je je VPN wilt gebruiken voor privacy en extra beveiliging terwijl je online bent in Duitsland, wil je dat VPN-servers bij de hand zijn. Hoe hoger het aantal servers verspreid over meerdere Duitse steden, hoe beter. Dit zal helpen om de best mogelijke verbinding en internetervaring te garanderen.

 • Servers in andere landen

  Om een ​​VPN in Duitsland te gebruiken om toegang te krijgen tot sites die alleen in andere landen beschikbaar zijn, heeft de VPN daar servers nodig. Als je niet kunt voorspellen in welke landen je geïnteresseerd bent, kies dan een provider met de meest uiteenlopende opties.

 • Stabiele en snelle verbindingen

  Om een ​​goede online gebruikerservaring te behouden, heb je een snelle VPN nodig. Periode. Tenzij een service snelle verbindingen biedt die stabiel genoeg zijn om zaken als downloads en high-definition videostreaming te ondersteunen, is de kans kleiner dat u uw VPN gebruikt en ineenkrimpt telkens wanneer u het moet doen.

 • Streng beleid zonder logboekregistratie

  Zoals eerder vermeld, is Duitsland streng in zaken als auteursrechtclaims. Om jezelf goed te beschermen met een VPN, is het belangrijk dat je een aanbieder zonder logboeken kiest, zodat als de autoriteiten komen kloppen, ze niets te delen hebben.

 • P2P-ondersteuning

  Als u in Duitsland P2P-toepassingen via een VPN wilt gebruiken, zorg er dan voor dat de provider het gebruik van die diensten toestaat. Hoewel de meesten dat doen, is dit geen gegeven.

 • Uitstekende codering en beveiliging

  Aangezien VPN’s beveiligingshulpmiddelen zijn, moet u ook een provider kiezen die de modernste codering en DNS-lekbescherming biedt. Indien mogelijk moet de VPN die u kiest ook een kill-switchfunctie hebben om browsen te voorkomen na onverwachte verbroken verbindingen.

Er zijn een paar andere overwegingen bij het kiezen van een VPN, hoewel de hierboven genoemde de belangrijkste zijn. Afhankelijk van uw specifieke behoeften, kunt u mogelijk ook enkele van deze functies missen. Dat gezegd hebbende, de beste VPN-services voor Duitsland bieden ze hoe dan ook, en hier bestaat er niet zoiets als te veel van het goede.

De beste VPN’s voor Duitsland

Nu we weten wat we zoeken, is het tijd om aan de slag te gaan. Zonder verder oponthoud, hier zijn de beste VPN-services die u in Duitsland kunt gebruiken.

1. CyberGhost

Logo van CyberGhost

Als je nog nooit van CyberGhost hebt gehoord, kan het zijn dat ze tot voor kort een relatief kleine provider waren. Ze zijn nu een VPN met een van de grootste footprints in de branche en in dit geval is dat een goede zaak.

Gevestigd in Roemenië en met meer dan 7100 servers in 90 landen (met 684 servers in drie steden in Duitsland alleen), is hun netwerk enorm. Dat maakt ze een uitstekende keuze voor Duitse gebruikers, omdat je geen gebrek hebt aan verbindingsopties.

Bovendien heeft CyberGhost een strikt geen logboekbeleid, biedt het 256-bit AES-codering via het OpenVPN-protocol en heeft het snelle allround verbindingssnelheden.

CyberGhost heeft onlangs ook gespecialiseerde servers toegevoegd die Netflix en vergelijkbare streamingdiensten zoals de BBC iPlayer in het VK consistent kunnen deblokkeren, waardoor ze een van de betere keuzes zijn voor toegang tot geografisch geblokkeerde inhoud.

Voordelen
 • Geen logboekregistratie voor maximale privacy
 • Uitstekende serverdistributie met meer dan 7100 servers in 90 landen
 • Zeer hoge verbindingssnelheden
 • Werkt met US Netflix en BBC iPlayer
 • Staat P2P torrenting toe
 • Lange geld-terug-garantie van 45 dagen
Nadelen
 • Moederbedrijf met twijfelachtige reputatie
 • Ingewikkelde handmatige OpenVPN-installatie
 • Werkt niet vanuit China

Beste VPN voor Duitsland: CyberGhost biedt alles wat u van een eersteklas VPN mag verwachten. Dankzij de huidige reeks CyberGhost-deals zijn ze ook een van de goedkoopste providers op deze lijst en geven ze u zelfs een toonaangevende 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Er zijn maar weinig andere services die zo compleet zijn als een pakket voor Duitse VPN-gebruikers.

2. NordVPN

NordVPN-logo

NordVPN, gevestigd in Panama, heeft snel een VPN-service gebouwd waarmee rekening moet worden gehouden. Simpel gezegd, ze hebben het allemaal. Om te beginnen hebben ze een zeer indrukwekkend netwerk. Meer dan 5600 servers in 58 landen is wat u kunt verwachten.

Hun servers bieden 256-bit AES-codering, ondersteunen OpenVPN en hun client heeft ingebouwde kills met functionaliteit.

Maar NordVPN stopt daar niet. Ze bieden ook dubbele VPN, ondersteunen Tor over VPN-verbindingen en bieden uitstekende snelheid en stabiliteit die zeer geschikt is voor HD-videostreaming.

NordVPN is ook gespecialiseerd in het deblokkeren van beperkte sites en werkt onvermoeibaar om de toegang tot Netflix, Hulu en BBC iPlayer te allen tijde te laten werken.

Met 309 servers in Duitsland op twee locaties en een kogelvrij niet-loggen beleid, is NordVPN het Zwitserse zakmes van VPN-providers voor Duitse gebruikers.

Voordelen
 • Uitstekende privacy zonder logboekregistratie
 • Groot (en steeds groeiend) servernetwerk
 • Goede verbindingsprestaties
 • Speciale servers (inclusief dubbele VPN, versluierd en Tor over VPN)
 • Schone, gebruiksvriendelijke client
 • Werkt met Netflix en de meeste andere streamingdiensten
 • Staat Torrenting en P2P toe
 • Biedt speciale IP-adressen
Nadelen
 • Geen split-tunnelfunctie
 • Een beetje prijzig op kortere termijnplannen

Doet het allemaal: Als je op zoek bent naar een VPN die alles goed doet, is NordVPN een perfecte keuze. Elke gebruiker zal de uitstekende beveiliging en hoge verbindingssnelheden waarderen – allemaal tegen een zeer betaalbare prijs.

3. PureVPN

PureVPN-logo

PureVPN is een veteraan in de branche en bestaat sinds 2007. Ze zijn gevestigd in Hong Kong en hebben zo ongeveer het meest uitgebreide netwerk dat je zult vinden, met servers in 131 landen. Ze bereiken bijna nergens ter wereld en hun servers zijn ook snel.

Van die servers zijn er 201 in Duitsland, verspreid over vijf verschillende steden. Ze hebben ook hardware die speciaal is geoptimaliseerd voor geografisch beperkte streaming, waardoor ze ideaal zijn voor Duitsers die buitenlandse videocontent willen bekijken.

Naast hun netwerk onderscheidt deze provider zich ook door hun ondersteuning voor meer dan 50 verschillende platforms en apparaten. Als het verbinding maakt met internet, kun je PureVPN erop draaien.

PureVPN biedt 256-bit AES-codering, wordt geleverd met een killswitch-functie en hun gebruiksvriendelijke client blokkeert zelfs advertenties en virussen wanneer ze zijn verbonden met de VPN.

Voordelen
 • Uitstekende snelheden
 • Enorm servernetwerk (131 landen)
 • Ontgrendelt Netflix, iPlayer en meer dan 70 andere streamingdiensten
 • Compatibel met meer dan 50 apparaten en platforms
 • Onafhankelijk geverifieerde zero log VPN-provider
 • Speciale IP-optie
 • Grote waarde
Nadelen
 • Apps kunnen wat meer glans gebruiken
 • Enkele intermitterende verbindingsproblemen

Voordelige Duitse VPN: PureVPN is een uitstekende oplossing als je buitenlandse media wilt streamen of als je verschillende apparaten wilt gebruiken waarop je een VPN wilt gebruiken. Met industriestandaard encryptie en adblocking erin, is het een geweldige keuze voor een zacht prijsje.

4. ExpressVPN

ExpressVPN-logo

Als u op zoek bent naar een VPN-provider die een geweldige allrounder is, dan is ExpressVPN het. Gevestigd op de Britse Maagdeneilanden en met meer dan 3000 servers in 95 landen, waaronder op twee Duitse locaties, levert ExpressVPN.

Voeg een niet-logboekbeleid, 256-bit encryptie en razendsnelle verbindingssnelheden toe, en het is duidelijk waarom ExpressVPN mijn lijst heeft gemaakt.

Er is niets dat u niet kunt doen met ExpressVPN. Ze ondersteunen P2P, deblokkeren streaming-sites en ondersteunen zelfs split-tunneling voor maximale verkeerscontrole.

Als ze een keerzijde hebben, is dit de prijs: ExpressVPN is de duurste provider op deze lijst. Maar ze zijn het zeker waard. En ze bieden ook af en toe verkopen aan.

Bovendien krijg je een geld-terug-garantie van 30 dagen, wat betekent dat er weinig risico is om ze uit te proberen.

Voordelen
 • Een feature-rijke en intuïtieve client
 • Sterke back-end-technologie
 • Tal van servers en serverlocaties
 • Snelle en consistente verbindingssnelheden
 • Werkt met US Netflix
 • Eersteklas klantenondersteuning
Nadelen
 • Sommige geaggregeerde logging
 • Niet de goedkoopste

Uitstekende reputatie: Als u een provider wilt die uitstekende privacy en anonimiteit biedt, deskundige 24/7 ondersteuning en een ijzersterke reputatie heeft, dan is ExpressVPN de juiste keuze. Ze accepteren zelfs Bitcoin-betaling als u conventionele transacties wilt vermijden en uw privacy wilt maximaliseren.

5. Surfshark

Surfshark-logo

Surfshark is een relatieve nieuwkomer in de VPN-industrie en is een Duitse VPN-shopper zeker waard. Om te beginnen hebben ze een servernetwerk van meer dan 1040 verspreid over meer dan 63 landen, waaronder natuurlijk Duitsland.

Net als ExpressVPN opereert Surfshark buiten de Britse Maagdeneilanden, buiten het bereik van een overheidsspionagentschap. Ze hebben ook een strikt niet-logboekbeleid.

De klanten van Surfshark gebruiken 256-bit encryptie, via OpenVPN of IKEv2 en gebruiken een SHA512 authenticatie-hash en 2048-bit DHE-RSA-sleuteluitwisseling met PFS. Dat geeft Surfshark een klasse apart op het gebied van beveiliging.

Bovendien krijg je de optie van dubbele VPN-ondersteuning, een kill-switch, privé DNS-servers, P2P- en streaming-ondersteuning en zelfs onbeperkte gelijktijdige clientverbindingen (de enige premiumprovider die dit doet).

Voordelen
 • Uitstekende privacy en beveiliging zonder logboekregistratie
 • Geweldige serverprestaties
 • Ontgrendelt Netflix, BBC en vele anderen
 • Makkelijk te gebruiken cliënt
 • Onbeperkte gelijktijdige verbindingen
 • Ondersteuning voor torrenting
 • Goedkoop
Nadelen
 • Inconsistente snelheid op enkele locaties
 • Vrij trage klantenondersteuning

Onbeperkte gelijktijdige verbindingen: Hoewel Surfshark redelijk nieuw is, bieden ze alle technische functies die je nodig hebt. Voeg 24/7 ondersteuning, uitstekende verbindingssnelheden, een goedkoop abonnementsplan (vooral met hun huidige deal) en een probleemloze 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie toe, en je hebt een recept voor gelukkige Duitse VPN-gebruikers.

Gratis VPN-gebruik in Duitsland

Hoewel het mogelijk is om de meeste gratis VPN-services in Duitsland te gebruiken, is dit over het algemeen niet het beste idee. Zoals bij veel zogenaamde gratis producten, hebben gratis VPN’s verborgen kosten. Maar in plaats van met geld te betalen, betaalt u met uw tijd, privacy, persoonlijke informatie of al het bovenstaande.

Sommige services verkopen bijvoorbeeld uw gebruikersgegevens om de activiteiten te betalen en winst te maken, terwijl andere advertenties in uw browser injecteren terwijl u op internet surft.

En het maakt niet uit hoe een gratis provider geld verdient met hun activiteiten, het enige waar ze zich niet al te veel zorgen over maken, is beveiliging. In vergelijking met betaalde VPN’s bieden gratis providers niet het soort bescherming dat u zou verwachten.

Met betaalde VPN-services die bijna niets kosten, zou dit een gemakkelijke beslissing moeten zijn.

Torrenting in Duitsland

Met het hebben van een van de strengste copyrighthandhavingen ter wereld, is het illegaal en gevaarlijk zaken te doen om illegaal gekopieerd materiaal in Duitsland te downloaden. Auteursrechttrollen, die dreigbrieven sturen naar iedereen die ervan verdacht wordt beschermd materiaal te downloaden of te delen, zijn gemeengoed.

Rechtbanken in Duitsland hebben ook bepaald dat ouders moeten melden wanneer hun kinderen auteursrechtschendingen plegen, dus het delen van bestanden binnen de Duitse grenzen is als een spelletje Russisch roulette.

Daarom is het gebruik van een VPN in Duitsland allesbehalve vereist als u van plan bent om P2P-services voor welk doel dan ook te gebruiken. Zelfs als specifieke bestanden legaal zijn om te delen en te downloaden, staat het Duitse systeem te veel misbruik toe en doet het weinig om je te beschermen.

Met een VPN kunt u als Duitse BitTorrent-gebruiker veilig blijven voor beschuldigingen van schendingen van het auteursrecht en gerust zijn.

Internetbewaking in Duitsland

Ondanks dat Duitsland sterk neigt naar beveiliging en privacy van gebruikersgegevens, zijn ze niet vies van samenwerking met buitenlandse inlichtingendiensten. Er zijn zelfs berichten dat de Duitse inlichtingendiensten de afgelopen jaren in samenwerking met de Amerikaanse NSA spioneren.

Om die reden zou u als Duitse internetgebruiker alle reden moeten hebben om te geloven dat uw internetactiviteiten niet immuun zijn voor buitenlandse en binnenlandse spionnen.

De kans is groot dat, zonder een VPN als extra beschermingslaag te gebruiken, uw gegevens gewoon niet zo veilig zijn.

Duitse wetten voor het bewaren van gegevens

Duitsland heeft een van de meest uitgebreide gegevensbeschermingswetten ter wereld. Toch is er een reden om aan te nemen dat de Duitse regering deze beveiligingen begint af te breken.

Ze hebben al geprobeerd aan te dringen op uitgebreide wetten voor het bewaren van gegevens voor Duitse ISP’s. Hoewel hun mandaat momenteel in geschillen verkeert, kan het op elk moment van kracht worden.

Als dat het geval is, zal iedereen die internet gebruikt in Duitsland het vooruitzicht hebben van routinematige gegevensverzameling over hun activiteiten. Het is niet duidelijk hoeveel details ISP’s zouden bijhouden en opslaan, maar zeker genoeg om een ​​vrij nauwkeurig beeld te krijgen van wat u online doet.

Door verbinding te maken met een VPN, bent u natuurlijk immuun voor dergelijke gegevensverzameling. Ze zijn een geweldige manier om ISP-tracking te voorkomen, wat nog een andere reden is waarom steeds meer Duitsers ze gebruiken.

Geo-beperkte inhoud

In Duitsland is er helaas bijna geen einde aan de internetdiensten die je geblokkeerd zult vinden. Tussen regionale beperkingen op Netflix en de iPlayer van de BBC, tot de bovengenoemde juridische spats die veel van YouTube buiten werking stellen, is het een beetje een mijnenveld.

Het is hetzelfde verhaal als je buiten het land reist en probeert populaire Duitse kanalen zoals ARD of ZDF te streamen. Je kunt niet.

Voor Duitsers die in het buitenland hun favoriete sites willen bezoeken, vrijelijk internationale inhoud willen verkennen of zelfs gewoon betrouwbaar toegang willen krijgen tot grote wereldwijde online services, is een VPN een must.

Als je in Duitsland bent en geen VPN gebruikt, loop je veel geweldige online inhoud mis.

Het komt neer op

Of je nu in Duitsland woont of op bezoek bent of een Duits staatsburger bent die momenteel in het buitenland is, elke VPN-service die ik in dit artikel behandel, zal je goed van pas komen. Ze helpen u bij het handhaven van uw online privacy, laten u geografisch beperkte inhoud bekijken en beschermen u tegen zowel overheidstoezicht als bij het gebruik van P2P-services.

Sluit je aan bij de miljoenen andere Duitsers die al VPN’s gebruiken en geniet van het internet zoals het bedoeld was.

Dit vind je misschien ook leuk:
 • Verkrijg een Duits IP-adres in 5 eenvoudige stappen
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map