Cele mai bune blocante de reclame din 2020

anunț enervant în browserPop-up-urile, bannerele și reclamele video auto-play par să bombardeze oamenii cu frecvență din ce în ce mai mare în aceste zile.


De fapt, este practic imposibil de a naviga pe Internet fără a fi enervat constant de reclame.

Este posibil să fiți nevoit să vizionați o reclamă video înainte de a viziona un videoclip pe care doriți să îl vedeți de fapt pe YouTube.

Anunțurile pop-up par să vă urmărească oriunde mergeți, iar anunțurile banner pot fi incredibil de enervante, deoarece pot acoperi conținutul pe care încercați să îl vizualizați. De fapt:

Oamenii găsesc anunțuri online enervante din mai multe motivesondaj pentru reclame digitale

Poate fi suficient de frustrant pentru a te face să vrei să renunți la Internet pentru totdeauna. Deoarece aceasta nu este o soluție deosebit de realistă, atunci trebuie găsit un compromis mai sensibil. Acest compromis este un blocant al anunțurilor.

Unele browsere vin cu un blocant de anunțuri acum, dar acestea nu sunt întotdeauna suficient de solide pentru a elimina majoritatea reclamelor online. Aceasta înseamnă că trebuie să găsiți un plugin sau altul aplicație care poate face treaba pentru tine. Cele mai bune blocante de anunțuri vor varia în funcție de mediile online pe care le utilizați cel mai frecvent. De exemplu, unii blocanți publicitari sunt mai eficienți în YouTube decât în ​​Facebook.

Acest lucru face necesar să se determine cele mai bune blocante de anunțuri pentru Google, astfel încât nu ești tulburat de scripturi precum și cele mai bune blocante de anunțuri pentru YouTube, astfel încât să puteți viziona în mod liniștit videoclipurile dvs. preferate.

Să aruncăm o privire mai atentă despre ce sunt blocanții de anunțuri și cum funcționează.

Ce sunt blocanții de anunțuri?

vector blocant publicitarCa și un VPN de renume, cele mai bune blocante de anunțuri sunt concepute pentru a vă ajuta păstrați anonimatul online. Un blocant de anunțuri este în esență un software care împiedică difuzarea sau redarea automată a reclamelor pe browserul dvs. Unele blocante publicitare sunt programe independente, în timp ce altele sunt o extensie a unui browser sau a unui sistem de operare.

Toate blocantele de anunțuri sunt concepute pentru a limita numărul de reclame care vă distrag online. Cu toate acestea, unii au mai mult succes în acest sens decât alții. În mod similar, poate fi util să știți că unele programe de blocare a anunțurilor sunt disponibile numai pe anumite sisteme de operare. Blocatorii de anunțuri adecvați pentru Windows nu sunt neapărat compatibili cu Mac și același lucru se poate spune și pentru iOS și Android. Aceasta înseamnă că trebuie alegeți cu atenție un blocant de anunțuri.

Cum funcționează blocanții publicitari?

Asemenea modului în care o VPN bună este capabilă să-ți filtreze adresa IP, astfel încât să nu fie vizibilă pentru ochii induriști, un blocant de anunțuri închide anumite conținut pe site-uri web pe baza unor reguli de filtrare specifice. O parte din acest software de blocare a anunțurilor permite utilizatorilor să-și creeze propriile reguli pentru a filtra unele reclame în timp ce le permite altora. De exemplu, utilizatorii pot fi capabili să enumereze în alb lista anumitor anunțuri sau agenți de publicitate.

cum funcționează blocarea anunțurilor

Blocatorii de reclame filtrează de obicei două tipuri de conținut. Blocarea comunicării interzice comunicarea cu serverele publicitare. Când se face o solicitare HTTP, aceasta este potrivită cu lista de filtre de blocuri de anunțuri. Dacă un element al cererii se potrivește cu lista de filtre, atunci acesta este blocat.

Software de blocare a anunțurilor de asemenea, poate utiliza ascunderea elementelor, în care un anumit conținut este ascuns din vedere, deși acesta ar fi putut fi încărcat cu restul conținutului.

Acum că tot mai mulți canadieni se informează despre drepturile lor de confidențialitate, mai mulți folosesc cele mai bune VPN-uri pentru a-și proteja confidențialitatea online. Este timpul să facem ca această experiență online să fie mai puțin aglomerată și distractivă. Înainte de următoarea sesiune de navigare sau streaming de maraton, luați ceva timp pentru a descoperi cele mai bune blocante de anunțuri pentru unele site-uri web populare.

Cele mai bune blocante de anunțuri pentru YouTube

O filială Google, YouTube este foarte populară într-un spectru larg de populație. Estimările sugerează că aproximativ 1,8 miliarde de oameni folosesc YouTube în fiecare lună.

Majoritatea oamenilor caută pe YouTube pentru a găsi videoclipuri cu instrucțiuni, recenzii sau divertisment. Pot fi găsite acolo episoade întregi de emisiuni de televiziune și este posibil ca oamenii să-și creeze propriul canal YouTube pentru a-și prezenta propriile talente și puncte de vedere..

bărbaţi utilizați în principal YouTube împreună cu jocurile, astfel cum arată acest grafic:

categorii de youtube dominate de bărbați

femei, pe de altă parte, sunt mai interesați de sănătate și frumusețe, muzică și câini:

categorii de youtube dominate de femei

Dezavantajul folosirii YouTube este reclamele. Poate că nu trebuie să vizionați o reclamă înainte de fiecare videoclip, dar se pare destul de excesiv. Din fericire, cei mai buni blocanți de anunțuri pentru YouTube fac posibilă vizionarea videoclipurilor ore întregi cu o reclamă publică pentru a vă încetini.

AdBlock

logo-ul adblock

AdBlock este o extensie de browser care și-a creat cu adevărat un nume în ultimii ani. Compatibil cu Chrome, Firefox, Opera și Safari, AdBlock este ușor de configurat și are liste de filtre prestabilite. Aceste liste fac incredibil de ușor de blocat majoritatea anunțurilor online.

Utilizatorii vor aprecia, de asemenea, convenabil butoane de social media si filtru malware. În plus, aveți opțiunea de a afișa lista albă a anumitor site-uri web sau agenți de publicitate pentru a-i ajuta să își mențină profitabilitatea operațiunilor.

AdBlock este una dintre puținele extensii de blocare existente care poate bloca cu succes reclame pe YouTube, precum și o varietate de servicii de streaming. Dacă vă place să vizionați conținutul online, atunci aceasta ar putea fi soluția ideală pentru dvs. Pentru înregistrare, personal am AdBlock.

AdLock

logo adlock

AdLock este diferit de AdBlock prin faptul că nu este o extensie de browser. În schimb, este software independent care este proiectat pentru a fi instalat pe dispozitive individuale. Acest lucru înseamnă că AdLock nu numai că împiedică reclamele să vă deranjeze pe YouTube și pe alte site-uri web, ci și să păstreze reclame pe orice aplicație pe care o utilizați care se conectează la Internet..

În consecință, puteți să vă luați la revedere de la reclame pe Skype, BitTorrent, zeci de jocuri online și o varietate de alte aplicații mobile. AdLock costă ceva mai mult de 20 USD pe an, iar o probă gratuită de 14 zile vă permite să aflați dacă este potrivit pentru dvs..

Cele mai bune blocante publicitare pentru Facebook

Facebook-ul cu sediul în California este un gigant în lumea social media. Oamenii de pe toată lumea folosesc acest site web de rețea socială pentru a se conecta cu familia, prietenii, colegii și străinii completi. Majoritatea oamenilor au auzit cel puțin de Facebook, și în sus un miliard de oameni îl folosesc în mod regulat.

De fapt, Pew Research a constatat că multe persoane folosesc Facebook de mai multe ori în fiecare zi:

folosirea facebook-ului

Cu atât de mulți consumatori care utilizează Facebook în mod continuu, vine ca. nu este de mirare că întreprinderile sunt nerăbdătoare să facă reclamă acolo. Acest lucru poate deveni o problemă incredibilă pentru utilizatorii obișnuiți, fiind necesar să găsiți cei mai buni blocanți de anunțuri pentru Facebook.

Ghostery

logo-ul fantomă

Un supliment pentru browsere precum Opera, Safari, Chrome și Firefox, Ghostery se blochează reclame și trackere de socializare. Desigur, există multe extensii și plugin-uri care vor face acest lucru, dar Ghostery reușește să se diferențieze de concurență datorită special bază de date robustă.

Mai mult, Ghostery leagă utilizatorii de politicile de confidențialitate pentru site-uri web individuale și îi orientează către opțiunile de renunțare la dispoziție. Acest lucru face și mai ușor pentru utilizatori să se asigure că nu sunt niciodată tulburați de reclame pe care nu doresc să le vadă.

Una dintre cele mai noi inovații ale Ghostery este browserul lor de confidențialitate Ghostery care este mobil. Este disponibil pentru dispozitivele Android și iOS, astfel încât oamenii să nu fie nevoiți să fie deranjați de către trackerele de socializare indiferent ce dispozitiv folosesc.

StopAd

logo-ul stopad

StopAd este unul dintre cei mai buni blocanți de anunțuri pentru Facebook, deoarece este un program la nivel de sistem care oferă protecție din cap până în picioare pe toate site-urile și aplicațiile. Acest software nu este o extensie de browser. În consecință, este compatibil cu toate browserele și sistemele, inclusiv Linux. StopAd este de fapt o alegere perfectă pentru persoanele care doresc doar să blocheze toate reclamele, tot timpul.

În afara locului, utilizatorii vor constata că tot ce este inutil este blocat din sistemul lor, inclusiv reclame auto-play, reclame video, pop-up și bannere. StopAd vine și cu un meniu robust de opțiuni pentru securitate și protecție online, ceva care este vital pentru orice copii care petrec timp online.

Aceste protecții includ blocarea malware și măsuri de stopare a urmăririi datelor. Primești și tu acoperire împotriva criptojacking-ului și cryptomining. Cu suport pentru clienți 24/7, acesta este un pachet excelent de securitate care blochează și reclamele.

Cele mai bune blocante de anunțuri pentru Google

Cu sediul în Mountain View, California, există puține persoane în secolul 21 care nu sunt conștiente de Google. Desigur, este probabil cel mai cunoscut motor de căutare de pe planetă, dar este și el o companie de tehnologie care are un deget în multe plăcinte.

google empire

De la e-mail la navigare, Google este omniprezent în viața modernă. Desigur, toată această popularitate se traduce într-o mare parte din veniturile publicitare. Vestea bună este că cei mai buni blocanți publicitari pentru Google permit să profite de toate serviciile acestui gigant tehnologic, fără să fii iritat de anunțuri constante.

Standuri AdBlocker

Logo-ul Standurilor Fair AdBlocker

Făcut de o companie numită Standuri, Fair AdBlocker este limitat prin faptul că este disponibil doar pentru Chrome. Având în vedere câți oameni folosesc Chrome în aceste zile, aceasta nu ar trebui să fie prea dură de o limitare.

Dezvoltatorii din spatele Fair AdBlocker nu intenționează să blocheze toate reclamele tot timpul, deși este posibil să îl configurați astfel. În schimb, consideră că anumite anunțuri ar trebui să fie permise, dar numai cele specificate de fiecare utilizator.

cadru standuri

După cum vedeți, este posibil să eliminați anunțurile de căutare din experiența dvs. online cu Fair AdBlocker împreună cu anunțurile Facebook dacă alegeți acest lucru. Fair AdBlocker este o alegere bună, deoarece protejează browserul dvs. împotriva malware-urilor, pe lângă mai multe amenințări cu securitatea și confidențialitatea. Aceasta permite transmiterea rapidă în timp ce utilizați un VPN vă asigură că o faceți în siguranță.

Ad Muncher

Logo-ul Ad Muncher

Fie că utilizați Chrome, Firefox, Explorer, Safari sau Opera, Ad Muncher vă poate ajuta să vă bucurați de o experiență online fără anunțuri. Acest program este unul dintre cele mai vechi de pe piață, după ce a lansat prima dată pentru descărcare în 1999. Puteți proteja toate browserele dvs. într-o singură descărcare simplă, blocând cu succes reclame și ferestre pop-up în Google și nu numai.

Ad Muncher nu funcționează atât de bine cu YouTube. În consecință, este recomandat doar dacă nu sunteți fan sau utilizator obișnuit al acestei platforme. Dacă Google este principala ta îngrijorare, atunci acest descărcare va efectua ca un campion. Dacă sunteți priceput din punct de vedere tehnologic, probabil puteți ajusta setările dvs. până când Ad Muncher funcționează și pe YouTube.

De fapt, Ad Muncher este o alegere destul de solidă pentru individul experimentat, căruia îi plac o mulțime de opțiuni de personalizare. Veți găsi comutări de prevenire atunci când doriți să reîncărcați o pagină web, iar familiile pot aprecia capacitatea programului de a cenzura conținutul pentru adulți.

configurația admuncherului

Ad Muncher, de asemenea, Adware și malware pot fi încorporate în mod eficient, ceea ce îl face o alegere inteligentă pentru confidențialitate și securitate și unul dintre cei mai buni blocanți publicitari..

Alegerea blocătorului de anunțuri potrivit pentru dvs.

Toate blocajele publicitare menționate aici sunt eficiente și de încredere. După cum sa menționat, unii dintre ei au performanțe mai bune cu anumite platforme decât cu alții.

Încă, mulți dintre ei sunt interpreți solizi, în toată lumea care funcționează bine într-o varietate de aplicații. Nu numai că împiedică reclamele pop-up să te enerveze, ci și ele asigurați o protecție de încredere împotriva programelor malware și diverse amenințări de securitate și confidențialitate.

Când majoritatea oamenilor iau în considerare obținerea unui blocant de anunțuri, acest lucru o face din motive de comoditate. Cu toate acestea, cele mai bune blocante de anunțuri oferă numeroase protecții robuste.

Acestea pot împiedica platformele de socializare să vă urmărească fiecare mișcare online sau să vă protejeze de software-ul rău intenționat dăunează sistemului tău sau fură-ți datele. Când se vede în această lumină, devine clar că cei mai buni blocanți de anunțuri sunt aproape la fel de fundamentali ca un VPN bine apreciat ca Surfshark sau NordVPN.

Când vine vorba de asigurarea securității online a familiei tale, un blocant de anunțuri este un lucru absolut. Alegeți una dintre opțiunile disponibile mai sus pentru a vă proteja pe dvs. și datele dvs..

Întrebări frecvente

Blocatorii de anunțuri sunt ilegali?

Blocatorii de reclame nu sunt ilegali și nici nu este ilegal să cauți o modalitate de a bloca reclame. Legea prevede că computerul aparține individului și că această persoană are dreptul să limiteze scripturile sau alte conținuturi care apar și au acces la sistem.

Blocatorii de anunțuri încetinesc browserele?

Unii oameni care utilizează blocaje de anunțuri observă o încetinire în ceea ce privește viteza browserului. Acest lucru se datorează mai ales faptului că software-ul trebuie să compare solicitările HTTP cu lista blocată, care necesită un pic de memorie.

Totuși, cei mai renumiți și eficienți blocanți publicitari nu vor încetini foarte mult un sistem. De asemenea, este de remarcat faptul că problemele de viteză pot fi reduse de către sistem, nefiind nevoie de timp pentru a încărca anunțuri dificile, care afectează lățimea de bandă.

AdRemover este legitim?

O poveste majoră a circulat prin mass-media în 2018 cu privire la o serie de programe software frauduloase de blocare a anunțurilor care au devenit disponibile prin Google Chrome. Puteți citi o sinopsisă a problemei la Newsweek.

AdRemover este cu siguranță una dintre aceste aplicații suspecte, care poate face mai mult rău decât bine, scăpând informațiile private. Evitați AdRemover dacă doriți să vă protejați. Dacă sistemul dvs. are deja AdRemover, ștergeți-l imediat și găsiți un alt software de blocare a anunțurilor.

Există un adblock pentru Android?

Utilizatorii Android au mai multe opțiuni atunci când vine vorba de blocarea anunțurilor. Acestea includ Ghostery, AdBlock Plus, AdAway și AdGuard.

Cum funcționează blocanții de anunțuri?

Blocatorii de anunțuri funcționează filtrând conținut specific conform regulilor stabilite de programul însuși sau de către utilizator. Ca exemple, software-ul poate fi invitat să împiedice orice animație Flash să se încarce sau poate fi instruit să blocheze fișierele audio și video din Microsoft Word. Unele extensii de blocare a anunțurilor sunt incluse în pachetele implicite ale browserului, dar este disponibil și software independent.

Multe dintre cele mai sofisticate versiuni ale software-ului de blocare a anunțurilor conțin astăzi liste negre de articole care sunt blocate și liste albe de articole permise. În plus, acestea pot avea filtre pentru expresii obișnuite care blochează orice este etichetat „anunț”. Aceasta înseamnă că pop-up-urile, bannerele și anunțurile auto-play nu vor fi văzute de utilizator.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map